Diada del Cami XXV XXV de Muntanyacel.cat/patronat/docus/FOLLETO CAMI 2019.pdfEL CAMÍ DEL PAS DE LA...

Post on 04-Oct-2020

1 views 0 download

Transcript of Diada del Cami XXV XXV de Muntanyacel.cat/patronat/docus/FOLLETO CAMI 2019.pdfEL CAMÍ DEL PAS DE LA...

Diada del Cami

de MuntanyaXXV

EL CAMÍ DEL PAS DE LA SAVINA(de Tragó Canelles )a la presa de

Festa de la VIII vegueria

12 i 13 octubre 2019

Diada del Cami

de Muntanya XXVPROGRAMA:Dissabte, 128 h Concentració a l'aparcament Camp d'Esports8 h 30 Rotonda d'Alfarràs9 h 30 Esmorzar a TragóCol·locació de cartells. Vocal: Lluís TabernerNeteja i arranjament del camí. Vocal: Josep Maria Llena i JoanRamon Segura15 h Dinar de treball enteulats.

Diumenge, 13XXV - DIADA DEL CAMÍ DE MUNTANYA – FESTA DE LAVEGUERIA8 h Concentració a l'aparcament Camp d'Esports8 h 30 Rotonda d'Alfarràs9 h 30 Esmorzar a Saganta ( )Meson de Saganta10 h Aparcament a la base de la central de Canelles.Breu explicació de la DiadaFotografia de grupJornada de treball: Neteja i arranjament del camí. Vocal:Josep Maria Llena i Joan Ramon SeguraPer apuntar-se al dinar de Saganta ( ) calMeson de Sagantainscriure's abans del 9 d'octubre al telefon 973 242329(Centre Excursionista de Lleida – ).19:00h. a 21:30hPreu:18,00€Aquesta activitat està subvencionada per la FEEC

Material: Estris i tisores de podar de totes menes i mesures iguants de treball.

Sortim del pont de la central de Canelles.8 min Deixem la pista i agafem que surt en unun camírevolt a la dreta. Cartell.32 min Per l'esquerra surt el camí a Roca Foradada. Anemrecte. Cartell.1h Pas de la Savina. Pas estret bastit sobre .fusta1 h 25 min Ens incorporem al camí que ve de RocaForadada. Anem a la dreta cap a Tragó. Cartell.2 h 25 min. Arribem al poble de Tragó de Noguera que quanl'embassament de Santa Anna està ple anega les cases. Potarribar a impedir el trànsit dels excursionistes.2 h 42 min Pista d'accés a Tragó des d'Ivars. Cartell.Fem mitja volta.4 h 01 min Deixem a l'esquerra el camí que baixa al pas dela Savina.4 h 15 min Pas elevat de la Roca Foradada. Baixem.4 h 32 min Enllacem amb el camí de la Savina. Anem a ladreta.5 h 06 min Pont sota la central de Canelles.

Interessantíssim recorregut que enspermet descobrir una de les raconadesmés sorprenents de les nostrescontrades.

TRAVESSA DE LA PRESA DE CANELLES ATRAGÓ: ANADA PEL PAS DE LA SAVINA

I TORNADA PER ROCA FORADADA