Trobada Canyada 2015

12
M.I. AJUNTAMENT DE LA CANYADA M.I. AJUNTAMENT DEL CAMP DE MIRRA Trobades2015

description

Fullet Informatiu de les Trobades d'Escoles en Valencià de la comarca de l'Alcoià-Comtat. La Canyada.

Transcript of Trobada Canyada 2015

  • M.I. AJUNTAMENT DE LA CANYADA

    M.I. AJUNTAMENT DEL CAMP DE MIRRA

    Trobades 2015

  • Les Trobades dEscoles en Valenci 2015 sn molt especials. Les festes destima per la llengua acompleixen 30 anys i sou ms de 200.000 persones darreu de les nostres comarques les que cada any les feu possibles. El nostre ms sincer agrament.

    El lema de les Trobades 2015 s Lescola que volem i t significats ben contundents:lescola que volem en referncia a lescola que ens estimem. Lescola que volem referida al model descola en valenci a la qual aspirem. Lescola que volem com a sinnim de desig de canvi, all al que cal que estiga atent el govern de la Generalitat Valenciana que es configure.

    Reivindiquem una nova escola per al segle XXI basada en uns trets fonamentals que cal fer realitat dia a dia en les aules amb els recursos adequats.

    Una escola plurilinge i intercultural. Valenciana. Pblica, gratuta i laica. Inclusiva. Democrtica. Oberta i participativa. Crtica, creativa i innovadora. Compromesa amb lentorn local i global. Coeducadora. Humana.

    s lescola que exigim collectivament quan diem PROU dimposicions, de discriminacions, de precarietats, de retallades, docurrncies, de portes tancades i dautoodi.

    Volem treballar en positiu, amb illusi i amb fora per a dotar duna slida estructura el nostre sistema educatiu.

    Desprs de dcades ha arribat lhora de fer efectiva la Llei ds i Ensenyament del Valenci i de crear una Llei Educativa Valenciana que garantisca la millor educaci possible al nostre alumnat. El desenvolupament jurdic s fonamental per a normalitzar el valenci tant a lescola com al carrer. s per aix que s necessari establir el requisit lingstic en la funci publica, tindre una radiotelevisi pblica, de qualitat i en valenci o promoure la cultura en la nostra llengua.

    Les Trobades 2015 visualitzen el teixit social i cvic que conformen les comunitats educatives darreu del Pas Valenci i fan paleses les reivindicacions de les persones compromeses que aspirem a una societat millor.

    Lescola que volem s el fruit daquest treball, s lescola que vols i les Trobades sn el nostre altaveu!

    LESCOLA QUE VOLEM

    MANIFEST

  • ACTIVITATS Prvies15 de mar Marxa a peu La Canyada El Camp de Mirra.28 de mar Concert didctic El Circ.24 dabril Xarrada El parlar de la nostra comarca (Vicent Beltran - UA).8 de maig Premi Sambori.9 de maig Xarrada Els Topnims(Francesc Llorca - UA).21 de maig Festitr.29 de maig Sopar presentaci de la Trobada.

    MAT 11.00h Passacarrer a crrec dels alumnes de lIES Biar i descoberta de manises al collegi.11.30-13.00h Inauguraci de la fireta infantil a la plaa de lAjuntament. VESPRADA

    17.30h Inici dels tallers. Amenitzat pels alumnes de lIES Biar. Fireta infantil. Exposici treball collectiu a la Casa de Cultura. Exposici fotogrfica de les activitats prvies a la Trobada. Exposici treballs Premi Sambori. Exposici de l'AVL sobre Carles salvador a la Sala de Juntes.Representacions espordiques (petits fragments del Auto Sacramental de los Reyes Magos i balls amenitzats pel grup Stylo Danza) 18:00h 1a sessi contacontes al gimns de lAjuntament (Almudena Francs)19:00h 2a sessi contacontes al gimns de lAjuntament (Almudena Francs)19:30h Representaci del Tractat dAlmirra a lEsglsia Parroquial.Berenar a la zona dels tallers.

    20:30h Finalitzaci dels tallers, fireta i exposicions.20:45h Salutacions i can de la Trobada a la plaa de lAjuntament.

    TEMPS PER SOPAR. RECOMANEM EL MEN TROBADA QUE PODREU PRENDRE AL BERENADOR INDICAT EN EL PLNOL.

    23:00h Correfocs a crrec dels dimonis de Beneixama.

    23:30h Concert de NOTES SOLTES,TROCAMBA MATANUSCA i BURUMBALLA a la plaa del poble.

    DIA DE LA TROBADA

    El cost del men trobada s de 5 . Tindreu un entrep, una beguda i olives o papes. Shan de respectar les zones daparcament. Grcies! Els records als centres participants seran lliurats als tallers.

    AVISOS

  • Vine a la Trobada, tots units pel valenci,l'alegria ens aplega ben aviat,

    tots els xiquets de El Camp i La Cany, vos convidem a la Trobada.

    Gent al carrer, msica a tot arreu, no tingueu por dalar la veu.

    Ja estem ac,ja ha arribat,

    s sis de juny,tots preparats,

    la gent de El Campi La Cany

    us esperem

    Els Reis de Canyada, Camp de Mirra i el Tractat,Tradici i cultura hem heretat.

    Vine a la Trobada, tots units pel valenci,l'alegria ens aplega ben aviat,

    tots els xiquets de El Camp i La Cany, vos convidem a la Trobada.

    Gent al carrer, msica a tot arreu, no tingueu por dalar la veu.

    LAlcoi i El Comtat,Cantarem i riurem

    Vine a la Trobada

    Centres Educatius i AMPES. Ajuntaments de La Canyada i El Camp de Mirra. Coordinadora de lAlcoi i el Comtat pel valenci.

    CAN TROBADA 2015

    ORGANITZA

    TOTS UNITS!

  • PLNOL DE LA TROBADA

    FES-TEN SOCI675 655 568

  • www.trobadesalcoicomtat.catcoordinadora alcoi.comtat pel valencialcoicomtatvalenci

  • TALLERS DELS CENTRES

    Cocentaina - Muro CFPA BENIASSENT IMANTS DE NEVERA.

    Castalla CEIP RICO SAPENA IES CASTALLA HERBES. EI NINOS EXPERINCIES AMB NINOS.

    Beniarrs

    CEIP PERPUTXENT SOM ARTISTES.

    Biar

    MARE DU DE GRCIA FESTE UN PAI- PAI. IES BIAR TXARANGA.

    Beneixama

    CEIP DIVINA AURORA NUNUTS.

    CEIP ROMERAL CUINA DIVERTIDA. CEIP ST VICENT TITELLES. CEIP M HERNNDEZ GRANOTES FAMOLENQUES. CEIP HORTA MAJOR MENJABOLES. COL CARMELITES CONILLETS PORTA-CARAMELS. CEE TOMS LLCER POLSERES DE SAL. EI PATUFETS BOMBONS. EI MUNICIPALS SUCS. IES PARE VITRIA BLANDIBLU. EI SOL SOLET RECICLATGE. CIP FB BATOI, 1R TASOC TALLER ANIMEU-VOS.

    Alcoi

    Banyeres de Mariola

    CEIP ALFONSO INIESTA POLSERES DIVERTIDES. IES PROFESSOR MANUEL BROSSETA TALLER DE XAPES.

    LAlqueria dAsnar- Benimarfull- Planes

    CRA l'ENCANTADA FERMALLS DE GLOBUS.

    Agres- Alfafara-Gaianes

    CRA MARIOLA -BENICADELL ARTISTES DEL FUTUR.

    El Camp de Mirra

    CEIP MESTRE JOAQUIM CARTAGENA IMANT DE NEVERA.

  • Cocentaina

    CEIP S BOSCO MAQUILATGE. CEIP REAL BLANC FOTOCOL: TALLER DE DISFRESSES. COL ST F ASSS FES-TE UN NAS DE PALLASSO. IES PARE ARQUES UNA PIULADA PER LA TROBADA. CEIP BRACAL PERRUQUERIA. CEIP MONTCABRER TITELLES DE M.

    Ibi AMPA IES F I BARRACHINA. DEIXA LA TEUA PETJADA. CEIP PLA I BERTRAN VARETES MGIQUES. CEE S BANS POLSERES. CEIP TEIXERETA COLLARS DE COLORS. AMPA CP F BERANBU TALLER DE PENJADORS. CEIP F BERNABEU FOTOGRAFIA'T AMB ALCIA I AMICS. CFPA LL VIVES FERMALLS DE GOMA EVA.

    Onil CEIP MARE DE DU DE LA SALUT FERMALLS DIVERTITS. CEIP ST JAUME D'ONIL POLSERES D'ESCAIOLA. AMPA CEIP ST JAUME PINCES MGIQUES. EI EL BARRANQUET CARETES DIVERTIDES. IES LA CREUETA PINTA EL TEU ESCUT.

    LOrxa CEIP F CLOQUELL ART A LESCOLA.

    Universitats

    UPV CREA LA TEUA ESCOLA. UA TALLER DE RIALLA.

    Entitats i editorials

    Acadmia Valenciana de la llengua Valncia Asso. Llegenda de St Jordi Banyeres de Mariola Escola Marina Miramar La Safor Editorial Bullent Valncia Bromera Alzira Edicions 96 Carcaixent Reviscola Pas Valenci Plataforma per la Llengua Pas Valenci Plataforma pel Dret a decidir Pas Valenci Gremi dEditors Valncia Eixam edicions Valncia Denes Editorial Valncia Fundaci Ferrer Pastor Valncia Amics de lAlguer Valncia Andana Editorial Algemes Sembra llibres Valncia Colla Ecologista la Carrasca Alcoi Centre Ovidi Montllor Alcoi Titxarra Ric Rac Alcoi Revista xiulit Alcoi Samaraucs Castell de la Plana

  • ENTITATS COLLABORADORES

    AJUNTAMENT DE LA CANYADA AJUNTAMENT DE EL CAMP DE MIRRA AJUNTAMENT D'ALCOI AJUNTAMENT COCENTAINA AJUNTAMENT DE MURO AMPA DE LA CANYADA AMPA DE EL CAMP DE MIRRA PATRONAT DEL TRACTAT D'ALMIRRA. El Camp de Mirra. UNI MUSICAL LA CANYADA CARPINTERA BARCEL COOPERATIVA NTRA.SRA DEL CARMEN, La Canyada COOPERATIVA SAN CRISTBAL,La Canyada BIOCOMERCIO, La Canyada AGRISANZ, El Camp de Mirra VYSAN, Villena UNI ALCOIANA EDITORIAL BROMERA EDITORIAL TABARCA ESTACI DE SERVICI DIEGO S.L, Beneixama JUAN DAVID GALVA,S.L La Canyada TALLER MECNIC RAFAEL TOMS, La Canyada ABOGADO JUAN JOS ESPADAS, El Camp de Mirra CARNICERA LA INO, El Camp de Mirra FARMACIA LDA. LORENA SEZ, El Camp de Mirra BAR DALMIRRA, El Camp de Mirra FRUTAS MIC, Villena FRUTAS DE MONTAA PAY, El Camp de Mirra

    MANIPULADOS VZQUEZ, Banyeres de Mariola PANADERA NIEVES, El Camp de Mirra BAR CULTURAL, La Canyada CENTRE DESTTICA M JOS SNCHEZ, Villena PELUQUERA AIREANA, Banyeres de Mariola FONT ALBERT, La Canyada PELUQUERA EVANA, La Canyada PAPELERIA VIRTU, La Canyada METLICAS TECNOART S.L , La Canyada BAR MANZANA, Beneixama ESTUDIO AUDIOVISUAL RAFA BALLESTER, La Canyada JOSEFINA MOLINA FOTGRAFA, La Canyada, Biar PELUQUERA MARIAN, La Canyada FORN ELS TRINQUETS, La Canyada MART ALIMENTACIN, La Canyada MODA Y COMPLEMENTOS MARGARITA, La Canyada KIOSCO FRANCO MATEO, La Canyada FARMACIA MNGELES ROMERO, La Canyada STYLO DANZA, La Canyada CLUB MUNTANYA, La Canyada ASSOCIACI REIS MAGS, La Canyada CLUB DE PINTURA, La Canyada Rondalla Jacinto Sarri, La Canyada ASSOCIACI AMES DE CASA, La Canyada RADIO BANYERES DE MARIOLA ROSALA CAMARASA RIBERA, Bocairent ANTONIA JORNET LLOBREGAT, Bocairent

    PATROCINADORS

    US ESPEREM EL 2016

    A MURO DALCOI

  • UN GRAN EQUIP DE PERSONES QUE

    TREBALLEM PER A TU

    902 377 378 www.unionalcoyana.com Segueix-nos a 902 377 378 www.unionalcoyana.com Segueix-nos a

  • triem bromera

    publicitat 105x200.indd 1 15/04/2015 10:26:34