Concert Gregoria,11 de Gener 2014

2
Associació Empelt – Font-rubi 11 de gener de 2014 A l’església de Santa Maria de Bellver de Guardiola de Font-rubí A les 7 de la tarda 1a i 3a part : CONCERT DE CANT GREGORIÀ Grup de l’Ateneu de St. Just Desvern Selecció d’himnes i antífones de l’any litúrgic. Direcció: Ramon Moragas El cant gregorià és un cant més proper del que ens imaginem. Volia -i vol ser- l’expressió de l’home que prega, i si no és així, sempre els seus jocs melòdics conviden a la meditació i al recolliment; les notes enllaçades expressen sentiments continguts i profunds. -- Hi haurà fulls amb la traducció dels textos llatins al català i es comentaran aspectes aspectes històrics i musicals d’algunes peces. 2a part CONCERT DEL GRUP INSTRUMENTAL “LA DOLÇA FUSTA Sant Just-Barcelona, (*) Les nostres interpretacions busquen, no tant el rigor històric o el perfeccionisme tècnic, com una aproximació lúdica al món de la música.” Els programes de la Dolça Fusta abasten des d'autors medievals com un Berenguer de Palou fins a compositors del segle XX com Hindemith o Serocki. -- Aquest grup sol combinar la sevaàmplia agenda musical amb les actuacions del grup de Cant Gregorià. Al final de l’acte, trobada i cava a l’antiga rectoria. Entrada gratuïta / aportació voluntària. Durada prevista: 1h, 15 minuts.

Transcript of Concert Gregoria,11 de Gener 2014

Page 1: Concert Gregoria,11 de Gener 2014

Associació Empelt – Font-rubi

11 de gener de 2014A l’església de Santa Maria de Bellver

de Guardiola de Font-rubí A les 7 de la tarda

1a i 3a part:

CONCERT DE CANT GREGORIÀGrup de l’Ateneu de St. Just Desvern

Selecció d’himnes i antífones de l’any litúrgic.Direcció: Ramon Moragas

El cant gregorià és un cant més proper del que ens imaginem. Volia -i vol ser- l’expressió de l’home que prega, i si no és així, sempre els seus jocs melòdics conviden a la meditació i al recolliment; les notes enllaçades expressen sentiments continguts i profunds.

-- Hi haurà fulls amb la traducció dels textos llatins al català i es comentaran aspectes aspectes històrics i musicals d’algunes peces.

2a part

CONCERT DEL GRUP INSTRUMENTAL“LA DOLÇA FUSTA

Sant Just-Barcelona, (*)

“Les nostres interpretacions busquen, no tant el rigor històric o el perfeccionisme tècnic, com una aproximació lúdica al món de la música.” Els programes de la Dolça Fusta abasten des d'autors medievals com un Berenguer de Palou fins a compositors del segle XX com Hindemith o Serocki.

-- Aquest grup sol combinar la sevaàmplia agenda musical amb les actuacions del grup de Cant Gregorià.

Al final de l’acte, trobada i cava a l’antiga rectoria.Entrada gratuïta / aportació voluntària.

Durada prevista: 1h, 15 minuts.

Page 2: Concert Gregoria,11 de Gener 2014