Revista issuu febrero 2013

34
Febrer/Febrero 2013 Obra de Conxita Honorato Blázquez, guanyadora del concurs de cartells de Sa Rua de Calvià

description

Actividades culturales mes de febrero de 2013 del municipio de Calvià

Transcript of Revista issuu febrero 2013

Page 1: Revista issuu febrero 2013

Febrer/Febrero 2013

Obra de Conxita Honorato Blázquez,guanyadora del concurs de cartells de Sa Rua de Calvià

Page 2: Revista issuu febrero 2013
Page 3: Revista issuu febrero 2013
Page 4: Revista issuu febrero 2013

Escola d'Interpretació de Calvià

Inicio: enero 2013

Profesor: Alex Tejedor, autor y actor de teatro, teatro musical, cine, televisión, publicidad y doblaje, con una extensa y galardonada experiencia como director.

Clases de interpretación para trabajar:expresión verbal de los sentimientos y expresión corporal basadas en técnicas psicomotrices y juegos teatrales.Manualidades de marionetasImprovisacionesInglés para escenasJuegos teatrales de concentración, memoria, reflejos...Sombras chinasCombate Escénico. Técnicas seguras y práctica de lucha desarmada y armadaPequeño taller de escritura donde los alumnos crearán pequeñas obras de teatro.

Precios:1 hora semanal, 100 € anuales los residentes; 130 € anuales los no residentes2 horas semanales, 200 € anuales los residentes; 260 € anuales los no residentes.Inscripciones e información: Departamento de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81c/e: [email protected]: www.facebook.com/culturaweb: www.calvia.com/culturaLugar: Sala Palmanova

Escuela de Interpretación de Calvià

Inici: gener 2013

Professor: Álex Tejedor, autor i actor de teatre, teatre musical, cinema, televisió, publicitat i doblatge, amb una extensa i guardonada experiència com a director.

Classes d'interpretació per treballar:Expressió verbal dels sentiments i expressió corporal basades en tècniques psicomotrius i jocs teatrals.Manualitats de titelles de màImprovisacionsAnglès per a escenesJocs teatrals de concentració, memòria, reflexos...Ombres xinesesCombat escènic. Tècniques segures i pràctica de lluita desarmada i armadaPetit taller d'escriptura en què els alumnes crearan petites obres de teatre.

Preus: 1 hora setmanal, 100 € anuals els residents; 130 € anuals els no residents2 hores setmanals, 200 € anuals els residents; 260 € anuals els no residents.Inscripcions i informació: Departament de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81a/e: [email protected]: www.facebook.com/culturaweb: www.calvia.com/culturaLloc: Sala Palmanova

Page 5: Revista issuu febrero 2013

Taller de ópera 2013

Taller dirigido a cantantes no profesionales que quieran poner sus conocimientos y habilidades en una situación de actuación real.Dirección: Claudia Nagivan, canto y dirección escénica Pablo Frau, arreglos y dirección musical.

Se trabajarán, además del canto, movimiento, danza, dicción, dramaturgia, maquillaje escénico, ...

Duración aproximada: 5 meses (de febrero a mayo)Periodicidad: un ensayo cada semana (los sábados)Lugar: Sala Palmanova (c / Diego Salvá Lezaún, 2)

Para participar en el taller, se deberá pasar previamente una audición, que tendrá lugar a finales de enero. Los interesados pueden contactar con la dirección para concretar la fecha, las partituras y las condiciones de participación.El taller es gratuito. Los participantes únicamente deberán colaborar en los gastos del pianista, la escenografía, etc. La cantidad se fijará en función del número de participantes.

Contacto: [email protected]

Taller d'òpera 2013

Taller dirigit a cantants no professionals que vulguin posar els seus coneixements i habilitats en una situació d'actuació real.Direcció. Claudia Nagivan, cant i direcció escènica Pau Frau, arrenjaments i direcció musical.

S'hi treballaran, a més a més del cant, moviment, dansa, dicció, dramatúrgia, maquillatge escènic...

Durada aproximada: 5 mesos (de febrer a maig) Periodicitat: un assaig cada setmana (els dissabtes) Lloc: Sala Palmanova (c/ de Diego Salvá Lezaún, 2)

Per participar en el taller, s'haurà de passar prèviament una audició, que tindrà lloc a finals de gener. Els interessats poden contactar amb la direcció per concretar la data, les partitures i les condicions de participació. El taller és gratuït. Els participants únicament hauran de col·laborar en les despeses del pianista, l'escenografia, etc.La quantitat es fixarà en funció del nombre de participants.

Contacte: [email protected]

Page 6: Revista issuu febrero 2013

Dissabte 2 Sábado 2

II Matances OCB de CalviàSegones matances a Calvià per donar a conèixer, a grans i petits, aquest costum tan arrelat a la nostra illa.El cartell mostra els porcs de raça autòctona.Les matances es faran de forma tradicional i els productes es posaran a la venda.Obert a tothom que vulgui participar-hi, tant per anar-hi de visita com per ajudar.Finca Can Ros, a partir de les 8 hOrganitza OCB de Calvià

II Matanzas OCB de CalviàSegundas matanzas en Calvià para dar a conocer, a grandes y pequeños, esta costumbre tan arraigada en nuestra isla.El cartel muestra los cerdos de raza autóctona.Las matanzas se realizarán de forma tradicional y los productos se pondrán a la venta.Abierto a todos los que quieran participar tanto para venir de visita como para echar una mano.Finca Can Ros, a partir de las 8 h.Organiza OCB de Calvià

Festa de desfresses

Festa de Carnestoltes amb actuació d'un grup d'aninació infantil i música

de 15 a 19 h a la plaça de sa Vinya

es Capdellà

Fiesta de disfraces

Fiesta de Carnaval con actuación de un grupo de aninación infantil y música

de 15 a 19 h. en la plaça de sa Vinya

es Capdellà

Page 7: Revista issuu febrero 2013
Page 8: Revista issuu febrero 2013

Sa Rua de Calvià

Un any més arriba plena de color i alegria, Sa Rua de Calvià. Es repartiran 4.240 €, en 18 premis, entre els participants més valorats, el dissabte dia 9 de febrer. Els premis es distribuiran entre les categories de Carrosses, Comparses i Individual o parella.També comptarem amb un premi especial a la millor animació i dos premis especials, atorgats pel públic, als més votats via Facebok i Twitter i qualcuna sorpresa més.

Concentració: a les 16 h al C.de Ses Quarterades de Calvià vila

Més informació:Departament de Cultura:Telèfon 971 139 181,A/e: [email protected] Facebook: www.facebook.com/culturacalvia, www.faccebook.com/saruadecalvia Twitter: @culturacalvia #ruacalvia13Web: www.calvia.com/cultura

Inscripció electrònica:http://www.calvia.com/web/plantilles/jstl/Calvia/plt/genera

l_Cat.plt?KNOTICIA=1807&KIDIOMA=1&KNODE=91

Sa Rua de Calvià

Un año más llega, llena de color y alegría, Sa Rua de Calvià. Se repartirán 4.240 €, en 18 premios, entre los participantes más destacados el sábado día 9 de febrero. Los premios se distribuirán en las categorías de Carrozas, Comparsas e Individual o pareja.También contaremos con un premio especial a la mejor animación y dos premios especiales, otorgados por el público, a los más votados a través de Facebook y Twitter y alguna que otra sorpresa. Concentración: a las 16 h.en C/ de Ses Quarterades de Calvià vila

Más información:Departamento de Cultura:Teléfono 971 139 181Correo electrónico: [email protected]:www.facebook.com/culturacalvia, www.faccebook.com/saruadecalvia Twitter:@culturacalvia #ruacalvia13Web:www.calvia.com/cultura

Inscripción electrónica:http://www.calvia.com/web/plantilles/jstl/Calvia/plt/genera

l_Cas.plt?KNOTICIA=1807&KIDIOMA=2&KNODE=91

Dissabte 9 Sábado 9

Page 9: Revista issuu febrero 2013
Page 10: Revista issuu febrero 2013
Page 11: Revista issuu febrero 2013

Excursió

Esporles: Natura i productes ecològics L’activitat cultural consisteix en visitar la finca es Verger, on es produeix vi i oli ecològic. Posteriorment, excursió fins a l’ermita de Maristela i el Cor de Jesús, gran mirador de la serra de Tramuntana. Itinerari a peu: 2’5 hores Preu: 3 € per als socis de l’OCB. 5 € per als no socis de l’OCB.

Places limitades. Inscripció prèvia a Sa Tenda: Carrer Major, cantonada amb la Costeta de la Música de Calvià, a partir de dilluns 4 fins a dissabte 9 de febrer.

Important: Portar pa i taleca i calçat còmode. Lloc de trobada: Aparcament de l’Ajuntament de Calvià a les 9 h o a la benzinera d’Esporles a les 9.30h.

Organitza: OCB Calvià.

Excursión

Esporles: Naturaleza y productos ecológicos La actividad cultural consiste en visitar la finca es Verger, donde se produce vino y aceite ecológico. Posteriormente, excursión hasta la ermita de Maristela y el Cor de Jesús, gran mirador de la sierra de Tramuntana. Itinerario a pie: 2’5 horas Precio: 3 € para los socios de l’OCB. 5 € para a los no socios de l’OCB.

Plazas limitadas. Inscripción prévia en Sa Tenda: Carrer Major, esquina con la Costeta de la Música de Calvià, a partir del lunes 4 hasta el sábado 9 de febrero.

Importante: Llevar comida y calzado cómodo. Punto de encuentro: Aparcamiento del Ajuntament de Calvià a las 9 h o en la gasolinera de Esporlas a las 9,30h.

Organiza: OCB Calvià.

Diumenge 10 Domingo 10

Page 12: Revista issuu febrero 2013

Dia 15,16 i 17

Teatre

Cinderella (Na Ventafocs)Companyia The Bay Entertaines

Clàssic conte infantil de Na Ventafocs. Inclou música, ball, cançons, acudits i molt més.Gaudeix amb aquest musical apte per a tots els públics. Actuació en anglès però fàcil d'entendre per ser un espectacle molt visual.Sa Societat

Horari:Divendres 15, a las 20 hDissabte 16, a las 15 i 20 hDiumenge 17, a las 16 h

Preu entrades:Adults: 10 €Infants: 5 € Famílies nombroses i persones amb discapacitat: 5 € Telèfon de contacte per a reserves : 971 683 627

Teatro

Cinderella (La Cenicienta)Compañía The Bay Entertaines

Clásico cuento infantil de "La Cenicienta". Incluye música, baile, canciones, chistes y mucho más. Diviértete con este musical apto para todos los públicos. Actuación en inglés pero fácil de entender por ser un espectáculo muy visual.Sa Societat

Horario:Viernes 15, a las 20 h.Sábado 16, a las 15 y 20 h.Domingo 17, a las 16 h.

Precio entradas:Adultos: 10 €Niños: 5 € Familias numerosas y personas con discapacidad: 5 € Teléfono de contacto para reservas : 971 683 627

Día 15,16 y 17

Page 13: Revista issuu febrero 2013

MúsicaAudición de violín

Los alumnos de la Escuela Municipal de Música de Calvià.Una muestra de los avances de estos futuros artistas que nos ofrecerán un repertorio de cuerda muy ameno.

Sala Palmanova, 12 h.Entrada gratuita

MúsicaAudició de violí

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Calvià oferiran una mostra dels avanços d'aquest futurs artistes que ens oferiran un repertori de corda molt amè.

Sala Palmanova, 12 hEntrada de franc

Domingo 17Diumenge 17

Page 14: Revista issuu febrero 2013

Jueves 21Dijous 21

Divendres 22 Viernes 22

Música

Coral Kultur-Land-Leben de Graz d'Austria

En aquest concert participaran dues corals cantant música típica austríaca, cançons populars, música sacra i clàssics populars.Organitza: Elan-Touristik d'Alemanya Auditori de Peguera, 16.30 hEntrada de franc

Música

Coral Kultur-Land-Leben de Graz de Austria

En este concierto participarán dos corales cantando música típica austriaca, canciones populares, música sacra y clásicos populares.Organiza: Elan-Touristik de Alemania Auditorio de Peguera, 16,30 h.Entrada libre

Conferència

Obertura del 84è Aniversari de la Confederació de Cantors de la Policia Alemanya a Mallorca.

Aquest és el segon any que es fa aquesta conferència a MallorcaOrganitza: Elan-Touristik d'Alemanya Sala Polivalent Casal de Peguera de 9.30 a 17 h

Conferencia

Apertura del 84 Aniversario de la Confederación de Cantores de la Policía Alemana en Mallorca.

Este es el 2º año que se realiza esta conferencia en MallorcaOrganiza: Elan-Touristik de Alemania Sala Polivalente Casal de Peguera de 9,30 a 17 h.

Page 15: Revista issuu febrero 2013

Dissabte 23 Sábado 23

Música

Coral Polizeichor Duisburg 1928 e.V. & Vokalensemble der Polizei Duisburg & Frauenchor der Polizei Kiel

La Coral de la Policia Duisburg existeix des de l'any 1928. Està formada en l'actualitat per 58 cantaires. És la segona vegada que ve a l'illa de Mallorca. Interpretaran cançons sacres, populars, òpera i cançons modernes.

La Vokalensemble der Polizei Duisburg està formada per 10 artistes que canten junts des de fa 20 anys.El seu concert té per nom Veus per a tots els estats d'ànim.Organitza: Elan-Touristik d'Alemanya

Auditori de Peguera, 16.30 hEntrada de franc

Música

Coral Polizeichor Duisburg 1928 e.V. & Vokalensemble der Polizei Duisburg & Frauenchor der Polizei Kiel

La Coral de la Policía Duisburg existe desde el año 1928. Esta formada, en la actualidad, por 58 cantantes.Es la segunda vez que actúan en la isla de Mallorca. Cantarán canciones sacras, populares, ópera y canciones modernas.

La Vokalensemble der Polizei Duisburg esta formada por 10 artistas que cantan juntos desde hace 20 años. Su repertorio tiene por nombre Voces para todos los estados de ánimo.Organiza: Elan-Touristik de Alemania

Auditorio de Peguera, 16,30 h.Entrada libre

Page 16: Revista issuu febrero 2013

Teatre

Espectacle pro-viatge d'estudis organitzat per els alumnes de 6è de primària i el AMPA del C.P. Ses Quarterades de Calvià vila

Obres:

El río ZapardielEstà basada en una llegenda molt antiga sobre com el riu Zapardiel travesa la ciutat de Medina del Campo.

Los CuentonautasConta com a través d'un joc d'ordinador uns germans interactuen en un conte clàssic.

La Capa VerdeL'acció es desenvolupa dins la selva i conta com un dia els animals de la selva convivien en pau entre ells alimentant-se sols de vegetals.

Entre i entre es recitaran poemes.

Duració total de l'espectacle 1 h 30'

L'espectacle està obert a qualsevol públic, especialment l'infantil a partir 5-6 anys.

Les entrades anticipades es podran adquirir al supermercat BIP BIP o a la botiga Sa tenda o bé reservant directament al Centre telf: 971 67 04 91 de 9:00 a 16:00

Sa Societat, 19.30h Entrada: 5 €

Diumenge 24

Teatro

Espectáculo Pro viaje de estudios organizado por los alumnos de 6º de priemária y el AMPA del C.P. Ses Quarterades de Calvià vila

Obras:

El río ZapardielObra basada en una legenda muy antigua sobre como el río Zapardiel atraviesa la ciudad de Medina del Campo.

Los CuentonautasCuenta como a través de un juego de ordenador unos hermanos interactuan en un cuento clásico.

La Capa VerdeLa acción se desarrolla en la selva y cuenta como un día los animales convivían en paz entre ellos, alimentándose solo de vegetales.

Entre y entre se recitaran poemas

Duración total del espectáculo 1 h 30'

El espectáculo está abierto a todos los públicos,especialmente el infantil a partir 5-6 años.

Las entradas anticipadas se podrán adquirir en el supermercado BIP BIP o en la botiga Sa Tenda o reservando directamente en el Centro telf: 971 67 04 91 de 9 a 16 h

Sa Societat, 19,30h Entrada: 5 €

Domingo 24

Page 17: Revista issuu febrero 2013
Page 18: Revista issuu febrero 2013

Espais escènics municipals

Els espais escènics municipals són en l'actualitat tres:Sa SocietatSala PalmanovaCasal de Peguera

Hi trobaràs:Programació continua de música, dansa i teatreLloguer d'espaisResidències artístiques Altres activitats culturals

Tots tres disposen d'elements tècnics i d'un servei tècnic de llum i de so durant tot l'any.

Els espais escènics municipals formen part de l'Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears.

Per a la cessió temporal de qualsevol d'aquests tres espais hi ha una ordenança municipal en la qual s'especifiquen les tarifes a abonar.

Per a més informació:www.calvia.com/cultura971 13 91 81 [email protected]

Espacios escénicos municipales

Los espacios escénicos municipales en la actualidad son tres:Sa SocietatSala PalmanovaCasal de Peguera

En ellos encontrarás:Programación continua de música, danza y teatroAlquiler de espaciosResidéncias artísticas Otras actividades culturales

Los tres disponen de elementos técnicos y de un servicio técnico de luz y sonido a lo largo de todo el año.

Los espacios escénicos municipales forman parte de la Asociación de Teatros y Auditoris Públicos de les Illes Balears (ATAPIB)

Para la cesión temporal de cualquiera de los tres espacios existe una ordenanza municipal en la cual se especifican las tarifas que se deben abonar en caso de que se quiera utilizar.

Para más información:www.calvia.com/cultura971 13 91 81 [email protected]

Ordenza:http://www.calvia.com/servlet/model.web.ShowDoc?KARXIU=2316&TABLENAME=WEB.DOCUMENTACIO&pageProcessKey=LOADINGDOCUMENT&KDOCUMENTACIO=9167

Mapa:https://maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&t=h&msa=0&msid=102567223014344913743.000478c9b02ab2dce3dc9&ll=39.5435,2.4963&spn=0.079425,0.102997&z=12&source=embed

Page 19: Revista issuu febrero 2013
Page 20: Revista issuu febrero 2013

Exposicions

Exposició del 8 al 22

"Centroamericando:10 anys de treball solidari"

El viatge per una realitat de duresa,

treball i esperançaExposició audiovisualPep Bonet / Nuria Abad i Miguel Eek

Horari: de dilluns a divendresde 9 a 14 h Dissabtes i festius tancat Entrada lliureObert a tots els públics

Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de Calvià

Exposiciones

Exposición del 8 al 22

Centroamericando:10 años de trabajo solidario

El viaje por una realidad de dureza,

trabajo y esperanzaExposición audiovisualPepBonet / Nuria Abad y Miguel Eek

Horario: de lunes a viernesde 9 a 14 h. Sábado y festivos cerradoEntrada libre.Abierto a todos los públicos

Sala de Exposiciones del Ajuntament de Calvià

Mirar fotos en: http://www.flickr.com/photos/57293830@N02/sets/72157625519182091/show/

Page 21: Revista issuu febrero 2013

CENTRESCULTURALS

CENTROSCULTURALES

Oferta de tallers i cursos als centres culturals de Calvià

Oferta de talleres y cursos en los centros culturales de Calvià

CENTRES CULTURALS DE CALVIÀ Preus per a residents:· 27 € cada trimestre per als tallers d'una hora setmanal· 40 € cada trimestre per als tallers d'una hora i mitja setmanal· 54 € cada trimestre per als tallers de dues hores setmanals· 81 € cada trimestre per als tallers de tres hores setmanals· Cursos: 33 € cinc sessions de dues hores

- El material anirà a càrrec dels alumnes.- Si l'alumne no és resident el preu del taller s'incrementa un 30%.- S'aplicarà un 50 % de descompte a persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitades, i a un acompanyant.

CENTROS CULTURALES DE CALVIÀ Precios para residentes: · 27 € cada trimestre para los talleres de una hora semanal· 40 € cada trimestre para los talleres de una hora y media semanal · 54 € cada trimestre para los talleres de dos horas semanales· 81 € cada trimestre para los talleres de tres horas semanales· cursos: 33 € cinco sesiones de dos horas

- El material irá a cargo de los alumnos.- Si el alumno no es residente el precio del taller se incrementa un 30%.- Se aplicará un 50 % de descuento a personas con discapacidad psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitados, y a un acompañante.

SALES DISPONIBLES A TOTS ELS CENTRES CULTURALS PER A reunions de veïns, torneigs d'escacs, pintura de Warhammer, jocs de rol, d’estratègia, Trivial, grups de conversa en anglès, alemany...

ELS INTERESSATS A FER ALGUNA ACTIVITAT NO OFERTA, POT SOL·LICITAR-LA AL CENTRE CULTURAL MÉS PROPER.

SALAS DISPONIBLES EN TODOS LOS CENTROS CULTURALES PARA reuniones de vecinos, torneos de ajedrez, pintura de Warhammer, juegos de rol, de estrategia, Trivial, grupos de conversación en inglés, alemán...

SI ESTÁS INTERESADO EN REALIZAR ALGUNA ACTIVIDAD NO OFERTADA, SOLICÍTALO EN TU CENTRO CULTURAL MÁS CERCANO.

Page 22: Revista issuu febrero 2013

CENTRE CULTURAL CAN VERGER CALVIÀ VILACATALÀ PER A PRINCIPIANTS:dilluns de 17 a 18.30 hANGLÈS PER A PRINCIPIANTS:divendres de 17.30 a 19 hDANSA DEL VENTRE:dissabtes de 18 a 19.30 hBRICOTALLER:dimecres de 17 a 18,30 hEDUCACIÓ CANINA:dilluns de 17 a 18.30 hGUITARRA:divendres de 19 a 20.30 hMACRAMÉ I PATCHWORK:dijous de 19.30 a 21 h.PINTURA:dimarts de 18.30 a 20 hPINTURA PER A INFANTS:dimarts de 17 a 18.30 hRESTAURACIÓ I PINTURA DE MOBLES:dimecres de 18,30 a 20.30 hTALL I CONFECCIÓ:dijous de 18 a 19.30 h

CENTRE CULTURAL EL TOROBALL MODERN:dimecres i divendres de 17 a 18 hBRODATS I CALATS:dilluns de 17 a 19, i de 19 a 21 hDANSA DEL VENTRE:divendres de 19 a 20 / 20 a 21 hEXPRESSIÓ DINÀMICA:dilluns, dimecres i divendres de 9 a 10, de 10 a 11 h i de 18 a 19 hdimarts i dijous 19 a 20 h i de 20 a 21h.GUITARRA:dissabtes de 12 a 13 h dissabtes de 13 a 14 h INFORMÀTICA:dijous de 17 a 19 hPINTURA:dilluns de 19 a 21 hREFORÇAMENT ESCOLAR:dijous de 18 a 20 hRELAXACIÓ MUSCULAR:dilluns i dijous de 17 a 18 h / dimarts i dijous de 10 a 11 h

CENTRO CULTURAL CAN VERGERCALVIÀ VILACATALÁN PARA PRINCIPIANTES:lunes 17-18,30 h.

INGLÉS PARA PRINCIPIANTES:viernes de 17,30 a 19 h.DANZA DEL VIENTRE: sábados de 18 a 19,30 h.BRICOTALLER: miércoles de 17 a 18,30 h.EDUCACIÓN CANINA:lunes 17-18,30 h.GUITARRA: viernes de 18 a 19,30 h.MACRAMÉ Y PATCHWORK:jueves de 19,30 a 21 h.PINTURA:martes de 18,30 a 20 h.PINTURA PARA NIÑOS Y NIÑAS:martes de 17 a 18,30 h.RESTAURACIÓN Y PINTURA DE MUEBLES:miércoles de 18,30 a 20,30 h.CORTE Y CONFECCIÓN:jueves de 18 a 19,30 h.

CENTRO CULTURAL EL TOROBAILE MODERNO:miércoles y viernes de 17 a 18 h.BORDADOS Y CALADOS:lunes 17-19 y de 19-21 h.DANZA DEL VIENTRE:viernes de 19 a 20 h. y de 20 a 21 h.EXPRESIÓN DINÁMICA:lunes, miércoles y viernes de 9 a 10, de 10 a 11 y de 18 a 19 h. martes y jueves 19 a 20 h. y de 20 a 21 h.GUITARRA:sábados de 12 a 13 h.GUITARRA:sábados 13 a 14 h. INFORMÁTICA:jueves de 17-19 h.PINTURA:lunes de 19 a 21 h.REFUERZO ESCOLAR:jueves de 18 a 20 h.RELAJACIÓN MUSCULAR:lunes y jueves 17 a 18 h. /martes y jueves 10 a 11 h.

Page 23: Revista issuu febrero 2013

CENTRO CULTURAL MAGALUFALEMAN PARA PRINCIPIANTES:martes 18,30 a 20 h.BORDADOS Y CALADOS:viernes de 18,30 a 20 h.DECORACIÓN Y TALLA DE FRUTAS:miércoles de 17,30 a 19 h.FLAMENCO: -Grupo 1-:(de 7 a 11 años)martes de 17,30 a 19,30 h.FLAMENCO: -Grupo 2-:(de 4 a 6 años)jueves de 17,30 a 19,30 h.FLAMENCO: -Grupo 3-:(a partir de 12 años)viernes de 17 a 19 h.MACRAMÉ Y PATCHWORK:martes de 17 a 18,30 h.DECORACIÓN DE INTERIORES:lunes de 17 a 18,30 h.GUITARRAlunes de 19 a 20,30 h.MANUALIDADES INGLÉS NIÑOS:viernes 17,30 a 19 h.PINTURA:jueves de 17 a 18,30 h. y de 18,30 a 20,30 h.

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBAINFORMÁTICA 1:lunes de 19 a 20,30 h.TEATRO PARA NIÑOS:jueves de 17 a 18,30 h.PINTURA PARA NIÑOS:viernes de 17,30 a 19 h.PINTURA:divendres de 19 a 20,30 h.GUITARRA:martes de 19 a 20,30 h.GUITARRA PARA NIÑOS:martes de 17,30 a 19 h. INGLÉS PRINCIPIANTES:miércoles de 18,30 A 20 h.

CENTRE CULTURAL MAGALUFALEMANY PER A PRINCIPIANTS:dimarts 18.30 a 20 hBRODATS I CALATS:divendres de 18.30 a 20 hDECORACIÓ I TALLA DE FRUITES:dimecres de 17.30 a 19 hFLAMENC: -Grup 1-:(de 7 a 11 anys)dimarts de 17.30 a 19.30 hFLAMENC: -Grup 2-:(de 4 a 6 anys)dijous de 17.30 a 19.30 hFLAMENC: -Grup 3-:(a partir de 12 anys)divendres de 17 a 19 hMACRAMÉ I PATCHWORK:dimarts de 17 a 18.30 hDECORACIÓ D'INTERIORS:dilluns de 17 a 18.30 hGUITARRAdilluns de 19 a 20.30 hMANUALITATS ANGLÈS INFANTS:divendres 17.30 h a 19 hPINTURA:dijous de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20.30 h

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBAINFORMÀTICA 1:dilluns de 19 a 20.30 hTEATRE PER A INFANTS:dijous de 17 a 18.30 hPINTURA PER A INFANTS:divendres de 17.30 a 19 hPINTURA:divendres de 19 a 20.30 hGUITARRA:dimarts de 19 a 20.30 hGUITARRA PER A INFANTS:dimarts de 17.30 a 19 h ANGLÈS PRINCIPIANTS:dimecres de 18.30 A 20 h

Page 24: Revista issuu febrero 2013

CENTRE CULTURAL SANTA PONÇAALEMANY PER A PRINCIPIANTS:dilluns de 17.30 a 19 h i de 19 a 20.30 h ANGLÉS PER A PRINCIPIANTS:divendres de 18 a 19.30 hBALL DE SALÓdilluns de 19 a 20.30 hDANSA DEL VENTRE: dimarts de 17.30 a 19 hBALL MODERN: dijous de 17.30 a 19 hINFORMÀTICA I, (Grup I): dimecres de 16,30 a 18 hINFORMÀTICA 1, (Grup II): dimecres de 18 a 19.30 hINFORMÀTICA 2:dimecres de 19.30 a 21 hPINTURA:divendres de 18.30 a 20.30 hPINTURA NINS:divendres de 17 a 18.30 hSALSA 2:dimarts de 19 a 20.30 hSEVILLANES INFANTIL:dimarts 17-18 hTAI-TXI:dijous de 19 a 20.30hMANUALITATS EN ANGLÉS PER A NINS:dimarts 17.30 a 19 h

CENTRO CULTURAL SANTA PONÇAALEMÁN PARA PRINCIPIANTES:lunes de 17.30 a 19 h.y de 19 a 20,30 h.INGLÉS PARA PRINCIPIANTES:vIERNES de 18 a 19,30 h.BAILE DE SALÓNlunes de 19 a 20,30 h.DANZA DEL VIENTRE:martes de 17,30 a 19 h.BAILE MODERNO:jueves de 17,30 a 19 h.INFORMÁTICA 1, (Grupo I):miércoles de 16,30 a 18,00 h.INFORMÁTICA 1, (Grupo II):miércoles de 18 a 19,30 h.INFORMÁTICA 2:miércoles de 19,30 a 21 h.PINTURA:viernes de 18,30 a 20,30 h.PINTURA NIÑOS: viernes de 17 a 18,30 h.SALSA 2: martes de 19 a 20,30 h.SEVILLANAS INFANTIL:martes de 17 A 18 h.TAI CHI:jueves de 19 a 20,30h.MANUALIDADES INGLÉS NIÑOS: martes 17,30 a 19 h.

CENTRE CULTURAL SON FERREREDUCACIÓ CANINA:divendres de 18 a 19.30 hGUITARRA:dimecres de 19.30 a 21 hINFORMÀTICA 1 (Grup I):dilluns de 17 a 20.30 hINFORMÀTICA 1 (Grup II):dilluns de 19 a 18.30 hRISOTERÀPIA:dimecres de 18 a 19.30 hSALSA:dijous de 19 a 20.30 hSEVILLANES 1:dimarts de 19 a 20.30 hSEVILLANES 2:divendres de 19 a 20.30 hBALL MODERN:dijous de 17.30 a 18.30 hTAI CHI:dilluns de 17.30 a 19 hANGLÈS PRINCIPIANTS:dilluns de 19 a 20.30 h

CENTRO CULTURAL SON FERREREDUCACIÓN CANINA:viernes de 18 a 19.30 h.GUITARRA:miércoles de 19,30 a 21 h.INFORMÁTICA 1 (Grupo I):lunes de 17 a 18,30 h.INFORMÁTICA 1 (Grupo II):lunes de 19 a 20,30 h.RISOTERAPIA:miércoles de 18 a 19,30 h.SALSA:dijous de 19 a 20.30 h.SEVILLANAS 1:martes de 19 a 20,30 h.SEVILLANAS 2:viernes de 19 a 20,30 h.BAILE MODERNO:jueves de 17,30 a 18,30 h.TAI CHI:lunes de 17,30 a 19 h.INGLÉS PRINCIPIANTES:lunes de 19 a 20,30 h.

Page 25: Revista issuu febrero 2013

CASAL DE PEGUERA ALEMANY PER A PRINCIPIANTS,Grup I: dijous de 17 a 18.30hALEMANY PER A PRINCIPIANTS,Grup II: dijous de 18.30 a 20 hBALL DE SALÓ:dilluns de 19.30 a 21 hBALL FLAMENC: (Grup I): dilluns i dimecres de 16.30 a 17.30 h(Grup II): dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 hBALLS LLATINS:dijous de 19.30 a 21 hDEFENSA PERSONAL PER A DONES:dijous de 17 a 18.30 hINFORMÀTICA 1:divendres de 17 a 18.30 hINFORMÀTICA 2:divendres de 18.30 a 20 hMACRAMÉ I PATCHWORK:dilluns de 18 a 19.30 hPINTURA (Grup I):dimecres de 16 a 18 hPINTURA (Grup II):dimecres de 18 a 20 hSEVILLANES 2:dimarts de 17 a 18.30 hTEATRE PER A INFANTS:dimecres de 17 a 18.30 h

LOCAL SOCIAL GALATZÓBRODATS I CALATS:dimarts de 18.30 a 20 hSEVILLANES:divendres de 17 a 18.30 h

ES CAPDELLÀBALL DE SALÓ:dilluns de 19.30 a 21 hInscripcions al club de la Tercera Edat

BATUCADA:dijous de 19.30 a 21 hDANSA DEL VENTRE:dimarts de 19.30 a 21 hTAI-TXI:dimecres de 17,30 a 19 h i de 19 a 20.30 h

CURSOS EN CAFÈ-BOTIGA AMADIP PALMANOVACUINA MEDITERRÀNIACUINA PER A PRINCIPIANTSSUSHITAST DE VINSInscripcions al Centre Cultural de Magaluf: 971 131 973

CASAL DE PEGUERA ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES,Grupo I: jueves de 17 a 18,30 h.ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES, Grupo II: jueves de 18,30 a 20 h.BAILE DE SALÓN:lunes de 19,30 a 21 h. BAILE FLAMENCO:(Grupo 1): lunes y miércoles de 16.30 a 17.30 h.(Grupo 2): lunes y miércoles de 17.30 a 18.30 h.BAILES LATINOS:jueves de 19,30 a 21 h.DEFENSA PERSONAL PARA MUJERES:jueves de 17 a 18,30 h.INFORMÁTICA1:viernes de 17 a 18,30 h.INFORMÁTICA 2:viernes de 18,30 a 20 h.MACRAMÉ Y PATCHWORK:lunes de 18 a 19,30 h.PINTURA (Grupo I):miércoles de 16 a 18 h.PINTURA (Grupo II):miércoles de 18 a 20 h.SEVILLANAS 2:martes de 17 a 18,30 h.TEATRO PARA NIÑOS Y NIÑAS:miércoles de 17 a 18,30 h.

LOCAL SOCIAL GALATZÓBORDADOS Y CALADOS:martes de 18,30 a 20 h.SEVILLANAS:viernes de 17 a 18,30 h.

ES CAPDELLÀBAILE DE SALÓN:lunes de 19,30 a 21 h.Inscripciones en el club de la tercera edad

BATUCADA: jueves de 19,30 a 21 h.DANZA DEL VIENTRE: martes de 19,30 a 21 h.TAI CHI:miércoles de 17,30 a 19 y de 19 a 20,30 h.

CURSOS EN CAFÈ-BOTIGA AMADIP PALMANOVACOCINA MEDITERRÁNEACOCINA PARA PRINCIPIANTESSUSHICATA DE VINOSInscripciones en el Centro Cultural de Magaluf 971 131 973

Page 26: Revista issuu febrero 2013

Per a més informació i inscripcions:

Centre Cultural de Can Verger (també coordina els tallers d'es Capdellà)De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Major, 75 Calvià vila. [email protected] 670 997

Centre Cultural d’el Toro De dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 17 a 21 h Pl. Migdia, 3. [email protected] 232 152

Centre Cultural de Magaluf (també coordina els tallers del Local Illetes L'Auba)De dilluns a divendres, de 15.30 a 21 hC/Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. [email protected] 131 973

Centre Cultural de Santa Ponça (també coordina els tallers del Local Social de Galatzó)Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h / de dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Lisboa, 6. [email protected] 691 920

Centre Cultural de Son Ferrer De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Astor, 12. [email protected] 230 701

Casal de Peguera Dimarts i dijous, de 10 a 14 h / de dilluns a divendres, de 16 a 21 hC/Pins, 17. [email protected] 139 207

Departament de Cultura De dilluns a divendres de 9 a 15 h c/ Julià Bujosa Sans, batle, [email protected] www.calvia.com/cultura 971 139 181 www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

Para más información e inscripciones:

Centro Cultural de Can Verger(también coordina los talleres de Es Capdellà) de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Major, 75 Calvià vila. [email protected] 670 997

Centro Cultural de El Toro de lunes a viernes de 9 a 13 y de 17 a 21 h. Pl. Migdia, 3. [email protected] 232 152

Centro Cultural de Magaluf (también coordina los talleres del Local Illetes L'Auba)de lunes a viernes de 15,30 a 21 h.c/ Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. [email protected] 131 973

Centro Cultural de Santa Ponça (también coordina los talleres del Local Social de Galatzó)Lunes, miércoles y viernes de 9 a 11 h. / de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Lisboa, 6. [email protected] 691 920

Centro Cultural de Son Ferrer de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Astor, 12. [email protected] 230 701

Casal de Peguera martes y jueves de 10 a 14 h. / de lunes a viernes de 16 a 21 h.c/ Pins, 17. [email protected] 139 207

Departamento de Cultura de lunes a viernes de 9 a 15 h.c/ Julià Bujosa Sans, batle, [email protected] www.calvia.com/cultura971 139 181 www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

Page 27: Revista issuu febrero 2013
Page 28: Revista issuu febrero 2013

ES GENERADOREscola de Dansa de Calviàcurs 2012-2013Classes de dansa clàssica, espanyol, funky - hip hop, modern, musicals, street dance, lyrica jazz.A partir de 4 anys.Classes específiques per a joves de 12 a 14 anys.Inscripció oberta tot l'anyServeis de l'equipament Sala de concerts Amplificador (música, teatre, cinema...)Sala d'exposicions TurbinaSales-taller TransformadorsAula d'estudiBucs d'assaig amb horari ampliat (de dilluns a diumenge de 8 a 00)Sala de ball (Caldera)Skate park Cada dos divendres: dinamització a l'skate. Du la teva música i "roda".Parets de grafitsCiberespaiRESET (programa de ràdio per al jovent de Calvià)Zona XD (jocs de taula, tallers, WII...)Servei d'Informació Juvenil ("Parlem clar", assessories, autoconsulta, tramitació de carnets...)Dinamització al carrer i Unitats informatives: Calvià Vila, es Capdellà, Peguera, el Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat i Santa Ponça.Punt mòbil d'informació joveDinamització als IES -Bendinat, Calvià, Son Ferrer-Entitat acreditada SVE (Serveis Voluntariat Europeu)Més informacióEquipament Juvenil Es GeneradorCarrer Voranova, 8. Son CaliuTel. 971 683 [email protected]@gmail.comhttp://www.calvia.com/juventudhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269HorarisDimarts i dijous de 10 a 14 hDe dilluns a dissabte, de 16 a 21 hHoraris dels serveisCiberespai: dimarts i dijous, de 10 a 14 h, i de dilluns a dissabte, de 16,30 a 2,30 hServei d'Informació Juvenil: de dilluns a divendres de 16 a 20 hSkatepark: de dilluns a dissabte de 10 a 21 h. Diumenges i festius de 10 a 20 hRegistre auxiliar del General de l'Ajuntament: dimarts i dijous de 10 a 14 h Aula Estudi: dimarts i dijous de 10 a 14 h, i dilluns, dijous, divendres i dissabte, de 16 a 21 h

ES GENERADOREscuela de Danza de Calviàcurso 2012-2013Clases de danza clásica, español, funky - hip hop, moderno, musicales, street dance, lyrica jazz.A partir de 4 años.Clases específicas para jóvenes de 12 a 14 años.Inscripción abierta todo el añoServicios del equipamiento Sala de conciertos Amplificador (música, teatro, cine...)Sala de exposiciones TurbinaSalas-taller TransformadorsAula de estudioBucs de ensayo con horario ampliado (de lunes a domingo de 8 a 00)Sala de baile (Caldera)Skate park Cada 2 viernes: dinamización en el skate. Trae tu música y "rueda".Paredes de grafitisCiberespacioRESET (programa de radio para los jóvenes de Calvià)Zona XD (juegos de mesa, talleres, WII...)Servicio de Información Juvenil ("Parlem clar", asesorías, autoconsulta, tramitación de carnets...)Dinamización en la calle y Unidades informativas: Calvià Vila, es Capdellà, Peguera, el Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat y Santa Ponça.Punto móvil de información jóvenDinamización en los IES -Bendinat, Calvià, Son Ferrer-Entidad acreditada SVE (Servicios Voluntariado Europeu)Más informaciónEquipamiento Juvenil Es GeneradorC/ Voranova, 8. Son CaliuTel. 971 683 [email protected]@gmail.comhttp://www.calvia.com/juventudhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269HorariosMartes y jueves de 10 a 14 h.De lunes a sábado, de 16 a 21 h.Horarios de los serviciosCiberespacio: martes y jueves, de 10 a 14 h, y de lunes a sábado, de 16,30 a 20,30 h.Centro de Información Joven:de lunes a viernes de 16 a 20 h.Skatepark Es Generador: de lunes a sábado de 10 a 21 h.y Domimgos y festivos de 10 a 20 h.Registro Auxiliar del General del Ajuntament: martes y jueves de 10 a 14 h .Aula Estudio: martes y jueves de 10 a 14 h. Lunes,jueves,viernes y sábados de 16 a 21 h.

EQUIPAMENT JUVENIL ES GENERADOR

Page 29: Revista issuu febrero 2013
Page 30: Revista issuu febrero 2013

COM ESTAR INFORMAT

DELS ESDEVENIMENTS

CULTURALS DEL TEU

MUNICIPI

TAN SOLS A UN CLIC...

Trobaràs tota la

informació a la pàgina

www.calvia.com/cultura

Hi podràs veure tot el que feim.

Descarregar-te la revista

mensual.

Apuntar-te a la base de dades

perquè

t'enviem la informació

o comprar entrades.

Ara, a més, també pots

trobar-nos a

www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

http://pinterest.com/culturacalvia

Recorda aquest email:

[email protected]

Page 31: Revista issuu febrero 2013

CÓMO ESTAR INFORMADO

DE LAS ACTIVIDADES

CULTURALES DE TU

MUNICIPIO

TAN SÓLO A UN CLIC...

Encontrarás toda la

información en la página

www.calvia.com/cultura

Podrás ver todo lo que hacemos.

Descargarte la revista

mensual.

Apuntarte a la base de datos

para que

te enviemos la información

o comprar entradas.

Ahora, además, también puedes

encontrarnos en

www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

http://pinterest.com/culturacalvia

Recuerda este email:

[email protected]

Page 32: Revista issuu febrero 2013

El Departament de Cultura no es fa responsable dels possibles

canvis en la programació i en els horaris per causes alienes a la

seva voluntat

El Departamento de Cultura no se hace responsable de los posibles cambios en la programació y en los horarios por causas ajenas a

su voluntad

Page 33: Revista issuu febrero 2013
Page 34: Revista issuu febrero 2013