Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

4
8/20/2019 Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016 http://slidepdf.com/reader/full/programa-cgt-pv-eleccions-sindicals-tragsa-alacant-2016 1/4 SECCIÓ AUTONÒMICA  CV Avinguda del Cid, 154 46014 València * [email protected] + informació: www.tragsa.cgtvalencia.org/

Transcript of Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

Page 1: Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

8/20/2019 Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

http://slidepdf.com/reader/full/programa-cgt-pv-eleccions-sindicals-tragsa-alacant-2016 1/4

SECCIÓ AUTONÒMICA  CV Avinguda del Cid, 154 46014 València * [email protected]

+ informació: www.tragsa.cgtvalencia.org/

Page 2: Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

8/20/2019 Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

http://slidepdf.com/reader/full/programa-cgt-pv-eleccions-sindicals-tragsa-alacant-2016 2/4

SECCIÓ AUTONÒMICA  CV Avinguda del Cid, 154 46014 València * [email protected]

+ informació: www.tragsa.cgtvalencia.org/

Iniciativas para trabajar con el Titular del Servicio que propone la CGT-PV para elreconocimiento profesional del personal del Servei Brigades d’Emergència

Regulación de la estructura, organización y funcionamiento de la Unitat de Brigades d’Emergència según lodispuesto en el artículo 37.3 de la Llei 13/2010, de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d’Emergències.

 Adscripción orgánica y funcional del Servici Brigades d’Emergència así como de la gestión laboral directa de laplantilla actual de personal a la Conselleria de Presidencia como responsable originaria y obligada que es de laprestación del Servicio, creando para ello la o las necesarias Mesas de Negociación con presencia de los

 Agentes Sociales y Representantes del Colectivo, a fin de mejorar la calidad del Servicio.

Reconocimiento a todo el personal del Servici Brigades d’Emergència la Categoría Profesional 5932 de BomberoForestal, según lo dispuesto en el Real Decreto 1.591/2010, de 26 de noviembre, por el que se aprueba laClasificación Nacional de Ocupaciones 2011. 

Que la formación del personal del Servici Brigades d’Emergència  sea de obligado cumplimiento y según lodispuesto en el Real Decreto 624/2013, de 2 de agosto,   por el que se establecen ocho certificados deprofesionalidad de la familia profesional Seguridad y medioambiente que se incluyen en el Repertorio Nacionalde certificados de profesionalidad y se actualizan los certificados de profesionalidad establecidos como anexo Idel Real Decreto 1377/2009, de 28 de agosto, y como anexos I y II del Real decreto 1536/2011, de 31 deoctubre, para la obtención del Certificado de Profesionalidad en él contemplado. (BOE 17 de septiembre de 2013,pág. 71048) 

Regulación de la segunda actividad dentro del Servici Brigades d’Emergència, atendiendo a los coeficientes de

peligrosidad, penosidad, turnicidad, disponibilidad, localización, exposición a riesgos y número de accidentes.

 Aplicación de los coeficientes reductores de la edad de jubilación para el personal del Servici Brigadesd’Emergència, según grupo profesional y categoría, atendiendo a los trabajos de penosidad, toxicidad ypeligrosidad expuestos, y acogiéndose a lo dispuesto en el Real Decreto 1.698/2011, de 18 de noviembre, por elque se regula el régimen jurídico y el procedimiento general para establecer coeficientes reductores y anticipar laedad de jubilación en el sistema de la Seguridad Social.

Contratación anual del personal del Servici Brigades de Refuerzo que lo componen, manteniendo y ampliandopara ello tareas que vayan más allá de la estacionalidad de las temporadas de riesgo como en tareaspreventivas, de mantenimiento así como de la formación teórico-práctica.

Dignificación de la actual masa salarial acorde a las funciones asignadas al Servici Brigades d’Emergència. 

Necesidad de aprobar un Plan de creación de Parcs d’Emergències  para todas las Brigades d’Emergència.

Creación de 2 nuevas Brigades d’Emergència en Castelló, València y Alacant en términos municipales quedispongan de una masa forestal especialmente sensible a proteger.

Que se consideren los vehículos del Servici Brigades d’Emergència como vehículos prioritarios y que se instalenlos necesarios sistemas acústico y luminoso.

 A Alacant, 2016

Page 3: Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

8/20/2019 Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

http://slidepdf.com/reader/full/programa-cgt-pv-eleccions-sindicals-tragsa-alacant-2016 3/4

SECCIÓ AUTONÒMICA  CV Avinguda del Cid, 154 46014 València * [email protected]

+ informació: www.tragsa.cgtvalencia.org/

Iniciatives per treballar amb el Titular del Servei que proposa la CGT-PV per alreconeixement professional del personal del Servei Brigades d’Emergència

Regulació de l'estructura, organització i funcionament de la Unitat de Brigades d'Emergència segons el quedisposa l'article 37.3 de la Llei 13/2010, de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d'Emergències.

 Adscripció orgànica i funcional del Servici Brigades d'Emergència així com de la gestió laboral directa de laplantilla actual de personal a la Conselleria de Presidència com a responsable originària i obligada que és de laprestació del Servici, creant per a això la o les necessàries Meses de Negociació amb presència dels AgentsSocials i Representants del Col·lectiu, a fi de millorar la qualitat del Servici.

Reconeixement a tot el personal del Servici Brigades d'Emergència la Categoria Professional 5932 de BomberForestal, segons el que disposa el Reial Decret 1.591/2010, de 26 de novembre, pel qual s'aprova laClassificació Nacional d'Ocupacions 2011.

Que la formació del personal del Servici Brigades d'Emergència siga de compliment obligatori i segons el quedisposa el Reial Decret 624/2013, de 2 d'agost, pel qual s'establixen huit certificats de professionalitat de lafamília professional Seguretat i medioambiente que s'inclouen en el Repertori Nacional de certificats deprofessionalitat i s'actualitzen els certificats de professionalitat establits com a annex I del Reial Decret1377/2009, de 28 d'agost, i com annexos I i II del Reial decret 1536/2011, de 31 d'octubre, per a l'obtenció delCertificat de Professionalitat en ell contemplat. (BOE 17 de setembre de 2013, p. 71048).

Regulació de la segona activitat dins del Servici Brigades d'Emergència, atenent als coeficients de perillositat,penositat, turnicidad, disponibilitat, localització, exposició a riscos i nombre d'accidents.

 Aplicació dels coeficients reductors de l'edat de jubilació per al personal del Servici Brigades d'Emergència,segons grup professional i categoria, atenent als treballs de penositat, toxicitat i perillositat exposats, i acollint-seal que disposa el Reial Decret 1.698/2011, de 18 de novembre, pel qual es regula el règim jurídic i el procedimentgeneral per a establir coeficients reductors i anticipar l'edat de jubilació en el sistema de la Seguretat Social.

Contractació anual del personal del Servici Brigades de Reforç que ho componen, mantenint i ampliant per a aixòtasques que vagen més enllà de l'estacionalitat de les temporades de risc com en tasques preventives, demanteniment així com de la formació teoricopràctica.

Dignificació de l'actual massa salarial d'acord amb les funcions assignades al Servici Brigades d'Emergència.

Necessitat d'aprovar un Pla de creació de Parcs d'Emergències per a totes les Brigades d'Emergència.

Creació de 2 noves Brigades d'Emergència en Castelló, València i Alacant en termes municipals que disposend'una massa forestal especialment sensible a protegir.

Que es consideren els vehicles del Servici Brigades d'Emergència com a vehicles pr ioritaris i que s'instal·len elsnecessaris sistemes acústic i lluminós.

 A Alacant, 2016

Page 4: Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

8/20/2019 Programa CGT-PV Eleccions Sindicals Tragsa Alacant 2016

http://slidepdf.com/reader/full/programa-cgt-pv-eleccions-sindicals-tragsa-alacant-2016 4/4

SECCIÓ AUTONÒMICA  CV Avinguda del Cid, 154 46014 València * [email protected]

+ informació: www.tragsa.cgtvalencia.org/