Sisè Octubre 2011

2
QUÈ HEM FET AQUEST MES? OCTUBRE 2011 Sisè Ja som a sisè i cal treballar de valent... Enguany tindrem moltes més responsabilitats, l'escola espera molt de nosaltres i caldrà esforçar-se per poder estar al nivell de tot el que ens demanin. El temari és dens i hem de preparar-nos per les proves de Competències Bàsiques. Hem començat a llegir l' Odissea d' Homer, i hem vist l' obra " Ulisses, una odissea musical " que ens ha servit per apropar-nos a la història d'una dels persontages més rellevants de la mitologia grega. Hem rebut la primera dosi de les vacunes que ens pertoca. Vam passar un dia esplèndid al Montseny ( Coll Fornic ) vam realitzar un acurat itinerari per la fageda, estava preciosa. El tremps ens va acompanyar i vàrem poder gaudir d'allò més tot aprenent un munt de coses sobre els faigs i aspectes del Parc Natural. La visita a la Fundació Albà ens va servir per

Transcript of Sisè Octubre 2011

Page 1: Sisè Octubre 2011

QUÈ HEM FET AQUEST MES?

OCTUBRE 2011

Sisè

Ja som a sisè i cal treballar de valent...Enguany tindrem moltes més responsabilitats, l'escola espera molt de nosaltres i caldrà esforçar-se per poder estar al nivell de tot el que ens demanin.

El temari és dens i hem de preparar-nos per les proves de Competències Bàsiques.

Hem començat a llegir l' Odissea d' Homer, i hem vist l' obra " Ulisses, una odissea musical " que ens ha servit per apropar-nos a la història d'una dels persontages més rellevants de la mitologia grega.

Hem rebut la primera dosi de les vacunes que ens pertoca.Vam passar un dia esplèndid al Montseny ( Coll Fornic ) vam realitzar un acurat itinerari per la fageda, estava preciosa. El tremps ens va acompanyar i vàrem poder gaudir d'allò més tot aprenent un munt de coses sobre els faigs i aspectes del Parc Natural.

La visita a la Fundació Albà ens va servir per conèixer una mica la realitat de les persones que viuen en aquest centre. Amb les nostres actuacions i sobre tot amb la nostra atenció, de ben segur que van rebre un alè de il·lusió, i per a nosaltres va ser una gran experiència.