Conselleria Educación-normativa 2015

download Conselleria Educación-normativa 2015

of 33

Transcript of Conselleria Educación-normativa 2015

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    1/33

    Conselleria dEducaci, Cultura i Esport Consellera de Educacin, Cultura y Deporte

    RESOLUCI de 5 de mar de 2015, de la Direcci Gene-ral de Formaci Professional i Ensenyances de RgimEspecial, per la qual es convoquen proves daccs alscicles formatius de Formaci Professional.[2015/2287]

    RESOLUCIN de 5 de marzo de 2015, de la DireccinGeneral de Formacin Profesional y Enseanzas de Rgi-men Especial, por la que se convocan pruebas de acceso alos ciclos formativos de Formacin Profesional. [2015/2287]

    LOrde de 31 de mar de 2009, de la Conselleria dEducaci, per laqual es regulen les proves daccs a cicles formatius corresponents a laFormaci Professional inicial del sistema educatiu en lmbit de gestide la Comunitat Valenciana (DOCV 17 dabril), establix en larticle2 que la direcci general competent convocar almenys una vegada alany les corresponents proves daccs als cicles formatius de FormaciProfessional inicial del sistema educatiu.

    La Llei 2/2011, de 4 de mar, dEconomia Sostenible, en lapartattres de la disposici final vint-i-quatre modifica la redacci de larticle41.5 de la Llei Orgnica 2/2006, de 3 de maig, dEducaci.

    Dacord amb la normativa indicada, i vistes les funcions que li sn

    atribudes en el Decret 88/2014, de 13 de juny, del Consell, pel qualsestablix lestructura orgnica bsica de la Presidncia i de les con-selleries de la Generalitat, i en larticle 21 de la Llei 30/1992, de 26de novembre, de Rgim Jurdic de les Administracions Pbliques i delProcediment Administratiu Com, esta direcci general resol:

    Primer. FinalitatLa present resoluci t com a finalitat convocar les proves daccs

    als cicles formatius de Formaci Professional per a lany 2015, que tin-dran dos convocatries, una ordinria al juny i una altra extraordinriael mes de juliol.

    Segon. Condicions daccs

    Tota aquella persona que no complisca els requisits acadmics dac-cs directe a un cicle formatiu, podr concrrer a les proves daccssempre que complisca les condicions segents:

    Proves de grau mitj: tindre 17 anys dedat o complir-los durantlany 2015.

    Proves de grau superior: tindre 19 anys dedat o complir-losdurant lany 2015. Per a les persones que acrediten haver superat uncicle formatiu de grau mitj i vullguen accedir a un cicle formatiu degrau superior de la mateixa famlia professional o duna famlia o ciclerelacionat amb el cicle de grau mitj superat, el requisit dedat per ala realitzaci de les proves ser de 18 anys o complir-los durant lany2015.

    Tercer. Validesa i efectesEl certificat que acredita haver superat la prova daccs als cicles

    formatius de Formaci Professional t validesa en tot el territori naci-onal.

    La superaci de les proves permetr laccs als cicles formatiusde les persones que no complisquen els requisits acadmics daccsdirecte.

    Per a estos alumnes, els centres reservaran un 20 % de les placesvacants, que podran ampliar-se en el cas que no hi haja prou sollicitudsper part dels alumnes daccs directe.

    Estar en possessi del certificat de superaci de la prova daccs noimplica ladmissi automtica per a cursar les ensenyances correspo-nents. Aquells aspirants que superen la prova daccs hauran dhaverformalitzat la sollicitud dadmissi en el centre educatiu on vullguenrealitzar el cicle formatiu en els perodes que sestablisquen a este efec-te, i en cas de ser admesos, hauran de formalitzar-hi la matrcula en elsterminis establits.

    Els que hagen superat la prova daccs en convocatries anteriors ino complisquen els requisits daccs directe, podran optar directamenta la reserva del 20 % de les places indicada en el pargraf anterior, enel termini previst per a la sollicitud de plaa per als cicles formatius.En este cas, les sollicituds es baremaran amb les presentades pels quehagen superat les proves en la convocatria actual.

    La Orden de 31 de marzo de 2009, de la Consellera de Educacin,por la que se regulan las pruebas de acceso a ciclos formativos corres-pondientes a la Formacin Profesional inicial del sistema educativo enel mbito de gestin de la Comunitat Valenciana (DOCV 17 de abril)establece, en su artculo 2, que la direccin general competente convo-car, al menos una vez al ao, las correspondientes pruebas de accesoa los ciclos formativos de Formacin Profesional inicial del sistemaeducativo.

    La Ley 2/2011, de 4 de marzo, de Economa Sostenible, en el apar-tado tres de la disposicin final vigsimo cuarta, modifica la redaccindel artculo 41.5 de la Ley Orgnica 2/2006, de 3 de mayo, de Educa-cin.

    De acuerdo con la normativa indicada, y vistas las funciones que le

    son atribuidas en el Decreto 88/2014, de 13 de junio, del Consell, por elque se establece la estructura orgnica bsica de la Presidencia y de lasconselleras de la Generalitat, y el artculo 21 de la Ley 30/1992, de 26de noviembre, de Rgimen Jurdico de las Administraciones Pblicasy del Procedimiento Administrativo Comn, esta Direccin Generalresuelve:

    Primero. FinalidadLa presente resolucin tiene como finalidad convocar la celebracin

    de las pruebas de acceso a los ciclos formativos de Formacin Profesio-nal para el ao 2015, que tendrn dos convocatorias, una ordinaria, enjunio, y otra extraordinaria, en el mes de julio.

    Segundo. Condiciones de acceso

    Toda aquella persona que no rena los requisitos acadmicos deacceso directo a un ciclo formativo, podr concurrir a las pruebas deacceso siempre y cuando cumpla las siguientes condiciones:

    Pruebas de grado medio: Tener 17 aos de edad o cumplirlosdurante el ao 2015.

    Pruebas de grado superior: Tener 19 aos de edad o cumplirlosdurante el ao 2015. Para quienes acrediten haber superado un cicloformativo de grado medio y deseen acceder a un ciclo formativo degrado superior de la misma familia profesional o de una familia o ciclorelacionado con el ciclo de grado medio superado, el requisito de edadpara la realizacin de las pruebas ser de 18 aos de edad o cumplirlosdurante el ao 2015.

    Tercero. Validez y efectosLa certificacin que acredita haber superado la prueba de acceso a

    los ciclos formativos de Formacin Profesional tiene validez en todo elterritorio nacional.

    La superacin de las pruebas permitir el acceso a los ciclos forma-tivos a quienes no cumplan los requisitos acadmicos de acceso directo.

    Para estos alumnos, los centros reservarn un 20 % de las plazasvacantes, que podr ampliarse caso de que no hubiese suficientes soli-citudes por parte de los alumnos de acceso directo.

    Estar en posesin del certificado de superacin de la prueba deacceso no implica la admisin automtica del candidato para cursarlas enseanzas correspondientes. Aquellos aspirantes que superen laprueba de acceso debern haber formalizado la solicitud de admisinen el centro educativo donde quieran realizar el ciclo formativo en losperiodos que para ello se establezcan y, caso de ser admitidos, formali-zar la matrcula en los plazos establecidos.

    Quienes hubieran superado la prueba de acceso en convocatoriasanteriores y no cumplan los requisitos de acceso directo, podrn optardirectamente a la reserva del 20 % de las plazas indicada en el prrafoanterior, dentro del plazo previsto para la solicitud de plaza para los ciclosformativos. En este caso, las solicitudes se baremarn junto a las presen-tadas por los que hayan superado las pruebas en la convocatoria actual.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8279

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    2/33

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    3/33

    solicitud, si el aspirante ya la posee, o se entregar en el plazo indicadoen el anexo I, segn modelo que se indica en los anexos VI y VII a estaresolucin, excepto la documentacin con la que se pretenda acreditarla exencin por experiencia laboral que, en todo caso, se entregar en elplazo de presentacin de solicitudes. Si la documentacin no se entregaen el plazo sealado al efecto, no se tendr en cuenta los mritos o

    motivos de exencin indicados.

    Noveno. Determinacin de los centros examinadoresUna vez finalizado el plazo de presentacin de solicitudes, los cen-

    tros enviarn a las direcciones territoriales de Educacin, Cultura yDeporte de cada provincia relacin de aspirantes y, en su caso, solicitudde que, por problemas de espacio, los ltimos aspirantes matriculadosrealicen las pruebas en otro centro. Las direcciones territoriales de Edu-cacin, Cultura y Deporte estudiarn las solicitudes recibidas y determi-narn los centros donde deban examinarse estos aspirantes.

    Los centros que hayan recibido las solicitudes de estas personas lasenviarn, junto con toda su documentacin, a los centros donde debanexaminarse y publicarn la relacin de las mismas, indicando el nombrey la direccin del centro donde deban examinarse, segn el modelo delanexo VIII.

    Diez. Publicacin de admitidos en cada centroUna vez analizada la documentacin de las personas que deben

    realizar las pruebas en cada centro, estos publicarn la relacin de losaspirantes admitidos a las mismas, indicando las partes o apartados delos que han solicitado la exencin y si la documentacin justificativaest presentada, segn los modelos de los anexos IX y X y de acuerdocon los plazos establecidos en el anexo I.

    Asimismo, se publicar la relacin de los aspirantes excluidos, indi-cando el motivo de la exclusin, segn los modelos de los anexos XI yXII, en los mismos plazos.

    Una vez analizadas las reclamaciones que pudiera haber, se publica-rn las listas definitivas en los plazos indicados en el anexo I.

    Once. Orientacin al alumnado inscritoLa direccin de los centros docentes designar al profesorado de

    los distintos departamentos didcticos y/o de orientacin, que deberorientar a las personas interesadas en la realizacin de las mismas.

    Dicha orientacin tendr por objeto informar sobre el calendario,estructura, contenidos, criterios de evaluacin y posibilidad de exencinde dichas pruebas.

    Doce. Prueba de acceso a ciclos formativos de grado medioLa prueba de acceso a los ciclos formativos de grado medio ser

    comn para todos ellos. La prueba se estructurar en dos partes:a) Parte sociolingstica, que versar sobre conocimientos de Len-

    gua y Literatura (Castellana o Valenciana) y Ciencias Sociales: Geogra-fa e Historia. Constar de dos apartados:

    a1) Lengua y Literatura (Castellana o Valenciana), en el que el/la

    aspirante optar por realizar uno de los dos comentarios de texto pro-puestos de lengua y literatura: el de castellano o el de valenciano.

    a2) Ciencias Sociales: Geografa e Historia.b) Parte cientfico-matemtico-tcnica, que versar sobre conoci-

    mientos de Matemticas, Ciencias de la Naturaleza y Tecnologa. Cons-tar de tres apartados:

    b1) Matemticas.b2) Ciencias de la Naturaleza.b3) Tecnologa.Los contenidos de esta prueba estarn adaptados a lo que se esta-

    blece en el currculo vigente de la ESO en la Comunitat Valenciana yconcretados en la Resolucin de 17 de agosto de 2009, de la DireccinGeneral de Evaluacin, Innovacin y Calidad Educativa y de la For-macin Profesional, por la que se establece el currculo de las materiasque forman parte de las pruebas de acceso a ciclos formativos de gradomedio y de grado superior de Formacin Profesional y de los cursospreparatorios de las mismas en la Comunitat Valenciana (DOCV 8 deseptiembre).

    ja la possex, o sentregar en el termini indicat en lannex I, segons elmodel que sindica en els annexos VI i VII desta resoluci, excepte ladocumentaci amb qu es pretenga acreditar lexempci per experin-cia laboral, que, en tot cas, sentregar en el termini de presentaci desollicituds. Si la documentaci no sentrega en el termini assenyalat aeste efecte, no es tindran en compte els mrits o els motius dexempci

    indicats.

    Nov. Determinaci dels centres examinadorsUna vegada finalitzat el termini de presentaci de sollicituds, els

    centres enviaran a les direccions territorials dEducaci, Cultura i Esportde cada provncia la relaci daspirants i, si s el cas, una sollicitud per-qu, per problemes despai, els ltims aspirants matriculats realitzen lesproves en un altre centre. Les direccions territorials dEducaci, Culturai Esport estudiaran les sollicituds rebudes i determinaran els centres onhagen dexaminar-se estos aspirants.

    Els centres que hagen rebut les sollicituds destes persones lesenviaran, junt amb tota la seua documentaci, als centres on hagendexaminar-se i publicaran una relaci destes, amb el nom i ladreadel centre on hagen dexaminar-se, segons el model de lannex VIII.

    Deu. Publicaci dadmesos en cada centreUna vegada analitzada la documentaci de les persones que hagen

    de realitzar les proves en cada centre, estos publicaran la relaci delsaspirants admesos, indicant les parts o apartats de qu han sollicitatlexempci i si la documentaci justificativa ha sigut presentada, segonsels models dels annexos IX i X i dacord amb els terminis establits enlannex I.

    Aix mateix, es publicar la relaci dels aspirants exclosos, indicantel motiu de lexclusi, segons els models dels annexos XI i XII, en elsmateixos terminis.

    Una vegada analitzades les reclamacions que puga haver-hi, espublicaran les llistes definitives en els terminis indicats en lannex I.

    Onze. Orientaci a lalumnat inscritLa direcci dels centres docents designar el professorat dels dis-

    tints departaments didctics i/o dorientaci que haur dorientar lespersones interessades en la realitzaci de les proves.

    La dita orientaci tindr per objecte informar sobre el calenda-ri, lestructura, els continguts, els criteris davaluaci i la possibilitatdexempci de les dites proves.

    Dotze. Prova daccs a cicles formatius de grau mitjLa prova daccs als cicles formatius de grau mitj ser com per a

    tots ells. La prova sestructurar en dos parts:a) Part sociolingstica, que versar sobre coneixements de Llengua

    i Literatura (Castellana o Valenciana) i Cincies Socials: Geografia iHistria. Constar de dos apartats:

    a1) Llengua i Literatura (Castellana o Valenciana), en qu laspirantoptar per realitzar un dels dos comentaris de text proposats de Llenguai Literatura: el de castell o el de valenci.

    a2) Cincies Socials: Geografia i Histria.b) Part cientfica-matemtica-tcnica, que versar sobre coneixe-

    ments de Matemtiques, Cincies de la Naturalesa i Tecnologia. Cons-tar de tres apartats:

    b1) Matemtiques.b2) Cincies de la Naturalesa.b3) Tecnologia.Els continguts desta prova sadaptaran al que sestablix en el curr-

    culum vigent de lESO a la Comunitat Valenciana i al que es concreta enla Resoluci de 17 dagost de 2009, de la Direcci General dAvaluaci,Innovaci i Qualitat Educativa i de la Formaci Professional, per la qualsestablix el currculum de les matries que formen part de les provesdaccs a cicles formatius de grau mitj i de grau superior de Formaci

    Professional i dels cursos preparatoris destes a la Comunitat Valenciana(DOCV 8 de setembre).

    Num. 7488 / 18.03.2015 8281

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    4/33

    Trece. Prueba de acceso a ciclos formativos de grado superiorLa prueba de acceso a los ciclos formativos de grado superior cons-

    tar de dos partes:a) Parte comn, que constar de tres apartados:a1) Lengua y Literatura (Castellana o Valenciana), en el que el aspi-

    rante optar por realizar uno de los dos comentarios de texto propuestosde lengua y literatura: el de castellano o el de valenciano.

    a2) Lengua Extranjera (Ingls).a3) Matemticas, que constar de ejercicios de matemticas cuyos

    contenidos estn incluidos en el currculo de las materias de Matemti-cas aplicadas a las Ciencias Sociales I y II.

    b) Parte especfica, que constar de dos apartados, b1) y b2), eincluir contenidos de determinados conocimientos bsicos de mate-rias del Bachillerato segn sea la opcin a la que est adscrito el cicloformativo.

    En el anexo XIII se indican las opciones en que se agruparn laspruebas, las materias de Bachillerato en las que se basarn y las familiasprofesionales a las que dan acceso.

    Ambas partes de la prueba incluirn contenidos de materias recogi-dos en la Resolucin de 17 de agosto de 2009, de la Direccin Generalde Evaluacin, Innovacin y Calidad Educativa y de la Formacin Pro-fesional, por la que se establece el currculo de las materias que formanparte de las pruebas de acceso a ciclos formativos de grado medio y degrado superior de Formacin Profesional y de los cursos preparatoriosde las mismas en la Comunitat Valenciana (DOCV 8 de septiembre).

    Catorce. ExencionesPodrn solicitar la exencin de la parte sociolingstica o, en su

    caso, del apartado que corresponda, as como de la parte cientfico-matemtico-tcnica o del apartado que corresponda de la prueba deacceso a ciclos formativos de Formacin Profesional de grado medioquienes renan los requisitos exigidos en el artculo 6, puntos 2 y 3,respectivamente, de la Orden de 31 de marzo de 2009, de la Consellerade Educacin, por la que se regulan las pruebas de acceso a ciclos for-mativos correspondientes a la Formacin Profesional inicial del sistema

    educativo en el mbito de gestin de la Comunitat Valenciana (DOCV17 de abril).Podrn solicitar la exencin de la parte comn de la prueba o, en su

    caso, del apartado que corresponda y la exencin de la parte especficade la prueba o, en su caso, del apartado que corresponda de la prueba deacceso a ciclos formativos de Formacin Profesional de grado superiorquienes renan los requisitos exigidos en el artculo 8, puntos 2 y 3,respectivamente, de la orden mencionada en el prrafo anterior.

    Los interesados en las exenciones debern hacerlo constar en lassolicitudes de inscripcin recogidas en los anexos III y IV para las prue-bas de acceso a ciclos formativos de grado medio y superior, respecti-vamente.

    Las personas exentas de toda la prueba, segn indican el punto 1del artculo 6 y el punto 1 del artculo 8 de la orden mencionada, podrnsolicitar plaza directamente en el ciclo formativo que deseen cursar,

    pasando a formar parte del turno reservado a procedentes de prueba deacceso a ciclos formativos, o presentarse a la prueba de acceso solici-tando las exenciones que consideren oportunas.

    Quienes pidan alguna exencin por experiencia laboral debernaportar la siguiente documentacin en el plazo de presentacin de soli-citudes de participacin en las pruebas:

    Certificados de las empresas donde se haya trabajado en los que sehaga constar especficamente la actividad a la que se dedica la empresa,la duracin del contrato, la actividad laboral desarrollada por el inte-resado y el nmero de horas dedicadas a la misma. En caso de traba-jadores autnomos, certificado de alta en el Impuesto de ActividadesEconmicas.

    Certificacin de la Tesorera de la Seguridad Social o de la Mutua-lidad Laboral a la que estuviera afiliado, donde conste la empresa y el

    periodo de contratacin o, en su caso, el perodo de cotizacin en el

    Rgimen Especial de Trabajadores Autnomos.La concesin de las exenciones por experiencia laboral se comuni-

    car mediante resolucin individualizada a cada solicitante, emitida porel presidente de la Comisin de Evaluacin y por la publicacin de unlistado anejo al listado de aspirantes admitidos y excluidos del artculo10 de la presente resolucin.

    Tretze. Prova daccs a cicles formatius de grau superiorLa prova daccs als cicles formatius de grau superior constar de

    dos parts:a) Part com, que constar de tres apartats:a1) Llengua i Literatura (Castellana o Valenciana), en qu laspirant

    optar per realitzar un dels dos comentaris de text proposats de Llenguai Literatura: el de castell o el de valenci.

    a2) Llengua Estrangera (Angls).a3) Matemtiques, que constar dexercicis de matemtiques els

    continguts dels quals estaran inclosos en el currculum de les matriesde Matemtiques Aplicades a les Cincies Socials I i II.

    b) Part especfica, que constar de dos apartats, b1) i b2), i inclourcontinguts de determinats coneixements bsics de matries del Batxille-rat, segons siga lopci a qu estiga adscrit el cicle formatiu.

    En lannex XIII sindiquen les opcions en qu sagruparan les pro-ves, les matries de Batxillerat en qu es basaran i les famlies profes-sionals a qu donen accs.

    Ambds parts de la prova inclouran continguts de matries arre-plegats en la Resoluci de 17 dagost de 2009, de la Direcci GeneraldAvaluaci, Innovaci i Qualitat Educativa i de la Formaci Professio-nal, per la qual sestablix el currculum de les matries que formen partde les proves daccs a cicles formatius de grau mitj i de grau superiorde Formaci Professional i dels cursos preparatoris destes a la Comu-nitat Valenciana (DOCV 8 de setembre).

    Catorze. ExempcionsPodran sollicitar lexempci de la part sociolingstica o, si s el

    cas, de lapartat que corresponga, aix com de la part cientfica-matem-tica-tcnica o de lapartat que corresponga de la prova daccs a ciclesformatius de Formaci Professional de grau mitj, les persones quecomplisquen els requisits exigits en larticle 6, punts 2 i 3, respectiva-ment, de lOrde de 31 de mar de 2009, de la Conselleria dEducaciper la qual es regulen les proves daccs a cicles formatius correspo-nents a la Formaci Professional inicial del sistema educatiu en lmbit

    de gesti de la Comunitat Valenciana (DOCV 17 dabril).

    Podran sollicitar lexempci de la part comuna de la prova o, si sel cas, de lapartat que corresponga i lexempci de la part especfica dela prova o, si s el cas, de lapartat que corresponga de la prova dac-cs a cicles formatius de Formaci Professional de grau superior, lespersones que reunisquen els requisits exigits en larticle 8, punts 2 i 3,respectivament, de lorde mencionada en el pargraf anterior.

    Les persones interessades en les exempcions hauran de fer-ho cons-tar en les sollicituds dinscripci que figuren en els annexos III i IV,per a les proves daccs a cicles formatius de grau mitj i superior res-pectivament.

    Les persones exemptes de tota la prova, segons indiquen el punt1 de larticle 6 i el punt 1 de larticle 8 de lorde mencionada, podransollicitar plaa directament en el cicle formatiu que vullguen cursar, i

    passaran a formar part del torn reservat a procedents de prova daccs acicles formatius, o presentar-se a la prova daccs sollicitant les exemp-cions que consideren oportunes.

    Les persones que demanen alguna exempci per experincia laboralhauran daportar la segent documentaci en el termini de presentacide sollicituds de participaci en les proves:

    Certificats de les empreses on hagen treballat en qu es faa cons-tar especficament lactivitat a qu es dedica lempresa, la duraci delcontracte, lactivitat laboral desenrotllada per la persona interessada i elnombre dhores dedicades. En cas de treballadors autnoms, el certificatdalta en lImpost dActivitats Econmiques.

    Certificat de la Tresoreria de la Seguretat Social o de la mutualitatlaboral a qu estiguen afiliades on conste lempresa i el perode de con-tractaci o, si s el cas, el perode de cotitzaci en el Rgim Especial de

    Treballadors Autnoms.La concessi de les exempcions per experincia laboral es comuni-

    car a cada sollicitant mitjanant una resoluci individualitzada emesapel president de la comissi davaluaci, i per la publicaci duna llistaannexa a la llista daspirants admesos i exclosos de larticle 10 de lapresent resoluci.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8282

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    5/33

    Las personas que hayan solicitado alguna exencin podrn presen-tarse, si as lo desean, al examen de la parte o apartado del que hayansolicitado la exencin. En este caso, la nota final de dicha parte o apar-tado ser la mayor entre las dos que pudieran corresponderle, a saber,la nota del examen o la nota a que le da derecho la certificacin quepresente.

    Quince. Elaboracin de las pruebasLos ejercicios de las pruebas sern elaborados por el Servicio de

    Gestin de la Formacin y Cualificacin Profesional de la DireccinGeneral de Formacin Profesional y Enseanzas de Rgimen Especial.

    Diecisis. CoordinacinLos directores territoriales de Educacin, Cultura y Deporte desig-

    narn en la provincia del mbito de su competencia un inspector deeducacin encargado de la coordinacin del proceso de desarrollo delas pruebas.

    Sus funciones sern: Planificar, convocar y dirigir cuantas reuniones sean necesarias

    con los directores de los centros educativos donde se vayan a realizar

    las pruebas en su provincia correspondiente. Supervisar el desarrollo de las mismas. Atender las consultas que al respecto realicen los centros educa-

    tivos. Recopilar datos del resultado de las pruebas en su convocatoria

    ordinaria y extraordinaria, y emitir un informe estadstico de las mismasa la Direccin General de Formacin Profesional y Enseanzas de Rgi-men Especial, que ser remitido hasta el da 25 de septiembre de 2015.

    Ambos informes debern incluir, al menos, los siguientes datos: Centro educativo. Nmero de inscritos en las pruebas de acceso de grado medio y

    de grado superior. Nmero de presentados. Nmero de participantes que han superado cada una de las partes

    que componen las pruebas.

    El Servicio de Gestin de la Formacin y Cualificacin Profesionalconvocar a los inspectores de coordinacin designados a las reunionesconjuntas necesarias para organizar el desarrollo de las pruebas.

    Diecisiete. Comisiones evaluadorasEn cada uno de los centros educativos en los que se realicen las

    pruebas existir una comisin evaluadora para el acceso a ciclos degrado medio y/o para el acceso a ciclos de grado superior compuestapor:

    El presidente, que ser el director del centro o, en su defecto, unprofesor de Secundaria o un profesor tcnico de Formacin Profesional.

    Cuatro profesores del cuerpo de profesores de Secundaria y/o delcuerpo de profesores tcnicos de Formacin Profesional, uno de loscuales actuar como secretario de la comisin.

    Asimismo, se podrn incorporar los profesores necesarios, depen-

    diendo de la complejidad de los ejercicios a evaluar derivada de lasdiferentes opciones que puede elegir el alumnado y del nmero de estos.

    La comisin evaluadora tendr las siguientes funciones:Organizar y realizar la prueba.Resolver las solicitudes de exencin.Corregir y calificar los diferentes ejercicios.Cumplimentar el acta y publicar las listas provisionales y definitivas

    de los resultados.Resolver las reclamaciones de calificaciones estimadas incorrectas.Resolver el procedimiento especial de regularizacin de opciones y

    cumplimentar el acta.Las comisiones evaluadoras sern nombradas por el director del

    centro.

    Dieciocho. Calificaciones de los exmenes de las pruebas y publica-

    cin de las mismasTanto en la convocatoria ordinaria como en la extraordinaria, una

    vez realizados los distintos exmenes de las pruebas, las comisionesevaluadoras calificarn los mismos, puntuando cada uno de 0 a 10 pun-tos.

    Les persones que hagen sollicitat alguna exempci podran presen-tar-se, si aix ho volen, a lexamen de la part o lapartat de qu hagensollicitat lexempci. En este cas, la nota final de la dita part o apartatser la major entre les dos que puguen correspondrels, a saber, la notade lexamen o la nota a qu els dna dret el certificat que presenten.

    Quinze. Elaboraci de les provesEls exercicis de les proves seran elaborats pel Servici de Gesti de

    la Formaci i Qualificaci Professional de la Direcci General de For-maci Professional i Ensenyances de Rgim Especial.

    Setze. CoordinaciEls directors territorials dEducaci, Cultura i Esport designaran a

    la provncia de lmbit de la seua competncia un inspector deducaciencarregat de la coordinaci del procs de realitzaci de les proves.

    Les seues funcions seran:Planificar, convocar i dirigir totes les reunions que siguen neces-

    sries amb els directors dels centres educatius on es realitzen les proves

    a la seua provncia corresponent.Supervisar el desenrotllament de les proves.Atendre les consultes que sobre les proves facen els centres edu-

    catius.Recopilar dades del resultat de les proves en la seua convocatria

    ordinria i extraordinria, i emetren un informe estadstic a la DirecciGeneral de Formaci Professional i Ensenyances de Rgim Especial,que podr ser enviat fins al dia 25 de setembre de 2015.

    Ambds informes hauran dincloure, almenys, les dades segents: Centre educatiu. Nombre dinscrits en les proves daccs de grau mitj i de grau

    superior. Nombre de presentats. Nombre de participants que han superat cada una de les parts que

    componen les proves.

    El Servici de Gesti de la Formaci i Qualificaci Professional con-vocar els inspectors de coordinaci designats a les reunions conjuntesnecessries per a organitzar el desenrotllament de les proves.

    Dsset. Comissions avaluadoresEn cada un dels centres educatius en qu es realitzen les proves hi

    haur una comissi avaluadora per a laccs a cicles de grau mitj i/oper a laccs a cicles de grau superior composta per:

    El president, que ser el director del centre o, altrament, un pro-fessor de Secundria o un professor tcnic de Formaci Professional.

    Quatre professors del cos de professors de Secundria i/o del cosde professors tcnics de Formaci Professional, un dels quals actuarcom a secretari de la comissi.

    Aix mateix, shi podran incorporar els professors necessaris,

    depenent de la complexitat dels exercicis a avaluar derivada de les dife-rents opcions que pot triar lalumnat i del nombre dalumnes.

    La comissi avaluadora tindr les funcions segents:Organitzar i realitzar la prova.Resoldre les sollicituds dexempci.Corregir i qualificar els diferents exercicis.Omplir lacta i publicar les llistes provisionals i definitives dels

    resultats.Resoldre les reclamacions de qualificacions estimades incorrectes.Resoldre el procediment especial de regularitzaci dopcions i

    omplir lacta.Les comissions avaluadores seran nomenades pel director del cen-

    tre.

    Dhuit. Qualificacions dels exmens de les proves i publicaci de les

    qualificacionsTant en la convocatria ordinria com en lextraordinria, una vega-

    da realitzats els distints exmens de les proves, les comissions avalua-dores els qualificaran puntuant cada un de 0 a 10 punts.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8283

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    6/33

    Para calcular la nota de cada una de las partes, se aplicarn lossiguientes criterios:

    1. Prueba de acceso a ciclos formativos de grado medioa) Parte sociolingstica. Media aritmtica con dos decimales de la

    calificacin en cada uno de los dos apartados.b) Parte cientfico-matemtico-tcnica. Media ponderada con dos

    decimales de la calificacin de cada uno de los tres apartados, que ten-drn los siguientes pesos: Matemticas, 5; Ciencias de la Naturaleza, 3;Tecnologa, 2.

    2. Prueba de acceso a ciclos formativos de grado superiora) Parte comn. Se calcular la media aritmtica ponderada con dos

    decimales de las notas de Lengua y Literatura, Matemticas e Ingls,que tendrn un peso de 4, 4 y 2 respectivamente.

    b) Parte especfica. Media aritmtica con dos decimales de las notasde las dos optativas de la opcin que hayan elegido.

    La nota final ser la media aritmtica con dos decimales de las dospartes de la prueba, si bien la nota final solo podr calcularse cuando lanota de cada una de las partes de la prueba sea superior a 4. No obstantelo anterior, las calificaciones inferiores a 5 de alguno de los apartadosde la prueba, no podrn considerarse como apartado superado en la con-vocatoria extraordinaria de septiembre ni en convocatorias posteriores.

    Si la nota final es igual o superior a 5, la prueba se considerarsuperada.

    Finalizado el proceso de calificacin, se publicarn las actas provi-sionales con la nota obtenida en los exmenes de los distintos apartadospor las personas que se hayan presentado a las pruebas, segn los mode-los que figuran en los anexos XIV y XV de esta resolucin.

    Diecinueve. Calificaciones definitivas de la convocatoria ordinaria ypublicacin de las mismas

    Una vez finalizado el plazo de presentacin de la documentacinnecesaria para justificar las solicitudes de exencin en la convocatoriaordinaria, las comisiones evaluadoras analizarn y decidirn las califi-caciones que correspondan a los solicitantes de alguna exencin en losdistintos apartados, segn establece el artculo 12.4. de la Orden de 31

    de marzo de 2009, de la Consellera de Educacin, por la que se regulanlas pruebas de acceso a ciclos formativos correspondientes a la Forma-cin Profesional inicial del sistema educativo en el mbito de gestin dela Comunitat Valenciana (DOCV 17 de febrero).

    La calificacin definitiva de cada apartado para las personas quehayan solicitado algn tipo de exencin ser la mayor entre las dos quepudieran corresponderle, a saber, la nota del examen o la nota a que leda derecho la certificacin que presente.

    Conforme a la disposicin adicional primera de la Orden de 31 demarzo de 2009, el alumnado que haya superado un Programa de Cualifi-cacin Profesional Inicial Experimental en la Comunitat Valenciana conuna calificacin igual o superior a 5 y cumpla los requisitos para realizarla prueba de acceso a los ciclos formativos de grado medio dispondrde una puntuacin de partida que se sumar a la obtenida en la prueba;dicha puntuacin se obtendr multiplicando la media aritmtica de las

    calificaciones obtenidas en cada una de las reas de Formacin Bsicay de Formacin y Orientacin Laboral y en cada uno de los mdulosque componen el rea de Formacin Profesional, siempre que estas seaniguales o superiores a 5, por el coeficiente 0,1.

    El acta de evaluacin se confeccionar segn los modelos que figu-ran en los anexos XVI y XVII de esta resolucin.

    En el acta de evaluacin constar la puntuacin numrica obtenidaen cada una de las partes y apartados de la prueba de acceso a ciclosformativos de grado medio o de grado superior con la finalidad de queel interesado obtenga un certificado de superacin de dichas partes o delos apartados que las componen.

    Cuando la calificacin total sea igual o superior a 5, se har constaren dicha acta la puntuacin numrica, expresada con dos cifras deci-males.

    Las comisiones evaluadoras remitirn copia de las actas de evalua-

    cin a las direcciones territoriales de Educacin correspondientes, enel plazo mximo de siete das hbiles desde la publicacin de las listasdefinitivas.

    Las listas con los resultados provisionales y definitivos de las prue-bas se publicarn en el tabln de anuncios de los centros docentes endonde se hayan realizado en las fechas que se indican en el anexo I.

    Per a calcular la nota de cada una de les parts, saplicaran els criterissegents:

    1. Prova daccs a cicles formatius de grau mitj.a) Part sociolingstica. Mitjana aritmtica amb dos decimals de la

    qualificaci en cada un dels dos apartats.b) Part cientfica-matemtica-tcnica. Mitjana ponderada amb dos

    decimals de la qualificaci de cada un dels tres apartats, que tindran elspesos segents: Matemtiques, 5; Cincies de la Naturalesa, 3; Tecno-logia, 2.

    2. Prova daccs a cicles formatius de grau superior.a) Part comuna. Es calcular la mitjana aritmtica ponderada amb

    dos decimals de les notes de Llengua i Literatura, Matemtiques iAngls, que tindran un pes de 4, 4 i 2 respectivament.

    b) Part especfica. Mitjana aritmtica amb dos decimals de les notesde les dos optatives de lopci que hagen triat.

    La nota final ser la mitjana aritmtica amb dos decimals de les dosparts de la prova, si b la nota final noms podr calcular-se quan lanota de cada una de les parts de la prova siga superior a 4. No obstantaix, les qualificacions inferiors a 5 dalgun dels apartats de la prova nopodran considerar-se com a apartat superat en la convocatria extraor-dinria de setembre ni en convocatries posteriors.

    Si la nota final s igual o superior a 5, la prova es considerar supe-rada.

    Finalitzat el procs de qualificaci, es publicaran les actes provisi-onals amb la nota obtinguda en els exmens dels distints apartats perles persones que shagen presentat a les proves, segons els models quefiguren en els annexos XIV i XV desta resoluci.

    Dnou. Qualificacions definitives de la convocatria ordinria ipublicaci de les qualificacions

    Una vegada finalitzat el termini de presentaci de la documentacinecessria per a justificar les sollicituds dexempci en la convocatriaordinria, les comissions avaluadores analitzaran i decidiran les quali-ficacions que corresponguen als sollicitants dalguna exempci en elsdistints apartats, segons establix larticle 12.4 de lOrde de 31 de mar

    de 2009, de la Conselleria dEducaci, per la qual es regulen les provesdaccs a cicles formatius corresponents a la Formaci Professionalinicial del sistema educatiu en lmbit de gesti de la Comunitat Valen-ciana (DOCV 17 de febrer).

    La qualificaci definitiva de cada apartat per a les persones quehagen sollicitat algun tipus dexempci ser la major entre les dos quepuguen correspondrels, a saber, la nota de lexamen o la nota a qu elsdna dret el certificat que presenten.

    Dacord amb la disposici addicional primera de lOrde de 31 demar de 2009, lalumnat que haja superat un programa de qualifica-ci professional inicial experimental a la Comunitat Valenciana ambuna qualificaci igual o superior a 5 i que complisca els requisits per arealitzar la prova daccs als cicles formatius de grau mitj, disposarduna puntuaci de partida que se sumar a lobtinguda en la prova; ladita puntuaci sobtindr multiplicant la mitjana aritmtica de les qua-

    lificacions obtingudes en cada una de les rees de Formaci Bsica i deFormaci i Orientaci Laboral i en cada un dels mduls que componenlrea de Formaci Professional, sempre que estes siguen iguals o supe-riors a 5, pel coeficient 0,1.

    Lacta davaluaci selaborar segons els models que figuren en elsannexos XVI i XVII desta resoluci.

    En lacta davaluaci constar la puntuaci numrica obtinguda encada una de les parts i apartats de la prova daccs a cicles formatius degrau mitj o de grau superior amb la finalitat que la persona interessatobtinga un certificat de superaci de les dites parts o dels apartats queles componen.

    Quan la qualificaci total siga igual o superior a 5, es far constar enla dita acta la puntuaci numrica, expressada amb dos xifres decimals.

    Les comissions avaluadores remetran una cpia de les actes dava-

    luaci a les direccions territorials dEducaci corresponents en el termi-ni mxim de set dies hbils des de la publicaci de les llistes definitives.

    Les llistes amb els resultats provisionals i definitius de les proveses publicaran en el tauler danuncis dels centres docents on shagenrealitzat en les dates que sindiquen en lannex I.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8284

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    7/33

    Veinte. Convocatoria extraordinariaLas personas que, habiendo solicitado la inscripcin en los plazos

    establecidos, no hayan superado la prueba de acceso en la convocatoriaordinaria, podrn presentarse a la convocatoria extraordinaria, pudiendopresentar asimismo los certificados necesarios para las exenciones quehayan solicitado.

    La superacin de la prueba en convocatoria extraordinaria solo per-mitir acceder, en proceso extraordinario de admisin, a las vacantesexistentes de los ciclos a los que la prueba permita el acceso, sin perjui-cio del derecho al acceso en prximos cursos, tal y como se indica en elapartado tercero de la presente resolucin.

    Veintiuno. CertificadosEl secretario del centro en el que se realicen las pruebas expedir,

    hasta el 15 de junio de 2015, para la convocatoria ordinaria de las prue-bas de acceso para grado superior y medio respectivamente, y hasta el14 de julio de 2015, para la convocatoria extraordinaria, un certificadoa las personas que las hayan superado en su totalidad, o en alguna de suspartes y/o apartados segn el modelo que figura en los anexos XVIII yXIX a esta resolucin. Igualmente expedir un certificado a las personas

    que hayan superado las pruebas en su totalidad o en alguna de sus partesy/o apartados de los centros docentes privados concertados adscritos alos mismos.

    En la certificacin que se extienda a quienes hayan superado laprueba de acceso a ciclos formativos de grado medio, deber constarexpresamente que le permite cursar cualquiera de los mismos.

    En la certificacin que se extienda a quienes hayan superado laprueba de acceso a ciclos formativos de grado superior, deber constarel nombre de cada una de las familias profesionales/ciclos a los que daacceso, segn las opciones reguladas por la Resolucin de 17 de agostode 2009, de la Direccin General de Evaluacin, Innovacin y CalidadEducativa y de la Formacin Profesional, por la que se establece losciclos a los que permite el acceso las opciones de la parte especficade la prueba de acceso a ciclos formativos de grado superior de lasdistintas familias profesionales de Formacin Profesional (DOCV 7 de

    septiembre)En la certificacin que se extienda a quienes acrediten haber supe-rado un ciclo de grado medio y superen la prueba de acceso a algnciclo de grado superior relacionado con aquel al que se desea acceder,sin tener 19 aos de edad, de acuerdo con lo especificado en el apartadosegundo de la presente resolucin, deber constar expresamente quesolo pueden acceder a los ciclos y a las familias profesionales que serelacionan en el anexo XX.

    Veintids. Reclamacin de calificacionesLas reclamaciones a que puedan dar lugar las calificaciones, se rea-

    lizarn conforme al siguiente procedimiento:1. Se presentarn por escrito en el plazo indicado en el anexo I al

    presidente de la comisin evaluadora del centro en el que se realizaronlas mismas.

    2. En el plazo de los dos das hbiles siguientes, la comisin deevaluacin ratificar o rectificar la calificacin objeto de reclamacin,que el presidente comunicar por escrito al interesado.

    3. Si tras la decisin persistiera la disconformidad, este podr solici-tar, en el plazo de dos das hbiles siguientes a la recepcin de la comu-nicacin, que se eleve su reclamacin al director territorial de Educa-cin correspondiente quien, tras el informe de la Inspeccin educativa,resolver lo que proceda. Dicha resolucin, motivada, pondr fin a lava administrativa.

    4. Los interesados tendrn derecho al acceso a los ejercicios escri-tos realizados y a conocer las puntuaciones otorgadas y los criterios deevaluacin utilizados.

    Veintitrs. Procedimiento especial de regularizacin de opciones1. Sin perjuicio de lo establecido con carcter general en la presente

    orden, podrn participar en el procedimiento especial de regularizacinde opciones aquellas personas que, teniendo superada la parte comnde la prueba de acceso a grado superior, no hayan participado en la con-vocatoria de pruebas de acceso correspondiente al curso 2014-2015 yestn en posesin de un ttulo de tcnico en un ciclo de la misma familiaprofesional o relacionado con la misma al que se desea acceder.

    Vint. Convocatria extraordinriaLes persones que, havent sollicitat la inscripci en els terminis

    establits, no hagen superat la prova daccs en la convocatria ordin-ria, podran presentar-se a la convocatria extraordinria, i, aix mateix,

    podran presentar els certificats necessaris per a les exempcions quehagen sollicitat.

    La superaci de la prova en la convocatria extraordinria nomspermetr accedir, en el procs extraordinari dadmissi, a les vacantsexistents dels cicles a qu la prova permeta laccs, sense perju deldret a laccs en prxims cursos, tal com sindica en lapartat tercer dela present resoluci.

    Vint-i-u. CertificatsEl secretari del centre en qu es realitzen les proves expedir fins al

    15 de juny de 2015 per a la convocatria ordinria de les proves daccsper a grau superior i mitj respectivament, i fins al 14 de juliol de 2015per a la convocatria extraordinria, un certificat a les persones que leshagen superat en la seua totalitat, o en alguna de les parts i/o apartats,segons el model que figura en els annexos XVIII i XIX desta resoluci.Igualment expedir un certificat a les persones que hagen superat les

    proves en la seua totalitat o en alguna de les seues parts i/o apartats delscentres docents privats concertats adscrits a estos.

    En el certificat que sestenga a les persones que hagen superat laprova daccs a cicles formatius de grau mitj, haur de constar expres-sament que els permet cursar-ne qualsevol.

    En el certificat que sestenga a les persones que hagen superat laprova daccs a cicles formatius de grau superior, haur de constar elnom de cada una de les famlies professionals/cicles a qu dna accs,segons les opcions regulades per la Resoluci de 17 dagost de 2009,de la Direcci General dAvaluaci, Innovaci i Qualitat Educativa ide la Formaci Professional, per la qual sestablixen els cicles a qupermeten laccs les opcions de la part especfica de la prova daccs acicles formatius de grau superior de les distintes famlies professionalsde Formaci Professional (DOCV 7 de setembre).

    En el certificat que sestenga a les persones que acrediten haversuperat un cicle de grau mitj i superen la prova daccs a algun ciclede grau superior relacionat amb aquell a qu es vullga accedir sensetindre 19 anys dedat, dacord amb all que sha especificat en lapartatsegon de la present resoluci, haur de constar expressament que noms

    poden accedir als cicles i a les famlies professionals que figuren enlannex XX.

    Vint-i-dos. Reclamaci de qualificacionsLes reclamacions a qu puguen donar lloc les qualificacions es faran

    conforme al procediment segent:1. Es presentaran per escrit en el termini indicat en lannex I al

    president de la comissi avaluadora del centre on es van realitzar lesproves.

    2. En el termini dels dos dies hbils segents, la comissi davalu-aci ratificar o rectificar la qualificaci objecte de reclamaci, que elpresident comunicar per escrit a la persona interessada.

    3. Si desprs de la decisi persistix la disconformitat, la personainteressada podr sollicitar, en el termini dels dos dies hbils segents ala recepci de la comunicaci, que seleve la seua reclamaci al directorterritorial dEducaci corresponent, el qual, desprs de linforme de lainspecci educativa, resoldr all que siga procedent. La dita resoluci,motivada, posar fi a la via administrativa.

    4. Les persones interessades tindran dret a accedir als exercicisescrits realitzats i a conixer les puntuacions atorgades i els criterisdavaluaci utilitzats.

    Vint-i-tres. Procediment especial de regularitzaci dopcions1. Sense perju dall que sestablix amb carcter general en la pre-

    sent orde, podran participar en el procediment especial de regularitzacidopcions aquelles persones que, tenint superada la part comuna de laprova daccs al grau superior, no hagen participat en la convocatriade proves daccs corresponent al curs 2014-2015 i estiguen en posses-si dun ttol de tcnic en un cicle de la mateixa famlia professional orelacionat amb la mateixa famlia a qu es vol accedir.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8285

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    8/33

    2. El procedimiento se ajustar a las siguientes instrucciones: El calendario de actuaciones ser el establecido en el anexo XXI

    de la presente resolucin. Toda la documentacin justificativa de encontrarse en alguno de

    los supuestos enumerados en el apartado 1 del presente artculo habrde aportarse junto a la solicitud de inscripcin, formalizada segn el

    anexo XXII. La solicitud de participacin en el proceso se formalizar en el

    centro pblico donde se haya cursado el ciclo formativo de grado medio,o al que estuviera adscrito el centro privado donde se haya realizado.

    Las actas del proceso especial de regularizacin de opciones de laprueba de acceso se ajustarn al modelo del anexo XXIII.

    A los alumnos que superen el procedimiento especial de regula-rizacin de opciones se les expedir un certificado de superacin de laprueba de acceso indicando la nota obtenida en cada apartado y parte,as como la nota final, adems de la opcin de prueba superada y lasfamilias profesionales a las que da acceso, segn modelo del anexoXXIV.

    DISPOSICIONES FINALES

    PrimeraLa presente resolucin surtir efectos al da siguiente al de su publi-

    cacin en elDiari Oficial de la Comunitat Valenciana.

    SegundaContra la presente resolucin, que no agota la va administrativa,

    se podr interponer recurso de alzada ante la Secretara Autonmicade Educacin y Formacin en el plazo de un mes a contar desde elda siguiente al de su publicacin en el Diari Oficial de la Comuni-tat Valenciana, de conformidad con los artculos 114 y 115 de la Ley30/1992, redaccin dada por la Ley 4/1999, de Rgimen Jurdico de lasAdministraciones Pblicas y del Procedimiento Administrativo Comn.

    Valencia, 5 de marzo de 2015. El director general de FormacinProfesional y Enseanzas de Rgimen Especial: Marcial Daz Garri-gues.

    2. El procediment sajustar a les instruccions segents: El calendari dactuacions ser lestablit en lannex XXI de la pre-

    sent resoluci. Tota la documentaci justificativa de trobar-se en algun dels casos

    enumerats en lapartat 1 del present article haur daportar-se amb lasollicitud dinscripci, formalitzada segons lannex XXII.

    La sollicitud de participaci en el procs es formalitzar en elcentre pblic on shaja cursat el cicle formatiu de grau mitj, o al qualestiga adscrit el centre privat on shaja realitzat.

    Les actes del procs especial de regularitzaci dopcions de laprova daccs sajustaran al model de lannex XXIII.

    Als alumnes que superen el procediment especial de regularitzacidopcions sels expedir un certificat de superaci de la prova daccsamb la nota obtinguda en cada apartat i part, aix com la nota final, ams de lopci de prova superada i les famlies professionals a qu doneaccs, segons el model de lannex XXIV.

    DISPOSICIONS FINALS

    PrimeraLa present resoluci produir efectes lendem de la publicaci en

    elDiari Oficial de la Comunitat Valenciana.

    SegonaContra la present resoluci, que no esgota la via administrativa, es

    podr interposar un recurs dalada davant de la Secretaria AutonmicadEducaci i Formaci en el termini dun mes a comptar de lendemde la publicaci en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana , deconformitat amb els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, en la redaccidonada per la Llei 4/1999, de Rgim Jurdic de les AdministracionsPbliques i del Procediment Administratiu Com.

    Valncia, 5 de mar de 2015. El director general de Formaci Pro-fessional i Ensenyances de Rgim Especial: Marcial Daz Garrigues.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8286

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    9/33

    ANNEX I /ANEXO ICalendari/ Calendario

    Del AlInscripciInscripcin

    14 d'abril14 de abril

    4 de maig4 de mayo

    Publicaci llistats alumnes que han de realitzar la prova en un altre centrePublicacin listados alumnos que deben realizar la prueba en otro centro

    7 de maig7 de mayo

    Publicaci llistes provisionals dadmesosPublicacin listas provisionales de admitidos

    11 de maig11 de mayo

    Reclamaci llistes provisionals dadmesos i exclososReclamacin listas provisionales de admitidos y excluidos

    11 de maig11 de mayo

    13 de maig13 de mayo

    Publicaci llistes definitives dadmesos i exclososPublicacin listas definitivas de admitidos y excluidos

    20 de maig20 de mayo

    Realitzaci prova daccs grau mitj convocatria ordinriaRealizacin prueba de acceso grado medio convocatoria ordinaria

    2 de juny2 de junio

    Publicaci llistes provisionals qualificacions prova grau mitj convocatriaordinriaPublicacin listas provisionales calificaciones prueba grado medio convocatoriaordinaria

    9 de juny9 de junio

    Reclamaci llistes provisionals qualificacions prova grau mitj convocatriaordinriaReclamacin listas provisionales calificaciones prueba grado medioconvocatoria ordinaria

    9 de juny9 de junio

    11 de juny11 de junio

    Realitzaci prova grau superior convocatria ordinriaRealizacin prueba grado superior convocatoria ordinaria

    3 de juny3 de junio

    Publicaci llistes provisionals qualificacions prova grau superior convocatriaordinriaPublicacin listas provisionales calificaciones prueba grado superiorconvocatoria ordinaria

    9 de juny9 de junio

    Reclamaci llistes provisionals qualificacions proves grau superior convocatriaordinriaReclamacin listas provisionales calificaciones pruebas grado superiorconvocatoria ordinaria

    9 de juny9 de junio

    11 de juny11 de junio

    Termini dentrega documentaci justificativa prova grau mitj convocatriaordinriaPlazo de entrega documentacin justificativa prueba grado medio convocatoriaordinaria

    14 d'abril14 de abril

    15 de juny15 de junio

    Termini dentrega documentaci justificativa prova grau superior convocatriaordinriaPlazo de entrega documentacin justificativa prueba grado superiorconvocatoria ordinaria

    14 d'abril14 de abril

    15 de juny15 de junio

    Publicaci llistes definitives convocatria ordinria i entrega de certificats provagrau mitjPublicacin listas definitivas calificaciones convocatoria ordinaria y entrega decertificados prueba grado medio

    15 de juny15 de junio

    Publicaci llistes definitives convocatria ordinria i entrega de certificats prova

    grau superiorPublicacin listas definitivas calificaciones convocatoria ordinaria y entrega decertificados prueba grado superior

    15 de juny15 de junio

    Realitzaci prova grau mitj i superior convocatria extraordinriaRealizacin prueba grado medio y superior convocatoria extraordinaria

    7 de juliol7 de julio

    Publicaci llistes provisionals qualificacions convocatria extraordinriaPublicacin listas provisionales calificaciones convocatoria extraordinaria

    9 de juliol9 de julio

    Reclamaci llistes provisionals qualificacions convocatria extraordinriaReclamacin listas provisionales calificaciones convocatoria extraordinaria

    9 de juliol9 de julio

    13 de juliol13 de julio

    Termini dentrega documentaci justificativa convocatria extraordinriaPlazo de entrega documentacin justificativa convocatoria extraordinaria

    7 de juliol7 de julio

    13 de juliol13 de julio

    Publicaci llistes definitives qualificacions convocatria extraordinria i entregade certificatsPublicacin listas definitivas calificaciones convocatoria extraordinaria yentrega de certificados

    14 de juliol14 de julio

    Num. 7488 / 18.03.2015 8287

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    10/33

    ANNEX II/ANEXO IIHorari de les proves/Horario de las pruebas

    GRAU MITJGRADO MEDIO

    ExmenExamen

    DuraciDuracin

    9:00Part sociolingstica: Llengua i LiteraturaParte sociolingstica: Lengua y Literatura

    1 h

    10:10Part sociolingstica: Cincies SocialsParte sociolingstica: Ciencias Sociales

    1 h

    11:20Part cientfico-matemtica-tcnica:MatemtiquesParte cientfico-matemtico-tcnica: Matemticas

    1 h

    12:30Part cientfico-matemtica-tcnica: Cincies de la NaturalesaParte cientfico-matemtico-tcnica: Ciencias de la Naturaleza

    45 min

    13:25Part cientfico-matemtica-tcnica: Tecnologia

    Parte cientfico-matemtico-tcnica: Tecnologa

    45 min

    GRADO SUPERIORExamen Duraci

    Duracin9:00Part general: Llengua i Literatura

    Parte general: Lengua y Literatura1 h 15 min

    10:25AnglsIngls

    45 min

    11:20Part general: MatemtiquesParte general: Matemticas

    1 h 15 min

    16:00Part especfica: Apartat b 1Parte especfica: Apartado b1

    1 h 15 min

    17:30Part especfica: Apartat b 2Parte especfica: Apartado b2

    1 h 15 min

    Num. 7488 / 18.03.2015 8288

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    11/33

    a) Part sociolingstica:Parte sociolingstica:

    b) Part cientificomatematicotcnica:Parte cientfico-matemtico-tcnica:

    (1/2)EXE

    MPLAR

    PER

    ALDIRECTOR/AOT

    ITULAR

    DEL

    CENTRE/EJEMPLARPARAELDIRECTOR/A

    OTITULARDELCENTRO

    IA-18047

    -01-E

    DIN

    -A4

    CHAP

    -IAC

    SOLLICITUD D'INSCRIPCI EN LA PROVA D'ACCS ALSCICLES FORMATIUS DE GRAU MITJ

    A DADES DE LA PERSONA SOLLICITANT / DATOS DE LA PERSONA SOLICITANTECOGNOMS /APELLIDOS NOM / NOMBRE

    LOCALITAT / LOCALIDAD

    TELFON / TELFONO

    DNI O DOCUM. EQUIVALENTDNI O DOCUM. EQUIVALENTE

    La persona sollicitant / La persona solicitante

    , d de

    SOLICITUD DE INSCRIPCIN EN LA PRUEBA DE ACCESO A

    LOS CICLOS FORMATIVOS DE GRADO MEDIO

    DATA DE NAIXEMEMTFECHA DE NACIMIENTO

    ADREA (CARRER/PLAA, NMERO I PORTA)DOMICILIO (CALLE/PLAZA, NMERO Y PUERTA)

    Fotocpia DNI, o targeta d'estranger, o visat d'estudis.Fotocopia DNI, o tarjeta de extranjero, o visado de estudios.

    B SOLLICITUD /SOLICITUD

    C DOCUMENTACI QUE S'ADJUNTA / DOCUMENTACIN QUE SE ADJUNTA

    Declaraci responsable.Declaracin responsable.

    Cerficado d'haver pagat la taxa corresponent.Cerficado de haber pagado la tasa correspondiente.

    Firma:

    CP

    PROVNCIA / PROVINCIA

    REGISTRE D'ENTRADAREGISTRO DE ENTRADA

    DATA D'ENTRADA EN L'RGAN COMPETENTFECHA ENTRADA EN RGANO COMPETENTE

    Los datos personales contenidos en este impreso podrn ser incluidos en un fichero para su tratamiento por la Conselleria de Educacin,Cultura y Deporte, en el uso de las funciones propias que tiene atribuidas en el mbito de sus competencias, pudiendo dirigirse a cualquierrgano de la misma para ejercitar los derechos de acceso, rectificacin, cancelacin y posicin, segn lo dispuesto en la Ley Orgnica15/1999, de 13 de diciembre, de Proteccin de Datos de Carcter Personal (BOE n 298, de 14/12/99).

    Les dades personals que cont l'imprs podran ser incloses en un fitxer perqu siguen tractades per la Conselleria d'Educaci, Cultura iEsport, fent s de les funcions prpies que t atribudes en l'mbit de les seues competncies, i es podr dirigir a qualsevol rgan seu per aexercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici, segons disposa la Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci de

    Dades de Carcter Personal (BOE nm. 298, de 14/12/99).

    1. Ser inscrit/a en la prova d'accs a cicles formatius de grau mitj d'enguany.Ser inscrito/a en la prueba de acceso a ciclos formativos de grado medio del presente ao.

    MP030250

    QUE HA CURSAT / QUE HA CURSADO

    PCPI/PGS ESO Altres (especifiqueu):Otros (especificar):

    2. L'exempci de:La exencin de:

    Llengua i Literatura (castellana/valenciana)Lengua y Literatura (castellana/valenciana)

    Cincies Socials: Geografia i HistriaCiencias Sociales: Geografa e Historia

    Tota la partToda la parte

    MatemtiquesMatemticas

    CinciesCiencias

    TecnologiaTecnologa

    Tota la partToda la parte

    3. Millora de nota per superaci PCPI/PGS:Mejora de nota por superacin PCPI/PGS:

    Sap que, perqu se li puga concedir l'exempci que ha sollicitat, ha de presentar la documentaci justificativa d'esta en els terminis marcats en la convocatriad'esta prova.

    Sabe que, para que se le pueda conceder la exencin que ha solicitado, tiene que presentar la documentacin justificativa de la misma en los plazos marcados enla convocatoria de esta prueba.

    Documentaci justificativa / Documentacin justificativa:

    Certificat d'haver realitzat la prova en convocatries anteriors.Certificado de haber realizado la prueba en convocatorias anteriores.

    Certificat d'haver superat l'mbit de comunicaci i social del cicle 2, nivell2 d'Educaci de Persones Adultes.Certificado de haber superado el mbito de comunicacin y social delciclo 2, nivel 2 de Educacin de Personas Adultas.

    Certificat d'haver superat el mdul cientificomatemtic del primer nivell enun PCPI a la Comunitat Valenciana.Certificado de haber superado el mdulo cientfico-matemtico del primernivel en un PCPI en la Comunitat Valenciana.

    Certificat d'haver superat el mdul lingsticosocial del primer nivell en unPCPI a la Comunitat Valenciana.Certificado de haber superado el mdulo lingsticosocial del primer nivelen un PCPI en la Comunitat Valenciana.

    Certificat d'haver superat Llengua i Literatura (castell) de 4t d'ESO.Certif. de haber superado Lengua y Literatura (castellano) de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat Llengua i literatura (valenci) de 4t d'ESO.Certif. de haber superado Lengua y literatura (valenciano) de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat Cincies Socials, Geografia i Histria de 4td'ESO.Certificado de haber superado Ciencias Sociales, Geografa e Historia de4 de ESO.

    Certificat d'haver superat els mbits lingstic i social d'un programa dediversificaci curricular.Certificado de haber superado los mbitos lingstico y social de un

    programa de diversificacin curricular.

    Certificat d'haver superat l'mbit cientfic tecnolgic del cicle 2, nivell 2d'Educaci de Persones Adultes.Certificado de haber superado el mbito cientfico tecnolgico del ciclo 2,nivel 2 de Educacin de Personas Adultas.

    Certificat d'haver superat Biologia-Geologia o Fsica-Qumica de 4t ESO.Certif. de haber superado Biologa-Geologa o Fsica-Qumica de 4 ESO.

    Certificat d'haver superat Matemtiques de 4t d'ESO.Certificado de haber superado Matemticas de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat Tecnologia de 4t d'ESO.Certificado de haber superado Tecnologa de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat l'mbit cientfic i prctic d'un programa dediversificaci curricular.Certificado de haber superado el mbito cientfico y prctico de un

    programa de diversificacin curricular.

    Certificat de professionalitat de nivell 1 o superior.Certificado de profesionalidad de nivel 1 o superior.

    Certificat de l'empresa i de la Seguretat Social de tindre l'experincialaboral requerida.Certificado de la empresa y de la Seguridad Social de tener la experiencialaboral requerida.Certificat d'haver superat dos mduls relacionats amb una unitat decompetncia d'un ttol de grau mitj.Certificado de haber superado dos mdulos relacionados con una unidadde competencia de un ttulo de grado medio.

    Certificat d'haver superat la prova d'accs a la universitat per a majors de25 anys.Certif. de haber superado la prueba de acceso a la universidad paramayores de 25 aos.

    Certificat d'haver superat la prova d'accs a Cicles Formatius de GrauSuperior.Certificado de haber superado la prueba de acceso a Ciclos Formativosde Grado Superior.

    Certificat d'haver superat el primer nivell d'un PCPI.Certificado de haber superado el primer nivel de un PCPI.

    Certificat d'haver superat un PCPI experimental o un PGS.Certificado de haber superado un PCPI experimental o un PGS.

    ANNEX III /ANEXO III

    PRESID NCIA DE LA COMISI AVALUADORA DE L'IES

    PRESIDENCIA DE LA COMISI N EVALUADORA DEL IES

    12/04/13

    Num. 7488 / 18.03.2015 8289

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    12/33

    a) Part comuna:Parte comn:

    SOLICITUD DE INSCRIPCIN EN LA PRUEBA DE ACCESO A

    CICLOS FORMATIVOS DE GRADO SUPERIOR

    SOLLICITUD D'INSCRIPCI EN LA PROVA D'ACCS A CICLESFORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

    (1/2)EXE

    MPLAR

    PER

    A

    LACOMISSIAVALUADORA/

    EJEMPLARPARALACOMISINEVALUADORA

    IA-18052

    -01-E

    DIN

    -A4

    CHAP

    -IAC

    REGISTRE D'ENTRADAREGISTRO DE ENTRADA

    DATA D'ENTRADA EN L'RGAN COMPETENTFECHA ENTRADA EN RGANO COMPETENTE

    MP030270

    Los datos personales contenidos en este impreso podrn ser incluidos en un fichero para su tratamiento por la Conselleria de Educacin,Cultura y Deporte, en el uso de las funciones propias que tiene atribuidas en el mbito de sus competencias, pudiendo dirigirse a cualquierrgano de la misma para ejercitar los derechos de acceso, rectificacin, cancelacin y posicin, segn lo dispuesto en la Ley Orgnica15/1999, de 13 de diciembre, de Proteccin de Datos de Carcter Personal (BOE n 298, de 14/12/99).

    Les dades personals que cont l'imprs podran ser incloses en un fitxer perqu siguen tractades per la Conselleria d'Educaci, Cultura iEsport, fent s de les funcions prpies que t atribudes en l'mbit de les seues competncies, i es podr dirigir a qualsevol rgan seu per aexercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici, segons disposa la Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci de

    Dades de Carcter Personal (BOE nm. 298, de 14/12/99).

    A DADES DE LA PERSONA SOLLICITANT / DATOS DE LA PERSONA SOLICITANTECOGNOMS /APELLIDOS NOM / NOMBRE

    LOCALITAT / LOCALIDAD TELFON / TELFONO

    DNI O DOCUM. EQUIVALENTDNI O DOCUM. EQUIVALENTE

    DATA DE NAIXEMEMTFECHA DE NACIMIENTO

    ADREA (CARRER/PLAA, NMERO I PORTA) / DOMICILIO (CALLE/PLAZA, NMERO Y PUERTA) CP

    PROVNCIA / PROVINCIA

    b) Part especfica:Parte especfica:

    La persona sollicitant / La persona solicitante, d de

    Fotocpia DNI, o targeta d'estranger, o visat d'estudis.Fotocopia DNI, o tarjeta de extranjero, o visado de estudios.

    B SOLLICITUD /SOLICITUD

    C DOCUMENTACI QUE S'ADJUNTA / DOCUMENTACIN QUE SE ADJUNTA

    Declaraci responsable.Declaracin responsable.

    Cerficado d'haver pagat la taxa corresponent.Cerficado de haber pagado la tasa correspondiente.

    Firma:

    1. Ser inscrit/a en la prova d'accs a Cicles Formatius de Grau Superior d'enguany.Ser inscrito/a en la prueba de acceso a Ciclos Formativos de Grado Superior del presente ao.

    2. L'exempci de:

    La exencin de:Llengua i Literatura (castellana/valenciana)Lengua y Literatura (castellana/valenciana)

    AnglsIngls

    Tota la partToda la parte

    Matria 1Materia 1

    Tota la partToda la parte

    Sap que, perqu se li puga concedir l'exempci que ha sollicitat, ha de presentar la documentaci justificativa d'esta en els terminis marcats en la convocatriad'esta prova.

    Sabe que, para que se le pueda conceder la exencin que ha solicitado, tiene que presentar la documentacin justificativa de la misma en los plazos marcados enla convocatoria de esta prueba.

    Documentaci justificativa / Documentacin justificativa:

    Certificat d'haver realitzat la prova en convocatries anteriors.Certificado de haber realizado la prueba en convocatorias anteriores.

    Certificat d'haver superat Llengua i Literatura en 2n de Batxillerat.Certificado de haber superado Lengua y Literatura en 2 de Bachillerato.

    Certificat d'haver superat 2 mduls relacionats amb una o diverses unitats de competncia d'un ttol adequat.Certificado de haber superado 2 mdulos relacionados con una o varias unidades de competencia de un ttulo adecuado.

    Certificat d'haver superat Matemtiques en 2n de Batxillerat.Certificado de haber superado Matemticas en 2 de Bachillerato.

    Certificat d'haver superat Angls en 2n de Batxillerat.Certificado de haber superado Ingls en 2 de Bachillerato.

    Ttol de Tcnic en un cicle de la mateixa famlia o relacionat.Ttulo de Tcnico en un ciclo de la misma familia o relacionado.

    Certificat de professionalitat de nivell 2 o superior de famlia professional establida per a l'opci.Certificado de profesionalidad de nivel 2 o superior de familia profesional establecida para la opcin.

    Certificat de l'empresa i de la Seguretat Social de tindre l'experincia laboral requerida.

    Certificado de la empresa y de la Seguridad Social de tener la experiencia laboral requerida.Certificat d'haver superat la matria 1 en el Batxillerat.Certificado de haber superado la materia 1 en el Bachillerato.

    Certificat d'haver superat la matria 2 en el Batxillerat.Certificado de haber superado la materia 2 en el Bachillerato.

    Certificat de ser esportista d'elit.Certificado de ser deportista de lite.

    Certificat d'haver superat la prova d'accs a la universitat per a majors de 25 anys.Certificado de haber superado la prueba de acceso a la universidad para mayores de 25 aos.

    MatemtiquesMatemticas

    Matria 2Materia 2

    ANNEX IV /ANEXO IV

    QUE HA CURSAT / QUE HA CURSADOBatxilleratBachillerato CFGM

    Opci (A, B, C):Opcin (A, B, C):

    Altres (especifiqueu):Otros (especificar):

    PRESID NCIA DE LA COMISI AVALUADORA DE L'IES

    PRESIDENCIA DE LA COMISI N EVALUADORA DEL IES

    12/04/13

    Num. 7488 / 18.03.2015 8290

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    13/33

    Num. 7488 / 18.03.2015 8291

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    14/33

    a) Part sociolingstica:Parte sociolingstica:

    b) Part cientificomatematicotcnica:Parte cientfico-matemtico-tcnica:

    (1/2)EXE

    MPLAR

    PER

    ALDIRECTOR/AOT

    ITULAR

    DEL

    CENTRE/EJEMPLARPARAELDIRECTOR/A

    OTITULARDELCENTRO

    IA-18428

    -01-E

    DIN

    -A4

    CHAP

    -IAC

    PRESENTACI DE DOCUMENTACI JUSTIFICATIVA DE LA SOLLICITUD D'EXEMPCI

    PER A LA PROVA D'ACCS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJ

    A DADES DE LA PERSONA SOLLICITANT / DATOS DE LA PERSONA SOLICITANTECOGNOMS /APELLIDOS NOM / NOMBRE

    LOCALITAT / LOCALIDAD TELFON / TELFONO

    DNI O DOCUM. EQUIVALENTDNI O DOCUM. EQUIVALENTE

    La persona sollicitant / La persona solicitante, d de

    PRESENTACIN DE DOCUMENTACIN JUSTIFICATIVA DE LA SOLICITUD DE EXENCIN

    PARA LA PRUEBA DE ACCESO A LOS CICLOS FORMATIVOS DE GRADO MEDIO

    ADREA (CARRER/PLAA, NMERO I PORTA) / DOMICILIO (CALLE/PLAZA, NMERO Y PUERTA)

    B SOLLICITUD /SOLICITUD

    Firma:

    CP

    PROVNCIA / PROVINCIA

    REGISTRE D'ENTRADAREGISTRO DE ENTRADA

    DATA D'ENTRADA EN L'RGAN COMPETENTFECHA ENTRADA EN RGANO COMPETENTE

    Los datos personales contenidos en este impreso podrn ser incluidos en un fichero para su tratamiento por la Conselleria de Educacin,Cultura y Deporte, en el uso de las funciones propias que tiene atribuidas en el mbito de sus competencias, pudiendo dirigirse a cualquierrgano de la misma para ejercitar los derechos de acceso, rectificacin, cancelacin y posicin, segn lo dispuesto en la Ley Orgnica15/1999, de 13 de diciembre, de Proteccin de Datos de Carcter Personal (BOE n 298, de 14/12/99).

    Les dades personals que cont l'imprs podran ser incloses en un fitxer perqu siguen tractades per la Conselleria d'Educaci, Cultura iEsport, fent s de les funcions prpies que t atribudes en l'mbit de les seues competncies, i es podr dirigir a qualsevol rgan seu per aexercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici, segons disposa la Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci de

    Dades de Carcter Personal (BOE nm. 298, de 14/12/99).

    Inscrit/a en la prova d'accs a Cicles Formatius de Grau Mitj d'enguany i que ha sollicitat::Inscrito/a en la prueba de acceso a Ciclos Formativos de Grado Medio del presente ao y que ha solicitado:

    1. L'exempci de:La exencin de:

    Llengua i Literatura (castellana/valenciana)Lengua y Literatura (castellana/valenciana)

    Cincies Socials: Geografia i HistriaCiencias Sociales: Geografa e Historia

    Tota la partToda la parte

    MatemtiquesMatemticas

    CinciesCiencias

    TecnologiaTecnologa

    Tota la partToda la parte

    2. Millora de nota per superaci PCPI/PGS:Mejora de nota por superacin PCPI/PGS:

    Certificat d'haver realitzat la prova en convocatries anteriors.Certificado de haber realizado la prueba en convocatorias anteriores.

    Certificat d'haver superat l'mbit de comunicaci i social del cicle 2, nivell 2d'Educaci de Persones Adultes.Certificado de haber superado el mbito de comunicacin y social del ciclo2, nivel 2 de Educacin de Personas Adultas.

    Certificat d'haver superat el mdul cientificomatemtic del primer nivell enun PCPI a la Comunitat Valenciana.Certificado de haber superado el mdulo cientfico-matemtico del primernivel en un PCPI en la Comunitat Valenciana.

    Certificat d'haver superat el mdul lingsticosocial del primer nivell en unPCPI a la Comunitat Valenciana.Certificado de haber superado el mdulo lingsticosocial del primer nivel enun PCPI en la Comunitat Valenciana.

    Certificat d'haver superat Llengua i Literatura (castell) de 4t d'ESO.Certif. de haber superado Lengua y Literatura (castellano) de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat Llengua i literatura (valenci) de 4t d'ESO.Certif. de haber superado Lengua y literatura (valenciano) de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat Cincies Socials, Geografia i Histria de 4t d'ESO.Certificado de haber superado Ciencias Sociales, Geografa e Historia de 4de ESO.

    Certificat d'haver superat els mbits lingstic i social d'un programa dediversificaci curricular.Certificado de haber superado los mbitos lingstico y social de un

    programa de diversificacin curricular.

    Certificat d'haver superat la part cientficomatematicotcnica en lesconvocatries anteriors.Certificado de haber superado la parte cientfico-matemtica-tcnica en lasconvocatorias anteriores.

    Certificat d'haver superat l'mbit cientficotecnolgic del cicle 2, nivell 2d'Educaci de Persones Adultes.Certificado de haber superado el mbito cientfico tecnolgico del ciclo 2,nivel 2 de Educacin de Personas Adultas.

    Certificat d'haver superat Biologia-Geologia o Fsica-Qumica de 4t ESO.Certificadp de haber superado Biologa-Geologa o Fsica-Qumica de 4ESO.

    Certificat d'haver superat Matemtiques de 4t d'ESO.Certificado de haber superado Matemticas de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat Tecnologia de 4t d'ESO.Certificado de haber superado Tecnologa de 4 de ESO.

    Certificat d'haver superat l'mbit cientfic i prctic d'un programa dediversificaci curricular.Certificado de haber superado el mbito cientfico y prctico de un

    programa de diversificacin curricular.

    Certificat de professionalitat de nivell 1 o superior.Certificado de profesionalidad de nivel 1 o superior.

    Certificat de l'empresa i de la Seguretat Social de tindre l'experincia laboralrequerida.Certificado de la empresa y de la Seguridad Social de tener la experiencialaboral requerida.

    Certificat d'haver superat dos mduls relacionats amb una unitat decompetncia d'un ttol de grau mitj.

    Certificat d'haver superat la prova d'accs a la universitat per a majors de25 anys.Certificado de haber superado la prueba de acceso a la universidad paramayores de 25 aos.

    Certificat d'haver superat la prova d'accs a Cicles Formatius de GrauSuperior.Certificado de haber superado la prueba de acceso a Ciclos Formativos deGrado Superior.

    Certificat d'haver superat el primer nivell d'un PCPI.Certificado de haber superado el primer nivel de un PCPI.

    Certificat d'haver superat un PCPI experimental o un PGS.Certificado de haber superado un PCPI experimental o un PGS.

    Documentaci justificativa / Documentacin justificativa:

    ANNEX VI /ANEXO VI

    PRESID NCIA DE LA COMISI AVALUADORA DE L'IES

    PRESIDENCIA DE LA COMISI N EVALUADORA DEL IES

    12/04/13

    Num. 7488 / 18.03.2015 8292

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    15/33

    a) Part comuna:

    Parte comn:

    (1/2)EXE

    MPLAR

    PER

    A

    LACOMISSIA

    VALUADORA/

    EJEMPLARPARALACOMISINEVALUADORA

    IA-18429

    -01-E

    DIN

    -A4

    CHAP

    -IAC

    REGISTRE D'ENTRADAREGISTRO DE ENTRADA

    DATA D'ENTRADA EN L'RGAN COMPETENTFECHA ENTRADA EN RGANO COMPETENTE

    Los datos personales contenidos en este impreso podrn ser incluidos en un fichero para su tratamiento por la Conselleria de Educacin,Cultura y Deporte, en el uso de las funciones propias que tiene atribuidas en el mbito de sus competencias, pudiendo dirigirse a cualquierrgano de la misma para ejercitar los derechos de acceso, rectificacin, cancelacin y posicin, segn lo dispuesto en la Ley Orgnica15/1999, de 13 de diciembre, de Proteccin de Datos de Carcter Personal (BOE n 298, de 14/12/99).

    Les dades personals que cont l'imprs podran ser incloses en un fitxer perqu siguen tractades per la Conselleria d'Educaci, Cultura iEsport, fent s de les funcions prpies que t atribudes en l'mbit de les seues competncies, i es podr dirigir a qualsevol rgan seu per aexercir els drets d'accs, rectificaci, cancellaci i oposici, segons disposa la Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecci de

    Dades de Carcter Personal (BOE nm. 298, de 14/12/99).

    A DADES DE LA PERSONA SOLLICITANT / DATOS DE LA PERSONA SOLICITANTECOGNOMS /APELLIDOS NOM / NOMBRE DNI O DOCUM. EQUIVALENT

    DNI O DOCUM. EQUIVALENTE

    b) Part especfica:Parte especfica:

    La persona sollicitant / La persona solicitante

    , d de

    B SOLLICITUD /SOLICITUD

    C DOCUMENTACI QUE S'ADJUNTA / DOCUMENTACIN QUE SE ADJUNTA

    Firma:

    Inscrit/a en la prova d'accs a Cicles Formatius de Grau Superior, opci d'enguany i que ha sollicitat:Inscrito/a en la prueba de acceso a Ciclos Formativos de Grado Superior, opcin del presente ao y que ha solicitado:

    1. L'exempci de:La exencin de:

    Llengua i Literatura (castellana/valenciana)

    Lengua y Literatura (castellana/valenciana)

    Angls

    Ingls

    Tota la part

    Toda la parte

    Matria 1Materia 1

    Tota la partToda la parte

    Certificat d'haver realitzat la prova en convocatries anteriors.Certificado de haber realizado la prueba en convocatorias anteriores.

    Certificat d'haver superat Llengua i Literatura en 2n de Batxillerat.Certificado de haber superado Lengua y Literatura en 2 de Bachillerato.

    Certificat d'haver superat 2 mduls relacionats amb una o diverses unitats de competncia d'un ttol adequat.Certificado de haber superado 2 mdulos relacionados con una o varias unidades de competencia de un ttulo adecuado.

    Certificat d'haver superat Matemtiques en 2n de Batxillerat.Certificado de haber superado Matemticas en 2 de Bachillerato.

    Certificat d'haver superat Angls en 2n de Batxillerat.Certificado de haber superado Ingls en 2 de Bachillerato.

    Ttol de tcnic en un cicle de la mateixa famlia o relacionat.Ttulo de tcnico en un ciclo de la misma familia o relacionado.

    Certificat de professionalitat de nivell 2 o superior de famlia professional establida per a l'opci.Certificado de profesionalidad de nivel 2 o superior de familia profesional establecida para la opcin.

    Certificat de l'empresa i de la Seguretat Social de tindre l'experincia laboral requerida.Certificado de la empresa y de la Seguridad Social de tener la experiencia laboral requerida.

    Certificat d'haver superat la matria 1 en el Batxillerat.Certificado de haber superado la materia 1 en el Bachillerato.

    Certificat d'haver superat la matria 2 en el Batxillerat.Certificado de haber superado la materia 2 en el Bachillerato.

    Certificat de ser esportista d'elit.Certificado de ser deportista de lite.

    Certificat d'haver superat la prova d'accs a la universitat per a majors de 25 anys.Certificado de haber superado la prueba de acceso a la universidad para mayores de 25 aos.

    Matemtiques

    Matemticas

    Matria 2Materia 2

    PRESENTACI DE DOCUMENTACI JUSTIFICATIVA DE LA SOLLICITUD D'EXEMPCI

    PER A LA PROVA D'ACCS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

    PRESENTACIN DE DOCUMENTACIN JUSTIFICATIVA DE LA SOLICITUD DE EXENCIN

    PARA LA PRUEBA DE ACCESO A LOS CICLOS FORMATIVOS DE GRADO SUPERIOR

    LOCALITAT / LOCALIDAD TELFON / TELFONO

    ADREA (CARRER/PLAA, NMERO I PORTA) / DOMICILIO (CALLE/PLAZA, NMERO Y PUERTA) CP

    PROVNCIA / PROVINCIA

    ANNEX VII /ANEXO VII

    PRESIDNCIA DE LA COMISI AVALUADORA DE L'IES

    PRESIDENCIA DE LA COMISIN EVALUADORA DEL IES

    12/04/13

    Num. 7488 / 18.03.2015 8293

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    16/33

    ANNEX VIII / ANEXO VIIIPROVA D'ACCS ALS CICLES FORMATIUS

    PRUEBA DE ACCESO A LOS CICLOS FORMATIVOS

    Centre...................................................................... Localitat.................................................

    Centro...................................................................... Localidad..................................................

    Relaci d'alumnes que hauran d'examinar-se en un altre centreRelacin de alumnos que debern examinarse en otro centro

    Conforme a la Resoluci de la Direcci Territorial de Educaci de .................................., ambdata .............................., es relacionan els alumnes que han d'examinar-se en un altre centre:

    Conforme a la Resolucin de la Direccin Territorial de Educacin de .................................., defecha .............................., se relacionan los alumnos que debern examinarse en otro centro:

    GRAU MITJGRADO MEDIO

    DNI, Tarjeta,Perms, visat

    DNI, Tarjeta,Permiso,Visado

    COGNOMS I NOM

    APELLIDOS Y NOMBRE

    CENTRE ON REALITZAR LAPROVA

    CENTRO DONDE REALIZARLA PRUEBA

    LOCALITAT

    LOCALIDAD

    GRAU SUPERIORGRADO SUPERIOR

    DNI, Tarjeta,Perms, visat

    DNI, Tarjeta,Permiso,

    Visado

    COGNOMS I NOM

    APELLIDOS Y NOMBRE

    OPCI PARTESPECFICA

    OPCIN

    PARTEESPECFICA

    CENTRE ONREALITZAR LA PROVA

    CENTRO DONDE

    REALIZAR LA PRUEBA

    LOCALITAT

    LOCALIDAD

    ......................................., .................. de ................. de .....................

    El director/a:

    Num. 7488 / 18.03.2015 8294

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    17/33

    ANNEX

    IX

    /

    ANEXOIX

    LLISTATDADMESOSPERALAPR

    OVADACCSAGRAUMITJ

    LISTADODEADMITIDOSPARALAPRU

    EBADEACCESOAGRADOMEDIO

    Re

    lacindeaspirantesadmitidos,

    indicandosi

    sesolicitaexencindealgunosdelosapartadosdelaPruebaomejoradenota,ysepresentacorrespondientedocumentacin.

    Relacid'aspirantsadmesos,

    indica

    ntsiessollicitaexempcid'algunsapartatsdelaprovaomilloradenota,

    iespresenta

    corresponentdocumentaci.

    Centre

    Centro

    Codi

    Cdigo

    Localitat

    Localidad

    Any

    Ao

    Cognomsynom

    Apellidosynombre

    Doc.

    Identif.(1)

    Totalaprova

    Todalaprueba

    Pa

    rtSociolingistica

    Par

    teSociolingstica

    PartCientific-matemtic-tcnica

    Partecientfico-matemtica-tcnica

    Toda

    LLCV

    CSGH

    Toda

    MAT

    CN

    TEC

    Nmero

    S(2)

    P(3)

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    .......................................................,a...........

    de

    .......................................

    de.....................

    ElDirector/La

    Directora

    (1)

    Doc.

    Identif.Documentdidentitat(NIF,

    NIE,

    Tarjetadestudiantestranger,Visatdestudisielnom

    bredelmateix/Documentoidentificador(NIF

    ,NIE,

    Tarjetadeestudianteextranjero,

    Visado

    de

    estud

    ios,yelnmerodelmismo

    (2)

    S:So

    llicitaexempci/Solicitaexencin.

    (3)

    P:Pr

    esentadocumentaci/Presentadocumentacin

    Num. 7488 / 18.03.2015 8295

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    18/33

    ANNEX

    X

    /ANEXOX

    LLISTATDADMESOSPERALAPROVADACCSAGRAUSUPERIOR

    LI

    STADODEADMITIDOSPARALAPRUEBADEACCESOAGRADOSUPERIOR

    Relacid'aspirantsadmesos,indicantsie

    ssollicitaexempcid'algunsapartats

    delaprovaomilloradenota,

    iespresenta

    corresponentdocumentaci.

    Relacindeaspirantesadmitidos,indicandosis

    esolicitaexencindealgunosdelosapart

    adosdelaPruebaomejoradenota,ysepresentacorrespondientedocumentacin.

    Centre

    Centro

    Codi

    Cdigo

    Localitat

    Localidad

    Any

    Ao

    Opci

    Opcin

    Cognomsynom

    Ap

    ellidosynombre

    Doc.

    Identif

    (1)

    Totala

    prova

    Todala

    prueba

    PARTCOM

    PARTECOMN

    PARTESPECFICA

    PARTEESPECFICA

    Tota

    Toda

    LLCV

    ING

    MAT

    Tota

    Toda

    Apartatb1

    Apartadob1

    Apartatb2

    Apartadob2

    Nmero

    S(2)

    P(3)

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    S

    P

    A(4)

    S

    P

    A

    S

    P

    .......................................................,a...........

    de

    .......................................

    de.....................

    ElDirector/La

    Directora

    (1)

    Doc.

    Identific.

    DocumentIdentificador(NIF,

    NIE,

    Targ

    etad'estudiantestranger,Visatd'estudisiPermsdeResidncia,yelnmerodelmateix)

    /

    Doc.Identif.Documentoidentificador(NIF,

    NIE,

    Tarjetadeestudianteextranjero,

    VisadodeestudiosyPermisodeResidencia,yelnmerodelmismo

    (2)

    S:so

    llicitaexempci

    /S:solicitaexencin.

    (3)

    P:pr

    esentadocumentaci

    /

    P:presentadocumentacin

    (4)

    A:as

    ignatura

    /A:asignatura

    Num. 7488 / 18.03.2015 8296

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    19/33

    ANNEX XI/ANEXO XI

    Llistat d'aspirants exclosos de les proves d'accs a cicles de grau mitj.Listado de aspirantes excluidos de las pruebas de acceso a ciclos de grado medio.

    *PROVISIONAL *DEFINITIU*PROVISIONAL *DEFINITIVO

    (*) Marcar el que procedisca(*) Marcar el que proceda

    Num. 7488 / 18.03.2015 8297

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    20/33

    ANNEX XII/ANEXO XII

    Llistat d'aspirants exclosos de les proves d'accs a cicles de grau superiorListado de aspirantes excluidos de las pruebas de acceso a ciclos de grado superior.

    *PROVISIONAL *DEFINITIU*PROVISIONAL *DEFINITIVO

    (*) Marcar el que procedisca(*) Marcar el que proceda

    Num. 7488 / 18.03.2015 8298

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    21/33

    ANNEX XIII/ANEXO XIII

    OPCIONS DE PROVA, MATRIES DE BATXILLERAT EN LAS QUE ES BASENOPCIONES DE PRUEBA, MATERIAS DE BACHILLERATO EN LAS QUE SE BASAN

    OPCIOPCIN

    MATRIES DE BATXMATERIAS DE BACH.

    FAMLIES PROFESSIONALSFAMILIAS PROFESIONALES

    A) Humanitats iCincies SocialsHumanidades yCiencias Sociales

    -Histria-Historia.-Economia-Economa.-Geografia-Geografa.

    -Administraci i Gesti-Administracin y Gestin.-Comer i Mrketing-Comercio y Marketing.-Hostaleria i Turisme-Hostelera y Turismo.-Servicis Socioculturals i a la Comunitat.-Servicios Socioculturales y a la Comunidad.

    B)TecnologiaTecnologa

    -Dibuix Tcnic-Dibujo Tcnico.-Tecnologia Industrial-Tecnologa Industrial.-Fsica y Qumica.-Fsica y Qumica.

    -Arts i Artesanies/Arte y Artesana-Arts Grfiques/Artes Grficas.-Edificaci i Obra Civil/ Edificacin y Obra civil.-Electricitat i Electrnica/ Electricidad yElectrnica.-Energia i Aigua/ Energa y Agua.-Fabricaci Mecnica/ Fabricacin Mecnica.-Imatge i S/ Imagen y Sonido.-Indstries extractives/ Industrias extractivas.-Informtica i Comunicacions/ Informtica y

    Comunicaciones.-Installacions i Manteniment/ Instalacin yMantenimiento.-Fusta, Moble i Suro/ Madera, Mueble y Corcho.-Martimopesquera (excepte ProducciAcucula)/ Martimopesquera (exceptoProduccin Acucula)-Txtil, Confecci i Pell/ Textil, Confeccin yPiel.-Transport i Manteniment de Vehicles/Transporte y Mantenimiento de Vehculos.-Vidre i Cermica-Vidrio y Cermica.

    C) Cincies

    Ciencias

    -Fsica.

    -Fsica-Biologia i Cincies de la Terra-Biologa y Ciencias de la Tierra.-Qumica.-Qumica.

    -Activitats Fsiques i esportives.

    -Actividades Fsicas y deportivas.-Agrria-Agraria.-Imatge Personal.-Imagen Personal.-Industrias Alimentarias.-Indstries Alimentries.- Martimopesquera (excepte ProducciAcucula)/ Maritimopesquera (nicamenteProduccin Acucola).-Qumica/Qumica.-Sanitat/ Sanidad.-Seguritat i Medi Ambient/ Seguridad y MedioAmbiente.

    Num. 7488 / 18.03.2015 8299

  • 7/23/2019 Conselleria Educacin-normativa 2015

    22/33

    ANNEXXIV

    /

    ANEXOXIV

    PROVES

    D'ACCSACICLESFORMATIUSDEFO

    RMACI

    PROFESSIONALDEGRAUMIT

    J

    PRUEBASDE

    ACCESOACICLOSFORMATIVOSDEF

    ORMACINPROFESIONALDEGRADO

    MEDIO

    CENTRE

    /CENTRO:..............................................

    ...............................................................

    ..................................................................................................

    LOCALITAT/LOCALIDAD:..................................................................................................................................................................

    ...................................

    LLISTAT

    DEQUALIFICACIONSDELSEXMENS

    CONVOCATRIAORDINRIA/EXTRAO

    RDINRIA

    LISTADO

    DECALIFICACIONESDELOSEXMEN

    ESCONVOCATORIAORDINARIA/EXTRAORDINARIA

    DNI,Tarjeta,