Som estiu de circ 2015

16

description

Programa Som estiu 2015 del 12 de juliol al 10 de setembre. Organitzat pel Servei de Cultura de l'Ajuntament de Terrassa

Transcript of Som estiu de circ 2015

Page 1: Som estiu de circ 2015
Page 2: Som estiu de circ 2015

El circ és l’eix central del programa d’activitats culturals per a aquest estiu de 2015 a onze places i tres parcs de la nostra ciutat : Vallpa-radís, Gernika i Sant Jordi. Al llarg dels mesos de juliol i agost, tots aquests espais s’ompliran amb la màgia del circ a través d’una gran varietat de propostes artístiques en les quals es barregen la música, l’humor, les arts escèniques, l’acrobàcia…

« Som Estiu de Circ » és un programa cultural d’estiu innovador i diferent, que aposta per donar un major protagonisme a la gran ri-quesa i diversitat de les companyies de circ a Catalunya i una major projecció també al món del circ terrassenc, que ha assolit una gran vitalitat i qualitat. Just en la recta final de l’estiu, a principis de se-tembre, culminarem aquesta programació amb una nova edició del Festival de Circ de Terrassa, nascut al 2009 i ja plenament consolidat dintre del mapa cultural del nostre país.

El circ és una de les moltes manifestacions artístiques i culturals que estem compromesos a portar el més a prop possible dels ciutadans i ciutadanes, de forma coherent amb la nostra voluntat de democra-titzar l’accés a la cultura i de fer-la molt participativa i viva. Per això, els centres cívics, casals de barri i els espais a l’aire lliure són cada ve-gada més escenaris culturals de primera línia i ofereixen excel·lents oportunitats per participar i col·laborar a les entitats i comerços de tots els districtes i barris de la nostra ciutat. Cultura per a tothom, cultura per a la llibertat i el progrés, cultura per a la convivència: aquest és el nostre compromís, expressat aquest estiu amb el llen-guatge, antiquíssim i també contemporani, del circ.

Jordi Ballart i PastorAlcalde de Terrassa

Page 3: Som estiu de circ 2015

Un programa basat en la difusió de músiques de compositors catalans del XVIII amb D.Terradellas, C. Baguer i J. Fàbrega i un homenatge a la tenora amb l’estrenade l’obra Sant Magí de Brufaganya, de M. Casellas i la tenora de Jordi Figaró.

Divendres 17 MusiCàtnia 2015, a la tenora

Dissabte 18Música al teu Gust.

Diumenge 19 Carles Cases diu Llach

Orquestra de Cambra Terrassa 48Quim Termens. Concertino director

Un menú musical. Amb un repertori d’obres de totes les èpoques i tendències de la cultura musical europea on triar, l’espectador és qui decideix els plats que se serviran en aquesta vetllada. Tot plegat guiat per la “maitre” Alícia Pérez.

Una gran capacitatcomunicativa i una sensibilitat extrema són els dos eixos d’un espectacle musical on les melodies llachianes s’emmotllen al talent de Carles Cases i el seu quintet habitual. Un dels espectacles més corpre-nedors i carregatsd’expressivitat que po-den escoltar-se avui en dia amb una clara volun-tat expressiva global.

Preu: 10€Venda d’entrades:Casa Soler i PaletTaquilla de la Seu d’Ègara 2 hores abans del concert

3er

Page 4: Som estiu de circ 2015

Pl. Primer de Maig 18:30hs Parc de St. Jordi 21:30h

Ballada de Sardanes Combinat d’ex alumnes Rogelio Rivel de Barcelona

Ho organitzaGrup Sardanista Sant Pere

Hi col.laboraAV Sant Pere NordAmunt i crits Confederació Sardanista de Cata-lunya

Combinat d’ex alum-nes de Rogelio Rivel de Barcelona. Veurem disciplines de màstil, equilibris acrobàtics, trapezi fix i molt més.

Dium

enge

Dim

arts

Page 5: Som estiu de circ 2015

El recorregut, per diversos espais que van jugar un paper destacat durant aquest conflicte bèl·lic, permet explicar els principals esde-veniments i com es vivia a Terrassa durant aquest període.

Alguna vegada heu hagut de fer-vos passar per algú altre perquè era inevitable?Això és el que l’hi toca fer al Betu. Ja fa anys que ell treballa per els impresentables Circ Troupe. Impre-sentables? Ui! Si no es presenten...potser haurà de fer ell l’espectacle, però ara que hi penso, ell no ha actuat mai, ell mai ho faria!Circ Troupe és una farsa de situació on tot plegat està embolcallat de sentit de l’humor de pallasso inhe-rent a l’Albert Vinyes.

Pl. Roc Blanc 19:30hs

Albert Vinyes “Circ Troupe”

Intèrprets: Albert Vinyes i Jimi Jaç

Pl. del Vapor Ventalló 22:00hs

Refresc de Patrimoni Itinerari de la Guerra Civil a Terrassa

Dijo

us

Dijo

us

Durada: 2hs Preu: 3€

Informació i inscripcions al 93 739 70 72, de dilluns a diven-dres de 9 a 14 h. El Museu es reserva el dret de cancel·lar la sessió si no s’arriba a un mínim d’inscrits.

Page 6: Som estiu de circ 2015

CIRCANT és un espectacle que agafa com a teló de fons un bocí de la nostra mediterrània, en el qual tres personatges es mouran per les fronteres reals i imaginàries i entre el vaivé de les onades i la força indòmita de la Tramuntana.

Un triangle de personatges que es necessita, es rebutja, s’ajuda des de la força, la lleugeresa i s’uneix mitjançant el so i la música.

Equilibris i poesia musical.

PL. Catalunya 21:30hs

Cia. Cuncurulla. Circ de taula«Circant»

Intèrprets: Maria Camats, Jaume Delclòs i Laura Morales

Dim

arts

Dijo

us

Pl. Can Palet 19:30hs

Ton Katraska “Soliloqui”

A mig camí entre el clown i els dibuixos animats, Ton Muntané ens presenta aquest conjunt d’ esquet-xos on es mescla el circ, el mim i el seu clown-style.Un nou espectacle d’ ÀcidClown! Al començar la seva xerrameca, elsproblemes amb el micro el portaran de gag en gag, i d’escena en escena, fins al deliri total!Intèrprets: Ton Muntané

TASTeTS De CiRC de 18:30h a 19:30h

a càrrec de la Tub d'Assaig 7.70

Page 7: Som estiu de circ 2015

Pl. Primer de Maig 19:30hs

Cia. De Parranda“Queviures”

Benvinguts a la nostra botiga, on hi tenim paperines d’animació, cançons d’oferta, assortit variat de contes, diversió a pes, danses a 2x1 i jocs a granel !!!

Intèrprets: Ton Muntané i Anna Bertran

Dijo

us

Dim

arts

Aquest itinerari ens permetrà apropar-nos a algunes escultures públiques i veure part del fons d’art local exposat a la Casa Alegre de Sagrera.

Trobada: 22:00hsRaval de Montserrat, davant de l’Ajuntament.

Refresc de Patrimoni Visita “Terrassa ciutat d’art”

Durada: 2hs Preu: 3€

Informació i inscripcions al 93 739 70 72, de dilluns a diven-dres de 9 a 14 h. El Museu es reserva el dret de cancel·lar la sessió si no s’arriba a un mínim d’inscrits.

TASTeTS De CiRC de 18:30h a 19:30h

a càrrec de la Tub d'Assaig 7.70

Page 8: Som estiu de circ 2015

Pl. Segle XX 19:30hs

Cia. de l´ Home Idea“1 Circ de Llibres”

Escenari Vallparadís 21:30hs

Cabaret Tub d’Assaig

Llegir un llibre en clau de circ. Aquesta és la proposta de la Cia. de l’Home Idea. Anar passant pàgi-nes d’acrobàcies amb la roda cyr, paràgrafs de malabars, frases amb ritme musical i paraules de pallasso. Una proposta única de circ i música on el llibre és, sens dubte, l’element protagonista.Combinat d’artistes de circ de

Terrassa membres de l’associació de circ Tub d’Assaig 7’70. Veurem dis-ciplines d’acrobàcia aèria, de terra, malabars i moltes més!

Intèrprets: Artistes de l’associació Tub d’Assaig 7.70

Intèrprets: Jordi Mas i Joan Cot Ros

Dijo

us

Dijo

us

Page 9: Som estiu de circ 2015

Pl. de la Immaculada 19:30hs

Cia. Saltoka“Kompass”

César Pons“Love Doll Circus”

Pl. Rosa Mora 19:30hs

Kompass , un espectacle de mala-bars on es posa en escac la gravetat i qüestiona les lleis de la física. Dirigit per a tots els públics i més per a aquests pares, que en els pri-mers anys de paternitat recorren a la inventiva i tiren de la imaginació, i es veuen embolicats en situacions que mai s'imaginarien.

Després de dos anys entrenant i assajant junts, per fi estrenen el seu espectacle. Sentint això es podria pensar que són artistes normals, com qualsevol altre. No obstant això aquests dos éssers tenen alguna cosa que els diferència de la resta. Sobretot si sabem que en realitat parlem d'un dement i el seu maniquí.Intèrprets: César Pons

Intèrprets: Asier Garnatxo

Dim

arts

Dijo

us

TASTeTS De CiRC de 18:30h a 19:30h a càrrec de Tub d'Assaig 7.70

Page 10: Som estiu de circ 2015

Pl. Can Roca 19:30hs

Cia. Pengim-Penjam“el regal”

Ball de.Sant Rocamb Ameba

Pl. del Progrés 21:00hs

Un conillet de roba, fet de retalls i un tros de matalàs vell és el prota-gonista de la nostra història. L’àvia Serafina amb molt d’amor el va fer per en Pepus, el seu nét. Una regresió a la infantesa dels adults amb molta tendresa i emo-tivitat on els infants podran viure els seus jocs i el dels seus pares. El regal és un espectacle amb un mis-satge optimista i positiu de la vida, creat amb molta simpatia on petits i grans es sentiran identificats.

El vot a Sant Roc a Terrassa va ser el que va tenir més fervor popular i és per aquest motiu que amb aquest Ball de Sant Roc volem donar a conèixer i recuperar aquesta tradi-ció de la nostra ciutat.Enguany celebrem aquest dia amb la música dels AMEBA, una forma-ció de petit format composta per en Joan Boada al llaüt, en Roger Pineda al baix i en Víctor Pedrol a l'acordió diatònic. el seu repertori està compost per melodies populars catalanes i es presenta en un format de ball tradi-cional i concert.

Hi col.labora: Treure BallIntèrprets: Josep M. Serrat

Dium

enge

Dim

arts

Page 11: Som estiu de circ 2015

Pl. Agustí Bartra 19:30hs

Cia. Filigranes“el circ Filixic”

Cia. Més-Tumàcat“La festa dels Mès Tumacat”

Parc de Gernika, zona pícnic.19:30h

Benvinguts i benvingudes al Circ Filixic, un dels circs més petits del món!!!! El Sr. Makutu, presentador de l’històric «Circ Filigranes» surt a la pista amb un altre pallasso: el gran Trinxeta!!Una història plena de sorpreses, obra de pallassos, on es fusionen di-ferents disciplines del món del circ.

Ens hem proposat acabar amb l’avorriment del món. Per aquest motiu hem fet un beuratge fan-tàstic. Hi hem afegit imaginació, globus gegants, danses d’animació i músiques de creació pròpia per a fer de la nostra fórmula un especta-cle on petits i grans viureu una hora de viatges al·lucinants, ganyotes impossibles, pessigolles i tempestes de confetti!.

Intèrprets: Ricard i Frederic

Intèrprets: Jordi Torrens i Albert Pérez

Dijo

us

Dim

arts

TASTeTS De CiRC de 18:30h a 19:30h a càrrec de Tub d'Assaig 7.70

Page 12: Som estiu de circ 2015

Dijous 6 de juliol a les 20:30h

Lux eterna Mc Cor Barcelona Chamber Choir Capella del Parc Audiovisual de Catalunya

Dijous 23 de juliol a les 20:30h

La guitarra de Louis Le Grand

Xavier Díaz-Latorre església de Santa Maria (Seu d’Ègara)

Dijous 30 de juliol a les 20:30h

Sento nel coreUn intercanvi recíproc entre música i poesia a Venècia i Roma del segle XVIII església de Sant Pere (Seu d’Ègara) Dijous 6 d’agost a les 21h

CossosAntoni Madueño.Espectacle multidsci-plinar de música medieval. Recinte exterior de la Seu d'Ègara

Dijous 20 d’agost a les 20:30h

Oriencat

Fusió de música antiga, catalana, orien-tal i de creació pròpia Claustre del Castell Cartoixa de Vallparadís

~

~

~

~

~ Dijous 27 d’agost a les 20:30

Il viaggio di DominicoEnsemble del Departament de Música Antiga del CEM església del Convent de Sant Francesc

Dijous 3 de setembre dues sessions 19:30h i 21h

Una visió del piano hispànic des de Manuel de Falla fins el presentRecital de Piano Casa Alegre de Sagrera

Dvendres 4 de setembre (hora a determinar)

Concert commemoratiu de la diada del 4 de setembre

Claustre del Convent de Sant Francesc

Dijous 10 de setembre a les 20:30h

Templando la tarde

Ensemble “La Suavecita”. Música per acompanyar un capvespre a un jardí històric. Glorieta del Parc de Sant Jordi

~

~

~

~

8è Cicle

Venda d'entradesAnticipada: Casa Soler i Palet

Al lloc del concert 1/3 h abans del seu inici.

PReU 5€Aforaments limitats

Page 13: Som estiu de circ 2015
Page 14: Som estiu de circ 2015

Ballada de sardanes Pl. Primer de MaigDiumenge 12 │ 18:30h

ex alumnes rogelio rivel Parc de St. JordiDimarts 14 │ 21:30h

“CirC Troupe”Albert Vinyes Pl. Roc BlancDijous 16 │ 19:30h

reFresC de paTrimoniItinerari de la Guerra Civil a Terrassa Pl. del Vapor VentallóDijous 16 │ Trobada 22:00h

3er FesTival d'esTiu a la seu d'ègaraOrquestra de Cambra Terrassa 48 Seu d'ÈgaraDel 17 al 19 │ 22:00h

«CirCant»Cia. Cuncurulla circ de taula. Pl. CatalunyaDimarts 21 │ 21:30h

“soliloqui” Ton Katraska Pl. Can PaletDijous 23 │ 19:30h

reFresC de paTrimoni“Terrassa ciutat d’art” Trobada: Raval de Mont-serrat Dijous 23 │22:00h

“queviures”Cia. De Parranda Pl. Primer de MaigDimarts 28 │ 19:30h

CaBareT TuB d’assaigAssociació Tub d'Assaig escenari VallparadísDijous 30 │ 21:30h

“1 CirC de lliBres”Cia. de l'home idea

Pl. Segle XXDijous 6 │ 19:30h

CirCus love dollCésar Pons

Pl. Rosa MoraDimarts 11 │ 19:30h

«kompass»Cia. Saltoka

Pl. de la immaculadaDijous 13 │ 19:30h

Ball de sanT roC amB ameBa Pl. del ProgrésDiumenge 16 │ 21:00h

«El rEgal»Cia. Pengim-Penjam

Pl. Can RocaDimarts 18 │ 19:30h

«la FesTa dels més Tu-maCat»Cia. Més Tumàcat

Parc GernikaDijous 20 │ 19:30h

«El CirC FilixiC»Cia. Filigranes

Pl. Agustí BartraDimarts 25 │ 19:30h

ConCerT Commemora-Tiu de la diada del 4 de seTemBre Claustre del Convent de Sant FrancescDivendres 4 │ h a determinar

GUIA RÀPIDA

TASTeTS De CiRC

TASTeTS De CiRC

TASTeTS De CiRC

TASTeTS De CiRC

TASTeTS De CiRC

TASTeTS De CiRC

Page 15: Som estiu de circ 2015
Page 16: Som estiu de circ 2015

HO ORGANITZA

TOTS ELS ACTES SÓN GRATUÏTS, EXCEPTE ELS INDICATS.AFORAMENTS LIMITATS

AMB EL SUPORT DE

010807 210 010

[email protected]

terrassa.cat/culturaaprop

ajterrassamesapropterrassa

@ajterrassamesapropterrassa

DO

LMAp

rodu

ccio

ns