Circular Cal Gort 2012

1
Colònies de Cicle Inicial a Cal Gort de la Pobla de Cèrvoles 2012 Benvolguts pares i mares: Us recordem que els propers dies 8,9,10 de maig els nens i les nenes del cicle inicial anirem de colònies. En aquests tres dies tenim previst: Adonar-nos de la diferència entre la vida de la ciutat i la d’un poble. Treballar en els diferents tallers: mel i espelmes, història del poble, itinerari de natura... Sortirem de l’escola el dimarts dia 8 a les 9’15 i arribarem el dijous dia 10 a les 5’15 de la tarda a l’Avinguda Dr. Fleming (Camp d’Esports). Haurem de portar: Un llençol de sota ajustable i una coixinera. Un sac de dormir o un llençol de sobre. Un necesser amb sabó, raspall per les dents, pasta dentifrícia, pinta,... Una tovallola de dutxa i sabatilles de goma per la dutxa. Tres mudes senceres, cadascuna tancada dins d’una bossa amb el nom del dia. Una per a cada dia i l’altra en previsió de possibles “accidents”. Un parell de sabates o sabatilles esportives de recanvi. Un pijama. Una bossa per la roba bruta. Una gorra per a protegir-se del sol. Una llanterna senzilla. Un estoig petit. En una motxilla petita portarem l’esmorzar, del primer dia i una cantimplora o una ampolla petita de plàstic resistent, que no vessi, amb aigua. Per evitar pèrdues portarem BEN MARCADES totes les coses amb el nostre NOM. NOTA: El preu total de les colònies serà al voltant de 145 €. Donat que ja vàreu pagar 40 €, en el rebut del mes de maig es cobraran 60 € i en el rebut de juny se us carregarà la resta.

Transcript of Circular Cal Gort 2012

Page 1: Circular Cal Gort  2012

Colònies de Cicle Iniciala Cal Gort de la Pobla de Cèrvoles 2012

Benvolguts pares i mares:

Us recordem que els propers dies 8,9,10 de maig els nens i les nenes del cicle inicial anirem de colònies.En aquests tres dies tenim previst:● Adonar-nos de la diferència entre la vida de la ciutat i la d’un poble.● Treballar en els diferents tallers: mel i espelmes, història del poble,

itinerari de natura...Sortirem de l’escola el dimarts dia 8 a les 9’15 i arribarem el dijous dia 10 a les 5’15 de la tarda a l’Avinguda Dr. Fleming (Camp d’Esports).

Haurem de portar:● Un llençol de sota ajustable i una coixinera.● Un sac de dormir o un llençol de sobre.● Un necesser amb sabó, raspall per les dents, pasta dentifrícia, pinta,...● Una tovallola de dutxa i sabatilles de goma per la dutxa.● Tres mudes senceres, cadascuna tancada dins d’una bossa amb el nom

del dia. Una per a cada dia i l’altra en previsió de possibles “accidents”.Un parell de sabates o sabatilles esportives de recanvi.● Un pijama. ● Una bossa per la roba bruta.● Una gorra per a protegir-se del sol.● Una llanterna senzilla.

Un estoig petit.

En una motxilla petita portarem l’esmorzar, del primer dia i una cantimplora o una ampolla petita de plàstic resistent, que no vessi, amb aigua.

● Per evitar pèrdues portarem BEN MARCADES totes les coses amb el nostre NOM.

NOTA: El preu total de les colònies serà al voltant de 145 €. Donat que ja vàreu pagar 40 €, en el rebut del mes de maig es cobraran 60 € i en el rebut de juny se us carregarà la resta.