REVETLLA DE SANT JORDI 2013

1
Dilluns 22 d´abril celebrem la revetlla de Sant Jordi a la biblioteca de Calafell De les 19h en endavant... Gravarem el programa de Calafell ràdio Bruixes de tinta a la biblioteca. Us ensenyarem les petites joies que tenim al nostre fons. Entregarem els premis al lector “10” adult i infantil. Trobareu les 23 recomanacions de la biblioteca. Exposició dels llibres que podreu trobar a les paradetes de Calafell el dia de Sant Jordi. I com a tota revetlla, no hi faltarà el cava ni la coca de sucre, gentilesa de Panificadora Hnos Gayo a Segur i Forn Bolet a calafell. Hi esteu tots convidats!

description

Actes de la revetlla de Sant Jordi a la biblioteca de Calafell el proper 22 d´abril de 2013

Transcript of REVETLLA DE SANT JORDI 2013

Dilluns 22 d´abril celebrem la revetlla de Sant Jordi a la biblioteca de Calafell

De les 19h en endavant... • Gravarem el programa de Calafell ràdio Bruixes de tinta

a la biblioteca. • Us ensenyarem les petites joies que tenim al nostre fons. • Entregarem els premis al lector “10” adult i infantil. • Trobareu les 23 recomanacions de la biblioteca. • Exposició dels llibres que podreu trobar a les paradetes

de Calafell el dia de Sant Jordi. I com a tota revetlla, no hi faltarà el cava ni la coca de sucre, gentilesa de Panificadora Hnos Gayo a Segur i Forn Bolet a calafell.

Hi esteu tots convidats!