Un boulí i un viatge a la lluna

Post on 29-Jun-2015

449 views 0 download

Transcript of Un boulí i un viatge a la lluna

ESCOLA BEETHOVEN – AULA D’ACOLLIDACURS 2011-2012

CONTE DELS ALUMNES DE 5è i 6è.:

YOUMING FUZIYAN LI

BILAL GONDALJABED UDDINWUYUANG LIN

USMAN ARSHAD

Vet aquí que una vegada, en una ciutat màgica, vivia un músic que estava trist perquè havia perdut el seu violí.Un professor que era amic del músic va escriure a la pissarra màgica la paraula “BOULÍ”, però no va passar res.

BOULÍ

L’helicòpter màgic de la ciutat ajudava la gent. Li va dir al professor com s'escrivia violí i quan el professor va escriure la paraula a la pissarra, va aparèixer el violí del músic.

En aquell moment, unastronauta que es deia Lucai va trepitjar la llunai va caure en un cràter i no podia sortir.

Un mariner va sentir per la ràdio l'astronauta que s'havia caigut i demanava ajuda.El mariner va parlar amb un metge del cap i van fer una escala màgica.

Quan van arribar no van veure l'astronauta i van tornar a baixar.Amb el vaixell van anar a una illa perduda que tenia un telescopi molt gran. Des d'allà van mirar la lluna i van veure l'astronauta que estava en un cràter.

També van veure un lleó que estava a la lluna. El lleó volia menjar-se l'astronauta.

El mariner i el metge corren per ajudar-lo

Quan arriben a la lluna apareix un follet a sobre d'un cavall, que li diu al lleó:•No et mengis l'astronauta, perquè és de la Terra i et farà mal a la panxa.

El lleó fa cas del follet i no es menja l'astronauta, però comença a barallar-se amb el cavall.

El metge i el mariner ajuden a sortir del cràter a l’astronauta, amb una corda, i el metge li mira el cap perquè s’ha fet un nyanyo.

Tots tres pugen a la nau de l’astronauta per tornar a la Terra. I el lleó, el follet i el cavall també pugen amb ells.

El follet i el cavall es queden a l’illa perduda per viure.El lleó va a viure al zoo.

L’astronauta dóna les gràcies al metge i el mariner i ara prepara un altre viatge cap a Júpiter, perquè és un planeta molt gran.

El mariner torna al seu vaixell i el metge a visitar malalts.El músic toca el seu violí i el professor ja sap escriure VIOLÍ.

I...

Conte contat, conte acabat.