Triptic Set.Cultural 2008

2

Click here to load reader

Transcript of Triptic Set.Cultural 2008

Page 1: Triptic Set.Cultural 2008

SETMANA CULTURAL «Tu tambe jugu e s ! !»

CE IP San t P e r e I Sant Pa u 28, 29 i 30 d'abril de 2008

En aquesta nova edició de la Setmana Cultural del CEIP Sant Pere i Sant Pau ens volem endinsar en el joc per a tothom, un joc que ens ajudi a entendre i valorar una societat plural on destaquin valors com la col·laboració, la cooperació, la solidaritat o la convivència. Creiem en la importància de generar un clima de convivència i respecte en les relacions amb els companys a fi de construir un món millor. Esperem que us uniu a la nostra idea i en puguem gaudir plegats.

TU TAMBE JUGUE S ! ! tambe jugu es !

Page 2: Triptic Set.Cultural 2008

CICLE MITJÀ

Activitats previstes: Activitat de motivació: El conte del PAIS DE MIL COLORS. Teatre: presentació de les obres de teatre que els alumnes han preparat al llarg del curs Tallers:

De dansa De contes De plàstica De raonament. De Capoeira. De debat De dinàmiques de grup De Jocs de rol

Tarda de Jocs cooperatius al pati. Coca amb xocolata (gentilesa de l’AMPA)

CICLE SUPERIOR

Activitats previstes: Projecció i anàlisi de la pel·licula “Billy Elliot” Tallers:

Confecció de jocs. Anem a jugar. Tractem-nos bé. Estereotips (la masculinitat i la feminitat) Resolució de conflictes. Jocs tècnics. Elaboració de Jocs de taula.

Tarda de Jocs cooperatius al patí. Coca amb xocolata (gentilesa de l’AMPA)

EDUCACIÓ INFANTIL Tallers:

Juguem amb els contes Jocs de carrer Un posa gots molt natural Fem Teatre Si l’encertes l’endivines. Sóc un artista.

Coca amb xocolata (gentilesa de l’AMPA)

CICLE INICIAL Dilluns 28: Matí: Activitats d’iniciació Tarda: jocs al pati. Jocs cooperatius i de gran grup. Dimarts 29: Matí: TALLERS El personatge de les mil cares, Segueix la pista!, Juguem plegats!, I a tu què t’agrada? Tarda:Visualització i comentari d’una pel·licula. Dimecres 30: Matí i Tarda: continuació dels tallers. Tarda: Coca amb xocolata (gentilesa de l’AMPA)

PROGRAMA D’ACTES ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES EL JOC DELS ENIGMES (activitat de la Biblioteca.Edu) Exposició de contes de Sant Jordi a la Biblioteca