Revista PSC Terrassa març 2011

8
Junts i juntes farem la Terrassa que somiem. L’informatiu dels i les socialistes de terrassa i PSC-PM 3/2011 Cap a la Terrassa de 2015 Pere Navarro Candidat a l’Alcaldia

description

Publicació periòdica

Transcript of Revista PSC Terrassa març 2011

Page 1: Revista PSC Terrassa març 2011

Junts i juntesfarem la Terrassaque somiem.

L’informatiu dels i les socialistes de terrassai

PSC-PM3/2011

Cap a la Terrassa de 2015

Pere NavarroCandidat a l’Alcaldia

Page 2: Revista PSC Terrassa març 2011

Pere Navarro:10 compromisosper Terrassa

Pere NavarroCandidat a l’Alcaldia

Per contactar amb el Pere...

Facebook: Pere Navarro Morera

Twitter: @pere_navarro

@ Correu electrònic: [email protected]

www Web/Blog: www.perenavarro.cat

1.-

2.-

3.-

4.-

5.-

6.-

7.-

8.-

9.-

10.-

Treballaré per crear feina i oportunitats per progressar

Defensaré el benestar, la justícia social i els serveis públics

Impulsaré un urbanisme de qualitat que millori la mobilitat i el medi ambient

Farem de Terrassa una ciutat líder a Catalunya, Espanya i Europa

Escoltaré i dialogaré per governar Terrassa amb fermesa

Farem un ajuntament més eficaç, transparent i participatiu

Les prioritats: seguretat, neteja, manteniment i els serveis bàsics

Metro i transport públic: millorar la circulació i rebaixar accidents

Defensaré els drets i deures de tothom i els valors comuns

Actuarem a tots els barrisper millorar la qualitat de vida

Page 3: Revista PSC Terrassa març 2011

Una ciutat encara millor

La presentació de la candidatura de Pere Navarro a l’Alcaldia va reunir més de 1 . 5 0 0 p e r s o n e s a l poliesportiu del Pla del Bon Aire. La ministra Carme Chacón, diversos membres del Manifest Ciutadà que dóna suport públic a Pere Navarro i representants del món de la cultura van presentar la trajectòria i personalitat del candidat socialista a l’Alcaldia de Terrassa.

L a m i n i s t r a v a destacar el lideratge de Pere N a va r r o i n o m b r o s e s actuacions que fan de la n o s t ra u n a c i u ta t d e referència a nivell català i espanyol. Pere Navarro va presentar les principals idees per al proper mandat i va refermar-se especialment en la defensa de l’estat del benestar i dels valors de progrés, justícia social i equ i l ibr i terr i tor ia l .Un ambient festiu i participatiu va presidir l’acte amb el qual comença la recta final cap a les properes Municipals.

Més de 1.500 personesassisteixen a “la festa del Pere”

La presentació pública de Pere Navarro com a candidata l’Alcaldia va comptar amb l’assistència de la ministraCarme Chacón i obre el camí cap a les Municipals 2011

Pere Navarro varesumir en 10 granscompromisos les línies mestres de les propostes i idees per als propersquatre anys

Pere Navarroi Carme Chacón

Page 4: Revista PSC Terrassa març 2011

Una ciutat encara millor

Imaginemos un futurotodavía mejor para todos y todas

“El meu equip ijo compliremels compromisosamb la ciutat”Pere Navarro

”“No recortaremosnunca lasprestacionessociales”Pere Navarro

Page 5: Revista PSC Terrassa març 2011

Una ciudad todavía mejor

“Esticcompromès a treballar al servei de la gent”Pere Navarro

“Terrassa va ser laprimera ciutat d’Espanyaen aprovar un plaanticrisi”Carme Chacón

Cap a la Terrassa de 2015: imaginem i construïm una ciutat millorEl PSC prepara un programa per impulsar eldesenvolupament, el benestar i la qualitat de vidaen els propers quatre anys

n Una ciutat millor per a tothom, orientada al futur, creadora de feina i d'oportunitats per a persones emprenedores, segura i amable, centrada en el benestar i la qualitat de vida sostenibles, amb cohesió social i equilibri territorial, líder a Catalunya i referent a Espanya i Europa.

Un Ajuntament eficaç, participatiu i transparent, amb un govern municipal sòlid i rigorós, innovador i expert, avalat per una clara majoria i amb un lideratge dialogant i ferm a l'Alcaldia de Terrassa.

n

1.-

Volem preservar el model de societat del benestar a escala local fent, si convé, reformes que ens permetin mantenir-lo i eixamplar-lo en el futur.

En aquest sent i t , t reba l l a rem específicament en desenvolupar polítiques per a infants i joves, dones, gent gran i persones amb discapacitats.

Volem impulsar estratègies decidides i sensates per millorar la convivència, prenent com a referència la igualtat de drets i deures i els valors de la nostra societat.

Apostem per desenvolupar al màxim les possibilitats que ens dóna l'actual xarxa de serveis i equipaments públics.

Un eix fonamental d'actuació serà, com fins ara, l'equilibri en les actuacions en els diferents barris i districtes de la ciutat.

2.-

Volem desenvolupar un urbanisme de qualitat que posarà especial èmfasi, en el mandat 2011-2015, en la renovació de les entrades i portes d'accés a la ciutat, en els eixos de grans avingudes, en la millora de l'espai públic i en la integració de les grans infraestructures com l'autovia orbital B-40 i el Metro de Terrassa.

Garantirem uns bons nivells de funcionament quotidià de la ciutat, especialment en qüestions bàsiques com transport, neteja, manteniment i seguretat, entre d'altres.

3.-

Compromesos a treballar pel benestar, la qualitat de vida i la cohesió social

Compromesos a treballar per l'equilibri territorial, la mobilitat i les infraestructures i equipaments de qualitat i sostenibles

Compromesos a treballar per generar ocupació i activitat econòmica i impulsar el lideratge terrassenc en coneixement, innovació i tecnologia

Una de les principals prioritats per al període 2011-2015 serà la creació de feina estable i de qualitat, d'acord amb l'evolució de l'economia nacional i internacional.

Contribuirem a reactivar i potenciar l'activitat empresarial, donar el màxim suport als projectes emprenedors i atraure inversions productives a Terrassa. En paral.lel, cal desenvolupar polítiques actives d'ocupació orientades específicament als sectors on es concentren les problemàtiques de més difícil solució, entre les quals d'una forma molt especial els joves.

Ens plantegem fer una revisió a fons dels procediments administratius per agilitzar al màxim tots els tràmits relatius a la creació i ampliació d'empreses i activitats.

Ens proposem impulsar, com a motor de la nova economia terrassenca, el Parc Científic i Tecnològic de Terrassa (Orbital 40), posicionat dintre del mapa català de la innovació i de les noves tecnologies.

Potenciarem el caràcter educador, formatiu i universitari de Terrassa, tot reforçant en paral.lel la formació professionalitzadora.

4.-

Definim com a criteris generals de bon govern la prudència, la fermesa, el diàleg i l'actitud oberta envers a la participació activa dels ciutadans i ciutadanes, així c o m l a m i l l o r a c o n s t a n t d e l f u n c i o n a m e n t d e m o c r à t i c d e l'Ajuntament.

Volem impulsar noves formes de participació ciutadana així com un p r o g ra m a d e r e m o d e l a c i ó d e l'estructura municipal en profunditat per adaptar-la a les noves necessitats.

Més info: www.pscterrassa.cat

Compromesos a treballar pel bon govern, l'eficàcia, la participació i la transparència a l'Ajuntament

Page 6: Revista PSC Terrassa març 2011

Manifest Ciutadà

Peu de foto acte presentació Manifest

Inversió: 321 milions d’eurosLlocs de treball: prop de 700

PERE 2011NAVARRO

MANIFEST CIUTADÀ

n Formulari d’adhesió a: www.perenavarro2011.blogspot.com

n

n

Si ho preferiu, retalleu aquesta butlleta i envieu-la o dipositeu-la a: Bar Zurito, carrer La Rasa, 70

Per contactar a través de correu electrònic, adreceu-vos a [email protected]. En compliment del que disposa la present normativa sobre protecció de dades, teniu el dret a modificar i cancel.lar el registre corresponent, així com la resta de drets definits per la legislació vigent. Aquest llistat s'utilitzarà exclusivament per a tramesa d'informació relativa a la candidatura de Pere Navarro, així com a la gestió i projectes municipals.

TELÈFON DE CONTACTE

Signo aquest Manifest Ciutadà a títol individual i dóno la meva conformitat a la seva publicació, en la qual apareixerà una àmplia relació de persones que, com jo, donem suport a la candidatura de Pere Navarro a l’Alcaldia de Terrassa.

ADREÇA POSTAL

DNI

NOM I COGNOMS

PROFESSIÓ O SECTOR D’ACTIVITAT

CORREU ELECTRÒNIC

UN ALCALDE DEI PER A TOTHOM

TOTHOM

FIRMAT:

Manifest Ciutadà:per una Terrassade tothom iper a tothom

Aquest mes de gener, un grup deciutadans i ciutadanes ha fet públicun Manifest de suport a lacandidatura de Pere Navarro,que ha rebut ja més de 500 adhesions

Ignasi Utset Núria Escudé Plácido Lordán

Aquest és el text del Manifest: Considerem que en el mandat 2007-2010 Pere Navarro ha estat un Alcalde que ha complert rigorosament amb els compromisos envers e ls terrassencs i terrassenques, que ha sabut escoltar i dialogar, així com arribar a acords i pactes de ciutat en tots aquells temes clau que ho requereixen.

Pere Navarro ha impulsat i liderat polítiques progressistes i de marcat caràcter social per fer front a l'impacte de la crisi

sobre les persones, famílies i empreses. Al mateix temps ha desenvolupat una sòl ida estratègia de futur per al desenvolupament econòmic, la creació de riquesa, ocupació i oportunitats. Terrassa està preparada, gràcies en part a l ' e x t r a o r d i n à r i a o n a d a d ' invers ions públ iques -m u n i c i p a l s , e s t a t a l s i autonòmiques- d'aquests anys, per fer front als reptes de la societat i l'economia del futur i assumir encara més una posició de lideratge a la Catalunya de la segona dècada del segle XXI.

Els valors de la societat del benestar que hem construit amb l'esforç i treball de tots i totes, de la convivència, dels drets i deures que formen part del model de ciutat i de país que democràticament hem triat, són per a nosaltres un referent imprescindible per als propers anys i per garantir que progressem tot preservant la cohesió social, l 'equilibri territorial i la qualitat de vida per a tothom.

Considerem que aquests valors són els que Pere Navarro ha

personificat a Terrassa com a Alcalde i els que inspiren la seva candidatura per a un nou mandat en el qual posarem les bases del futur de la nostra ciutat en un entorn complex en el qual es barregen els reptes a m b l e s o p o r t u n i t a t s Finalment, l'aval de l'acció de govern liderada per l'Alcalde Pere Navarro ens dóna confiança per posar en les seves mans, sota l'atenta mirada del conjunt de la ciutat i amb un renovat esforç de transparència i participació ciutadana, la gestió municipal.

Així es garanteix el dia a dia de la ciutat i l'atenció a les necessitats de la ciutadania en temes tan importants com la seguretat, el manteniment, la neteja, els serveis bàsics, la mobilitat, l 'urbanisme, la cultura, la sanitat i l'atenció social, la igualtat entre homes i dones, les polítiques adreçades a joves i gent gran i molts altres que constitueixen la clau del funcionament quotidià d'una gran ciutat com Terrassa que estem convertint ja en una de les capitals del futur en el nostre país i a Europa.

Page 7: Revista PSC Terrassa març 2011

Compromisos cumplidos

Plaça 1 de Maig

Vallparadís: el parc de tota la ciutat

Vallparadís: fins a Can Jofresa

Educació i universitat

Compromisos con las ciudadanasy los ciudadanos

n

El gobierno municipal presidido por el alcalde Pere Navarroha cumplido ampliamente con los compromisos que planteóa la ciudadanía hace cuatro años, en una situación muydiferente a la actual. En 2008, Terrassa fue la primera ciudadcatalana y española en aprobar un plan anti-crisis y se hadistinguido por la capacidad de crear consenso político ysocial en este tema así como por desarrollar estrategias defuturo para generar desarrollo, riqueza y puestos de trabajo. Las grandes infraestructuras ejecutadas enestos últimos años (cuarto cinturón o B-40, Metro deTerrassa...) permitirán a la ciudad dar un gran saltoadelante en cuanto mejore la situación nacional einternacional. Las inversiones municipales y de otrasadministraciones han potenciado la calidad de viday los servicios en todos los barrios y distritosde la ciudad.

Algunas de las principales actuaciones realizadas:

Pacto anti-crisis 2008-2011Inversiones estatales: FEIL (35,7 millones de euros) y FEOSL (22 millones de euros)

Plan extrapordinario de Empleo Local

Incremento de servicios sociales

Nuevas escuelas de educación primaria (CEIP) e institutos

Campus Professional Vallparadís

Equipamientos cívicos: Casal de Can Tusell, Centre Cívic Avel.lí Estrenjer, Casal Segle XX

Para la gente mayor: Casal de Ca n'Aurell, Casal de Gent Gran de Sant Pere Nord, centre resiencial i de serveis Els Telers...

Reforma de la Torre del PalauLa Seu d'ÈgaraNuevo Palacio de JusticiaCesped artificial en los campos

municipalesNuevo complejo deportivo del distrito 2Nuevo CAP Antoni CreusRenovación y mejora Hospital de TerrassaParc de VallparadísRenovación de la Rambla d'ÈgaraMetro de TerrassaParque de la RepúblicaParque de GernikaParc de Sant JordiCalderas de biomasa en escuelasApuesta por la energía solarApuesta por los vehículos elçectricosNuevos autobuses, más sosteniblesAutovía Orbital B40 (cuarto cinturón)Nueva estación Renfe Terrassa EstAparcamientos subterráneosPlaça 1 de MaigMayor coordinación policialMás policiías municipalesNuevo Teatre PrincipalPla de Barris Ca n'Anglada,

Torre-sana, Montserrat y Vilardell

Pla de La MaurinaConsulta ciudadana sobre

inversiones municipalesPlan estratégico de

Participación CiudadanaPlan de la InnovaciónParque Científico y

Tecnológico de Terrassa / Orbital 40

Impulso del Parc Audiovisual Ciudad de Ciencia y TecnologíaTerrassa, miembro de Eurocities

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

La nova Rambla

Page 8: Revista PSC Terrassa març 2011

Els ajuntaments,motors de lanova economia

12 d’abril, 19:30hSala Fòrum,Diari de Terrassa

Amb Josep Olivé,catedràtic d’Economiai Francesc Astals,delegat del rectorde la UPC al Campusde Terrassa. Amb laintervenció dePere Navarro.

T’hi esperem!

PSC-TerrassaCarrer La Rasa, 29

08221 Terrassa93 780 10 00

[email protected]

www.pscterrassa.catwww.socialistes.cat 3 / 2011

PSC TerrassaL’informatiu dels i les socialistes de

terrassai

Junts i juntes farem una ciutat encara millor

T’hi esperem!19ª ConferènciaMunicipaldel PSC deTerrassa

2 abril, 11hCentre CívicM.Aurèlia Capmany

Cap a la Terrassa de2015. Presentació de les conclusions del procés de redacció delPrograma Electoral.12:30h, cloenda acàrrec de Pere Navarro.

Presentació de la llistaelectoral ales Municipals

8 abril, 20:30hRecinte Firal

Acte de presentacióde la candidaturaliderada per PereNavarro. Acte públic,sopar fred i ball.Preu: 5 euros.Inscripcions: trucar al93 780 10 00

Agenda de març i abril 2011

Actes públicsa tots elsbarris de laciutat

Consulta elcalendari a la webperenavarro.cat

El PSC organitzaactes públics a totsels barris.Si hi vols participar,consulta l’agenda awww.perenavarro.cato truca al93 780 10 00