Catálogo Cabanyal Íntim 2014

21
1

description

 

Transcript of Catálogo Cabanyal Íntim 2014

Page 1: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

1

Page 2: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

2

“Crec en una ciutat en la qual no s’especule, que mantinga la seua identitat. Un barri, amb tanta tradició i història com el Cabanyal, no pot ni ha de destruir-se. La Comunitat Valenciana necessita tenir el referent del seu temps i la seua cultura. Un poble que oblida el seu passat, no pot aspirar a un present digne ni a un futur satisfactori. NO a la destrucció del barri del Cabanyal”.

Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2013

Carmen Calvo

Page 3: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

4 5

Vivimos para comprender que la vida repite siempre un mismo guión, traza siempre la misma historia: el relato incombustible de cómo somos educados para ir con el tiempo resignándonos a aceptar que todo eso que se sitúa por debajo de nuestra dignidad, todo eso que tanto nos horroriza, no es más que la única realidad que existe, lo único que la vida nos tenía reservado, el ingrato teatro de nuestro destino. Sin embargo ese destino no ha venido sólo para quedarse, podemos burlarlo y llevar el teatro más alto a nuestras casas. Yo quiero apoyar desde aquí al teatro de Resistencia que cada año organiza el extraordinario Festival Cabanyal Íntim, festival urbano e independiente centrado en un teatro próximo y experimental; centrado en la puesta en escena de unos dramas íntimos que burlan a la especulación de los famosos malhechores. Es preciso teatralizar a todo el Cabanyal y que el Cabanyal teatralice nuestras vidas y regrese una honestidad que creímos un día perdida.

A todos ustedes les animo a acudir este año a este solidario y grandioso festival junto al mar.

Guardonat amb el Premi de la Real Acadèmia Espanyola, el Ciutat de Barcelona, el Rómulo Gallegos, el Herralde, el de la Fundació José Manuel Lara, entre molts altres, i amb una extensa obra traduïda a més de 30 idiomes, l’escriptor Enrique Vila-Matas ha escrit ex profeso per al Festival aquest micro manifest literari d’adhesió. El narrador ha estat reconegut també amb el Premi Mondello a Itàlia, el Premi del Cercle de Crítics de Xile o amb el títol de Cavaller de la Legió d’Honor que lliura l’estat francès.

Enrique Vila-Matas

Presentació Text d’adhesió d’ Enrique Vila- Matas............................Cabanyal Íntim: Un projecte escènic, social i cultural.....................................ProgramacióANEMDANSANT. Companyes de somnis ..........................A TIRO HECHO. Lijie Wansui: ¡Viva entender!.............ALICIA BISIER ¿Ké pasa en el barrio? El ekilibrio del haiku .............................BEGOÑA TENA. Volcán azul .............CÍA CENTRIFUGAZ . Esto a Freud le encantaría ...............CÍA VIE. Pop-corn desire .................. COL·LECTIU LLOC INCERT. Olores Mudos .........................................DESDEJUNI AMB VIANANTS. Sorolla no està convidat ..................DESIRÉE BELMONTE/ ISAAC TORRES. Diálogos entre sueños y peces ...........KANCANEO TEATRO. A todo trapo.LA MONDA LIRONDA. La mar de vida ........................................MIGUEL VICENTE CLAGER. Habitación sin vistas ..........................PEDRO URÍS. La porta del barri... TEATRE DE CAIXÓ. Entre llençols. TRIBUTEATRO. El sueño de Laura: “La Titaina”.........

YOLANDA GUTIÉRREZ Y AZAHARA UBERA. Los placeres prohibidos.Íntims a la nitCANALLACO. Poetas del amor hermoso...............CÍA LA INTENSA PRODUCCIONES. Nostalgias...............................................

Activitats paral·lelesÍNTIMS AL CAFÉ: Projeccions amb tertúlia: El barri s’ha de defensar / Expolio....................................................... IL·LUMINANT EL CABANYAL ....... YOLANDA GUTIÉRREZ. My dance room ..................................... Taula oberta de debat sobre el teatre breu; presentació de la revista “València Comkal”; i Taller de teatre de TEATRO MARINERO .........................

InformacióFestes, taquilles i horaris................ Menja al Cabanyal ................................

AgendaDijous 8 /Divendres 9/ Dissabte 10/ Diumenge 11 de maig ....................Divendres 16 / Dissabte 17 / Diumenge 18 de maig ..................Mapa ................................................ Micromecenes ......................................Equip del Festival, voluntaris i agraïments ...........................................

ÍNDEX

pàg. 5

pàg .6 - 7

pàg. 8

pàg. 9

pàg. 10pàg. 11

pàg. 12 pàg. 13

pàg. 14

pàg. 15

pàg. 16pàg. 17

pàg. 18

pàg. 19

pàg. 20 pàg. 21

pàg. 22

pàg. 23

pàg. 24

pàg. 25

pàg. 26pàg. 27

pàg. 28

pàg. 29

pàg. 30

pàg. 31

pàg. 32 - 33

pàg. 34 - 35 pàg. 36 - 37

pàg. 38

pàg. 39

Page 4: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

oBJEctIus:

– Dinamitzar el barri del Cabanyal, declarat Bé d’Interès Cultural en 1993, amb la implantació d’una ruta teatral que atraga a la ciutadania, i donar a conèixer el seu patrimoni històric.

– Oferir una programació escènica i inèdita de qualitat, allunyada de l’estàndard comercial, propera i accessible, amb preus populars.

– Potenciar i donar visibilitat a la creació, recerca i producció escènica contemporània.

“EntrE lA rEAlItAt I El dEsIg”

Hi ha un abisme “Entre la realitat i el desig”. Aquest és el lema que articula la quarta edició del Festival Cabanyal Íntim. La realitat d’un barri i el desig de transformar-ho, dinamitzar-ho, de viure-ho a través del fet teatral. Rehabilitació enfront de degradació. La memòria enfront de l’oblit. La cultura a favor dels valors socials.

El Festival Cabanyal Íntim és un festival urbà i independent centrat en el teatre íntim, pròxim i experimental. La seua celebració té lloc a l’interior dels habitatges de l’històric barri del Cabanyal, refugi artístic de creadors com Vicente Blasco Ibáñez o Joaquín Sorolla.

Nascut en 2011 fruit de la necessitat de reavivar i abonar el buit escènic sorgit després del desmantellament del València Escena Oberta (VEO), el Festival és pioner a la Comunitat Valenciana a portar les arts escèniques a l’interior de les cases particulars.

Organitzat per Francachela Teatro i la plataforma cívica Salvem el Cabanyal, el Festival traça anualment un itinerari escènic pel barri amb espectacles que aborden el fet teatral des de les seues múltiples variants. Peces d’art en viu, de petit format i durada, en la seua majoria, creades ex profeso en funció del lema plantejat en cada edició. Muntatges atrevits i emergents, que es representen en espais domèstics, cedits de forma altruista pels seus propietaris o inquilins. Junt a la programació “ofi cial”, el Festival s’àmplia i complementa amb activitats paral·leles, com els Íntims al cafè, propostes multidisciplinàries gratuïtes obertes a tots els públics.

“Cabanyal Íntim és un gran exemple del paper que exerceix la cultura en favor dels valors socials, perquè et convida a entrar en una casa i a comprovar que hi ha una vida, t’ajuda al fet que entengues el seu valor i al fet que et preguntes per què s’ha de destruir”.

Javier Mariscal

Festival Cabanyal Íntimun projecte escènic, social i cultural

www.cabanyalintim.com

[email protected]

/cabanyal.festivallintim

@cabanyalintim

cabanyalintim.blogspot.com

[email protected]

f

cabanyalintim.blogspot.com

Page 5: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

PROGRAMACIÓN

8

lloc:

L’Escola del Cabanyal C/ Progrés, 159

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Pieza que gira alrededor de la realidad y el deseo que tienen las personas de comunicarse. “Lijie Wansui” es una expresión china que se utiliza cuando entre dos o más personas se llega a un entendimiento. Por eso, cuando por fi n se entienden, exclaman: ¡Viva entender!

FItXA ArtÍstIcA: Direcció i interpretació: Carla Chillida / Intèrpret: Hao Cui / Grafi sta: Elías Taño.(atirohecho.wordpress.com)

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 11 i 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

A TIRO HECHOLijie Wansui: ¡VIVA ENTENDER! (Teatro/performance)

PROGRAMACIÓ

02/

Què passaria si el vel que et separa del món dels teus somnis s’esquinçara i el teu alter ego que l’habita es presentara davant teu?

FItXA ArtÍstIcA: Direcció: José Olmos / Intèrprets: Alicia Botía i Margarida Mateos.

FuncIons: Divendres 1 de maig: 19:00 h - 20:00 h. Disabte 1 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

lloc:

C/ Pare Lluís Navarro, 248

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

ANEMDANSANTCompanyes de somnis (Dansa)

01/PROGRAMACIÓ

Page 6: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

11 1

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

lloc:

C/ Reina, 135

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

¡Volcán, despierta! Algo raro pasa debajo de tu falda... ¡se mueve! ¿Qué será?, ¿qué será? Desde el cosmos hasta el fondo del mar, miles de sonidos, gestos, melodías... nacerán.

FItXA ArtÍstIcA: Creació i interpretació: Begoña Tena / Espai sonor: Joan Mei/ Gràfi ca: Carmela Mayor/ Producció: Ana Fuentes.

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 11:30 h - 12:30 h - 17:30 h - 18:30 h.Diumenge 11 i 18 de maig: 11:30 h - 12:30 h - 17:30 h - 18:30 h.

BEGOÑA TENAVolcán azul (ESPECTÁCULO SENSORIAL A PARTIR DE 6 MESES DE EDAD)

04/

lloc:

C/ Francesc Baldomà, 76.

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

En el largo viaje hacia el conocimiento interior, sabiduría profunda teje redes con poesía. Se erotizan juntas sin pudor y danzan en tu orilla.

FItXA ArtÍstIcA: Companyia: AYK / Dramatúrgia, interpretació i vestuari: Alicia Bisier / Direcció: Konxa Bermesela/ Espai escènic: Pati Interior de Casa Tarin. (cha-li-danzateatro.blogspot.com)

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 19:30 h y 20:30 h.Diumenge 11 i 18 de maig: 19:30 h y 20:30 h.

ALICIA BISIER¿KÉ pasa en EL barrio? El ekilibrio del haiku (BUTOH - DANZA - TEATRO)

03/

Page 7: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

13 12

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

lloc:

C/ Francesc Eiximenis, 38 baix (Antic Teatro de los Manantiales)

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Una pasarela, un engranaje. Un montaje que intenta evidenciar las dinámicas con las que el capitalismo actúa sobre los deseos de los seres para perpetuarse y ocultar el vacío que les atormenta.

FItXA ArtÍstIcA: Actrius: Elena Cadore i Virginia Garcia / Direcció: Elena Cadore, Irina Bargues i Virginia García / Vídeo: Elena Cadore / Amb la col·laboració del Teatro de los Manantiales.

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 18:00 h - 19:00 h- 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 11 i 18 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

06/CÍA VIEPop- corn Desire (Teatro-performance)

lloc:

C/ Barraca, 35

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Nos encontramos en el abismo entre el sueño y la realidad. Aquí, ¿los de arriba deciden sobre nuestros sueños también? Pieza basada en una investigación teatral sobre sueños reales de personas reales.

FItXA ArtÍstIcA: Creació i interpretació: Anna Kurikka i Sara Gumbrecht Real / Amb el suport i consell d’Ita Aagaard.

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 11 i 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

Trobada amb la companyia al fi nalitzar la peça, diumenge 11 de maig, 13:30 h.

CÍA CENTRIFUGAZ Esto a Freud le encantaría(Teatro de investigación)

05/

Page 8: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

15 14

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

lloc:

Porta Casa dels bous. Carrer de Pescadors cantó amb Eugènia Vinyes.

durAdA:

3 hores.

donAtIu:

Preu 8 € amb menjar i beguda.

Totes som bous, som els pescadors, som les dones que venen el peix... I anem a clavar-nos en la feina fi ns a la cintura.

FItXA ArtÍstIcA: Idea i producció: Desdejuni amb Vianants. Amb la col·laboració de l’equip de Cabanyal Íntim. (www.desayunoconviandantes.org)

FuncIons: Dissabte 10 de maig: 12:00 h (De 12:00 h a 15:00 h)

DESDEJUNI AMB VIANANTS Sorolla no està convidat. de germanor Convocatòria participativa amb dinar

08/

lloc:

C/ Reina, 125

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Cierra los ojos y camina lentamente. Ahora describe todo lo que tu piel ve a través de los poros abiertos. Tápate los oídos y deja que la melodía de tus ojos resuene en la silueta que tienes enfrente. Percibe el aroma creado de ese espacio inmóvil y saborea el recuerdo efímero de tu andar. Deja de respirar por un momento, tan sólo 5 segundos…

FItXA ArtÍstIcA: Intèrprets: María Aparicio, Blanca Arias, Patricia Dasí, Cristina Gramaje, Lucía Jaén, Noemí Jiménez, Paula Pachón, Juan Sánchez, Malala Sanz i Mónica Vázquez / Música: 46011 / Creació: Col·lectiva.

FuncIons: Dissabte 10 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 11 de maig: 12:00 h -13:00 h - 18:00 h -19:00 h - 20:00 h.

COL·LECTIU LLOC INCERTOlores mudos (Danza)

07/

Page 9: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

1 1

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

lloc:

C/ Progrés, 91

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Dos mellizas de alma se pasan las horas jugando con retales de vidas. ¿Qué pasaría si tus deseos se hiciesen realidad? Improvisando en la vida todo puede pasar. ¿Qué nos ponemos hoy?

FItXA ArtÍstIcA: Intèrprets: Elba Ruiz i Zahira Montalvo / Direcció i dramatúrgia: Elba Ruiz, Zahira Montalvo i Marga Morales / Dibuixos: Antonio Cortis / Fotografi a: Xavi Part / Escenografi a: Mabel Mabelain.

FuncIons: Divendres 9 i 16 de Maig: 19:00 h-20:00 h. Dissabte 10 i 17 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 11 i 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

10/

lloc:

C/ Sant Pere, 83

durAdA:

4 hores sense interrupció. El públic podrà entrar i eixir de la instal·lació lliurement al llarg de tota la representació.

donAtIu:

3 €

El Pez y La Onironauta se sientan a conversar y crean una instalación teatral en la que el público podrá viajar entre deseos acuáticos y oníricos. Diálogos entre sueños y peces es una red de pescar sueños.

FItXA ArtÍstIcA: Idea original, interpretació i textos: Isaac Torres i Desirée Belmonte / Edició audiovisual: Cristina Correa, Ainara Pardal, Elena Cadore i ARBO / Disseny d’il·luminació: Isaac Torres / Equip creatiu: Desirée Belmonte, Isaac Torres, Cristina Correa i Deif Vila. Agraïments: Ana i Victor de Palaugea, Radio City i Margarita Caletrío.

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: de 17:00 h a 21:00 h sense interrupció.Diumenge 11 i 18 de maig: de 17:00 h a 21:00 h sense interrupció.

09/KANCANEO TEATROA todo trapo (Impro-clown)

DESIRÉE BELMONTEISAAC TORRESDiálogos entre sueños y peces(Instalación teatral)

Page 10: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

1 18

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

lloc:

C/ Sant Pere, 8

durAdA:

Inferior a 3 min.

donAtIu:

3 €

“He perdido la cuenta de los días que llevo en la habitación de este hotel -¡qué resaca!-. Sin embargo, las visitas no dejan de cesar. Todos desean conocerme y revivir las historias que me hicieron célebre en la última década… Espero tu visita. Tuya, Liz Stardust.Pd: Entra sin llamar, la puerta está abierta”.

FItXA ArtÍstIcA: Direcció, interpretació i imatge: Miguel Vicente Clager.

FuncIons: Divendres 9 de maig: 19:00 h - 20:00 h. Dissabte 10 de maig: 18:00 h - 19:0 0h - 20:00 h - 21:00 h.Diumenge 11 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

12/

lloc:

C/ Francesc Baldomà, 76.

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Almarina y su amigo Don Paraguas reciben una visita inesperada ¡Un pirata en busca de un tesoro! Una historia llena de sorpresas. Un espacio para sentir, expresar deseos y dejar volar tus sueños.

FItXA ArtÍstIcA: Almarina: Inés Cárdenas / Pirata: Gemma Ortells / Objectes: Pep Ferrandis i Mar Ample / Direcció: Inés Cárdenas i Gemma Ortells / Producció: La Monda Lironda Teatre.

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 11:30 h - 12:30 h - 17:30 h - 18:30 h.Diumenge 11 i 18 de maig: 11:30 h - 12:30 h - 17:30 h - 18:30 h

MIGUEL VICENTE CLAGERHabitación sin vistas (Vodevil – performance)

LA MONDA LIRONDALa mar de vida (Teatro infantil)

11/

Page 11: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

21 2

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

TEATRE DE CAIXÓEntre Llençols (Teatre en terrasses)

lloc:

C/ Sant Pere, 89

durAdA:

30 min.

donAtIu:

3 €

lloc:

C/ Barraca, 218

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Joan torna al Cabanyal per vendre la casa de la seua àvia. La condició que li ha posat la dona és que ha de ser ell mateix, en persona, qui faça la venda. Allà l’espera un joc de la seua infància.

FItXA ArtÍstIcA: Actor: Joan Verdú / Text i direcció: Pedro Urís. Amb la col·laboració de Teatroliana.

FuncIons: Dissabte 10 i 17 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h -21:00 h.Diumenge 11 i 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h -19:00 h - 20:00 h.

Fer la bugada, estendre la roba i deixar que el sol l’eixugue. El món va donant voltes i tot es perd per l’horitzó, però els somnis d’anit s’incrusten als llençols i no hi ha sabó que els esborre.

FItXA ArtÍstIcA: Companyia: Teatre de Caixó / Creació: Aina Pedrós i Marc Escrig / Selecció musical: Adrià Sanchez.

FuncIons: Divendres 16 de maig: 19:00 h - 20:00 h. Dissabte 17 de maig: 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h - 21:00 h. Diumenge 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h - 18:00 h - 19:00 h - 20:00 h.

PEDRO URÍSLa Porta del barri(Teatre)

14/13/

Page 12: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

23 22

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

lloc:

C/ Pescadors, 11

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Pieza basada en el poema Los placeres prohibidos, de Luis Cernuda. A través del movimiento y la palabra, las artistas muestran, en la intimidad de una habitación, la soledad y el exilio del poeta.

FItXA ArtÍstIcA: Yolanda Gutiérrez i Azahara Ubera / Música i fotografi a: Stefan Lau.

FuncIons: Divendres 16 de maig: 19: 00 h - 20:00 h. Dissabte 17 de maig: 18:00 h - 19:00 - 20:00 h - 21:00 h.Diumenge 18 de maig: 12:00 h - 13:00 h.

Trobada amb l’artista en fi nalitzar la peça, diumenge 18 de maig, 13:30h.

lloc:

Casa Montaña. C/ Josep Benlliure, 69

durAdA:

Inferior a 30 min.

donAtIu:

3 €

Tonyina de sorra. Tomates rojos. El cor de la meua iaia. Piñones. Aceite de oliva. Siempre de oliva. Mon pare. Paula i jo. I Marc. Pimiento verde, pimiento rojo. Ajo. Amor. La titaina y un vermut. Casa Montaña. El Cabanyal... Y todo… a fuego lento.

FItXA ArtÍstIcA: Laura: Mar Mandli / Marc: Xavi Cubas / Paula: Alejandra Mandil / Text: Maribel Bayona / Dramatúrgia i direcció: Tribu Teatro i Maribel Bayona / Agraïments: Nilda Varela, Casa Montaña, grup musical 46011, Paco Senís, Pilar i Marieta.

FuncIons: Divendres 9 i 16 de maig: 18:00 h* - 19:00 h. Dissabte 10 i 17 de maig: 12:00 h - 17:00 h - 18:00 h - 19:00 h. Diumenge 11 i 18 de maig: 12:00 h - 17:00 h - 18:00 h - 19:00 h.* * Amb la intervenció especial de 46011.

TRIBUTEATROEl sueño de Laura: “La Titaina”(Cocina dramatizada)

16/15/YOLANDA GUTIÉRREZ AZAHARA UBERALos placeres prohibidos(Performance con danza, música y voz)

Page 13: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

25 24

lloc:

Teatre La Estrella. C/ Els Àngels, 33.

durAdA:

80 min.

donAtIu:

Abans del 8 de maig: 7 €. Durant el Festival: 8 €.

Ella, que nació en el Cabanyal y perdió la cabeza por un hombre. Ella, que vivía obsesionada con el mar. La Viuda del Mar, la enigmática artista que conocimos en la segunda edición del Cabanyal Íntim, vuelve a escena con su gira de conciertos Nostalgias.

FItXA ArtÍstIcA: Intèrpret: Belén Riquelme; Música, acordió i arranjaments: Isabel Latorre / Vestuari: Juanma Picazo / Direcció i dramatúrgia: Alejandro Tortajada.

FuncIons: Divendres 9 i 16 de maig: 21:00 h.Dissabte 10 i 17 de maig: 21:00 h.Diumenge 11 de maig: 20:00 h.

lloc:

L’Escorxador. C/ Sant Pere, 35.

durAdA:

50 min.

donAtIu:

Abans del 8 de maig: 5€ amb beguda.Durant el Festival: 6€ amb beguda.

“Somos los Poetas del Amor Hermoso, estamos aquí, hemos llegado. Vamos a desnudar al deseo, aunque tengamos que camufl ar el mundo con bellas palabras, para cambiar la torpe realidad…”

FItXA ArtÍstIcA: Repartiment: Miquel Mars, Fran de la Torre, Migue Soriano, Jaime Vicedo, Nacho i López Murria / Direcció i dramatúrgia: Rafa Segura / Producció: Canallaco Teatre.

FuncIons: Divendres 9 i 16 de maig: 23:00 h.Dissabte 10 i 17 de maig: 23:00 h. Diumenge 11 de maig: 21:00 h.

CÍA LA INTENSA PRODUCCIONES Nostalgias (Teatro musical)

PROGRAMACIÓ · ÍNTIMS A LA NIT

18/CANALLACOPoetas del amor hermoso(Comedia poética -show poético)

PROGRAMACIÓ · ÍNTIMS A LA NIT

17/

Page 14: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

lloc:

C/ Josep Benlliure, 187

durAdA:

40 min.

grAtuït

IL·luminant el Cabanyal(Videomapping)

ACTIVITATS PARAL·LELES

20/

Vídeo projeccions sobre un edifi ci del barri del Cabanyal que aborden el tema de la ciutat contemporània i particularment el cas del Cabanyal.

rEAlItZAcIÓ: Alumnes del Màster d’ Arts Visuals i Multimèdia de la UPV. Carlos Gómez, Julio Sosa, Alex García Saurí, Luis Urquieta, Germán Torres, José Altamirano, Ainoa Salas, Guillermo Lechón, Patricia Margarit, Joaquin Gil, Francisco Javier Robles, Daniel López Portillo, Eamy Ignacio, Florencia Maria Piñon, Paula González, Laura Rodrigo, Roland Maviachev, Werner Hubev. / Coordinació: Emilio Martínez, Mª José Martínez de Pisón, Amparo Carbonell, Trinidad Gracia, Pepa López Poquet, Carlos García Miragall, Paco Giner, Miguel Molina, Emanuele Mazza, Moises Mañas i Paco Sanmartin.

ProJEccIÓ: Dissabte 17 de maig: 22:00 h

2

ÍNTIMS AL CAFÉ

ACTIVITATS PARAL·LELES

19/

EXPolIo: Expolio es una intervención en el espacio público del Cabanyal que se registra a través del vídeo del mismo título y que invita a los vecinos del barrio a refl exionar sobre las contradicciones del Plan PEPRI.

Un proyecto de Left Hand Rotation que surge del taller “Gentrifciación no es un nombre de señora”, impartido en La Clínica Mundana en 2012.(www.left handrotation.com/gentrifi cacion/valencia.html)

El BArrI s’HA dE dEFEnsAr: Documental que recull la resistència d’unes veïnes i uns veïns de la Barceloneta que no volen veure convertit el seu barri, d’origen treballador i pescador, en un parc temàtic per al turisme.

Guió i realització: Neus Ràfols i Cristina Mora / Director fotografi a: Xavier Camí / Muntatge i postproducció: Ana María Pérez / Producció: Alfonsi Vega i Jaume Puig (productora Maragda Mediàtica) / Música: Pablo Imaz, Poker d’ Asos, l’ Ab-dominable Gallina Nauseabunda i Gato Pérez. (www.elbarrishadedefensar.info)

PROJECCIONS AMB TERTÚLIA

lloc:

La Regadera, C/ Progrés, 23

ProJEccIÓ:

Dissabte 17 de maig: 16:30h.

durAdA:

Expolio: 5 min.El barri s’ha de defensar: 53 min

grAtuït

Aforament limitat

Presentació d’ Expolio per Emilio Martinez, i presentació de El barri s’ha de defensar a càrrec de la seua directora, Neus Ràfols.

2

Page 15: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

28

lloc:

Kalidoscopio Asociación Cultural. C/ Josep Benlliure, 28 - pta 1

durAdA:

30 min.

grAtuït

ACTIVITATS PARAL·LELES

21/

Veinticinco inmigrantes de diferentes barrios de Hamburgo fueron fi lmados bailando en sus hogares, en comedores, cocinas, sótanos, etc. La cámara se convierte en un silencioso testigo voyerista, que hace a las personas olvidarse de su presencia.

FItXA ArtÍstIcA: Direcció i càmera: Yolanda Gutiérrez / Edició: Yana Busyhina.(www.yolandagutierrez.de)

ProJEccIÓ: Dissabte 10 de maig: De 18:00 h a 21:00 h sense interrupció.Dissabte 17de maig: 13.00 h - De 18:00h a 21:00 h sense interrupció.Diumenge 11 y 18 de maig: De 18:00 h a 21:00 h sense interrupció.

Trobada amb l’artista: Dissabte 17 de maig a les 13:30 h.

YOLANDA GUTIÉRREZMy dance room(Vídeo instalacióN)

PRESENTACIÓ

TEATRO MARINERO(Taller de teatre)

ACTIVITATS PARAL·LELES

22/

23/

24/

Taula oberta de debat sobre el teatre breu, organitzada conjuntament per Creador.es i Cabanyal Íntim, patrocidada per Ambar. modera: Rosa Sanmartín. Amb la participació de Josep Lluis Sirera (Universitat de Valèn-cia), Paula Esquembre (directora artística de Microteatre València), Cristina García (codi-rectora artística de Miniteatre), Ximo Rojo (Russafa Escènica), Guillermo Arazo (Espai Rambleta), Isabel Caballero (codirectora artís-tica de Cabanyal Íntim), i els creadors escènics Begoña Tena, Gabi Ochoa i Xavi Puchades.

Anem a improvisar, a viure vincles mai ima-ginats, a experimentar la creació pròpia i col·lectiva des del cos, acompanyats d’un grup de percussió. En fi nalitzar el taller es farà una mostra oberta del treball. Una invitació a crear entre el veïnat.

coordina: Teatro Marinero (Ana Soriano, Cecilia Taboada, Francisca López, Jorge Romero, Javier Risco, Juan Bayón, Marta Chaqués i Oscar García).

Presentació de la revista “València Comkal”, espai artístic, polític i cultural, a càrrec de la seua directora Ana Díaz. (www.valenciacomkal.org)

TAULA OBERTA DE DEBATdIA: Dijous 15 maig. 19:30h.lloc: L’Escorxador. C/ Sant Pere, 35durAdA: 80 min. Gratuït

dia: Dijous 15 de maig. 21:00 h.lloc: L’Escorxador. C/ Sant Pere, 35.durada: 15 min.gratuït

dIA: Dissabte 17 maig. 11:00h.lloc: Passeig marítim, junt l’escultura de la barca de fi ls d’aigua. C/ Pavía, 85durAdA: 2h. Gratuït

de la REVISTA “VALÈNCIA COMKAL”

2

Page 16: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

l’Escorxador. c/ sant Pere, 35. Del Dimecres 30 abril al 18 de maig: De 17.00h a 20.00h .Dijous 8 de maig: De 20.00h a 23.00h. Dissabte 10 i diumenge 11 de maig: De 11.00h a 14.00h / 17.00h a 20.00h.Dissabte 17 i diumenge 18 de maig: De 11.00h a 14.00h / 17.00h a 20.00h.

llibreria 3 i 4. centre cultura contemporània octubre. c/san Fernando, 6. Del divendres 2 al divendres 16 de maig: De 11.00h a 14.00h.

donAtIus :Abans del 8 de maig:12 peces breus: 30 €.Poetas del amor hermoso: 5 €.Nostalgias: 7 €.Sorolla no està convidat: 8 €.Durant el Festival:Peces breus: 3 €.Poetas del amor hermoso: 6 €.Nostalgias: 8 €.Sorolla no està convidat: 8 €.

tAquIllEs I HorArIs:

1. tasca vegetariana neuhen C/ Cristo del Grao, 14Menú , € amb un aperitiu gratis.

2. la regaderaC/ Progrés, 23Menú a migdia per la voluntat.

3. Bar la PacaC/ Del Rosari, 30Quinto i tapa 1€.

4. Bodega la PesetaC/ Cristo del Grao, 16Quinto i tapa 1€.

5. casa montañaC/ José Benlliure, 69 Per a gurmets exigents.

6. no hay nada mejor que 27 amigosC/ Reina, 186Beguda a preus populars.

7. la otra parteC/ Eugènia Vinyes, 113Tapes, entrepans i beguda a preus populars.

8. l’Escoxador C/ Sant Pere, 35Obert durant tot el Festival.

9. Pizzeria la marC/ Eugènia Vinyes, 58Aperitiu gratis.

10. restaurant la olaC/ Eugènia Vinyes, 171Menú a . € amb aperitiu gratis.

11. mercat cabanyalC/ Martí Grajales, 4Menjar fresc i autòcton fi ns a les 15:00h.

12. l’Escola del cabanyalC/ Progrés, 159, 1r pisMenús espectaculars a preus escolars. Terrassa amb vermut elegant.

Presentant una entrada del Festival podràs disfrutar de descomptes en els bars, restaurants i altres comerços del barri.

3

25/ FESTES I TAQUILLES MENJA AL CABANYALFEstA d’InAugurAcIÓ: Amb La Diva com a mestra de cerimònies, el cabaret de Flavio & Hammer amb El show agrabarble, l’actuació electro punk dadaista del músic aragonés El Gran Puzzle Cózmico i Dj Tical. Entrepans, begudes i gran bingo Cabanyaler.

dia: Dijous 8 de maig a partir de les 20:00h. gratuït

FEstA FlAmEncA: Actuació de Flamenkicidio (Ana Brugos, Jorge Garay, Pablo González, Mario de Juan Alemnay i Esther Melo).

dia: Dijous 15 de maig: 21:30h.donatiu: 3 € amb beguda.

FEstA dE cloEndA: Començarem al carrer Sant Pere, amb el Concert de cassoles dirigit per Carles Santos, amb veïns i veïnes del Cabanyal i assistents al festival. A continuació, i ja a L’Escorxador, veurem l’actuació de Selma Tango i Socorrida Martínez, amb el seu espectacle Coaching de Mercadillo.

dia: Diumenge 18 de maig. 20:30, concert dirigit per Carles Santos. En fi nalitzar, festa en L’Escorxador.gratuït.

31

telèfons d’informació durant els horaris de taquilles: 62 368 897 /630 269 238

lloc: L’Escorxador. C/ San Pere, 35

Page 17: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

33 32

AGENDA del 8 al 11 de maig

Dijous 8 de Maig20:00 h Festa d’inauguració.

Divendres 9 de maig18:00 h. El sueño de Laura.

19:00 h. A todo trapo / El sueño de Laura / Habitación sin vistas.

20:00 h. A todo trapo / Habitación sin vistas.

21:00 h. Nostalgias.

23.00 h. Poetas del amor hermoso.

Dissabte 10 de maig11:30 h. La mar de vida / Volcán azul.

12:00 h. El sueño de Laura / Sorolla no està convidat.

12:30 h. La mar de vida /Volcán azul.

17:00 h. Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura.

17:30 h. Diálogos entre sueños y peces. / La mar de vida. /Volcán azul.

18:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room

/ Olores mudos / Pop-corn Desire.

18:30 h. Diálogos entre sueños y peces / La mar de vida. / My dance room / Volcán azul.

19:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Olores mudos / Pop-corn Desire.

19:30 h. Diálogos entre sueños y peces /¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

20:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Olores mudos / Pop-corn Desire.

20:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

21:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Nostalgias / Olores mudos / Pop-corn Desire.

23:00 h. Poetas del amor hermoso.

Diumenge 11 de maig

11:30 h. La mar de vida / Volcán azul.

12:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / Olores mudos.

12:30 h. La mar de vida /Volcán azul.

13:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / Olores mudos.

13:30 h. Trobada amb Cia Centrifugaz.

17:00 h. Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura.

17:30 h. Diálogos entre sueños y peces. / La mar de vida. /Volcán azul.

18:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Olores mudos / Pop-corn Desire.

17:30 h. Diálogos entre sueños y peces / La mar de vida / My dance room / Volcán azul.

18:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas/ La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Olores mudos / Pop-corn Desire.

18:30 h. Diálogos entre sueños y peces / La mar de vida / My dance room /Volcán azul.

19:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Olores mudos / Pop-corn Desire.

19:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

20:00 h. A todo trapo / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Esto a Freud le encantaría / Habitación sin vistas / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Nostalgias / Olores mudos / Pop-corn Desire.

20:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

Page 18: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

AGENDA del 15 al 18 de maig

35 34

Dijous 15 de maig19:30 h. Taula oberta de debat.

21:00 h. Presentació revista “Valèn-cia Comkal”.

21:30 h. Nit flamenca amb Flamenkicidio.

Divendres 16 de maig18:00 h. El sueño de Laura.

19:00 h. A todo trapo / Companyes de somnis / El sueño de Laura / Entre llençols / Los placeres prohibidos.

20:00 h. A todo trapo / Companyes de somnis / El sueño de Laura / Entre llençols / Los placeres prohibidos.

21:00 h. Nostalgias.

23:00 h. Poetas del amor hermoso.

Dissabte 17 de maig11:00 h. Taller de teatre a vora mar.

11:30 h. La mar de vida / Volcán azul.

12:00 h. El sueño de Laura.

12:30 h. La mar de vida / Volcán azul.

13:00 h. My dance room. Trobada amb l’artista.

16:30 h. Expolio / El barri s’ha de defensar (audiovisuals)

17:00 h. Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura.

17:30 h. Diálogos entre sueños y peces / La mar de vida. /Volcán azul.

18:00 h. A todo trapo. /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura. / Entre llençols. /Esto a Freud le encantaría / La porta del barri / Lijie wansui / Los placeres prohibidos / My dance room / Pop-corn Desire.

18:30 h. Diálogos entre sueños y peces / La mar de vida / My dance room /Volcán azul.

19:00 h. A todo trapo /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura / Entre llençols. /Esto a Freud le encantaría / La porta del barri / Lijie wansui / Los placeres prohibidos / My dance room / Pop-corn Desire.

19:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

20:00 h. A todo trapo /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Entre llençols /Esto a Freud le encantaría/ La porta del barri / Lijie wansui / Los placeres prohibidos /My dance room/ Pop-corn Desire.

20:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

21:00 h. A todo trapo / Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Entre llençols /Esto a Freud le encantaría/ La porta del barri / Lijie wansui / Los placeres prohibidos. /My dance room / Nostalgias/ Pop-corn Desire.

22:00 h. Il·luminant el Cabanyal (videomapping)

23:00 h. Poetas del amor hermoso.

Diumenge 18 de maig11:30 h. La mar de vida / Volcán azul.

12:00 h. A todo trapo /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Entre llençols /Esto a Freud le encantaría/ La porta del barri / Lijie wansui / Los placeres prohibidos/My dance room.

12:30 h. La mar de vida /Volcán azul.

13:00 h. A todo trapo /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Entre llençols /Esto a Freud le encantaría / La porta del barri / Lijie wansui / Los placeres prohibidos /My dance room / Pop-corn Desire.

13:30 h. Trobada amb Yolanda Gutiérrez.

17:00 h. Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura.

17:30 h. Diálogos entre sueños y peces. / La mar de vida. /Volcán azul.

18:00 h. A todo trapo. /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura. / Entre llençols. /Esto a Freud le encantaría./ La porta del barri. / Lijie wansui /My dance room. / Pop-corn Desire.

19:00 h. A todo trapo. /Companyes de somnis/ Diálogos entre sueños y peces. / El sueño de Laura. / Entre llençols. /Esto a Freud le encantaría./ La porta del barri. / Lijie wansui / My dance room / Pop-corn Desire.

19:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? / My dance room.

20:00 h. A todo trapo / Companyes de somnis / Diálogos entre sueños y peces / El sueño de Laura / Entre llençols. /Esto a Freud le encantaría / La porta del barri / Lijie wansui / My dance room / Pop-corn Desire.

20:30 h. Diálogos entre sueños y peces / ¿Ké pasa en el barrio? /Concert de cassoles dirigit per Carles Santos.

21:00 h. Festa de cloenda.

Page 19: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

C. Teatro de la Marina

Calle

A

rqui

tect

o

Alfa

ro

Calle

F

ranc

isco

B

aldo

ma

Calle

E

rnes

to

Ana

stas

io

Calle

V

icen

te

Bru

llC.

Fra

ncis

co E

ixim

enis

C. V

idal

de

Cane

lles

Calle Columbretes

Calle

de

l

Ros

ario

Calle Antonio Juan

C. V

icen

te B

alle

ster

Calle

P

rogr

eso

Calle

E

scal

ante

Calle

de

la

F

uent

e

P

odrid

a

Calle Iglesia del RosarioRosario

Plaza

CalabuigPlaza

C. Virgen del Sufragio

C. ArquitectoGuastavino

C. SonejaC. Navajas

C. TorreblancaC. Begís

Calle Benasal

CastilloVirgen del

Plaza

Calle

Eug

enia

Viñ

es

HOTEL

LAS

ARENAS

C. Río Ter

Calle Vicente Gallart "Arcipreste"

Calle Justo Vilar

Plaza

PzaCruzdel

Lorenzode la Flor

Plaza

COLEGIO

C. MaestrazgoMERCADO

Calle del Lavadero

Calle Mijares

C. F

ranc

isco

Eix

imen

is

Calle

Jua

n M

erca

der

Calle

Mar

ino

Sire

ra

Calle Martí Grajales

MUNICIPAL

Calle Felipe de GaunaC.

Fel

ipe

Vive

s de

Cañ

amás

Calle Sánchez Coello

CABAÑAL

C. B

loqu

e Po

rtua

rios

Calle Clot

MU

NIC

IPAL

POLI

DEPO

RTIV

O

DOCT

OR

LLU

CH C. Historiador Colona

C. Francisco Miralles

C. Columbretes

del MarHombres

Calle Espadán

Calle Pintor FerrandisCalle de Espadán

Calle Carlos Ros

Calle Cura Planelles

Calle de los Pescadores

Calle

Lui

s

D

espu

ig

Calle Amparo Guillem

Calle

Ang

eles

Calle

S

an

Ped

ro

Doctor

Calle

M

onta

nejo

s

Calle

Mon

tán

Calle

Chul

illa

Calle Omet

Calle del Mediterráneo

Calle

Ast

iller

os

Calle

Eug

enia

V

iñes

Calle

d

e

Pav

ía

Calle Martí Grajales

Calle

J

osé

B

enlli

ure

Calle

Pad

re

L

uís

Nav

arro

Calle

Bar

raca

Calle

d

e

la

Rei

na

Calle

Esca

lant

eCa

lle

José

Be

nlliu

re

Calle

Pro

gres

oCa

lle

P

adre

Luí

s

N

avar

ro

Calle

Bar

raca

Calle

de

la

Rei

na

Calle

del

Doc

tor

Llu

ch

Cañamelar

1

2

3

4

5

6

816

9

12

13

17

24

20

2119

18

14

15

10

11

Programació

Íntims a la nit

Activitats paral·lelesPunt d’informació i taquillesMenja al Cabanyal

trAnsPort PÚBlIcAutobusos:

1 - 2 - 19 - 31 -32 - 81 - N1 - N9

Metro : línia 5

Tramvia: línies 4 i 5

Tren: parada Cabanyal

Valenbisi: tot el barri

222325

7

7

23

5

6

9

10

11

12

8

Carr

er

del

Cris

t

del

Grau

Carr

er

d’Er

nest

Anas

tasi

o

Carrer

de

José

Aguirre

C/ F

ranc

esc B

aldo

mar

C/

Vice

nt B

rull

Carrer d

el Dr. J

.J. Dómine

Carr

er d

’Aba

stos

Carr

er d

’Arq

uite

cte

Alfa

ro

Carr

er d

e la

Mar

e de

Deu

del

Pui

g

Av. del Port

Av. del Port

1

4

3 3

Page 20: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

38

EquIP dEl FEstIvAlDirecció artística: Isabel Caballero i Jacobo Julio.Producció: Sara Sevilla.Premsa i comunicació: Marta Borcha i Esther Melo.Coordinació: Adriano Venturini, Jrisa Lialia, Lara Sanchís i Tania López.Disseny gràfic: Juan Domingo i Elisa Huerta.Coordinació del catàleg: Marta Borcha.Patrocini: Esther Melo.Vídeo micromecenatge: Samuel Domingo.Vídeo: The smoke seller front i Jorge Garay.Fotografia: Lorena Hernández i Inés Albrand.Informàtic: David Grau López.Cap Tècnic: Pedro Gualda.Il·luminador: Carlos Crespo.Coordinació d´espais: Juanjo Úbeda.Disseny imatge del cartell 2014: Carmen Calvo.Disseny del cartell: Marc Granell.

voluntArIs Águeda Llorca, Ángela Bermúdez, Anna Albaladejo, Anna Borras, Claudia Alfonso, Cloe Babaud, Elisa Ruiz, Eva María Bau, Javi Luccer, Javi Menor, José Carlos Hernán, Laia Taverner, Manolo Martínez, Maria Fons, María Navarro, Maribel Bravo, Marina Medela, Michel Burger, Nieves Blay, Paloma Piñero, Rut Calleja, Sara Olivas, Vicente Domingo, Wanda Bellanza.

AgrAïmEntsAlejandro i Emiliano García, Azucena Bermúdez, Bárbara Carretero, Boris Strzelczyk, Clive Welland, Elba Rúiz, Enrique Tarín, Eugeni i Carmen, Fransesc Aledón, Juanjo Ubeda, Laura de Castro, Manuel Exposito, Mar Estrela, María i Tino Villora, Maribel Doménech, Mariví Martín, Mateo i Mª Paz, Pepa i Ernesto Ramón Vela, Rosa Sanz, Rosi Moreno, Sara Qussous, Sassan Towliati, Teatro La Estrella, Toni Frutos, Toni Tordera, Ximo Flores i la Comisión Liquidadora de la Marina Auxiliante S.A.

Gràcies a totes les persones que feu possible la realització d’aquest Festival.

mEcEnEsFamilia Rey-Ribas, Josep Lluís Sirera i Remei Miralles.

mIcromEcEnAtgEAgost Produccions, Águeda, Águeda i Vicent, Aina, Alba, Albert Moncusi Ferré, Alberto Maldonado, Aliciasintele, Amparo Hervás, Andrea PV, Andrés Vaquero, Anna Albaladejo, Annabel, Antonio Espejo Trenas, Arnau Oviedo Francés, Artur i Mariam, Audio & Evernts, Aurora Diago, Ayatola Nometoques Lapirola, BB Cabanyal, Beatriz Martínez, Begoña Soler, Bia Santos i Emilio Martínez, Carme Teatre, Carmen Valera Pérez, Carmen Melo, Clara Ceita, coRTarcabezas, Cris G, Dama Rwiyamilira, Delia Amorós, Dora, Dulce Melo, Elena Estrada, Elisa Pastor, Encarna Dolz, Encarna i Ferran, Enric Beltrán, Enrique Galán, Ernst de la Bretagne, Estela i Lucas, Eva Cañamas Melo, Figuels, Francesc Sanguino, Gabi Ochoa i Marta Carsí, Grauer43, Inma Trull, Iris, Isabel Latorre, Ismael Rafols, Javi Menor, Javi Ortega, Jéssica Martínez, Joaquín Andujar, José Enrique Segrelles Cortina, Josep Daniel Plasencia i Ribes, Juan Manuel Montoya, Juanjo Ubeda, Júlia Tortosa, Julio i Pau, L’espai café, té i xocolate, La Herreria House of Bent, lacasacalba.org, Las Jansanflan, Laura de Castro, Les Herbetes, Llanos Godes Medrano, Lluis Benlloch, Lola Bordeta Barcelona, Manolo Martínez, Marcos L. Hernando, Marduet, María Felix, Maribel Doménech, María José Ferrer, Marina Mandarina, Marta Ramírez, Marysol-illa, Meliá, Meriyou, Miguél Ángel Montilla, Mila González, Mireia, Mitjalluna, Montse Gili, Nadincita, Néstor Mir, Néstor Orejón, Neus Bernat, Nugreflor, Nuria Gregori, Paco Collado, Paco García, Paugavarda, Paula Pons, Paula Valero, Pepa García, Pepa Maudos Sanchos, Peter Schwanewilms, Planta, Rafael Borja, Raquel García, Reyes i Gari, Rober Guillot, Rocio Pérez, Rosa María, Rosi Moreno, Rubén Héctor Juan Peiró, Santi de la Fuente, Sara Sariñena, Sebastian Veral, Sergi Palau, Silvia Agudo Romero, Silvia Cabrera Martínez i Pablo Núñez Carabaotes, Silvia Molinero Domingo, Sonia Catalán Benavente, Tarin, Tim Wynants, Tania i Axel, Tina Codina, Tono Cerveró, Una amiga alemana, Vicent Esteve, Vicent Juan Martínez, Vicenta Pérez Ferragut, Vicente Gomina, Victoria, Violeta Silvestre, Viu al Cabanyal!, Xamaruk, Xavier Planes i Contestad, Xavier Puchades, Xemapalanca i Zahira.

Page 21: Catálogo Cabanyal Íntim 2014

organitza:

Amb la participació de:

Patrocina

col·labora: