EMPRESA - MARKETING - monlau.com · ral, contable, comercial, financiero y fiscal, así como de...

Post on 07-Oct-2018

222 views 0 download

Transcript of EMPRESA - MARKETING - monlau.com · ral, contable, comercial, financiero y fiscal, así como de...

EMPRESA - MARKETING

Al Centre d’Estudis Monlau oferim un aprenentatgefuncional i adaptat a la diversitat global dels alumnes.

En el Centro de Estudios Monlau ofrecemos un aprendizajefuncional y adaptado a la diversidad global de los alumnos. BEN

VINGUTS

BIENVENIDOS

Benvingut/da a Monlau,

Comences un nou cicle amb nosaltres i farem tot el possible per tal que aquesta etapa formativa estigui plena d’experiències i moments únics.A Monlau trobaràs Compromís, Proximitat i Rigor, valors presents en la nostra manera de pensar, d’actuar i en la nostra metodologia.

Compromís. Amb el teu procés de formació i amb la formació contínua i desenvolupament dels nostres professionals.

Proximitat. Amb els nostres alumnes i les seves famílies, estem a prop per atendre les teves necessitats acadèmiques i personals. Proximitat entre els diferents pro-fessionals del nostre equip, per poder donar-te la millor atenció des d’una perspectiva multidisciplinària.

Rigor. Volem donar-te la millor qualitat en la formació.

Monlau, al teu costat formant-te.

L’equip de Monlau

Bienvenido/da a Monlau,

Inicias un nuevo ciclo con nosotros y haremos todo lo posible para que esta etapa formativa esté llena de experiencias y momentos únicos. En Monlau encontrarás Compromiso, Proximidad y Rigor, valores presentes en nuestra manera de pensar, actuar y en nuestra metodología.

Compromiso. Durante tu proceso de formación y con la formación continua y desarrollo de nuestros profesionales.

Proximidad. Con nuestros alumnos y con sus familias, estamos cerca para atender tus necesidades académicas y personales. Proximidad entre los distintos profe-sionales de nuestro equipo, para poder darte la mejor atención desde una perspectiva multidisciplinaria.

Rigor. Queremos darte la mejor calidad en la formación.

Monlau, a tu lado formándote.

El equipo de Monlau

Gestió AdministrativaCicle Formatiu de Grau Mitjà

ObjectiusAmb aquest cicle aconseguiràs ser un professional capaç de realitzar activitats de recolzament administratiu en l’àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, així com d’atenció al client, tant en empreses públiques com privades. Analitzaràs el flux d’ informació i la tipologia i finalitat dels documents i comunicacions que s’utilitzen en l’empresa.

Sortides Professionals- Auxiliar comercial- Recepcionista i ajudant d’oficina- Auxiliar administratiu i de cobraments i pagaments- Auxiliar administratiu de gestió de personal- Auxiliar administratiu de les administracions públiques- Gestor d’atenció al client- Empleat de tresoreria i de mitjans de pagament

Gestión AdministrativaCiclo Formativo de Grado Medio

ObjetivosCon este ciclo conseguirás ser un profesional capaz de realizar actividades de apoyo administrativo en el ámbito labo-ral, contable, comercial, financiero y fiscal, así como de atención al cliente, tanto en empresas públicas como privadas. Analizarás el flujo de información y la tipología y finalidad de los documentos y comunicaciones que se utilizan en la empresa.

Salidas Profesionales- Auxiliar comercial- Recepcionista y ayudante de oficina- Auxiliar administrativo y de cobros y pagos- Auxiliar administrativo de gestión de personal- Auxiliar administrativo de las administraciones públicas- Gestor de atención al cliente- Empleado de tesorería y de medios de pago

Mòduls Professionals

2 1.650 350 Matins/Tardes Cursos Hores Lectives Hores en empreses Dilluns a Divendres

- Comunicació empresarial i atenció al client- Operacions administratives de compravenda- Operacions administratives de recursos humans- Operacions auxiliars de gestió de tresoreria- Tècnica comptable- Tractament de la documentació comptable- Tractament informàtic de la informació- Operacions administratives de suport- Llengua anglesa- Formació i Orientació Laboral (FOL)- Empresa i administració- Empresa a l’aula - Formació en Centres de Treball (FCT)

Continuïtat AcadèmicaUna vegada finalitzada aquesta titulació es podrà accedir a qualsevol estudi de Grau Superior mitjançant el Curs d’Accés a Grau Superior (CAGS).

165h165h99h132h165h 132h231h66h99h99h165h132h350h

Módulos Profesionales

2 1.650 350 Mañanas/Tardes Cursos Horas Lectivas Horas en empresas Lunes a Viernes

- Comunicación empresarial y atención al cliente- Operaciones administrativas de compraventa- Operaciones administrativas de recursos humanos- Operaciones auxiliares de gestión de tesorería- Técnica contable- Tratamiento de la documentación contable- Tratamiento informático de la información- Operaciones administrativas de soporte- Lengua inglesa- Formación y Orientación Laboral (FOL)- Empresa y administración- Empresa en el aula -Formación en Centros de Trabajo (FCT)

Continuidad AcadémicaUna vez finalizada esta titulación se podrá acceder a cualquier estudio de Grado Superior mediante el Curso de Acceso a Grado Superior (CAGS).

165h165h99h132h165 h132h231h66h99h99h165h132h350h

Màrqueting i PublicitatCicle Formatiu de Grau Superior

ObjectiusAmb aquest cicle aconseguiràs suficients competències al realitzar el seguiment de les polítiques de màrqueting basades en estudis comercials, en promocionar i fer publicitat dels productes i/o serveis als mitjans de comunicació adequats, elaborar els materials publicitaris i promocionals necessaris i poder gestionar i controlar la comunicació empresarial en tots els àmbits, inclòs el món online.

Sortides Professionals- Tècnic de màrqueting- Community Manager- Tècnic en publicitat- Tècnic en relacions públiques- Organitzador d’esdeveniments de màrqueting i comunicació- Auxiliar de medis en empreses de publicitat- Controlador d’emissions en medis de comunicació- Tècnic en estudis de mercat i opinió pública- Tècnic en treballs de camp- Inspector d’enquestadors- Agent d’enquestes i censos- Codificador de dades per investigar mercats

Marketing y PublicidadCiclo Formativo de Grado Superior

ObjetivosCon este ciclo lograrás suficientes competencias al efectuar el seguimiento de las políticas de marketing basadas en estudios comerciales, en promocionar y hacer publicidad de los productos y/o servicios en los medios de comunicación adecuados, elaborar los materiales publicitarios y promocionales necesarios y poder gestionar y controlar la comuni-cación empresarial en todos los ámbitos, incluido el mundo online.

Salidas Profesionales- Técnico de marketing- Community Manager- Técnico en publicidad- Técnico en relaciones públicas- Organizador de acontecimientos de marketing y comunicación- Auxiliar de medios en empresas de publicidad- Controlador de emisiones en medios de comunicación- Técnico en estudios de mercado y opinión pública- Técnico en trabajos de campo- Inspector de encuestadores- Agente de encuestas y censos- Codificador de datos para investigar mercados

Mòduls Professionals

2 1.650 350 Matins/Tardes Cursos Hores Lectives Hores en empreses Dilluns a Divendres

- Atenció al client, consumidor i usuari- Disseny i elaboració de material de comunicació- Gestió econòmica i financera de l’empresa- Investigació comercial- Treball de camp en la investigació comercial- Llançament de productes i serveis- Màrqueting digital- Mitjans de comunicació- Polítiques de màrqueting- Relacions públiques i organització d’esdeveniments de màrqueting- Anglès- Formació i Orientació Laboral (FOL)- Projecte de màrqueting i publicitat- Formació en Centres de Treball (FCT)

Continuïtat AcadèmicaUna vegada finalitzada aquesta titulació es podrà accedir a qualsevol estudi de Grau Universitari o de Grau Superior.

132h132h132h132h66h165h132h99h165h165h132h99h99h350h

Módulos Profesionales

2 1.650 350 Mañanas/Tardes Cursos Horas Lectivas Horas en empresas Lunes a Viernes

- Atención al cliente, consumidor y usuario- Diseño y elaboración de material de comunicación- Gestión económica y financiera de la empresa- Investigación comercial- Trabajo de campo en la investigación comercial- Lanzamiento de productos y servicios- Marketing digital- Medios de comunicación- Políticas de marketing- Relaciones públicas y organización de acontecimientos de marketing- Inglés- Formación y Orientación Laboral (FOL)- Proyecto de marketing y publicidad- Formación en Centros de Trabajo (FCT)

Continuidad AcadémicaUna vez finalizada esta titulación se podrá acceder a cualquier estudio de Grado Universitario o de Grado Superior.

132h132h132h132h66h165h132h99h165h165h132h99h99h350h

APRENDRE EN UN ENTORN REALEn la nostra AULA-EMPRESA podràs desenvolupar les teves competències professionals com si d’una empresa real es tractés. Podràs assumir el rol que millor s’adapti a les teves habilitats realitzant funcions en els diferents departaments: Marketing, Comercial, Finances, Recursos Humans i Logística. Quin és el teu rol?

BUSINESS ENGLISH ENVIRONMENTL’anglès ja forma part del nostre dia a dia professional. A l’aula incorporem l’ idioma per a que les teves competències lingüístiques es desenvolupin amb èxit.

ESPECIALISTES EN MARKETING DIGITALDel client 2.0 al 3.0. La nostra manera de comunicar està evolucionant, l’alum-ne es convertirà en un expert en estratègies de Marketing online aprofitant les sinèrgies que ofereixen les tècniques del Marketing convencional.

APRENDER EN UN ENTORNO REALEn nuestra AULA- EMPRESA podrás desarrollar tus competencias profesiona-les como si de una empresa real se tratara. Podrás asumir el rol que más se adapte a tus habilidades realizando funciones dentro de los diferentes de-partamentos: Marketing, Comercial, Finanzas, Recursos Humanos y Logística ¿Cuál es tu rol?.

BUSINESS ENGLISH ENVIRONMENTEl inglés ya forma parte de nuestro día a día profesional. En el aula incorpo-ramos el idioma para que tus competencias lingüísticas se desarrollen con éxito.

ESPECIALISTAS EN MARKETING DIGITALDel cliente 2.0 al 3.0. Nuestra manera de comunicar está evolucionando, el alumno se convertirá en un experto en estrategias de Marketing online apro-vechando las sinergias que ofrecen las técnicas de Marketing convencional.

Empreses col·laboradoresEmpresas colaboradoras

T’ho perdràs?

¿Te lo perderás?

Has decidit el teu futur?Monlau, al teu costat formant-te!

¿Has decidido tu futuro?Monlau, a tu lado formándote!

ESTRUCTURA DEL SISTEMA EDUCATIUESTRUCTURA DEL SISTEMA EDUCATIVO

Centre SagreraC/ Monlau, 6, 08027 BCN

Tel. 93 340 82 04

Centre La MaquinistaC/ Caracas, 35, 08030 BCNTel. 93 274 47 00

info@monlau.comwww.monlau.com

* Cicles Formatius també disponibles en modalitat online

#ESO#Batxillerat- Ciències i Tecnologia- Humanitats i Ciències Socials

# Curs d’ Accés a Grau Superior

# Hoteleria i Turisme:- GS Gestió d’Allotjaments Turístics*- GS Agències de Viatge i Gestió d’Esdeveniments*- Formació Contínua

# Empresa i Màrqueting:- PFI de Serveis Administratius Generals- GM Gestió Administrativa*- GS Màrqueting i Publicitat*- Formació Contínua

# Informàtica:- GM Sistemes Microinformàtics i Xarxes- GS d’Administració de Sistemes Informàtics i Xarxes*- GS Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma*- Formació Ocupacional- Formació Contínua

# Energies Renovables:- GS Energies Renovables- Formació Contínua

# Automoció:- PFI de Reparació i Manteniment de Vehicles- GM Electromecànica de Vehicles - Automòbils- GM Electromecànica de Vehicles - Motocicletes- GM Carrosseria- GS Automoció- Formació d’Aprenents- Formació Ocupacional- Formació Contínua

# Formació de Mecànics de Competició - Automobilisme# Formació de Mecànics de Competició - Motociclisme# Màster en Enginyeria de Competició