Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

36

description

Publicación de Roser de Maig 2013 de Cerdanyola del Vallès

Transcript of Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Page 1: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013
Page 2: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

LA FESTA MAJOR... LA FEM ENTRE TOTS!

Com cada any, la Comissió de Festes de la Festa del Roser de Maig ha estat l’encarregada de confeccionar un programa de festes que fos atractiu i divers i que alhora mantingués els actes tradicionals propis de la nostra festa, els que la defineixen i els que la identifiquen com a la festa pròpia de la nostra ciutat.

I d’aquest treball n’ha sortit el programa que us presentem. Un pro-grama adequat als temps que estem vivint, però elaborat amb il·lusió i esforç. Esforç per la feina ben feta i il·lusió perquè la festa sigui per a tothom.

EL PREGÓEl pregó de la Festa del Roser de Maig 2013 anirà a càrrec del cantautor local Ramon Sauló

Ramon Sauló és un dels cantautors que va formar part del moviment de la nova cançó que tingué lloc als inicis dels anys setanta. Aleshores el can-tautor de Cerdanyola compartia cartell amb els noms més importants del moment com Ramon Muntaner, Joan Isaac o Guillem d’Efak i feia sonar als escenaris una de les cançons més famoses del seu repertori: “Bona nit” dedicada a la nostra ciutat. D’aquella època en queda el seu primer disc i els guardons com a cantautor obtinguts el 1973, l'un a Sabadell i l'altre, el primer premi del concurs “Promoció de Noves veus” a la Cova del Drac.

Tot i que van venir moments difícils per la nova cançó i que Sauló va deixar de cantar ben bé durant tres dècades, l’esperit de la música no el va deixar mai. La prova és que el 2009 va treure la guitarra de l’armari, va recopilar sis antigues cançons i en va fer sis de noves i va tornar als escenaris. Re-novat i amb un nou entusiasme va presentar el seu disc Som així i el 2011 va editar el seu darrer disc Descobrint camins. Des de llavors no ha parat d’actuar pel Vallès, per Barcelona i a altres indrets i la seva veu ha començat a sonar a les ràdios locals i nacionals i s’ha convertit, per Cerdanyola, pels cerdanyolencs, en una veu entranyable, amiga, que ens acompanya, ens reconeix i ens representa.

III CONCURS DE CARTELLS DE LA FESTA MAJOREl cartell guanyador del Roser de Maig 2013 no ha deixat ningú indiferent i això és precisament el que pretenia Adrià López, un jove estudiant de disseny de Cerdanyola. És un cartell amb una imat-ge trencadora i diferent que vol que la gent es faci preguntes i trobi les seves pròpies respostes. Tres idees que hi són però que no són evidents: el roser, Cer-danyola i la festa major. Una aposta va-lenta que va ser valorada pels membres del jurat que el van triar d’entre les vint-i-una propostes que es van presentar a aquesta tercera edició del Concurs de Cartells del Roser de Maig.

ELS JOVES DIABLES FAN 30 ANYS!Qui ha dit, doncs, que són tan joves? Però no penseu pas que han perdut pistonada, ans al contrari! És el que tenen les forces del mal, per a ells els anys no passen! Fins i tot hi ha qui diu que arriben més forts que mai, molt ben armats i amb el cap ple de mals pensaments per omplir de soroll, de foc i de fum els carrers de Cerdanyola!

Sigueu valents, vestiu-vos com cal, no oblideu el barret i unes bones sabates i aneu a rebre’ls com es me-reixen!

Per molts anys (Joves?) Diables!

I que el foc etern dels inferns us acompanyi!

EDITA: Ajuntament de Cerdanyola del VallèsPRODUCCIÓ: Taller de CulturaFOTOGRAFIES: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (J.R. Urbano)

2

Page 3: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

El Roser de Maig és un dels es-deveniments més importants de Cerdanyola. No és una festa més, és precisament la nostra Festa Major, la festa que ens aplega a tots i a totes i que ens fa viure ple-nament la ciutat amb tots els seu matisos i colors.

El programa d’enguany recull una àmplia i diversa oferta d’activitats per a totes les edats, idònies per gaudir en família i amics. Espero i desitjo que aquesta proposta si-gui del vostre interès i que us ani-meu a participar d’uns dies únics als barris, als carrers i a les places de la nostra ciutat.

Des de l’Ajuntament i conjunta-ment amb totes les entitats i les associacions que conformen la Comissió de Festes del Roser de Maig, treballem any rere any per fer un pas més i assolir una festa més participativa i més prope-ra. És per aquest motiu que vull agrair molt especialment a totes aquelles persones i entitats que hi han col·laborat en l’organització i el disseny. Amb la seva il·lusió, es-forç, enginy i creativitat han per-mès que, malgrat la complicada situació que estem vivint, tots els cerdanyolencs i les cerdanyolen-ques puguem gaudir d’una festa que esdevindrà inoblidable.

La nostra Festa Major és també un punt de trobada, un espai on veïns i veïnes podem conviure i compar-tir, deixar de banda les nostres in-quietuds i preocupacions diàries i passar una bona estona amb la gent que ens envolta.

Us desitjo una bona Festa Major i us convido a participar i gaudir del Roser de Maig 2013!

Carme Carmona PascualAlcaldessa de Cerdanyola

EL

RO

SE

R D

E M

AIG

, U

NA

FE

ST

A P

ER

A T

OT

HO

M

Page 4: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013
Page 5: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Novament us vull presentar la programació de la Festa Major del Roser de Maig. La festa major és el moment de sortir al carrer, de gaudir de la festa, de la músi-ca, del teatre, de les passejades en família i de les actuacions de grups de casa i de grups de fora.

Però sobretot la festa major és un moment per trobar-se amb els veïns i veïnes, amb els amics, amb els familiars, per passejar relaxa-dament pels carrers de la nostra ciutat, pel Parc del Turonet, per la plaça de l’Abat Oliba, Jaume Grau i Altaió, o Sant Iscle, ara vestits de festa, per engrescar-se, mirar, ba-llar i per sentir que formem part d’una comunitat i d’un poble.

A Cerdanyola del Vallès la festa del Roser de Maig és una com-binació de tradició, modernitat i diversitat. D’aquesta manera al programa hi trobareu les activi-tats tradicionals de cultura po-pular, que defineixen la tradició del nostre poble, però també hi trobareu concerts i activitats dels grups més actuals i, finalment, un ampli ventall de propostes diver-ses, d’activitats esportives, gas-tronòmiques, teatrals, de formats i tipologies molt variades.

La participació de les entitats i les associacions és també un tret

que defineix el Roser de Maig i que impregna la vida cultural de Cerdanyola del Vallès. Gràcies a la Comissió de Festes i a totes les entitats que organitzen i par-ticipen en les activitats, la festa és una expressió d’un poble que viu i que batega, que no és només espectador, sinó que és creatiu i que participa.

Us animo, doncs, a participar i a gaudir de la Festa Major del Roser de Maig d’enguany!

Montse Montiel PastorRegidora de Cultura

EL

RO

SE

R D

E M

AIG

: TR

AD

ICIÓ

MO

DE

RN

ITA

T I D

IVE

RS

ITA

T

Page 6: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

SORTIM TOTS AL CARRER!Actes tradicionals de la

Festa Major del Roser de Maig

El Roser de Maig és la festa major de la nostra ciutat. Se celebra el primer diumenge de maig i dura des de divendres fins a dilluns.

Les festes del Roser (“festes del Roser de Tot el Món” o “Festa Universal del Roser”) van ser instituïdes pel Papa Gregori XIII al mes d’octubre de 1571, en record de la batalla de Lepant, victòria atribuida a la intervenció de la Mare de Déu. No obstant això, a Catalunya són més celebrades, de forma popular, les festes de Maig que se celebren des de l’Edat Mitjana el primer diumenge d’aquest més. En tenim la primera prova documen-

-

tal el 1419, quan el Rei Alfons el Magnànim declarà que volgué ce-lebrar el maig a Valldaura perquè es tractaven de festes molt “tra-dicionals i populars”. És una festa estesa arreu de Catalunya i una de les mes populars i antigues de Cerdanyola

LA CERCAVILA D’INICI

La nostra festa del Roser de Maig comença amb el foc i els petards dels Joves Diables de Cerdanyola i els tambors de la Casa de Aragón tot recorrent els carrers de Sant Ramon i Sant Martí i portant la festa des d’un extrem de la ciutat i fins al balcó de l’Ajuntament on té lloc el pregó.

EL PREGÓ I L’OBERTURA DE LA FESTA

Amb l’entrada dels Diables a la plaça de l’Abat Oliba s’inicien els actes de la festa major. Sota el balcó l’Esbart ofereix el tradi-cional ball de cintes, l’Agrupació Musical Sardanista una sarda-na i els gegants de la ciutat, el Bernat i la Victòria, ballen el ball de festa major. El pregoner, en-guany el conegut cantautor cer-danyolenc Ramon Sauló, llegeix el pregó i l’alcaldessa fa l’obertu-ra oficial de la festa.

6

Page 7: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

EL CASTELL DE FOCSEl castell de focs és un dels actes centrals de la festa. Just després del pregó, Cerdanyola s’aplega al Parc del Turonet per gaudir de l’espec-tacle pirotècnic que ens meravella cada any i ens afirma que tornem a celebrar la nostra festa més gran.

LO CERCANYOLADissabte totes les entitats de la ciutat es reuneixen per formar Lo Cercanyola, la cercavila pels carrers centrals de la ciutat on hi són presents tots els grups de cul-tura popular i que acaba a la plaça Abat Oliba amb les actuacions de les diverses colles.

EL CORREFOCEl correfoc és l’acte de foc més im-portant de la festa del Roser de Maig i aquest any ens espera un correfoc molt especial. La colla de Joves Dia-bles de Cerdanyola fa 30 anys i volen celebrar-ho amb molt de foc, fum i soroll. Sortiran de la plaça de Josep Viladomat i recorreran l’avinguda de Catalunya i el carrer de Francesc Layret fins a l’Ajuntament, on ens oferiran el seu irreverent contrapre-gó i un esclat de pirotècnia com mai no ho han han fet abans.

MATINADES GALEJADORESCada diumenge de festa major es desperta, amb els espetecs dels trabucs de la colla de Trabucaires de la ciutat, que van des de la plaça de Viladomat i fins la de l’Abat Oliba tot passant per l’avinguda de Cata-lunya. Els trabucaires ens anuncien que la festa continua.

LA TROBADA DE GEGANTSAl Parc del Turonet, el diumen-ge s’hi concentren les colles de

gegants vingudes d’arreu per participar al llarg del matí en la tradicional trobada i cercavila de gegants, on la colla dels ge-gants de Cerdanyola són acom-panyats per gegants de totes les contrades.

EL BALL DE LA POLCA DE CERDANYOLA

La plaça de l’Abat Oliba acollirà el diumenge al matí la ballada po-pular de la Polca de Cerdanyola, una dansa pròpia de la nostra ciutat que cada vegada és balla-da per més gent de totes les pro-cedències.

LA DIADA CASTELLERAUn dels actes centrals de la nostra festa és la jornada d’ex-hibició castellera a la plaça de l’Abat Oliba, el diumenge al mig-dia, després del ball de la Polca de Cerdanyola. Els Castellers de Cerdanyola conviden colles d’arreu per tal que la jornada pugui comptar amb castells es-pectaculars i de més dificultat.

LES SARDANESLa ballada de sardanes del diu-menge és un dels actes esperats pels amants de la nostra dansa més popular. Aquesta ballada compta amb una cobla de gran qualitat i amb nombrosos balla-dors que obren i tanquen rotlla-nes a cada sardana.

DANSES TRADICIONALS L’Esbart és l’encarregat, cada any, de mostrar a la ciutat les nostres danses tradicionals. El cos de dansa i les colles infan-tils ens retornen, el diumenge a la tarda després de la ballada de sardanes, els balls catalans acompanyats per la música en viu dels músics de l’Esbart.

7

Page 8: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

És la formació que ha revolucionat el panorama de la festa i els grups de versions. El secret del seu èxit és la naturalitat, el talent, la posada en escena i la seva forma única d’interpretar les cançons en un espectacle on barregen elegància i picardia. Un fenomen inimitable i imbatible, que dirigeix amb una mestria sense precedents el polifacètic director de l’Hotel Benito. Hotel Cochambre és sense dubte el número 1 dels grups de versions, realment creen addicció, i aquest 2013 ens en preparen una de molt grossa... No te la perdis!

Hotel Cochambre

Aquest grup d’artistes comença la seva singladura el 2009, seguint el corrent dels sons més actuals del pop rock nord-americà, introdueixen una dosi de guitarres i melodies que dóna aire fresc a la música catalana. Grups com Simple Plan, Paramore, Mcfly o All Time Low s’erigeixen com alguns dels seus referents.

Joventut, força i actitud prometen un directe dinàmic i potent que els ha fet tocar en diferents escenaris de tota la geografia catalana. Ara Amelie torna a escena amb “És el moment”, que pretén consolidar un projecte que ha aconseguit arribar al cor dels adolescents i joves catalans amb cançons com “Per Tu” o “Dia i Nit”,

Ameli

e

QUE NO PARI LA FESTA!

CONCERTS AL TURONET3 de maig22.30 h

4 d

e m

aig

De

23

h

end

avan

t

8

Page 9: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

D’CallaosDesprés d’una trajectòria de més de 8 anys, 3 discos i més de 500 concerts,

D’Callaos arriba amb més força que mai aquest 2013. Fidels a la música

lliure i allunyats de les discogràfiques, han aconseguit ser el grup amb més concerts a Espanya, malgrat l’actual

crisi. També han estat reconeguts internacionalment, amb gires a països

com Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Irlanda o França, actuant a les millors

sales. No contents amb això però, actuaran aquest any a Rússia,

Suïssa i Portugal, on esperen repetir els seus èxits.

En aquests anys han compartit escenaris amb artistes nacionals i

internacionals, com ara Chambao, Ojos de Brujo, Los Delincuentes, Macaco,

Ben Harper, Calle 13, Manu Chao, Asian Dub Foundation o Status Quo.

NIT DE LA MOSTRAUn cop acabat el concert de diumenge al Parc del Turonet no s’acaba la festa. Al costat mateix comença la Nit de la Mostra. Més de quatre hores de marxa i bon ambient, amb els bars musicals de la vostra confiança. El DJ no us deixarà aturar fins a l’última nota.

Rumba AlboradaRumba Alborada és un grup mític al barri del Carmel que es va formar als anys 80. Tot i que mantenen els seus orígens en la profunditat de la rumba s’han adaptat als temps actuals modernitzant les composicions. Les seves actuacions són un espectacle agradable i simpàtic amb un ampli repertori per a tot tipus de públic que combina els millors temes d’ahir i d’avui.

3 de maig22.30 h

5 de maig22 h

5 de maig24 h

4 de maigDe 23 h

endavant

9

Page 10: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013
Page 11: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

11

Page 12: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

12

Page 13: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

13

Page 14: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Prepareu-vos nens i nenes perquè arriba la Festa Major i aquest any us hem programat una pila d’activitats cada dia perquè no tingueu temps d’avorrir-vos!

Divendres, ben puntuals, no us perdeu l’actuació del grup Xarop de Canya, que començarà la festa a la plaça de l’Abat Oliba tot esperant l’arribada dels diables, els tambors i la cercavila.

Dissabte al matí, de nou a la plaça, en Jaume Barri farà animació per a la mainada...i més grandets.... Hi trobareu, a més a més, una pila de tallers i activitats que han preparat les entitats per a totes i tots els que hi vulgueu participar.

A la tarda no us perdeu Lo Cercanyola! I per anar-hi ben guarnits, passeu abans pel taller de Festa Major, als jardins de Ca n’Ortadó, i us ajudaran a preparar la vostra disfressa per fer una cercavila com cal! I als més valents encara els espera el Correfoc! No oblideu vestir-vos amb roba de cotó, un bon barret i mocador!

Diumenge podreu triar: balls, gegants, castellers... i, a la tarda, Els farsants amb el seu espectacle “Farsa de farsants” on es combinen jocs i danses. Tothom s’hi pot apuntar i passar una bona estona.

Ep! I penseu a guardar forces per dilluns! que aquesta sí que és la festa grossa dels infants! Un any més, durant tot el matí, a la plaça de l’Abat Oliba hi trobareu inflables, un taller de circ amb el grup Viu i Riu i contacontes per als més petits. I també, LA FESTA D'AIGÜES! – Una festa per conèixer i jugar amb l’aigua. De la mà d'Aigües de Barcelona podràs divertir-te amb jocs d'aigua per a tota la família. Adreçats a nens i nenes d'entre 0 i 12 anys.

I dilluns a les 18h, a la plaça de l’Abat Oliba, FI DE FESTA amb LOS HERRERITAS. “The Flamingo’s” és un espectacle de circ per a tota la família on els malabars, l’humor i els monocicles són les eines dels artistes per ficar-se el públic a la butxaca. Vine a comprovar-ho!

LA FESTA DELS MÉS

14

Page 15: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

I TAMBÉ...

TOT RECORDANT KARL VALENTIN

Amb Passi-ho bé Teatre i la Jonies Band

Conèixer Karl Valentin suposa el descobriment d’un món fascinant. Nascut el 1882

a Múnic va ser fuster i després lutier, home orquestra, comediant, performer de

cabaret, clown, escriptor, autor i productor de cinema mut i sonor. Va arribar a

ser anomenat el “Charlie Chaplin” alemany. En els seus textos i creacions, escrits

entre les dues grans guerres, predomina una crítica àcida envers la incomunicació

humana i els poders establerts. L’espectacle, un homenatge a aquest gran i força

desconegut creador, combina el text i la música, i compta amb la col·laboració de la

Jonies Band, formada per més de 25 músics. Diumenge 5, al Teatre Ateneu

15

MONCHO “50 ANYS DE BOLEROS I CANÇONS”

DANIEL LIGORIO INTERPRETA GEORGE GERSHWINEl reconegut pianista cerdanyolenc interpreta

temes de George Gershwin, el compositor que va immortalitzar i dur als grans escenaris

convertida en simfonia la música d’arrels blues i jazz. Daniel Ligorio ens ofereix la seva capacitat

interpretativa al piano acompanyat d’una posada en escena amb projeccions audiovisuals que

complementen el desenvolupament musical del programa. Divendres 3, al Teatre Ateneu

Moncho, Ramon Calabuch Batista, nascut

al barri de Gràcia de Barcelona, va ser

conegut com “el gitano del bolero” fins

que Lucho Gatica el va “batejar” com

“el rei del bolero”, i ha estat aclamat no

només a Espanya, sinó també a

Llatinoamèrica, especialment

a Cuba i Mèxic. Trenta-sis

discos -tres dels quals en

català- i més de tres-cents

temes enregistrats avalen

la seva trajectòria, que en

els darrers anys travessa

una etapa internacionalista

en què queda palesa la seva

indiscutible maduresa i

solidesa artística. Dissabte

4 al Teatre Ateneu

CONCERT DE LA BANDA DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL DE CERDANYOLA DEL VALLÈSLa nostra ciutat es pot enorgullir de tenir una gran tradició musical amb un sòlid planter de joves músics que no perden l’ocasió per mostrar el seu talent. Aquest és sens dubte el cas de la Banda de l’AMCV que sovint veiem omplir de música i de color les festes i cercaviles i que ens reserva bones propostes per a les grans ocasions. El ja tradicional concert de la Festa Major brinda a aquests joves músics l’oportunitat de delectar els cerdanyolencs i les cerdanyolenques amb les millors interpretacions. Diumenge 5, a la plaça de l’Abat Oliba

Page 16: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

16

Page 17: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

17

Page 18: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

18

Page 19: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

19

Page 20: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

20

Page 21: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

21

Page 22: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

La plaça de l’Abat Oliba es preparaper viure diumenge un esdeveniment

singular: a la Diada Castellera dediumenge 5 de maig. Els Castellers

de Cerdanyola i les colles convidades de Terrassa i Barcelona tindran uns

espectadors d’excepció: els Gegants de Cerdanyola, en Bernat i la Victòria, i totes

les colles de gegants convidades enguany a la Trobada gegantera del Roser de Maig.

De ben segur que, entre tots, formarem la pinya més gegant del món casteller!

No t’ho perdis! Tu també hi has de ser!

22

Page 23: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013
Page 24: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

28 D’ABRIL Pl. de l’Abat Oliba11 hDIA INTERNACIONAL DE LA DANSA Amb la participació de les escoles de dansa de la ciutat: Grupo Capoeria Brasil, Gimnàs Multiesport, Casa de Andalucia, Ballpassió, Roger’s, Associació Alkántara, Associació Dansateneu i Escola de dansa de l’Ateneu

1 DE MAIG Zona Esportiva Municipal de Montflorit9 hTORNEIG DE PETANCA ROSER DE MAIG Organització: Club Petanca At. Cerdanyola-Serraparera

Camp de Futbol Bóbila PinetonsDe 9 a 21 hLONG TIME MATCH Partit de futbol solidari de Verds contra BlancsInformació i inscripcions: Oficines del Cerdanyola FC - c. Galícia, s/n Tel: 935 949 413 - 636 691 445 [email protected] Organització: Cerdanyola del Vallès FC, Rotary Club Cerdanyola i Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

B’Art de l’Ateneu13 hPOESIA & VERMUT: ESPRIU I GENT GRAN Poemes d’Espriu i de la nostra gent gran en una matinal molt especialCol.labora: Llar del Jubilat i el Pensionista de Cerdanyola i els poetes Carles Hac Mor i Esther Xargay

3 DE MAIG Pl. de l’Abat Oliba18.45 hESPECTACLE INFANTIL El pregó amb el grup XAROP DE CANYA

Itinerant19 hCERCAVILA D’INICI DE FESTA MAJOR Participen: Colla de Joves Diables de Cerdanyola i Casa de Aragón Sortida: c. de Sant Ramon cantonada amb c. de Santa Maria Recorregut: carrers de Sant Ramon i de Sant Martí i Ajuntament

Pl. Francesc Layret - Ajuntament

19.30 hBALLS D’INICI DE FESTA Actuen: Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola, Colla Gegantera de Cerdanyola i l’Esbart Dansaire Sant Marçal

Balcó de l’AjuntamentA continuació:PREGÓ a càrrec de RAMON SAULÓ

Parc del Turonet22 hCASTELL DE FOCSA càrrec de Pirotècnia La Gironina

Parc del Turonet22.30 h CONCERTS AL TURONET HOTEL COCHAMBRE i a continució els DJ NATURAL BEATS i FT SANAPO (BCN-ITA)

Teatre Ateneu22.30 hDANIEL LIGORIO INTERPRETA GEORGE GERSHWINPreu: 15 € taquilla, 12 € anticipat i 10 € reduït

Sala ACME23 hSOTA MÍNIMS en Concert Preu: 4 eurosOrganització: Sala ACME

B’Art de l’Ateneu24 h ALDRIN & COLLINS en Concert

Càsting Musical 2012

4 DE MAIG

Pl. de Josep ViladomatDe 9 a 20.30 hFIRA D’ANTIGUITATS I DEL COL·LECCIONISMEOrganització: Associació d’Amics de les Antiguitats i del col·leccionisme

Zona Esportiva Municipal de MontfloritDe 9 a 14 hJORNADA DE PORTES OBERTES ESCOLA D’ATLETISME Edat: de 6 a 16 anysOrganització: Secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola Hoquei Club

PROGRAMACIÓPROGRAMACIÓ

24

DIUMENGE

DIMECRES

DIVENDRES

DISSABTE

Page 25: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Escola XarauDe 9 a 14hTROFEU ROSER DE MAIG DE PATINATGE ARTÍSTIC Edats: iniciació i categories Organització: Club Patinatge Artístic Cerdanyola

Pati del Museu d’Art de CerdanyolaDe 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 hEXPOSICIÓ DE BONSAI Organització: Amics del Bonsai de Cerdanyola

Pl. de l’Abat OlibaDe 10 a 14 h i de 17 a 20 hPASSEJADA EN PONI Organització: Arriers de Sant Antoni Abat

C. de Lluís Companys cantonada Francesc LayretDe 10 a 21 hFUTBOLINS SOLIDARIS: MARCA UN GOL A LA POBRESAOrganització: Creu Roja Cerdanyola -Ripollet - Montcada amb el suport del grup MGA

Pl. de l’Abat Oliba10.30 hIII CURSA POPULAR CERDANYOLA CIUTAT DE LA CIÈNCIA Edats: totes Informació i inscripcions: Servei d’Esports: de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h, Tel: 935 808 017Oficina d’Atenció Ciutadana: de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h Tel: 935 808 888

Pl. de Sant IscleD’11 a 21 hFIRA D’ARTESANIA Organització: AV de Ca n’Antolí

Pl. de Sant IscleD’11 a 23 hMERCAT MODERNISTA

AteneuD’11 a 13 hTALLER INFANTIL DE FOTOGRAFIA L’activitat inclou pràctiques de fotografia als actes de Festa Major de dissabte tarda i diumenge matí. Informació i inscripcions: [email protected]ó: Agrupació Foto - Cine Cerdanyola - Ripollet

ItinerantD’11 a 13 hMÚSICA AL CENTRE DEL COR AMB LA GUMBO JASS BAND Música de jazz itinerant pels carrers comercials de la ciutat

ItinerantD’11 a 13 h i de 17 a 19 hTURISTES DE CERDANYOLAAcció teatral als mercats i carrers de CerdanyolaCol·laboració: Aula de Teatre de l’Ateneu

Pl. de l’Abat OlibaD’11 a 13.30 hTALLERS I ACTIVITATS INFANTILS: Taller de bijuteria i de manualitats de l’associació Mirant l’Art Pintem-nos les cares! a càrrec de l’Espai Jove de Cerdanyola i El jardí dels sentits a càrrec de la Creu Roja Cerdanyola - Ripollet - Montcada

Pl. de Jaume Grau i Altayó12 hCONCERT DE LA BANDA I GRUP DE GUITARRES DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA AULOS

Mercat de Serraparera12 hBALL DE GITANES Organització: Colla de Gitanes i Antics Dansaires

Biblioteca Ca n’Altimira12 hTALLER DE MÚSICA I CONTESSala d’actes. Places limitades. Inscripció prèvia a la Biblioteca

Pl. de l’Abat Oliba 12.30 hESPECTACLE INFANTIL JAUME BARRI amb Animació per a la mainada... i més grandets

Parc del TuronetDe 13 a 16 hMOSTRA DE CUINA MEDITERRÀNIA

Jardins del Museu de Ca n’Ortadó16.30 hTALLER DE FESTA MAJOR PER A INFANTSEls infants sortiran disfressats per participar a la cercavila de Lo Cercanyola

25

Page 26: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Museu d’Art de CerdanyolaDe 17 a 20 hJORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU D’ART DE CERDANYOLA

Itinerant18 hLO CERCANYOLA Cercavila de cultura popular i tradicional Participants: Agrupació Cultural Sardanista, Arriers de Sant Antoni Abat, Banda de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, Casa de Aragón, Castellers de Cerdanyola, Colla de Gitanes i Antics Dansaires, Colla Gegantera de Cerdanyola, Esbart Dansaire de Sant Marçal, Joves Diables de Cerdanyola, La Porca del barri de Sant Antoni de Barcelona amb el grup de percussió Tocal’2, Trabucaires de Cerdanyola i Ràdio Club del VallèsRecorregut: Pl. de Jaume Grau i Altayó, carrers de Santa Maria, de Sant Ramon, de Sant Casimir, de Santa Marcel·lina, de Sant Antoni, d’Altimira, av. de Sant Iscle i pl. de l’Abat Oliba

Pl. de l’Abat Oliba19 hACTUACIONS A PLAÇA Actuacions de les colles participants a la cercavila LO CERCANYOLA

Pl. de l’Abat Oliba20.30 hCONCERT DELS GRUPS FINALISTES DEL II CÀSTING MUSICALVotació popular per escollir el millor grup

Teatre Ateneu22 hMONCHO, 50 ANYS DE BOLEROS I CANÇONSPreu: 20 € taquilla, 15 € anticipat

Itinerant22 hCORREFOC Hi participaran la Colla de Joves Diables de Cerdanyola i els Bestialots Espurnats de la Sagrada Família (Barcelona) Organització: Joves Diables de CerdanyolaRecorregut: Pl. Josep Viladomat, av. de Catalunya, c. de Francesc Layret fins l’Ajuntament

Balcó de l’Ajuntament23 hCONTRAPREGÓ

Parc del TuronetDe 23 h endavantCONCERTS AL TURONET AMELIE i D’CALLAOS

B’Art de l’Ateneu23.30 h SERGI TOÀ en concertAmb Sergi Toà (veu), David Gómez (piano), Antonio Meléndez (guitarra) Càsting Musical 2012

5 DE MAIG

Itinerant8.30 hMATINADES amb els Trabucaires de CerdanyolaRecorregut: pl. de Josep Viladomat, av. de Catalunya, c. de Francesc Layret i pl. de l’Abat Oliba

Parc Esportiu Municipal GuieraJORNADA DE PORTES OBERTES Organització: PEM Guiera Veure horaris a la web cerdanyola.cat/guiera

Zona Esportiva Municipial de les Fontetes9 hIX TORNEIG 4x4 d’HANDBOL ROSER DE MAIGEdats: de Benjamí a Juvenil Informació i inscripcions: Club Handbol Cerdanyola Organització: Club Hand-bol Cerdanyola

Poliesportiu Municipal de Can Xarau9 h OPEN BÀDMINTON ROSER DE MAIGEdats: competició per categories (federats i no federats) i per edatsInformació i inscripcions: Club Bàdminton Bellaterra ([email protected]) i pàgina web del clubOrganització: Club Bàdminton Bellaterra

Zona Esportiva Municipal de Can Xarau9 hBÀSQUET 3x3 ROSER DE MAIGEdats: totes des de l’any 2004 Informació i inscripcions: Servei d’Esports, C.B. Femení i C.B. CerdanyolaOrganització: Club Bàsquet Femení, Club Bàsquet Cerdanyola i Ajuntament de Cerdanyola

Circuit Municipal d’Automodelisme (Pol. Polizur)10 hCURSA SOCIAL DE RALLY GAME MOTOSOrganització: Cerdanyola Model Car

Pl. de Josep Viladomat10 hTROBADA DE PUNTAIRES Organització: Puntaires de Cerdanyola26

DIUMENGE

Page 27: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Pati del Museu d’Art de CerdanyolaDe 10 a 13.30 h i de 17 a 20.30 hEXPOSICIÓ DE BONSAIOrganització: Amics del Bonsai de Cerdanyola

C. de Lluís Companys cantonada Francesc LayretDe 10 a 21 hFUTBOLINS SOLIDARIS: MARCA UN GOL A LA POBRESAOrganització: Creu Roja Cerdanyola -Ripollet - Montcada amb el suport del grup MGA

Pl. de Sant IscleDe 10 a 21 hFIRA D’ARTESANIA Organització: Av. de Ca n’Antolí

Pl. de Sant IscleDe 10 a 23 hMERCAT MODERNISTA

Parròquia de Sant Martí de Cerdanyola10.45 hREPIC DE CAMPANES DEL ROSER DE MAIG

Pl. de l’Estatut11 h PEDALADA POPULAR Edats: Totes Inscripcions: des de mitja hora abans, al lloc de sortida Hi col.labora: Esport Ciclista de Cerdanyola

Jardins del Museu de Can’OrtadóD’11 a 13.30 hROSES I SONSTaller per infants Organització: Turó Solidari Cerdanyola

Zona Esportiva Municipal de MontfloritD’11 a 14 hTIRADA SOCIAL DE TIR AMB ARC Organització: Club de Tir amb Arc

Museu d’Art de CerdanyolaD’11 a 14 hJORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU D’ART DE CERDANYOLA

Pl. de l’Abat Oliba11.30 hBALL DE LA POLCA DE CERDANYOLA Ball popular de la Polca de Cerdanyola i Sardana Antiga

Itinerant11.30 hCERCAVILA DE GEGANTS Organització: Colla Gegantera de CerdanyolaRecorregut: Parc del Turonet, c. de Sant Iscle, Ajuntament, c. de Francesc Layret, av. de Catalunya, av. de la Primavera, pl. de l’Estatut, Parc del Turonet

Pl. de l’Abat Oliba12 hDIADA CASTELLERAColles: Castellers de Cerdanyola, Castellers de Barcelona i Castellers de Terrassa Organització: Castellers de Cerdanyola

Cal Pepelu (C. St. Casimir, 27)12 hCONCERT VERMUT HOMENAJE A SABINAOrganització: Associació per l’art en viu Cerdanyola Blues

Pl. de Jaume Grau i Altayó12.30 hTASTET DE VEUSHi actuen: Coral La Pedrera de la Residència de la Gent Gran de Canaletes; Vols de Sons; Cronopios i Veus Sense FronteresOrganització: Veus Sense Fronteres

Parc del TuronetDe 13 a 16 hMOSTRA DE CUINA MEDITERRÀNIA

Parc del Turonet13 hBALL DE GEGANTS Organització: Colla Gegantera de Cerdanyola

Pl. de l’Abat Oliba17 hSARDANESAmb l’actuació de la Cobla Sabadell Organització: Agrupació Cultural Sardanista

Pl. de Jaume Grau i Altayó18 hESPECTACLE INFANTIL ELS FARSANTS amb l’espectacle Farsa de Farsants

Pl. de l’Abat Oliba18.30 hL’ESBART A LA FESTA MAJOROrganització: Esbart Dansaire Sant Marçal

Teatre Ateneu18.30 hTOT RECORDANT KARL VALENTIN amb PASSI-HO BÉ TEATRE I LA JONIES BAND Preu: 10 € taquilla, 8 € anticipat i 6 € reduït

27

Page 28: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Casal de Joves Altimira19 hFREAKxPRESS 2013Passi dels curtmetratges i lliurament de premis del concurs de curtmetratges en 24 h. Informació i inscripcions: Casal de Joves AltimiraOrganització: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Fantosfreak

Teart (C. Sant Ramon, 112) 20 h CONCERT MÚSICA POPULAR, PASSAT I PRESENT a càrrec de Zeffireto. Organització: Teart

Parc del Turonet19 hII TROBADA DE COUNTRY A CERDANYOLAOrganització: Associació de la gent gran del Casal de la Residència amb la col·laboració de Country Sense Fronteres

Parc del Turonet20.30 hBALL DE GENT GRAN amb el grup SALSABOR

Pl. de l’Abat Oliba

21.30 hCONCERT DE LA BANDA DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL DE CERDANYOLARepertori festiu, llatí i de jazz

Parc del Turonet 22 hCONCERTS AL TURONETAmb el GRUP GUANYADOR DEL CÀSTING i la rumba del grup RUMBA ALBORADA

Recinte de la Mostra de Cuina00 hNIT DE LA MOSTRA

6 DE MAIG

Camp de Futbol Municipal Bóbila-PinetonsDe 9 a 14 hTORNEIG MAIGBALL FUTBOL 3x3 Edats: De prebenjamí a infantil Informació i inscripcions: 935 949 413 i [email protected] Organització: Cerdanyola del Vallès Futbol Club

C. de Lluís Companys cantonada Francesc LayretDe 10 a 14 hFUTBOLINS SOLIDARIS: MARCA UN GOL A LA POBRESAOrganització: Creu Roja Cerdanyola -Ripollet - Montcada amb el suport del grup MGA

Pl. de Josep ViladomatDe 9 a 13 hEXPOSICIÓ DELS TREBALLS DEL SERVEI DE REHABILITACIÓ COMUNITÀRIA DE CERDANYOLA

C. de les Escoles, 5-7De 10 a 14 h i de 17 a 19 hI MOSTRA DE TREBALLS DE TECNOLOGIA A LA CIUTAT DE CERDANYOLAOrganització: AULATEC (Aula de Tecnologia de Catalunya), CRP Cerdanyola i professorat de Tecnologia dels INS de Cerdanyola

Pl. de l’Abat OlibaD’11 a 14 hFESTA MAJOR INFANTILESPAI LÚDIC: Inflables, Taller de circ amb el grup Viu i Riu i contacontes pels més petits. LA FESTA D’AIGÜES! - Vine a jugar amb nosaltres! - De la mà d’Aigües de Barcelona podràs divertir-te amb jocs d’aigua per a tota la família. Adreçats a nens i nenes d’entre 0 i 12 anys.

Pl. de l’Abat Oliba18 hFI DE FESTA amb LOS HERRERITAS. Companyia de Circ amb l’espectacle The Flamingo’s

Pl. de l’Abat Oliba19,15 hPASSAREL·LA 2013 PRIMAVERA-ESTIU70 models homes i dones de Cerdanyola mostren la moda que trobaràs a les botigues de la ciutatOrganització: Grup Moda Cerdanyola

DILLUNS

28

Page 29: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

ALTRES ACTIVITATS

DEL 3 AL 5 DE MAIG Parc Esportiu Municipal de GuieraCICLO INDOOR, ACTIVITATS DIRIGIDES ESPECIALS, FESTA AQUÀTICA I MOLTES MÉS SORPRESESCal inscripció prèvia a la recepció del centreOrganització: PEM Guiera - Consultar horaris a la web: www.cerdanyola.cat/guiera

Ctra. de Barcelona, 250, 1ª plantaIII OPEN RALLYSLOT ROSER DE MAIG Informació i inscripcions: www.openroser.tk Organització: Cerdanyola Slot

10 DE MAIGTeatre Ateneu22 hOPERETTACOR DE TEATREPreu: 15 € taquilla, 12 € anticipat, 10 € reduït

12 DE MAIG Pl. de l ‘Abat Oliba11 hRODA DE GITANES DEL VALLÈS Organització: Colla de Gitanes i Antics Dansaires

19 DE MAIG

Diversos espais MEMORIAL JORDI MORRAL 11 a 13 h Actuacions musicals pels carrers i places del centre de la ciutat

18.30 h Concert de Cant Coral a l’església de Sant Martí Organització: Comissió Ciutadana Memorial Jordi Morral

25 DE MAIG C. de Sant Martí, davant del Museu d’Art de CerdanyolaDe 14 a 21 hL’ARTISTA AL CARRER Organització: Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola

ALTRES ACTIVITATS

Teatre Ateneu22 hXXVII NIT DE CANTE JONDOPreu: 15 €Organització: Casa de Andalucía de Cerdanyola

26 DE MAIG

Zona Esportiva Municipal de les Fontetes9.30 hXXIII CURSA PER COLLSEROLAEdats: des de 16 anysInformació i inscripcions: http://atletismecerdanyola.com/Organització: Secció d’atletisme i triatló del Cerdanyola Club Hoquei

Itinerant12 hVIII TROBADA DE TAMBORSAmb la partici pació dels Grups de Tambors i Bombos de les cases i centres aragonesos de Barcelona, Lleida, Mollet, Santa Coloma de Gramanet i Cerdanyola i la Cofradía de San Pedro de Calanda (Terol)Sortida de diferents punts de la ciutat i cercavila dels grups fins a la plaça de Francesc Layret i posteriorment plaça Lluís CompanysOrganització: Casa de Aragón de Cerdanyola

DIUMENGE

DIVENDRES

DIUMENGE

DIUMENGE

DISSABTE

29

Page 30: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

SORTIU AL CARRER AMB ELS ULLS BEN OBERTS

Pel Roser de Maig els carrers de Cerdanyola es-tan plens d’activitat, de color, de bullícia i de festa. Sortiu de casa i passegeu, a qualsevol hora, amb els ulls ben oberts, i deixeu que la ciutat us sor-prengui!

Prop del Turonet, el MERCAT MODERNISTA i la FIRA D’ARTESANS tornaran a omplir places i avingudes de paradetes i tendals per fer les delí-cies del visitant.

I cap a migdia, no us perdeu la MOSTRA DE CUINA que amb setze edicions a l’esquena ja s'ha consolidat com l'esdeveniment gastronòmic més important de la ciutat. Sigui dissabte o sigui diumenge, teniu l'oportunitat de fer un dinar de Festa Major amb tots els ets i uts, amb la família o els amics, a l'aire lliure i en un ambient relaxat. Slow food en estat pur!

Per fer una bona digestió, res millor que la TRO-BADA DE COUNTRY de diumenge a la tarda al Parc del Turonet. No us en podreu estar de ballar! I per si no en teniu prou, després segueix la balla-ruca amb el duet de ball SALSABOR

Si us arribeu al pati del Museu d’Art de Cerdan-yola, hi trobareu l’EXPOSICIÓ DE BONSAI amb magnífics exemplars d’aquests arbres i boscos en miniatura i tallers per a nens i nenes.

EL GRUP MODA CERDANYOLA torna dilluns a la passarel·la amb articles de la temporada prima-vera/estiu. Amb aquesta acció es pretén difondre la imatge alegre i atractiva que ha de caracterit-zar la nostra ciutat durant els propers mesos.

FREAKxPRESS 2013 El FreakXpress és el concurs de curtmetratges ideats, guionitzats, filmats i editats en 24 hores. El divendres 3 de Maig a les 20h es lliurarà el “leitmotiv”, de que ha d’anar el curt, als participants; això pot ser una frase, un objecte, un concepte, una prohibició o una barreja de tot plegat. A partir d’aquest moment els partici-pants tenen 24 hores per realitzar el seu treball amb una durada màxima de 4 minuts 33 segons.

ESTÀS EN FORMA?La Festa Major és bon moment per demostrar-ho!

Tant se val l’edat que tinguis ni el temps que vul-guis dedicar-li, la III CURSA POPULAR “CER-DANYOLA CIUTAT DE LA CIÈNCIA” està oberta a tots els cerdanyolencs i cerdanyolenques de qualsevol edat i condició física. L’important és participar-hi!

I si prefereixes la bicicleta, no faltis a la PEDALA-DA POPULAR. Una activitat sobre rodes per a grans i petits. Hi esteu tots convidats!

I hi trobareu molts més esdeveniments espor-tius al Roser de Maig: PATINATGE, ATLETISME, HAND-BOL, BÀSQUET, FUTBOL, PETANCA, BÀDMINTON, TIR AMB ARC....

No hi ha excusa per no fer exercici!

30

Page 31: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013
Page 32: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

II CASTING MUSICAL

DEL ROSER DE MAIGII CASTING MUSICAL

DEL ROSER DE MAIG

Per segon any consecutiu, s’ha organitzat un càs-

ting de grups musicals locals per a la seva actua-

ció a la Festa Major del Roser de Maig.

A la primera convocatòria de l’any 2012 s’hi van

presentar fins a 25 grups i solistes de la ciutat.

Els guanyadors van actuar a l’escenari del Parc

de Turonet durant les nits de festa major i tots els

candidats van passat a formar part de la base de

dades de grups locals. Alguns d’ells ja han estat

cridats per a fer concerts alguns espais de la ciu-

tat.

El II Càsting Musical del Roser de Maig incor-

pora novetats importants: el jurat seleccionarà

aquest any tres grups finalistes que participaran

dissabte al vespre en un concert a la plaça de

l’Abat Oliba en el qual es farà una votació po-

pular. La formació que surti escollida pel públic

assistent a l’acte tornarà a actuar el diumenge a

la nit a l’escenari del Parc del Turonet.

Us hi esperem a tots! Hi teniu molt a dir!

Podeu consultar les normes de participació al

II Càsting Musical del Roser de Maig al web:

cerdanyola.cat/roserdemaig

32

Page 33: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

II CASTING MUSICAL

DEL ROSER DE MAIGII CASTING MUSICAL

DEL ROSER DE MAIG

Page 34: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

PER ALS VEÏNS I COMERCIANTS

• Retireu tots els vehicles dels carrers de l’itinerari des del dia abans

• Abaixeu els portals metàl·lics o les persianes dels edificis que en tinguin

• Protegiu els vidres de les finestres, les portes i els aparadors amb cartrons gruixuts

• Enrotlleu tots els tendals exteriors dels habitatges i dels locals

• No llenceu aigua als participants ni als espectadors del correfoc

• Desconnecteu tot tipus d’alarmes

• Retireu de la via pública qualsevol objecte que pugui dificultar el pas dels actors, organitzadors i participants del correfoc

CONSELLS PER A UN CORREFOC SEGUR

PUNTS D’INFORMACIÓ DEL ROSER DE MAIG

CONSERGERIA DE L’ATENEU

Carrer de la Indústria 38-40

OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA

Pl. Francesc Layret, s/n

www.cerdanyola.cat/roserdemaig13

https://www.facebook.com/

RoserdeMaig2013

#roser2013

PER ALS PARTICIPANTS

• Porteu roba de cotó –preferiblement vella-, amb mànigues llargues i pantalons llargs

• Porteu un barret d’ales que us cobreixi tot el cap i tapeu-vos el clatell amb un mocador de cotó

• Protegiu-vos els ulls

• Porteu calçat adequat (esportiu, de muntanya, etc.)

• Tapeu-vos les orelles per disminuir els sorolls de les explosions pirotècniques

• No demaneu aigua al veïnat

• Obeïu les indicacions dels serveis d’ordre públic i sanitat

• Queda prohibit portar productes pirotècnics particulars. Únicament s’utilitzaran els preparats pels organitzadors

• Respecteu les figures de foc, els seus portadors i els músics

• Adopteu una actitud correcta amb els diables. No obstaculitzeu el pas ni els feu caure

• Seguiu les indicacions dels diables en tot moment

• Assabenteu-vos amb antelació de l’itinerari del correfoc i dels punts d’assistència sanitària.

• En cas de patir cremades, dirigiu-vos immediatament als punts d’assistència sanitària

• En cas de perill, seguiu les instruccions dels diables

• No es pot encendre foc ni fumar al voltant de les bosses o receptacles del material pirotècnic

• Els nens petits han d’anar acompanyats d’un adult responsable

• Quan passin els diables, fures i bèsties de foc no hi acosteu els cotxets de nens petits i mantingueu una distància de seguretat

34

Page 35: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013

Com arribar a Cerdanyola:En transport públic:RENFE (Rodalies), Línia R4 (Sant Vicenç de Calders / Manresa) i línia R7 (Barcelona - Sant Andreu Arenal / Cerdanyola UAB). Estació Cerdanyola del Vallès

Autobusos interurbans Sarbus, línies diürnes A-4, A-7, B-2, B-4, B-7, e3 i 648;

línies nocturnes N-62 i N-64.

Parada de taxis, av. Primavera (estació Renfe).

Per carretera:AP-7 (B-30), C-58, N-150, BP-1413 i BV-1415.

APARCAMENTS PÚBLICS:Els horaris dels aparcaments Passeig del Pont i Centre són els següents:Divendres 3 de maig: de 8 del matí a 10.30 de la nit.

Dissabte 4 de maig: de 8 del matí a 10.30 de la nit.

Diumenge 5 de maig: de 9 del matí a 16 de la tarda.

Dilluns 6 de maig: de 8 del matí a 9.30 de la nit.

PLÀN

OL C

ERCA

VILE

S RO

SER

DE M

AIG

2013

35

Page 36: Cerdanyola del Vallès - Roser de Maig 2013