Badia del Vallés Festa Major 2013

24

description

 

Transcript of Badia del Vallés Festa Major 2013

Page 1: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 2: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 3: Badia del Vallés Festa Major 2013

3

Benvingudes i benvinguts  

Aquest any celebrem novament la Festa Major de la nostra ciutat. Carrers i places s’ompliran de llum, música i color, i podrem gaudir d’un munt d’activitats.

Seran tres dies per sortir al carrer i compartir grans moments amb la família, les amigues i els amics. Veniu, balleu, jugueu i participeu en tot allò que us oferim durant aquests dies de l’estiu que està arribant.

Les activitats estan dirigides a tots els públics perquè tothom trobi el seu lloc dins d’aquesta gran festa.  Com sempre, la ciutadania associada ha volgut participar-hi activament i nosaltres volem agrair a entitats i associacions aquest esforç encomiable.  També volem donar les gràcies a totes aquelles persones que fan possible que el Recinte Firal segueixi sent un punt de referència dins d’aquest gran esdeveniment.  Gràcies per la motivació, la creativitat, l’esforç i tota la feina tan ben feta. Us desitjo una feliç Festa Major 2013! 

Eva MenorAlcaldessa de Badia del Vallès

Page 4: Badia del Vallés Festa Major 2013

4

Sumari

Descarrega la teva revista al teu

Smartphone

Programa de festes Divendres 14 de juny ............................ 5 Dissabte 15 de juny .............................. 7 Diumenge 16 de juny ............................ 9

Programa d’Esports ................................ 11Programació Casetes .............................. 12Informació General ................................. 13

Edita: Ajuntament de Badia del Vallès

D.L.: B-14989-2013

Page 5: Badia del Vallés Festa Major 2013

5

Divendres 14 de juny 11 h – Parc de Joan Oliver Sardanes, amb l’alumnat de les escoles de Badia

12 a 14 h – Casal d’Avis “La vida de la gent gran a Badia”. Us convidem a l’acte de presentació de les conclusions de l’Estudi sobre qualitat de vida de la gent gran a Badia i presentació de la Guia de recursos per a gent gran del nostre municipi. Cloenda amb pica-pica.

17 a 20 h – Plaça Major Col·lecta a càrrec de l’Associació Contra el Càncer

18 a 19 – Plaça Major Gimcana Tastallengües: La volta al món en 1 hora! Descobriu el món amb els amics de la Queta. L’ equip guanyador podrà gaudir del Parc d’Aventura Natupark de Cerdanyola. Trobareu les bases de la gimcana a: www.facebook.com/badiadelvalles ówww.facebook.com/bibliotecadebadia i al web de l’Ajuntament de Badia. A càrrec del Servei Local de Català i la Biblioteca Vicente Aleixandre. “Aquesta activitat s’adhereix als actes de commemoració del Centenari de les Normes Ortogràfiques de l’Institut d’Estudis Catalans”

18 h – Parc de Joan Oliver Pregó Jove amb festa d’aigua

Tota la tarda - Parc de Joan Oliver Parada informativa de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca)

20 h – Sala de Plens AjuntamentRecepció de l’equip sènior masculí del CD Badia de Futbol i de l’equip sènior masculí del Club NouBadia de Bàsquet, que enguany han pujat de categoria (2012-13).Tot seguit sortiran al balcó de l’Ajuntament per saludar a la ciutadania un cop acabat el pregó de la Festa Major

20.30 h – Balcó Ajuntament Pregó inici de Festa Major a càrrec dels Gegants escolars Joan i Helena, de les escoles La Jota i La Sardana, i la coneguda presentadora de TV3 i Canal 33, Elisabet Carnicé.

21 h - Recinte Firal Exhibició de balls folklòrics, a càrrec de l’ associació Amigas de la Cultura

Programa de Festes

Page 6: Badia del Vallés Festa Major 2013

6

21 h – Pati Casal de Joves BADIA ‘N’ ROCK, a càrrec de l’AIGMB, amb els grups Zarina, Héroes de Leyenda, Es-Tres, Trifásiko i Exxilio.

22 h – Plaça Major Projecció “Rebelión en la Granja”, a càrrec de Zinexin i de l’Associació d’Amics dels Animals i les Plantes de Badia.

22.15 h – Recinte Firal Concert amb ball, a càrrec de l’Agrupació Musical de Badia del Vallès

23.30 a 03 h – Recinte Firal RUMBADIA: Los Ternura, Los de la Curva i sorpresa final!

Dive

ndre

s 14

de

juny

Page 7: Badia del Vallés Festa Major 2013

7

Dissabte 15 de juny

10 a 18 h – Parc de Joan Oliver Rebosteria casolana i venda de polseres, llibres i bijuteria, a càrrec de l’Assoc. de Vídues de Badia

10.30 a 11.30 h – Parc de Joan Oliver Musicoteràpia, a càrrec de l’Assoc.de Vídues de Badia

11 a 14 h – Plaça Major Col·lecta a càrrec de l’Assoc. Contra el Càncer

11 a 14 h – Parc de Joan Oliver Mostra de productes artesanals, a càrrec de la Fundació Tallers Catalunya

Tot el dia – Parc de Joan Oliver Parada informativa de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca)

11 a 14 h – Parc de Joan Oliver FIRETA INFANTIL. Broqueta de fruita, xapes, maquillatge, intercanvi de joguines, “La Muralla de la Convivència” (11.30 i 12.30 h. Organitzat per la Favb i el GIM) Intercanvi de joguines: Tens una joguina a casa que s’ha quedat petita, l’has avorrit o ja no t’agrada? Et donem l’oportunitat de venir a canviar-la per una d’altra a la nostra parada. Les úniques condicions que et demanem és que estiguin en bon estat i que no promoguin la violència ni la discriminació.INFLABLES, LLITS ELÀSTICS, PISCINA DE BOLES.També hi haurà jocs tradicionals, a càrrec de la Penya Blaugrana, a partir de les 13h.

11 a 14 h – Parc de Joan Oliver BADIA COSMÒPOLI. 5a edició d’aquesta exposició interactiva sobre la diversitat cultural del nostre municipi. Organitzat pel servei de Diversitat i

Ciutadania, el Pla de Desenvolupament Comunitari, i el GIM (Grup d’Interacció Multicultural).

11.30 a 13 h – Escenari parc de Joan Oliver Badia Street KIDS, amb taller de break i de grafit16.30 h – Casa Cívic Torneig de partides ràpides d’escacs a càrrec del Club d’Escacs i Cultura de Badia.

18 a 19 h – Casal d’Avis Rondalles manxegues, a càrrec de Casa Regional Castilla La Mancha

18.30 h – Auditori Municipal Grup de Teatre FLASH, de l’Assoc. Cultural Vermell i Negre, ens presenta l’obra “GREASE: 30 años y pico después”.Els beneficis es destinaran a l’Assoc. Contra el Càncer de Badia

18 a 21 h – Parc de Joan Oliver FIRETA INFANTIL. Circ “Los Herrerita”, taller de circ per als infants i espectacle final. Concurs de bicicletes disfressades (18h inscripcions al moment). INFLABLES, LLITS ELÀSTICS, PISCINA DE BOLES per als més petits i intercanvi de joguines i maquillatge.

Page 8: Badia del Vallés Festa Major 2013

8

18.30 a 21 h – Pàrquing Mercat XIV TROBADIA i VII Mostra Gastronòmica 18.30 h - lliurament premis Concurs de Jardins, a càrrec de l’Associació de Veïns (AV)20 h – Edad de Oro20.45 h – Tumenge Calí21.30 h – Can Sanfeliu

18.30 a 19 h – Recinte Firal Dansa del ventre, a càrrec de l’Assoc. de Voluntàries de Badia del Vallès

19 a 20.30 h – Recinte Firal Country Dance Lines i balls de saló, a càrrec de l’Assoc. Amics del Ball de Saló

ESPAI JOVE 18 h – Sala Roja Casal de Joves Sangre x Sangre. Competició de break

23 h – Recinte Firal Tal Como Suena, un grup que fusiona flamenc i rock, i que us sorprendrà!

00 a 02 h – Recinte Firal La Loca Histèria. Un any més, us apropem un gran grup de versions que ens farà saltar i ballar al ritme de les cançons d’ahir, d’avui i de sempre!

Diss

abte

15

de ju

ny

Page 9: Badia del Vallés Festa Major 2013

9

Diumenge 16 de juny

9 a 13 h – Parc de Joan Oliver II Trobada de Puntaires, a càrrec de Casa Regional Castilla La Mancha

10 h – Carres ciutat Cercavila musical amb sortida des del Recinte Firal, amb la “Banda de Cornetas y Tambores”, de la Cofradía Padre Jesús Nazareno y Ntra. Sra. de los Dolores

10 - 13 h – Plaça Major i carrers de la ciutat Aplec Geganter 2013 i Castells de Cerdanyola i de Sant Feliu. Els gegants faran un cercavila per la ciutat, sortint del parc Joan Oliver a les 11h i arribant a la plaça Major.

Tot el dia – Parc de Joan Oliver Parada informativa de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca)

11 a 14 h – Parc de Joan Oliver FIRETA INFANTIL “El carrer: espai dels INFANTS” gomes de colors, jocs de punteria, escultures, hamaques, bombolles sabó, piscina de paper, neumàtics, cursa nadons i racó 0-3 anys. ROCÒDROM amb TIROLINA.

Pallassades i globus amb el Dr. Sapastre! A càrrec de la Penya BlaugranaPer la tipologia d’activitats es recomana portar roba que es pugui embrutar i mullar. Fins i tot, roba de recanvi.

12 a 13 h – Escenari parc de Joan Oliver Tai-txi, a càrrec de Casa Regional Castilla La Mancha

13 h – Plaça Major Concurs de Truites, a càrrec de l’Associació de Veïns (AV)

17 h – Auditori Municipal TEATRE SOCIAL amb la companyia de teatre “La Xixa” i un grup de badiencs i badienques que han participat en el procés d’avaluació del Pla de Desenvolupament Comunitari. Ens presentaran històries del municipi a través de la participació del públic. Al finalitzar hi haurà vermut pels assistents.

18 h – Església Ntra. Senyora de la Mercè Concert a càrrec de la Coral La Ginesta del Vallès

18 h - Plaça Major Ballada de sardanes amb la Cobla Principal de l’Escala i Badia Sardanista

18.30 h – Auditori Municipal Documental “El Maestro Saharaui”. El director Nicolás Muñoz ens proposa un passeig per la lluita i l’internacionalisme que uneixen el poble saharauí amb Cuba, a través dels ulls i les vivències dels i les joves del Sàhara Occidental que han estudiat o estudien al país caribeny.

Page 10: Badia del Vallés Festa Major 2013

10

Organitzat pel Servei de Diversitat i Ciutadania, el Pla de Desenvolupament Comunitari i el GIM.

19 a 21 h – Parc de Joan Oliver FIRETA INFANTIL: ROCÒDROM amb TIROLINA i música i danses per a les famílies amb el grup “Em torna la Samfaina”.

19 a 21 h – Parc de Joan Oliver Paradeta de l’Assoc. dels Amics dels Animals i les Plantes de Badia (AAPB)

20 a 21.30 h – Pàrquing del Mercat XIV TROBADIA i VII MOSTRA GASTRONÒMICA. Trobada de pobles del món i exquisits menjars elaborats per entitats de la ciutat.20.00 h Castilla La Mancha20.45 h Virgen del Rocío

19 h – Recinte Firal Grup de teatre Dones per la Igualtat “50 años después”

Dium

enge

16

de ju

ny

20.30 h – Plaça Major Havaneres, amb el grup Les Veus Del Mar

20 h – Recinte Firal Balls de saló. Academia Javi y Maika

21 h – Recinte Firal Balls variats, a càrrec de l’Assoc. Can Sanfeliu

22.20 h – Plaça Major Mapping, by PlayModes. Projectarem dibuixos dels infants de Badia sobre la façana de l’Ajuntament amb música.

23 h – Pati CEIP LA Muñeira Focs artificals. Foc i color per acomiadar la Festa Major!

Page 11: Badia del Vallés Festa Major 2013

11

Divendres 14 de juny 10 a 13 h – Pavelló Complex Esportiu Jornada Esportiva per la Diversitat Funcional a càrrec de la Fundació Tallers Catalunya

15.30 a 18 h – Pavelló Complex Esportiu All Star Game de la LFEB i Gala Pilota d’Or de la LFEB

18 a 22 h – Camp de Futbol Municipal Sergio Busquets Burgos XXXIII Torneig de Futbol Formatiu i de l’Amistat, CD Badia del Vallès

22 a 1.00 h – Pistes Petanca Carrer de Menorca XV Torneig Social de Petanca, a càrrec de la Unió Petanca de Badia del Vallès

Dissabte 15 de juny9 a 14 h – Plaça Ajuntament V 3x3 Bàsquet Infantil Badia del Vallès

9 a 21 h – Pistes de Tenis Open de Tenis Badia 12 hores

9 a 20 h – Pavelló Complex Esportiu i pistes poliesportives La Sardana-La Jota Torneig futbol sala L’Estrella de la Solidaritat Viu Badia L’esport-save The Children.Edats de 16 a 23 anys. Inscripcions 1 € per jugador destinat a la ONG.

11 a 13 h – Pati Casal de Joves Exhibicions:Taekwondo AE Badia viu l’esportBall Li’l Ladies AE Badia viu l’esportGimnàstica Rítmica AE Rítmica BadiaAeròbic Esports Badia AE Rítmica Badia

11 a 13 h – Pistes Poliesportives La Sardana- La Jota Partit d’exhibició de rugby cadires de rodes, per part del equip Quadrigas, podeu participar.

9 a 22 h – Camp de Futbol Municipal Sergio Busquets Burgos XXXIII Torneig de futbol formatiu i de l’amistat CD Badia del Vallès

Diumenge 16 de juny09.00 a 14.00 h – Pàrquing Mercat Municipal V 3x3 Bàsquet Sènior Badia del Vallès

9.00 a 22.00 h – Camp de Futbol Municipal Sergio Busquets Burgos XXXIII Torneig de futbol formatiu i de l’amistat CD Badia del Vallès

10.00 a 13.00 h – Pavelló Complex Esportiu exhibició / competició Club Judo Badia

11.00 a 12.00 h – Piscina Petita Complex Esportiu Peques a l’aigua, festa a l’aigua per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

13.00 a 15.00 h – Instal·lacions Petanca Carrer Menorca Lliurament de premis, XVI Torneig social de Petanca

PROGRAMA D’ESPORTS

Page 12: Badia del Vallés Festa Major 2013

12

DIVENDRES 14 DE JUNYPenya Blaugrana 18.45 h Inauguració Carpa Blaugrana a càrrec

del seu president19 a 20 h Actuació Mag Brian

AEB 21 h Acte d’inauguració 23 h Karaoke

DISSABTE 15 DE JUNYAEB 10 a 14 h Mercat d’Intercanvi14 h 3r Concurs de Plats Vegetarians16 h 4t Campionat de Dòmino21 h Subhasta Manta Solidària22 h Nit de Còctel i actuació DJ musical

Penya Blaugrana 14.30 h Botifarrada Popular17.30 h 3r Campionat de Cervesa amb Porró

ICV-EUiA 9 a 11 h Degustació de café de comerç just 20.30 a 21.30 h Exhibició de ball

DIUMENGE 16 DE JUNYAEB 10 h Festa infantil de l’aigua 14 h Paella19 h Dansa del ventre21 h Acte de cloenda

Penya Blaugrana 14 h Fideuà Popular per a socis, simpatitzants i

amics penyistes, vinguts d’arreu17.30 h 3r Campionat de Cervesa amb Porró

ICV-EUiA 9 a 11 h Degustació de café de comerç just 11 a 13 h Campionat de Dòmino

PSC 14 h Paella PopularPR

OGRA

MCI

Ó CA

SETE

S RE

CINT

E FI

RAL

FEST

A M

AJOR

201

3

Page 13: Badia del Vallés Festa Major 2013

13

INFORMACIÓ GENERALUs recordem un seguit de recomanacions per garantir al màxim la seguretat i l’organització de la nostra Festa Major:

• Hi haurà servei preventiu d’ambulància per a diverses activitats durant tota la Festa Major.

• Teniu cura de l’espai i dels carrers, places i parcs de la ciutat. Us recomanem que continueu reciclant i que aboqueu cada residu al contenidor corresponent.

• L’organització es reserva el dret de variar o modificar la programació si és necessari.

• Les activitats de diumenge de l’Auditori Municipal són gratuïtes, però tingueu en compte que l’aforament és limitat i que les entrades, que seran numerades, només es podran adquirir una hora abans a la mateixa taquilla.

• La representació de dissabte a l’Auditori tindrà un cost de 2 €. Podreu adquirir l’entrada durant la setmana anterior, a la taquilla de l’Auditori, de 18 a 20 hores.

Per a qualsevol dubte o informació, podeu contactar amb el Servei de Cultura (Casal de Joves, c. de Porto s/n), al 937 186 397 o escrivint a [email protected].

La Festa Major és del poble: gaudeix-la!

US RECORDEM QUE EL DIUMENGE 23 DE JUNY, REVETLLA DE SANT JOAN, A LES 23 H, A LA PLAÇA MAJOR, COMPTAREM AMB UNA DISCOMÒBIL AMB LA QUAL PODREU BALLAR I DIVERTIR-VOS.

Page 14: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 15: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 16: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 17: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 18: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 19: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 20: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 21: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 22: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 23: Badia del Vallés Festa Major 2013
Page 24: Badia del Vallés Festa Major 2013