2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per...

12
Del 17 d’abril al 12 de maig www. ajsantamariadelcami.org Ajuntament de Santa Maria del Camí Fira 2019

Transcript of 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per...

Page 1: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

Del 17 d’abril al 12 de maigwww. ajsantamariadelcami.org

Ajuntament de Santa Maria del Camí

Fira2019

Page 2: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

PROGRAMA

FIRA 2019

SALUT I BONA FIRA A TOTHOM!

Page 3: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

Dimecres, 17 d’abril Dimarts, 23 d’abril

Dimecres, 24 d’abril

A les 20 hores, a la Biblioteca de Cas Metge Rei, projecció del documentalPAYSANS DE LA MER. PARAULES DE PESCADORS (2016) Direcció: Bernard Arnauld Xarxa d’Intercanvi Cultural de l’Euroregió Pirineus Mediterrània.

A les 17.30 hores, a la Biblioteca de Cas Metge Rei,TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa. Departament de Cultura del Consell de Mallorca.

A les 20 hores, a Ca s’Apotecari Presentació del llibre de les VIII Jornades d’estudis locals. Miquel Dolç i el seu temps (1912-1994)

A les 19.30 hores, a Oci i esportTALLER VITALITY A càrrec de Tina Ambrosio (coach nutricional) Sucs verds, smothies, sucs de fruites... Coneixerem els beneficis de les fruites i verdures i tot el que ens aporta. Preu: 10€ Reserva prèvia 666699570 o a Oci i esport

A partir de les 10 hores, a la plaça de la Vila,DIA DEL LLIBRE Venda de llibres nous i de segona mà.

A les 11.30 hores, Espectacle familiar Spaguetti on road Lliurament del premi del V Concurs de Cartells Ballada de Capgrossos.

A les 12.45 hores, a la Residència Cas Metge Rei, Primera ballada de capgrossos de la Colla de Gegants de Santa Maria del Camí.

A les 13 hores, Ballada de capgrossos de la Colla de Gegants de Santa Maria del Camí.

Dissabte, 20 d’abril

Page 4: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

Divendres, 26 d’abril

DIJOUS, 25 D’ABRIL Dissabte, 27 d’abril

A partir de les 21 hores, a la plaça NovaVETLADA DE FRIT Amb la col·laboració de les entitats i les associacions del poble i amenitzada pels Xeremiers de Santa Maria del Camí.Venda de tiquets: el mateix divendres, de 9 a 13 h., a l’Ajuntament i a partir de les 17.30 h., al recinte del frit. Preu 2 €, a benefici del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació. Recordau que tothom ha de dur el seu plat, tassó i cobert. No hi haurà tassons ni plats de lloguer.

A les 12 hores, al Celler Jaume de Puntiró Inauguració de la exposicióGEA- GRÀFIES de Vicenç Ferrer Vicedo

A les 16 hores, a la voltadora de Ca n’AndriaEXHIBICIÓ I CURSA DE MOBYLETTES Veure programa a part

A partir de les 16 hores, a l’àrea de trial a Son Llaüt 17 hores: presentació equip campionat escolar 18 hores: gimcana ciclista habilitats i equilibri 19 hores: exhibició de trial base 19.30 hores: exhibició de trial de pilots d’elit

A partir de les 17 hores, al carrer Fra Albert BorgunyHORABAIXA AMB VI Tardeo amb els Dj’s : Pil.M8, Lorhen i Buho i foodtrucksOrganitzat per l’associació de Cellers de Santa Maria.

Page 5: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

A les 18 hores, a la plaça de la Vila,MASTERCLASS DE ZUMBA A càrrec de Lidia Macanás i instructors convidats.

A les 19.30 hores, a la plaça de la Vila,CLASSE I EXHIBICIÓ DE SALSA I BACHATA

A partir de les 18 hores, INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS

Al centre de dia Can Rafel,ESCULTURES DE MATERIAL RECICLAT A càrrec de Rafel EstarellasFOTOGRAFIA DE MASCOTES A càrrec de Master Dreams Photography

A l’Ajuntament,REINVENTANT LA JUGUETA TRADICIONALI MECÀNICA. Mostra itinerant de juguetes d’autor fetes per Mariano Salido Soler.

A la posada de Son Llaüt,ART AMB LA CIÈNCIA I A CONSCIÈNCIA Exposició col·lectiva Coordinada per Clara Jiménez

ART JOVE Exposició de l’obra de joves locals

CONCURS DE DISSENY PER A LES CAMISETES DE FESTES PATRONALS 2019 Organitzada pel Casal de joves

FOTOGRAFIES DE LA V CURSA SOLIDÀRIA SA QUARTERADA

Al carrer església (païsses de la posada de Son Llaüt),XXVI MOSTRA DE CANARICULTURA Organitzada per l’Agrupació Ornitològica de Santa Maria del Camí

Al saló del Col·legi Ramon Llull (c/Rector Caldentey),EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES I DE BÈSTIES DE FOC Celebració del 20è aniversari dels Dimonis de Factoria

V CONCURS DE CARTELLS BALLADADE CAPGROSSOS Mostra de tots els dibuixos participants al concurs organitzat per la Colla de Gegants de Santa Maria del Camí.

Page 6: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

Diumenge, 28 d’abril

DIA DE LA FIRAA partir de les 10 hores,RÀDIO REBULL DE FIRA al 101.8.fm Programació especial en motiu de la Fira 2019 Jornada de portes obertes als estudis de la ràdio a Ses Cases des Mestres (1r pis) Enregistrament d’un programa especial al recinte firal

A les 10.30 hores, a Can Sanxo,TAMBORADA GEGANTERA Sonada dels músics de la Colla de Gegants des de dalt del campanar de l’església Parroquial convidant tothom a participar del passacarrers. En arribar a la Plaça de la Vila, Ballada de Lluïment dels gegants i Ball de l’Ós, a càrrec dels alumnes de les nostres escoles. A continuació, recollida de xumets a càrrec del gegant Soler.Organitza: Colla de Gegants de Santa Maria del Camí

A les 12 hores, a la plaça de la Vila,CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA DE SANTA MARIA DEL CAMÍ

A les 13 hores, a la plaça de la Vila,ACTUACIÓ DE LA BATUCADA SAMBAD’AKÍ

Page 7: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

A les diferents ubicacions del recinte firal:

Mostra de vehicles antics Exposició de motos clàssiques i d’època XXV Mostra Industrial, Comercial i Artesanal de Santa Maria del Camí Mostra de vins santamariers Exposició de maquinària agrícola i ramadera i energies alternatives Exposició d’aviram i caça Mostra d’ovelles santamarieres Mostra d’animals de races autòctones Mercat ecològic Tot tipus d’atraccions Roba i complements Artesania Fruita i verdura Flors i plantes Ponis Serveis d’emergència Exposicions

mapa

Page 8: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

Dilluns, 29 d’abril

DIA DEL FIRÓDe les 10 a les 13 hores, a la plaça Nova,ACTIVITATS PER A INFANTS amb la col·laboració del Consell de Mallorca

FIRETA DEL JOC Paradetes amb jocs tradicionals Organitza: Casal de Joves s’Estació

A les 17.30 hores, al Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert,PARTIT MIXT DE FUTBOL 7 BARÇA - MADRID

A les 18.30 hores, al Camp Municipal d’Esports Antoni Gelabert,PARTIT D’AFICIONATS BARÇA - MADRID

A les 19.30 hores, a la plaça de la Vila,MOSTRA I DEGUSTACIÓ DE COQUES DOLCES I SALADES Recepció de coques a partir de les 19h. Tots els participants tendran un obsequi.

A les 22 hores, a l’aparcament de Son Güia,AMOLLADA DE COETS I GRAN CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS I RODELLES, a càrrec de Pirotècnia Jordà de Lloret.

Page 9: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

A partir de les 20.30 hores, a la plaça de la Vila,CELEBRACIÓ 20 ANYS DE DIMONISDE SA FACTORIA 3a trobada de colles infantils de dimonis. Organitzat per la Federació de dimonis i bestiari de les Balears

A les 19.45 hores, a la plaça Nova, Sortida a l’Auditòrium Best of the 12 tenors

SA NIT DE SA BUBOTA

A les 19.30 hores, a la plaça de l’Escola de Can Capó,PLANTADA DE GEGANTS I ALTRE BESTIARI Ballades de lluïment i passacarrers pels voltants de la plaça Nova i del carrer Llarg

A partir de les 21 hores, a la plaça de la Vila,SA NIT DE SA BUBOTA PRESENTA EL SHOW HA DE CONTINUAR Amb la participació, entre d’altres, dels Grallers i Geganters d’Es Castell (Menorca) i de la Colla Gegatera La Pessigolla de Valls (Tarragona)

Dimarts, 30 d’abril Dissabte, 4 de maig

4 de maig de 2019A la plaça de la vila a les 21:00h

A NIT DE SA BUBOTel show ha de continuarS a

Ajuntament de

Santa Maria del Camí

presenta

Organitza :

A les 11 hores, a la plaça Nova,VI CURSA SOLIDÀRIA SA QUARTERADA Programes a part

Dimecres, 1 de maig

Page 10: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

A les 17.30 hores, a la Biblioteca de Cas Metge Rei,L’ILLA DELS TRESORS Mallorca, aventures i llegendes Contallegendes L’arbre de la memòria Fundació Mallorca Literària. A partir de 6 anys. Places limitades.

De les 15.30 hores fins a les 20 hores,IV TRIAL URBÀ SANTA MARIA DEL CAMÍ Inici i arribada: plaça de la Vila Altres indrets: plaça Nova, avinguda Jaume III, plaça de Jaume II i plaça dels Hostals Hi participaran els millors esportistes d’elit de les Balears amb exhibició de pilots de renom nacional i internacional, a més d’una mostra d’exhibició de trial base.

Dimarts, 7 de maig Dissabte, 11 de maig

Page 11: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

SALUT I BONA FIRA A TOTHOM!

Page 12: 2019€¦ · TALLER CONTACONTES LA LLEGENDA DE SANT JORDI A càrrec de Lego Education-Robotix. Per a infants de 8 a 12 anys. Activitat gratuïta. Inscripció prèvia Cultura en xarxa.

Diss

eny

: Ton

i Ra

mis

Sua

u

RACÓ DELS PENSAMENTSL’escultura situada a la plaça Escola de Can Capó

necessita els pensaments del poble per completar-se.

Si vols que la teva idea quedi plasmada al Racó dels pensaments, presenta la teva proposta a l’Ajuntament abans del 30 de juny.

Més informació a l’Ajuntament o a la pàgina web www.ajsantamariadelcami.org