Primeres passes 1r trim 2016

4
Activitats d’estimulació per a infants de 6 mesos a 3 anys gener-març 2016 PRIMERES PASSES

description

La Biblioteca Vallcarca i els Penitents i la Biblioteca Jaume Fuster us ofereixen el programa PRIMERES PASSES que consisteix en una oferta d’activitats molt sensorials, adreçades a nens i nenes d’edats compreses entre 6 mesos i 3 anys per tal de familiaritzar-los des de ben petits amb el món del llibre.

Transcript of Primeres passes 1r trim 2016

Page 1: Primeres passes 1r trim 2016

Activitats d’estimulació per a infants de 6 mesos a 3 anys

gener-març 2016 PRIMERES PASSES

Page 2: Primeres passes 1r trim 2016

La Biblioteca Vallcarca i els Penitents i la Biblioteca Jaume Fuster us ofereixen el programa PRIMERES PASSES que consisteix en una oferta d’activitats molt sensorials, adreçades a nens i nenes d’edats compreses entre 6 mesos i 3 anys per tal de familiaritzar-los des de ben petits amb el món del llibre. Programació trimestral de la Biblioteca Vallcarca i els Penitents. FEBRER: Divendres 19/02/15 a les 11 h. Aquell qui no corre, neda. Tast de contes, cançons, onomatopeies i ritmes de mar, animals i disbarats, per a nens i nenes de zero a tres anys i les seves famílies, amb el suport d'alguns objectes i d'àlbums il·lustrats. A càrrec de Patrícia McGill. MARÇ: Dilluns 14/03/15 a les 17.30 h. Món de música. A partir de la veu cantada i el moviment del cos experimentarem diverses sensacions que fomentaran la complicitat entre adults i petits. A càrrec d’Àngels Casas Serrano. Programació trimestral de la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps). FEBRER: Dimecres 17/02/15 a les 11 h. El petit arbre de la vida. Un viatge sensorial a cinc mons diferents, on regnen el foc, l’èter, l’aire, l’aigua i la terra amb els seus colors i sons. A càrrec d’Aboon Teatre.

Page 3: Primeres passes 1r trim 2016

Llibres i DVD’s sobre Activitats d’estimulació dels infants durant la primera infància Llibres:

Robert Fisher. Estimula el cerebro de tu hijo: con más de 200 juegos divertidos. Elizabeth Fodor. Todo un mundo de sensaciones: método de autoayuda para padres y profesionales aplicado al período inicial de la vida. Elizabeth Fodor. Todo un mundo de sonrisas: juegos mes a mes para un bebé feliz. Marta Badia i Solé. Tat!: recull de moixaines, jocs i cançons per a infants. María Luisa Ferrerós Tor. Inteligencia musical: estimula el desarrollo de tu hijo por medio de la música. Frédérick Leboyer. Xantala: un art tradicional: el massatge dels infants. DeAnsin Goodson Parker. Yoga para el bebé: ejercicios y masajes que te ayudarán a crear un vínculo físico, emocional y espiritual con tu bebè. DVD’S:

Arco iris: los colores. Baby Shakespeare: mundo de poesía. Baby Einstein: numbers nursery. Baby Einstein: world animals. Baby van Gogh: el mundo de los colores. Baby Vivaldi: música clásica para estimular y hacer las delicidas de tu bebé. Masaje infantil: amor a mano Mira i escolta 2: experiències visuals i musicals per estimular els més petits. Semilla de genios: entrenamiento científico para aumentar la capacidad de aprendizaje de los niñosde 6 meses a 5 años. Zoo: los animales.

Page 4: Primeres passes 1r trim 2016

ADREÇA Passeig de la Vall d’Hebron, 65-69 08035 Barcelona CONTACTE Tel. 93 211 23 51 [email protected] www.bcn.cat/bibpenitents https://www.facebook.com/bibpenitents http://issuu.com/bibpenitents

HORARIS Matí: Dimarts, dijous, divendres i dissabtes de 10 h a 14 h Tarda: de dilluns a divendres de 16 h a 20:30 h ADREÇA Pl. Lesseps, 20-22 08023 Barcelona CONTACTE Tel. 93 368 45 64 [email protected] www.bcn.cat/bibjaumefuster https://www.facebook.com/bibjaumefuster http://issuu.com/jaumefusterbiblioteca HORARIS Matí: dilluns i dissabte de 10 a 14 h. Diumenge d'11 a 14h. Tarda: dilluns i dissabte de 16 a 21 h. Matí i Tarda: dimarts, dimecres, dijous i divendres de 10 a 21h.