Ricard perez

Click here to load reader

 • date post

  13-Aug-2015
 • Category

  Technology

 • view

  609
 • download

  8

Embed Size (px)

Transcript of Ricard perez

 1. 1. Ricard Perez Mora3r ESO
 2. 2. ORDINADORest format per Interconnectats formen MAQUINARI PROGRAMARIXARXES DORDINADORSSistema operatiuque comparteixenmicroprocessador memria Interfcie grficaArxius i carpetes perifrics Manteniment i Perifrics actualitzaci del sistema Connexi a Internet Emmagatzematgei organitzaci de la informaci Placa base
 3. 3. Tamb coneix com a Hardware(HW)s tota la part fsica de lordinadorTeclat,cables,impresora,ratol,etcs tot all anomenat Hardware.T la funcio de entrada i eixida de dades i emmagatzematge.
 4. 4. microprocesador Es un circuit format de milions de transistorsmenuts que treballen de manera coordinadaper a processar les instruccions i les dades querebem de la memria.
 5. 5. Tipus de memries: Memria ram: s la memria principalquesemmagatzenen les dades i les instruccionsamb q treballa el ordenador. Memria cau: s una memria amb pocacapacitat per ms molt ms rpida que la ram. Unitats demmagatzematge: sn memries per aguardar de manera permanent.
 6. 6. Unitats demmagatzematge Unitats magntiques:Unitats magntiques: disc dur,disquetsUnitats ptiques: CD-ROM, DVDUnitats flaix: Pen drive.
 7. 7. o Tamb conegut com a Software(SW)o s tots elsprogrames, jocs, documents, sistemesoperatius que hi ha a lordinador.o T la funci de gestionar, presentar unainterficie o entorn de treball i donacomunicaci entre les aplicacions i elsdispoditius perifrics
 8. 8. Sn ordinadors interconnectats per a compartir recursos i intercanviar documents.
 9. 9. Unitats demmagatzematgeMagntiques ptiques Memries flaixDisc DurCD-ROMPen DriveDisquet DVD Pen Drive
 10. 10. s tot el maquinari que gastem pr a poderutilitzar el ordenador(escriure, veureimatges) Ports:
 11. 11. Port USB Es un port per a conectar dispositius USB queara es poden conectar utilitzant este perifricratolins, impresores, memries
 12. 12. Connectors audioEs un port per a conectar dispositius daudio,com poden ser microfonos, altaveus,cascosdaudio
 13. 13. Port LANEs un port que serveix per a conectar a internetun ordeninador i per a conectar ditintsordenador en xarxa.
 14. 14. Port parallel Es el port que sutilitza per a conectarimpressores.
 15. 15. Connectors PS/2 Sn dos conectors per a conectar el teclat i elratol.
 16. 16. Port Srie s un port que serveix per a modems, ratolinsantics, discos SATA.
 17. 17. Port VGA s un port per a conectar un monitor a elordinador, proyectors.