LA BOTIGA DEL CELLER

Post on 09-Mar-2016

233 views 1 download

description

CELLER COOPERATIU CORNUDELLA DE MONTSANT

Transcript of LA BOTIGA DEL CELLER

disseny_fotos_textos: adezeta.cat

La botiga del CellerCORNUDELLA DE MONTSANT

La b

otig

a d

el C

elle

r

Un record molt especial als nostres avantpassats qui, a principis del segle XX, en moments de fortes dificultats econòmiques i socials i amb incansable esforç i il·lusió, iniciaren aquest projecte cooperatiu per millorar el nostre territori, el nostre poble, la nostra gent.

Amb el seu exemple, humilment, continuarem treballant de valent, per tal que els nostres fills puguin sentir-se orgullosos de la seva gent, del seu poble, del seu territori.

Cornudella de Montsant, febrer 2013

Abans

Ara!

EN NOM DE LA JUNTA DIRECTIVA, BENVINGUTS AL CELLER DE CORNUDELLA DE MONTSANT.

La Valentina, l'Antonio, l'Encarna i la Montse avui es posen ràpidament d'acord en la conversa,"Productes de la nostra terra, productes de la nostra gent!", i ens els descriuen en aquestes magnífiques guies, perquè no s'ens escapi cap detall... en cinc idiomes diferents!

El Gorka i el Jordi creixen en aquest entorn privilegiat, amb "Los millors berenars del món!"Diferents productes de l'agrobotiga: melmelades, mel, olives, vinagre, oli, pastes, dolços, fruita seca, xocolata, codonyat, formatges, pastissets...

La Mireia, escaladora de Cornudella ho té molt clar: "Siurana, la meva millor recomanació!"Vi de criança CASTELL DE SIURANA: SELECCIÓ DE COSTERS. Elaborat amb el raïm de les vinyes més velles de Garnatxa i Carinyena, situades a sota de la serra de Montsant i vorejant la rocallosa vila mil·lenària de Siurana.

L'enòleg del Celler, el Ramon: "Sens dubte, un dels millors resultats de la nostra terra"Vi de llarga criança PRÈMIUM**** Edició limitada d'excel·lents collites, com la del 2004.

Al Miquel i l'Ester els agrada la varietat: "Blanc, rosat o negre, segur que trobes el teu TROIES!"Diferents proporcions de Garnatxa i Carinyena per al negre i el rosat. Macabeu i un toc de Garnatxa Roja per aquest blanc cristal·lí tan preuat.

"Elegància i dolçor com la dels nostres vins: GARNATXA I MISTELA". La Júlia ens obre la porta d'un dels pilars del Celler:els vins dolços i generosos.GARNATXA: elaborada amb Garnatxa Roja, de la que en queden molt poques vinyes al poble. MISTELA: elaborada amb el most de la Garnatxa Negra, seguint el procediment tradicional dels nostres avantpassats.

"Com el bon vi, amb el temps milloreu: us feu GRANS!"Sota un cel blau radiant a Cornudella, L'Enric transmet un dels grans secrets del RANCI i del VERMUT:una bona maduració en botes velles de roure.

"Lo nostre millor Codolar!",assegura el Marcel captivat pel Montsant des d'una de les seves més belles ermites.EL CODOLAR, vi negre semicriança elaborat a partir de les varietats autòctones Garnatxa Negra i Carinyena.

"Envasats pràctics, econòmics i de bona qualitat"La Sònia amb l'Etna i la Maria ens ofereixen aquest ventall de vins: EL CODOLAR (blanc, rosat i negre) imprescindibles cada dia a la bona taula!

I per acabar no us oblideu de fer una visita al Celler per conèixer, com diu el Lluís, els "Magnífics detalls d'un esplèndid monument industrial del nostre país". Cent anys d'H I S T Ò R I A viva de la Cooperativa, on encara avui fem l'OLI i el VI, en un edifici de genial A R Q U I T E C T U R A ...

... d'un dels deixebles de Gaudí, l'arquitecte Cèsar MARTINELL, on podreu disfrutar de les aromes i sabors més profunds i delicats que donen caràcter a aquesta terra del Priorat, al peu del Montsant.

Presentació del nou vi blanc TROIES. Collita 2012.

Disseny_Textos_Fotos: adezeta.cat