080,1 - Coco Books

1

Transcript of 080,1 - Coco Books

Page 1: 080,1 - Coco Books

Una caixa plena de llavors tropicals arriba a la platja arrossegada per les ones, i quan la Mare Mumin les planta, la Vall dels Mumin es transforma en una exuberant selva tropical. Quan l’Stinky selva tropical. Quan l’Stinky allibera una colla d’animals del zoo, es produeix el caos, i la família Mumin es veu obligada a demostrar d’una vegada per totes que no són hipopòtams.

Tove Jansson (Hèlsinki, 1914-2001) és considerada indiscutiblement una de les millors novel·listes de la literatura escandinava contemporània. Entre el 1954 i el 1974 les tires de còmics van aparèixer al diari londinenc The Evening News, i van entretenir diàriament els seus vint milions de lectors repartits en més de quaranta països. L’èxit d’aquesta entranyable família de trols va ser immediat. Gairebé 70 anys després, les seves històries continuen vigents i els Mumin segueixen delectant grans i petits d’arreu del món. Aquestes històries plenes de poesia, humor i tendresa els han convertit en un referent únic de la literatura infantil, i han donat lloc a la realització de pel•lícules, sèries de dibuixos animats, obres de teatre, una convertit en un referent únic de la literatura infantil, i han donat lloc a la realització de pel•lícules, sèries de dibuixos animats, obres de teatre, una òpera, un museu i un parc temàtic.

PER CELEBRAR EL CENTENARI DEL NAIXEMENT DE TOVE JANSSON, PRIMERA VEGADA ES PUBLICA EN LLENGUA CATALANA UNA PART INÈDITA DEL SEU VALUÓS LLEGAT: EL PRIMER LLIBRE EN COLOR DE LA COL•LECCIÓ DELS CÒMICS DE LA FAMÍLIA DE TROLS MUMIN.

N. de pàgines: 42Enquadernació: cartonéFormat: 22 x 16 cmIl·lustracions: en colorPVP sense IVA: 11,54 €PVP amb IVAPVP amb IVA: 12,00 €EAN13: 978-84-941652-8-3

MUMIN La vall dels Mumin es transforma en una selva Tove Jansson