Revista ofertes 2013

48

description

Revista anual amb les ofertes per aquest 2013, tots els productes que necesites per la teva piscina.

Transcript of Revista ofertes 2013

Page 1: Revista ofertes 2013
Page 2: Revista ofertes 2013
Page 3: Revista ofertes 2013

Benvolguts clients,És per nosaltres un plaer tenir l’oportunitat d’oferir-vos aquest catàleg de productes per a la nova temporada 2013, el qual us convidem a revisar les ofertes que us hi presentem i a venir a visitar-nos a les instal·lacions de Piscines Blanes a fi i efecte de poder-vos explicar les principals novetats d’enguany.

Piscines Blanes, S.L. som una empresa familiar especialitzada amb la construcció i la venda d’accessoris de piscines. Fundada l’any 1973, any rere any no hem parat d’innovar constantment basant-nos en la constant introducció de les noves tècniques de construcció disponibles al mercat així com d’ofertar els més nous i atractius productes relacionats amb el manteniment i l’ús de les piscines: tot plegat amb l’objectiu principal d’anar-nos adaptant a les tendències actuals i a les necessitats dels nostres clients.

Aquest any celebrem el nostre 40è aniversari. Han estat anys d’esforç, dedicació i passió per la feina ben feta, sempre mirant endavant amb el cap ben alt i prioritzant tot allò que asseguri la vostra plena satisfacció. Amb aquesta pràctica hem guanyat una llarga trajectòria d’experiència i de bona reputació. Tenim molt present que aquesta màgica xifra també us pertany, ja que sense tots vosaltres no hagués estat possible aconseguir-ho.

Aprofitem l’avinentesa per agraïr-vos sincerament tota la confiança que ens heu mostrat tots aquests anys.

Una forta abraçada, i feliç aniversari!

L’equip de Piscines Blanes, S.L.

Page 4: Revista ofertes 2013

Electròlisi salina

DOM-12 Producció 12 g/h 995 eur.

DOM-24 Producció 24 g/h 1.150 eur.

DOM-32 Producció 32 g/h 1.295 eur.

OPCIÓ TOT INCLÒS: Inclou electròlisis salina, regulador automàtic de pH, sal, reductor de pH i instal·lació

KIT-DOM-12 Producció 12 g/h 2.293 eur.

KIT-DOM-24 Producció 24 g/h 2.408 eur.

KIT-DOM-32 Producció 32 g/h 2.592 eur.

Electrolisi salina ideal per piscines doméstiques. Equips molt complets.

SALEXPERT90 Producció 25 g/h 925 eur.

SALEXPERT120 Producció 30 g/h 1.118 eur.

OPCIÓ TOT INCLÒS: Inclou electròlisis salina, regulador automàtic de pH, sal, reductor de pH i instal·lació

KIT-SALEXPERT90 Producció 25 g/h 1.882 eur.

KIT-SALEXPERT120 Producció 30 g/h 2.082 eur.

Electròlisi DomòticElectrolisis d’última generació amb amplies funcions, entre les quals es pot destacar un panell de control extraible, funció test de sal, autodiagnòstic de la cèl·lula, menú de configuració visual i fàcil d’utilitzar. Models fins a 160 m3 d’aigua.

Electròlisi Sal Expert

Page 5: Revista ofertes 2013

Electròlisi salina

Bomba dosificadoraBomba dosificadora de cabal constant. Ideal per a dosificar Hipoclorit Sòdic. Cabal 5 l/h.

Codi: D-FCO 05.05

PoolstationEquip dissenyat per facilitar el control automàtic de la piscina. Pot controlar la piscina desde el telèfon mòvil, ipad o ordinador.

Fàcil instal·lació.

S’emmagatzema tota l’informació relacionada amb el tractament de l’aigua de la piscina.

Codi: PS-001

Sal fina para piscinaSal fina marina especial per piscines tractades amb electròlisi salina. Sacs de 25 kg.

Codi: SAL105

Controladors automàtics de pHBomba dosificadora amb control automàtic de pH. Inclou sonda de lectura. Dosifica l’àcid necessari per corregir i mantenir el pH de l’aigua. Model: VPH

Sal en pastillas para piscinaSal en pastilles especial per a piscina i tractament d’aigües. Sacs de 25 kg.

Codi: SAL301

8,89

13,55

640

225

895

Page 6: Revista ofertes 2013

Làmpara halógenaLàmpara PAR 56 300W 12 V per projector amb nicho.

Codi: 00370

LLUM BLANCA

149

209

Làmpara LED llum blancaLàmpara PAR56 de llum blanca. Baix consum. Té una vida útil 100 vegades superior a la tradicional lámpara halógena de 300W. Fàcil instal·lació.

Codi: 52596

Projector en LED blancaProjector que li farà estalviar energia (fins el 90% de consum elèctric). Ideal per substituir amb les llums halògenes, allargant la vida útil de la llum en 100 vegades.

Codi: 52599

Projector halògenProjector amb làmpara halògena amb nicho per empotrar a la paret de la piscina. No inclou el transformador.

Codi: 07833

Il·luminació

29

99

Page 7: Revista ofertes 2013

Il·luminació

Lumiplus LED AppAplicació per controlar els projectors LumiPlus desde un Smartphone o tablet. Si la piscina té un modulador, només és necessari l’instal·lació de l’antena LumpiPlus Wifi acces point i baixar l’aplicació, la qual és gratuita.

Codi: 59131

LLUM COLORS Projector en LED de colorsProjector que li farà estalviar energia (fins el 90% de consum elèctric). Ideal per substituir amb les llums halògenes. Cambia de color automàticament.

Codi: 56003

Projector LED color Wireless Nova gama de projectors amb control remot LumiPlus Control Motion. Pot seleccionar directament el canvi de 12 colors i 8 seqüències, velocitat de les seqüències, tancat i encés de les llums. No es necessari cap modulador.

Kit 1: 1 projector amb Lumiplus Control Motion Codi: 59128 – Preu: 421 eur.

Kit 2: 2 projectors amb Lumiplus Control Motion Codi: 59129 – Preu: 730 eur.

Kits il·luminació1 Projector led color sense comandament a distància + instal·lació: 598 eur.

1 Projector led color amb comandament a distancia + instal·lació: 1.270 eur.

Increment per cada projector més amb instal·lació inclosa: 478 eur.

309

245

Page 8: Revista ofertes 2013

Netejafons automàtics

Pulit Advance 5Nou netejafons automàtic per piscines residencials. Elimina completament la brutícia del fons, les parets i la línia de flotació de la piscina en un temps record gràcies al sistema electrònic de control Aquasmart. La brutícia es queda retinguda en dos filtres d’accés superior. 2 cicles.

Codi: 54446

Pulit E70Recomanat fins piscines de 12 m de llarg. Neteja el fons, les parets i la línia de flotació. Doble motor de tracció i un motor d’aspiració. Eficaç sobre qualsevol tipus de superfície. Les vàlvules antiretorn impideixen la filtració de residus i garantitzen una evacuació rápida de l’aigua. S’apaga automàticament al finalitzar el clicle.

Codi: 46662

MAX 3Netejafons automàtic per piscines residencials. Elegant i amb un disseny excepcional, el robot elimina completament la brutícia del fons de la piscina gràcies a la intel·ligència incorporada a la seva electrònica i al seu eficaç sistema de raspallat actiu. Excelent ergonomia, pes lleuger i filtres amb accés superior. Té un cicle de 2,5 hores i incorpora 18 m de cable autoflotant.

Codi: 54439

1.160

750

1.020

Page 9: Revista ofertes 2013

EN SU PRIMERACOMPRA

-10%

Una temporada más, editamos nuestra revista PISCIMAR STORES para ofrecerles una selección de productos que le serán muy útiles a la hora de mantener y disfrutar de su piscina. Su tienda PISCIMAR STORES le ofrece un trato personalizado y le asesorará ante cualquier duda o necesidad para que disfrute de su piscina todo el año. No dude en solicitar los productos y servicios que usted necesite en su tienda PISCIMAR STORES. Le garantizamos la máxima satisfacción y el mejor servicio.

¡SOMOS PROFESIONALES!

Una temporada més, editem la nostra revista PISCIMAR STORES per oferir-los una selecció de productes que us seran molt útils a l’hora de mantenir i gaudir de la seva piscina. La seva botiga PISCIMAR STORES li ofereix un tracte personalitzat i l’assessorarà davant qualsevol dubte o necessitat per que gaudeixi de la seva piscina tot l’any. No dubti a sol·licitar els productes i serveis que vostè necessiti a la seva botiga PISCIMAR STORES. Li garantitzem la màxima satisfacció i el millor servei.

SOM PROFESSIONALS!

Une saison de plus, nous publions notre magazine PISCIMAR STORES pour vous offrir une sélection de produits qui vous seront très utiles pour garantir une piscine saine et que vous en profitiez au maximum. PISCIMAR STORES offre un traitement personnalisé à votre piscine et vous aide si vous avez des questions ou des besoins pour profiter de votre piscine toute l’année, dans les meilleures conditions. N’hésitez pas à demander les produits et les services dont vous avez besoins auprès de votre revendeur PISCIMAR STORES. Nous vous garantissons le maximum de satisfaction et le meilleur service.

Nous sommes des professionnels!

Traiga una muestra de agua: le haremos un completo análisis químico gratuito y le obsequiaremos con un 10% de descuento en su primera compra de productos químicos PISCIMAR.

Porti una mostra d’aigua: li farem una completa anàlisi química gratuïta i l’obsequiarem amb un 10% de descompte en la seva primera compra de productes químics PISCIMAR.

Apportez un échantillon d’eau et nous réaliserons une analyse chimique gratuite complète. De plus, nous vous offrons une remise de 10% sur votre premier achat de produits chimiques piscimar

Les damos la bienvenidaUs donem la benvingudaBienvenue

Page 10: Revista ofertes 2013

Aquarite + Sense & Dispense

Electrólisis salina

OBSEQUIO

160€

ARP 60m3 ARP 90m3 ARP 150m3

AÑOS DE GARANTÍA3

Más de 10.000 horas de vida.

Menú digital en 6 idiomas.

Nivel de sal entre 2,8 y 3,2 g/L

OFERTAOFERTA

2

ELECTRÒLISI SALINA | ÉLECTROLYSEUR DE SEL

Pour tout achat d’un modèle PISCIMAR SALT SYSTEM + POMPE DOSEUSE ELITE pH ou AQUARITE PRO + SENSE & DISPENSE, nous vous donnons un grand nombre de produits chimiques, de notre gamme spéciale « électrolyse du sel », d’une valeur de 160 euros.

Amb la compra de qualsevol model PISCIMAR SALT SYSTEM + BOMBA ELITE pH o un AQUARITE PRO + SENSE & DISPENSE l’obsequiem amb un lot de productes PISCIMAR especials per electròlisi salina, valorat en 160 eur.

Con la compra de cualquier modelo PISCIMAR SALT SYSTEM + BOMBA ELITE pH o un AQUARITE PRO + SENSE & DISPENSE le obsequiamos con un lote de productos PISCIMAR especiales para electrólisis salina, valorado en 160 eur.

Aquarite es un clorador salino de ultima generación. Disponemos de tres modelos para cubrir las necesidades de cualquier piscina privada. Automatice completamente su Aquarite y alargue la vida del equipo y ahorre dinero con el módulo Sense & Dispense que controla digitalmente la producción de cloro y el pH.

Aquarite és un clorador salí d’última generació. Disposem de tres models per cobrir les necessitats de qualsevol piscina privada. Automatitzi completament el seu Aquarite i allargui la vida i estalvii diners amb el mòdul Sense & Dispense que controla digitalment la producció de clor i el pH.

Aquarite est un électrolyseur de dernière génération. Nous avons trois modèles pour répondre aux besoins des piscines familiales. Automatisez entièrement votre Aquarite et prolongez la durée de vie de l’équipement avec le module Sense&Dispense qui commande numériquement la production de chlore et de pH.

BAJA pH LÍQUIDO-25KgALGIKLEAN-5Kg IONCELL-5KgCELNET-5Kg GOLDENFLOK-1Kg

OBSEQUI - CADEAU

Més de 10.000 hores de vida.

Menú digital en 6 idiomes.

Nivell de sal entre 2,8 i 3,2 g/L

Plus de 10.000 heures de vie.

Menu numérique en 6 langues.

Niveau de sel entre 2,8 et 3,2 g/L

OFERTA · OFFRE

3 anys de garantiaGarantie de

3 ans

Page 11: Revista ofertes 2013

Piscimar Salt System

Piscimar Salt System + Bomba Elite pH

OFERTAOFERTA

AÑOS DE GARANTÍA3

PSS 80m3 20 g/h

PSS 120 m3 30 g/h

PSS 160 m3 40 g/h

Más de 8.000 horas de vida.

Nivel de sal entre 3,2 y 4 g/L

Pantalla y leds informativos

3

Optimiza al máximo la producción de cloro con un nivel muy bajo de sal. La tecnología utilizada en PISCIMAR SALT SYSTEM garantiza una seguridad total y un confort de baño sobresaliente. Función de supercloración, sensor de caudal y temperatura y célula autolimpiante. Disponemos de tres modelos.

Optimitza al màxim la producció de clor amb un nivell molt baix de sal. La tecnologia utilitzada a PISCIMAR SALT SYSTEM garanteix una seguretat total i un confort de bany excel·lent. Funció de supercloració, sensor de cabal i temperatura i cèl·lula autonetejant. Disposem de tres models.

Il optimise la production de chlore avec un niveau très faible de sel. La technologie utilisée avec le modèle PISCIMAR SALT SYSTEM assure une sécurité totale et un confort de baignade exceptionnel. Fonction de surchloration, sonde de débit, de température et cellule auto-nettoyante. Nous disposons de trois modèles.

Todos los equipos de sal suben el pH del agua, por ello es imprescindible hacer un control continuo y su posterior corrección. Instale una bomba dosificadora Elite pH.

Tots els equips de sal pugen el pH de l’aigua, per això és imprescindible fer un control continu i la seva posterior correcció. Instal·li una bomba dosificadora Elite pH.

Tous les équipements de sel augmentent le pH de l’eau. Il est donc impératif de surveiller en permanence le pH de l’eau salée et d’apporter les corrections nécessaires par un système automatique. Installez une pompe doseuse Elite pH.

Més de 8.000 hores de vida.

Nivell de sal entre 3,2 i 4 g/L

Pantalla i leds informatius

Plus de 8.000 heures de vie.

Niveau de sel entre 3,2 et 4 g/L

Affichage digital et informations par LEDs.

3 anys de garantiaGarantie de

3 ans

OFERTA · OFFRE

Page 12: Revista ofertes 2013

Productos químicos

Insta-Test Fosfatos

Aquacheck Sal

Celnet5Kg

Phos-Out1,2Kg

Ion Cell5Kg

4

PRODUCTES QUÍMICS | PRODUITS CHIMIQUES

Tiras para análisis rápido del nivel de fosfatos (PM-625 PHOS-OUT) entre 0 y 2.500 ppb (50 tiras).

Tires per anàlisi ràpida del nivell de fosfats (PM-625 PHOS-OUT) entre 0 i 2.500 ppb (50 tires).

Languettes pour l’analyse rapide du niveau de phosphates (PM-625 PHOS-OUT) entre 0 et 2.500 ppb (50 languettes).

Tiras para análisis rápido del nivel de sal en piscinas con electrólisis salina entre 400 y 7.000 ppm. (0,4 y 7 g/L)

Tires per anàlisi ràpida del nivell de sal en piscines amb electròlisi salina entre 400 i 7.000 ppm. (0,4 i 7 g/L)

Languettes pour l’analyse rapide du niveau de sel en piscines avec électrolyse saline entre 400 et 7.000 ppm. (0,4 et 7 g/L)

Elimina cualquier tipo de alga por inanición.

Elimina qualsevol tipus d’alga per inanició.

Élimine tout type d’algues par inanition.

Limpia completamente la célula dejándola como nueva.

Neteja completament la cèl·lula deixant-la com a nova.

Nettoie complètement la cellule en la laissant comme neuve, à son état d’origine.

Ahorre dinero prolongando la vida útil de la célula y evite incrustaciones.

Estalvii diners perllongant la vida útil de la cél·lula i eviti incrustacions.

Prolonge la durée de vie de la cellule et évite les incrustations (dépôts de tartres). Économisez de l’argent !!!

Page 13: Revista ofertes 2013

Algiklean1Kg

Goldenflok1kg

Baja pH Líquido25Kg

Estabilizador de cloro4kg

5

Busque el sello

Único algicida y abrillantador efectivo y compatible con electrólisis.

Únic algicida i abrillantador compatible amb electròlisi.

Unique Algicide et Clarifiant compatible avec électrolyseur de sel.

Evita la destrucción del cloro por las radiaciones UV del sol, prolongando su acción desinfectante.

Evita l’eliminació del clor per les radiacions UV del sol, perllongant la seva acció desinfectant

Évite la destruction de chlore par radiations UV du soleil, prolongeant ainsi son action désinfectante.

Producto ácido líquido concentrado y seguro que protege la célula.

Producte àcid líquid concentrat i segur que protegeix la cèl·lula.

Produit acide liquide concentré et sûr qui protège la cellule.

Clarificante super concentrado sin metales pesados. Incluso elimina grasas y polen.

Clarificant super concentrat sense metalls pesants. Fins i tot elimina greixos i pol·len.

Clarifiant super concentré sans métal lourd. Élimine même les graisses et le pollen.

1. Rallongent la vie utile de l’équipement2. Augmentent et améliorent le rendement3. Sains et respectueux4. Facilitent la maintenance

1. Prolonguen la vida ùtil de l’equip2. Milloren el rendimient3. Son saludables y respectuosos4. Faciliten el mantenimient

1. Alargan la vida útil del equipo2. Mejoran el rendimiento3. Son saludables y respetuosos4. Facilitan el mantenimiento

Consejo ConsellConseil

Page 14: Revista ofertes 2013

Productos químicos

Dicloro GR5Kg

Maxiclor 2005Kg

Maxiclor GR5Kg

Policlor5Kg

6

PRODUCTES QUÍMICS | PRODUITS CHIMIQUES

Tabletas de 200 g de cloro de alto rendimiento.

Pastilles de 200 g de clor d’alt rendiment.

Pastilles de 200 g de chlore à rendement élevé.

Tricloro en grano disolución lenta, ideal para clorar el fondo de su piscina.

Triclor en gra dissolució lenta, ideal per clorar el fons de la seva piscina.

Trichlore en poudre dissolution lente, idéal pour produire du chlore au fond de votre piscine.

Cloro granulado de disolucion rápida, ideal para tratamientos de choque.

Clor granulat de dissolució ràpida, ideal per a tractaments de xoc.

Chlore granulé à dissolution rapide, parfait pour les traitements de choc.

Tabletas multiefecto 200 g, desinfecta, aclara, previene algas, reduce pH y evita incrustaciones.

Pastilles multiefecte 200 g, desinfecta, aclareix, prevé algues, redueix ph i evita incrustacions.

Pastilles multi effet 200 g, désinfecte, éclaircit, évite les algues, réduit le ph et empêche les incrustations.

Clorados pisCimar:

más concentrados y mayor duración

Clorats pisCimar:

més concentrats i major durada

Chlorés pisCimar:

plus concentrée et plus durée

Page 15: Revista ofertes 2013

Bonaqua sin cloro

KITKIT235=+ + + +

310

7

Kit FTK 125

Tratamiento ideal para piscinas privadas, comunitarias o públicas. Especialmente indicado para personas con problemas en la piel o alérgicas al cloro. Bonaqua proporciona un gran confort de baño con un agua suave y transparente. Sin el olor ni los inconvenientes de los productos tradicionales. Con este sistema notará un importante ahorro económico y conseguirá tener su agua impecable con menos mantenimiento.

Tractament ideal per a piscines privades, comunitàries o públiques. Especialment indicat per a persones amb problemes a la pell o al·lèrgiques al clor. Bonaqua proporciona un gran confort de bany amb una aigua suau i transparent. Sense l’olor ni els inconvenients dels productes tradicionals. Amb aquest sistema notarà un important estalvi econòmic i aconseguirà tenir la seva aigua impecable amb menys manteniment.

Traitement idéal pour les piscines privées, semi-publiques ou publiques (suivant le pays et/ou région), en particulier pour les personnes ayant des problèmes de peau ou allergiques au chlore.Bonaqua procure un grand confort de baignade avec une eau douce et claire. Sans odeur, ni

inconvénients des produits traditionnels.Avec ce système, vous remarquerez significativement des économies financières

et obtiendrez une eau parfaitement entretenue avec un entretien bien moindre.

BONAQUA SENSE CLOR | BONAQUA SANS CHLORE

OffreOferta

No usa cloroNo irrita los ojosNo daña la pielNo altera el pH

No fa servir clorNo irrita els ullsNo es perjudicial per la pellNo altera el pH

Il n’y a pas de chloreNe produit pas d’irritation des yeuxN’abime pas la peauNe change pas le pH

AntesAbansAvant

Page 16: Revista ofertes 2013

Sube y Baja pH6Kg · 8Kg

Sube y Baja Alcalinidad7Kg · 8Kg

Sube y Baja pH líquido7Kg · 6Kg

Productos químicos

8

Sube y baja pH

Puja i baixa pH

Augmente et diminue pH

Regula al mismo tiempo alcalinidad y pH.

Regula alhora alcalinitat i pH.

Régule en même temps l’alcalinité et le pH.

Sube y baja pH líquido

Puja i baixa pH líquid

Augmente et diminue pH liquide

PRODUCTES QUÍMICS | PRODUITS CHIMIQUES

Los reguladores de pH Líquido son más concentrados y eficientes que los sólidos

Els reguladors de pH Líquid son més concentrats i eficients que els sòlids

Les régulateurs de pH Liquide sont plus concentrés et efficaces que les solides

Page 17: Revista ofertes 2013

Algiblack1Kg

Aqua-Stop1,4Kg

Fast Down1Kg

Ion Magnetic1,2Kg

Algibon1Kg

9

Elimina algas negras y marrones de su piscina.

Elimina algues negres i marrons de la seva piscina.

Elimine les algues noires et brunes de votre piscine.

No más fugas de agua en el vaso y/o en las tuberías.

No més fuites d’aigua en el got i/o a les canonades.

Finies les fuites d’eau dans le bassin et/ou dans les conduites.

Elimina insectos de la superficie de su piscina.

Elimina insectes de la superfície de la seva piscina.

Élimine les insectes de la surface de votre piscine.

Secuestrante de cobre, calcio, hierro y manganeso.

Segrestant de coure, calci, ferro i manganès.

Agent séquestrant de cuivre, calcium, fer et manganèse.

Algicida super concentrado, 1litro al mes cada 100 m3.

Algicida superconcentrat, 1 litre al mes cada 100 m3.

Algicide super concentré, 1 litre par mois tous les 100 m3.

Algibon le mantendrá la piscina brillante y libre de algas. ¡Pruébelo!

Algibon li mantindrá la piscina brillant i lliure d’algues. Provi’l!

Algibon gardera la piscine étincelante et sans algues. Essayez-le!

Page 18: Revista ofertes 2013

Alginet5Kg

Abrillantador 5Kg

Aquachek Oxígeno

Productos químicos

ALGINET/ABRILLANTADOR

LOS MÁS ECONÓMICOS

Cleanpool Tab 20

10

Algicida no espumante, previene la formación de algas.

Algicida no escumejant, prevé la formació d’algues.

Algicide non moussant, prévient la formation des algues.

Tiras para análisis rápido de Oxígeno líquido, pH y Alcalinidad total (25 tiras).

Tires per anàlisi ràpida d’Oxigen líquid, pH i Alcalinitat total (25 tires).

Bandelettes pour une analyse rapide du chlore, du pH et de l’Alcalinité totale (25 bandelettes).

PRODUCTES QUÍMICS | PRODUITS CHIMIQUES

Floculante líquido para recuperar aguas turbias.

Floculant líquid per recuperar aigües tèrboles.

Floculant liquide pour récupérer les eaux troubles.

ELS MÉS ECONÒMICS

LES PLUS ÉCONOMIQUES

Clarifica el agua en 24 horas y mejora el rendimiento de la filtración, incluso de diatomeas y de cartuchos.

Clarifica l’aigua en 24 hores i millora el rendiment de la filtració, fins i tot de diatomees i de cartutxos.

Clarifie l’eau en 24 heures et améliore le rendement de la filtration. Compatible diatomées et cartouches.

Page 19: Revista ofertes 2013

Aquachek Oxígeno

Recuperación espectacular

en 12 horasDE AGUA VERDE A AZUL

Oxipure +

=+Actibon Ultra Clear

Oxipure5Kg

Actibon0,7Kg

Ultra Clear1Kg

11

RECUPERACIÓ ESPECTACULAR D’AIGÜES VERDES A BLAVES

EN 12 HORES

RÉCUPÉRATION SPECTACULAIRE, EN 12 HEURES VOTRE EAU VERTE

DEVIENT BLEUE!!

Acorta increiblemente el tiempo de recuperación de un agua verde a solo 5 horas.

Escurça increïblement el temps de recuperació d’aigua verda a tan sols 5 hores.

Durée de récupération de l’eau verte réduite étonnamment à 5 heures seulement.

Gran poder desinfectante. Ideal para la recuperación de aguas verdes. No altera el pH.

Gran poder desinfectant. Ideal per la recuperació d’aigües verdes. No altera el pH.

Désinfectant grande puissance. Idéal pour la récupération de l’eau verte. Ne modifie pas le pH.

Clarificante de choque, recuperación inmediata de aguas turbias.

Clarificant de xoc, recuperació immediata d’aigües tèrboles.

Clarifiant de choc, récupération immédiate des eaux troubles.

Page 20: Revista ofertes 2013

Cepillo con estropajosMod. 9073

Trampa para avispas

Linnet1Kg

Poolnet1Kg

Productos químicos

Anticalcáreo1Kg

12

Cepillo de mano con tres estropajos de diferente poder abrasivo para la limpieza de la línea de flotación con PM-101 POOLNET o PM-111 LINNET.

Raspall de mà amb tres fregalls de diferent poder abrasiu per a la neteja de la línia de flotació amb PM-101 POOLNET o PM-111 LINNET.

Brosse manuelle avec trois pailles de différentes capacités abrasives pour le nettoyage de la ligne de flottaison avec PM-101 POOLNET ou PM-111 LINNET.

Atrae y captura las avispas de su jardín.

Trampa per a vespes. Atrau i captura les vespes del seu jardí.

Piège à abeilles. Attire et capture les abeilles de votre jardin.

Especial para la limpieza de las líneas de flotación en piscinas con liner, lámina armada o poliéster.

Especial per a la neteja de les línies de flotació en piscines amb liner, làmina armada o polièster.

Spécialement conçu pour le nettoyage des lignes de flottaison des piscines avec liner, membrane armée ou polyester.

Nueva fórmula especial para la limpieza de las líneas de flotación de las piscinas con gresite o revestimientos vítreos.

Nova fórmula especial per a la neteja de les línies de flotació de les piscines amb gresite o revestiments vitris.

Nouvelle formule spécialement conçue pour le nettoyage des lignes de flottaison des piscines en pâte de verre ou avec émaux de verre.

PRODUCTES QUÍMICS | PRODUITS CHIMIQUES

Impide la incrustación de la cal en las paredes de la piscina y en la arena de los filtros.

Impedeix la incrustació de la calç a les parets de la piscina i a la sorra dels filtres.

Empêche l’incrustation du calcaire sur les parois de la piscine et dans le sable des filtres.

Page 21: Revista ofertes 2013

Ecoiver5Kg

Ivernet5Kg

Iverliner5Kg

OFERTAOFERTA

13

Septiembre Octubre

6 meses de protección, evita la creación de algas, descomposición del agua y la incrustación de cal en las paredes.

6 mesos de protecció, evita la creació d’algues, descomposició de l’aigua i la incrustació de calç a les parets.

6 mois de protection, qui évite la création d’algues, la décomposition de l’eau et l’incrustation de calcaire sur les parois.

Invernador que protege y previene la formación de algas en las piscinas durante tres meses en invierno, en zonas frías.

Hivernador que protegeix i prevé la formació d’algues a les piscines durant tres mesos a l’hivern, en zones fredes.

Nouveau produit d’hivernage qui protège et prévient la formation d’algues dans les piscines pendant trois mois en hiver, dans les régions froides.

Invernador universal, apto para piscinas de liner, poliéster y electrólisis salina.

Hivernador universal, apte per a piscines de liner, polièster i electròlisi salina.

Produit d’hivernage universel, apte pour les piscines avec liner, polyester et électrolyse saline.

setembre/octubreseptembre/octobre

OFERTA · OFFRE

Page 22: Revista ofertes 2013

Químicos y esencias Spas

Spa Maxibrom 200,44 Kg

Spa Foamex300ml

Spa Senses300ml

EsenciasSpa Cítricos300ml

Spa Pasión300ml

Spa Ultra Clear300ml

Spa Baja pH0,50 Kg

14

QUÍMICS I ESSÈNCIES SPAS | CHIMIQUE ET ESSENCES SPAS

Bromo concentrado en tabletas de 20 g.

Brom concentrat en tabletes de 20 g.

Brome concentré en pastilles de 20 g.

Ácido granulado para disminuir el pH del agua.

Àcid granulat per disminuir el pH de l’aigua.

Acide granulé pour réduire le pH de l’eau.

Elimina inmediatamente la espuma. Efecto rápido y espectacular.

Elimina immediatament l’escuma. Efecte ràpid i espectacular.

Élimination immédiate de la mousse. Effet rapide et spectaculaire.

Abrillanta el agua de forma enzimática, natural y ecológica.

Abrillanta l’aigua de forma enzimàtica, natural i ecològica.

Purification de l’eau de façon enzymatique, naturelle et écologique.

Aroma que induce al relax y al descanso de cuerpo y mente.

Aroma que indueix a la relaxació i al descans de cos i ment.

Aroma qui induire la relaxation et le repos de corps et l’esprit.

Aroma revitalizante, tonifica la piel y estimula la mente.

Aroma revitalitzant, tonifica la pell i estimula la ment.

Aroma revitaliser, tonifier la peau et stimule l’esprit.

Aroma que reaviva los sentidos y los estimula de modo eficaz y afrodisíaco.

Aroma que revifa els sentits i els estimula de manera eficaç i afrodisíac.

Aroma qui ravive les sens et stimule efficacement et aphrodisiaque.

Essències Essences

Page 23: Revista ofertes 2013

Problema Tratamiento recomendado

Soluciones

15

Antes de añadir ningún producto químico a su piscina, verifique que la alcalinidad esté entre 80-120 ppm, el pH esté entre 7-7,2, el cloro libre entre 1-2 ppm. Si tiene su piscina entre estos niveles y sigue teniendo problemas, lea la siguiente tabla de soluciones o acuda urgentemente a su Piscimar Stores más cercano.

Abans d’afegir cap producte químic a la seva piscina, verifiqui que l’alcalinitat estigui entre 80-120 ppm, el pH estigui entre 7-7,2 i el clor lliure entre 1-2 ppm. Si té la seva piscina entre aquests nivells i segueix tenint problemes, llegeixi la següent taula de solucions o vagi urgentment al seu Piscimar Stores més proper.

Avant d’ajouter n’importe quel produit chimique à votre piscine, vérifiez que le l’alcalinité entre 80-120 ppm, le pH se trouve entre 7-7,2, et le chlore libre entre 1-2 ppm. Si votre piscine présente ces niveaux et vous continuez à avoir des problèmes consultez le tableau de solutions suivant, aller de toute urgence à votre Piscimar Stores le plus proche.

AGUA TURBIA AIGUA TÈRBOLAEAU TROUBLE

AGUA VERDE AIGUA VERDAEAU VERTE

ALGAS NEGRAS Y MARRONESAIGÜES VERDES I MARRONSALGUES NOIRES ET BRUNES

ALGAS AMARILLASALGUES GROGUESALGUES JAUNES

INCRUSTACIONES CALCÁREASINCRUSTACIONS CALCÀRIES INCRUSTATIONS CALCAIRES

PÉRDIDA DE AGUAPÈRDUA D’AIGUAPERTE D’EAU

Cepillar las zonas con algas, añadir 1,5 L/100 m3 Algiblack y cepillar de nuevo a las 24 horas.

Raspalli les zones amb algues, afegeixi 1,5 L/100 m3 d’Algiblack i raspalli de nou a les 24 hores.

Brossez les zones où se trouvent les algues, ajoutez 1,5 L/100 m3 Algiblack et brossez à nouveau après 24 heures.

Analizar el nivel de fosfatos y si es superior a 100 ppb hacer tratamiento con Phos-out.

Analitzi el nivell de fosfats i si és superior a 100 ppb faci tractament amb Phos-out.

Analysez le niveau de phosphates et s’il dépasse les 100 ppb, appliquez le traitement avec Phos-out.

Añadir 10 g/m3 de Piscimar Anticalcáreo.

Afegeixi 10 g/m3 de Piscimar Anticalcari.

Ajoutez 10 g/m3 d’anti-calcaire PISCIMAR.

Añadir 1 L/60m3 de Aquastop por el skimmer.

Afegeixi 1 L/60 m3 d’Aquastop per l’skimmer.

Ajoutez 1 L/60 m3 d’Aquastop depuis le skimmer.

Añadir 40 g/m3 de Oxipure y 0,5 L/100 m3 de Actibon. A las 5 horas aplicar 0,75 L/100 m3 de Ultraclear.

Afegeixi 40 g/m3 d’Oxipure i 0,5 L/100 m3 d’Actibon i a les 5 hores apliqui 0,75 L/100 m3 Ultraclear.

Ajoutez 40 g/m3 d’Oxipure et 0,5 L/100 m3 Actibon. Utilisez 0,75 L/100 m3 des Ultraclear après 5 heures.

Revisar el correcto funcionamiento del medio filtrante y aumentar el tiempo de filtración. Ayudar al filtro con Goldenflok, 0,333 L/100 m3.

Revisi el correcte funcionament del medi filtrant i augmenti el temps de filtració. Ajudi el filtre amb Goldenflok 0,333 L/100 m3.

Vérifiez que le milieu filtrant fonctionne correctement et augmentez le temps de filtration. Renforcer le filtre avec Goldenflok 0,333 L/100 m3.

SOLUCIONS | SOLUTIONS

ProblemaProblème

Tractament recomanatTraitement recommandé

Page 24: Revista ofertes 2013

GUANYA UN CREUER O UNA ESTADA A PORT AVENTURAGANEZ UNE CROISIÈRE OU UN SÉJOUR À PORT AVENTURA

MÉS DE 22.000 PREMIS DIRECTES

PLUS DE 22.000 ATTRIBUTIONS

DIRECTES

Rasca el teu cupó i introdueix el codi al webGrattez votre coupon et entrez le code sur le site internet

Creuer pel Mediterrani | Croisière sur la Méditerranée

Robots Netejafons elèctric EV-1 | Robots de nettoyage électriques EV-1

I MILERS DE REGALS MÉS:Kits d’anàlisi, termòmetres, pilotes, pistoles d’aigua ...Registreu-vos al web per accedir al sorteig dels viatges

DES MILLIERS DE CADEAUX ET:Kits de test, thermomètres, balls, pistolets à eau ...Inscrivez-vous sur le site internet pour accéder à la loterie voyage

Estades familiars 4 persones a Port AventuraSéjours en famille pour 4 personnes à Port Aventura

Page 25: Revista ofertes 2013

+

10%10%EV1 EV2

OBSEQUIO

Roboclean Texnet

junioCambie su Sílex por Vidromar

3246

20%20%mayo

15%15%agosto

+

10%10%

OBSEQUIO

Goldenflok 1 kg

julio

OBSEQUI - CADEAU

juny - Juin

Canvieu el vostre Sílex

per Vidromar

Changez votre Sílex

à Vidromar

maig - Mai

ALARMA PISCINA WATER PATROLDispositivo de seguridad diseñado para mejorar la seguridad del baño en su piscina avisándole ante cualquier caída accidental.

Dispositiu de seguretat dissenyat per millorar la seguretat del bany a la seva piscina avisant davant qualsevol caiguda accidental.Dispositif de sécurité, conçu pour améliorer la sécurité de la piscine en nous alertant de toute chute accidentelle.

agost - Août

FOCO LEDS SMART BRIGHT FOCO LEDS ECO RANGE

OBSEQUI - CADEAU

juliol - Juillet

Page 26: Revista ofertes 2013

Análisis agua

FTK-125

FTK-101

Tiras Piscimar

Tiras Aquachek®

FUNCIONAMIENTO

MEJORADOFUNCIONAMENT

MILLORAT

AMÉLIORATION DES FONCTIONS

18

ANÀLISI DE L’AIGUA | ANALYSE DE L’EAU

Ideal piscinas residenciales. Analiza Cloro Libre / Total, pH, Demanda de Ácido y Alcalinidad.

Ideal piscines residencials. Analitza Clor Lliure / Total, pH, demanda d’Àcid i Alcalinitat.

Idéal piscines résidentielles. Analyse le chlore libre/total, pH, demande d’acide et alcalinité.

Tiras para análisis rápido para Cloro libre, pH, Alcalinidad y Estabilizador (50 tiras).

Tires per anàlisi ràpida per Clor lliure, pH, Alcalinitat i Estabilitzador (50 tires).

Languettes pour l’analyse rapide du chlore libre, pH, alcalinité et stabilisateur (50 languettes).

Analiza el cloro libre y pH en agua potable y en piscina. Escala Cl (0-3 ppm) y pH (6,8-8,2).

Analitza el clor lliure i pH en aigua potable i en piscina. Escala Cl (0-3 ppm) i pH (6,8-8,2).

Analyse le chlore libre et le pH en eau potable et en piscine. Échelle C1 (0-3 ppm) et pH (6,8-8,2).

Lector digital de tiras, Cloro Libre/Bromo, pH y Alcalinidad. Incluye auto-timer para controlar el tiempo de análisis, bastoncillo de limpieza de cámara de lectura y protector anti-luz parásita.

Lector digital de tires, Clor lliure/Brom, pH i Alcalinitat. Inclou auto-timer per controlar el temps d’anàlisi, bastonet de neteja de cambra de lectura i protector anti-llum paràsita.

Lecteur digital à bandelettes : chlore libre / brome, pH et alcalinité. Comprend : auto-minuterie pour commander le temps d’analyse, tige pour le nettoyage de la chambre d’analyse et protection contre les UV.

Page 27: Revista ofertes 2013

DV 5000Navigator-Pro

Sistema de limpieza

Manómetro

Vista inferiorDiafragma

Robots automáticos

19

Limpiafondos automático de aspiración para limpiar el fondo de su piscina, incorpora un sistema rotatorio de movimientos que evita que quede parado en las esquinas o escaleras, además tiene un prefiltro que atrapa las hojas más grandes para que no dañen el equipo.

Netejafons automàtic d’aspiració per netejar el fons de la seva piscina, incorpora un sistema rotatori de moviments que evita que quedi parat a les cantonades o escales, a més té un prefiltre que atrapa les fulles més grans perquè no facin malbé l’equip.

Nettoyeur de fonds automatique à aspiration pour nettoyer le fond de votre piscine, présente un système rotatif de mouvements pour éviter qu’il ne s’arrête dans les coins ou les escaliers, possède aussi un préfiltre qui attrape les feuilles les plus grandes pour ne pas endommager l’équipement.

El robot de aspiración DV5000 le garantiza una relación calidad-precio excelente y con la garantía HAYWARD. Diafragma que garantiza años de trabajo eficiente y silencioso.

El robot d’aspiració DV5000 li garanteix una relació qualitat-preu excel·lent amb la garantia HAYWARD. Diafragma que garanteix anys de treball eficient i silenciós.

Le robot aspirateur DV5000 lui assure un rapport qualité-prix excellent et avec la garantie HAYWARD. Diaphragme qui garantit des années de travail efficace et silencieux.

ROBOTS AUTOMÀTICS | ROBOT AUTOMATIQUE

Page 28: Revista ofertes 2013

Robots automáticos

3+1 THEV1

Roboclean

Texnet2h2h

20

ROBOTS AUTOMÀTICS | ROBOT AUTOMATIQUE

Limpiafondos automático e inteligente para piscinas. Gracias a su programador limpia todo el fondo de su piscina en tan solo 2 horas. Sistema de filtros fáciles de limpiar y de gran capacidad de retención de suciedad. Incorpora carro de almacenaje y transporte. Cable de 15 metros.

Netejafons automàtic i intel·ligent per a piscines. Gràcies al seu programador neteja tot el fons de la seva piscina en tan sols 2 hores. Incorpora carro d’emmagatzematge i transport. Cable de 15 metres.

Nettoyeur de fonds automatique et intelligent pour piscines. Grâce à son programmeur, en deux heures à peine, il nettoie tout le fond de votre piscine. Système de filtres faciles à nettoyer et d’une grande capacité de rétention de la saleté. Comprend chariot pour stockage et transport. Câble de 15 mètres.

Es el único coagulante sólido que mejora el rendimiento de los elementos filtrantes sin obturarlos. Compatible con todo tipo de robots eléctricos o de aspiración.

És l’únic coagulant sòlid que millora el rendiment dels elements filtrants sense obturarlos. Compatible amb tot tipus de robots elèctrics o d’aspiració.

C’est l’unique coagulant solide qui améliore le rendement des éléments filtrants sans les obturer. Compatible avec tous les types de robots électriques ou aspirateurs.

Regenera los filtros de cartucho de una forma rápida y sin dañarlos.

Válido para cualquier tipo de filtros.

Regenera els filtres de cartutx d’una forma ràpida i sense danyar-los. Vàlid

per a qualsevol tipus de filtres.

Il régénère les filtres à cartouches rapidement et sans les abîmer. Validé pour n’importe quels types de filtres.

GA

RA

NTÍA • GARANTIA

• G

AR

AN

TIE

ANSANYSAÑOS

Page 29: Revista ofertes 2013

3+1 TH

EV2

1,5h1,55 4h4h

Filtro Primavera

21

Equipado con la tecnología QuickClean, dispone de ciclo rápido de 90 min. y el intensivo de 4 horas, según necesidades. Carro incluido. Cable de 17 metros. Características similares a su hermano EV1 (acceso superior a los filtros, filtros de 5 μ, etc.) pero con la gran diferencia que limpia el suelo, las paredes y la línea de flotación. Apto para todo tipo de superficies ( Liner, Poliéster, Hormigón, Pintura, etc...).

Equipat amb la tecnologia QuickClean, disposa de cicle ràpid de 90 min. i l’intensiu de 4 hores, segons necessitats. Carro inclòs. Cable de 17 metres. Característiques similars al seu germà EV1 (accés superior als filtres, filtres de 5 μ, etc.) però amb la gran diferència que neteja el terra les parets, i la línia de flotació. Apte per a tot tipus de superfícies (Liner, Poliester, Formigó, Pintura, etc ...).

Equipé de la technologie QuickClean, il dispose d’un cycle rapide de 90 mn et d’un cycle intensif de 4 heures, selon les besoins. Chariot inclusé. Câble de 17 mètres. Il possède des propriétés similaires à celles de son frère EV1 (accès supérieur aux filtres, filtres de 5 µ, etc.) mais avec la grande différence qu’il peut nettoyer le sol, les murs et la ligne de flottaison. Indiqué pour tout type de surfaces (Liner, Polyester, Ciment, Peinture, etc...).

Filtro especial apto para todos los limpiafondos eléctricos de HAYWARD. Indicado para las primeras limpiezas al inicio de temporada o cuando haya mucha suciedad acumulada.

Filtre especial apte per a tots els netejafons elèctrics de HAYWARD. Indicat per a les primeres neteges de l’inici de temporada o quan hi hagi molta brutícia acumulada.

Filtre spécialement conçu pour tous les nettoyeurs de fond de HAYWARD. Recommandé pour les premiers nettoyages en début de saison ou quand il y a beaucoup de saleté accumulée.

GA

RA

NTÍA • GARANTIA

• G

AR

AN

TIE

ANSANYSAÑOS

Page 30: Revista ofertes 2013

Material de limpieza

Carro flexible MOD. 9055

Pértigas Telescópicas2,4m / 3,6m / 4,8m

Carro aluminio MOD. 9058 / MOD.9064

Manguera Rainbow8m / 10m / 12m

Ferrari Lila Manzana Madera

22

MATERIAL DE NETEJA | MATÉRIEL DE NETTOYAGE

Carro flexible fabricado con materiales de alta calidad, flexible y ruedas con cojinetes.

Carro flexible fabricat amb materials d’alta qualitat, flexible i rodes amb coixinets.

Chariot flexible mod. 9055 fabriqué avec des matières de haute qualité, flexible et roues avec coussinets.

Carro fabricado en aluminio reforzado y con cepillo inferior para mejorar la limpieza de su piscina. Clip o palomillas.

Carro fabricat en alumini reforçat i amb raspall inferior per millorar la neteja de la seva piscina. Clip o palometes.

Chariot fabriqué en aluminium renforcé et avec brosse inférieure pour améliorer le nettoyage de votre piscine. Clip ou vis papillons.

Pértigas extensibles de aluminio reforzado para el material de limpieza de su piscina

Perxes extensibles d’alumini reforçat per al material de neteja de la seva piscina.

Balais extensibles en aluminium renforcé pour le matériel de nettoyage de votre piscine.

Manguera autoflotante reforzada con terminal giratorio disponible en cuatro colores.

Mànega autoflotant reforçada amb terminal giratori disponible en quatre colors.

Tuyau autoflottant renforcé avec borne pivotante disponible en quatre couleurs.

Page 31: Revista ofertes 2013

Cepillo MOD. 9036

Termómetro figuras MOD. 9083

Recogehojas bolsa MOD. 9030

Filtro Skim6 Unidades

Recogehojas planoMOD. 9026

23

Cepillo curvo con cerdas de nylon blanco, económico y resistente.

Raspall corb amb cerres d’acer de nylon blanc, econòmic i resistent.

Brosse courbe avec poils en nylon blanc, bon marché et résistante.

Recogehojas ultra reforzado con bolsa de tamiz fino y pala frontal para facilitar la recogida de hojas.

Recollidor de fulles ultrareforçat amb bossaA de tamís fi i pala frontal per facilitar la recollida de fulles.

Ramasse feuilles ultra renforcé avec filet de tamis fin et pelle frontale pour faciliter le ramassage des feuilles.

Termómetro cuerpo recto con cabezal tematizado con figuras diversas, fácil lectura.

Termòmetre cos recte amb capçal tematitzat amb figures diverses, fàcil lectura.

Thermomètre corps droit avec embout décoré avec plusieurs dessins, lecture facile. Bolsa prefiltro fabricada con fibras

resistentes y universal para todo tipo de cestas skimmer.

Bossa de prefiltre amb fibres resistents, universal per a tot tipus de cistelles skimmer.

Sac préfiltre en fibres résistantes et universel pour tout type de paniers skimmer

Recogehojas de polipropileno azul con el tamiz plano.

Recollidor de fulles de polipropilè blau amb el tamís pla.

Ramasse feuilles en polypropylène bleu et tamis plat.

Page 32: Revista ofertes 2013

Filtros y bomba Eco Range

Filtración

Unidades limitadas

Kit Compacto Filtración Eco Range

0,75CV1CV

1,5CV

24

ø400

ø480

ø600

Fabricados con materiales de alta calidad lo que les garantizan un alto rendimiento y una larga vida útil. Compruebe la magnífica relación calidad precio.

Fabricats amb materials d’alta qualitat, fet que garanteix un alt rendiment i una llarga vida útil. Comproveu la magnífica relació qualitat preu.

Sont fabriqués avec des matériaux de haute qualité, ce qui assure un grand rendement et une longue durée. Observez le magnifique rapport qualité-prix.

Kit de filtración para piscinas sobre elevadas, montaje rápido y sencillo. Bomba (0,5 CV) y filtro (Ø400) están dimensionados para proporcionar el máximo rendimiento con el menor consumo eléctrico.

Kit de filtració per a piscines sobre elevades, muntatge ràpid i senzill. Bomba (0,5 CV) i filtre (Ø400) estan dimensionats per proporcionar el màxim rendiment amb el menor consum elèctric.

Platine de filtration sur-élevée pour piscine, une installation rapide et facile. La pompe (0,5 CV) et le filtre (Ø400) sont dimensionnés pour fournir des performances maximales avec une faible consommation électrique.

Unitats limitades

Parts de commanditaire

FILTRACIÓ | FILTRATION

Page 33: Revista ofertes 2013

Filtros Sílex HAYWARD Motores HAYWARD Powerline Plus

0,75 CV

0,50 CV

1 CV1,5 CV

Ø 520

Ø 600

Ø 750

Ø 900

Ø 400

25

Una gama completa de filtros, soplados de Polietileno de Alta Densidad, para responder a todas sus necesidades. La nueva versión de nuestro filtro de 600 mm de diámetro (S0246S) no es solamente estética, hemos revisado totalmente su concepción, para ofrecer la mejor tecnología. Estas mejoras configuran el futuro de esta gama de filtros.

Una gamma completa de filtres, bufats de Poiletilé d’Alta Densitat, per respondre a totes les seves necessitats. La nova versió del nostre filtre de 600 mm de diàmetre (S0246S) no és només estètica, hem revisat totalment la seva concepció, per oferir la millor tecnologia. Aquestes millores configuren el futur d’aquesta gamma de filtres.

Une gamme complète de filtres, soufflage de polyéthylène haute densité pour répondre à tous vos besoins. La nouvelle version de notre filtre de 600 mm de diamètre (S0246S) n’est pas seulement esthétique, nous avons totalement révisé sa conception pour offrir la meilleure technologie. Ces améliorations configurent le futur de cette gamme de filtres.

Nueva Bomba HAYWARD de diseño y prestaciones muy similares a la ya conocida MAX FLO I. Con este nuevo modelo se ha conseguido una inmejorable relación calidad-precio.

Nova Bomba HAYWARD de disseny i prestacions molt similars a la ja coneguda MAX FLO I. Amb aquest nou model s’ha aconseguit una immillorable relació qualitat-preu.

Nouvelle pompe HAYWARD dont la conception et les prestations sont très similaires à la déjà connue MAX FLO I. Ce nouveau modèle a permis d’obtenir une parfaite relation qualité-prix.

Page 34: Revista ofertes 2013

Nap Wink Air

Nap Wink Air

Loon Nap

Loon Nap

Chill lite

Chill lite

Iluminación

26

Chaise-longue flotante de máximo confort. Resistente al agua, se puede lavar en lavadora. Se almacena fácilmente a final de temporada sin ocupar apenas espacio.

Chaise-longue flotant de màxim confort. Resistent a l’aigua, es pot rentar a la rentadora. S’emmagatzema fàcilment a final de temporada sense ocupar espai.

Chaise-longue flottante avec un confort maximal. Résistante à l’eau, elle est lavable en machine. Une fois pliée, elle est facilement stockée sans occuper d’espace.

Chaise-longue flotante con led recargable resistente al agua con 20 horas de autonomía. Incluye mando a distancia. Emite color blanco, multicolor y simula el efecto luz vela.

Chaise-longue flotant amb led recarregable resistent a l’aigua amb 20 hores d’autonomia. Inclou comandament a distància. Emet color blanc, multicolor i simula l’efecte llum vela.

Chaise-longue flottante avec led rechargeable. Résistante à l’eau avec une autonomie de 20 heures. Elle inclut une commande à distance et émet une couleur blanche, multicolore en simulant un effet de lumière tamisée.

Luces flotantes, inflables y rígidas, para iluminar la piscina, terraza, jardín, etc. Leds con amplio espectro de colores (azul, rojo, verde, blanco y pase continuo de colores). Autonomía de 8 horas y batería recargable Li-Ion. Con mando a distancia.

Llums flotants, inflables i rígides, per il·luminar la piscina, terrassa, jardí, etc. Leds amb ampli espectre de colors (blau, vermell, verd, blanc i passi continu de colors). Autonomia de 8 hores i bateria recarregable Li-Ion. Amb comandament a distància.

Lumières flottantes, gonflables et rigides, pour illuminer la piscine, la terrasse, le jardin, etc.. Leds avec une multitude de couleurs (bleu, rouge, vert, blanc qui change continuellement). Autonomie de 8 heures avec une batterie rechargeable le Li-Ion. Avec télécommande.

IL·LUMINACIÓ | ÉCLAIRAGE

Page 35: Revista ofertes 2013

Foco leds Smart Bright

Foco leds Eco Range

27

Led de alta potencia con tecnología “Smart Bright” que dota al agua de una gran luminosidad y brillo. Indicado para disfrutar de la cromoterapia y sus propiedades terapéuticas. Disponible el foco completo o por separado la lámpara de Leds blancos o la de colores (RGB). Se adaptan a cualquier tipo de foco existente. El Led de Colores dispone de mando a distancia y 5 secuencias de cambio de color y 11 colores fijos. El led Rainbow se fija en la piscina utilizando la boquilla de impulsión o toma limpiafondos.

Led d’alta potència amb tecnologia “Smart Bright” que dota a l’aigua d’una gran lluminositat i brillantor. Indicat per gaudir de la cromoteràpia i les seves propietats terapèutiques. Disponible el focus complet o per separat la llum de Leds blancs o la de colors (RGB). S’adapten a qualsevol tipus de focus existent. El Led de Colors disposa de comandament a distància i 5 seqüències de canvi de color i 11 colors fixos. El led Rainbow es fixa a la piscina utilitzant el broquet d’impulsió o presa netejafons.

Nouvelle génération de LED avec technologie “Smart Bright” qui donne à l’eau une luminosité et un éclat jamais vu. Une solution totalement adaptée pour les utilisateurs qui désirent profiter de cette luminothérapie et de ses propriétés thérapeutiques. Disponible avec niche complète et bride pour piscine liner ou vendus séparément avec la Lampe LED blanche ou couleur (RVB). S’adapte à tous les modèles de niches. Les LEDs RGB disposent de 5 séquences de changement de couleur et 11 couleurs fixes.

Gama de lámparas Led que se adaptan a cualquier nicho de foco existente. Dota al agua de una gran luminosidad y brillo. Instalación sencilla y rápida. Es una solución muy económica y funcional para dotar a su piscina de un entorno y color apacible. Sin mando a distancia.

Gamma de llums Led que s’adapten a qualsevol nínxol de focus existent. Dota a l’aigua d’una gran lluminositat i brillantor. Instal·lació senzilla i ràpida. És una solució molt econòmica i funcional per dotar la seva piscina d’un entorn i color tranquil. Sense comandament a distància.

Gamme de lampes à LEDs qui s’adapte à tous les modèles de niches des piscines existantes. Donne à l’eau une grande luminosité et brillance. Installation simple et rapide avec fixation par vis. C’est une solution très économique et fonctionnelle pour équiper votre piscine d’une couleur douce. Sans télécommande.

Led Blanco / RGB

Led Rainbow

Page 36: Revista ofertes 2013

Ducha solar 18L y 35L

Solar térmico ECO

Bicolor plastificado opaco

Enrollador de suelo

Enrollador con ruedas

Duchas y cobertores

28

Cuerpo hecho en termoplástico de alta densidad con monomando para agua fria o caliente. Conexiones rápidas para manguera estandard de jardín. Preparadas para fijarlas al suelo fácilmente.

Cos fet en termoplàstic d’alta densitat amb monocomandament per a aigua freda o calenta. Connexions ràpides per mànega estàndard de jardí. Preparades per fixar al terra fàcilment.

Structure faite en thermoplastique de haute densité, avec mélangeur de l’eau chaude et froide. Connexions rapides à un tuyau d’arrosage standard. Préparées pour être fixées au sol facilement.

Fabricado en plástico ABS blanco con manivela. El tubo enrollador es de aluminio telescópico y puede alcanzar una longitud máxima de 6,3 m.

Fabricat en plàstic ABS blanc amb manovella. El tub enrotllador és d’alumini telescòpic i pot arribar a una longitud màxima de 6,3 m.

Fabriqué en plastique ABS blanc avec manivelle. Tube télescopique en aluminium qui peut atteindre une longueur maximale de 6,3 m.

Fabricado en acero inoxidable y con ruedas de plástico. Manivela para recoger el cobertor. Con barra telescópica de aluminio disponible en dos longitudes, extensible hasta 6,3 m o 8,5 m.

Fabricat en acer inoxidable i amb rodes de plàstic. Manovella per recollir el cobertor. Amb barra telescòpica d’alumini disponible en dues longituds, extensible fins a 6,3 m o 8,5 m.

Fabriqué en acier inoxydable avec 2 roues en PVC haute résistance. Manivelle pour enroulement facile et rapide de la couverture. Disponible en deux longueurs, extensible de 6,3 m à 8,5 m.

Indicado para el Invernaje de piscinas, cuerpo opaco que evita la formación de algas. Interior con tejido de poliéster, recubierto a dos caras de PVC.

Indicat per a l’Hivernatge de piscines, cos opac que evita la formació d’algues. Interior amb teixit de polièster, recobert a dues cares de PVC.

Indiqué pour l’hivernage des piscines, bâche opaque qui évite la formation d’algues. Tissu intérieur en polyester, enduit de PVC recto et verso.

Indicado para cubrir piscinas climatizadas, aportando un gran ahorro energético y de producto químico, evitando al mismo tiempo las condensaciones de agua. Al ser flotante y ligero, permite su recogida mediante el enrollador.

Indicat per cobrir piscines climatitzades, aportant un gran estalvi energètic i de producte químic, evitant al mateix temps les condensacions d’aigua. En ser flotant i lleuger, permet la seva recollida mitjançant el enrotllador.

Recommandé pour couvrir des piscines chauffées, en apportant des économies d’énergie considérables et chimiques, tout en évitant la condensation de l’eau. Flottante et légère, elle permet d’être enroulée facilement.

DUTXES I COBERTORS | DOUCHES ET COUVERTURES

Page 37: Revista ofertes 2013

Climatización

Hydro Heatpool MOD WP Green

Hydro Heatpool MOD Easy Pac

29

CLIMATITZACIÓ | CLIMATISATION

Concebidas para alargar la temporada de baño desde abril a octubre con el menor consumo eléctrico del mercado. Intercambiador de titanio y controlador digital.

Concebudes per a allargar la temporada de bany des d’abril a octubre amb el menor consum elèctric del mercat. Intercanviador de titani i controlador digital.

Conçu pour rallonger la saison de bain d’avril à octobre avec la consommation électrique la plus faible du marché. Échangeur de titane et contrôleur numérique.

Controlador digital

Controlador digital

Contrôleur numérique

Controlador digital táctil

Controlador digital tàctil

Contrôleur numérique tactile

La mejor elección para alargar el baño con el menor impacto visual en su jardín. Excelente relación calidad-precio, trabajan a partir de temperaturas mínimas de hasta 5 ºC. Reversibles con sistema DUAL SMART, calientan y enfrian el agua. Intercambiador de titanio y controlador digital táctil.

La millor elecció per allargar el bany amb el menor impacte visual al seu jardí. Excel·lent relació qualitat-preu, treballen a partir de temperatures mínimes de fins a 5 º C. Reversibles amb sistema DUAL SMART, escalfen i refreden l’aigua. Intercanviador de titani i controlador digital tàctil.

Le meilleur choix pour rallonger le bain avec le moins d’impact visuel dans votre jardin. Excellente relation qualité-prix, travaille à partir de températures minimales de jusqu’à 5 ºC. Réversible avec DUAL SMART, chauffe et refroidit l’eau. Échangeur de titane et contrôleur numérique tactile.

Page 38: Revista ofertes 2013

Césped Paradís

Mantenimiento BONGRASS

Construcción

30

Su tienda PISCIMAR STORE distribuye e instala la nueva generación de césped artificial PARADÍS. Su instalación se realiza sin añadir ningún tipo de áridos, lo que lo convierte en el complemento ideal para la zona de piscina. Un aspecto natural y un tacto muy suave.

La teva botiga Piscimar BOTIGA distribueix i instal·la la nova generació de gespa artificial PARADÍS. Es pot instal·lar sense cap tipus d’agregat, i és l’accessori perfecte per a l’àrea de la piscina. Un aspecte natural i un tacte molt suau.

Votre magasin PISCIMAR STORE distribue et installe la nouvelle génération de gazon artificiel PARADIS. Il peut être installé sans aucun type d’agrégat, et il est donc l’accessoire idéal pour la zone de la piscine. Un aspect naturel et un toucher très doux.

El más potente limpiador desinfectante de césped artificial del mercado. Agradable olor a césped natural recién cortado durante las primeras horas después de su aplicación.

Únic netejador, antiàcars, higienitzador i hipoalergènic de gespa artificial del mercat. Agradable olor de gespa natural acabat de tallar durant les primeres hores després de la seva aplicació.

Seul nettoyant, antiacariens, higénisateur et hypoallérgénique pour pelouses artificielles du marché. Odeur agréable de gazon naturel fraîchement tondu pendant quelques heures après son application.

CONSTRUCCIÓ | CONSTRUCTION

Page 39: Revista ofertes 2013

Mantenimiento BONGRASS

Se la rehabilitamos con la solución definitiva

Stop a las fugas

Flexibilidad

Resistencia a la rotura

Resistencia a los rayos ultravioleta.

10 años de garantía de estanquiedad

31

Rehabilitamos su piscina instalando lámina armada ELBE BLUE LINE, que garantiza la estanqueidad total del vaso de su piscina. Su tienda PISCIMAR STORE le pressupuestará sin compromiso la rehabilitación total de su piscina. Además de evitar la pédida de agua podrá conseguir un acabado con el color que más le guste, liso o estampado.

Rehabilitem la seva piscina instal·lant làmina armada ELBE BLUE LINE, que garanteix l’estanquitat total del got de la seva piscina. La seva botiga Piscimar STORE li farà un pressupost sense compromís per la rehabilitació total de la seva piscina. A més d’evitar la pèrdua d’aigua podrà aconseguir un acabat amb el color que més li agradi, llis o estampat.

Nous réhabilitons votre piscine en installant une membrane armée ELBE BLUE LINE qui garantit l’étanchéité totale du bassin de votre piscine. Votre magasin PISCIMAR STORE vous donnera le devis sans engagement de la réhabilitation de votre piscine. Non seulement vous éviterez la perte d’eau mais vous pourrez également obtenir une finition de la couleur que vous préférez, unie ou imprimée.

Estampado · Estampat · EstampageLiso · Llis · Lisse

¿Su piscina pierde agua?

Rehabilitación de piscinas

Flexibilitat Flexibilité

Resistència al trencament Résistance à la rupture

Resistència als raigs ultraviolats Résistance aux rayons ultraviolets.

10 anys de garantia d’estanqueitat 10 ans de garantie d’étanchéité

Page 40: Revista ofertes 2013
Page 41: Revista ofertes 2013

Escales

Escala pontEspecial per piscines elevades

3/3 graons amb plataforma (codi: 87140034): 229 eur.

4/4 graons amb plataforma (codi: 87140042): 249 eur.

Escales d’acer inoxidable2 graons, AISI-316 (codi: 87111928): 179 eur.

3 graons, AISI-316 (codi: 87111936): 199 eur.

4 graons, AISI-316 (codi: 87111944): 219 eur.

2 graons, AISI-304 (codi: 87110920): 139 eur.

3 graons, AISI-304 (codi: 87110838): 159 eur.

4 graons, AISI-304 (codi: 87110946): 179 eur.

Escala d’accés fàcil3 graons, AISI-316 (codi: 87152010): 439 eur.

4 graons, AISI-316 (codi: 87152011): 509 eur.

Page 42: Revista ofertes 2013

Filtració

Kits de filtraciónLocal roca semi enterrat + filtre d.500mm + bomba victoria plus ¾ CV monofàsica + sorra de sílex + instal·lació dels elements anteriors dintre el local (no inclou la instal·lació de tot el kit en domicili): Preu: 1.530 eur.

Local roca semi enterrat + filtre d.600mm + bomba victoria plus 1 CV monofàsica + sorra de sílex + instal·lació dels elements anteriors dintre el local (no inclou la instal·lació de tot el kit en domicili): Preu: 1.660 eur.

Local enterrat Ramses + filtre d.550mm (vàlvula top) + bomba Sena 1 CV monofàsica + sorra de sílex + instal·lació dels elements anteriors dintre el local (no inclou la instal·lació de tot el kit en domicili): Preu: 980 eur.

Bomba Victoria PlusBomba de piscina amb un disseny robust i una cistella al prefiltre de gran capacitat. Baix nivell sonor.

Codi Característiques Preu

38771 ¾ CV, monofàsica, 11.000 l/h 319 eur.

38773 1 CV, monofàsica, 16.000 l/h 329 eur.

38775 1,5 CV, monofàsica, 21.5000 l/h 369 eur.

Filtres de sorraFiltre construït amb resines de polièster i fibra de vidre. Tapa de plàstic de gran diàmetre. Equipat amb vàlvula selectora de sis vies, manòmetre i purga d’aigua automàtica i manual. Pressió màxima de treball a 2,5 kg/cm2

Codi Característiques Preu

19353AN-CL04 D.500 mm 389 eur.

15786AN-CL04 D.600 mm 439 eur.

15787-CL04 D.750 mm 529 eur.

Locals de filtracióLocal per allotjar l’equip de filtració de la piscina. La tapa és imitació a roca.

Codi: CASPOOL500650

Page 43: Revista ofertes 2013

Filtració

Sorra de sílexCàrrega filtrant per eliminar impureses. Sacs de 25 kg. La granulometria recomanada es de 0,7 mm.

Codi: SILEX0,7

Vidre filtrantMedi filtrant respectuós amb el medi ambient, fabricat amb vidre reciclat. Filtració més eficient, reduint un 30% la terbolesa, estalviant aigua, energia i productes químics. Sacs de 20 kg.

Codi: VIDREO

Filtració per piscines desmuntablesFiltració especial per piscines petites, amb sorra de sílex.

Model m3/h Vàlvula CV Kg sorra Preu

NAN4 4 4 vies 0,33 20 270 eur.

D-6 6 4 vies 0,50 50 449 eur.

D-10 10 6 vies 1,00 75 529 eur.

Filtre amb bomba incorporada de cartutxFiltre amb un caudal de 5000 l/h. Inclou un cartutx filtrant en tela de polièster, mànegues d’entrada i sortida. La superfície filtrant és de 2,3 m2.

Codi: 00650

Vàlvula selectora automàticaAutomatisme que controla el filtre de la piscina. Conté un teclat amb polsadors per la maniobra, amb el qual podem realitzar les operacions de filtració, rentat, esbandit i buidat. S’adapten fàcilment a qualsevol filtre.

Codi: 32581 (basic 1 ½”)

309

870

7,56 19

Page 44: Revista ofertes 2013

Cascada BaliCascada d’acer inoxidable. Caudal de 30 m3/h. No inclou l’anclatge.

Codi: 87185047 Preu: 999 eur.

Cascada Mini BaliCascada d’acer inoxidable. No es necessari anclatge. Caudal de 20 m3/h

Codi: 87185041 (AISI-304) Preu: 575 eur.

Codi: 87185044 (AISI-316) Preu: 710 eur.

Canó TahitíCanó amb un caudal de 6 m3/h. No necesita anclatge.

Codi: 87187010 (canó Tahití) Preu: 140 eur.

Codi: 87187012 (boquilla) Preu: 75 eur.

Jocs d’aigua

Canó FidjiCanó amb boquilla plana. Caudal: 8 m3/h. No inclou l’anclatge.

Codi: 87185023 Preu: 470 eur.

Canó Capri circularCanó amb boquilla plana. Caudal: 20 m3/h. No necesita anclatge.

Codi: 87186030 Preu: 780 eur.

Page 45: Revista ofertes 2013

Valles de piscinaDestinades per limitar l’accés de la piscina a nens menors de 5 anys. L’altura de les valles són de 1,22 m. Dos models:

Flash transparent Flash-N

Lones per l’hivernCobertors per cobrir la piscina durant els mesos d’hivern. Evitarà que s’embruti l’aigua, reduint les tasques de manteniment. Principals característiques:

Fàcil d’instal·lar i recollir

Lleugera i resistent

Color blau

Tensada sobre el perímetre de la piscina

(consultar el preu segons la forma i mida de la piscina)

Mantes tèrmiquesCobertes per mantenir la temperatura de l’aigua de la piscina. Formada per una làmina de polietilè i amb bombolles d’aire. Un enrotllador facilita la manipulació i el magatzematge de la coberta. Ideal per piscines climatitzades, ja que la seva qualitat aïllant evita la pèrdua de calor.

(consultar el preu segons la forma i mida de la piscina)

Cobertors

Page 46: Revista ofertes 2013

Pag.2ARP 60 ...........................1420,00€ARP 90 ...........................1595,00€ARP 150 ..........................1850,00€MÓDULO S&D ...................1075,00€ Pag.3PSM 20 ...........................1075,00€PSM 30 ...........................1275,00€PSM 40 ...........................1425,00€BOMBA ELITE pH ................. 599,00€ Pag.4PHOS-OUT ..........................31,20€ION CELL ............................17,95€CELNET .............................15,15€INSTA TEST FOSFATOS .............23,70€AQUACHEK SAL ....................13,90€ Pag.5ALGIKLEAN .........................15,70€ESTABILIZADOR ....................42,00€GOLDENFLOK ......................24,50€BAJA pH LÍQUIDO ..................35,75€ Pag.6MAXICLOR GR ......................27,50€DICLOR ..............................27,50€MAXICLOR 200 .....................27,50€POLICLOR ...........................27,50€ Pag.7BONAQUA ...........................72,25€BONAQUA POOL ...................89,00€BONAQUA SHOCK ..................78,80€BONAQUA STARTER ................51,75€ OFERTA KIT BONAQUA .......... 250,00€ Pag.8SUBE pH ............................22,80€BAJA pH.............................25,95€SUBE ALCALINIDAD ................27,40€BAJA ALCALINIDAD ................25,95€SUBE pH LIQUIDO..................59,90€BAJA pH LIQUIDO ..................35,75€

Pag.9ALGIBLACK .........................18,75€AQUA-STOP .........................45,85€ION MAGNETIC .....................24,95€ALGIBON ............................23,70€FAST DOWN .........................29,35€ Pag.10ALGINET ............................17,95€ABRILLANTADOR ...................19,95€CLEANPOOL TAB ...................17,95€AQUACHEK OXÍGENO .............15,50€ Pag.11OXIPURE ............................24,95€ACTIBON ............................16,25€ULTRACLEAR .......................27,25€ Pag.12POOLNET ............................ 8,60€LINNET ............................... 7,11€ANTICALCÁREO ....................15,75€TRAMPA AVISPAS ...................13,25€CEPILLO ESTROPAJOS .............. 9,90€ Pag.13IVERNET ............................43,50€IVERLINER ..........................48,75€ECOIVER ............................21,00€ Pag.14SPA MAXIBROM .....................13,50€SPA BAJA pH ......................... 3,60€SPA FOAMEX ......................... 6,30€SPA ULTRACLEAR ................... 8,80€SPA SENSES .........................14,50€SPA CÍTRICOS .......................14,50€SPA PASIÓN .........................14,50€ Pag.18TIRAS PISCIMAR ..................... 8,60€FTK-125 .............................15,95€FTK-101 .............................11,50€TRUTEST ............................85,00€TIRAS TRUTEST ....................14,50€

Pag.19NAVIGATOR PRO ................. 420,00€DV5000 ............................ 275,00€ Pag.20EV 1 ............................... 850,00€FILTROS PRIMAVERA ...............24,00€ Pag.21EV 2 .............................. 1195,00€ROBOCLEAN ....................... 21,95 €TEXNET ............................ 15,50 € Pag.22MANGUERA RAINBOW 8M .........32,95€MANGUERA RAINBOW 10M .......38,50€MANGUERA RAINBOW 12M .......45,75€CARRO ALUMINIO 9058/9064 ....37,45€CARRO FLEXIBLE 9055 ............35,00€PÉRTIGA TELESCOPICA 2,4M .....16,80€PÉRTIGA TELESCOPICA 3,6M .....22,90€PÉRTIGA TELESCOPICA 4,8M .....28,95€ Pag.23RECOGEHOJAS BOLSA .............11,95€CEPILLO .............................. 6,95€RECOGEHOJAS PLANO ............. 4,75€TERMÓMETROS FIGURAS .........37,45€FILTRO SKIM ......................... 9,60€ Pag.24FILTRO ECO RANGE DIAM.400 . 280,00€FILTRO ECO RANGE DIAM.480 . 340,00€FILTRO ECO RANGE DIAM.600 . 420,00€MOTOR ECO RANGE 0,75 CV ... 249,00€MOTOR ECO RANGE 1 CV ....... 275,00€MOTOR ECO RANGE 1,5 CV .... 295,00€ KIT COMPACTO ECO RANGE .... 425,00€ Pag.25FILTRO HAYWARD DIAM.400 .... 475,00€FILTRO HAYWARD DIAM.480 .... 510,00€FILTRO HAYWARD DIAM.600 .... 540,00€MOTOR POWERLINE 0,5 CV .... 320,00€MOTOR POWERLINE 0,75 CV ... 345,00€MOTOR POWERLINE 1 CV ....... 375,00€MOTOR POWERLINE 1,5 CV .... 395,00€

Pag.26NAP WINK AIR GRIS ................99,95€NAP WINK AIR GRIS ................99,95€NAP WINK AIR GRIS ................99,95€LOON NAP ........................ 289,95€BUBBLE DIAM.25 ...................89,95€BUBBLE AIR DIAM.25 ..............56,95€BUBBLE AIR DIAM.50 ..............67,95€ Pag.27LED SMART BRIGHT BLANCO ... 215,00€LED SMART BRIGHT RGB ........ 259,00€LED SMART BRIGHT RAINBOW . 220,00€LED ECO RANGE BLANCO ....... 175,00€LED ECO RANGE RGB ........... 175,00€ Pag.28DUCHA SOLAR 18L ............... 180,00€DUCHA SOLAR 35L ............... 225,00€ENROLLADOR SUELO 6,3 ...... 229,00€ENROLLADOR RUEDAS 6,3M .... 360,00€ENROLLADOR RUEDAS 8,5M .... 415,00€COBERTOR SOLAR ............ 14,45€/m2

COBERTOR INVIERNO ........ 17,95€/m2

Pag.29HHP EASY PAC 40 ...............1995,00€HHP EASY PAC 60 ...............2600,00€HHP EASY PAC 80 ...............3500,00€HHP WP GREEN 80 .............3400,00€HHP WP GREEN 110 ............3950,00€HHP WP GREEN 150 ............5700,00€HHP WP GREEN 230 ............8250,00€ Pag.30CÉSPED PARADIS ..............45,00€/m2BONGRASS ..........................32,00€ Pag.31LÁMINA ARMADA LISA ........22,10€/m2LÁMINA ARMADA PEARL ......29,95€/m2LÁMINA ARMADA MOSAICO ..29,95€/m2

Todos los precios incluyen el IVA del 21%. En el precio no se incluye instalación ni mantenimiento. Tots els preus inclouen l’IVA del 21%. En el preu no s’inclou instal·lació ni manteniment.Tous les prix incluent la TVA de 21%. Le prix ne comprend pas l’installation ou l’entretien.

Lista de preciosLLISTA DE PREUS | LISTE DE PRIX

Page 47: Revista ofertes 2013
Page 48: Revista ofertes 2013

Av. Europa, 26, naus 3 i 4

17300 Blanes (Girona)

Tel: 972 332 311 – 972 332 739

[email protected]

www.piscinesblanes.com

Tasas e impuestos incluidos · Taxes e impostos inclosos · Duties and taxes included · Taxes et impôts inclus