Fragments

Post on 04-Apr-2016

218 views 0 download

description

Convocatòria per dirigir el cabaret escènic FragMenTs

Transcript of Fragments

Enguany presentarem la 16ª edició del cabaret escènic Fragments, consolidat com un projecte insígnia del Centre Cívic Sandaru amb un públic fidel i regular. Fragments és un cicle d’arts escèniques en format cabaret on es combinen tot tipus de disciplines, teatre, dansa, clown, circ, màgia, música, etc.

La combinació entre professionals destacats del sector i joves creadors novells és l’aposta d’aquest projecte.

Un cabaret, que tot i que els números són independents, segueix una línea temàtica, Cada número és escollit pensant en el conjunt de l’espectacle, en l’estética, i la combinació global. Un altre objectiu característic del FragMenTs, és la recerca de la participació del públic, l’intent de cambiar l’estat d’ànim de les persones que s’apropan a la Sala Sandaru per gaudir d’un espectacle, i es troben inmersos en un lloc participatiu.

En aquests 6 anys de FragMents, hem mantingut un públic fidel, consolidant-se el projecte com un dels de més èxit de la Sala Sandaru. La mitjana de públic ha sigut els últims anys de 160 persones, tot i que el passat FragMenTs al fer-se dos dies seguits, van gaudir del FragMenTs 250 persones en total. Aquest any tornem a proposar un FragMenTs de dos dies. Divendres en horari nocturn, i dissabte a mitja tarda perquè pugui venir també un públic familiar.

L’últim FragMenTs vam proposar portar la direcció escènica a una companyia vinculada amb el centre cívic , Momos Teatro. Després de l’èxit d’aquesta experiència exterioritzant la direcció escènica del cabaret, hem decidit obrir convocatòria per tal de poder donar possibilitats a tots aquells directors escènics que tinguin ganes de portar a terme el FragMenTs.

Trobareu més informació i fotografies d’anteriors edicions del FragMenTs : http://fragmentssandaru.blogspot.com.es/

Centre Cívic Parc SandaruBuenaventura Muñoz 2108018 Barcelonawww.ccparcsandaru.cat

Persona de contacteKris Broto Marcokrisb@ccparcsandaru.cat933090635

FRAGMENTSDivendres 6 de maig, a les 22.30hDissabte 7 de maig, a les 20h Entrada 5€