6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel...

22
6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE L’AJUNTAMENT DEL DIA 15 DE MAIG DE 2003. IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ Núm.: 6/2003. Caràcter: Ordinari. Convocatòria: Primera. Data: 15 de maig de 2003. Horari: de 20.15 a 20.45 hores. Lloc: Sala de sessions de la Casa Consistorial del Papiol. ASSISTENTS: Albert Vilà i Badia, alcalde. Salvador Auberni i Serra, 1r. tinent d’alcalde. Joan Borràs i Alborch, 2n. tinent d’alcalde. Joan Rius Duch, 3r. tinent d’alcalde. Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. Anna Corominas i Estarlich, regidora. Robert Casajuana i Orive, regidor. Ferran Lacueva Pellisa, regidor. Oscar Romero Masdeu, regidor. Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària. ORDRE DEL DIA PART RESOLUTIVA 1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors números 4/03 i 5/03. Propostes de la Comissió Informativa d’Assumptes Plenaris:

Transcript of 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel...

Page 1: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE L’AJUNTAMENT DEL DIA 15DE MAIG DE 2003.

IDENTIFICACIÓ DE LA SESSIÓ

Núm.: 6/2003.Caràcter: Ordinari.Convocatòria: Primera.Data: 15 de maig de 2003.Horari: de 20.15 a 20.45 hores.Lloc: Sala de sessions de la Casa Consistorial del Papiol.

ASSISTENTS:

Albert Vilà i Badia, alcalde.Salvador Auberni i Serra, 1r. tinent d’alcalde.Joan Borràs i Alborch, 2n. tinent d’alcalde.Joan Rius Duch, 3r. tinent d’alcalde.Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor.Anna Corominas i Estarlich, regidora.Robert Casajuana i Orive, regidor.Ferran Lacueva Pellisa, regidor.Oscar Romero Masdeu, regidor.Angel Enrique i Ocaña, regidor.Joan Pagès i Gil, regidor.Aurora Corral Garcia, secretària.

ORDRE DEL DIA

PART RESOLUTIVA

1. Aprovació de les actes de les sessions anteriors números4/03 i 5/03.

Propostes de la Comissió Informativa d’Assumptes Plenaris:

Page 2: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

2. Aprovació inicial dels plecs de clàusules administrativesgenerals de l’Ajuntament del Papiol, aplicables alscontractes d’obres i instal·lacions, de consultoria iassistència, de serveis i de subministraments i a altrescontractes Administratius i als privats.

3. Aprovació de l’obertura d’un període d’informació públicadels Estatuts del Consorci de Turisme del Baix Llobregat ide l’acord adhesió de l’Ajuntament a aquest Consorci .

4. Aprovació del conveni entre l’Àrea d’Educació de Barcelonai l’Ajuntament del Papiol per rebre la subvenció enconcepte de les activitats realitzades en relació al tematransició escola treball.

5. Ratificació del Decret de l’Alcaldia número 87/03, de21 demarç de 2003, aprovant l’adhesió de l’Ajuntament delPapiol a les II jornades de portes obertes a l’esportimpulsades pel Consell esportiu del Baix Llobregat.

6. Restar assabentats del Decret de l’Alcaldia número 107/03,de 10 d’abril de 2003, restant assabentats de la resolucióde 26 de març de 2003 de la Direcció Generald’Administració Local, per la qual es nomenaprovisionalment la senyora AURORA CORRAL GARCIA, perocupar el lloc de treball de secretaria a l’Ajuntament delPapiol.

7. Aprovació de la modificació del redactat del conveni aformalitzar entre l’Ajuntament i el Casal d’Avis AlexandreFigueras per la cessió a precari de l’ús del local situatal carrer Àngel Guimerà, número 9

8. Aprovar la destinació de 2.243,24 euros a la Mancomunitatde Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ambvirtut del que disposa la Resolució GRI/279/2003, de 29 degener de 2003.

9. Moció presentada per l’Alcaldia del Papiol, davant el Plede l’Ajuntament del Papiol, i que fa referència a lasituació que pateixen les llengües occitana i catalana enl’Europa actual.

10. Modificació del complement específic d’alguns llocs detreball.

II

PART DE CONTROL

11. Precs i Preguntes

Page 3: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

I, havent-hi quòrum suficient, d’acord amb la legislacióvigent, l’alcalde-president declara oberta la sessió i escomença amb el primer punt de l’ordre del dia.

PUNT PRIMER.- APROVACIÓ DE LES ACTES DE LES SESSIONSANTERIORS NÚMEROS 4/03 I 5/03.

En aquest punt, llegides les actes de les sessionsanteriors, números 4/2003 i 5/2003, per tots els regidorspresents a la sessió i per la secretària, el senyorl'Alcalde, com a president del Ple, pregunta d'acord ambl'article 91.1 del RD 2568/1986, de 28 de novembre, pel quals'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règimjurídic de les Administracions Públiques, si algun regidorvol fer cap observació a les actes anteriors, ja distribuïdesamb la convocatòria.

I, no sortint cap intervenció, són aprovades per launanimitat dels regidors presents a la sessió les actesnúmeros 4/03 i 5/03, integrant-se com Annexes 1 i 2,respectivament, de l'expedient de la present sessió.

Seguidament es continua amb els següents punts del’ordre del dia.

PUNT SEGON.- APROVACIÓ INICIAL DELS PLECS DE CLÀUSULESADMINISTRATIVES GENERALS DE L’AJUNTAMENT DEL PAPIOL,APLICABLES ALS CONTRACTES D’OBRES I INSTAL·LACIONS, DECONSULTORIA I ASSISTÈNCIA, DE SERVEIS I DE SUBMINISTRAMENTS IA ALTRES CONTRACTES ADMINISTRATIUS I ALS PRIVATS.

El senyor Alcalde exposa de forma resumida aquest punt,que literalment diu:

“Atès que aquest Ajuntament en sessió plenària celebradaen data 26 d’abril de 2001 va aprovar inicialment lamodificació dels Plecs de Clàusules Administratives Generalsd’aplicació als contractes d’execució d’obres iinstal·lacions, consultoria i assistència, serveis isubministraments per tal d’adaptar-los al Reial DecretLegislatiu 2/2000, de 16 de març.

Vist que en data 10 de juliol de 2001 es va publicar en

Page 4: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

el BOP núm. 164 el contingut íntegre dels anteriors Plecs, uncop havien sigut aprovats definitivament.

Atès que amb motiu de la promulgació del Reial Decretlegislatiu 2/200 de 16 de juny, pel qual s’aprova el textRefós de la Llei de Contractes de les AdministracionsPúbliques i del Reial Decret 1098/2001 de 12 d’octubre, pelqual s’aprova el Reglament General de Contractes de lesAdministracions Públiques, s’han produït importantsmodificacions normatives en matèria de contractacióadministrativa.

Atès que la Diputació de Barcelona ha aprovat uns modelsde Plecs de Clàusules Administratives Generals, adequats alText Refós de la Llei de Contractes de les AdministracionsPúbliques i aplicables als contractes d’obres iinstal·lacions, consultoria i assistència, serveis,subministraments i altres contractes administratius privats enel marc de la seva tasca d’assistència i cooperació local perals municipis.

PRIMER-. Aprovar inicialment els Plecs de ClàusulesAdministratives Generals de l’Ajuntament del Papiol,aplicables als tipus de contractes que s’indicaran.

SEGON-. El text d’aquests Plecs és el mateix que apareixpublicat en el Butlletí oficial de la Província de Barcelonanúm. 172 de 19 de juliol de 2002, en referència als tipus decontractes següents:

- d’obres i instal·lacions (Annex I pàg. 22 a 38)deconsultoria i assistència, de serveis, desubministraments, a altres contractes administratiusi als privats (Annex II pàg. 38 a 52)

TERCER-. Sotmetre l’expedient als tràmits d’informació públicai audiència dels possibles interessats per un període detrenta dies, als efectes de presentació de reclamacions isuggeriments, de conformitat amb el que estableix l’article63.2 ROAS.

QUART-. En cas de no haver-hi cap reclamació o suggerimentl’acord inicial esdevindrà definitiu.”

El senyor Alcalde pregunta als regidors assistents sitenen alguna pregunta o aclariment a realitzar.

Page 5: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 a favor de Junts pel Papiol,3 a favor de CiU,1 vot a favor del PSC-PSOE, i 1 vot a favord’ERC).

PUNT TERCER.-CUMPLIMENTACIÓ DEL TRÀMIT D’INFORMACIÓ PÚBLICA DEL’ACORD D’ADHESIÓ DE L’AJUNTAMENT AL CONSORCI DE TURISME DELBAIX LLOBREGAT.

L’alcalde exposa de forma resumida l’enunciat d’aquestpunt, que literalment diu

“Atès que en data 21 de novembre de 2002 es va aprovarpel Ple Municipal el conveni d’adhesió de l’Ajuntament delPapiol al Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Vist que d’acord amb el que disposa l’article 312 delDecret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s’aprova elReglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals,l’acord d’adhesió juntament amb els estatuts del Consorcis’han de sotmetre a informació pública pel termini de trentadies en el Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficialde la Generalitat de Catalunya i al taulell d’anuncis de laCorporació.

PRIMER.- Sotmetre l’acord d’adhesió i els Estatuts delConsorci de Turisme del Baix Llobregat al tràmit d’informaciópública per un període de trenta dies al Butlletí Oficial dela Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunyai al taulell d’anuncis de la Corporació.”

L’alcalde pregunta als regidors assistents si tenenalguna pregunta o aclariment a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE, i1 vot a favor d’ERC).

Page 6: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

PUNT QUART.-APROVACIÓ DEL CONVENI ENTRE L’ÀREA D’EDUCACIÓ DELA DIPUTACIÓ DE BARCELONA I I L’AJUNTAMENT DEL PAPIOL PERREBRE LA SUBVENCIÓ EN CONCEPTE DE LES ACTIVITATS REALITZADESEN RELACIÓ AL TEMA TRANSICIÓ ESCOLA TREBALL.

El Sr. Alcalde exposa de forma resumida l’enunciatd’aquest punt, que literalment diu:

“En data 14 d’abril de 2003 ens ha arribat lanotificació de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelonaque ens concedeix la subvenció de TRES MIL VUIT-CENTS VINT-I-TRES EUROS ( 3.823) per l’any 2003 en concepte de lesactivitats relacionades amb la transició escola-treballrealitzada el nostre municipi.

PRIMER.- Aprovar el conveni entre l’Àrea d’Educació dela Diputació de Barcelona i l’Ajuntament del Papiol per rebrela subvenció en concepte de les activitats realitzades enrelació al tema transició escola treball.

SEGON.- Acceptar l’aportació econòmica de la Diputacióde Barcelona de TRES MIL VUIT-CENTS VINT-I-TRES EUROS (3.823) tenint en compte que el cost global de l’aplicació deles activitats és de NOU MOIL NOU-CENTS TRENTA-QUATRE EUROSAMB SETANTA DOS CÈNTIMS D’EURO ( 9.934,72) desglossat de lamanera següent:

- Subvenció a l’AMPA de l’Escola Pau Vila, amb QUATREMIL VUIT-CENTS NORANTA-TRES euros amb CINQUANTA DOScèntims d’euro ( 4.893,50), per una mestra de reforçals alumnes amb dificultats.

- Subvenció a l’AMPA de l’escola Pau Vila, amb DOS-CENTS QUARANTA euros ( 240) per a xerrades a paresd’alumnes.

- Dedicació d’una psicòloga per informació iorientació professional als joves QUATRE MIL VUIT-CENTS-UN EUROS amb VINT cèntims d’euro ( 4.801, 20).

TERCER.- Facultar a l’alcalde-president de l’Ajuntament,Albert Vilà i Badia, per la signatura del conveni esmentat.

QUART.- Notificar aquest acord a la Diputació deBarcelona, al regidor d’educació i a l’interventor habilitatde l’Ajuntament del Papiol, als efectes adients.”

Page 7: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

El senyor Alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna pregunta o aclariment a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE, i1 vot a favor d’ERC).

PUNT CINQUÈ.- RATIFICAR EL DECRET D'ALCALDIA NÚMERO 87/03 de21 DE MARÇ DE 2003, APROVANT L’ADHESIÓ DE L’AJUNTAMNET DELPAPIOL A LES II JORNADES DE PORTES OBERTES A L’ESPORTIMPULSADES PEL CONSELL ESPORTIU DEL BAIX LLOBREGAT.

El Sr. Alcalde exposa de forma resumida l’enunciatd’aquest punt, que literalment diu:

“PRIMER.- Ratificar el Decret d’Alcaldia número 87/03,de data 21 de març de 2003, que literalment diu:

“D E C R E T 87/03

ALBERT VILÀ I BADIA, ALCALDE-PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DEL PAPIOL.

Vist l'interès de l'Ajuntament del Papiol de formar part del’adhesió a les II Jornades de portes obertes a l’esport per tothoma la província de Barcelona que es celebraran els propers dies 10 i11 de maig, i que estan promogudes pel Consell Esportiu del BaixLlobregat.

Vist que aquesta iniciativa promou l’esport a la nostracomarca i a la vegada a la vila del Papiol.

Vist que el nostre Ajuntament té com un dels objectiuprincipals la potenciació de l’esport.

En virtut de les facultats que em confereix la legislacióvigent,

H E R E S O L T :

"PRIMER.- Aprovar l'adhesió de l'Ajuntament del Papiol a lesII Jornades de portes obertes a l’esport impulsades pel ConsellEsportiu del Baix Llobregat.

SEGON.- Trametre certificat del present acord al ConsellComarcal del Baix Llobregat Consell Esportiu del Baix Llobregat, alregidor de Esports de l'Ajuntament del Papiol.

Page 8: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

TERCER.- Que el present acord sigui ratificat pel Ple del'Ajuntament, a la propera sessió que el celebri."

SEGON.- Incorporar certificat d’aquest acord al’expedient administratiu corresponent”.

EL Senyor Alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna consulta o pregunta a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE, i1 vot a favor d’ERC).

PUNT SISÈ.- RESTAR ASSABENTATS DEL DECRET DE L’ALCALDIA NÚMERO107/03, DE 10 D’ABRIL DE 2003, RESTANT ASSABENTATS DE LARESOLUCIÓ DE 26 DE MARÇ DE 2003 DE LA DIRECCIÓ GENERALD’ADMINISTRACIÓ LOCAL PER LA QUAL ES NOMENA PROVISIONALMENTLA SENYORA AURORA CORRAL GARCIA, PER OCUPAR EL LLOC DE TREBALLDE SECRETARIA DE L’AJUNTAMENT PAPIOL.

El Sr. Alcalde exposa de forma resumida l’enunciatd’aquest punt que literalment diu:

“PRIMER.- Restar assabentats del Decret de l’Alcaldianúmero 107/03 de 10 d’abril de 2003, que literalment diu:

“D E C R E T 107/03

EN ALBERT VILÀ I BADIA, ALCALDE-PRESIDENT DE L'AJUNTAMENT DELPAPIOL.

Vist que Sra. Isabel Aríñez Alamo, que havia estat nomenada provisionalment secretària del'Ajuntament del Papiol per resolució de la Direcció General d'Administració Local de data 2 d'abril de2002, va obtenir la plaça de secretaria intervenció de l'Ajuntament de Sallent al concurs unitari detrasllats de funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter estatal i, per aquest motiu, endata 25 de març de 2003 va presentar el cessament a la plaça del Papiol.

Vista la resolució de 26 de març de 2003 de la Direcció General d’Administració Local, a laqual es resol nomenar provisionalment la senyora Aurora Corral i Garcia per ocupar el lloc de treballde secretaria de l'Ajuntament del Papiol.

En virtut de les facultats que l'ordenament vigent em confereix,

HE RESOLT:

Page 9: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

"PRIMER.- Restar assabentat de la resolució de 26 de març de 2003 de la Direcció Generald’Administració Local, per la qual es nomena provisionalment la senyora AURORA CORRAL GARCÍAper ocupar el lloc de treball de secretaria a l’Ajuntament del Papiol.

SEGON.- Restar assabentat de l'Acta de pressa de possessió de la senyora Aurora CorralGarcía, que va ser signada en data 27 de març de 2003.

TERCER.- Fixar la retribució de la senyora Aurora Corral García en VINT-I-SET MILQUARANTA-CINC EUROS AMB CINQUANTA-QUATRE CÈNTIMS D'EURO (27.045,54 euros)anyals bruts.

QUART.- Donar compte d’aquest acord al Ple de l’Ajuntament a la propera sessió que escelebri.

CINQUÈ.- Notificar aquest acord al Departament d'Intervenció de l'Ajuntament, als efectesadients."

SEGON.- Incorporar certificat d’aquest acord al’expedient administratiu corresponent."

El senyor Alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna consulta o pregunta a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE, i1 vot a favor d’ERC).

PUNT SETÈ.-APROVACIÓ DE LA MODIFICACIÓ DEL REDACTAT CONVENI AFORMALITZAR ENTRE L’AJUNTAMENT I EL CASAL D’AVIS ALEXANDREFIGUERAS PER LA CESSIÓ A PRECARI DE L’ÚS DEL LOCAL SITUAT ALCARRER ANGEL GUIMERÀ, NÚMERO 9.

El senyor Alcalde exposa de forma resumida l’enunciatd’aquest punt de la sessió, que literalment diu:

“Vist l’acord plenari de data 20 de març de 2003 pel quals’aprova el conveni amb l’Associació Casal d’Avis AlexandreFigueras per a l’any 2003 per la cessió en precari de l’ús dellocal municipal situat al carrer Àngel Guimerà número 9 plantabaixa.

Vista la necessitat de realitzar determinadesespecificacions en l’esmentat conveni per tal d’adaptar-se alque estableix l’article 75 del Reglament de Patrimoni de lesEntitats Locals aprovat per Decret 336/1988, de 17 d’octubre.

Page 10: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

Vista la necessitat de fixar un termini determinat dedurada del conveni per tal de no dur a terme una contractacióindefinida, prohibida pel vigent ordenament jurídic.

PRIMER.- Modificar el redactat del conveni a formalitzarentre aquest Ajuntament i l’Associació Casal d’Avis AlexandreFigueras de manera que quedi redactat tal i com s’especificaamb la proposta de conveni que s’adjunta.

SEGON.- Facultar a l’alcalde per la signatura delpresent conveni.

El senyor Alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna consulta o pregunta a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE, i1 vot a favor d’ERC).

PUNT VUITÈ.- APROVAR LA DESTINACIÓ DE 2.243,24 EUROS A LAMANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE L’ÀREA METROPOLITANA DEBARCELONA AMB VIRTUT DEL QUE DISPOSA LA RESOLUCIÓGRI/279/2003, DE 29 DE GENER DE 2003.

El senyor Alcalde exposa de forma resumida l’enunciatd’aquest punt de la sessió, que literalment diu.

“Vista la Resolució GRI/279/2003, de 29 de gener de 2003( dogc NÚM. 3821 DE 13.02.2003), de distribució als municipisde Catalunya de la participació en els ingressos de laGeneralitat integrada en el Fons de Cooperació Local deCatalunya, any 2003.

Vist el punt segon de la part resolutiva segons la qualels Ajuntament han de destribuir percentualment la quantitatassignada en l’annex 2 per a la prestació supramunicipalentre les mancomunitats i comunitats de municipis en lesquals participen, legalment constituïdes i inscrites alRegistre d’ens locals de Catalunya del Consell comarcalcorresponent.

Vista que la quantitat que han de destinar l’Ajuntament

Page 11: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

de Papiol és de 2.243,24 euros.

PRIMER.- Destinar el 100% de l’import a la mancomunitatde municipis de l’Àrea metropolitana de Barcelona.

SEGON.- Comunicar a la Direcció General d’administraciólocal l’adopció d’aquest acord abans del 30 de juny de 2003. “

L’alcalde pregunta als regidors assistents, si tenenalguna consulta o pregunta a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE, i1 vot a favor d’ERC

PUNT NOVÈ.- MOCIÓ PRESENTADA PER L’ALCALDIA DEL PAPIOL,DAVANT EL PLE DE L’AJUNTAMENT DEL PAPIOL, I QUE FA REFERÈNCIAA LA SITUACIÓ QUE PATEIXEN LES LENGÜES OCCITANA I CATALANA ENL’EUROPA ACTUAL.

L’alcalde exposa de forma resumida l’enunciat del puntque literalment diu:

"PRIMER.- Aprovar la moció que fa referència a lasituació que pateixen les llengües occitana i catalana enl’Europa actual, que literalment diu:

“La història dóna fe de la contribució de les llengües occitana i catalana per laconstrucció històrica de l’Europa actual.

Tot i així és bo pensar i recordar, que aquests idiomes, encara actualment sónutilitzats per un tant per cent molt elevat de la ciutadania europea.

Tenint en compte el manifest sobre les dues llengües de la cultura universal queens ha fet arribar els representants de l’Eurocongrés 2000, aquesta Alcaldia pensaque es bo donar suport a la sol·licitud que ha iniciat l’esmentada entitat i queliteralment diu:

“Sense trencar amb un drets internacional que s’està establint per tal de reconèixera totes les comunitats lingüístiques el dret a llur pròpia cultura, però tenint encompte els antecedents històrics particulars i vista la gran injustícia que les hacolpit, les institucions culturals catalanes i occitanes que organitzen l’Eurocongrés2000 es creuen amb el dret de manar per part seva:

Page 12: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

1- A la Comissió Europea i als organismes internacionals pertinents, el plereconeixement i el suport a les dues cultures emparentades i aliades i a lesinstitucions que podrien crear conjuntament;

2- A l’estat francès, el caràcter de llengua d’ús oficial per al català, amb l’ensenyament públic de la llengua a tots els nivells i el foment del seu ússocial i administratiu, de forma que arribi a tenir un grau de reconeixementequiparable amb el que ja té a l’Estat espanyol.

3- A l’Estat francès, tenint en compte l’alta importància històrica i cultural de lallengua occitana a l’àrea europea i dins del territori francès, una planificaciólingüística per a ella segons el model català per a les regions on s’usa.

4- A l’Estat italià, l’acceleració de les mesures de normalització del català i de l’occità en els territoris on s’empren;

5- A l’Estat espanyol, tenint en compte la importància del català dins el conjuntdels idiomes europeus, tant a nivell demogràfic com pel que fa a l’ús socialde la llengua i l’oficialitat que té en el seu territori, la sol·licitud formal delseu reconeixement com a llengua oficial de la Unió Europea”.

SEGON.- Notificar el present acord a Eurocongrés 2000,als efectes adients."

L’alcalde pregunta als regidors assistents, si tenenalguna consulta o pregunta a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pelapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE i 1vot a favor d’ERC).

PUNT DESÈ.- MODIFICACIÓ DEL COMPLEMENT ESPECIFÍC D’ALGUNSLLOCS DE TREBALL.

El Sr. alcalde exposa de forma resumida l’enunciatd’aquest punt que literalment diu:

“Vista l’estructura retributiva dels llocs de treball del’Ajuntament que es va aprovar en data 18 de juliol de 2002.

Vist l’entrada del nou servei d’atenció al ciutadà queha comportat una nova distribució de tasques administrativesde determinats llocs de treball.

Vistes les tasques realitzades per la titular de laplaça F1.

Page 13: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

PRIMER.- Modificar amb efectes d’1 de juny de 2003, elcomplement específic dels llocs de treball que es relacionena continuació:

Lloc de treball Dotació bruta anualF1 3.005,00 euros

Lloc de Treball Increment brut anualL3 1.441,86 EurosF4 2.616,12,EurosL4 2.665,74 Euros

L16 665,42 Euros

Els titulars de les places relacionades són:Aurora Corral Garcia (F1)

M.del Mar López Gerez (L3)Elsa Figueras Caño (F4)

Sílvia Pastor Sabater (L4)M. Teresa Oñoro Cabello (L16)

SEGON.- Notificar aquest acord al DepartamentD’Intervenció i al representant del personal funcionari ilaboral i als interessats, als efectes adients.”

L’alcalde pregunta als regidors assistents, si tenenalguna consulta o pregunta a realitzar.

I, no sortint cap intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unanimitat: sobre 11 vots possiblesvist el nombre d’assistents, (6vots a favor de Junts pelPapiol, 3 vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE i 1vot sa favor d’ERC).

PUNT ONZÈ-. ADJUDICACIÓ DE LA SUBHASTA DE LES PARCEL.LESNÚMEROS 133, 134, 135, 140, 141 I 142 DE LA FINCA A3 DEL’URBANITZACIÓ DEL TRULL.

El Sr. Alcalde explica la inclusió d’aquest punt noprevist a l’ordre del dia i no dictaminat per la ComissióInformativa d’assumptes plenaris, i seguidament es sotmet avotació dels regidors assistents, la seva inclusió a l’ordredel dia, de conformitat amb el que preveu l’article 82.3 delRD. 2568/1986 de 28 de novembre pel qual s’aprova elreglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les

Page 14: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

entitats locals.

Es sotmet la proposta d’inclusió d’aquest punt a l’ordredel dia a votació, aprovant-se amb el resultat següent: perunanimitat: sobre 11 vots possibles vist el nombred’assistents, (6 vots a favor de Junts pel Papiol, 3 vots afavor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE i 1 vot sa favord’ERC).

Seguidament el Sr. Alcalde exposa de forma resumidal’enunciat d’aquest punt literalment diu:

“Vist que en data 20 de març de 2003 es va aprovar pelPle municipal el plec de clàusules jurídico-econòmico-administratives que han de regir la subhasta de l’alienacióde les parcel·les núm. 133,134,135,140,141 i 142 de la fincaA3 de la urbanització del Trull de propietat de l’Ajuntament.

Aquesta licitació va ser objecte d’informació pública alBOP de Barcelona núm. 83 de 7 d’abril de 2003, al DOGC núm.3859 de data 7 d’abril de 2003, al Diari El Periódico de data8 d’abril de 2003 i al Diari La Vanguardia de data 3 d’abrilde 2003.

Vist que en data 6 de maig de 2003 es va procedir perpart de la Mesa de Contractació a l’obertura del Sobre núm.1: Documentació acreditativa de la personalitat icaracterístiques del contractista i garantia dipositada i esva donar un termini de 3 dies hàbils per tal que determinatslicitadors subsanessin deficiències en la documentacióaportada.

Vist que en data 12 de maig de 2003 es va procedir perpart de la Mesa de Contractació a l’obertura del Sobre núm.2: Oferta econòmica.

Vist que la Mesa de Contractació proposa a MAYDAVE LLAR,S.L. com a adjudicatari del contracte pel que fa a totes lesparcel·les ofertades atès que ofereix el preu més alt pertotes elles.

PRIMER-. Adjudicar el contracte de subhasta del’alienació de les parcel·les núm. 133,134,135,140,141 i 142de la finca A3 de la urbanització del Trull de propietat del’Ajuntament a l’empresa MAYDAVE LLAR, S.L. pels importssegüents (IVA no inclós):

Page 15: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

Parcel·la núm. 142: 105.778.- eurosParcel·la núm. 141: 96.162.- eurosParcel·la núm. 140: 96.162.- eurosParcel·la núm. 135: 102.172.- eurosParcel·la núm. 134: 90.152.- eurosParcel·la núm. 133: 90.152.- euros

SEGON-. Requerir a l’adjudicatari perquè en un terminide 30 dies comparegui a l’Ajuntament per tal de formalitzarel corresponent contracte administratiu, sens perjudici delpossible atorgament d’escriptura pública, si l’adjudicatariaixí ho sol·licités.

TERCER-. Notificar el present acord a l’adjudicatariaixí com a la resta de licitadors als efectes de que aquestsúltims puguin sol·licitar la devolució de la garantiaprovisional dipositada.

QUART-. Ordenar la publicació de l’acord d’adjudicacióal BOP de Barcelona de conformitat amb el que disposal’article 93 del Reial Decret Legislatiu 2/2000, de 16 dejuny.

CINQUÈ-.Comunicar el present acord al Departamentd’Intervenció.

SISÈ-. Autoritzar a l’Alcalde-President per la signaturadel corresponent contracte administratiu

SETÈ-.Incorporar certificat d’aquest acord a l’expedientadministratiu.

El senyor Alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna pregunta a fer.

Tot seguit pren la paraula el regidor de CiU SenyorRobert Casajuana, que pregunta a quina part del Pressupostd’Inversions es destina el producte de la venda de lesparcel·les.

El senyor Joan Rius li respon, que es detinarà, entred’altres projectes a la peatonalització del Casc Antic, alCamp de Futbol i a la construcció dels vestuaris.

Page 16: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

El Senyor Casajuana, contesta que en un Ple anterior jaes va aprovar un préstec de 90 ó 100 milions, i voldria sabersi la venda de les parcel.les serveix per retornar el préstecdemanat.

EL senyor Joan Rius, li contesta que els préstecs es vanamb motiu de la promulgació de la Llei d’EstabilitatPressupostaria que limitava l’endeutament de les CorporacionsLocals, i amb la present subhasta no s’augmental’endeutament.

Pren la paraula el senyor Alcalde, que diu que laCorporació prefereix anticipar els préstecs, per tald’avançar la consecució dels objectius del Consistori.

El senyor Rius, afegeix, que en la present subhasta elpatrimoni municipal no es perd, sinó que es transforma.

Pren llavors la paraula el regidor senyor Àngel EnriqueOcaña, del PSC, per dir que no està d’acord amb la subhasta,reiterant l’exposat en altres Plens en relació al’oportunitat de la subhasta, i considera que es unendeutament excessiu per la Corporació, manifestant la sevaposició en contra de la present operació que es pretentaprovar.

El senyor Joan Rius, manifesta que CiU sempre hamantingut una posició conservadora respecte a la concertaciód’operacions d’endeutament, mentre que el PSC, adopta unaposició mes social, que vol prestar més serveis i per tantpot concertar operacions d’endeutament, de manera que lapostura del Sr. Enrique Ocaña no s’ajusta a aquestaideologia.

Seguidament, i en contestació al Sr. Rius, pren laparaula el senyor Àngel Enrique Ocaña, per reiterar que laCorporació s’està endeutant massa i al final no es podràpagar el deute.

El Senyor Alcalde respon que mirant l’endeutament delspobles de la Comarca, l’endeutament d’aquesta Corporació ésnormal, i que CiU, ja es va endeutar l’Ajuntament en el seumoment.

Page 17: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

EL Sr. Casajuana, manifesta que és preferible augmentarl’endeutament que vendre patrimoni municipal, i la venda depatrimoni ha ser sempre l’últim recurs.

El Senyor Ferran Lacueva, pren la paraula, manifestantque la venda de patrimoni en l’època de CiU es va fer pernecessitat, però alhora va generar molt més patromini,consistent en les parcel·les de l’urbanització del Trull.

EL Senyor Joan Pagès, manifesta que tant Junts com CiUhan venut patrimoni, i en ambdós casos ha sigut un error.

En resposta el senyor alcalde manifesta que aquestaoperació ha sigut necessari ja que el camp de futbolmunicipal s’havia de millorar..

I, no sortint cap més intervenció per part dels regidorspresents a la sessió es sotmet la proposta a votació,aprovant-se amb el resultat següent,: aprovant-se per majoriaabsoluta, sobre 11 vots possibles vist el nombred’assistents, 6 vots a favor (6 de Junts pel Papiol,) 5 votsen contra ( 3 vots en contra de CiU, 1 vot en contra delPSC-PSOE i 1 vot en contra d’ERC).

PUNT DOTZÈ.-APROVACIÓ PROVISIONAL DEL TEXT REFÓS DEL PLAGENERAL METROPLITÀ AL TERME MUNICIPAL DEL PAPIOL DE LESMODIFICACIONS PUNTUALS NÚMEROS 1,3,8 I 9 .

El Sr. Alcalde explica la inclusió d’aquest punt noprevist a l’ordre del dia i no dictaminat per la ComissióInformativa d’assumptes plenaris, i seguidament es sotmet avotació dels regidors assistents, la seva inclusió a l’ordredel dia, de conformitat amb el que preveu l’article 82.3 delRD. 2568/1986 de 28 de novembre pel qual s’aprova elreglament d’organització, funcionament i règim jurídic de lesentitats locals.

Es sotmet la proposta d’inclusió d’aquest punt a l’ordredel dia a votació, aprovant-se amb el resultat següent: perunanimitat: sobre 11 vots possibles vist el nombred’assistents, (6 vots a favor de Junts pel Papiol, 3 vots afavor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE i 1 vot sa favord’ERC).

Tot seguit el senyor Alcalde resumeix l’enunciat

Page 18: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

d’aquest punt i dona la paraula al Sr. Joan Borràs, regidord’urbanisme i medi ambient que explica l'abast del tema.

Vista la proposta del regidor d’urbanisme, queliteralment diu:

“Vist que en data 21 de novembre de 2002 es va aprovarinicialment el Text Refós del PGM a l’àmbit del Papiol de lesmodificacions puntuals números 1,2,3,4,5,6,7,8,9,i 10.

Vist que aquest acord així com tota la documentació del’expedient administratiu va ser objecte d’informació públicaal Butlletí Oficial de la Província de Barcelona número 296 dedata 11 de desembre de 2002. Al DOGC número 3778 de data 10 dedesembre de 2002 i al Diario La Vanguardia.

Vist que es sol·licita els informes corresponents alsorganismes les competències dels quals quedaven afectades perles modificacions.

Vist l’informe tècnic de data 15 de maig de 2003.

PRIMER.- Aprovar provisionalment el Text Refós del PGMa l’àmbit del Papiol de les modificacions puntuals números1,3,8 i 9.

SEGON.- Desistir de la tramitació del Text Refós de lesmodificacions puntuals número 2,4,5,6,7 i 10 del Pla GeneralMetropolità a l’àmbit del Papiol, als efectes de procedir almillor estudi i valoració de les al·legacions presentades enel període d’informació pública, de conformitat amb el quedisposa l’article 90 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre,de Règim jurídic de les administracions públiques iprocediment administratiu comú, modificada per la Llei4/1999, de 14 de gener.

TERCER.- Remetre el present acord a la ComissióTerritorial d’Urbanisme de Barcelona per tal que procedeixia la seva aprovació definitiva de conformitat amb el quedisposa l’article 78 de la Llei 2/2002, de 14 de març,d’urbanisme.

QUART.- Notificar el present acord als següentsinteressats Fàtima Figueras Pagés, Jesus Calvo Carrión, Mªdel Carmen Cubero Marquez, Jaime Padrós Fernández, amb lacorresponent via de recurs.

Page 19: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

CINQUÈ.- Publicar l’acord de desistiment al ButlletíOficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de laGeneralitat de Catalunya, i al diari “La Vanguardia“. “

El senyor alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna pregunta o aclariment a realitzar.

I, no sortint cap més intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per unamitat: sobre 11 vots possibles vistel nombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pel Papiol,3 vot a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE i 1 vot afavor d’ERC).

PUNT TRETZÈ.- APROVACIÓ INICIAL DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DELPLA GENERAL METROPOLITÀ AL SECTOR GRANJA GENÈ.

El Sr. Alcalde explica la inclusió d’aquest punt noprevist a l’ordre del dia i no dictaminat per la ComissióInformativa d’assumptes plenaris, i seguidament es sotmet avotació dels regidors assistents, la seva inclusió a l’ordredel dia, de conformitat amb el que preveu l’article 82.3 delRD. 2568/1986 de 28 de novembre pel qual s’aprova elreglament d’organització, funcionament i règim jurídic de lesentitats locals.

En aquest moment el senyor Joan Pagès manifesta quel’aprovació d’aquest instrument urbanístic es realitza ambmolta urgència i que pot ser no era el millor moment per laseva aprovació.

El Senyor Alcalde li respon que era una cosa que s’haviade fer ja.

Pren la paraula el Senyor Casajuana i manifesta queaquesta aprovació la podia haver-la fet el següent governmunicipal.

Seguidament es sotmet la proposta d’inclusió d’aquestpunt a l’ordre del dia a votació, aprovant-se amb el resultatsegüent: per unanimitat: sobre 11 vots possibles vist elnombre d’assistents, (6 vots a favor de Junts pel Papiol, 3vots a favor de CiU, 1 vot a favor del PSC-PSOE i 1 vot afavor d’ERC).

Page 20: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

Tot seguit el Sr. Alcalde resumeix l’enunciat d’aquestpunt i dona la paraula al Sr. Joan Borràs, regidord’urbanisme i medi ambient que explica l'abast del tema.

Vista la proposta del regidor d’urbanisme, queliteralment diu:

“Vista la redacció del projecte de modificació puntualdel PGM en el sector de la Granja Gené, per part dels ServiesTècnics Municipals.

Vist l’informe emès pels Serveis Tècnics Municipals endata 15 de maig de 2003.

Vist l’informe de Secretaria de data 15 de maig de 2003.

ES PROPOSA AL PLE L’ADOPCIÓ DEL SEGÜENT ACORD:

PRIMER.- Aprovar inicialment la modificació puntual delPla General Metropolità al sector Granja Gené.

SEGON.- Acordar la suspensió de l’atorgament dellicències d’edificació i reforma en tot l’àmbit de lamodificació puntual del PGM Granja Gené, per un any, així comde la tramitació de plans urbanístics derivats concrets, deprojectes de gestió urbanística, de projectes d’urbanització,de l’atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys,d’edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament deconstruccions, d’instal·lació o ampliació d’activitats iusos concrets d’edificació, reforma en l’àmbit de lamodificació puntual del PGM Granja Gené, segons estableixl’article 71 de la Llei 2/2002.

TERCER.- Publicar el present acord, pel termini d’unmes, al Butlletí Oficial de la Província i en un dels diarisde major difusió de la província, de conformitat ambl’article 128 del Reial Decret 2159/1978, de 23 de juny, queaprova el Reglament de Planejament urbanístic.

QUART.- Concedir audiència als Ajuntaments l’àmbitterritorial dels quals confini amb l’Ajuntament, és a dir,els Ajuntaments de Molins de Rei, Sant Cugat del Vallés,Castellbisbal, Rubí, l’Entitat Descentralitzada deValldoreix, Pallejà.

Page 21: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

CINQUÈ.- Sol·licitar informe al Serveis de vies localsde la Diputació de Barcelona.”

El senyor Alcalde pregunta als regidors assistents, sitenen alguna pregunta o aclariment a realitzar.

I, no sortint cap més intervenció per part dels regidorspresents, es sotmet la proposta a votació, aprovant-se amb elresultat següent: per majoria absoluta: sobre 11 votspossibles vist el nombre d’assistents, 6 vots a favor (6 votsa favor de Junts pel Papiol) 5 en contra ( 3 vots en contrade CiU, 1 vot en contra del PSC-PSOE i 1 vot en contrad’ERC).

PUNT CATORZÈ.- PRECS I PREGUNTES.

El senyor Alcalde obre el torn de precs i preguntes.

En aquest moment, pren la paraula el Senyor RobertCasajuna i formula quatre preguntes:

- Estat actual de tramitació de la ModificaciónPuntual del PGM pel que fa a la Xarxa Viària Bàsica.

- Estat actual del recurs Contenciós administratiuinterposat pel Sr. Miquel Castejón contral’Ajuntament.

- Persona responsable del pagament dels honorari delSenyor Blai Pérez en relació a la redacció delProjecte de modificació del PGM en relació alcinturó de circumval·lació del terme municipal, isol·licitud de certificat d’intervenció sobre aquesttema.

- Estat actual de tramitació del trasllat de l’empresaCeràmiques Aguilar a la zona de Can Rius.

El senyor Joan Borras, regidor d’Urbanisme, contesta,la primera pregunta, dient, que actualment s’està esperanque arribi l’informe de la Comissió d’Urbanisme de Barcelonaper tal d’aprovar seguidament el text refós de la modificaciópuntual.

Respecte a la segona pregunta, el senyor Alcaldecontesta que en aquests moments s’ha interposa recursd’apel·lació contra la sentencia dictada pel Jutjat de lo

Page 22: 6/2003 SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE … · Francisco Javier Echegoyen Estrella, regidor. ... Angel Enrique i Ocaña, regidor. Joan Pagès i Gil, regidor. Aurora Corral Garcia, secretària.

Contenciós Administratiu.

Respecte a la tercera pregunta el senyor Alcaldecontesta que els honoraris del senyor Blai Pérez els pagaranels propietaris afectats per la modificació puntual i nol’Ajuntament, segons es va preveure al conveni urbanísticsignat amb el propietari.

Respecta a la quarta pregunta, el senyor Alcalde licontesta que actualment se estan estudiant diferentsalternatives i s’estan realitzàn converses amb elspropietaris afectats.

El Sr. Casajuana, en relació a la contestació de la tercerapregunta, manifesta que li sembla que no correspon alspropietaris pagar els honoraris del senyor Blai Perez si noal propi Ajuntament.

I no sortint cap més tema per tractar, s'aixeca lasessió, essent les vint hores i quaranta minuts, de la qualestenc, atès l'article 110 del Decret Legislatiu 2/2003, de28 d’abril l’article 109 del Real Decret 2568/1986, de 28 denovembre, com a secretària, aquesta acta.

LA SECRETÀRIA , L'ALCALDE-PRESIDENT