CATALEG GENERAL 2012

268
Idees que canvien casa teva Catàleg 2012-2013 Per fi a casa www.kibuc.com

description

CATALEG GENERAL 2012

Transcript of CATALEG GENERAL 2012

Page 1: CATALEG GENERAL 2012

Idees que canvien casa tevaCatàleg 2012-2013

Per fi a casa

www.kibuc.com

Per fi a casa

www.kibuc.com

nou

sofà Tuit

1.199€preu

mínim garantit

Disseny “trending topic” a bon preu

Cat

àleg

20

12-2

013

Mob

les

i com

plem

ents

Page 2: CATALEG GENERAL 2012

botigues Kibuc

Ampliació província de Barcelona

ManresaCardedeu

Mataró

BadalonaSant Adrià de Besòs

BarcelonaCornellà de Llobregat

El Prat de Llobregat

Igualada

Martorell

Castelldefels

Sant Andreu de la Barca

Cerdanyola del Vallès

LugonesLugo

Vigo

Orense

Medina del Campo

Leganés

FuenlabradaParla

Arganda del Rey

Toledo

Cartagena

Alfaz del Pi

Denia

Alfafar

Riba-Roja

Segorbe

Tortosa

Ampliació província de Barcelona

Manacor

Balmaseda

Santander Amorebieta

BasauriAzpeitia

Oiartzun

Pamplona

Logroño

Huesca

La Seu d’Urgell

Lleida

OlotL’Escala

Blanes

Cuarte de Huerva

Barakaldo

Botigues Kibuc

Notes: Kibuc® és una marca registrada, propietat de Cat Kibuc. Cat Kibuc es reserva el dret de fer els canvis necessaris en benefici del producte final i del client. El contingut d’aquest catàleg està protegit íntegrament per drets d’autor i copyright, així com els dissenys de tots els productes. Se’n prohibeix terminantment la reproducció total o parcial de les imatges, textos, il·lustracions i conceptes gràfics sense l’autorització

expressa de Cat Kibuc. / *Tots els preus que apareixen en aquest catàleg serveixen per a la península i s’incrementaran en el cas de les illes Balears. / *Preus amb el 21% d’IVA inclòs. / *Preus vàlids fins al 31 d’agost de 2013, excepte fi d’existències, error tipogràfic o causes de força major. L’empresa es reserva el dret de modificar o anul·lar les condicions de les promocions presents en aquest catàleg.

Telèfon d’atenció al client

902 34 22 22

Creativitat i projecte gràfic: Torra+Portellawww.torraportella.com

Fotografia: David Imatge, Fotodisseny, Nin Studio, Pep Blancafort

Impressió: ROTOCAYFO S.L. IMPRESIA IBÉRICA

Moltes botigues a tota la penínsulaAmb una gran exposició de productes i el millor assessorament. Kibuc està cada vegada més a prop.Vine a visitar-nos sempre que ho vulguis. A Kibuc trobaràs una opció que t’enamorarà.

Per trobar el teu centre Kibuc més proper, connecta’t al nostre web i consulta les adreces exactes al nostre localitzador de botigues.

www.kibuc.com Segueix-nos a !

Zaragoza

Page 3: CATALEG GENERAL 2012

Els temps canvien, la teva llar també.Ara que fem més sopars i reunions a casa, que ens agrada més el verb compartir ;) que consumir, que la nostra sala menjador torna a ser el centre de l’univers, que donem més importància a les coses petites i senzilles… Ara Kibuc vol formar part de la teva vida donant-te moltes idees perquè canviïs la teva llar.

original Kibuc

Per fi a casa

Page 4: CATALEG GENERAL 2012

Perquè està comprovat que un moble ben muntat dura més anys, a Kibuc diem NO als kits de muntatge. Nosaltres et por-tem els mobles i te’ls muntem per 0 €. No et demanarem que facis de fuster.

Els nostres productes estan dissenyats per durar. No conce-bem que es trenqui un calaix o que et quedis amb un tirador a la mà. Per això, tots els nostres mobles estan sotmesos a estric-tes controls de qualitat.

Els nostres dissenyadors no viuen als núvols, toquen cada dia de peus a terra. Només així poden conèixer les teves ne-cessitats i aportar-te solucions de disseny innovadores amb la millor relació qualitat-preu.

disseny exclusiu

Cap producte del nostre catàleg no el trobaràs enlloc més barat. Estàs pagant el preu just, i si el trobes per menys diners en un altre lloc, t’abonem la diferència.

preu mínim garantit

garantia de qualitat

Mobles de disseny, amb qualitat i a bon preu

Aquesta és la nostra filosofia i el centre ets

tu

transport i muntatge gratuïts

23

Page 5: CATALEG GENERAL 2012

ÍndexPresentació

p. 10 Menjadorsp. 56 Rebedors

p. 58 Col·leccions de sala menjador

p. 60 Bufets

p. 66 Taules

p. 80 Taules de centre

p. 84 Cadires

p. 88 Sofàsp. 130 Butaques

p. 134 Llibreries

p. 138 Dormitorisp. 168 Llits entapissats

p. 174 Col·leccions de dormitori

p. 178 Armaris

p. 188 Vestidors

p. 194 Descans

p. 206 Infantil

p. 236 Jovesp. 256 Col·leccions d’infantil i joves

p. 262 Avantatges Kibuc

p. 263 Garanties

p. 265 Botigues

Si alguna cosa hem après d’aquests temps és la importància de col·laborar, de compartir idees, d’escoltar-nos amb respecte, d’aportar cada un de nosaltres, des del seu camp, tot el nostre potencial per créixer i tirar endavant noves idees.A Kibuc estem orgullosos de ser un equip de professionals que treballem per a tu, per fer de la llar dels teus somnis una realitat: dissenyadors, especialistes en producte, fotògrafs, decoradors, experts de diverses disciplines, administratius… gent amb una filosofia clara del que fem: mobles de disseny, amb qualitat i a bon preu que responguin a les necessitats que se’t presenten en el teu dia a dia. Perquè per a això treballem, per respondre al que necessites i fer-te la vida més fàcil. Tots som importants però el centre ets TU, perquè sense tu res d’això no seria possible: d’això en diem nosaltres col·laborar.

Page 6: CATALEG GENERAL 2012

gaudeix de novessensacions

Pasiónp. 140col·lecció

Tots els models i informació a partir de la pàgina 140

La col·lecció Pasión t’ofereix la possibilitat de redescobrir, amb la teva parella, noves sensacions amb molts detalls que estimularan la teva imaginació. Amb un atractiu disseny de corbes sinuoses, gaudiràs de jocs de llums LED, múltiples racons per guardar els vostres secrets i molt més. Qui va dir que el dormitori només s’ha fet per descansar? original Kibuc

Els productes més innovadors del nostre catàlegconnecta i desconnectaquan vulguis

TatamikTots els models i informació a partir de la pàgina 90

p. 90sofà

Desconnecta de la rutina amb un sofà que et trencarà tots els esquemes. Perquè en aquest sofà, sobre la base d’un tatami, tot és movible, canviable i intercanviable, segons el que necessitis en cada moment. Un sofà que diu NO a l’avorriment i SÍ al moviment... I a més, gaudeix d’un munt d’espai per guardar coses gràcies als baguls que hi ha a sota de tots els mòduls. original Kibuc

45

Page 7: CATALEG GENERAL 2012

Co-creació al poder! Gràcies a la col·laboració entre diferents professionals, neixen productes amb idees innovadores per al teu dia a dia.

+ funcionalitat =+ independència

creem petits monsper créixer somiant

Home at home

Nikop. 208

p. 238col·lecció

col·lecció

Tots els models i informació a partir de la pàgina 238

Tots els models i informació a partir de la pàgina 208

Imagina’t un lloc per descansar, aprendre, jugar i, sobretot, per aprendre jugant. On tu pots mantenir-ho tot en ordre mentre els teus fills se senten molt a gust. Amb un disseny exclusiu que s’adapta a la personalitat i a l’edat del teu fill. Amb Niko, més que mai imaginació al poder.

Una nova manera de gaudir de la seva independència per als teus fills grans. Un espai per descansar, xatejar, quedar amb els seus amics, estudiar, arreglar-se i sortir disparat cap a l’institut… Tot el que cap en el seu dia a dia, cap en el seu dormitori. Amb mòduls que podran amagar o ensenyar per muntar diferents espais amb diferents funcions. original Kibuc

original Kibuc

nou

Page 8: CATALEG GENERAL 2012

disseny exclusiu

Dissenyem solucions per al teu dia a dia

EDDEDissenyadors de la col·lecció Home at homeEloy Millán

Dissenyador de les col·leccions Trazos, Sombra i Nuit

EDDADissenyadors del sofà Tatamik

67

Page 9: CATALEG GENERAL 2012

Joan Rojeskidisseny sostenible Dissenyadors del sofà Connect

GuimeràicincaDissenyadors de la col·lecció Pasión

Page 10: CATALEG GENERAL 2012

A la teva mida

Quin pressupost tens?

Disseny a bon preu

Molts acabats per escollir

89

Page 11: CATALEG GENERAL 2012

Tots els mobles del nostre catàleg s’adapten a la teva llar, sigui com siguiLa modularitat de les col·leccions Kibuc et permet crear composicions al teu gust i ajustar-les a la mida de casa teva.

modularadaptable

gamma de colors

Page 12: CATALEG GENERAL 2012

1011

Page 13: CATALEG GENERAL 2012

Sales

original Kibuc

transforma la sala en el centre del teu universOrganitza un sopar amb els teus amics i brindeu per totes les coses bones. Reuneix-te amb la família perquè la unió fa la força. Gaudeix d’una bona pel·lícula amb la teva parella i celebreu els petits moments. Munta un puzle amb els teus fills. Relaxa’t i retroba’t amb tu mateix. La teva sala menjador és el centre de casa teva i del teu univers.

Per fi a casa

Menjadorssecció

Page 14: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Trazos by

… i també al teu espai. Per fi tens el teu espai, potser no és el més gran del món però és el teu. La col·lecció Trazos t’ofereix moltes possibilitats de disseny perquè el puguis viure a la teva manera. Així que relaxa’t, gaudeix-lo i viu-lo intensament amb la teva família i els teus amics.

Sala menjador Col·lecció Trazos Completa proposta que uneix contemporaneïtat i capacitat, formes geomètriques i elegants amb múltiples mides i acabats per personalitzar el teu espai al teu gust. Acabats fum llistat i alumini. Mides L351 cm. Preu 1.385 €

Ens adaptem al teu pressupost...

1213

Page 15: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Trazos

1.385€preu

mínimgarantit

Page 16: CATALEG GENERAL 2012

Sorprenents formes que et conviden a gaudir del teu espai

1415

Page 17: CATALEG GENERAL 2012

Amb la col·lecció Trazos podràs convertir la teva sala en un espai elegant, en la prolongació del teu gust i la teva personalitat. Un moble funcional per dins i per fora, amb espai d’emmagatzematge ocult per guardar-hi llibres, DVD i CD. Una manera molt original de combinar diferents mòduls.

col·lecció Trazos

1.620€

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta mediterrània, de línies rectes, formes suaus i un toc original de mòduls alts. Acabats en cervino i lacat capuccino. Mides L393 cm. Preu 1.620 €

preu mínim

garantit

Page 18: CATALEG GENERAL 2012

mòdul DVD diàfanL84xH22xP40 cm

97€mòdul porta abatibleL84xH42xP40 cm

185€mòdul porta abatibleL117xH42xP40 cm

235€

mòdul porta abatible L117xH22xP40 cm

199€mòdul diàfan + panell TV L84xH40xP122 cm

311€mòdul porta + buit + caixa + panell TVL159xH40xP142 cm

434€

mòdul diàfan + panell TV + prestatgeriaL195xH40xP143 cm

382€

Multisolucions per a espais petits

Passa per la teva botiga més propera i descobreix totes les possibilitats que tensConsulta-ho a la pàgina 265

mòdul 4 calaixosL159xH42xP40 cm

399€mòdul porta abatible + mòdul buit L126xH40xP82 cm

333€mòdul 5 buitsL159xH84xP40 cm

129€

mòdul porta abatible + mòdul penjatL117xH40xP140 cm

462€mòdul porta abatible + prestatgeL117xH40xP140 cm

314€

1617

Page 19: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Trazos

666€

La col·lecció Trazos t’ofereix propostes innovadores, elegants i exclusives perquè gaudeixis d’un menjador de tendència, independentment de la seva grandària. Amb múltiples alternatives per combinar mòduls i crear l’ambient que més bé s’adapti a la teva personalitat.

Amb Trazos, molt disseny en poc espai

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta de línies rectes, formes suaus adaptables a tots els espais. Acabats en cervino i alumini. Mides L201 cm. Preu 666 €

preu mínim

garantit

Page 20: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Trazos

1.630€

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta d’elegants línies estilitzades i exclusiu disseny adaptable a les teves preferències. Acabats lacat blanc i vidre vermell decorat. Mides L318 cm. Preu 1.630 €Pàg. 19 (a dalt) Sala menjador Col·lecció Trazos Sorprenents formes que amplien la sensació de confort. Destaquen els seus detalls geomètrics sobre notes de color. Sobrietat, elegància i bon gust en un estil modern, minimalista i atractiu. Acabats cervino i vidre violeta decorat. Mides L318 cm. Preu 1.466 €Pàg. 19 (a sota) Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta moderna i minimal per a ambients chic. Combinació de formes netes i contrast de color i materials, adaptables als teus gustos i espai. Acabats cervino i vidre mostassa decorat. Mides L318 cm. Preu 1.516 €

1819

Page 21: CATALEG GENERAL 2012

Tèxtils i molt mésEn els tèxtils, en la paret, en els mobles o en catifes… Qualsevol espai o objecte és vàlid per crear aquesta sensació tan colorista. Però no n’abusis. Si ja aportes color en mobles i complements, matisa en la paret triant un blanc trencat o tons més sobris.

Apunts de

DECOracióFull colorVibrant, personal, atrevit, jove i urbà. Omple casa teva amb els colors que més t’agradin i crea sen-sacions lluminoses que aportaran alegria i molta personalitat a la teva es-tança. Atreveix-te a gaudir d’aquesta explosió de color.

Esperit coloristaSi t’encanta que a la teva sala menjador es respiri vitalitat i optimisme, atreveix-te a incorporar-hi unes pinzellades de color. Vermell, verd, lila, groc..., tria el que més t’agradi i pinta els teus mobles de l’esperit colorista que tant et defineix.

Les col·leccions de moble de Kibuc disposen d’una gran varietat de colors i acabats perquè puguis escollir l’opció que més t’agrada

gamma de colors

col·lecció Trazos

1.466€

col·lecció Trazos

1.516€

NocheMágicaVE009

Grand CanyonVB055

CádizVB136

MagallanesVD240

GrisCenizaVG019

MacbethVD186

Page 22: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Trazos

1.762€

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta d’elegants línies estilitzades amb panell posterior i mòduls per a TV i emmagatzematge, tiradors d’alumini i vidre serigrafiat: disseny i funcionalitat en un. Acabats lacat blanc i vidre plata decorat. Mides L318 cm. Preu 1.762 €

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

2021

Page 23: CATALEG GENERAL 2012

disseny exclusiu

Tirador metal·litzatBenvingut a un món de petits-grans detalls. El tirador metal·litzat s’integra perfectament en aquest moble en lacat blanc d’elegants i exclusives línies. Pots escollir el tirador en alumini, blanc o negre.

Eloy MillánFuncionalitat i solucions a la vida quotidianaViatger, experimentador i cercador infatigable de nous materials i acabats, crea productes que, a més de disseny, aporten funcionalitat i solucions a la vida quotidiana. Creador de les col·leccions Aiko, Sombra, Trazos i Nuit.

Page 24: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta modular en lacat pedra i lacat visó. Mides L318 cm. Preu 1.917 €

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta modular en acàcia i visó decorat. Mides L351 cm. Preu 1.862 €

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta modular acabat en acàcia. Mides L159xP40xH175 cm. Preu 647 €. Taula centre Col·lecció Trazos Taula rectangular amb doble nivell i calaix per aprofitar més bé l’espai. Acabat en visó. Mides L110xP60xH35 cm. Preu 221 4

col·lecció Trazos

1.917€

col·lecció Trazos

1.862€

2223

Page 25: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Trazos

647€

Que reflecteixen llum i claredat en tots els racons. Que fan de la teva sala menjador un lloc nou per descobrir. Amb propostes on el disseny, l’elegància i la funcionalitat es fonen en un i es gaudeixen de manera completa.

Trazos. Mobles que amplien el teu espai

preu mínim

garantit

Page 26: CATALEG GENERAL 2012

La modularitat està més de moda que mai. La combinació de mobiliari amb diferents funcions però en sintonia quant a estètica, línies, disseny i personalitat. Emmagatzematge i decoració. Estètica i espai per guardar. Dos en un.

Amb Trazos, bellesa i espai per guardar

2425

Page 27: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Trazos Proposta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge gràcies als seus mòduls penjats. Acabats en lacat blanc, visó i pedra. Mides L393 cm. Preu 2.496 €

col·lecció Trazos

2.496€

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 28: CATALEG GENERAL 2012

preu mínim

garantit

2627

Page 29: CATALEG GENERAL 2012

Et garantim el preu mínim

en tots els productes del nostre

catàleg

Don’t worry ; )be

Page 30: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Sombra by

Una col·lecció que t’enamorarà pel seu disseny funcional, avantguardista, adaptable i detallista en que tot encaixa perfectament perquè et sentis molt a gust en l’estança principal de casa teva.

Sala menjador Col·lecció Sombra Completa proposta de sala amb acabats bisellats i noves solucions en il·luminació, ordre i emmagatzematge. Acabats lacat pluja, volcà i ardèsia mat. Mides L360 cm. Preu 1.794 €

Disseny a bon preu

2829

Page 31: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Sombra

1.794€preu

mínimgarantit

Page 32: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Sombra Proposta modular en lacat blanc i ardèsia mat. Sòcol amb leds que proporciona una agradable llum ambiental. Acabats lacat blanc i ardèsia mat i sòcol alumini. Mides L360 cm. Preu sense leds en sòcol 2.485 €. Amb leds: 2.723 €

3031

Page 33: CATALEG GENERAL 2012

Detalls de qualitat disponibles en tota la col·lecció Sombra

Atmosfera LEDDetall lumínic per crear una at-mosfera especial i molt acollido-ra. Una línia de LED al sòcol dels mobles de la col·lecció Sombra (opcional).

Acabats bisellatsUn disseny on tot encaixa perfectament gràcies al seu perfecte tall en diagonal. Les portes duen un imant incorporat.

Col·lecció Sombra by

Passacables integratGaudeix de l’entreteniment sense haver de veure mai més els cables gràcies a la solució de passacables dels mobles de sala de la col·lecció Sombra.

Tiradors integratsL’última novetat en disseny funcional. Els tiradors inte-grats en el calaix et propor-cionen una major comoditat tant tàctil com visual.

solucions & idees

col·lecció Sombra

2.485€

Page 34: CATALEG GENERAL 2012

T’agrada aquest menjador però l’escolliries en un altre acabat? No hi ha cap proble-ma. A Kibuc tenim una gran quantitat d’opcions en co-lors, acabats i mo-dularitat perquè puguis persona-litzar al màxim el teu menjador.

Eloy Millán

dissenyexclusiu

Funcionalitat i solucions a la vida quotidianaViatger, experimentador i cercador infatigable de nous materials i acabats, crea productes que, a més de disseny, aporten funcionalitat i solucions a la vida quotidiana. Creador de les col·leccions Sombra, Trazos i Nuit.

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

3233

Page 35: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Sombra Mòduls de perfecta geometria. Tenim moltes solucions que s’adapten al teu espai, amb un gran joc d’emmagatzematge. Opcions tecnològiques com ara leds darrere de la televisió, sensors en els sòcols o tiradors integrats. Acabats lacat pluja, volcà mat i sòcol alumini. Mides L320 cm. Preu 2.370 €

col·lecció Sombra

2.370€

Page 36: CATALEG GENERAL 2012

Apunts de

DECOració

Colors de paret És una decisió segura en la pintura de les parets de casa teva. Això és així per-què es tracta d’una tonalitat natural que queda molt bé amb gairebé qualsevol altra. Li senten molt bé les fustes en tons clars o mitjans.

Tradicional. Tranquil·litat i assossec per a un ambient relaxant molt actual

col·lecció Sombra

2.499€

col·lecció Sombra

2.729€

UralesVG034

PerdizVG037

TúnezVB108

GrisTierraVD112

OthelloVC100

Miel de encina VC111

L’estil Tradicional, en la seva versió més contemporània, aposta pels marrons com a colors principals. Aquests colors combinen perfectament amb gairebé qualsevol to de teles i fustes, i aporten al teu ambient un efecte decoratiu de tranquil·litat i relax.

TraditionalL’estil Traditional té diverses expressions, que van des de la més clàssica (fusta i línies robustes) fins a la més contemporània. Dins d’aquesta segona línia d’expressió, els beixos, el color xocolata i les fustes proporcionen al teu ambient sensacions d’elegant confort.

3435

Page 37: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Sombra Mòduls de perfecta geometria que dibuixen formes ideals per al teu espai. Àmplia capacitat d’emmagatzematge i acabats bisellats per a aquesta proposta de sala de disseny totalment adaptable en mides i acabats. Acabats lacat sorra i caputxí brillant. Mides L360 cm. Preu 3.654 €Pàg. 34 (a dalt) Sala menjador Col·lecció Sombra Proposta elegant i sòbria, amb panell posterior per a TV i capacitat d’emmagatzematge exterior i interior en mòduls i calaixos, amb tiradors integrats i acabats bisellats. Acabats lacat caputxí i terra mat. Mides L320 cm. Preu 2.499 €Pàg. 34 (a sota) Sala menjador Col·lecció Sombra Proposta decorativa i d’emmagatzematge que juga amb les formes i la combinació de tons neutres i alumini en els seus acabats. Fusiona elegància i modernitat. Acabats noguera, lacat, terra brillant i sorra mat, vidre mirall i sòcol alumini. Mides L320 cm. Preu 2.729 €

col·lecció Sombra

3.654€

Page 38: CATALEG GENERAL 2012

Taula elevable amb espai d’emmagatzematge a sota que et permet sopar al sofà i guardar-hi les joguines dels nens

Taula centre elevable

467€

Aquest moble, amb acabats en lacat blanc mat i roure cendra, ha estat creat amb la màxima cura en els detalls. En ell es fusionen disseny i funcionalitat i és ideal per gaudir-ho en família.

col·lecció Sombra

2.477€

3637

Page 39: CATALEG GENERAL 2012

La teva sala no és un museu, és un lloc ple de vida on comparteixes els millors moments amb la teva família i els teus amics: hi fas sopars, hi jugues, hi llegeixes, hi mires la TV, t’hi relaxes… A Kibuc t’ajudem a crear un espai adaptat a les teves necessitats. Solucions de disseny amb capacitat per guardar milions d’experiències.

Dissenys per ser viscuts intensament

Sala menjador Col·lecció Sombra Proposta d’emmagatzematge, moble de TV, DVD, compacta i funcional. Acabats lacat blanc mat i roure cendra. Mides L320 cm. Preu 2.477 €

Bufet

1.199€ Taula menjador

999€

Page 40: CATALEG GENERAL 2012

Si necessites ampliar el teu espai per guardar coses sense perdre elegància, aquesta composició de la col·lecció Sombra et convencerà. Perquè disposa de 4 amplis mòduls, amb tiradors integrats, i amb molt espai per emmagatzemar tot el que vulguis.

Aprofita l’espai marcant estil

3839

Page 41: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Sombra Proposta modular amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge i tiradors integrats. Acabats en roure cendra i lacat volcà mat. Mides L320 cm. Preu 2.599 €. Taula centre Eclipse Funcional taula de línies rectes lacada en volcà mat, amb doble alçària per a emmagatzematge. Mides L120xP70xH30 cm. Preu 398 €. Mides L110xP60xH30 cm. Preu 353 €

col·lecció Sombra

2.599€

Page 42: CATALEG GENERAL 2012

projectes 3D sense cost

4041

Page 43: CATALEG GENERAL 2012

Et fem un projecte 3D

gratuït i sense compromís

Don’t worry ; )be

Page 44: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Aiko by

High QualityEnamora’t de la seva qualitatSi ets un sibarita de l’interiorisme, la teva col·lecció és Aiko. Deixa’t sorprendre per la seva qualitat, el seu extraordinari amor pels detalls i la contundència de les seves línies. Un estil que podràs personalitzar al teu gust, ja que t’ofereix infinites possibilitats. Oi que ja te l’imagines a la teva sala menjador?

4243

Page 45: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta de moble TV decorat amb prestatgeries que juguen sobre les formes del teu espai i complet aparador que aporta consistència al teu ambient. Àmplia modularitat per personalitzar al teu gust. Acabats lacat grafit i mostassa mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L353 cm. Preu 2.576 €

col·lecció HIGH QUALITY Aiko

2.576€preu

mínimgarantit

Tancament sense cops

Page 46: CATALEG GENERAL 2012

L’última novetat en disseny fun-cional. El sistema d’obertura i tan-cament esmorteeix l’impacte i així s’eviten el soroll i els cops. A més, els tiradors estan integrats.

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

4445

Page 47: CATALEG GENERAL 2012

La col·lecció Aiko destaca pels seus detalls pensats per al teu dia a dia, com ara el sistema de retenció que et permet obrir i tancar sense cops ni soroll. Innovacions que es veuen i se senten. Una col·lecció de línies sòlides i robustes que uneix el disseny amb una gran capacitat d’emmagatzematge.

Detalls de qualitat que es veuen i se senten

col·lecció HIGH QUALITY Aiko

3.494€

nou

Sala menjador Col·lecció Aiko Un moble que s’integra en l’entorn per transformar la llar en un ambient confortable i de tendència. La composició permet sumar tota mena d’elements funcionals com ara prestatgeries, mòduls de calaixos i gavetes. Acabats lacat blanc mat i roure carbó. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L410 cm. Preu 3.494 €

Page 48: CATALEG GENERAL 2012

Apunts de

DECOració

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta de moble TV i bufet. Àmplia capacitat d’emmagatzematge, combinació de mòduls oberts, tancats, calaixos, portes vitrines i tiradors integrats. Les seves formes i volums malbaraten personalitat i elegància en qualsevol espai. Acabats lacat quars mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L358 cm. Preu 2.449 €

UrbanÉs un estil serè, tranquil i molt actual, però aliè a les tendències. Per a aquells que volen mostrar els seus propis gustos d’una manera molt personal. Combina peces de mobiliari importants, personals, amb una gamma cromàtica definida i sòbria.

4647

Page 49: CATALEG GENERAL 2012

Urban. Perquè t’encanta mostrar els teus propis gustos de manera molt personal.Si vols que casa teva sigui el reflex de la teva pròpia personalitat, si t’agraden els colors sobris i els espais amplis, Urban és el teu estil. Contemporani, robust, sobri i individualista perquè no t’agrada que ningú et marqui el que està de moda; tu tens el teu propi estil.

col·lecció HIGH QUALITYAiko

2.449€

nou

col·lecció HIGH QUALITYAiko

2.496€

LagunaVC236

DesignerV234

GrayStoreVD130

NoqueVD141

OroVerdeVB141

SavannahVD078

Barro de RíoVG032

Colors de paretEt proposem aquests tons per potenciar l’estil Urban: or, fang i llacuna, entre altres. També et pots ajudar de materials nobles com la pell i la llana i de colors com el sorra, el moka o el pluja.

col·lecció HIGH QUALITYAiko

2.158€

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta d’alta qualitat, joc de volums i gruixos. El disseny dóna pas a la funcionalitat amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge palesa en baldes i calaixeres obertes o oculta darrere d’elegants portes i calaixos. Acabats roure tizón i lacat blanc mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L330cm. Preu 2.496€

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta de línies sòbries i rectes que juga amb el gruix i el volum dels materials. Clàssics molt moderns. Acabats lacat quars i blau tempesta mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L330cm. Preu 2.158€

Page 50: CATALEG GENERAL 2012

Petits racons inesperatsEt sorprenem amb petits racons per emmagatzemar. Aquest calaixet està integrat dins l’ampoller.

Opcions d’emmagatzematgeGuardar objectes en calaixos lliscants o mostrar-los a les visites a través de les vitrines de la col·lecció Aiko?

Ampoller integratQuè hi ha que sigui més actual que tenir a punt un bon vi per a les visites? Aquest és l’ampoller integrat de la sèrie Aiko.

Presumeix de vaixellaAquest elegant detall és una petita finestra que et permet ensenyar aquelles peces de la teva vaixella de les quals estàs més orgullosa.

Detalls de qualitat disponibles en tota la col·lecció Aiko

Col·lecció Aiko by solucions & idees

4849

Page 51: CATALEG GENERAL 2012

En aquest conjunt tens, per dins, moltes opcions per emmagatzemar que combinen perfectament estètica i funcionalitat. I per fora, múltiples acabats per escollir: fustes, lacats brillants o mats, vidres…

Amb Aiko, personalitza els interiors

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta atemporal, sòbria i amb costats gruixuts. Inclou moble ampoller, calaix extraïble i kit de llum. Acabats lacat nutria mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L358 cm. Preu 3.324 €

Page 52: CATALEG GENERAL 2012

Aiko és HIGH QUALITYQualitat és excel·lència en tot el que fem: materials, disseny, detalls i ecologia

Els mobles de la col·lecció Aiko estan preparats per passar totes les proves que tu i la teva família els posareu. Perquè passen per estrictes controls de durabilitat i resistència perquè t’acompanyin durant molts anys mantenint-se com el primer dia.

garantia de qualitat

5051

Page 53: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta d’acabats en xapa natural d’alta qualitat, per a un estil de línies sòbries, elegants, modernes i atemporals. Panells de paret que aporten personalitat a la teva sala, creen geometries i decoren. Múltiples opcions per completar-la. Acabats roure tizón i lacat boira mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L450 cm. Preu 3.629 €

Sala menjador Col·lecció Aiko Aiko Equilibri de proporcions, línies i colors en roure tizón i detall buit lacat boira mat. Preu amb moble bar, prestatge vidre i mirall interior 3.063€. Acabats roure tizón i lacat boira mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L310 cm. Preu 2.880 €

col·lecció HIGH QUALITY Aiko

2.880€

Page 54: CATALEG GENERAL 2012

Si valores la qualitat i el disseny, t’agradarà Aiko. En vols un exemple? Fixa’t en aquest moble que combina perfectament les línies robustes amb la delicadesa del vidre.

dissenyexclusiu

La unió fa la forçaEls dissenyadors Kibuc estan compromesos amb la millora de la qualitat de vida de les persones a les seves llars. Tenen els ulls ben oberts per oferir dissenys que s’adaptin a les seves necessitats, amb disseny i qualitat a bon preu.

Kibuc Team

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

5253

Page 55: CATALEG GENERAL 2012

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta modular atemporal de línies sòbries i adaptable a tot tipus d’espais. Acabats en lacat nutria mat i lacat grafit mat. Mides L304 cm. Preu 3.466 €

col·lecció HIGH QUALITY Aiko

3.466€

nou

Page 56: CATALEG GENERAL 2012

Aiko també és contemporaniPropostes on la contundència de la fusta, el seu gruix i la seva textura són els protagonistes absoluts de la teva sala. Un espai on sentir-te tu mateix, a gust, en absolut confort. Tot un univers de composicions; crea la teva.

Sala menjador Col·lecció Aiko Conjunt que combina moble TV i vitrina-aparador en materials naturals d’alta qualitat. Línies sòbries i elegants que aporten contrast en els entorns més contemporanis. Funcional i molt pràctic. Acabats noguera clar. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L380 cm. Preu 3.342 €

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta de contrastos per crear ambients moderns i elegants. Àmplia capacitat d’emmagatzematge i complements decoratius pràctics com ara mòduls prestatgeria, calaixeres, tiradors integrats amb sistema de tancament sense cops. Acabats noguera makao i lacat blanc mat. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L379 cm. Preu 2.814 €

col·lecció HIGH QUALITY Aiko

3.342€

5455

Page 57: CATALEG GENERAL 2012

projectes 3D sense cost

modular adaptable

Sala menjador Col·lecció Aiko Proposta d’estil contemporani que combina materials naturals i formes clàssiques. Conjunt d’alta qualitat, net en disseny i funcional. Acabats noguera clar. Múltiples acabats i materials per personalitzar al teu gust. Mides L320 cm. Preu 2.763 €

col·lecció HIGH QUALITY Aiko

2.763€

Gran capacitat per guardar, amb espai pel TV, calaixos, vitrines, prestatges, columnes d’emmagatzematge, etc.

preu mínim

garantit

Page 58: CATALEG GENERAL 2012

Rebedors by

Et sorprendràs només obrir la portaEls rebedors tornen a estar de moda i a Kibuc et donen la benvinguda amb un estil actual, innovador i molt original. Podràs escollir entre prestatges penjants, amb diferents formes i acabats, o una original tauleta amb estil futurista. Una manera diferent de donar estil a aquest racó tan especial.

Rebedor Col·lecció Welcome Mòduls d’emmagatzematge combinats amb mirall per decorar la teva entrada. Mides L120xH60Px26,5 cm. Preu 366 4

Rebedor Col·lecció Welcome Mòduls d’emmagatzematge combinats amb mirall per decorar la teva entrada. Mides 30x30x26,5 cm/ud. Preu 3 mòduls 222 4. Mides mirall 120x30x4 cm. Preu 135 4

Rebedor Col·lecció Curve amb mirall model Sol. Proposta que destaca pel seu disseny de línies corbes. Acabat noguera. Mides L120xP30xH35 cm. Preu conjunt des de 489 4

5657

Page 59: CATALEG GENERAL 2012

Rebedor Col·lecció Curve Disseny d’inspiració vintage per a la teva entrada combinat amb mirall model Lluna. Preparat per penjar o posar a terra, tria la teva opció. Acabat lacat blanc mat porus. Mides L120xP30xH35 cm. Preu conjunt des de 511 4

col·leccióCurve

511€

Page 60: CATALEG GENERAL 2012

Trazos és una col·lecció concebuda per vestir amb personalitat el teu espai a un bon preu. Destaca pel seu traç net, les seves formes pures i un apassionat gust per l’originalitat.

Has vist composicions de la col·lecció Trazos a les pàgines 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 i 25.!

Trazoscol·lecció

Exemples de modularitat

Visiona el catàleg Trazos a la teva tablet o smartphone

Acabats Colors base

Espai 5 mEspai 4 m

Espai 2,5 m Espai 3,5 m

Acàcia(noguera)

CervinoRoure Miller

Fum llistat Alumini

Lacats mat / Vidres

VioletaBlanc Visó Mostassa Vermell

Tiradors

Alumini NegreBlanc

VolcàOmbra Plata NegrePedraCapuccino

Eloy MillánDissenyador

Només per mòduls, prestatgeria i frontals.

Col·leccions amb acabats que t’acabaràs. Tria la forma, el color, les mides i els complements que més bé s’adaptin al teu espai i a la teva personalitat.

gamma de colors

Passa per la teva botiga més propera i descobreix totes les possibilitats que tensConsulta a la pàgina 265 el mapa de botigues

Pluja Ardèsia

5859

Page 61: CATALEG GENERAL 2012

Concebuda per satisfer les necessitats més actuals en disseny, la col·lecció Sombra es caracteritza per la personalitat, la sofisticació i l’avantguarda de les seves propostes.

Has vist composicions de la col·lecció Sombra a les pàgines 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 i 38.!

Sombracol·lecció

Visiona el catàleg Sombra a la teva tablet o smartphone

Visiona el catàleg Aiko a la teva tablet o smartphone

Exemples de modularitat

Acabats Colors fusta

Espai 2,5 m Espai 3 m

Roure Cendra

NogueraRoure Xocolata

Lacats mat i brillant / Vidres

Negre

Moka

Volcà

Alumini(només sòcols)

Pluja

Ardèsia

TerraBlanc Sorra VisóCapuccino

Eloy MillánDissenyador

Has vist composicions de la col·lecció Aiko a les pàgines 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 i 55.!

Exemples de modularitat

Acabats Xapa base

Espai 4 mEspai 3 m

Espai 2,5 m

Noguera Makao

Roure Tizón

Noguera Clar

Roure Carbó

Laca mat / Laca porus obert

Plata

Laca mat / Laca porus obert / Laca brillant

Blau Tempesta

Negre

GrafitNutria Blanc Quars Mostassa Boira

Acabats especials Vidres

Setinat Transpa-rent*

Pa de plata*

Aiko aposta per la qualitat inspirant-se en els estils clàssics per transformar la llar en un ambient confortable i a la moda. Una col·lecció de línies contundents i sempre actual.

Aikocol·lecció HIGH QUALITY

nouKibuc TeamDissenyador

*Només per a fronts, marc, capçal i potes de taula llàgrima..

Espai 2 m

Espai 4,5 mEspai 4 m

Page 62: CATALEG GENERAL 2012

Guarda la vaixella, la coberteria i tot el que necessitis amb molt estil

BufetsEls bufets Kibuc combinen un disseny elegant i innovador amb una gran capacitat al seu interior. Una petita obra d’art a la teva sala menjador per guardar la teva vaixella, el joc de taula més especial i tot el que necessitis. Realment et serà molt difícil decidir-te per un.

Bufet Col·lecció Trazos de portes abatibles i quatre calaixos en acàcia (noguera) i vidre plata serigrafiat. Mides L168xH86xP42 cm. Preu 819 €

Bufet Col·lecció Sombra Moble singular amb tirador integrat, inclou portacoberts. Acabats lacat negre brillant, detall buit de noguera i sòcol d’alumini. Mides L180xP45xH105 cm. Preu 1.592 €

Bufet Col·lecció Trazos Ordre amb portes batents, abatibles i calaixos en roure Miller i vidre pedra serigrafiat. Mides L167xH89xP40 cm. Preu 761 €

Bufet Col·lecció Trazos de línies simètriques, màxima capacitat i portes batents. Molt funcional. Possibilitat d’escollir sòcol o potes. Acabats cervino i lacat blanc mat. Mides L164,5xP42xH89 cm. Preu 619 €

6061

Page 63: CATALEG GENERAL 2012

Bufet Col·lecció Trazos Amb portes batents i quatre calaixos, amb tiradors d’alumini. Acabats en cervino i vidre visó. Mides L166 cm. Preu 790 €

bufet Col·lecció Trazos

790€preu

mínimgarantit

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 64: CATALEG GENERAL 2012

Els bufets Kibuc s’adapten a les necessitats de cada família i al seu dia a dia. Amb amplis compartiments per si és necessari guardar objectes grans i amb calai-xos més variats per si l’important és tenir cada cosa al seu lloc. Múltiples solucions d’emmagatzematge.

Moltes opcions per triar. Escull la teva.

nounou

bufet

999€bufet

1.310€

Bufet Col·lecció Aiko Combinació de portes batents, calaixos i caixa prestatgeria amb tiradors integrats. Acabats lacat blanc mat i lacat plata. Mides L136xP45xH111 cm. Preu 1.403 €

Bufet Col·lecció Sombra Combinació de 2 portes batents i 2 calaixos amb tirador superior integrat, calaixera i sòcol. Acabats lacat blanc mat i detall buit en roure cendra. Medidas L120xP45xH105 cm. Preu 1.310 €

Bufet Col·lecció Aiko Combinació de portes abatibles, calaixos i caixes prestatgeria al centre amb tiradors integrats. Acabats lacat blanc mat i roure carbó. Mides L212xP45xH99,5 cm. Preu 2.009 €

Bufet Col·lecció Sombra Combinació de 4 portes i vidre glacé, i detall de buit amb tiradors integrats. Acabats lacat sorra mat i vidre ardèsia mat. Mides L120xP45xH125 cm. Preu 999 €

6263

Page 65: CATALEG GENERAL 2012

En els nostres bufets pots optar per diferents tipus de distribució amb mòduls oberts i tancats i combinant diferents materials com el lacat amb el vidre.

nounou

bufet

853€bufet

1.690€

Bufet Col·lecció Aiko Combinació compacta de portes i calaixos amb tiradors integrats. Acabats lacat blanc porus i lacat blanc brillant. Mides L222xP45xH144 cm. Preu 2.086 €

Bufet Col·lecció Trazos Combinació asimètrica de 2 portes batents i prestatgeria central. Acabats cervino i lacat blanc i pedra. Mides L126xP30xH162 cm. Preu 853 €

Bufet Col·lecció Aiko Combinació diàfana de portes abatibles, calaixos i caixa prestatgeria asimètrica amb tiradors integrats. Acabats lacat boira mat i noguera Makao. Mides L212xP45xH79 cm. Preu 1.620 €

Bufet Col·lecció Sombra Combinació de mòduls abatibles i detall buit prestatgeria integrat. Sòcol baix. Acabats lacat terra brillant i roure xocolata. Mides L160xP45xH120 cm. Preu 1.690 €

RECORDA-HO!!els nostres mobles

s’adapten a qualsevol mida

modularadaptable

Page 66: CATALEG GENERAL 2012

Portacoberts incorporatÉs un dia especial i et ve de gust treure la teva coberteria de plata? Aquest bufet incorpora un calaix-portacoberts que et permetrà tenir els teus coberts en ordre i sempre preparats per a aquesta ocasió única.

Bufet Col·lecció Sombra Combinació de portes i calaixos amb detall buit amb tiradors integrats. Acabats roure cendra i lacat sorra mat. Mides L120xP45xH125 cm. Preu 1.199 €

Bufet Col·lecció Aiko Combinació de 2 calaixos, calaix contenidor i 2 portes. Acabat en lacat blanc mat i lacat grafit mat. Mides L147 cm. Preu 1.743 4

bufet

1.743€bufet

1.199€

6465

Page 67: CATALEG GENERAL 2012

Si necessites un moble de gran capacitat que et serveixi per guardar tant la vaixella i la coberteria com alguns llibres i objectes de decoració, aquesta és la solució. I a més, amb diferents mòduls que pots ensenyar o amagar segons com prefereixis.

Una original solució per a la teva sala menjador

Llibreria Col·lecció Aiko Aparador-llibreria combinat amb prestatgeries i portes abatibles o elevables i tiradors integrats. Acabats lacat blanc i grafit porus. Mides L300xP45xH149 cm. Preu 2.642 €

noullibreria Aiko

2.642€

Page 68: CATALEG GENERAL 2012

Taules“Què hi ha per dinar?” “Em passes l’aigua?” “Mama, no en vull més” “Ummmmm, boníssim” “Un aplaudiment per al cuiner!” Sens dubte, compartir taula amb els teus per esmorzar, dinar o sopar és un dels millors moments del dia. A Kibuc tenim moltes opcions de taules i cadires perquè escullis la que millor s’adapti a la teva forma de viure i a la teva família.

Taula Col·lecció Kreta Funcional i adaptable als teus espais i usos. Sistema extensible. Fins a 8 comensals. Acabats xapa natural o laca disponible en tots els acabats de les col·leccions Kibuc. Mides L140xP90xH75 cm extensible a 180 cm y 220 cm. Preu 904 €

Extensible fins a8 comensals

nou

6667

Page 69: CATALEG GENERAL 2012

Extensible fins a8 comensals

Tria un color!Taula Trazos

Si no t’agrada complicar-te la vida i ets una amant de les coses pràctiques, Trazos és la teva taula. Molt funcional, cent per cent adaptable al teu espai i a un preu molt assequible. A més, tens 15 colors per escollir, des d’alguns més sobris a altres de més cridaners. Tria el teu.

Taula menjador Col·lecció Trazos Funcional i adaptable als teus espais i usos. Sistema extensible. Fins a 8 comensals. Acabats melamina. Disponible en 15 colors. Mides L130xP90xH75 cm extensible a L188 cm. Preu 745 €

preumínim

garantit

taula Trazos

745€

Page 70: CATALEG GENERAL 2012

nou

Extensible fins a8 comensals

Taules convertibles Kreta y Kenia

Si tens poc espai però t’encanta organitzar sopars multitudinaris, la taula Kreta és una gran idea. I és que totalment tancada no t’ocuparà gens d’espai: la pots utilitzar com una taula tipus consola i enganxar-la a la paret. I si l’obres, pot encabir-hi fins a vuit comensals. Ja podràs dir ben alt: “Qui s’apunta a un soparet a casa?”.

Consola Col·lecció Kreta Convertible en taula. Acabada en lacat blanc mat. Mides des de L100xP37xH77 cm extensible a P240 cm. Preu 792 €

En pocs passos plega i desplega la taula Kreta segons les teves necessitats. Per optimitzar més l’espai, et resultarà molt pràctic enganxar-la a la paret.

consola extensible Kreta

792€

6869

Page 71: CATALEG GENERAL 2012

Si tens poc espai, no et preocupis. On menges tu, en mengen fins a vuit més.

nouConsola Col·lecció Kenia Convertible en taula. Acabada en lacat blanc mat i part superior de vidre. Mides des de L100xP39xH74 cm extensible fins a P240 cm. Preu 967 €

En tres passos ben senzills, converteix una consola en una taula extensible on es poden asseure a menjar fins a 8 persones. Si tens un pis petit, no renunciïs a organitzar tiberis a casa.

consolaKenia

967€

Page 72: CATALEG GENERAL 2012

Descobreix molts més

models al teu punt de venda

més proper(mapa de botigues a

l’interior de la contraportada)

Taula menjador Col·lecció Atenas Taula d’avantguarda, de forma rectangular. Sorprenent amb les seves 8 potes d’acer quadrades. Per a 8 comensals. Acabats vidre transparent de 19 mm i potes d’acer. Mides L140xP140xH75 cm. Preu 999 €

Taula Ghana Proposta en metall i vidre, de línies gruixudes i rectes. Mides 140x90 cm, extensible a L185 cm i L230 cm. Preu en vidre negre brillant i estructura anoditzada des de 853 4

Extensible fins a 8 comensals

Extensible fins a 10 comensals

Taula menjador

999€

Taula menjador

853€

7071

Page 73: CATALEG GENERAL 2012

taula New York

659€preu

mínimgarantit

Extensible fins a 8 comensals

Visites inesperades, nous membres en la família, celebracions d’última hora… A Kibuc tens molts models de taules extensibles perquè tothom hi càpiga, a la teva sala menjador. Taules que donen molt de si per albergar grans moments en la millor companyia.

Estén les teves ganes de compartir moments

Taula menjador Col·lecció New York Extensible de L60 cm per adaptar-se a les teves necessitats de capacitat, amb part superior de vidre i potes metàl·liques lacades. Fins a 8 comensals. Acabats estructura metàl·lica blanca i vidre blanc òptic. Mides L140xP90xH76 cm extensible a L200 cm. Preu 659 €

Page 74: CATALEG GENERAL 2012

Uns convidats que vols cuidar especial-ment, un sopar molt especial en parella, una celebració… En qualsevol d’aquestes ocasions, la taula Kenia estarà a l’altura de les circumstàncies. Una taula que enamora pel seu elegant disseny: ara et toca a tu conquistar amb el menjar.

Moments d’elegant sofisticació

Taula Kenia Estructura cromada amb part superior de vidre negre mat. Mides 140x90 cm extensible a 190/240 cm. Preu 1.538 4. Cadira Aries Respatller baix i encoixinat, entapissat en tela o pell sintètica. Preu des de 119 4

Extensible fins a 10 comensals

nou

Taula Kenia

Pots triar la teva taula Kenia en un gran nombre de materials, tons i acabats: vidre, fusta, aluminis, colors de tendència com el beix, etc. És una taula extraordinàriament extensible, fins a deu comensals. Fins i tot en la versió vidre incorpora una peça perquè la puguis estendre. Sorprenent, oi?

taula Kenia

1.538€

7273

Page 75: CATALEG GENERAL 2012

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 76: CATALEG GENERAL 2012

Taula Kenia Estructura cromada amb part superior de vidre transparent fix de 15 mm de gruix. Mides 140x140 cm. Preu 1.387 4. Cadira Londres Estructura entapissada en pell sintètica.Disponible en negre, blanc i visó. Preu 132 4

Taula Kenia Estructura d’acer, lacat sorra i vidre sorra. Mides 165x90 cm extensible a L265 cm. Preu 1.425 4. Cadira Cuba Proposta amb respatller alt i potes de fusta. Disponible en múltiples entapissats i colors. Preu des de 169 4

Taula Kenia Estructura lacada amb part superior de vidre transparent fix de 15 mm de gruix. Possibilitat d’incorporar una extensible. Mides 165x90 cm (50+50 cm). Preu 1.379 4. Cadira Berlín Estructura entapissada en pell sintètica. Disponible en negre, blanc i visó. Preu 99 4

Extensible fins a 10 comensals

Taula menjador

1.387€

Taula menjador

1.379€

7475

Page 77: CATALEG GENERAL 2012

Extensible fins a 10 comensals

nou

taula Kenia

1.425€

Page 78: CATALEG GENERAL 2012

Taula Sombra

La taula Sombra dóna molt de si i s’adapta perfectament a les teves necessitats, ja que és extensible fins a 10 comensals. Destaca per l’original forma de les seves potes i per la contundència de les seves línies. La combinació de la part superior en vidre sorra amb l’estructura en roure cendra omplirà la teva sala menjador d’elegància.

Extensible fins a 10 comensals

taula Sombra

999€

Taula menjador Col·lecció Sombra Concepte extensible per adaptar-se a les teves necessitats. Destaca per la forma perfectament bisellada de les potes i la combinació de la part superior de vidre i estructura de roure. Acabats roure cendra i vidre sorra. Mides L140xP90xH76 cm extensible a L200 cm. Preu 999 €

7677

Page 79: CATALEG GENERAL 2012

Extensible fins a 8 comensals

taula Basik

995€taula Kreta

1.089€

Extensible fins a 10 comensals

Taula Kreta

Vingui qui vingui no t’hauràs de preocupar de res perquè la teva taula Kreta té capacitat per 10 comensals. I a més, pots escollir en dos tons diferents, un de més clar i un altre de més fosc. Tria el que combini més bé amb la teva sala menjador.

Taula Kreta Estructura de fusta amb part superior de fusta o vidre. Mides 140x140cm extensible a L 220cm. Preu 1.089 4. Cadira Viena De formes rodones i estil contemporani. Entapissada en pell sintètica i disponible en marró, beix i blanc. Preu 139 4

nou

La taula té moltes opcions de color, entre les quals wengué i vidre negre, i noguera.

Page 80: CATALEG GENERAL 2012

Si vols una taula de qualitat que t’acompanyi durant molt temps, la millor elecció és Aiko. Taules de qualitat que combinen gust, elegància i naturalitat. Línies rotundes i sòlides que no deixaran indiferents els teus convidats. Una taula que no passa de moda i que molt aviat es convertirà en la protagonista absoluta de la teva sala menjador.

Taules pensades per durar molt temps

Passa per la teva botiga més propera i descobreix totes les possibilitats que tensConsulta a la pàgina 265

taula Aiko

999€

Extensible fins a 12 comensals

Taula menjador Col·lecció Aiko Forma quadrada i part superior de línies subtils, de sòlida constitució, adaptable i extensible. Opcional part superior llisa. Acabats roure lacat nutria. Mides L144xP144xH78 cm extensible a L204 cm. Preu 1.371 €

Taula menjador Col·lecció Aiko Un disseny extensible caracteritzat pels seus volums i formes planes que pots combinar amb diferents models de cadires. Acabats noguera makao. Mides L144xP78xH95 cm extensible a L204 cm. Preu 999 €

7879

Page 81: CATALEG GENERAL 2012

Extensible fins a 12 comensals

Detall de l’extensió de la taula Ginza amb peu central

taula Ginza

1.056€

Taula Ginza

Qui va dir que les potes han d’estar a les quatre cantonades de la taula? Aquesta taula és extensible fins a 12 comensals i es caracteritza pel seu original peu central. Hi podries arribar a fer seure un equip de futbol; increïble però cert.

nou

Taula menjador Ginza Forma rectangular amb peu central, on destaca la contundència de les línies. Acabats noguera makao. Mides L160xP95xH75 cm extensible a L260 cm. Preu 1.056 €

Page 82: CATALEG GENERAL 2012

Taules de centre Taula Punt Taula auxiliar. En funció de la seva alçària i diàmetre s’adapta a múltiples usos. Quatre acabats a escollir: blau tempesta, mostassa, grafit i blanc. Mides ø45xH40cm. Preu 61 4. Mides ø45xH50 cm. Preu 66 4. Mides ø45xH60 cm. Preu 71 4. Mides ø60xH45 cm. Preu 84 4

taula ø45xH40 cmPunt

61€

taula ø45xH50 cmPunt

66€

taula ø60xH45 cmPunt

84€

taula ø45xH60 cmPunt

71€

8081

Page 83: CATALEG GENERAL 2012

Taula centre Kenia Disseny elegant en cromat i vidre transparent. Mides L90xP90xH35 cm vidre 10 mm. Preu des de 756 4

Taula centre Kenia Disseny sofisticat en cromat i vidre negre mat. Mides L110xP60xH34 cm. Preu des de 454 4

Taula centre Kenia Proposta rectangular i original disposició de les potes, en cromat i vidre transparent. Mides L115xP65xH35 cm vidre 10 mm. Preu des de 750 4

Taula auxiliar Basik Col·lecció Trazos Còmoda i pràctica en el racó o espai que tu triïs. Presentada en color blanc amb un segon nivell per organitzar. Mides L60xP60xH50 cm. Preu des de 122 4. Preu lacat 160 4

Taula centre Block Equilibri perfecte entre el disseny i la funcionalitat, amb doble nivell per organitzar. Acabat en lacat blanc porus. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 363 4

Taula centre Curve Destaca la sobrietat del disseny i l’equilibri de la corba. Acabat en lacat blanc porus i vidre. Mides L110xP60xH35cm. Preu des de 510 4

Taula centre Bahía Col·lecció Trazos Simplicitat i modernitat que inclou un detall buit d’alumini a la part superior. Rectangular per apro-fitar més bé l’espai i doble nivell per organitzar les teves coses. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 234 4

Taula centre Signos Col·lecció Trazos Lleugeresa i equilibri en les formes. Disseny i estil amb doble nivell i capacitat d’espai. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 178 4

Taula centre Trazos Col·lecció Trazos Taula rectangular amb doble nivell i calaix per aprofitar més bé l’espai. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 221 4

Taula centre Eclipse Col·lecció Sombra Màxima expressió de disseny amb juntes perfilades i en xamfrà. Incorpora llum de leds de bateria recarregable que s’encenen i s’apaguen amb sensor de moviment. Mides L110xP60xH30 cm. Preu: en fusta i lacat mat des de 353 4, amb leds 569 4. Disponibilitat: Mides de 90x90 / 110x60 / 120x70 cm. Opció sobre de vidre. Acabats en fusta, laca mat i brillant.

Amb il·luminació integrada

Taules de centre amb solucions que et sorprendran a tu i als teus convidats

Page 84: CATALEG GENERAL 2012

Taula centre Ginza Col·lecció AikoOriginal taula amb forma rectangular, peu central i part superior a quatre vessants. Acabat en noguera makao. Mides L120xP70xH40 cm. Preu 374 4

Taula centre Col·lecció AikoDisseny atemporal en una sola peça. Acabat lacat nutria mat. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 246 4

Taula centre Col·lecció AikoProposta rectangular que permet aprofitar més bé la superfície. Acabat lacat noguera. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 220 4

Taula centre Izú Col·lecció Aiko lliscant Taula de centre lliscant amb contenidor bar i safata integrada. Acabat lacat blanc porus. Mides L120xP70xH40 cm. Preu 495 4

Taula centre Col·lecció Aiko Proposta d’una sola peça en lacat blanc mat. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 268 4

Emmagatzematge extra a l’interior

Un cafè, un soparet davant la tele, un puzle amb els nens… Les taules de centre donen molt joc a la teva sala menjador. A Kibuc tens moltes opcions en taules de centre funcionals i amb dissenys molt variats. Escull la que combini més bé amb el teu espai.

El centre de totes les mirades

8283

Page 85: CATALEG GENERAL 2012

Taula centre Col·lecció Sombra elevable Original i pràctica taula elevable amb capacitat interior. Emmagatzematge i funcionalitat a la teva llar, lacada en sorra mat. Mides L110xP60xH35 cm. Preu 467 4 i L120xP70xH35 cm. Preu 513 4

Elevable

Emmagatzematge extra a l’interior

Taula centre SyrosOriginal i pràctica taula elevable amb capacitat interior i part superior de vidre. Emmagatzematge i funcionalitat a la teva llar, lacada en blanc mat. Mides L110xP60xH35 cm. Preu 385 4

Emmagatzematge extra a l’interior

Elevable

Emmagatzematge extra a l’interior

Taula centre KretaTaula de centre elevable amb part superior de vidre i potes asimètriques. Mides L110xP60xH35 cm. Preu 400 4. Preu elevable 495 4

Elevable

Emmagatzematge extra a l’interior

Taula centre KretaTaula de centre elevable amb detall en plata en potes còniques. Mides L110xP60xH35 cm. Preu 400 4. Preu elevable 495 4

Elevable

Taules de centre elevables

Page 86: CATALEG GENERAL 2012

Cadira Viena De formes rodones i estil contemporani. Acabat en beix. Entapissada en pell sintètica, també disponible en marró, negre i blanc. Preu 143 4

cadiraViena

143€

Cadires

8485

Page 87: CATALEG GENERAL 2012

Cadira Londres Estructura ergonòmica entapissada en pell sintètica. Disponible en negre, blanc i visó. Preu 132 4

Cadira Berlín Disseny atemporal amb estructura entapissada en pell sintètica. Disponible en negre, blanc i visó. Preu 99 4

Cadira Viena Acabat en beix. Entapissada en pell sintètica, també disponible en marró, negre i blanc. Preu 143 4

Cadira Botero Disponible en quatre colors: marró xocolata, visó, blanc i negre. Preu 159 4

Cadira Viena Acabat en marró. Entapissada en pell sintètica, també disponible en beix, marró i blanc. Preu 143 4

Cadira Boston Estructura metàl·lica d’acer inoxidable polit i respatller encoixinat en goma escuma injectada. Disponible en blanc, xocolata o negre. Preu 129 4

cadiraBerlín

99€

Page 88: CATALEG GENERAL 2012

Butaca Aiko Amb respatller circular per a un entorn d’influència vintage. Múltiples entapissats. Preu fusta o lacat mat 252 4. Preu amb respatller entapissat 288 4

Cadira Aiko Amb respatller circular sense braços. Múltiples entapissats. Preu fusta o lacat mat 224 4. Preu amb respatller entapissat 258 4

Cadira Cuba Proposta amb respatller alt i potes de fusta. Disponible en múltiples entapissats i colors. Preu des de 169 4

Per a gustos els colors i per a cadires, KibucEncoixinades, entapissades, de pell, de tela, lleugeres, contundents, de tendència, clàssiques… A Kibuc segur que trobes la millor manera d’asseure’t. Perquè tenim cadires per a tots els gustos, estils i personalitats. Perquè puguis triar la que més bé combini amb la teva taula.

8687

Page 89: CATALEG GENERAL 2012

Cadira Moscú Cadira en pell sintètica de formes suaus i delicades que vesteix l’entorn amb estil i personalitat. Disponible en blanc i negre. Preu des de 131 4

Cadira FlyEntapissada giratòria amb potes cromades. Disponible en pell sintètica en blanc i negre, i tela grisa o violeta. Preu des de 161 4

Cadira Aries Cadira de línia sòbria i d’alt confort, base i respatller entapissats en diversos colors de tela i pell sintètica. Preu des de 119 €

Butaca AriesButaca de línia sòbria i elegant, d’alt confort i amb braços, base i respatller entapissats en diversos colors de tela i pell sintètica. Preu des de 152 €

cadiraAries

119€

Page 90: CATALEG GENERAL 2012

8889

Page 91: CATALEG GENERAL 2012

Sofàssecció

Connecta i desconnecta quan vulguisConnecta amb un sofà que et sorprendrà des del primer segon. Perquè en el Tatamik tot és canviable i intercanviable segons el que necessitis a cada moment. Tu decideixes amb qui i com vols seure. Descobreix totes les combinacions que t’ofereix i gaudeix d’un sofà nou cada setmana. Fes play: amb Tatamik no t’avorriràs de sofà.

original Kibuc

Per fi a casa

Page 92: CATALEG GENERAL 2012

sofà Tatamik

2.278€

Sofà Tatamik 3 places+taula auxiliar elevable amb llum. Acabats en tela coràlia color3 i pell sintètica genuine. Mides L287,5 cm. Preu 2.278 €. Taula centre Curve Destaca la sobrietat del disseny i l’equilibri de la corba. Acabat en lacat blanc porus i vidre. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 510 4

El sofà Tatamik diu no a l’avorriment i sí al moviment

9091

Page 93: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Tatamik by

disseny exclusiu

Desconnecta de la rutina amb un sofà que et trencarà tots els es-quemes. Afegeix un llum per llegir, incorpora una tauleta per picar al-guna cosa i, si et canses, canvia-la de lloc, mou el reposabraços al teu gust, seu de costat o cara a cara… I a més, gaudeix d’un munt d’espai per guardar coses gràcies als baguls que hi ha sota de tots els mòduls. EL TEU SOFÀ TATAMIK TÉ MOLTES

VERSIONS. MOU-NE LES PECES I TRANSFORMA’L AL TEU GUST

nou

Llum incorporat en el sofà per gaudir d’un punt de llum

© MODEL P

ATENTAT

EDDATrencant esquemes i idees preconcebudesA Edda pensen en els productes com a experiències, creant solucions que connecten profundament amb la gent en lloc d’oferir, simplement, un moble bonic i funcional.

Page 94: CATALEG GENERAL 2012

EL SOFÀ MULTIVERSIONS

Crea un espai de treball amb la tauleta en un extrem Crea un espai per compartir, movent la tauleta al centre i el reposabraços en un extrem

© MODEL PATENTAT

sofà Tatamik

2.278€

Crea un espai “he de treballar” amb la tauleta a un extrem i la butaca a part

9293

Page 95: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Tatamik by

Amb el nou Tatamik de Kibuc, transforma el teu sofà segons les necessitats de cada moment Per què conformar-te amb un sofà quan en pots tenir molts? Mou els mòduls del teu Tatamik segons el que et vingui de gust fer a cada moment: relaxar-te, connectar-te, fer-la petar amb un amic, llegir, mirar la TV… Les possibilitats són infinites.

Tindràs molt espai per guardar coses, elevant els mòduls del sofà

Crea un espai per fer-la petar, col·locant els mòduls en forma de L Crea un espai face to face, col·locant els mòduls enfrontats

Escull una combinació del sofà Tatamik i una vegada la tinguis a casa adapta’l a les teves necessitats

nou

veure vídeo

Crea un espai “tot el sofà per a mi”, colocant els mòduls en línia

Page 96: CATALEG GENERAL 2012

EL SOFÀ MULTIVERSIONS

Sofà Tatamik by

nou

Una tauleta amb moltes facetesAquesta pràctica tauleta et pot servir per picar alguna cosa mentre mires el teu programa preferit i també per guardar tot allò que no vols tenir a la vista.

Amaga grans cosesTatamik et sorprendrà per fora però també per dins, ja que tots els seus seients oculten baguls per emmagatzemar un munt de coses. Què més es pot demanar?

Pinça per subjectar mòdulsEn línia o raconer? Cada vegada que facis un canvi en el teu Tatamik hauràs de subjectar els mòduls amb aquestes pinces. Són molt fàcils de posar i treure.

Connecta’t sense moure’t del sofàNavega amb el teu portàtil o escolta música des del teu sofà sense que els cables et mo-lestin. El nou Tatamik porta incorporat un endoll perquè res no interfereixi en el teu moment de relax i comoditat.

Idees que il·luminen el teu dia a diaTens l’opció d’incorporar aquest llum al teu sofà Tatamik. Una idea brillant que et farà més còmode el teu dia a dia. I canvia-la de posició al teu gust.

Fes una capcinadetaRecolza el cap, tanca els ulls, treu-te les sabates i relaxa’t. Tatamik incorpora un coixí perquè puguis recolzar la zona cervical i gaudir d’un gran moment.

veure vídeo

9495

Page 97: CATALEG GENERAL 2012

Un racó amb sorpresaEn aquest espai pots recolzar el teu ordinador, un llibre, el telèfon mòbil o el que tu vulguis. I si l’obres, tens un petit racó per guardar les teves coses.

Tauleta desplegable que amaga espai per guardar coses

Sofà Tatamik 3 places+racó i puf taula auxiliar elevable. Disponible en un ampli assortiment de teles. Mides L337x237 cm. Preu des de 2.719 €. Taula centre Izú Col·lecció Aiko lliscant amb contenidor bar i safata integrada. Acabat lacat blanc porus. Mides L120xP70xH40 cm. Preu 495 4

© MODEL P

ATENTAT

Mou les peces del teu sofàPer què conformar-te amb un sofà si en pots tenir molts? Totes les peces del teu sofà Tatamik són mòbils. Munta’t un sofà diferent cada setmana.

Page 98: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Tuit by

# Descobreix Tuit, un sofà de disseny, confortable i a un preu que s’ajusta a la teva economia. @ Connecta amb detalls que et sorprendran com ara el mecanisme de seients lliscants, el capçal reclinable o el braç amb osca per recolzar-hi el cap zzzzzzzzzz!

Sofà Tuit 3 places. Amb seients lliscants i potes de tipus patí en acer cromat. Acabats en tela mixtura color33. Mides L240 cm. Preu 972 €. Taula centre Bahía Col·lecció Trazos Rectangular per aprofitar millor l’espai i doble nivell per organitzar les teves coses. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 234 4

Disseny “trending topic” a bon preu

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

9697

Page 99: CATALEG GENERAL 2012

sofà Tuit

972€preu

mínimgarantit

Page 100: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Tuit by

Detalls de dissenyHi ha detalls del teu sofà Tuit que el fan molt més que un sofà, com ara les potes de tipus patí en acer cromat.

Màxima comoditatEl capçal reclinable i els seients lliscants manuals et permetran gaudir del moment més relaxant del dia.

nou

Braç ergonòmicEt resultarà molt difícil no relaxar-te, perquè el seu braç ergonòmic amb osca et permetrà recolzar el cap més còmodament que en qualsevol altre sofà. sofà

Tuit

972€

sofà Tuit

1.199€

Sofà Tuit 3 places. Amb seients lliscants i braç estret ergonòmic. Acabats en tela mixtura color35. Mides L226 cm. Preu 972 €

Sofà Tuit 3 places+chaise longue. Amb seients lliscants, braç ample i capçal reclinable. Acabats en tela mixtura color23. Mides L287 cm. Preu 1.199 €

9899

Page 101: CATALEG GENERAL 2012

Munta’t el teu sofà Tuit a la teva maneraÉs petit el teu pis? La teva paret fa menys de 3 metres de llarg? Ets dels que, malgrat tot, no renuncies a la comoditat d’una chaise longue? Sigui com sigui casa teva, tens un Tuit que s’adapta a les teves necessitats.

sofà Tuit

1.199€

Sofà Tuit 3 places+chaise longue. Amb seients lliscants, braç ample i capçal reclinable. Acabats en tela mixtura color28. Mides L287cm. Preu 1.199 €. Taula Punt Taula auxiliar. En funció de la seva alçària i diàmetre s’adapta a múltiples usos. Quatre acabats per triar: blau tempesta, mostassa, grafit i blanc. Mides ø45xH35cm. Preu 59 4. Mides ø60xH35cm. Preu 79 4. Mides ø80xH35cm. Preu 110 4

Kibuc Team

dissenyexclusiu

La unió fa la forçaEls dissenyadors Kibuc estan compromesos amb la millora de la qualitat de vida de les persones a les seves llars. Tenen els ulls ben oberts per oferir dissenys que s’adaptin a les seves necessitats, amb disseny i qualitat a bon preu.

Page 102: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Connect by

En el teu sofà Connect et sentiràs molt, molt còmode mentre navegues per Internet, escoltes música o mires la teva sèrie preferida. I si el que et va és la lectura, en gaudiràs amb els seus braços ergonòmics amb espai per emmagatzemar els teus llibres i revistes preferits. I com sempre, pots escollir el teu sofà Connect en una gran varietat de teles.

dissenyexclusiu

sofà Connect

1.095€

Joan Rojeskidisseny sostenible

Jordi, Anna, Rosa, KikeL’estudi Rojeski, en els seus dissenys, busca connectar amb la funcionalitat, les emocions que provoquen les noves tecnologies i la sostenibilitat.

100101

Page 103: CATALEG GENERAL 2012

Coixí extraïble dotat de base per recolzar-hi el portàtil.

Sofà Connect 3 places. Amb seients i respatllers lliscants sincronitzats i amb coixí extraïble per recolzar-hi el portàtil. Acabats en tela boxer color20. Mides L212 cm. Preu 1.095 €. Taula centre Curve Destaca la sobrietat del disseny i l’equilibri de la corba. Acabat en lacat blanc porus i vidre. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 510 4 nou

Page 104: CATALEG GENERAL 2012

… i amb múltiples funcions que et faran la vida molt més còmoda. Mai abans havia estat tan relaxant llegir un llibre, xatejar o escoltar música al teu sofà. Reserva’t un moment i un lloc exclusivament per a tu, al teu sofà Connect a les 21 h.

Connecta amb el màxim confort 2.0…

Seients i respatllers lliscants sincronitzatsDesprés d’un dia dur no hi ha res millor que gaudir dels mecanismes de relax del teu sofà Connect. Estira-t’hi i sent com el respatller i el seient llisquen. Tanca els ulls i gaudeix-ne: és el teu moment.

Revister incorporat en el braçNo hi ha res més plaent que llegir la teva revista o llibre preferit al teu sofà. I ara, a més, no caldrà ni que t’aixequis perquè pots guardar la teva selecció de llibres i revistes en el braç del teu Connect. La comoditat en la seva màxima expressió.

sofà Connect

1.898€

Sofà Connect by

Sofà Connect 3 places+chaise longue relax elèctrica. Amb seients i respatllers lliscants sincronitzats i braç revister. Acabats en tela bóxer color 10. Mides L292 cm. Preu 1.898 €. Butaca Mary Reinterpretació d’una butaca clàssica amb una marcada personalitat. Combinació única d’acabat en tela. Preu des de 554 4

102103

Page 105: CATALEG GENERAL 2012

Chaise longue lliscant relaxSi et decideixes per un Connect amb chaise longue no te’n penediràs. Una opció pensada per als autèntics fans de la comoditat gràcies als seus exclusius mecanismes de relax.

sofà Connect

1.898€

nou

Sofà Connect by

Sofà Connect 3 places+chaise longue. Amb seients i respatllers lliscants sincronitzats i braç revister, la chaise longue incorpora mecanisme de relax. Acabats en tela mastiff color16. Mides L292 cm. Preu 1.898 €

Page 106: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Theo by

Descobreix un sofà molt confortable que et sorprendrà per tot el que ofe-reix: un bagul sota el mòdul de chaise longe per guardar tot allò que no vul-guis tenir a la vista però sí a mà. Dos pufs integrats sota el reposabraços per disposar de seients extra en qualsevol moment o utilitzar-los com a repo-sapeus... Què més es pot demanar?

Braç amb dos pufsUn detall molt cool per si tens una reunió d’amics i no hi cabeu tots, al sofà. I quan marxin, amaga’ls un altre cop.

Sofà raconer Col·lecció Theo Proposta de sofà amb racó terminal i braç coixí, reposacaps reclinable i seients lliscants manual. Acabats tela sèrie A beix. Mides L282xP218xH99 cm. Preu 1.274 €

Sofà Col·lecció Theo Proposta funcional i de total confort per un 3 places amb 2 pufs incorporats en braç. Acabats tela sèrie A negre. Mides L218xP95xH99 cm. Preu 755 €

Sofà Col·lecció Theo 3 places. Capçal reclinable, seients lliscants manual, bagul elevable i dos pufs integrats. Opcional 3 tipus de braç a escollir. Acabats tela wyne color31. Mides L272xP160xH99 cm. Preu 999 €

sofà Theo

1.274€

sofà Theo

755€

104105

Page 107: CATALEG GENERAL 2012

Reposacaps reclinable

Seients lliscants manuals

Ronyonera

Chaise longue amb bagul

Chaise longue de braç complet

Braç amb 2 pufs

Sofà Theo by

sofà Theo

999€preu

mínimgarantit

Theo és un sofà que sempre t’ofereix molt més. Més confort i modernitat. Més racons sorprenents per guardar i emmagatzemar. Més mides que s’adapten al teu espai i més acabats perquè en gaudeixis al teu gust.

Un disseny funcional que no et costarà més

Page 108: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Boracai by

El teu Boracai incorpora detalls que el conver-teixen en una autèntica experiència de relax, com el reposacaps reclinable i els seients llis-cants manuals o elèctrics. Una invitació a gaudir dels teus moments de desconnexió i confort.

Reposacaps reclinable

Seients lliscants manuals

Seients lliscants elèctrics

RECORDA-HO!! els nostres mobles

s’adapten a qualsevol mida

modular adaptable

Les propostes de Boracai s’adapten al teu espai i també a la teva manera de ser. El prefereixes en tela o en pell? En quin color? Escull l’entapissat que més bé reflecteixi la teva personalitat. En tens molts per triar.

Sofà Col·lecció Boracai Un desplegament de confort i disseny en un sofà de 3 places i chaise longue i amb tots els mecanismes per a una major comoditat: reposacaps reclinable i seients lliscants elèctrics. Acabats pell blanca sèrie P. Mides L276xP170xH75/90 cm. Preu 2.966 €

motors de regal en 2 places

PELL

106107

Page 109: CATALEG GENERAL 2012

Amb chaise longue o sense el sofà Boracai és ideal per a tot tipus de moments, sol o en companyia. Gaudeix del seu disseny innovador i de molts extres que t’aportaran el màxim relax i comoditat.

Confort i disseny amb molta personalitat

Sofà Col·lecció Boracai Sofà de 3 places i chaise longue i amb tots els mecanismes per a una major comoditat: reposacaps reclinable i seients lliscants manuals. Combinació de diferents teixits ave i polar: pell sintètica i tela sèrie C. Mides L276xP170xH75/90 cm. Preu 2.072 €

sofà Boracai

2.072€

disponible amb

tecnologia calefactable

SOFÀ VESTIT PER

Page 110: CATALEG GENERAL 2012

sofà BCN des de

2.483€

nou

Combina les teles que més t’agradin Escull les teles que més t’agradin i fes-ne les combinacions més atre-vides en els coixins, els respatllers i els braços del sofà. Posa-hi molta imaginació i crea un sofà que reflecteixi el teu gust i la teva personalitat.

Sofà modular BCN 8 places amb puf terminal. Disponible en un ampli assortiment de teles. Sensació embolcallant gràcies als seus seients amb doble farciment d’escuma supersuau. Mides L295xP205xH95 cm. Preu des de 2.483 4

108109

Page 111: CATALEG GENERAL 2012

Sofà BCN by

Si t’encanten els coixins, la suavitat, la flonjor i la combinació de colors, el nou BCN et fascinarà. Un sofà que et conquistarà per l’agradable sensació embolcallant que deixarà en la teva pell, gràcies als seus seients amb doble farciment d’escuma supersuaus i superconfortables. El pots gaudir en 2 places, 3 places, 4 places i amb chaise longue.

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 112: CATALEG GENERAL 2012

Sofà BCN by

nou

Coixins desenfundables inclosos en el preu del sofà

Màxima qualitat en els acabatsHi ha detalls que marquen la diferència en tots els sentits, com ara l’excel·lent qualitat en els acabats del teu sofà BCN. El cosit dels rivets està reforçat perquè aguanti l’“empenta” del dia a dia. Posa’l a prova.

Àmplia profunditat de seientEstira-t’hi, creua les cames, descansa sobre la base i els coixins o relaxa’t com et vingui més de gust. Una altra manera d’entendre la comoditat que et permet triar la postura en seure. Lliure, còmode, amb estil.

Sofà modular BCN 5 places amb chaise longue sense braç. Àmplia profunditat de seient i màxima qualitat en els acabats. Acabat teles col·lecció casino. Mides L280xP110xH84 cm. Preu des de 1.738 4. Taula centre Block Equilibri perfecte entre el disseny i la funcionalitat, amb doble nivell per organitzar. Acabat en lacat blanc porus. Mides L110xP60xH35 cm. Preu des de 363 4

sofà BCN des de

1.738€

110111

Page 113: CATALEG GENERAL 2012

BCN 5 places + puf

1.925€

BCN 3 places + chaise longue des de

1.738€

Munta’t un autèntic chill out a la sala de casa tevaEl nou sofà BCN inclou múltiples coixins supersuaus per a cada plaça, així ningú es quedarà sense el seu. A més, el pots escollir en un ampli ventall de teles i colors i fer-ne les combinacions que més t’agradin. Prepara’t la teva beguda favorita, treu-te les sabates, posa un tema de Morcheeba i a gaudir del teu nou sofà BCN.

Màxima profunditat de seient

Page 114: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Col·lecció Davao Sofà chaise longue de 3 places amb potes tubulars metàl·liques. Línies modernes i molt còmodes. Seients relax i reposacaps reclinable. 5 colors a escollir. Acabats ecopell pietra. Mides L288xP170xH81/98 cm. Preu 1.961 €

112113

Page 115: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Davao by

El sofà Davao és elegant, atractiu i molt, molt còmode. A més, incorpora l’opció de sistema calefactable perquè descobreixis una nova dimensió del confort i la calidesa. Tens diferents possibilitats de configuració que podràs combinar segons els teus gustos i preferències: mecanisme de relax manual o elèctric, puf independent, reposacaps reclinable amb opció de seient i ronyonera calefactable. L’has de sentir!

Mecanisme relax elèctric incorporable

Reposacaps reclinable

nou

sofà Davao

1.961€disponible amb

tecnologia calefactable

Page 116: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Davao by

El sofà Davao està preparat per passar totes les proves del teu dia a dia

El sofà Davao passa per estrictes controls de durabilitat i resistència perquè t’acompanyi durant molts anys mantenint-se com el primer dia.

Sofà Col·lecció Davao Proposta d’estructura confortable i múltiples opcions de configuració: mecanisme relax elèctric, reposacaps reclinable amb possibilitat de seient i ronyonera calefactable. Puf independent a joc per augmentar la teva comoditat. Acabats tela Vorno 77. Mides L230xP98xH81 cm. Preu fix 1.434 €. Preu 2 relax elèctrics 1.717 €

sofà Davao

1.434€

garantia de qualitat

114115

Page 117: CATALEG GENERAL 2012

nou

Reposacaps reclinable per a un relax total

Comandament del mecanisme relax incorporat en el braç

Sofà Col·lecció Davao Sofà de 3 places i chaise longue amb reposacaps reclinable i un seient amb mecanisme relax elèctric. Combinació de diferents teixits ave i polar: pell sintètica i tela sèrie C. Mides L288xP170xH75/90 cm. Preu 1.961 €

sofà Davao

1.961€

SOFÀ VESTIT PER

Page 118: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Tasmània by

En el model Tasmània trobaràs l’elegància, el confort i la qualitat que sempre has somiat en un sofà. Les seves línies modernes i atemporals aporten un toc de distinció a la teva sala menjador. Vine a provar-ho. T’enamorarà a primera vista.

Comoditat i qualitat immillorables

116117

Page 119: CATALEG GENERAL 2012

Reposacaps reclinable

Seients lliscants elèctrics o manuals

Tasmània Sofà 3 places i chaise longue en pell mamut color albergínia. Pots escollir entre mecanismes lliscants manuals o elèctrics, per gaudir de la màxima comoditat. Mides L281xP160xH99 cm. Preu 2.906 4

Pell

Page 120: CATALEG GENERAL 2012

Seu en la millor companyia i gaudeix de la màxima comoditatLa Maria juga, el bebè dorm i el sopar està preparat. És el moment de desconnectar el mòbil i gaudir del teu sofà Commodity, una veritable revolució en comoditat. Perquè incorpora un doble mecanisme de relax de peus i cap, totalment independent, de manera que pots estirar les cames i mirar la TV o llegir.

Mecanisme relax elèctric incorporable

Seient embolcallant i confortable

Reposacaps reclinable manualo elèctric

Sofà Commodity by

El model Commodity marca un abans i un després en comoditat funcional, gràcies als seus nous sistemes de relax que t’ofereixen un plus de comoditat. Una nova fita en confort que farà que no vulguis sortir d’aquest sofà. Gaudeix del Commodity en tela o pell i en multitud d’opcions en acabats i modularitat.

SOFÀ VESTIT PER

118119

Page 121: CATALEG GENERAL 2012

nou

Pots incorporar aquesta pràctica lleixa al teu sofà

4 places motoritzades. Permet moure indepen-denment capçal i seient

Commodity Sofà raconer amb 2 mecanismes de relax independents. Acabats en tela mastiff color9. Mides 324x324 cm. Preu 4.451 4. Taula centre Izú Col·lecció Aiko lliscant amb contenidor bar i safata integrada. Acabat noguera makao. Mides L120xP70xH40 cm. Preu 495 4

Page 122: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Commodity by

Una veritable revolució en comoditat amb detalls molt funcionalsT’has plantejat mai quant de temps passem buscant els diferents comandaments que tenim a casa? Nosaltres sí. Per això, el model Commodity porta els comandaments dels seus mecanismes de relax incorporats en el braç del sofà.

transport i muntatge

gratuïts

Tria la part del teu cos que vols relaxarCames? Coll? Cap? O tot el cos? Els exclusius sistemes de relax del model Commodity són inde-pendents. Així podràs relaxar la part del cos que prefereixis o que més necessiti descansar.

garantia de qualitat

SOFÀ VESTIT PER

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

120121

Page 123: CATALEG GENERAL 2012

nou

Commodity Sofà 3 places amb comandaments de mecanisme relax independents incorporats en el braç. Acabats en pell espessida blanca. Mides L218 cm. Preu 2.420 4

sofà Commodity

2.420€

Pell

Page 124: CATALEG GENERAL 2012

Mecanisme relax elèctric incorporable

Seient embolcallant i confortable

Mecanisme relaxOpció de reposapeus elevable per a una major sen-sació de descans. Una vegada la provis, desitjaràs haver-ho fet abans.

Sofà Palermo by

Quan proves un sofà Palermo experimentes una sensació acollidora, càlida i altament confortable. El seu estil sobri encaixa perfectament amb la teva per-sonalitat i els seus mecanismes opcionals de relax et proporcionen una agradable sensació de confort. Sens dubte, es convertirà en el centre del teu menjador.

122123

Page 125: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Col·lecció Palermo Proposta chaise longue fixa amb braç ample en pell grisa. Opcional relax elèctric i butacons. Acabats pell L09 color 984 gris. Mides L283xP158xH93 cm. Preu 2.599 €

sofà Palermo

2.599€

Pell

Page 126: CATALEG GENERAL 2012

Sofà Col·lecció Bari Proposta de chaise longue amb braç estilitzat i gran comoditat d’asseguda. Mecanisme relax elèctric en un dels seients. Acabats pell L09/S color 901 blanc. Mides L287xP158xH93 cm. Preu 2.998 €

Personalitza el teu sofà!

La teva tecnologiai confort

Pell o tela? El color que més ‘agradi

El teu sofàEscull el dissenyi la mesura

Pell

Descobreix moltes més opcions al nostre catàleg de sofàs

124125

Page 127: CATALEG GENERAL 2012

Mecanisme relax elèctric incorporable

Seient embolcallant i confortable

Sofà Bari by

Comparteix moments de màxima comoditat amb la teva família i els teus amics, i descobreix un estatus superior del confort. El model Bari combina el disseny més actual amb mecanismes de relax que podràs gaudir amb qui vulguis. En poc temps es convertirà en l’objecte més desitjat de la teva sala menjador. A qui li toca avui la chaise longue?

sofà Bari

2.998€

Page 128: CATALEG GENERAL 2012

Sistema relax automàtic

Una posició més còmoda? Canvia el seient a posició relax només tocant un botó del comandament.

Sofà Napoli by

L’elegància, comoditat i glamur del model Napoli s’adapten a tota mena d’espais i també d’economies. Pots escollir entre 3 o 4 places a més d’un gran nombre d’acabats que s’adapten a l’estil de la teva sala menjador. Com veus, ja no tens excusa per gaudir d’aquest sofà, que és el top de la comoditat i el disseny.

Napoli 4 places fix L260

2.189€

Napoli 3 places fix L208

1.550€

Sofà raconer Col·lecció Napoli La màxima expressió de confort i descans “made in Italy”. Línies suaus i pell genuïna que incorpora un mecanisme relax elèctric i reposapeus en una sola peça. Acabats pell L09/S color 901 blanc. Mides L296x296xP99xH93 cm. Preu 4.367 €

Pell126127

Page 129: CATALEG GENERAL 2012

Napoli és el súmmum de la comoditat i l’elegància gràcies al seu disseny de línies pures i l’àmplia capacitat de seient. I a més, pots gaudir d’extres com ara seients relax amb motor. No és irresistible?

Dissenyat per els apassionats del confort

Mecanisme relax elèctric incorporable

Seient embolcallant i confortable

Page 130: CATALEG GENERAL 2012

Aquesta és tota la roba que et cal per estar al teu sofà a l’hivern

nou128129

Page 131: CATALEG GENERAL 2012

Aplicable a models Davao i Boracai

* Tela intel·ligent. Model d’utilitat registrat a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques. Desenvolupat en col·laboració amb CETEMMSA Centre Tecnològic.

Teixit intel·ligent de baix consum

Sense risc de cremades

Màxima seguretat

Confort higrotèrmic

Consum reduït

50 W

Confort personalitzat

Apagada automàtica

AUTO-OFF20 min

Test de qualitat

No hi ha risc d’electrocució, ja que treballa a baixa tensió. Si s’hi clava un objecte metàl·lic, només es notaria un lleuger pessigolleig i el sistema conti-nuaria funcionant.

No hi ha risc de cremades, ja que treballa a temperatures màximes de 38-39 ºC. Sistema dissenyat per proporcionar confort.

Consum reduït a la mínima ex-pressió. La despesa energètica d’un seient a màxima potència és d’aproximadament 50 W, menys que una bombeta clàssica.

Confort personalitzat via co-mandament a distància. Control independent de la temperatura. Es pot connectar o descon-nectar i seleccionar entre dos nivells de temperatura.

Quan l’usuari s’aixeca, el siste-ma redueix automàticament el consum i la temperatura.

El sistema porta un temporitza-dor integrat en l’electrònica que fa que es desconnecti després de 20 minuts. No hi ha risc encara que et quedis adormit.

L’augment del confort higrotèr-mic, gràcies a la regulació de la temperatura del mateix sofà (calefacció localitzada), permet reduir l’ús de la calefacció gene-ral, amb la qual cosa es redueix el consum global de la llar.

S’han fet tests de qualitat a tota mena de teixits, pells sintètiques i pells, simulant un ús intensiu continuat de 4 anys.

Ciència i llarEls nostres projectes d’R+D+I són activi-tats col·laboratives i multidisciplinàries que tenen com a objectiu aportar so-lucions pràctiques per a la teva llar.

Utility Model nº 201130713 pending

tecnologia calefactable

Tecnologia calefactable

innovació

Page 132: CATALEG GENERAL 2012

Butaca Bari Acabat pell L09/S. Mides L98xP99xH93 cm. Preu fix 891 4. Preu relax elèctric 1.221 4

Relax elèctric o fix

Seient embolcallant i confortable

A partir d’ara, la teva butaca Bari serà un dels mobles més sol·licitats de la teva llar; tothom s’hi voldrà asseure. Per la seva exquisida i embolcallant comoditat, els seus nobles acabats en pell i els seus innovadors mecanismes de relax. No deixis que ningú te la prengui.

La més sol·licitada de la casa

Butaques

Pell

130131

Page 133: CATALEG GENERAL 2012

Capçal reclinableIntegra un mecanisme de confort total per a la zona cervical. Gaudeix totalment de la teva butaca.

Butaca Kloe amb opció de relax motor/manual, balancí i power lift. Acabats en tela, pell sintètica i pell. Mides L74xP95xH102 cm. Preu relax manual 639 4. Preu balancí 748 4. Preu relax motor 805 4

Butaca Napoli Mides L96xP99xH93 cm. Acabat pell L09/S. Preu fix 891 4. Preu relax elèctric 1.221 4

Butaca Davao Mides L88xP104xH81/98 cm. Acabat tela sèrie C. Preu fix 728 4. Preu relax elèctric 904 4

Butaca Palermo Mides L96xP99xH93 cm. Acabat pell L09/S. Preu fix 836 4. Preu relax elèctric 1.166 4

Pell

Pell

Page 134: CATALEG GENERAL 2012

Butaca Cúbic Sistema relax sobre una base giratòria. Mides L79xP105xH90 cm. Preu des de 801 4

Relax

Butaca Sistema relax per a una estructura de patí cromat. Mides L79xP105xH90 cm. Preu des de 654 4

Butaca Cúbic amb sistema relax incorporat presentat en Evolve blanc. Mides L79xP105xH90 cm. Preu des de 559 4. Opció relax amb balancí des de 673 4. Opció relax motor des de 744 4

Butaca Olga Avançat disseny de línies simples per situar un còmode seient en poc espai. Mides L73xP76xH78 cm. Preu 461 4

Butaca Olga Disseny entapissat en pell sintètica i giratòria. Mides L73xP76xH78 cm. Preu des de 535 4

Model Olga

Butaca Theo Pràctica i confortable. Mides L87xP90xH99 cm. Preu en tela des de 288 4

Model Theo

Model FredModel Tasmània

Model Cúbic

Relax

Model Zoe

Butaca Tasmània Entapissada en tela, pell sintètica i pell. Mides L87xP100xH100 cm. Preu model fix des de 664 4. Opció relax elèctric des de 858 4

Butaca Fred Model compacte, de dimensions reduïdes, amb divertit teixit estampat. Ideal per als teus racons. Mides L86xP76xH84 cm. Preu des de 261 4

Butaca Zoe relax Proposta de relació qualitat-preu immillorable. Mides L100xP77xH90 cm. Preu des de 419 4

Relax

Elevable power lift

Balanc

132133

Page 135: CATALEG GENERAL 2012

Un toc retro per al teu racó especialModel MarySi t’agrada sortir-te de tot el que és convencional, t’encantarà aquesta butaca. Inspira’t, juga amb els entapissats i marca un estil molt personal al teu racó preferit de casa.

Butaca Mary Una butaca de tarannà clàssic actualitzat que et permet personalitzar amb l’ampli ventall de teixits per combinar. Preu des de 554 4

butaca Mary des de

554€

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 136: CATALEG GENERAL 2012

El saber no ocupa lloc, els teus llibres sí.La llibreria que s’adapta a les teves necessitats amb diferents alçàries, amplàries i amb grans possibilitats d’acabats. Una immillorable relació qualitat-preu!

Llibreria Niko L101xH143,1xP28,8 cm

322€*

Llibreria Niko L228xH221,1xP28,8 cm

774€*

Llibreries Niko by

alçàries126,4 3 prestatges143,1 3 prestatges159,18 4 prestatges204,4 5 prestatges221,1 5 prestatges237,8 6 prestatges

gruix de 3,5 cm

amplàries de prestatge29,639,449,25978,6849498,2109Llibreria Niko

L250xH159,18xP28,8 cm

839€*

* preu calculat amb acabat base

134135

Page 137: CATALEG GENERAL 2012

gamma de colors

Passa per la teva botiga més propera i descobreix totes les possibilitats que tens Consulta-ho a la pàgina 265

Llibreria Niko L218xH237,8xP28,8 cm

1.293€*

Llibreria Niko L167xH143,1xP28,8 cm

738€*

Llibreria Niko L262xH237,8xP28,8 cm

1.505€*

Àmplia gamma d’acabats de la col·lecció NikoColors base

Altres acabats New Lac, Iris, Texturats, Porotex i Fantasia

Més informació sobre acabatsde la col·lecció Niko a la pàgina 256!

Melaminamogambo

Melaminabedoll

Melaminapi

Novo-texblanc

Novo-texbeix

Novo-texmarró

Novo-texblau

Porotexperla

New Lacblanc

New Lacvisó

Tèxtilsorra

Melaminaom

Page 138: CATALEG GENERAL 2012

transport i muntatge gratuïts

136137

Page 139: CATALEG GENERAL 2012

Et portem els mobles

i te’ls muntem

per

Don’t worry ; )be

* Consulta en el teu punt de venda la distància màxima de transport gratuït.

*

Page 140: CATALEG GENERAL 2012

DORMITORI VESTIT PER138139

Page 141: CATALEG GENERAL 2012

Dormitorissecció

gaudeixde novessensacionsBenvingut al despertar dels sentits, al teu petit paradís personal, al teu dormitori. Un lloc que et seduirà per les seves elegants línies sinuoses i per petits detalls que estimularan la teva imaginació. Descansa, comparteix secrets, recull-te, intima, conversa, fes pessigolles a la teva parella i, l’endemà, desperta’t com nou.

original Kibuc

Per fi a casa

Page 142: CATALEG GENERAL 2012

Dormitori Col·lecció Pasión Capçal Ele doble de 320cm acabat lacat en blau ultramar i entapissat en tela nirvana uni color 575, llums leds opcionals no inclosos. Preu 2.399 €

Qui t’ha vist.Col·lecció Pasión by

nou

col·leccióPasión

2.399€

140141

Page 143: CATALEG GENERAL 2012

I qui et veu.L’espai més íntim de casa teva que es transforma segons els teus desitjos El dormitori Pasión de Kibuc és tot el que tu vulguis que sigui. L’espai més íntim de casa teva que es transforma segons els teus desitjos. L’ambient ideal per aïllar-te una estoneta, per a la conversa més personal o per a quan les paraules sobren...

A Kibuc transformem la llar amb solucions pensades per a millorar la teva qualitat de vida.

Leds de llum ambiental de diferents colorsCustomitza l’ambient del teu dormitori i aconsegueix l’ambient desitjat. Vermell, verd, blau, groc, cian, púrpura i blanc. Pots establir un color o deixar que passin. Inclou comandament.

DORMITORI VESTIT PER

Page 144: CATALEG GENERAL 2012

Quin és el teu preferit? A Kibuc tens múltiples estils per triar

El mateix dormitori...

Color sensacióSi tu ets dels qui sempre veuen la vida en color, transforma, amb pocs complements, el teu dormitori Pasión en un espai colorista que respiri alegria, vitalitat i optimisme. Catifes, quadres i detalls que t’ajudaran a transmetre, amb colors, les sensacions que vols.

DORMITORIS VESTITS PER

142143

Page 145: CATALEG GENERAL 2012

... dos estils diferents

Blanc lluminósEl blanc torna amb força per omplir de llum i elegància el teu espai, creant un ambient relaxant que convida a desconnectar i a trobar-se amb un mateix. Amb pocs complements però ben escollits aconseguiràs aquella naturalitat i frescor que tan bé li escau al teu dormitori Pasión.

col·leccióPasión

1.463€

nou

Dormitori Col·lecció Pasión Proposta capçal Romantic amb banyera i tauleta de nit integrada. Acabat blanc sorrejat. Llit (L266 cm). Preu 1.463 €. Xifonier amb sistema d’obertura fàcil integrat (L83 cm). Preu 392 €

veure vídeo

Page 146: CATALEG GENERAL 2012

Detalls de qualitat disponibles en tota la col·lecció Pasión

Col·lecció Pasión by solucions & idees

Tauleta mòbil

285€

nou DORMITORI VESTIT PER144145

Page 147: CATALEG GENERAL 2012

Còmoda capçalera de forma corbadaLa forma ergonòmica de la capçalera et permet llegir recolzant el cap còmodament sense que et calguin coixins. Una solució de disseny que et fa més fàcil el teu dia a dia.

Tauleta mòbilAtreveix-te a penjar a la porta un “no molesteu”. Amb aquesta pràctica tauleta mòbil podràs organitzar un divertit esmorzar per a dos al llit. L’última novetat en disseny perquè passis un dia molt especial.

Acabats de qualitat i dissenyEn la còmoda i la base del tatami podem observar les línies fines i tènues que són característiques de tota la col·lecció Pasión. Els calaixos es tanquen amb el sistema push, amb el qual s’eviten els tiradors.

Espai d’emmagatzematgeL’espai situat al costat de la tauleta de nit queda ocult i et permet guardar-hi totes aquelles coses que prefereixes tenir a mà. Des del llit pots agafar-les sense cap problema.

Page 148: CATALEG GENERAL 2012

Per fi a casa

col·laborant amb

llit col·leccióPasión

1.229€

20%descompte en Textura Interiors i Textura Baby&Kids per la compra d’un dormitori a Kibuc

Promoció vàlida fins al 31 d’agost de 2013. Veure condicions a botigues Kibuc.

www.textura-interiors.com

146147

Page 149: CATALEG GENERAL 2012

Guimeràicinca

BanquetaAquesta banqueta, en freixe i blanc sorrejat, dóna un toc d’elegant glamur al teu dormitori. Pots fer-la servir per deixar-hi la roba mentre et vesteixes, com a seient quan t’emproves les teves sabates preferides o simplement per relaxar-te una estona.

nou

Dormitori Col·lecció Pasión Proposta capçal Ele amb banyera i tauleta de nit integrada. Acabat freixe. Llit (L250 cm). Preu 1.229 €

dissenyexclusiu

Oriol Guimerà (Barcelona 1972) i Joan Cinca (Barcelona 1974) es defineixen a si mateixos com dos dissenyadors que es complementen l’un a l’altre, amb resultats efectius a força de contenció formal però amb detalls que provoquen, en l’usuari, una segona lectura dels seus dissenys.

DORMITORI VESTIT PER

Page 150: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Nuit by

Disseny a un preu que no et farà perdre el sonLa col·lecció Nuit t’ofereix un disseny modern, actual i molt modular que et permetrà gaudir del confort del teu dormitori sense renunciar a les últimes tendències en formes, colors i acabats.

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

148149

Page 151: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Nuit

1.167€preu

mínimgarantit

Dormitori Col·lecció Nuit Conjunt de línies rectes i simples de banyera Kent, capçal Bahía i tauletes de dos calaixos amb sistema de tancament sense cops i obertura push. Acabats lacat blanc. Mides L298 cm. Preu 1.167 €

Page 152: CATALEG GENERAL 2012

Detalls de qualitat disponibles en tota la col·lecció Nuit

Les col·leccions de moble de Kibuc disposen d’una gran varietat de colors i acabats perquè puguis escollir l’opció que més t’agrada

Col·lecció Nuit by

Acabats de qualitatLa bellesa i la simplicitat es combina amb el gust pel detall en aquesta unió entre el cervino i el lacat blanc. Una combinació actual i elegant.

Solució per a la manca d’espaiAmb aquest ampli contenidor situat a sota del llit podràs com-pensar la manca d’espai. A més, la suavitat del seu mecanisme et permetrà accedir-hi a l’interior.

Llums integradesLa col·lecció sorprèn pels seus detalls pràctics i inno-vadors. Com ara aquestes llums al voltant de les taule-tes. Una solució que permet eliminar el llum de nit.

solucions & idees

gamma de colors

Passa per la teva botiga més propera i descobreix totes les possibilitats que tensConsulta a la pàgina 265

Una altra opció de color de la mateixa composició, en aquest cas en cervino i roure miller.

150151

Page 153: CATALEG GENERAL 2012

Eloy Millán

dissenyexclusiu

Funcionalitat i solucions a la vida quotidianaViatger, experimentador i cercador infatigable de nous materials i acabats, crea productes que, a més de disseny, aporten funcionalitat i solucions a la vida quotidiana. Creador de les col·leccions Sombra, Trazos i Nuit.

col·lecció Nuit

995€

Dormitori Col·lecció Nuit Original solució moderna i jove. Joc de capçals que s’uneixen per integrar llit i tauletes. Mides L305 cm. Preu 995 €

Page 154: CATALEG GENERAL 2012

Cool White. Submergeix-te en somnis suaus i lluminososL’estil Cool White, blanc amb un toc de color, és glamurós, tranquil i molt serè. Ideal per vestir el teu dormitori de sensacions relaxants que conviden a un descans reparador. Si apostes pel blanc en estat pur provocaràs un efecte més atrevit i audaç. Enamora’t d’uns dormitoris que compleixen tots els teus somnis tant en disseny com en funcionalitat.

col·lecció Nuit

1.638€

col·lecció Nuit

1.223€

còmoda

648€

CascaisVD012

AntiquePL098

Gris CascadaVG017

Bruma MarinaVD035

SkyPL034

Gris NoruegaVB018

Dormitori Col·lecció Nuit Modern i complet conjunt de capçal amb disseny multinivell i leds incorporats, tauletes integrades d’un calaix amb sistema d’obertura push i tancament sense cops i banyera de llit Kent. Acabats cervino i lacat blanc. Mides L295 cm. Preu 1.223 €

Dormitori Col·lecció Nuit Proposta original de descans i emmagatzematge. Solució en mòduls per aprofitar al màxim el teu espai. Acabats cervino i fum llistat. Mides L354 cm. Preu 1.638 €

152153

Page 155: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Nuit

1.318€

Apunts de

DECOració

Els papers de paret amb dis-senys i textures són tendència aquesta temporada. Hi aporten, al teu espai, modernitat i una agradable sensació de calidesa.

Els tons suaus de la fusta i els ocres matisen i proporcionen al blanc subtilesa i suavitat.

Dormitori Col·lecció Nuit Complet conjunt de capçal Moon amb llum. Acabats cervino i lacat plata. Mides L310 cm. Preu conjunt sense còmoda 1.318 €

Cool WhiteEl blanc amb un toc de color aporta al teu dormitori pau i serenitat, això el converteix en un estil ideal per relaxar-se i descansar. Combina amb un mobiliari de línies geomètriques, minimalistes i molt funcionals.

Page 156: CATALEG GENERAL 2012

Et garantim que un dormitori de tendència ja no és un somniSi vols fer del teu dormitori un espai personal i diferent, aposta pels lacats en plata. Un disseny a l’última en formes, en color, en concepció de l’espai que et permet gaudir del confort i la tranquil·litat de la manera més cool.

Els productes Kibuc estan fabricats i muntats per resistir el pas del temps.

col·lecció Nuit

1.726€

Dormitori Col·lecció Nuit Original capçal de plafons, banyera Kent i tauletes de nit amb sistema d’obertura push i tancament sense cops. Còmoda complementària opcional de 6 calaixos. Acabats roure miller i lacat gris. Mides L330 cm. Preu conjunt 1.236 €. Xifonier 425 €

Dormitori Col·lecció Nuit Espai embolcallant amb una estètica molt al dia on el color defineix la personalitat de l’ambient. Capçal amb leds incorporats. Acabats lacat pedra i plata. Mides L326 cm. Preu conjunt complet 3.249 €. Preu armari 1.794 €

Dormitori Col·lecció Nuit Completa proposta de descans i emmagatzematge aprofitant al màxim l’espai. Capçal Land, banyera Bahía i tauletes de nit combinat amb una original solució d’emmagatzematge. Acabats roure miller i lacat plata. Mides L360 cm. Preu 1.726 €

col·lecció Nuit

1.236€

garantiade qualitat

154155

Page 157: CATALEG GENERAL 2012

transporti muntatge

gratuïts

modularadaptable

Un disseny a l’última en roure cendra i laca plata que aprofi-ta al màxim l’espai en aquest racó. Una solució de disseny molt funcional.

Page 158: CATALEG GENERAL 2012

Tanca els ulls i imagina’t l’espai que sempre has somiatUn espai que combina l’exclusivitat amb el disseny més nou. Acabats amb lacat blanc, capçals amb detalls en fusta, línies que et sorprendran pel seu estil. Tot un món de confort per gaudir-ne de nit i de dia.

transport i muntatge

gratuïts

prenem mides sense

cap cost

col·lecció Nuit

2.205€

Cada racó és importantLa versatilitat i modularitat de la col·lecció Nuit fa que puguis aprofitar cada racó del teu dormitori. Això sí, sense perdre gens ni mica l’estil.

xifonier

309€

156157

Page 159: CATALEG GENERAL 2012

Dormitori Col·lecció Nuit Capçal Bahía i banyera Nasao amb llum i tancament lateral. Acabats roure miller i lacat blanc. Opcional complementar-ho amb còmoda de 5 calaixos amb tiradors integrats. Mides L330 cm. Preu conjunt 1.446 €. Xifonier 309 €

Dormitori Col·lecció Nuit Capçal Bahía i banyera Nasao amb llum i tancament lateral. Acabats en cervino i lacat plata. Mides L395 cm. Preu conjunt 2.205 €. Capçal 1.199 €

Garantia de qualitat KibucA Kibuc estem en contra del comprar, utilitzar i llençar. Per això, tots els nostres productes estan pensats per acompanyar-te durant molt temps i preparats per passar les proves de la vida diària.

col·lecció Nuit

1.446€xifonier

309€

garantiade qualitat

Page 160: CATALEG GENERAL 2012

Detalls que il·luminenEl capçal incorpora discrets LEDS que produeixen una suau il·luminació. Aquest recurs permet subratllar diverses zones del moble i així es genera una suau sensació.

Dormitoris Programa Nuit La llum, una opció més per completar el dormitori. Les tauletes i el capçal integren llums led que produeixen una suau il·luminació, una experiència a l’última en disseny, en acàcia (noguera) i laca visó. Mides llit L 332 cm. Mides xifonier L62x111x45 cm. Preu llit (amb llum led) + 2 tauletes + xifonier 1.523 €

Còmoda en noguera amb una gran capacitat per guar-dar totes les teves coses.

xifonier

299€

158159

Page 161: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Nuit

1.224€

La bellesa de la noguera, la calidesa de la fusta i la cura en els detalls de la il·luminació fan d’aquest dormitori un espai ideal per relaxar-se i descansar. Tu només has de tancar els ulls i deixar-te emportar.

Naturalitat per a un somni molt relaxant

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 162: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Aiko by

Somnis High QualityLa col·lecció Aiko et convida a abandonar-te a un somni d’elegància, frescor, estil i tendència. Creant ambients cuidats al màxim, amb propostes actuals com aquest capçal entapissat que proporciona al teu dormitori un ambient serè i relaxant.

160161

Page 163: CATALEG GENERAL 2012

L’última novetat en disseny funcional. El sistema d’ober-tura i tancament esmorteeix l’impacte i així evita el soroll i els cops. A més, els tiradors estan integrats en el calaix.

Dormitori Col·lecció Aiko Estil sobri i un toc molt personal que combina banyera Float, dues tauletes de nit i capçal entapissat Akira per a un espai de descans intimista i únic. Acabats lacat blanc porus i entapissat tità. Mides L292 cm. Preu 1.496 €

col·lecció HIGH QUALITYAiko

1.496€preu

mínimgarantit

L’entapissat encoixinat és l’última tendència en decoració.

Page 164: CATALEG GENERAL 2012

Capçal amb LEDSDescobreix aquesta solució funcional i decorativa: una llum LED integrada en el capçal. Una il·luminació que t’ajudarà a crear un ambient íntim i relaxant.

Petit estudi o tocadorQui va dir que el dormitori és només per descansar? Dóna’t un capritx i crea un espai per a tu dins el teu dormitori; per arreglar-te, llegir, pensar o somiar desperta.

Detalls de qualitat disponibles en tota la col·lecció Aiko

Joier al calaixUna solució molt pràctica per tenir-ho tot ordenat i ben orga-nitzat, a més de tenir-ho sempre a mà. Obrir, tancar i llestos.

Tiradors integratsL’última novetat en disseny funcional. Tiradors integrats en el mateix frontal del calaix de la tauleta de nit. Un de-tall decoratiu que et permet gaudir del disseny sense que res no sobresurti.

Col·lecció Aiko by solucions & idees

162163

Page 165: CATALEG GENERAL 2012

Dormitori Col·lecció Aiko Estil atemporal en tonalitats roure tizón i roure lacat nutria mat. Llit amb dues tauletes combinat amb conjunt format per part superior i mòdul de dos calaixos adaptable a les teves necessitats d’espai. Mides L294 cm. Llit L150x190 cm. Tauletes L62 cm. Conjunt de sobre L150 cm. Mòdul 2 calaixos L82 cm/un. Preu 2.716 €

Aquest dormitori, per la seva versatilitat, et permet crear un espai polivalent molt personal adaptat a les teves necessitats. I a més, amb interiors que tenen capacitat per a tota mena d’objectes.

Llegir, treballar, organitzar les teves coses i descansar

col·lecció HIGH QUALITYAiko

2.716€

Page 166: CATALEG GENERAL 2012

Dormitori Col·lecció Aiko Un espai modern i amb un toc colorista. La col·lecció et permet jugar amb materials i colors per crear l’espai que més s’adapti al teu gust i al descans. Capçal Fuji, banyera de llit Float i dues tauletes de nit amb tiradors integrats. Acabats lacat grafit, boira i nutria mat. Mides L295 cm. Preu 1.720 €

nou

col·lecció HIGH QUALITYAiko

1.720€

Natural styleAquest estil s’inspira en la naturalesa. És acollidor, relaxant, evocador i molt equilibrat. Segons si volem evocar la terra o el mar, utilitzarem colors més frescos o més càlids.

Apunts de

DECOració

164165

Page 167: CATALEG GENERAL 2012

Natural. Hi ha llocs on sempre vols tornarPerquè no passen de moda, perquè t’hi sents molt a gust, perquè per molt que el temps passi els sents tan teus com el primer dia. Aquestes són les sensacions que et provoquen aquests dormitoris: una dolça invitació a relaxar-te en aquest univers de colors càlids i línies sòbries i elegants.

Dormitori Col·lecció Aiko Proposta que combina descans i un multiespai ideal per ordenar els teus objectes personals, amb banqueta i xifonier. Capçal amb panell fi a manera de capçal, banyera de llit i tauletes de nit amb tiradors integrats. Acabats lacat boira porus. Mides L294 cm. Preu 2.654 €

col·lecció HIGH QUALITYAiko

2.654€

Colors de paretEls colors terra són ideals per combinar els uns amb els altres. No només són adequats per a ambients rústics: ben combinats poden ser utilitzats en ambients dinàmics i moderns. Tenen la particularitat de ser serens, càlids i acollidors.

AtmósferaE474

HoggarE466

VulcanoE451

SenderoVB097

NoqueVD141

ColinaVD185

CastañoGaiaE467

FósforoE450

Page 168: CATALEG GENERAL 2012

Dormitori Col·lecció Aiko Estil sobri i elegant en tonalitats càlides. Llit, capçal i dues tauletes combinat amb còmoda i mirall. Acabats lacat quars mat i noguera clara. Mides L329 cm. Llit L150x190 cm. Tauletes L82xH27xP45 cm. Còmoda L112xh79xP45 cm. Mirall L112x62 cm. Preu 2.599 €

Relaxa’t en aquest dormitori d’estil sobri i elegant, en tonalitats càlides, que combina amb molt d’estil el lacat mat amb un detall en noguera clara.

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

166167

Page 169: CATALEG GENERAL 2012

Imagina’t un espai que respira pau, tranquil·litat i calma. Amb un estil elegant que omplirà les teves nits de glamur i els teus dies d’harmonia. Amb detalls que et sorprendran, com ara els tiradors integrats en les tauletes de nit i una curosa combinació de materials.

Dóna la benvinguda a les nits més elegants

col·lecció HIGH QUALITYAiko

2.599€

dissenyexclusiu

La unió fa la forçaEls dissenyadors Kibuc estan compromesos amb la millora de la qualitat de vida de les persones a les seves llars. Tenen els ulls ben oberts per oferir dissenys que s’adaptin a les seves necessitats, amb disseny i qualitat a bon preu.

Kibuc Team

Page 170: CATALEG GENERAL 2012

Llits entapissats

llit entapissat Stacy fix des de

873€

Els llits entapissats, en tela, són tendència aquesta temporada i proporcionen al teu dor-mitori una sensació còmoda, càlida, acollidora i elegant. Deixa’t embolcallar pel seu estil relaxant i serè, ideal per gaudir del confort del teu dormitori tant de dia com de nit.

168169

Page 171: CATALEG GENERAL 2012

llit entapissat Stacy amb bagul elevable

957€

Llit entapissat Stacy En tela o pell sintètica. Pots escollir el color de la tela, els rivets i els botons, així com un model elevable o fix. Mides L150x190 cm. Preu fix des de 873 €. Preu elevable des de 957 €

Descansar i guardarEl llit Stacy, entapissat en el capçal i en la banyera, incorpora un bagul elevable amb una gran capacitat per ordenar les teves coses. És molt útil per guardar el nòrdic de l’hivern o la roba de llit. A més, gràcies als seus nous mecanismes és molt fàcil d’apujar i d’abaixar. Stacy, funcionalitat i bellesa.

gamma de colors

nou

Page 172: CATALEG GENERAL 2012

llit entapissat Square fix

979€

Tots els llits entapissats Kibuc disposen de l’opció de bagul elevable. Una solució pràctica amb una gran capacitat d’emmagatzematge.

nou

bagul elevable

170171

Page 173: CATALEG GENERAL 2012

Square és l’última novetat en llits entapissats. Un capçal que ressalta per la modernitat dels seus quadres amb volum en diferents mides. Formes suggeridores en pell sintètica i en tons càlids, blancs o plates, per a un dormitori que et convida a abandonar-te a les més agradables sensacions.

Calidesa de tendència per al teu dormitori

Col·lecció entapissada Square Conjunt de llit amb capçal, banyera, banqueta i mirall entapissats. Llit elevable o fix. Acabat llit i banqueta en pell sintètica blanca. Mides llit L150x190 cm. Preu fix des de 979 €. Preu elevable des de 1.056 €. Mides banqueta L150xP84xH45 cm. Preu des de 330 €. Acabat mirall pell sintètica plata. Mides mirall L120x200 cm. Preu des de 495 €

mirall

495€

Page 174: CATALEG GENERAL 2012

Velluts i visons per a nits suggeridores

Llit entapissat Wendy (Capçal i banyera) Proposa un ampli capçal entapissat en visó que s’estén per la base del llit amb possibilitat de canapè elevable. Mides conjunt 171x212 cm (per a matalàs 150x190 cm). Preu amb canapè 1.299 €. També pots adquirir el capçal per separat. Mides capçal 111x171 cm. Preu 425 €

transporti muntatge

gratuïts

garantiade qualitat

llit entapissat amb bagul elevableWendy

1.299€

bagul elevable

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

172173

Page 175: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció entapissada Square Conjunt de llit amb capçal, banyera, banqueta i mirall entapissats colors càlids. Llit fix. Acabat llit i banqueta en vellut. Mides llit L150x190 cm. Preu fix acabats fotografia 1.278 €. Preu elevable 1.408 €. Mides banqueta L150x190 cm. Preu des de 330 €. Acabat mirall vellut. Mides mirall L150x190 cm. Preu des de 418 €. Col·lecció Im Tauleta d’1 o 2 calaixos i xifonier. Mides tauleta 1 calaix L60P46.5H24 cm. Preu des de 328 €. Mides tauleta 2 calaixos L60P46.5H45 cm. Preu des de 411 €. Mides xifonier L60P46.5H124 cm. Preu des de 1.034 €

llit entapissatSquare fix

1.278€

tauleta 1 calaix

328€

tauleta 2 calaixos

412€

xifonier 6 calaixos

1.034€

mirall

546€

banqueta

431€

Good night. Bonne nuit. Gute Nacht. Si per tu el moment més suggeridor del dia és l’arribada de la nit, segur que t’encanta el glamur dels entapissats en vellut. Una proposta arriscada que pots equilibrar amb aquestes tauletes i aquesta calaixera en lacat blanc. T’hi atreveixes? Segur que sí.

nou

bagul elevable

Page 176: CATALEG GENERAL 2012

Benvingut a un univers de disseny de línies suggeridores i acabats que no t’acabaràs. Una col·lecció que despertarà els teus cinc sentits i vestirà el teu dormitori de noves sensacions.

Amb Nuit gaudiràs del disseny més actual a un preu molt assequible. Una càlida i confortable experiència que pots triar en un gran nombre d’acabats i combinar a la teva manera.

Has vist composicions de la col·lecció Pasión a les pàgines 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 y 147.

Has vist composicions de la col·lecció Nuit a les pàgines 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 y 159.! !

Pasión Nuitcol·lecció col·lecció

Exemples de modularitat Exemples de modularitat

Acabats Colors base

Espai 3,5 m Espai 3,5 m

Espai 2,5 m Espai 3 m

GuimeràicincaDissenyadors

Eloy MillánDissenyador

nou

Acabats Colors base

Acàcia (noguera)

Pissarra

Pedra

Freixe Aurósorrejat

Blanc CervinoRoureMiller

Noce

Fog

Fumllistat

Alumini

Lacats mat / Vidres

VioletaBlanc Visó MostassaVermell

Entapissats

Blanc NegreNew beige

VolcàOmbra Plata NegrePedraCapuccino

Només per mòduls, prestatgeria i frontals.

Pluja Ardèsia

Només per a interiord’armari

Lacats mat / Vidres

Negre Pana

Caqui Xocolata Toffee Ultramar CelSorra Beix

Rosa Morat Albergínia Burdeos VermellOceà Malva

Taronja TèxtilMostassa Oliva

Quars Blanc Platí GrafitGris

Visiona el catàleg Pasión a la teva tablet o smartphone

Visiona el catàleg Nuit a la teva tablet o smartphone

Espai 3 mEspai 2,7 m

Espai 2,4 m Espai 2,8 m

174175

Page 177: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció HIGH QUALITY

Has vist composicions de la col·lecció Aiko a les pàgines 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 y 167.

Has vist composicions dels llits entapissats Square, Stacey y Wendy a les pàgines 168, 169, 170, 171, 172 i 173.! !

Exemples de modularitat

Aiko és qualitat i transforma el teu dormitori en un ambient elegant, fresc, amb estil, de tendència i molt adaptable. Escull l’acabat i la proposta que més bé s’adapti al teu estil.

Benvingut a un món càlid, acollidor i molt confortable. En els llits entapissats Kibuc trobaràs una gran quantitat d’opcions en diferents teles i colors perquè puguis crear el teu propi univers de confort.

Aikollitsentapissats

nouKibuc TeamDissenyador

Acabats Xapa base

Nogal Makao

Roure Tizón

Nogalclaro

Roure Carbón

Laca mat / Laca porus obert

Plata

Laca mat / Laca porus obert / Laca brillant

Acabats especials Vidres

Setinat Transpa-rent*

Pa de plata*Llit Stacy

Llit Square

Llit Wendy

*Només per a fronts, marc, capçal i potes de taula llàgrima..

Kibuc TeamDissenyador

gamma de colors

Els llits entapissats Kibuc disposen d’una gran varietat de colors i teles perquè puguis escollir l’opció que més t’agrada

nou

SquareStacyWendy

Visiona el catàleg Aiko a la teva tablet o smartphone

Blau Tempesta

Negre

GrafitNutriaBlanc Quars Mostassa Boira

Espai 3,15 mEspai 3 m

Espai 3 m Espai 3 m

Page 178: CATALEG GENERAL 2012

els nostres clients tenen

crèdit

176177

Page 179: CATALEG GENERAL 2012

Et financem els teus

mobles en 12 mesos sense interessos*

* Finançament en 12 mesos sense interessos. Import mínim 180 euros. Mensualitat mínima 18 euros. Exemple de finançament per a 600 euros en 12 mesos. Comissió de formalització 2%. Mensualitat 50 euros. Import total degut 612 euros. TIN 0% TAE 3,81%. Interessos subvencionats per Kibuc. Oferta subjecta a l’autorització prèvia de Banc Cetelem S.A. després d’estudiar la

documentació aportada i la signatura del contracte. Data de validesa de l’oferta 31 d’agost de 2013.

Don’t worry ; )be

Page 180: CATALEG GENERAL 2012

ArmarisCorbates, pantalons, vestits, bruses, sabates… La distribució interior dels armaris Kibuc et permet tenir cada cosa al seu lloc i tot a mà. A més, en totes les nostres col·leccions pots personalitzar l’interior de l’armari per adaptar-lo a les teves necessitats d’ordre amb prestatges, calaixos i barres gaudint d’un preu excepcional.

PantalonerHas de sortir corrents? Tots els teus pantalons en ordre i sempre a mà. I per a més comoditat, estira la barra extensible i escull el que més t’agradi.

Sabater extraïble Quina sabata et combina més bé? Amb aquest sabater és molt còmode triar, ja que veus totes les opcions. I a més, és extraïble.

CorbaterPer fi podràs tenir totes les teves corbates ordenades i en un estat perfecte gràcies a aquest innovador accessori. Totes a la vista: quina et ve de gust avui?

178179

Page 181: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Nuit by col·lecció Nuit

788€preu

mínimgarantit

Armari Col·lecció Nuit 4 portes batents. Gran capacitat d’emmagatzematge. Aporta solucions personalitzades com ara pantaloners, corbaters, sabaters. Àmplia modularitat i acabats adaptables a les teves necessitats, gustos i espai. Acabats cervino. Mides L201,9xH240xP62 cm. Preu 788 €

Personalitza l’exterior del teu armari amb divertides franges de vidre de diferents colors. Tens una gran varietat d’opcions: posa-hi imaginació i col·loca-les com més t’agradi.

Page 182: CATALEG GENERAL 2012

Bellesa i funcionalitat en els armaris de la col·lecció NuitSumant vidres a l’armari crearàs interessants jocs de colors i materials que et permetran gaudir d’un dormitori d’última tendència. T’atreveixes amb el mostassa combinat amb roure cendra? Tens múltiples formes de distribuir-los per aconseguir un resultat molt personal.

RECORDA-HO!!els nostres mobles

s’adapten a qualsevol mida

modularadaptable

gamma de colors

Armari Col·lecció Nuit 6 portes batents. Gran capacitat d’emmagatzematge. Aporta solucions personalitzades com ara pantaloners, corbaters, sabaters. Àmplia modularitat i acabats adaptables a les teves necessitats, gustos i espai. Acabats acàcia (noguera). Mides L241,9xH240xP62 cm. Preu 1.016 €

Armari Col·lecció Nuit Model Low Cost 2 portes corredisses amb perfil d’alumini. Aporta solucions personalitzades com ara pantaloners, corbaters, sabaters. Àmplia modularitat i acabats adaptables a les teves necessitats, gustos i espai. Acabats acàcia i vidre negre. Mides L200xH240xP67 cm. Preu 1.042 €

col·lecció Nuit

1.042€

180181

Page 183: CATALEG GENERAL 2012

1 Armari Col·lecció Nuit Dues portes corredisses en cervino. Mides L200x240 cm. Preu 1.386 4. 2 Armari Col·lecció Nuit Dues portes corredisses en cervino i vidre pedra. Mides L200x240 cm. Preu 1.582 4. 3 Armari Col·lecció Nuit Dues portes corredisses en cervino i vidre pedra. Mides L200x240 cm. Preu 1.530 4. 4 Armari Col·lecció Nuit Tres portes corredisses en cervino i vidre pedra. Mides L270x240 cm. Preu 2.279 4. 5 Armari Col·lecció Nuit Tres portes corredisses en cervino i vidre pedra. Mides L270x240 cm. Preu 2.203 4

Múltiples opcions!

col·lecció Nuit des de

1.386€

1 2 3

3

4

3

5

3

5

Page 184: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Pasión by

Col·lecció Pasión: obre la porta a noves sensacions en disseny i capacitat interior.Amb els armaris de la col·lecció Pasión crearàs la harmonia i l’ordre que necessites al teu dormitori. A l’exterior pots optar per la bellesa de les línies rectes o atrevir-te amb les arrodonides. A l’interior, moltes opcions perquè et marquis el teu propi ordre.

Armari Col·lecció Pasión 6 portes batents. Mides L243,7xH241 cm. Amb interior estàndar d’àmplia capacitat i possibilitat de personalizació. Acabats en bedoll sorra i lacat xocolata. Preu 1.469 €

Armari Col·lecció Pasión 4 portes batents. Mides L203,7xH241 cm. Acabat en blanc sorra i lacat albergínia. Preu 1.126 €

Armari Col·lecció Pasión 4 portes batents de L203,7xH241 cm. Amb interior estàndar d`àmplia capacitat i possibilitat de personalizació. Acabats en lacat beige i base noce. Preu 1.126 €

182183

Page 185: CATALEG GENERAL 2012

Tirador integratEn el perfecte disseny del teu armari Pasión no hi ha estridències, ni res que sobresurti. Per això, res millor que integrar-hi els tiradors.

nou

Armari Col·lecció Pasión de 4 portes batents de L203,7xH219 cm. Acabats amb interior estàndar en bedoll sorra i frontals sorra blanc. Preu 991 €

col·lecció Pasión

1.126€

Page 186: CATALEG GENERAL 2012

Garantia de qualitat KibucT’imagines quantes vegades al dia obres i tanques les portes del teu armari? Nosaltres sí. Per això, el teu armari passa per estrictes controls de qualitat perquè resisteixi, en les millors condicions, el teu dia a dia.

Col·lecció Aiko by

Armari Col·lecció Aiko 4 portes batents acanalades. Estil de qualitat i disseny personalitzable. Àmplia capacitat interior, calaixeres, prestatges, sabater, guarda-roba elevable, divisoris per a ell i/o per a ella. Possibilitat d’incloure un kit de leds amb sensor. Acabats lacat nutria mat i roure tizón. Mides L200xH240xP60 cm. Preu 1.796 €

Armari Col·lecció Aiko Model Mika. 4 portes batents. El gust per un estil de qualitat i disseny personalitzable. Àmplia capacitat interior, calaixeres, prestatges, sabater, guarda-roba elevable, divisoris per a ell i/o per a ella. Possibilitat d’incloure un kit de leds amb sensor. Acabats mirall. Lacat quars mat. Mides L200xH240xP60 cm. Preu 2.008 €

nou

garantíade calidad

184185

Page 187: CATALEG GENERAL 2012

Armari Col·lecció Aiko Model Naomi. 5 portes batents amb detall en fusta. Gust per la qualitat. Àmplia capacitat interior, calaixeres, prestatges, sabater, guarda-roba elevable, divisoris per a ell i/o per a ella. Possibilitat d’incloure un kit de leds amb sensor. Acabats lacat boira porus, roure tizón. Mides L240xH240xP60 cm. Preu 2.140 €

Page 188: CATALEG GENERAL 2012

transport i muntatge

gratuïts

projectes 3D sense cost

Una bona solució interiorEt proposem una solució de portes corredisses amb quatre prestatgeries, dues barres per penjar i dos calaixos de vidre. Tria la teva.

Personalitza l’interior del teu armari i treu el màxim partit del teu espai per emmagatzemar: prestatges fixos, extensibles, calaixos, penjadors, pantaloners… Hi ha una solució per a cada necessitat.

Armari Col·lecció Aiko 2 portes corredisses amb detall en fusta. Estil de qualitat i disseny personalitzable. Àmplia capacitat interior, calaixeres, prestatges, sabater, guarda-roba elevable, divisoris per a ell i/o per a ella. Possibilitat d’incloure un kit de leds amb sensor. Acabats lacat quars mat i noguera Makao. Mides L200xH240xP66,5 cm. Preu 2.297 €

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

186187

Page 189: CATALEG GENERAL 2012

Si et decideixes per un armari Aiko, et garan-tim que estarà al teu costat durant molts anys. Per la seva robustesa, perquè combina amb tot, per la sobrietat de les seves línies, perquè no voldràs canviar-ho… Vine a descobrir-ho.

Aiko. Mantenir l’ordre però amb qualitat.

nou

Armari Col·lecció Aiko Model Fuji. 2 portes corredisses. El gust per un estil de qualitat i disseny personalitzable. Àmplia capacitat interior, calaixeres, prestatges, sabater, guarda-roba elevable, divisoris per a ell i/o per a ella. Possibilitat d’incloure un kit de leds amb sensor. Acabats lacat blanc porus i lacat blanc brillant. Mides L200xH240xP66,5 cm. Preu 2.373 €

Page 190: CATALEG GENERAL 2012

VestidorsSi ets un amant de la moda segur que has somiat en moltes ocasions amb un vestidor per tenir-ho tot a mà i canviar-te còmodament. Ara, a Kibuc t’ho posem molt fàcil perquè ens adaptem al teu gust i també al teu espai. Ens posem a la feina?

Prestatges regulablesUna excel·lent manera de regular les prestatgeries a la mida que et resulti més còmoda. Més amunt, més avall... però sempre a mà!

Interiors amb llumNo et quedis a les fosques amb les solucions d’il·luminació interior amb tecnologia LED de Kibuc. Hi veuràs bé, triaràs millor.

Vestidor Col·lecció Astro Acabat tèxtil. Mides L255,2x220x50,4 cm. Preu 1.270 €

188189

Page 191: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Astro by

vestidor Astro

1.272€preu

mínimgarantit

Vestidor Col·lecció Astro Una proposta per aprofitar l’espai al màxim, en acabats tacte tèxtil. Mides 255x220 cm. Preu segons composició.

Page 192: CATALEG GENERAL 2012

Deixa que es vegi tot allò que defineix la teva personalitat: la teva roba, els teus complements, les teves sabates... Entra, mira, escull i emprova’t, així de fàcil. Gaudeix en aquest petit temple personal fet a la teva mida.

Per què amagar el que més t’agrada?

Col·lecció Aiko by

Barra abatible

190191

Page 193: CATALEG GENERAL 2012

nou

Vestidor Col·lecció Aiko Completa proposta de vestidor raconer. Gran capacitat per organitzar i ordenar les teves peces. Àmplies possibilitats per personalitzar-ho amb diversitat de complements al teu gust i adaptar-ho a les teves necessitats. Alta qualitat en els acabats i materials. Acabats tèxtil. Mides L347,2/332,2x240Hx57,6P cm. Preu 4.555 €

Sabater

Pantaloner

Page 194: CATALEG GENERAL 2012

Tancat o obert pels costats? Amb calaixos o prestatges? Amb quantes barres? I si hi incorporem un pantaloner? A Kibuc t’organitzem un vestidor a la mida de la teva personalitat i també de la teva roba. Tu decideixes.

Moltes maneres d’expressar la teva personalitat

RECORDA-HO!!els nostres mobles

s’adapten a qualsevol mida

modularadaptable

Organitza el teu vestidor a la teva manera. És la clau per trobar molt més ràpidament tot el que necessites. A Kibuc t’ajudem a fer-ho possible.

Col·lecció Kosmos by

Barres corbes per aprofitar el racó

Vestidor Col·lecció Kosmos Proposta raconera i acabats en alumini i gris. Mides L259/P50,4 cm. Preu 3.802 €

Vestidor Col·lecció Kosmos Acabat blanc. H240/P50,4 cm. Preu 1.995 €

192193

Page 195: CATALEG GENERAL 2012

Vestidor Col·lecció Kosmos Acabat blanc. Mides L260xH222xP50,4 cm. Preu 1.475 €

col·lecció Kosmos

1.475€paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 196: CATALEG GENERAL 2012

Experts en el teu descansEl nostre departament d’R+D investiga les característiques dels diferents materials i tecnologies per trobar la combinació perfecta que afavoreixi el teu descans.

Al laboratori es mesuren la resistència, la durabilitat, la fermesa o la flexibilitat dels equips perquè les nostres propostes s’adeqüin a les teves necessitats.

Descans

LàtexEs tracta d’un material natural que prové de la resina de l’arbre de cautxú. Com que és molt ferm, proporciona un confort que s’adapta a tota mena de perso-nes. A més, té una gran capacitat de recuperació a la pressió que el fa durar més.

Molles ensacadesMolles ensacades individual-ment. Proporcionen una como-ditat independent adaptant-se al cos de forma precisa en cada zona i cada individu.

El seu interior, lleuger, facilita un aireig natural i una ventilació ràpida que mantenen el teu matalàs sempre fresc, sec i lliure d’humitats.

ViscoelàsticMaterial termosensible, d’última tecnologia. S’adapta al cos, amb la qual cosa transmet una sensació d’ingravidesa. Com que elimina els punts de pressió, allibera la tensió a les articulacions.

HR. Nou material de cèl·lules ober-tes. Afavoreix la transpiració i dis-tribueix uniformement la pressió exercida pel cos, per a un millor confort i descans.

194195

Page 197: CATALEG GENERAL 2012

Matalàs. Nucli de 16 cm hr i 4 cm viscoelàstic. Transpirable (malla 3d laterals). Ergonòmic

Base somier Flexo. Somier fix de làmines flexibles. Alt nivell d’adaptació i elasticitat. Acabat antihumitat. Reforç lumbar. Opció potes, alçària amb potes 32 cm

Matalàs Viscoterm

Grau de fermesa (matalàs)

Nucli viscolàstic

Material termosensible, reacciona amb la calor del cos.

ViscolàsticHRNucli

Viscoelàstica: tecnologia a l’abast de tots

matalàs 150x190Viscoterm

476€preu

mínimgarantit

Somier 150x190Flexo

141€

PER LA COMPRA D'UN PACK

ET REGALEM EL/S COIXINS/S

model Tacto Pluma

MODEL 90x190 cm 150x190 cm

MATALÀS VISCOTERM 321 2 476 2SOMIER FLEXO 88 2 141 2

PACK VISCOTERM+FLEXO 409 2 618 2

Els preus no inclouen potes.

Page 198: CATALEG GENERAL 2012

90x190 cm 150x190 cm

MATALÀS 600 € 950 €SOMIER 132 € 242 €PACK 732 € 1.192 €

Pack NaturformMatalàs Naturform + Base Multikibuc

PER LA COMPRA D'UN PACK

ET REGALEM EL/S COIXINS/S model Tacto Pluma

Amb propietats naturals, medicinals i efecte relaxant. Amb tecnologia avançada Evo2 que regula la tem-peratura

Matalàs. Tecnologia: EVO2. Un nou material que proporciona una temperatura, resistència i elasticitat 100% estables. Encoixinat viscoelàstic. 5 zones de descans. Reversible. Alçària del matalàs: 24 +/–1 cm

Somier (potes opcionals). 24 làmines de 38 mm de faig vaporitzat. Elements de suspensió pivotants dobles, multi-posicions, en cautxú. Marc de tub d’acer. 6 conjunts de tensors centrals

Grau de fermesa (conjunt)

ViscolàsticHR (EVO 2)Nucli Encoixinat

Matalàs 150x190

950€

Beneficis per a la salutUn bon descans nocturn garanteix una adequada regeneració de l’organisme.

Kibuc t’ajuda a millorar:· Estrès

· Insomni

· Dolors cervicals

· Dolor d’esquena

· Lumbàlgies

· Cames pesades

· Mala circulació

· Engarrotament muscular

Somier 150x190

242€També disponible en altres mides. Els preus no inclouen potes.

196197

Page 199: CATALEG GENERAL 2012

Matalàs 150x190

770€

TreviscoMatalàs

Grau de fermesa

90x190 cm 150x190 cmMATALÀS 493 € 770 €SOMIER 110 € 205 €

Matalàs de viscoelàstica de 3 capes

Matalàs. Avançada tecnologia de tres densitats amb nucli anatòmic i cinc zones de descans. Viscoelàstica de gran qualitat que elimina la pressió de la superfície de descans sobre el cos. Funda amb cremallera desenfundable. Teixit 3D per a una transpirabilitat i higiene òptimes

ViscolàsticHR

Somier 150x190

199€

FlexoplusSomier

Somier (potes opcionals). Somier fix de làmines. Alt nivell d’adaptació i elasticitat. Acabat antihumitat. Independència de llits. Reforç lumbar amb làmines de disseny ergonòmic

Grau de fermesa

També disponible en altres mides

Page 200: CATALEG GENERAL 2012

La gamma Komfort és l’última novetat de Kibuc en descans. Capes i capes de confort, perquè gaudeixis de cada una de les teves nits. Per primera vegada podràs triar la tecnologia que més bé s’ajusta a les teves necessitats, sense que hagis de coincidir necessàriament amb la teva parella. A Kibuc, la innovació es transforma en llibertat d’elecció.

Confort amb K de Kibuc

Matalàs Komfort Base Komfort

EQUILIBRI Les molles ensacades independents del matalàs Komfort i la fermesa de la base Komfort el converteixen en el suport perfecte per trobar el grau de confort ideal, sigui quina sigui la constitució, grandària o pes de cada individu.

DISSENY El seu acabat amb tela de tapisseria, i l’elecció de les seves potes, el converteixen també en un elegant equip de descans.

2 Afegeix el matalàs i la base Komfort

Bloc VISCOD-50 kg/m3, 450 mm

Cover Viscolàstic Suau Cover LàtexBloc làtexD-55 kg/m3, 450 mm

MitjàHR fermesa altaD-30 kg/m3, 450 mm

Cover Hard Ferm

SencerDuo

HIgIèNIC Com que és desenfundable, facilita la rentada i la transpiració de l’interior.

ASSEQUIBLE El seu canvi o reposició en perllongarà l’ús, i permet tenir diverses opcions de confort.

1 Escull el teu cover Komfort3 tecnologies, 3 conforts

1

Descobreix la nova dimensió del confort: individualitza el confort en un llit doble

198199

Page 201: CATALEG GENERAL 2012

Base Komfort 150x190 (sin patas)

253€

Matalàs + cover/duo visco i làtex (150x190)

928€

Komfort Colección model Komfort

MODEL 90 cm 150x190 cm

MATALÀS KOMFORT 438 € 594 €

MODEL 90 cm 150x190 cmBASE KOMFORT (preu sense potes) 172 € 253 €

També disponible en altres mides. Molt indicat per a llits de grans dimensions.

Matalàs. 225 molles ensacades per m2 (+ de 600 unitats en 190x150). Independència de llits i màxima adaptabilitat. Encoixinat amb fibres de polièster i PU alta densitat. Reforç perimetral. Teixit especial decoració, extra gruixut, color gris fosc. Alçària acabat 20 +/–1

Base Komfort. Estructura metàl·lica reforçada. Encoixinat PU i entapissada teixit gris fosc. Alçària acabat 8 cm. Pota central de reforç inclosa. Opció potes metàl·liques decoratives 21 €/un. o potes fusta ocultes 5 €/un.

Cover Hard · làtex · visco. Bloc a elecció: Hard: HR fermesa alta D-30 kg/m3, 450 mm Làtex: Bloc làtex D-55 kg/m3, 450 mm Visco: Bloc VISCO D-50 kg/m3, 450 mm. Teixit stretch gris clar, sense rivet superior. Encoixinat amb viscoelàstica i fibra de polièster. Teixit antilliscant, part inferior per a acoblament perfecte al matalàs. Alçària acabat 70 mm +/–5 mm. Desenfundable. Unit amb cremallera (duo)

MODEL 90 cm 150x190 cm (sencer)

150x190 cm (duo)

COVER VISCO KOMFORT COVER LÀTEX KOMFORT 167 € 277 € 334 €

COVER HARD KOMFORT 134 € 222 € 268 €

Page 202: CATALEG GENERAL 2012

Matalàs 150x190

548€

Matalàs. 225 molles ensacades per m2 (+ de 600 unitats en 190x150). Independència de llits i màxima adaptabilitat. Encoixinat viscoelàstica en ambdues cares. Encoixinat amb fibres de polièster i PU alta densitat. Reforç perimetral. Teixit 3D encoixinat, en tot el perímetre, amb màxima transpirabilitat i higiene. Teixit elàstic antiarrugues, alta brillantor, en ambdues cares. Reversible. Altura acabat 25 +/–1

Matalàs Suit

Grau de fermesa (matalàs)

90x190 cm 150x190 cm

MATALÀS 372 € 548 €BASE 453 € 656 €PACK 825 € 1.204 €

També disponible en altres mides

ViscolàsticEncoixinatMolles

ensacades

Grau de fermesa (conjunt)

Base Bedcloset. Acabat en cantonades rectes, estètica més moderna. Tapa més fina i discreta, encaixada a l’interior. Motllura (pota) detall gris fosc a la part inferior. Entapissat en teles i pells sintètiques mostrari. No admet la possibilitat de somier en la tapa. Tirador integrat en la tapa. Alçària 34 cm (superfície útil interior 21 cm)

Base 150x190

656€

PER LA COMPRA D'UN PACK

ET REGALEM EL/S COIXINS/S model Tacto Pluma

200201

Page 203: CATALEG GENERAL 2012

ByblosMatalàs Byblos + Base Tapifix

FénixMatalàs Fénix + Base Tapikibuc

Preu matalàs 150x190

299€Grau de fermesa (conjunt)

També disponible en altres mides. Els preus no inclouen potes.

Preu base 150x190

167€

90x190 cm 150x190 cm

BYBLOS 194 € 299 €TAPIFIX 114 € 167 €

PACK 308 € 466 €

Interior de molla Bonnell, juntament amb nous materials, per a un amortiment perfecte.

Matalàs. Molla Bonnell, màxima fermesa. Encoixinat amb PU+polièster ambdues cares. Encoixinat continu. Alçària acabat 24+/-1

Base . Base entapissada reforçada amb 5 barres transversals d’acer. Estructura metàl·lica sobre tauler. Entapissat sobre escuma amb teles o pell sintètica (segons mostrari)

ViscolàsticPreu matalàs 150x190

710€Confort que s’adapta a cada persona, pes i forma individualment, encara que comparteixis el teu descans.Matalàs (3 zones diferenciades). Tecnologia: Molles ensacades + Viscoelàstic. Reforç perimetral. Reversible. Transpirable i ergonòmic. Alçària del matalàs: 27 +/–1 cm

Base (potes opcionals). Armadura de fusta sobre bastidor metàl·lic. Revestit amb escuma de poliuretà. Teles segons mostrari. Alçària sense potes: 6 cm. Alçària potes recomanada: 25 cm

Molles ensacades

90x190 cm 150x190 cm

FÉNIX 456 € 710 €TAPIKIBUC 132 € 200 €

PACK 588 € 910 €

Encoixinat

Grau de fermesa (conjunt)

Preu base 150x190

199€

Molla

Bonnell

PER LA COMPRA D'UN PACK

ET REGALEM EL/S COIXINS/S model Tacto Pluma

PER LA COMPRA D'UN PACK

ET REGALEM EL/S COIXINS/S model Tacto Pluma

També disponible en altres mides. Els preus no inclouen potes.

Page 204: CATALEG GENERAL 2012

Base 150x190

576€BedboxBase entapissada

Grau de fermesa

Canapè entapissat amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Característiques tècniques. Estructura metàl·lica d’acer. Tauler corrugat per a més resistència, higiene i estabilitat. Entapissat sobre escuma de poliuretà. Obertura mitjançant pistons de gas. Arquet subjectamatalàs. Aprofitament total de la superfície útil del canapè amb una alçària lliure de 19 cm

Base 150x190

451€BedwoodBase entapissada

Grau de fermesa

Canapè amb 4 acabats per triar: blanc, noguera, cirerer i wengué.

Característiques tècniques. Entapissat sobre escuma de poliuretà. Tela coordinada segons acabat per triar mostrari. Obertura mitjançant pistons de gas. Frontisses ergonòmiques d’obertura que eviten el frec amb el capçal. Arquet subjectamatalàs. Aprofitament total de la superfície útil del canapè amb una alçària lliure de 19 cm

Canapè abatible bedbox

Descobreix l’última novetat en ordre amb els nostres canapès

Disponible en altres mides

Disponible en altres mides

Blanc Noguera Cirerer Wengué202203

Page 205: CATALEG GENERAL 2012

Els nostres fills necessiten un bon descans. A Kibuc t’oferim solucions pensades per a ells.

Matalàs 90x190

180€RollingMatalàs

Grau de fermesa

Un matalàs ferm i de gran durada. Es lliura envasat al buit per a un transport més fàcil.

Matalàs. Tecnologia: HR+Encoixinat PU. Transpirable. Reversible. Articulable. Alçària del matalàs: 14 o 19 +/–1

HRNucli

Matalàs 90x190

174€

Recomanat per a llits individuals, juvenils.... Emmarcats en vareta d’acer temperat i amb reforç perimetral de poliuretà. 184 molles en la mida 90 x190 cm. Teixit exterior Damasc, que complint amb la norma Oeko-Tex st/100. Alçària central: 21 +/–1 cm. Opcional: matalasset a joc de 15 cm d’alt per a llits niu

YoungMatalàs

Grau de fermesa Molles

Un descans ferm i adequat per a totes les edats de creixement.

Kibuc Young Dreams: un disseny jove i actual

Disponible en altres mides

Disponible en altres mides

Page 206: CATALEG GENERAL 2012

Fermesa suau o mitjana

Fermesa mitjana o

alta

Fermesa alta

Independència de llit

T’has de fer les preguntes següents:

Dorms sol o acompanyat?Si dorms acompanyat la millor elecció és “independència de llits”

Segons grandària i pes· Llargària del llit, mínim 10 cm extra respecte de la teva alçada

· Amplària del llit, 60% més de la nostra amplària de cintura (o summa de les dues)

· Elecció en funció del pes: més de 80 kg duresa mitjana alta, més de 100 kg duresa alta

En quina postura dormo?· Panxa enlaire Grau de confort: mitjà o ferm· De costat Grau de confort: suau o mitjà· De bocaterrosa Grau de confort: alt

Ets calorós o fredolic?Tria bé l’amplària· Matalassos amb materials transpirables: teixit strecht, 3D, fibresenteixinades, etc.· Material termosensible (viscoelàstic) que manté la temperatura · Tria la base que permet la transpiració del matalàs

Problemes d’al·lèrgia?· Materials i teles apropiades: Sanitized, Oeko-Tex...· Matalassos desenfundables: faciliten la higiene i la ventilació del nucli

Problemes físics, d’esquena, lumbars...?· Els llits articulats ajuden a trobar la posició adequada per a cada problema· Confort suau o mitjà, per problemes d’ossos, lumbàlgia, ciàtica· Dolor d’esquena, seleccioni l’equip de descans que manté la columna al màxim de recta

Com seleccionar el teu equip de descans?

204205

Page 207: CATALEG GENERAL 2012

El làtex ofereix un descans natural i ergonòmicMatalàs . Interior: nucli de làtex de 18 cm multiduresa. Gruix total 20 cm +/–1. Funda: cotó/polièster. Encoixinat Klima-Watt Plus. 3 zones de descans. Desenfundable i rentable. Reversible, ergonòmic i articulable

Somier. Somier articulat de fusta elèctric de 5 plànols d’articulació. Accionament per motor elèctric. Motor doble Germany 4.500 N de potència. Opció comandament infrarojos. Zona de regulació lumbar

Làtex 10Matalàs Làtex 10 + Somier K-Mot 10

LàtexNucli

Grau de fermesa (conjunt)

Preu pack 90x190

771€5 plànols d’articulació

Disponible en altres midesSomier articulable elèctric

ErgonòmicTranspirable

≈≈≈

Oeko-Tex st/100

Estalvia’t 113 3 per la compra del

pack

També disponible en altres mides

MODEL 90x190 cm

MATALÀS LÀTEX 10 391 2SOMIER (potes opc.) KMOT 10 460 2PACK (potes incl.) LÀTEX 771 2

Page 208: CATALEG GENERAL 2012

206207

Page 209: CATALEG GENERAL 2012

Infantilsecció

Un espai per jugar, per compartir amb els amics, per dibuixar, per saltar damunt del llit, per somiar… Les col·leccions Niko i Home at home, per a petits i no tan petits, t’ofereixen dissenys frescos, espontanis, pràctics i molt funcionals perquè les mamis i els papis disposeu de molt espai per mantenir l’ordre al món dels vostres nens.

creem petits mons per créixer somiant

Per fi a casa

original Kibuc

Page 210: CATALEG GENERAL 2012

Col·lecció Niko by

Un disseny senzill i divertit que ho té tot. Un espai per estudiar, descansar, jugar i ordenar. T’ho posem molt fàcil per mantenir en ordre el milió de coses que té el teu fill: joguines, roba, còmics, xapes...

Diversió a preus peques

208209

Page 211: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Niko

1.222€preu

mínimgarantit

Juvenil Col·lecció Niko Conjunt per descansar i estudiar. Llit compacte individual amb 4 calaixos contenidor i taula estudi. Acabats New Lac pistatxo, New Lac verd molsa i Porotex perla. Mides L410 cm. Preu 1.222 €

Page 212: CATALEG GENERAL 2012

Alguns detalls per mantenir l’ordre amb un toc de disseny

Prestatges penjantsUna bona solució perquè cada cosa estigui al seu lloc. Divertits cubells en diferents colors en els quals podràs organitzar llibres, joguines o el que tu vulguis.

Imaginatiu dissenyLes portes de l’armari tanquen en ziga-zaga, un toc de disseny per als més peques. Pots triar diversos models de tiradors.

Contenidors sota el llitContenidors amb una gran capacitat. Et serviran per guardar totes les seves coses, des de roba fins a sabates, joguines o llibres.

Col·lecció Niko by solucions & idees

210211

Page 213: CATALEG GENERAL 2012

Armari Niko

734€

Armari Col·lecció Niko 3 portes batents + 2 calaixos. Les portes tanquen en ziga-zaga Acabats New Lac pistatxo, New Lac verd molsa i Porotex perla. Mides L147 cm. Preu 734 €

nou

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 214: CATALEG GENERAL 2012

nouJuvenil Col·lecció Niko Un ambient compacte i versàtil. Acabats om, New Lac pistatxo, New Lac blau. Mides L385 cm. Preu 1.476 €

212213

Page 215: CATALEG GENERAL 2012

Els dissenyadors de la col·lecció Niko són com nens. Per això creen ambients que s’adapten, perfectament, a les necessitats de cada edat. Si el teu fill està creixent, segur que ja necessita un petit espai per dibuixar i fer els seus “deures”: el seu primer escriptori!

Ells no deixen mai de somiar, nosaltres tampoc

DORMITORI VESTIT PER

col·lecció Niko

1.476€

Page 216: CATALEG GENERAL 2012

Aquest armari de la col·lecció Niko destaca pel tancament de les portes batents en ziga-zaga. Happy disseny per al teu peque. I si vols, pots triar els tira-dors integrats.

Kibuc Team

disseny exclusiu

La unió fa la forçaEls dissenyadors Kibuc estan compromesos amb la millora de la qualitat de vida de les persones a les seves llars. Tenen els ulls ben oberts per oferir dissenys que s’adaptin a les seves necessitats, amb disseny i qualitat a bon preu.

214215

Page 217: CATALEG GENERAL 2012

col·lecció Niko

1.989€Escala i prestatgeria alhora!Amb Niko és possible.

Juvenil Col·lecció Niko Conjunt per a dos amb llitera, àmplia zona d’estudi i calaixera amb rodes. Armari amb portes batents que tanquen en ziga-zaga. Acabats New Lack pistatxo, New Lac albergínia, Novo-tex blanc. Mides L435 cm. Preu 1.989 €

nou

Page 218: CATALEG GENERAL 2012

Juvenil Col·lecció Niko Solució per a dos en un espai reduït. Llits abatibles i armari amb portes batents i calaixos. Diferents serigrafies per triar. Acabats pi, New Lac taronja i New Lac blanc. Mides L400 cm. Preu 2.213 €

De dia, amaga els llits: a jugar ;) De nit, treu-los i a descansar :)

Escull entre diferents serigrafies per decorar la teva habitació

216217

Page 219: CATALEG GENERAL 2012

transport i muntatge

gratuïts

projectes 3D sense cost

nou

DORMITORI VESTIT PER

Page 220: CATALEG GENERAL 2012

nou

Juvenil Col·lecció Niko Llitera i armari. Acabats melamina tèxtil sorra, New Lac albergínia, New Lac pistatxo. Mides L350 cm. Preu 1.588 €

col·lecció Niko

1.588€

218219

Page 221: CATALEG GENERAL 2012

Si tens pocs metres d’habitació i vols que els teus fills dormin junts, aquesta és una bona solució. A més, amb un sol armari pots guardar la roba de tots dos.

Sempre junts, de dia i de nit

preumínim

garantit

Page 222: CATALEG GENERAL 2012

Una proposta senzilla però eficaç En tens dos? Un amiguet es queda a dormir? L’àvia us fa de cangur? Passi el que passi, sempre tens un llit extra a la seva habitació.

Diferents solucions per a dosPots optar per una llitera de tipus tren, que t’aporta un extra d’espai per guardar totes les seves coses, o bé per un llit compacte amb calaixos a la part inferior. La qüestió és doblar la diversió.

nou

DORMITORIS VESTITS PER

Juvenil Col·lecció Niko Llit niu, armari i zona estudi. Acabats New Lac blanc, New Lac taronja i Iris taronja. Mides L400x270 cm. Preu 1.901 €

220221

Page 223: CATALEG GENERAL 2012

Juvenil Col·lecció Niko Llit de tipus tren amb espai per emmagatzemar i llit niu integrat. Acabats New Lac taronja i New Lac blanc. Mides L260 cm. Preu 1.615 €

col·lecció Niko

1.615€

Page 224: CATALEG GENERAL 2012

Llit o bagul?Ambdues coses. El llit elevable et permet guardar-hi la roba de la temporada, el nòrdic de l’hivern o el que tu vulguis. A més, també disposa d’un bagul lateral per a coses més petites.

Juvenil Col·lecció Home at home Dormitori molt funcional, amb llit elevable amb bagul per emmagatzemar. Conjunt d’elements pensats per guardar en funció de cada necessitat. Acabats pissarra, carmí i neu. Mides L325 cm. Preu zona llit 1.855 €. Preu armari + mirall 1.336 €

222223

Page 225: CATALEG GENERAL 2012

El temps ha passat volant, els teus fills ja no són tan petits i en moltes coses volen decidir. La col·lecció Home at home està especialment pensada per a les necessitats d’aquestes edats. Perquè cada dia seran més independents. Preparats?

Ja som grans

nou

Page 226: CATALEG GENERAL 2012

Armari raconerUna bona solució per aprofitar al màxim l’espai disponible. A més, l’armari acaba amb diversos prestatges per a una optimització encara major. Ja no hi ha excuses per a no ordenar.

Una festa pijama!

224225

Page 227: CATALEG GENERAL 2012

Calaix extraïbleAquest calaix, queda amagat sota l’escriptori i en ell pots guardar llibres, revistes o el teu coixí.

Vitalistes, alegres, sempre amb mil coses per fer, mil mons per descobrir. És en elles que ens hem inspirat per crear aquesta habitació Niko: pràctica i molt funcional però, al mateix temps, molt fresca i divertida. Com l’Anna i la Maria.

Juvenil Col·lecció Niko Conjunt amb zona de descans i estudi per a espai reduït. Llit desplaçable, armari raconer i taula estudi amb bagul d’obertura lateral. Acabats om, New Lac taronja i New Lac fúcsia. Mides L405 cm. Preu 2.429 €. Dormitori vestit per www.textura-interiors.com

noucol·lecció Niko

2.429€

Page 228: CATALEG GENERAL 2012

En la col·lecció Home at home trobaràs una habitació a la mida de les necessitats dels teus bessons. Des de petits tot al mateix temps, i ara, de grans, també. Per estudiar necessiten cadascun el seu espai, però junts, com sempre, inseparables.

Com dues gotes d’aigua

projectes 3D sense cost

modular adaptable

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

226227

Page 229: CATALEG GENERAL 2012

Juvenil Col·lecció Home at home Capçal del llit decorat, àmplia zona d’estudi pensada per compartir i armari de portes corredisses. Acabats roure fum i anyil. Mides zona llit L265 cm. Mides armari L181 cm. Mides zona estudi L320 cm. Preu zona estudi 1.422 €Dormitori vestit per www.textura-interiors.com

nou

Page 230: CATALEG GENERAL 2012

La meva habitació és com un Tetris: totes les peces hi encaixen

Si tens pocs metres, aquesta solució et resultarà molt interessant. En molt poc espai tens una zona de descans, una zona d’estudi i armari i prestatgeries per guardar llibres i revistes. I a més, llit elevable amb bagul.

Llit tipus canapè on hi cap tot Amb un senzill moviment, aixeca el llit i descobreix-hi molt espai per guardar totes les teves coses. Més facilitats per mantenir l’ordre.

Juvenil Col·lecció Home at home Aprofitant al màxim el teu espai. Llit sofà abatible, zona d’estudi, armari amb portes batents i terminal prestatgeria. Acabats roure fum, verd i moka. Mides L355 cm. Preu zona llit 1.531 €. Preu armari 718 €. Preu zona estudi 1.181 €

228229

Page 231: CATALEG GENERAL 2012

Juvenil Col·lecció Home at home Zona d’estudi integrada amb la zona de descans i armari de portes corredisses per optimitzar l’espai. Acabats mora, brisa i moka. Mides L400 cm. Preu zona llit 2.010 €. Mides armari L202 cm. Preu armari 1.165 €. Preu mirall sabater 196 €

nou

Page 232: CATALEG GENERAL 2012

Una habitació pensada al mil·límetre per aprofitar al màxim el teu espai Ja no tens cap excusa. Mantenir l’ordre en pocs metres és possible. Amb prestatgeries, mòduls baixos, armaris i fins a un sabater que et permet aprofitar al 100% el teu espai. Et semblarà increïble que hi càpiguen tantes coses, a la teva habitació.

Mòduls baixos amb alta capacitatCada racó és important per generar nous espais d’emmagatzematge. Mòduls que et permeten guardar llibres, revistes, peluixos...

Per què conformar-te amb un armari si en pots tenir dosMultiplica el teu espai per ordenar la teva roba, els teus complements i tot el que no vols que es vegi. A més, et podràs personalitzar l’armari escollint entre diversos tipus de tiradors.

230231

Page 233: CATALEG GENERAL 2012

A la mama no li agrada gens ensopegar amb les teves sabates. Per això, entre els dos armaris hem integrat aquest pràctic sabater que passarà totalment desapercebut per a les teves visites.

Zona dormitori

1.738€

Juvenil Col·lecció Home at home Llit amb panell decorat en gelosia. Conjunt d’armari 4 portes amb prestatgeria central i sabater integrat. Acabats mora, fúcsia i papir. Mides L397 cm. Preu zona dormitori 1.738 €. Preu armari 1.663 €. Preu zona estudi 1.161 €

nou

DORMITORI VESTIT PER

Page 234: CATALEG GENERAL 2012

La col·lecció Niko s’adapta a les diferents etapes de la vida del teu fill amb solucions que es transformen en funció de cada moment. Un univers divertit on traiem molt partit a cada metre de la seva habitació.

Vers

atili

tat t

otal

!

232233

Page 235: CATALEG GENERAL 2012

Foto 5

Juvenil Col·lecció Niko Multiplicitat de solucions: espai, disseny i qualitat per a llit tatami. Acabats Novo-tex blau, New Lac visó i New Lac blau. Mides L450 cm. Preu 2.436 €. Dormitori vestit per www.textura-interiors.com

noucol·lecció Niko

2.436€

Page 236: CATALEG GENERAL 2012

La teva personalitat...Atrevida, intel·ligent,coqueta, alegre...

Juvenil Col·lecció Niko Conjunt de llit compacte amb armari raconer i zona d’estudi, inclou calaixera amb rodes. Tiradors amb ansa metàl·lica. Acabats Porotex negre, New Lac fúcsia. Mides L300x313 cm. Preu 2.279 €

transport i muntatge gratuïts

projectes 3D sense cost

DORMITORIS VESTITS PER

234235

Page 237: CATALEG GENERAL 2012

a la teva habitacióSomiador, divertit,tímid, esportista...

Boys&girls volen que la seva habitació sigui el reflex de la seva personalitat en colors i dissenys. La col·lecció Niko t’ofereix moltes possibilitats perquè els teus fills puguin marcar estil al seu espai.

Juvenil Col·lecció Niko Llit amb panell capçal. Àmplia zona d’estudi amb 4 calaixos integrats. Tirador exclusiu trapezi. Armari de portes batents amb serigrafies opcionals. Acabats New Lac blanc, New Lac pistatxo i New Lac marró. Mides L400 cm. Preu 1.586 €

nou

col·lecció Niko

1.586€

Page 238: CATALEG GENERAL 2012

236237

Page 239: CATALEG GENERAL 2012

Jovessecció

Escoltar la teva música favorita. Preparar els exàmens. Fer-la petar amb els teus amics i improvisar una minifesta. Algú es queda dormir? Vestir-te i sortir corrents cap a l’insti. Convidar a la noia que t’agrada i a veure què passa… Picar alguna cosa. Xatejar, navegar… descansar. Recarregar piles.

+ funcionalitat=+ independència

original Kibuc

Per fi a casa

Page 240: CATALEG GENERAL 2012

FLOP

my home at home

espailliure

... per compartir, estudiar i descansar

llit plegable

Ha arribat el moment de gaudir de la teva independència, al teu espai. tot el que cap en el teu dia, Hi cap, en aquesta Habitació. perquè aquest espai ve amb una infinitat d’aplicacions.

Col·lecció Home at home by

Juvenil Col·lecció Home at home Llit abatible amb sofà per crear zones en un mateix espai. Acabats pissarra i roure fum, amb teixit 3D taronja. Mides L300 cm. Preu conjunt llit + prestatgeria 2.899 € Dormitori vestit per www.textura-interiors.com

Conjunt llit + prestatgeria

2.899€

238239

Page 241: CATALEG GENERAL 2012

amb els pufs i una tauleta ja tens

un espai per fer-la petar, xatejar

i riure una mica

breakplay

nou

vénen els teus amics?

don’t worry, treu els

pufs, recull el llit i

munta’t la teva Història

FLOP

FLOP

Page 242: CATALEG GENERAL 2012

EDDE

disseny exclusiu

El teu univers. La teva independència. El lloc en que pots ser tu mateix, en llibertat. Treu-ne el màxim partit i gaudeix-ne 24 hores al dia.

per al teu temps lliure...

all I need

nou

Esperit joveEl treball d’Edde és fresc, trencador i sempre busca adaptar-se a les noves necessi-tats, incorporant funcionalitats innovadores per a la vida quo-tidiana. Són els creadors del Home at home, adreçat a un públic molt jove que aspira a viure la seva independència.

veure vídeo

240241

Page 243: CATALEG GENERAL 2012

tot a mà, per vestir-te,

agafar el que necessites i

sortir corrents!

Hi Ha un moment i

un lloc per a tot i

ara toca estudiar. si

et cal, l’escriptori el

pots moure

dormir

tens examen demà? abans d’anar a dormir, una

última repassada. trasllada la taula d’estudi al

llit. com que té rodes, et serà molt fàcil fer-Ho!

i ideal per estudiar

RRRRIIIIIIINNNGG!

original Kibuc

DORMITORI VESTIT PER

Juvenil Col·lecció Home at home Acabats pissarra i roure fum. Preu taula + mòdul 3 calaixos amb rodes 559 €

Page 244: CATALEG GENERAL 2012

Un espai amb molta personalitat on pots ser tu mateixa, tant de dia com de nit.

zona d’estudi i treball

mirall tot-hi-cap

prestatgeria d’emmagatzematge

Juvenil Col·lecció Home at home Proposta multiespai amb una àmplia zona d’estudi i armari de portes corredisses. Acabats mora, papir i vulcano. Mides zona sofà-llit L377 cm. Preu zona sofà-llit 1.835 €. Preu mirall 196 €. Mides armari L162 cm. Preu armari 1.312 €. Preu llibreria i zona estudi 1.649 €

nou

DORMITORI VESTIT PER

242243

Page 245: CATALEG GENERAL 2012

bagul emmagatzematge

sofà llit

armari portes corredisses

La col·lecció Home at home t’ofereix una infinitat de possibilitats per viure el teu dia a dia amb in-dependència. Un espai per somiar, compartir ex-periències, expressar la teva personalitat, guardar secrets… En definitiva, un lloc per ser tu mateixa.

Zona sofà-llit

1.835€

modularadaptable

Page 246: CATALEG GENERAL 2012

Mirallet, mirallet... digue’m qui és la més bonicaEl més cool en disseny, un armari amb porta de mirall per arreglar-te i sortir sempre perfecta. I si l’obres, molts racons per guardar-hi els teus secrets de bellesa.

Guapa per fora i per dinsCollarets, arracades, polseres, colònia, pintaungles, pintallavis... en aquest armari cap tot el que necessites per posar-te guapa. Ordena-ho al teu gust.

Amagat però a mà El bagul que tens al costat del llit et permet amagar tot allò que no vols veure, però tenint-ho a mà per quan ho necessitis.

Sol

ucio

ns

pens

ades

per

a tu

Col·lecció Home at home by solucions & idees

244245

Page 247: CATALEG GENERAL 2012

De dia converteix el teu llit en sofàAmb un senzill canvi crea un espai ideal per relaxar-te, llegir, escoltar música o fer-la petar amb les teves amigues. I de nit, converteix el teu sofà en llit i a dormir.

Organització al poder!Aquest armari amb portes corredisses, per la distribució del seu espai, et permet tenir tota la teva roba i complements perfectament organitzats.

Cada cosa al seu llocMantenir l’ordre és possible i els calaixos hi ajuden, ja que et permeten guardar tot allò que no vols que es vegi a les prestatgeries.

Molt d’espai per organitzarSabem que t’agrada acumular llibres, revistes, records... Tranquil·la, ho pots continuar fent. Hi tens molt d’espai per mantenir en ordre tot el que vulguis.

Cuidem fins al mínim detallSabem que saps apreciar els detalls, per això els acabats de la teva habitació tenen aquest toc especial que t’agrada i que la fa diferent.

El teu espai de treballUn espai dins la teva habitació que t’ajuda a concentrar-te, a treballar, a projectar, perquè hi ha moments en què toca posar-se més seriós.

Page 248: CATALEG GENERAL 2012

Una habitació que, per la seva versatilitat, marcarà un abans i un després.A la teva habitació l’espai es transforma quan tu ho decideixes. Fas “txas” i el llit es converteix en sofà, l’escriptori desapareix i, com per art de màgia, descobreixes racons on guardar tot allò que no vols que ningú vegi.

Juvenil Col·lecció Home at home Llit batent convertible en sofà, amb escriptori integrat a la prestatgeria. Acabats taronja, roure fum i crema, amb tèxtil 3D taronja. Mides L306 cm. Preu sofà-llit 1.605 €. Preu prestatgeria 1.141 €. Preu armari 813 €. Dormitori vestit per www.textura-interiors.com

Bon dia! Recull el llit i munta un sofà. Així tens més espai per gaudir-ne tot el dia, sol o en companyia dels teus amics.

nou

246247

Page 249: CATALEG GENERAL 2012

Quan hagis acabat d’estudiar, amaga l’escriptori i prepara’t per sortir. Aquesta habitació canvia gairebé tant com tu.

Al costat del sofà tens un petit bagul. Així, en un moment, podràs tenir la teva habitació ordenada.

Page 250: CATALEG GENERAL 2012

Perquè tu ja saps què vols ser de granI ara toca treballar dur per aconseguir-ho. En la col·lecció Home at home trobaràs solucions per crear l’ambient d’estudi i concentració que necessites. Prestatgeries, escriptoris, calaixeres amb rodes i molt més que podràs organitzar segons les teves necessitats. I després d’estudiar, una mica de diversió.

248249

Page 251: CATALEG GENERAL 2012

Juvenil Col·lecció Home at home Llit i escriptoris abatibles integrats en prestatgeria. Acabats gris, neu, pissarra i roure fum. Mides L417 cm. Preu 2.850 €

Juvenil Col·lecció Home at home Escriptori que separa les zones d’estudi i de descans. Acabats noguera, papir i pissarra. Mides L300x200 cm. Preu 1.430 €

nou

Per l’altre gaudiràs d’un espai per descansar

DORMITORI VESTIT PER

D’una banda tens un espai per estudiar

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

Page 252: CATALEG GENERAL 2012

Solucions per a petits espais

Juvenil Col·lecció Niko Llit abatible i armari integrat a la teva zona d’estudi. Acabats mogambo, New Lac verd molsa. Mides L302 cm. Preu 1.859 €

Les col·leccions de moble de Kibuc disposen d’una gran varietat de colors i acabats perquè puguis escollir l’opció que més t’agrada

gamma de colors

DORMITORIS VESTITS PER

250251

Page 253: CATALEG GENERAL 2012

A la teva habitació, res no és el que semblaLa pregunta recurrent quan et visiten els teus amics: “On dorms, al terra?”. “Que en són, de graciosos!!”, penses tu. Amb aquestes solucions de la col·lecció Niko podràs mantenir el teu llit amagat fins que vulguis descansar. Així gaudiràs de més espai per a la resta de coses interessants del dia.

Juvenil Col·lecció Niko Solució compacta per a espai reduït, amb llit abatible, armari i zona d’estudi. Acabats New Lac visó, New Lac blau, New Lac gris. Mides L318 cm. Preu 2.344 €

Guarda el llit i en un obrir i tancar d’ulls gaudiràs de més espai.

Page 254: CATALEG GENERAL 2012

Juvenil Col·lecció Niko Conjunt de disseny per a joves de més edat. Acabats Novo-tex blau, Novo-tex blanc i New Lac bordeus. Mides L392 cm. Preu 1.445 €

paga-ho en

12 mesos senseinteressos

*veure pàg. 176

252253

Page 255: CATALEG GENERAL 2012

En la col·lecció Niko trobaràs tot el que necessites per transformar la teva habitació en el teu refugi. Un lloc que et defineix, que va amb el teu estil, que segueix les noves tendències en moda i disseny. Tu decideixes a qui hi deixes entrar.

No passeu. Un territori personal i intransferible

col·lecció Niko

1.445€

nou

Page 256: CATALEG GENERAL 2012

En la col·lecció Niko trobaràs moltes opcions en acabats, colors i models. Perquè tu ja saps el que t’agrada i decideixes com ha de ser la teva habitació ^_^

Juvenil Col·lecció Niko Proposta jove de tonalitats suaus que integra estudi i descans. Acabats New Lac visó, New Lac gris i New Lac blanc. Mides L295 cm. Preu 1.337 €

projectes 3D sense cost

modularadaptable

Quedem aquesta tarda per estudiar?

Recorda-ho: tens a la teva disposició una àmplia varietat de serigrafies per decorar els teus mobles. Consulta-ho a la teva botiga Kibuc.

254255

Page 257: CATALEG GENERAL 2012

Render 6

Juvenil Col·lecció Niko Base amb tauleta i calaixos d’emmagatzematge integrats. Panells decoratius. Acabats Porotex negre i Porotex perla. Mides L295x300 cm. Preu 1.892 €

nou

Page 258: CATALEG GENERAL 2012

!

Exemples de modularitat

Acabats Colors base

Acabats complementaris

New Lac

Texturats

Rosa palo Lila clar Lila fosc Blanc Blanc marfil

Taronja clar

Vermell

PistatxoGris Fúcsia AlbergíniaTaronja

Negre Marró terra

Préssec Groc llimona

Mostassa

Caldera

Gris pedra

Gris fosc

Verd molsaBordeusMarró Blau

Morat fosc

Albergínia Morat clar

Blau cel Lapislàtzuli Blau mar Verd agua

Verd clar

Verd llima

Verd maragda

Fantasia

Laberint

Porotex

Negre Marró

Iris

Verd Taronja MarróTurquesaLila

Niko s’adapta al teu fill a mesura que creix. Una col·lecció fresca, original i molt divertida que crea un ambient acollidor i molt funcional. Un espai per descansar, jugar i estudiar.

Nikocol·lecció

Kibuc TeamDissenyador

Visiona el catàleg Niko a la teva tablet o smartphone

Espai 3,1 m Espai 3,4 m Espai 3,55 m Espai 3,9 m

Has vist composicions de la col·lecció Niko a les pàgines 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 224, 225, 232, 233, 234, 235, 250, 251, 252, 253, 254 i 255.

Porotexperla

Tèxtilsorra

New Lacblanc

New Lacvisó

Novo-texbeix

Novo-texmarró

Novo-texblanc

Novo-texblau

Melaminaarce

Melaminapi

Melaminamogambo

Melaminaom

256257

Page 259: CATALEG GENERAL 2012

nou

Disposes de més versions de cada tema per escollir la que més t’agradi.

Serigrafies

!

Exemples de modularitat

Acabats Colors fusta

Una col·lecció molt funcional i modular concebuda perquè els teus fills puguin mantenir la seva inde-pendència dins de casa. Amb mòduls amb diferents funcions per generar espais polivalents.

Home at homecol·lecció

nouEDDEDissenyadors

Robots En color o en línia

Kokeshi En color o en línia

Papiroflèxia En color o en línia

Pilotes En color o en línia

Surf

Morse

Visiona el catàleg Home at home a la teva tablet o smartphone

Espai 3,6 mEspai 3,6 m

Espai 3 m Espai 5,4 m

Has vist composicions de la col·lecció Home at home a les pàgines 222, 223, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 246, 247, 248 i 249.

Blanc brillant

Roure fum

Brisa Papir Noguera Neu

LliTaronjaMora Verd

Carmí

Fúcsia

Anyil

Gris

MokaCrema Beix Pissarra Vulcano

VermellBlanc Gris Verd Taronja Lil·la

Entapissats

Teixit 3D

Page 260: CATALEG GENERAL 2012

Ara, més que maiKibuc...El nostre compromís amb AdamaAdama és una entitat d’acció social, sense ànim de lucre, que ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones sense recursos i en exclusió social, a través de projectes Terapèutics de Motivació i Acompanyament. Per a Adama, el treball en xarxa és clau d’èxit per al canvi social i, per això, realitza la seva tasca en col·laboració amb centres de dia, albergs i centres d’acollida on són ateses persones Sense Llar, dones en situació de violència de gènere, tercera edat i infància en exclusió o persones portadores de VIH, tots ells sense recursos econòmics.

Mobles amb corKibuc ha col·laborat aportant mobles per a millorar l’equipament d’un centre d’acollida per a persones sense llar i un altre per a persones amb discapacitat funcional.

Col·labora amb AdamaLa teva ajuda és molt important, hi ha gent que et necessita! Pots col·laborar fent un donatiu o oferint-te com a voluntari.

Entra a la pàgina web www.adama.org.es i tria com fer-ho.També hi pots contactar mitjançant:Apartat de correus 7808930 Sant Adrià de Besòs (Barcelona)Telèfon: 93 462 73 [email protected]

www.adama.org.es

258259

Page 261: CATALEG GENERAL 2012

El nostre compromís amb “La casa dels Xuklis”És una casa d’acolliment per a les famílies de nens i nenes amb diagnòstic de càncer que tinguin la necessitat de desplaçar-se als hospitals de referència per seguir el tractament mèdic, sigui quina sigui la seva procedència, cultura i condició. L’estada és completament gratuïta.Qui són els Xuklis? Creats per Roser Capdevila i l’arquitecte Dani Freixas, els Xuklis tenen la qualitat d’absorbir els mals rotllos de la malaltia. Aporten esperança, ànims, alegria i distracció.

Moblant somnis A Kibuc hem col·laborat amb “La casa dels Xuklis” fent el que millor sabem fer, moblant-ne alguns dels apartaments. Perquè les famílies se sentin com a casa en aquests moments difícils.

Col·labora amb “La casa dels Xuklis”Actualment, l’Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) gestiona la casa i dóna servei a les famílies. Pots fer un donatiu o fer-te’n soci a través de la pàgina web www.afanoc.org. Faràs felices moltes famílies que tenen fills amb càncer!

Per fi a casa

També pots contactar-hi mitjançant:Associació de Famílies i Amics de Nens Oncològics de CatalunyaCamí de Sant Cebrià, s/nTel. 93 237 79 7908035 [email protected]

www.afanoc.org

Page 262: CATALEG GENERAL 2012

Estem connectats amb tu

A la nostra pàgina web kibuc.com

Trobaràs:-Tota la informació de producte per prendre la decisió de compra-Els nostres serveis-La teva botiga més propera-Els nostres catàlegs de producte-I moltes més coses

Al nostre blog sinmovertedecasa.org

Perquè una casa és molt més que mobles, al nostre blog descobriràs tot un univers sobre el món de la llar: família, entreteniment, tecnologia, salut, estalvi familiar i, per descomptat, molts consells de decoració.

Busca’nswww.

260261

Page 263: CATALEG GENERAL 2012

A facebookFes clic en “m’agrada” i connecta’t amb un contingut que et sorprendrà: ofertes de producte, nous dissenys, concursos, descomptes exclusius, fan shop… i la possibilitat de compartir amb molts amics que com tu són uns apassionats de la decoració.

A twiterSegueix-nos, repiula’ns o deixa’ns un comentari. A twitter trobaràs ofertes, recomanacions de decoració i totes les innovacions relacionades amb els nostres productes.

Segueix-nos

Like!

Per fi a casa

Page 264: CATALEG GENERAL 2012

Kibuc, només avantatges

postvendaet prenem les mides

a casa

preu mínim

garantit

Don’t worry ; ) be

A Kibuc et garantim el preu mínim de tots els productes d’aquest catàleg. Enlloc no els trobaràs més barats.

No et demanarem que agafis el metre i el llapis, nosaltres ho fem per tu. Venim a casa a prendre’t les mides.

T’ho vols rumiar una mica més? Et fem un pressupost sense compromís perquè te’l miris, a casa, sense cap pressa.

Tots els mobles del nostre catàleg s’adapten al teu espai per molt petit, gran o irregular que sigui. Tot és possible!

El nostre servei postvenda et donarà solucions i respon-drà a tots els teus dubtes una vegada ja hagis adquirit el producte.

Et portem els mobles a casa i te’ls muntem gratis. Està demostrat que un moble muntat per un professional dura més.

Els productes Kibuc han estat creats pels nostres dis-senyadors. Mobles amb estil propi que només trobaràs a les nostres botigues.

Posem a la teva disposició tot un equip d’experts en mobles i decoració que t’atendrà en tot moment.

Et fem un projecte 3D completament gratis per-què vegis com queden els mobles al teu espai.

* Finançament en 12 mesos sense interessos. Import mínim 180 euros. Mensualitat mínima 18 euros. Exemple de finançament per 600 euros en 12 mesos. Comissió de formalització 2%. Mensualitat 50 euros. Import total degut 612 euros. TIN 0% TAE 3,81%. Interessos subvencionats per Kibuc. Oferta subjecta a l’autorització prèvia de Banc Cetelem S.A. després d’estudiar la documentació aportada i la signatura del contracte. Data de validesa de l’oferta 31 d’agost de 2013.

A Kibuc financem els teus mobles en 12 mesos sense interessos.* I si necessites més temps, parla amb nosaltres.

disseny exclusiu Kibuc

transport i muntatge gratuïts

atenció personalitzada

projectes 3D

pressupost sense

compromís

finançament

262263

Page 265: CATALEG GENERAL 2012

A Kibuc pensem que tot el que fem influeix en les persones i en l’ambient que ens envolta. Per això, assumim la respon-sabilitat d’oferir-te productes de qualitat, que durin més i que, per tant, siguin més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. En tots els nostres productes pots estar segur que estàs pagant el que és just, ja que et garantim el preu mínim: enlloc no els trobaràs més barats.

Assumim la responsabilitat d’oferir-te productes de qualitat, que durin més i que, per tant, siguin més sostenibles.El nostre compromís amb la qualitat et garanteix que tots els mobles Kibuc estan pensats per acompanyar-te durant molt temps i preparats per passar totes les proves que tu i la teva família els posareu en el vostre dia a dia. No oblidis que, de vegades, allò que és barat surt car.

Un altre dels nostres objectius primordials és cuidar la teva salut. De què ens serveix tenir un sofà amb un disseny espectacular si ens perjudica l’esquena? La cura de la teva salut, sobretot en productes com sofàs o matalassos, és prio-ritària per a nosaltres.

Els nostres mobles estan fabricats amb peces i materials de màxima qualitat amb els quals busquem, constantment, l’equilibri per aconseguir un dels nostres principis bàsics com a empresa: oferir-te mobles de qualitat, amb disseny i a bon preu.

A Kibuc estem en contra del comprar, utilitzar i llençar

Aquesta filosofia de qualitat no és casual: és el resultat d’un exhaustiu control a cada moment, des de la fabricació fins al muntatge, que garanteix la màxima qualitat en totes les etapes del procés.

A Kibuc només treballem amb fabricants que estan compro-mesos amb la nostra filosofia i que mantenen uns controls estrictes sobre el producte. Els nostres proveïdors segueixen unes rigoroses pautes al llarg de tot el procés de producció i tots els productes són exhaustivament revisats abans de sor-tir de fàbrica. Per a nosaltres és bàsic controlar tot el procés.

Tots els mobles Kibuc, sempre que així ho vulguis, són mun-tats per professionals i de manera completament gratis. Està demostrat que un moble ben muntat dura més anys i pateix menys deteriorament per l’ús.

Preparats per passar totes les proves que tu i la teva família els posareu en el vostre dia a dia.Els mobles Kibuc estan fabricats a la Comunitat Econòmica Europea, i majoritàriament a Espanya, la qual cosa afavoreix tant la nostra economia com la qualitat dels nostres productes.

Page 266: CATALEG GENERAL 2012

Moltes més idees a

kibuc.cominformació detallada de producte

promocions i descomptes

descobreix el teu estil

consells de decoració

comparteix a les xarxes socials

com tenir una casa de revista

descarrega’t els nostres catàlegs

les nostres botigues

Més intuïtiu. Modern i fàcil d’utilitzarConnecta’t ja a www.kibuc.com i ho veuràs molt clar, tot plegat, abans d’anar a la botiga.

264

Page 267: CATALEG GENERAL 2012

botigues Kibuc

Ampliació província de Barcelona

ManresaCardedeu

Mataró

BadalonaSant Adrià de Besòs

BarcelonaCornellà de Llobregat

El Prat de Llobregat

Igualada

Martorell

Castelldefels

Sant Andreu de la Barca

Cerdanyola del Vallès

LugonesLugo

Vigo

Orense

Medina del Campo

Leganés

FuenlabradaParla

Arganda del Rey

Toledo

Cartagena

Alfaz del Pi

Denia

Alfafar

Riba-Roja

Segorbe

Tortosa

Ampliació província de Barcelona

Manacor

Balmaseda

Santander Amorebieta

BasauriAzpeitia

Oiartzun

Pamplona

Logroño

Huesca

La Seu d’Urgell

Lleida

OlotL’Escala

Blanes

Cuarte de Huerva

Barakaldo

Botigues Kibuc

Notes: Kibuc® és una marca registrada, propietat de Cat Kibuc. Cat Kibuc es reserva el dret de fer els canvis necessaris en benefici del producte final i del client. El contingut d’aquest catàleg està protegit íntegrament per drets d’autor i copyright, així com els dissenys de tots els productes. Se’n prohibeix terminantment la reproducció total o parcial de les imatges, textos, il·lustracions i conceptes gràfics sense l’autorització

expressa de Cat Kibuc. / *Tots els preus que apareixen en aquest catàleg serveixen per a la península i s’incrementaran en el cas de les illes Balears. / *Preus amb el 21% d’IVA inclòs. / *Preus vàlids fins al 31 d’agost de 2013, excepte fi d’existències, error tipogràfic o causes de força major. L’empresa es reserva el dret de modificar o anul·lar les condicions de les promocions presents en aquest catàleg.

Telèfon d’atenció al client

902 34 22 22

Creativitat i projecte gràfic: Torra+Portellawww.torraportella.com

Fotografia: David Imatge, Fotodisseny, Nin Studio, Pep Blancafort

Impressió: ROTOCAYFO S.L. IMPRESIA IBÉRICA

Moltes botigues a tota la penínsulaAmb una gran exposició de productes i el millor assessorament. Kibuc està cada vegada més a prop.Vine a visitar-nos sempre que ho vulguis. A Kibuc trobaràs una opció que t’enamorarà.

Per trobar el teu centre Kibuc més proper, connecta’t al nostre web i consulta les adreces exactes al nostre localitzador de botigues.

www.kibuc.com Segueix-nos a !

Zaragoza

Page 268: CATALEG GENERAL 2012

Idees que canvien casa tevaCatàleg 2012-2013

Per fi a casa

www.kibuc.com

Per fi a casa

www.kibuc.com

nou

sofà Tuit

1.199€preu

mínim garantit

Disseny “trending topic” a bon preu

Cat

àleg

20

12-2

013

Mob

les

i com

plem

ents