8
CONTINUEN ENDAVANT A LA COPA 2a època - número 10 / març 2013 - Revista Futsal Mataró juguem d6 futsal mataró

Transcript of CONTINUEN ENDAVANT A LA COPA - futsalmataro.cat · a setzens de final el Marfil de Santa Coloma en...

CONTINUEN ENDAVANT A LA COPA2a època - número 10 / març 2013 - Revista Futsal Mataró

juguem d6 futsal mataró

COPA

VICTÒRIES SOFERTES A LA COPA DE L’INFANTIL A I DE L’ALEVÍ AL’infantil A del Futsal Mataró Inlingua va eliminar a setzens de final el Marfil de Santa Coloma en una eliminatòria espectacular i igualada que no es va re-soldre fins a la fatídica tanda de penals. Gran èxit dels nostres que com ja havien fet al Torneig de Nadal de Vilassar de Dalt van vèncer al Marfil, un equip de Divisió d’Honor i un dels combinats més forts de tot Catalunya. El gran heroi del matx va ser el porter Àlex Lluch, que a banda d’aturar diversos llançaments de penal va anotar la pena màxima que va donar el triomf i la classificació als mataronins.

Victor Galera va avançar al Futsal Mataró Inlingua a la primera part, només començar la segona Xavi Villarin va fer el 2 a 0, però els visitants no es van rendir i van empatar el matx a dos gols, un resultat just pel que s’havia vist en el partit i amb el que es va arribar al xiulet final. L’eliminatòria estava empatada i els penals havien de decidir qui seguia endavant, després de set llançaments de penal el matx encara estava igualat,

Àlex Lluch va avançar als de casa i ell mateix va aturar el darrer penal de Marfil donant la victòria als nostres i fen embogir la grada del Teresa Maria Roca que es va omplir de gom a gom.

Ara el pròxim rival dels mataronins serà el Prosperi-tat, un partit que serà complicat, ja que s’ha de visitar la sempre difícil pista barcelonina.

Victòria èpica de l’Aleví A

L’altre equip del club que va aconseguir aquesta set-mana continuar endavant a la Copa Catalunya va ser l’aleví A, els nostres van guanyar 4 a 5 a Prosperitat en un partit on els mataronins ho van tenir tot en contra. Tot i això l’equip va fer un partit molt seriós, va llui-tar fins al final i contra tot i va aconseguir la victòria a manca de trenta segons pel final gràcies a un gran gol de Mamadou Toure. Ara el pròxim rival del Futsal Mataró serà l’Escola Pia de Sabadell que haurà de visitar el pavelló Teresa Maria Roca.

FUTSAL MATARÓ

Entrevista a Jordi Pitarch, entrenador del sènior feme-ní, un equip que està lluitant per mantenir-se a Segona Catalana Femenina i que necessitarà del suport de tots d’aquí fins a final de temporada per assolir l’objectiu.

Com valores la temporada que està fent l’equip?Aquesta és una temporada una mica rara, l’equip està fent un bon joc, però la falta de gol ens està con-demnant. La temporada passada vam patir moltíssim competint en una categoria que no ens tocava i això ens va deixar psicològicament tocades, ara poc a poc sembla que anem traient el cap. Aquest equip és un nou projecte del club, estic molt segur que aviat co-mençarem a recollir els fruits de tot el treball realitzat.

Aquesta temporada està sent millor que la passada, però costa treure bons resultats no?Si, la veritat és que aquesta temporada està sent molt millor, s’està treballant molt bé. La causa que no aca-bin d’arribar les victòries crec que és una mica el que he comentat abans, la falta de gol. Portem 4 partits encaixant molt pocs gols, fins i tot contra equips de la part alta de la classificació, però igual que a nosaltres no ens marquen, nosaltres tampoc els fem.

En els darrers partits us ha mancat gol, què creus que falla?El gol és complicat de trobar, això no és una cosa que jo hagi descobert ara, a la vista està que en equips professionals els “killers” són cars. Crec que ens fal-ta una mica de confiança de provar el xut des de la zona exterior, la confiança d’entrar a segon pal amb tot, estic tranquil perquè són coses que amb treball es pot millorar, perquè la qualitat la tenen les jugadores.

Ara mateix sou penúltimes, quants equips baixen i a quan està la salvació?En principi les dues últimes classificades descen-deixen segur, les terceres per la cua pot ser que també,

depèn molt de les compensació amb les de Tercera Divisió. Però el nostre objectiu està clar i és acabar la temporada fora d’aquests llocs, ara com ara la dis-tància és salvable, però no tenim gaire marge d’error.

Per on passen les vostres opcions d’ascens?L’equip té un objectiu fix, el d’aconseguir 18 punts en el que queda de lliga, això pràcticament ens fa-ria aconseguir la permanència i fins i tot acabar la temporada de manera tranquil·la. Jo animo a tothom a que s’apropi al Roca els diumenges a donar alè al nostre sènior femení.

Com valores la feina que fan les cadets del club quan pugen amb vosaltres?Les cadets tenen un nivell excepcional, mostra d’això és que són diverses les jugadores que han debutat amb el sènior, Cristina Vazquez, Maria Espinar, Meritxell Ribas, Maria Revuelta, Lydia Gaspar. Quan pugen compleixen, sumen a l’equip i són un reforç de luxe, en jornades amb moltes baixes són molt importants per a nosaltres. També vull agrair la facilitat que ens dóna en David perquè les tinguem disponibles quan se les necessita.

ENTREVISTA

“ANIMO A TOTHOM A VENIR A DONAR SUPORT AL FEMENÍ”

SÈNIOR

EL FUTSAL ALIANÇA MATARÓ RECUPERA SENSACIONS I GUANYA A RIUDELLOTSEl Futsal Aliança Mataró es desplaçava a la pista del Riudellots, equip que lluita per mantenir la categoria i que portava dues victòries consecutives i uns molt bons resultats en partits anteriors, tot el contrari que l’equip mataroní que havia sumat 1 dels últims 9 punts disputats i que l’havien allunyat fins la 5ª posició a 8 punts de les places d’ascens a Tercera Nacional.

El Futsal va plantejar el partit defensant a mitja pista i tenint molta possessió de pilota, aquest con-trol va provocar uns primers 15 minuts molt avorrits, on pràcticament no van haver-hi ocasions de gol, però tot va canviar en els últims 2 minuts, quan en un contraatac l’equip gironí obria el marcador. Tot seguit arribava el 2-0 pels locals.

El Futsal Aliança Mataró havia tirat per terra tot el treball fet en tota la primera part en els dos darrers minuts. Però en aquest partit vam veure les dues cares del Futsal Aliança Mataró, una primera part molt fluixa amb intensitat i xoc, i una segona part de demostració de joc ofensiu i d’asfixiar al rival.Heider autor de quatre gols

Heider autor de quatre gols

A la represa el conjunt mataroní va necessitar només 3 minuts per remuntar el partit amb tres gols del pivot Heider, i amb una intensitat de tot l’equip que feia partits que no es veia. A partir d’aquí els mataronins van seguir asfixiant al Riudellots, però el partit no s’acabava de trencar i així va ser, quan a falta de 4 minuts els locals anotaven el 3-3. Però 1 minut més tard, el juvenil Oriol López anotava el 3-4 després d’una paret amb Heider.

Els últims 3 minuts de partit l’equip local va apostar per sortir a jugar amb porter jugador, i li va costar car, doncs els mataronins van anotar el 3-5 (Heider), el 3-6 (Carlos Cascales) i el 3-7 (Toti). Al final un gol de bella factura local va fer pujar al marcador el 4 a 7 final. Destacar la nova aportació dels juvenils Oriol López i Santiago Scafidi, els dos amb només 16 anys estant tenint protagonisme en el primer equip, una excel·lent notícia i confirmació de l’aposta pel planter del club. Amb aquesta victòria i la derrota de l’Arenys de Munt, l’equip es queda de nou a 5 punts de l’ascens.

CAMPUS DANI SALGADO DE MARFIL VISITARÀ EL CAMPUS DEL CLUBAquesta propera setmana el club organitzarà el Campus de Tecni-ficació de Setmana Santa. I com cada edició del campus jugadors i tècnics d’equips de Divisió d’Honor ens visiten, en aquesta ocasió ens vindrà a veure Dani Salgado, capi-tà de Marfil Santa Coloma i pitxitxi de la Lliga Nacional de Futbol Sala amb 31 gols. Esmentar que el Dani ha estat en diverses ocaions internacional absolut i que ha ju-gat a equips de la talla del Pozo de Múrcia.

A part també rebrem la visita d’Ivan Monti, porter de la selec-ció d’Andorra de futbol sala i del Julian Casanovas, fisioterapeuta de la Federació Espanyola de Ten-nis i quatre vegades campió de la Copa Davis. A banda hi haurà més sopreses i regals per tots els parti-cipants, si encara no t’has apuntat al Campus no esperis més i fes-ho el més aviat possible que el Cam-pus comença dilluns.

Aquest passat cap de setmana tres ex-jugadors del club es van proclamar subcampions d’Espanya amb la se-lecció catalana sub-19 al Campionat Estatal celebrat a Jumilla (Múrcia).

Els tres ex- jugadors del Futsal Mataró que jugaven amb el combi-nat estatal són Lluc Parera i Cristian Villarin ara tots dos a les files del Marfil Santa Coloma i Martí Giralt que milita al Sant Joan de Vilassar.

Catalunya va eliminar a semifinals

a la selecció amfitriona de Múrcia a la tanda de penals després que el partit acabés amb empat a 3 gols. A la final la selecció catalana es va trobar amb la potent selecció de Madrid que es va imposar 7 a 5 guanyant la final estatal a la pròrroga.

Després d’un partit molt intens que va acabar amb empat a cinc gols, els madrilenys que van arribar molt més frescos a la pròrroga van superar als catalans.

CLUBTRES JUGADORS FORMATS AL CLUB SUBCAMPIONS D’ESPANYA

El juvenil A va perdre 5 a 6 davant l’Estel Vallseca, segon classificat i va deixar passar una excel·lent oportuni-tat per encarrilar l’ascens a Nacional i allunyar-se dels seus perseguidors. Ara després d’aquesta derrota el con-junt barceloní es posa a quatre punts, per tant no es poden deixar escapar més punts i en aquesta segona volta

serà molt important guanyar a casa tots els rivals directes que han de visitar Mataró com Canet, Bosco Ro-cafort o Hospitalet.

Del partit hem de destacar el gol que va fer a la primera part el nostre porter Amar Ceesay conduint un con-traatac que va acabar ell mateix amb una rematada al segon pal.

BASEDERROTA DEL JUVENIL A EN UN PARTIT ELÈCTRIC

CLUBSITO RIVERABUSCA EL BITLLET PER L’EUROCOPAAquesta setmana vinent el nostre director tècnic Sito Rivera viatjarà fins a Letònia per buscar el bitllet amb Romania per l’Europeu de fut-bol sala que es disputarà el gener del 2014 a Bèlgica.

La selecció de Romania dirigida pel Sito ha quedat enquadrada en el grup 7 juntament amb Letònia, Rúsia i Kazajstan. El combinat del nostre director tècnic a priori s’haurà de disputar la primera fase del grup davant la potent selecció de Rúsia. El primer classificat del grup aconseguirà el bitllet directe per jugar la fase final de l’Eurocopa a Bèlgica, mentre que el segon haurà de jugar un repesca a do-ble partit.

Recordar que el Sito també està entrenant al Dunakesi de la segona divisió d’Hongria amb qui va líder i disparat a la primera divisió del país magiar

Aquest cap de setmana el sènior masculí del Futsal Aliança Mataró canvia d’horari i jugarà dissabte a les 16 hores. Els nois entrenats per Al-bert Sabaté i Gerard Artigas reben la visita del Palagrugell, un equip a qui la primera volta es va guanyar 0 a 3.

Els mataronins després de guan-yar la setmana passada a Riudellots i trencar la dinàmica negativa no es poden permetre deixar escapar més punts de Mataró, i per tant tot el que no sigui sumar de tres en tres no ser-veix. Al davant tindran un conjunt gironí que està fent una molt bona segona volta.

Partits base

Darrer cap de setmana de competició abans de l’aturada per la celebració de la Setmana Santa amb poca acti-vitat al Pavelló de Teresa Maria Roca, però amb molta a fora de casa. Dis-sabte només jugaran a casa el femení base, el juvenil B i el sènior masculí, mentre que diumenge jugaran a casa el sènior femení que té un matx de vi-tal importància, l’aleví B i el cadet B.

Dels partits a fora de casa hem

de destacar el llarg desplaçament que té el juvenil A fins a Altafulla, la visita a Les Corts del cadet A i el derbi maresmenc de l’aleví A davant l’Atlètic Català.

HORARIS PARTITS DISSABTEa casa14:10h Femení Base - CN Caldes14:10h Juvenil B - Cet 1016h Sènior Masculí - Palafrugella fora9:30h Cet 10 B - Benjamí 11:30h Arenys de Munt - Cadet C 12:30h Les Corts - Cadet A a13h Canet - Prebenjamí 14:45h Malgrat - Infantil A 17:15h Malgrat - Juvenil C 19:45h Cet 10 - Cadet Femení DIUMENGEa casa10:20h Sènior Femení - Hospitalet10:30h Infantil B - Damià Campeny11:40h Cadet B - Ràpid B12h Aleví B - Cardedeua fora9h Atlètic Català - Aleví A 12:45h Prosperitat B - Infantil C 12h Altafulla - Juvenil A