programa setmana santa 2013

3
SETMANA SANTA 2013 Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang i la Mare de Déu de la Soledat PROGRAMA D'ACTES DIA 12 DE MARÇ 20 h Presentació de l’opuscle de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang i de la Mare de Déu de la Soledat, a càrrec de la Sra. Maria Marti Baiget. L’acte tindrà lloc a l’església de Natzaret. DIA 14 DE MARÇ 20 h. Presentació de l’opuscle de La Sang, a càrrec del M .I. Norbert Miracle Figuerola, Canonge, Vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense i Rector del Seminari Major Interdiocesà. L’acte tindrà lloc a l'església de Natzaret. DIA 17 DE MARC 12 h. Presentació dels nous vestits dels Armats de La Sang. L’acte tindrà lloc a l’Amfiteatre Romà. DIA 21 DE MARÇ 20 h Conferència quaresmal: “L’Any de la Fe i les Associacions de Setmana Santa”, a càrrec de monsenyor Sebastià Taltavull Anglada, Bisbe Auxiliar de Barcelona. L’acte tindrà lloc a l’església de Sant Agustí.

description

programa de setmana santa de l'any 2013, congregació la sang Tarragona

Transcript of programa setmana santa 2013

Page 1: programa setmana santa 2013

SETMANA SANTA 2013

Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist

i Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang i la Mare de

Déu de la Soledat PROGRAMA D'ACTES DIA 12 DE MARÇ 20 h Presentació de l’opuscle de la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang i de la Mare de Déu de la Soledat, a càrrec de la Sra. Maria Marti Baiget. L’acte tindrà lloc a l’església de Natzaret. DIA 14 DE MARÇ 20 h. Presentació de l’opuscle de La Sang, a càrrec del M .I. Norbert Miracle Figuerola, Canonge, Vicesecretari de la Conferència Episcopal Tarraconense i Rector del Seminari Major Interdiocesà. L’acte tindrà lloc a l'església de Natzaret. DIA 17 DE MARC 12 h. Presentació dels nous vestits dels Armats de La Sang. L’acte tindrà lloc a l’Amfiteatre Romà. DIA 21 DE MARÇ 20 h Conferència quaresmal: “L’Any de la Fe i les Associacions de Setmana Santa”, a càrrec de monsenyor Sebastià Taltavull Anglada, Bisbe Auxiliar de Barcelona. L’acte tindrà lloc a l’església de Sant Agustí.

Page 2: programa setmana santa 2013

DIES 18 A 22 DE MARÇ Repartiment de vestes i improperis als congregants de la Sang i altres persones interessades que prèviament n’hagin sol·licitat. Horari: de 18 h a 20.30, a la Secretaria de la Congregació. Lloc: seu de la Congregació, (c/ Natzaret, 1).

DIUMENGE DE RAMS, 24 DE MARÇ 19 h Des de l'església de Natzaret, solemne viacrucis que, d'acord amb l'itinerari tradicional, es farà pel recinte murallat i acabarà a la S.E. Catedral, on serà venerat el Sant Crist la Sang, per retornar posteriorment a Natzaret. Els congregants hi assistiran amb vesta i gorgera. DILLUNS SANT, 25 DE MARÇ 10.30 h Missa Crismal, a la S.E. Catedral, presidida l’Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol Balcells, arquebisbe de Tarragona i primat. DIMECRES SANT, 27 DE MARÇ 20 h Assistència del pas La Flagel·lació acompanyat de congregants, aspirants i la Banda de Timbals del Pas a la processó del Dolor, que sortirà de l'església parroquial de Sant Joan. Hi poden assistir tots els congregants i els aspirants que ho desitgin, amb la vesta reglamentària. Esperem la vostra presència per acompanyar el nostre pas. DIJOUS SANT, 28 DE MARÇ 19 h Solemne Ofici del Sant Sopar del Senyor. Tot seguit, torns de guàrdia d'honor dels Armats al Santíssim Sagrament. DIVENDRES SANT, 29 DE MARÇ 6 h a la S.E. Catedral, Sermó de Passió, predicat per l'Excm. i Rvdm. Dr. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat. 6.15 h Sortida dels congregants acompanyant el Sant Crist de la Sang, que es dirigiran a la S.E. Catedral, des d’on a les 6.30 sortirà el solemne viacrucis, que

Page 3: programa setmana santa 2013

finalitzarà a l'església de Natzaret. Els congregants hi assistiran amb vesta i cucurulla. 12 h Solemne Acció Litúrgica i Veneració de la Creu, a la nostra església de Natzaret. 16 h Sortida dels Armats, que començaran a recollir els passos de les diferents confraries i germandats que participaran a la processó.

19,30 h Sortirà de l'església de Natzaret la tradicional PROCESSÓ

DEL SANT ENTERRAMENT, declarada Festa tradicional d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya i organitzada per la nostra Congregació, amb l’assistència de totes les confraries, gremis, congregacions i germandats de la ciutat. DISSABTE SANT 30 DE MARÇ 18.30 h PROCESSÓ DE LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT, organitzada per la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat, amb l’exercici de la Corona Dolorosa. 22.30 h Vetlla Pasqual a la S.E. Catedral, oficiada per Mons. Jaume Pujol i Balcells, arquebisbe metropolità de Tarragona i primat. DISSABTE DIA 1 DE JUNY Festa de La Sang. En el seu moment es passarà el programa detallat de la Diada.