Diari del 17 d'agost de 2012

24
WWW.BONDIA.AD / TEL. 808 888 / FAX 828 888 DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012 / NÚM. 2.125 / ANY 9 Torna al col·le amb nosaltres Tel.: +376 80 90 50 Carrer Maria Pla 29 AD500 Andorra la Vella A/e: [email protected] La nostra especialitat, la tornada al col·le Amb servei de copisteria CULTURA Pàgina 9 Tati Masià Notes de blues a Coprínceps La plaça Coprínceps s’omple de música blues amb Joan Pau Cumellas & Miguel Tala- vera en el marc del cicle Mú- siques del món. Els bombers sospiten que el foc de la Cortinada pot haver estat causat per una burilla ANDORRA Pàgina 6 Tres persones resulten ferides en una topada frontal a la boca est del túnel de les Dos Valires ANDORRA Pàgina 6 Canillo reparteix 1.800 euros entre els guanyadors dels premis de guarniment floral ANDORRA Pàgina 7 L’organista Giampaolo di Rosa improvisa amb l’estil clàssic demà a Sant Esteve CULTURA Pàgina 9 L’FC Andorra tanca el capítol de renovacions amb la de Marc Pujol i ja disposa de 19 jugadors ESPORTS Pàgina 10 Àlex Loan confia a seguir progressant en el tram final de la temporada ESPORTS Pàgina 10 ANDORRA Pàgina 6 El mes de maig es torna a tancar amb menys treballadors a la construcció La presidenta de l’Associació d’Empreses d’Allotjament Turístic, Valérie Lackner, aposta perquè el Govern es- tableixi una regulació de les tarifes dels apartaments turístics, davant la situació de guerra de preus que viu el sector per la caiguda de clients. El context econòmic també està debilitant l’associació. Lackner aposta perquè el Govern reguli els preus dels apartaments AVUI éS NOTíCIA Pàgina 3

description

Aqui podeu consultar el diari d'avui en format PDF. Que tingueu un bondia !! :)

Transcript of Diari del 17 d'agost de 2012

Page 1: Diari del 17 d'agost de 2012

ww

w.b

ondi

a.ad

/ te

l. 80

8 88

8 / f

ax 8

28 8

88di

vend

res,

17

d’ag

ost

del

2012

/ nú

m. 2

.125

/ an

y 9

Torna al col·leamb nosaltres

Tel.: +376 80 90 50 Carrer Maria Pla 29 AD500 Andorra la Vella A/e: [email protected]

La nostra especialitat, la tornada al col·leAmb servei de copisteria

cultuRA Pàgina 9

Tati Masià

Notes de blues a Coprínceps

la plaça Coprínceps s’omple de música blues amb Joan Pau Cumellas & miguel tala-vera en el marc del cicle mú-siques del món.

Els bombers sospiten que el foc de la cortinada pot haver estat causat per una burilla

AndoRRA Pàgina 6

tres persones resulten ferides en una topada frontal a la boca est del túnel de les dos Valires

AndoRRA Pàgina 6

canillo reparteix 1.800 euros entre els guanyadors dels premis de guarniment floral

AndoRRA Pàgina 7

l’organista Giampaolo di Rosa improvisa amb l’estil clàssic demà a Sant Esteve

cultuRA Pàgina 9

l’Fc Andorra tanca el capítol de renovacions amb la de Marc Pujol i ja disposa de 19 jugadors

ESPoRtS Pàgina 10

Àlex loan confia a seguir progressant en el tram final de la temporada

ESPoRtS Pàgina 10

AndoRRA Pàgina 6

El mes de maig es torna a tancar amb menys treballadors

a la construcció

La presidenta de l’Associació d’Empreses d’Allotjament Turístic, Valérie Lackner, aposta perquè el Govern es-tableixi una regulació de les tarifes dels apartaments

turístics, davant la situació de guerra de preus que viu el sector per la caiguda de clients. El context econòmic també està debilitant l’associació.

lackner aposta perquè el Govern reguli els preus dels apartaments

AVui éS notíciA Pàgina 3

Page 2: Diari del 17 d'agost de 2012

DivenDres, 17 D’agost Del 2012d’interès2

RESTAURANT TIC-TAPA FemAniversaris, comunions

Comiat de solters/es Sopars d’empresa, etc.

Tenim saló privatMenjar per emportar-se

Escaldes-EngordanyTel:+376 813 969

[email protected] Tic Tapa Rest. Tic Tapa Rest.

UN ESPAI CAdA vEgAdA méS......méS AgRAdAblE

gran selecció de tapes - arrossospernil de jabugo - carns - peix, marisc

cuina permanent oberta de les 12.00 a les 2.30 h

mENú dEl dIAmENú CARTA

mENú dE TAPESmENú dE mARISCAdA

EL TEMPS

diss

abte

dium

enge

10/22

12/29

14/31

16/33

17/34

16/35

14/31

13/30

11/25

13/30

18/36

[email protected]

Nova onada de calorTemperatures persistents

Si havíem predit unes temperatures més bai-xes i més precipitació per al mes d’agost, de moment això no s’està complint i la manca de precipitació ja fa molts mesos que s’arrossega als Pirineus. Les pastures, normalment verdes a aquestes alçades de l’any, presenten en molts casos colors més propis de l’hivern, grocs. El mateix es pot dir del sotabosc de les munta-nyes. Avui comença la calor de debò, amb va-lors propers en alguns casos als 35 graus. Les nits seran cada dia més càlides. Aquesta onada de calor s’allargarà fins la setmana vinent. El cel estarà serè i el vent bufarà del sud. Que tinguin un BONDIA.

Lluna nova

07.03 h20.52 h

Page 3: Diari del 17 d'agost de 2012

3DivenDres, 17 D’agost Del 2012

ESO I BATXILLERAT A BARCELONAAmbient familiar, seguiment,

professors particulars, funció tutorial.La nostra qualitat en l’ensenyament ve

avalada per 50 anys d’experiència. El nivell de preparació sí que és important

per accedir a la universitat.

www.colegiosil.es

RESIDÈNCIA UNIVERSITÀRIA SILEns ocupem de la comoditat dels seus fillsperquè només s’ocupin dels seus estudis.

www.residenciasil.com

Complex educatiu privatamb residència per a estudiants

Av. Tibidabo, 28. 08022 Barcelona – Tel. +34 93 417 63 91 i +34 93 212 67 54Av. Tibidabo, 28. 08022 Barcelona – Tel. +34 93 417 63 91 i +34 93 212 67 54

Si des de fa un temps el sector hoteler es veu immers en una guerra de preus, aquesta pràcti-ca ha aparegut ara entre les em-preses d’apartaments turístics. Davant d’aquesta nova realitat, la presidenta de l’Associació d’Empreses d’Allotjament Tu-rístic (AEAT), Valérie Lackner, creu que seria interessant que l’executiu establís una regulació de les tarifes. “Que el Govern estableixi un mínim, ¿per què no?”, va subratllar.

El fet és que fins ara “hi havia molt bona sintonia” entre els afi-liats, però des de l’hivern passat s’ha desencadenat una situació de forta competència. Lackner va destacar que aquest és el pri-mer any en què es dóna un con-text d’aquest tipus “i vol dir que tothom està buscant el client”.

El fet és que al si de l’associ-ació que reuneix les empreses d’apartaments turístics ja s’ha plantejat la unificació de les tari-fes. La seva presidenta va recor-dar que “jo era partidària de te-nir les mateixes temporades i els preus fixats en funció de cada categoria”. Així, els allotjaments tindrien un preu mínim i un

altre de màxim en funció de la classificació. Aquesta proposta, però, no s’ha pogut dur a terme ja que, tot i que tothom afirma estar-hi d’acord, “el dia següent mires a la web i ja és un 20% o 30% més barat que el veí”, va lamentar.

Aquesta competència per atraure els turistes que vénen a Andorra porta a una rebaixa

dels preus però també a un em-pitjorament de la relació entre els negocis del sector. Per aquest motiu Lackner no veu amb mals ulls que el Govern fixi unes tari-fes mínimes.

La guerra de preus també ha posat en perill un dels princi-pals projectes que tenia l’associ-ació en cartera. Es tracta d’una central de reserves dels aparta-

ments turístics d’Andorra. El projecte ja estava embastat i dis-posaven d’una empresa encar-regada de gestionar-lo. Tot i que encara està per decidir si s’aca-ba materialitzant o no, el cert és que hi ha empreses que no estan d’acord amb la iniciativa.

Lackner va afirmar que aquesta central de reserves se-ria una plataforma interessant

ja que oferiria la garantia de l’as-sociació per als clients, cosa que voldria dir que els apartaments que pertanyen a l’entitat estan condicionats i en bon estat.

A més, Lackner va exposar que el context econòmic també està debilitant l’associació. De les tretze empreses que formen l’AEAT es preveu que una se’n doni de baixa i una segona tam-bé en podria acabar sortint. El motiu és el fet que pertànyer a l’entitat representa una despe-sa afegida en un moment com-plicat, tot i que s’ha rebaixat la quota. La presidenta de l’asso-ciació va lamentar que decrei-xi, perquè com més afiliats més projectes es poden impulsar.

Lackner aposta perquè el Govern reguli els preus dels apartaments turístics

forta competència al sector

m. s. c.anDorra la vella

La caiguda de clients fa que la guerra de preus arribi ara a les empreses que els gestionenbondia

la presidenta de l’associació d’empreses d’allotjament turístic, Valérie lackner.

La presidenta de l’AEAT diu que aquesta situació s’ha començat a donar des del passat hivern

Proposa establir unes tarifes en funció de

cada categoria amb un mínim i un màxim

Page 4: Diari del 17 d'agost de 2012

opinió4 DivenDres, 17 D’agost Del 2012

La Veu deL PobLe S. a. PReSIdeNT Carles Naudi d’Areny-Plandolit SeCReTaRI Ferran Naudi d’Areny-Plandolit GeReNT Thomas Kampfraat

boNdIa dIReCToR Marc Segalés CaP de RedaCCIÓ Marta Fernández RedaCCIÓ Joan Josep Blasco, Mireia Suero, Esther Jover, Julià Rodríguez CoRReCCIÓ M. Àngels Sala MaQueTaCIÓ Lídia Jo, Cecilia Cogliati FoToGRaFIa Tatiana Masià, Iñaki Rubio, CoMeRCIaL I adMINISTRaCIÓ Ricard Vallès, Isabel Diaz, Joan Nogueira, Meritxell Villanueva, Virginia Yáñez dISTRIbuCIÓ Premsa distribució TRaNSPoRT Trans Integral Seu SL.

Carrer Maria Pla, 28, 1a planta. Andorra la Vella .Telèfon: 808 888 Fax: 828 888 Adreça electrònica: [email protected] Web:www.bondia.addire

ctor

i

El diari no es responsabilitza de les opinions expressades pels col.laboradors de la secció de Tribuna. L’opinió del BonDia es reflecteix en el seu editorial.Perquè les vostres cartes al director o les vostres opinions puguin ser publicades, cal que ens faciliteu les vostres dades: nom i cognoms, passaport, telèfon i parròquia de residència.

Dipò

sit L

egal

AND

. 114

-200

4

ENQUESTA DE LA SETMANA

¿Creu que el River està fitxant bé per afrontar la nova etapa a LEB Or amb garanties?

Envia un SMS al 789 amb la teva resposta ENQ SI o bé ENQ NO

Cada dimarts el resultat de l’enquesta es publicarà en aquest espai i entre els participants se sortejaran

tres lots de productes per al bany.

tres lots de productes tres lots de productes

edIToRIaL

Cartes al directorEnvia les teves cartes al director o les teves opinions a l’adreça electrònica [email protected]

Recorda que ens has de facilitar les teves dades, així com la parròquia de residència.

La glàndula tiroide està ubicada a la base del coll, davant de la tràquea, i segrega diverses hormones. Les hor-mones de la tiroide tenen una influ-ència controladora en el creixement i en el metabolisme. Els trastorns de la tiroide es caracteritzen principal-ment per la poca o molta producció de l’hormona. Aquest trastorn el pa-teixen especialment les dones.

L’èxit de la cura natural és perquè utilitzem tots els recursos que la mare natura ens ofereix per purificar el cos i normalitzar les funcions de l’orga-nisme, alimentant el cos amb nutri-ents òptims i estimulant les defenses. Aquest sistema és el més natural, el més eficaç, el més senzill i el més eco-nòmic, amb l’avantatge que no té re-sultats secundaris negatius. Hipòcra-tes, el pare de la medicina, digué: “La naturalesa és qui cura.”

Per tant, sempre que puguem uti-litzar els remeis naturals adequa-dament, amb mètode i experiència provada, els resultats són òptims. Per això recomano el meu llibre, on tro-bareu tots els remeis naturals per a més de 500 malalties, la nutrició sana

i tota la tècnica provada en més de quaranta anys d’experiència. Recor-deu que la cura natural no és qüestió d’un producte, unes vitamines o un complement, es tracta de tot un pro-grama de vida sana i remeis naturals que heu de fer vosaltres a casa. Per això necessiteu informació experi-mentada, amb l’avantatge que mentre llegiu i practiqueu els remeis naturals aprendreu un nou estil de vida que us valdrà per sempre. Així us estalvi-areu diners i sofriments a vosaltres i a la vostra família.

El programa que us proposo és el següent:

1. Brou depuratiu: explicat en l’obra La reforma pro salud, volum 1, El cuerpo, escrit per mi després de molts anys d’experiència. Busqueu la pàgi-na 565, on explico en detall com fer-lo i les virtuts que té.

2. Règim complet per al primer mes, explicat en aquest mateix llibre en les pàgines 572-574. Règim cru per al segon mes (pàgines 568 i 569) i rè-gim ideal per al tercer mes (pàgines 575-579).

3. Cataplasma de terra d’argila ver-mella (pàgines 603-605). Cal posar-la a la nit; un dia al coll i un altre dia al ventre i l’estómac. Cal alternar cada dia. Aquesta aplicació de fangoterà-pia té la virtut de regular, desinfla-mar i normalitzar totes les funcions, tant de l’aparell digestiu com de les tiroides. Generalment, si es fa tot ben fet, tal com explico en el meu llibre, en tres o quatre mesos queda soluci-onat el problema, i millora a més tot l’estat general de la persona. (Si no trobeu aquesta argila pura, jo us la puc proporcionar.)

4. Caminada i embolcall (explicats en les pàgines 600 i 601). Aquesta combinació d’exercici i hidroteràpia millora les digestions, elimina els ga-sos i enforteix el sistema nerviós.

5. Normes de vida sana (explicades a les pàgines 580-582). Aquests bons costums ajudaran a curar més ràpid la malaltia i a prevenir-ne altres. Re-cordeu que prevenir és millor que curar.

Si alguna cosa no l’enteneu, em po-deu trucar als telèfons que facilito a l’anunci del llibre o també em podeu

consultar per internet. M’agradaria que quan hàgiu comprovat els bons resultats dels meus consells m’ho fés-siu saber, perquè això m’anima a con-tinuar divulgant la vida sana i natu-ral i ajudant la gent a viure més sans i a ser més feliços.

TRIbuNa

Les tiroides i els remeis naturalsJoaN aMIGÓ, naturista

Edicions Amigó-Recasens SL presenta el llibre

El cuerpo (escrit en castellà)

Autor: Joan Amigó, naturista

Aquesta enciclopèdia té 1.050 pàgines. Hi trobarà el tractament natural per a 550 malalties, que es pot consultar per ordre alfabètic. Hi trobarà 350 receptes

de cuina saludable. També inclou 60 cures d’urgència naturista. Tot il·lustrat amb 350 fotos a tot color. Hi trobarà cinc índexs perquè pugui consultar ràpid una

malaltia o una recepta de cuina.

Aquesta és una bona inversió per a la salut de vostè i de la seva família i que

utilitzarà tota la vida.

S’entrega personalment. PVP: 120 euros (a terminis, pel banc: 5 x 25 euros)

Per a consultes i comandes: Tel. 841 978 / 363 643

[email protected]

Fixar uns preusLa guerra de preus sembla que no és solament una qüestió que afecta els hotels i els aparta-ments turístics també en són víctimes, tal com posa en relleu la presidenta de l’associació d’Empreses d’allotjament Turístic (aEaT), Valérie Lackner. Com en altres sectors, la guer-ra de preus va en contra d’aquestes empreses, ja que sovint la imatge que percep el client no és positiva i, per extensió, dóna poca credibilitat a la política turística que es pugui impulsar des de les institucions. Potser seria interessant que el Govern es plantegés la proposta de Lackner i es fixessin uns preus mínims, per sota dels quals no es poguessin vendre aquests allotja-

ments, ja que d’una altra manera el servei se’n ressent i, de ben segur, la imatge que se’n pu-guin emportar els visitants no serà la desitjada. Si més no seria interessant que hi hagués uns barems que servissin a les empreses com a ori-entació per fixar els preus. De fet, seria molt positiu que el sector valorés la importància que hi hagi un cert ordre en les tarifes i també en altres aspectes, amb el sol objectiu que en surti beneficiada la imatge dels establiments del país, que han de tenir com a primera prioritat oferir un servei de qualitat, i s’ha de tenir clar que cada tipus de qualitat té un preu.

Page 5: Diari del 17 d'agost de 2012

publicitat 5divendres, 17 d’agost del 2012

Page 6: Diari del 17 d'agost de 2012

6 DivenDres, 17 D’agost Del 2012

El mes de maig es va tancar amb 34.326 persones assalaria-des, cosa que fa que la tendèn-cia anyal continuï sent negativa amb el -3,8%. Cal destacar que, novament, el sector de la cons-trucció manté una acusada ten-dència a la baixa, xifrada en el -15,3% pel que fa a la tendència anyal d’assalariats.

Tal com destaca el departa-ment d’Estadística, en la tendèn-cia anyal d’assalariats també cal assenyalar l’evolució negativa dels sectors comerç a l’engròs i intermediaris de comerç amb un -8,0%, indústries manufacture-res amb un -7,7% i transports i comunicacions amb el -4,3%.

Continuant amb el nombre d’assalariats, s’ha de destacar que la tendència mensual de la majoria dels sectors es manté es-table, tot i que en alguns casos es poden observar registres ne-gatius marginals.

Quant a la massa salarial total del mes, és de 67,6 milions d’eu-ros. En aquest apartat la tendèn-cia anyal es manté a la baixa, amb una reducció del -2,0%. Durant el maig destaca el sector de la construcció com el més im-

pactat per la tendència interanu-al negativa de la massa salarial amb un -13,0%, seguit del d’in-dústries manufactureres, amb un -10,1%, i comerç a l’engròs i intermediaris del comerç, amb un descens del -8,4%.

En canvi, el sector del sistema financer creix en massa salarial amb una tendència del 2,1%, se-guit del de venda i reparació de vehicles de motor amb un 2,0%.

Una altra dada relativa al mercat laboral és el salari mitjà

total, que al mes de maig es va situar en 1.969,48 euros, amb una tendència anyal del 0,7%.

Tal com assenyalen des d’Es-tadística, aquest augment és conseqüència principalment del creixement moderat del salari mitjà en els sectors venda i repa-ració de vehicles de motor amb el 3,2%, altres activitats socials i serveis personals amb un 2,7% anyal, i transports i comunicaci-ons amb un 2,5%.

Per contra, presenten una tendència interanual negativa els sectors d’activitats veterinà-ries amb el -4,1%; agricultura, ramaderia, caça i silvicultura amb un -3,3%, i hoteleria amb un -2,0%.

La tendència anual negativa és del 15% a la construcció al mes de maig

mercat laboral

RedaccióanDorra la vella

Aquest sector també és el més impactat pel que fa a pèrdua de massa salarial, un -13%

El cos de bombers va informar ahir que, tot i que la policia està investigant les causes de l’incen-di forestal del coll de Cases, a la Cortinada, els indicis trobats sobre el terreny els fan sospitar que l’origen podria haver estat una burilla llençada per algun excursionista.

S’ha de destacar que el foc, que va cremar aproximadament una superfície de mitja hectà-rea, ja s’ha donat per extingit, encara que alguns efectius dels bombers van continuar ahir so-

bre el terreny per assegurar-se que no hi hagués cap revifada ni cap punt calent, arran de les altes temperatures que es van registrar.

El director adjunt dels bom-bers, Jordi Farré, va informar que l’incendi forestal es va do-nar per extingit dimecres al vespre, encara que ahir al matí alguns efectius van tornar a la zona per assegurar-se que no hi hagués cap revifada amb l’aug-ment de la temperatura.

D’altra banda, Farré va indi-car que, tot i que la investigació policial està oberta per esclarir

les causes de l’incendi, els indi-cis fan sospitar als bombers que el foc es va originar per una bu-rilla. De fet, a prop dels fets hi ha un camí, així que es podria tractar d’una burilla llençada per algun excursionista.

D’altra banda, i seguint les re-comanacions de Protecció Civil i del cos de bombers per l’elevat risc d’incendis, el departament de Medi Ambient del Comú d’Escaldes-Engordany va pre-cintar ahir les barbacoes dels punts de berenada que estan si-tuats a Engolasters i al final del camí de les Fonts.

El foc a la Cortinada pot haver estat causat per una burilla

successos

Redacció / agènciesanDorra la vella

El descuit d’un conductor podria haver estat el causant d’un accident que va tenir lloc ahir a la boca est del túnel de les Dos Valires. L’accident hau-ria passat quan el conductor d’un vehicle amb matrícula espanyola va intentar accedir al túnel pel carril de sortida. El sinistre es va registrar cap a tres quarts d’onze del matí a la rotonda de la carretera general 3, a la Massana.

En l’accident, una topada frontal, es van veure implicats dos turismes: un Citroën Xsara

i un Peugeot 308, tots dos amb matrícula espanyola. Així, tot sembla indicar que el Peugeot 308, conduït per un espanyol no resident de 76 anys, hauria entrat en sentit contrari, cosa que va provocar la topada amb el Citroën Xsara, que circulava pel seu carril.

Arran dels fets va resultar ferida la conductora del Ci-troën Xsara, una dona resident espanyola de 42 anys, i els dos ocupants de l’altre automòbil, el conductor i l’acompanyant, de 75 anys. Les ferides que van patir tots tres, però, van ser lleus.

Tres ferits lleus en una topada al Dos Valires

RedaccióanDorra la vella

accidents

tati masià

el sector de la construcció torna a ser un dels més afectats per la pèrdua de treballadors.

També cal destacar la tendència negativa de comerç a l’engròs

i intermediaris

Page 7: Diari del 17 d'agost de 2012

andorra 7DivenDres, 17 D’agost Del 2012

El PS s’afegeix a les mostres de condolper qui fou

Àngela Casal Ribade la família Casal Casal, de Casa Francès de Canillo

Santa Coloma celebra el cap de setmana, entre demà i di-lluns, la festa major. Demà la jornada arrencarà a les deu del matí amb el repic de campa-nes i la gran traca. A les onze els més petits podran gaudir dels inflables al parc d’Enclar.

A la tarda hi haurà el concurs de menjar flams i la Borricada. La Pool Party, el ball de nit i la discomòbil són altres propos-tes. Diumenge hi haurà missa a les dotze, seguida del ball del Contrapàs pel Grup de Ball de la Casa Pairal. I a la tarda, hava-neres i ball. Tancarà la jornada el ball de nit i la discomòbil.

Borricada i concurs de flams per començar

RedaccióanDorra la vella

festa a santa coloma

La parròquia de Canillo va cele-brar ahir el dia de Sant Roc amb diversos actes populars i l’en-trega dels premis del concurs Florim la parròquia. Aquest any s’han repartit 1.800 euros entre els tres guanyadors de cadascu-na de les quatre categories.

Els primers premis han recai-gut en el Grup Calbó en la cate-goria d’allotjaments turístics, les Delícies del Jimmy en comerços i restaurants, el xalet Calbó com a habitatge unifamiliar i l’edifici Saüc del Tarter en la categoria de balcons. Aquest any el con-curs ha estat marcat per la pe-dregada de finals de juliol, que va fer que alguns participants, sobretot del poble de Canillo, que és on més va afectar, deci-dissin fer-se enrere. Hi ha hagut dinou participants.

Des del Comú, la consellera d’Agricultura, Simona Naudí, va animar els veïns a participar

en el concurs perquè hi pugui haver més diversitat, ja que s’ha observat que hi ha molta gent que decora les seves façanes però no s’anima a presentar-s’hi, i els participants són sempre els mateixos any rere any.

Naudí va lamentar que la pe-dregada hagi afectat el concurs, així com les ornamentacions

florals que col·loca cada any el Comú. En aquest sentit, la co-ordinadora de Medi Ambient, Agricultura i Turisme, Gisela Jané, va explicar que per sort algunes flors han tornat a florir.

A banda de l’entrega de pre-mis, durant la diada van tenir lloc diferents activitats, com un aperitiu popular.

Canillo reparteix 1.800 € en premis pel guarniment floral

diada de sant roc

agències

els premiats van recollir ahir els seus guardons.

Hi ha hagut 19 participants i el Comú vol incrementar aquesta xifraagènciescanillo

La parròquia de la Massana va dir adéu ahir a la festa major amb un programa d’actes vari-at. Al matí l’Associació Musical San Antón de Elda, d’Alacant, va escampar la música pels car-rers del poble i a les dotze del

migdia es va celebrar la missa d’autoritats de la diada de Sant Roc a l’església parroquial. A la tarda, els més petits van poder gaudir del parc infantil al Prat del Colat i també va tenir lloc el ball de tarda de la gent gran d’An dorra amb el duet Deluxe, a la plaça de l’església. Tot se-

guit, el grup Cavall Bernat va oferir un recital d’havaneres a les Moles.

A les deu de la nit es va cele-brar el tradicional castell de focs i, una hora més tard, l’especta-cle de varietats Les succès fous va posar el punt final als tres dies d’activitats.

La massana acomiada la festa major en la diada de Sant Roc

celebracions

RedaccióanDorra la vella

La festa major d’Encamp es va acabar ahir amb un seguit d’ac-tes, entre els quals va destacar el Rally Sorpresa.

El programa va començar a les nou del matí amb un con-curs de botifarra al Cafè del Poble. A més, durant tot el dia la canalla va poder passar una bona estona als inflables si-tuats a la plaça dels Arínsols

i a les dotze del migdia es va celebrar la missa de Sant Roc a l’església de Santa Eulàlia. A més del ral·li, les activitats de la tarda van incloure un circuit d’educació viària, una festa de l’escuma amb disco-mòbil i una ballada de sar-danes amb la cobla Bellpuig. El punt final a la festa major el van posar el concert que va oferir Manolo Escobar al Prat Gran i la discomòbil.

Rally Sorpresa l’últimdia de festa major

tati masià

Uns joves participen en el rally sorpresa ahir a la tarda.

RedaccióanDorra la vella

encamp

Page 8: Diari del 17 d'agost de 2012

8 DivenDres, 17 D’agost Del 2012Gu

ia d

e se

rvei

s

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, va rebre ahir a l’ajuntament un grup d’alum­nes dels casals d’estiu de la ciutat, als quals va explicar el funcionament institucional del dia a dia del consistori i va guiar a través de les dife­rents dependències.

Batalla rep els infants dels casals d’estiu

ajuntament De la seu D’urgell

la seu d’urgell

La Seu Comercial vol treure més profit del fet de dispo­sar d’un local social propi en ple carrer Major de la capital alturgellenca. Per això des d’ara la Unió de Botiguers (UBSU) instal·larà una para­da al mercat setmanal, cada dimarts i dissabte.

L’uBsu tindrà parada al mercat

ajuntament De la seu D’urgell

la seu d’urgell

La festa major de la Seu d’Ur­gell, que se celebrarà del 24 al 27 d’agost, apostarà més que mai pels grups i les entitats locals. L’edició d’aquest any presenta novetats, com ara la recuperació d’un concert de pagament, el del dissabte 25 a la nit, que oferiran Seguridad Social i Tremendos, juntament amb l’homenatge al ball cerdà, el Correbars de divendres al vespre i el fet que la nit de te­atre serà el diumenge de festa.

En la presentació del progra­ma, la regidora de Festes, Me­ritxell Planes, va animar tota la ciutadania a gaudir de la festa grossa de la ciutat i de la comar­ca. Planes va destacar la gran presència de grups locals, tant als concerts de les Casetes –on hi haurà un nou rècord de cara­

vanes: 68 en total– com als balls i les actuacions al centre de la ciu­tat, juntament amb la implicació dels clubs esportius.

El programa manté bona part dels actes ja consolidats de les últimes edicions. Així, el diven­dres 24 d’agost es donarà el tret de sortida a la festa major, a les onze del matí, amb la cercavila dels casals d’estiu i la lectura del pregó infantil. A partir de les sis de la tarda es farà el tor­neig de bàsquet 3x3 a la plaça Catalunya, i a les nou arrencarà el primer Correbars amb els Di­ables de l’Alt Urgell. A les 22.15 es podrà veure l’espectacle mu­sicoteatral Moixaina al pati de la Biblioteca. I des de la mitjanit hi haurà ball a la plaça Catalunya amb Trio Bugatti i l’inici del Seu­Rock a les Casetes, amb TPM, Kaiser, FAR, THC, Salit’s Rock i Jesús os Ama Bin Laden.

La jornada de dissabte co­mençarà al matí a la zona espor­tiva amb torneigs de futbol­7, tennis i pàdel i amb un bateig de submarinisme, a més d’un tor­neig de golf a Aravell. I des de les 11.30 la plaça de les Monges

acollirà un homenatge al ball cerdà com a Dansa més Viva dels Països Catalans, amb la presència del programa Mans de Catalunya Ràdio. També hi hau­rà les danses finalistes, de Lloret de Mar, Sabadell i Sant Joan de

les Abadesses. Tot seguit hi hau­rà sardanes i al costat, a la pla­ça del Carme, cucanyes per als xics. A la mateixa hora el grup folk Arboliach actuarà al davant del Dolç del Serafí.

Ja a la tarda hi haurà roll-ski, espectacle infantil a la plaça de les Monges, concert de fes­ta major amb la Principal de la Bisbal, actuació de Tanyuts a Ca la Lluïsa i exhibicions de karate i taekwondo. A les 19.30 comen­çarà la cercavila, amb les colles locals i també les colles gegan­teres d’arreu de Catalunya con­vidades pels Geganters i Gra­llers de la Seu. El grup Batokatú Oliana amenitzarà la rua fins a la plaça dels Oms, on l’emble­màtica Elvireta Farràs llegirà el pregó a les nou del vespre. Tot seguit s’anunciaran els guanya­dors del concurs de colles i s’es­trenarà el lipdub de la Seu.

La festa major de la seu d’urgell opta pels grups i les entitats locals

celebracions

Redaccióla seu D’urgell

Es recupera un concert de pagament, el dissabte, a càrrec de Seguridad Social i Tremendosajuntament De la seu D’urgell

un moment de la presentació, ahir, de la festa major 2012.

Page 9: Diari del 17 d'agost de 2012

9DivenDres, 17 D’agost Del 2012

El currículum de Giampaolo di Rosa (Cesene, 1972) deixa glaçat: pianista, organista, clavicem-balista, compositor, pedagog, investigador i improvisador, ha estudiat set carreres a Itàlia, Ale-manya, França i Portugal, té un màster en interpretació i un doc-torat en anàlisi. I, amb tot, “no és gens divo”, afirma el director del 13è Festival internacional d’or-gue (organitzat per l’arxiprestat d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà), Ignacio Ribas. Di Rosa actua demà a l’església de Sant Esteve (21.30, entrada gratuïta).

Di Rosa va participar en el festival d’orgue del 2010, però aleshores va actuar a la Massa-na. Ara, a Sant Esteve, podrà im-provisar i investigar amb l’orgue modernitzat (s’hi ha instal·lat un sistema informàtic per canviar automàticament de registres).

Per al recital de demà, el mú-sic basarà el seu programa en la improvisació –com va fer Domi-nik Susteck en l’últim concert del festival–, però Di Rosa ho farà a partir dels estils i els for-mats clàssics. Ribas ha facilitat al genial organista temes del folklore andorrà i a partir de les partitures Di Rosa improvisarà una suite en quatre moviments

(obertura, trio, sarabanda i giga). Després, Di Rosa improvi-

sarà una tocata, un adagio i una fuga –“molt complicat”, afe-geix Ribas– a partir del nom de Bach, les lletres del qual equiva-len, segons l’escala musical an-glosaxona, a les notes si bemoll, la, do i si. Finalment, l’intèrpret improvisarà una sonata (allegro, cantabile i final) a partir de dos temes que li doni el públic. És a

dir, els assistents podran propo-sar-li partitures o composicions.

El repertori de Di Rosa englo-ba totes les èpoques, obra prò-pia i música contemporània. En els últims anys ha investigat les possibilitats tècniques de l’or-gue ibèric, per actualitzar-ne els registres.

El recital tanca el festival d’or-gue d’estiu, que es reprendrà el 24 de novembre.

L’organista Giampaolo di Rosa improvisa amb l’estil clàssic

13è festival D’ORGUe

tati MasiÀ

Giampaolo di Rosa va actuar a la Massana al festival d’orgue de l’any 2010.

El compositor actua demà a les 21.30 a l’església de Sant EsteveRedaccióanDorra la vella

Joan Pau Cumellas & Miguel Talavera van oferir ahir un concert de blues amb tocs de jazz i country. Els dos músics de Barcelona interpreten els temes amb guitarra i harmòni-ca. Dilluns a les set del vespre a la plaça Coprínceps sonaran els ritmes llatins d’Angelitos Negros & Salsa de Reyes.

La pintora amateur i autodi-dacta Rocío García, de Bar-celona, exposa al local Món Bohemi de la Massana una col·lecció de quadres que ha titulat De la foscor a la llum. L’artista explica que amb les pintures “he pogut despullar la meva ànima”. Els quadres es mostraran dos mesos.

Bon blues amb guitarra i harmònica

‘De la foscor a la llum’, al Món Bohemi

tati MasiÀ MÓn BoHeMi

MÚsiQUes Del MÓN eXPOsiCiÓ

El cantant, músic i compositor Joan Masdéu (Reus, 1974) ac-tuarà a Andorra la Vella el dia de Meritxell. El concert serà al local La Fada Ignorant a les 23.00. El dia abans actuarà al pub FM de la Seu d’Urgell.

Masdéu va estar al capda-vant del grup Whiskyn’s du-rant gairebé dues dècades. L’any 2008 va fer la seva pri-mera incursió en solitari amb una minigira de tres concerts acústics a Moscou presentant un nou espectacle intimista de petit format, Miniatures, en què només s’acompanya de la seva guitarra, com actuarà a Andorra.

Whiskyn’s es va dissoldre l’any 2009 i Masdéu va con-

tinuar en solitari, amb la pu-blicació del primer disc, Casa Murada. Aquest any ha rebut el premi Enderrock a la millor cançó d’autor de l’any per vo-tació popular pel tema El carrer dels jocs florals.

Joan Masdéu actuarà a La FI el dia de Meritxell

alBa arÀnega

el músic Joan Masdéu.

RedaccióanDorra la vella

MÚsiCa

ORDiNO

RedaccióorDino

Subvencions per a la cultura

El Comú d’Ordino ha atorgat 10.000 euros de subvenció per al finançament de l’Art Camp 2012. Per a les comissi-ons de festes de la Cortinada i Arans, Sornàs i Llorts ha re-partit més de 13.000 euros.

aCtivitats

Redacciócanillo

Nit de rock ianimació infantil

Demà al vespre (21.00) la pla-ça Carlemany de Canillo es convertirà en l’escenari d’una nit de rock dels anys 60, 70 i 80, amb el duo Fran & Toni. I diumenge a la tarda la plaça acollirà animació infantil.

Page 10: Diari del 17 d'agost de 2012

10 DivenDres, 17 D’agost Del 2012

Ha costat, però finalment s’ha portat a bon port. Marc Pujol continuarà una temporada més a les files de l’FC Andorra, des-prés que jugador i club hagin ar-ribat a un acord. El migcampista ha estat l’últim a renovar.

L’internacional és una de les peces importants del tècnic, Justo Ruiz, i la seva continuïtat era bàsica en els seus esquemes. Com va passar l’estiu passat, Pu-jol ha estat el que més ha tardat a donar el sí, però finalment s’ha arribat a un acord. Amb aques-ta acaben les renovacions dels jugadors que formaven part de la plantilla de la temporada passada i interessaven a Ruiz. Actualment la plantilla té dinou components.

Però el grup encara no que-da configurat, ja que s’han de

fer més fitxatges per afrontar la nova categoria. Aquest any hi ha hagut els de Sebas Gómez, de la UE Sant Julià, i el d’Oriol Roc, de l’Organyà. Hi ha dos

noms que estan pendents. Un és el d’Ildefons Lima, que coneix l’oferta del club i amb el qual s’han reunit diverses vegades. Econòmicament li surt millor la

proposta rebuda del Lusitans, però esportivament i, pensant també en la selecció, prefereix jugar a Primera Catalana amb l’FC Andorra.

L’altre futurible és el davanter de la Seu d’Urgell Aleix. El ca-talà ha de ser operat del genoll però es confia que es podrà in-corporar, després que les últi-mes temporades s’ha intentat sense èxit.

Després de començar els en-trenaments de la pretempora-da dilluns passat, l’equip es va exercitar ahir amb la majoria de jugadors un cop recuperats els internacionals que van disputar dimecres l’amistós a Vaduz con-tra Liechtenstein. Demà l’equip afrontarà un nou partit amistós després de participar dissabte passat en un triangular a Olia-na. Serà a Aixovall contra l’Or-ganyà, a les 16.30.

L’FC Andorra tanca el capítol de les renovacions amb la de Marc Pujol

futbol sala

j. j. b.

Marc Pujol es prepara per llançar una falta a la porteria del Palafrugell.

L’equip disposa de dinou jugadors a la plantilla i queden fitxatges pendents

j. j. b.anDorra la vella

El circuit de karts del sector Pal de Vallnord va ser el lloc esco-llit per Àlex Loan per fer balanç de la temporada un cop se n’ha superat l’equador. Fins ara les coses no han anat com desitjava, però confia poder seguir evolu-cionant en les cites que queden, tant amb el monoplaça com en la conducció i en la classificació general.

No ha pogut prendre part en una de les quatre cites que s’han disputat de la Fórmula Renault 2.0 Alps i en les dues últimes, a Imola i Spa, ha aconseguit una millora substancial. Fins ara el seu millor resultat en cursa ha

estat una 8a posició, que el fa ser 19è a la general i 9è entre els pilots novells en el campionat. “Fins ara la temporada ha es-tat dura”, admet Loan, perquè “esperàvem un començament diferent, amb millors resultats”. Està treballant estretament amb el seu equip per millorar el mo-noplaça i en les últimes curses “hem tornat a agafar sensaci-ons”, cosa que el fa ser optimista de cara al futur.

Per concloure la temporada queden per disputar-se les pro-ves al Red Bull Ring, Mugello i Circuit de Catalunya, on “l’ob-jectiu serà el de sempre, entrar als punts”, fet que li permetrà “anar avançant posicions en la

classificació general”. Per la seva part, el seu coach personal, Thi-erry Canga, assenyala que Loan està progressant, “treballant molt de prop amb l’enginyer”, i “als últims mítings ha comen-çat a estar entre els objectius que ens havíem plantejat”.

El francès destaca que ha de “seguir aprenent” tenint en

compte que és la seva primera experiència en la categoria i al circuit es troba amb pilots més experimentats. Necessita un període d’adaptació perquè res-pecte al monoplaça que portava anteriorment hi ha “un canvi de pilotatge i la posada a punt del cotxe és molt més complicada que l’any passat”.

Àlex Loan confia a seguir progressant en el tram final de la temporada

j. j. b.pal

autoMobilisMetati masià

loan va compartir a Vallnord una jornada de karts amb els periodistes.

rugbi

Triangular a Barcelona

j. j. b.anDorra la vella

L’1 de setembre l’escola de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR) inicia una nova temporada, “en què esperem repetir el centenar de juga-dors” del curs passat, com in-dica el president, Xavier Vila-setrú. El 15 del mes vinent els isards disputaran, a l’estadi Lluís Companys de Barcelo-na, un amistós amb Catalu-nya (17 hores) per celebrar el 90è aniversari de la federació catalana, una jornada en què just abans es jugarà el matx del Top 14 entre l’USAP i el Tolosa. Al matí l’equip benja-mí i de mínims de l’escola de la FAR disputarà un triangu-lar amb les seleccions de Ca-talunya i el Rosselló.

futbol Platja

RedaccióanDorra la vella

Debut davant Anglaterra

La selecció disputa a partir d’avui la prova de Torredem-barra de l’Euro Beach Soccer League. Es troba en la Divisió B juntament amb Anglaterra, Ucraïna i Estònia. El debut serà aquest migdia davant els britànics. Demà s’enfrontarà amb els ucraïnesos i diumen-ge, amb els bàltics.

tot terreny

RedaccióanDorra la vella

Arinsal acull la Copa TT

La prada de Giraut d’Arinsal és la ubicació on es diputa-rà demà la segona cita de la Copa TT, amb un màxim de vint equips participants. Consta de set zones, amb un màxim de quatre hores per completar-les. El campió de la categoria sèrie es coneixerà en acabar la prova.

Page 11: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS 11DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

Vehicles

Vols vendre el teucotxe o la teva moto?Anuncia’t en aquest espai.Més informació al 80 88 88

Es ven hondaPantheon 150.Color negre.

17000 KmPreu 1400 €

Tel.: 32 53 85

Es ven Panda 4x4

Matrícula: B...

120.000 km

Preu: 1.500 €

Tel.: 391 630

VENDA DE LLENYA- Roure. Comanda mínima: 1/2 m3 (el

preu inclou també eltransport i la col·locació).

- Confecció de coms.- Sacs d’encenalls.

835 800

Diversos

c/ la Llacuna, 11.Andorra la Vella.

Tel.: 827 537Diners al’instant

COMPRO ORi ara també PLATAPAGO + I MILLOR

Massatges eròticsRenovació constantde noiesServeis 24 hSortidesparticularsi hotel1 cervesa gratis

LA SEU D’URGELL

CASA RELAX VENUS

Tel.: 00 34 644 573 30500 34 973 351 937

Hem canviat d’adreça i hocelebrem baixant preus.A partir de 35 €

i sense presses

Immobles

[email protected] · www.andorracanillopark.com

NOVA PROMOCIÓ DE 3 XALETS · ACABATS EXEPCIONALSEscàs

A partir de 320 M2 de viviendaPàrquing 5 places160 M2 de jardí

DES DE 1.100.000 €

El primer diari digital d’Andorra

Page 12: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS12 DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

LLOGUERS

IMMOBILIÀRIACompra, venda, lloguers, traspassos, gestió d'immobles

Telèfon: 801 055 - www.granvalira.com - [email protected]/ l'Aigüeta, ed. Centre, n. 23, local 6, Andorra la Vella

NOU HORARI D’ESTIU: De dilluns a dijous de 10.00 a 13.00 h i de 15.00 a 19.00 h. Divendres de 9.30 a 15.00 h.

ANDORRA LA VELLAREF. 3335 Pis de 91,17 m2 reformat, 3 dormi-toris, 2 banys, cuina, saló menjador. Plaça de garatge opcional a 52 €. PREU: 700 €REF. 3916 Despatx de 40 m2. Plaça de garatge i traster. PREU: 350 €REF. 3890 Zona Pyrénées, 85 m2, 3 dormitoris, 2 banys, saló menjador, cuina independent, balcó. Plaça de garatge. PREU: 790 €REF. 3844 Pis de 90 m2, 3 dormitoris, 2 banys, cuina tancada, saló menjador. Balcó. Plaça de garatge. S'HI ADMETEN ANIMALS. PREU: 675 €REF. 3905 Magatzem de 90 m2 amb un despatx. PREU: 400 €REF. 3918 Pis de 100 m2, 3 dormitoris, 2 banys, cuina tancada, safareig, saló menjador. Plaça de garatge. PREU: 700 €REF. 3895 Pis de 65 m2, 2 dormitoris, 1 bany complet, cuina tancada, safareig, saló menjador amb terrassa de 35 m2, plaça de garatge. PREU: 595 € REF. 3879 Pis de 108 m2, 3 dormitoris dobles, 2 banys complets, cuina gran, saló menjador. Pla-ça de garatge opcional a 79,95 €. PREU: 700 €REF. 3730 Local comercial situat al carrer de l'Aigüeta, 50 m2, amb bany. PREU: 800 €ESTUDIS I PISOS, 1 DORMITORI, MOBLATS I EQUIPATS, A PARTIR DE 350 €

ESCALDES-ENGORDANYREF. 3155 Pis de 55 m2, 2 dormitoris, 1 bany com-plet, cuina americana amb saló menjador i accés a terrassa de 10 m2. Plaça de garatge. Sol i vistes. S’HI ADMETEN ANIMALS. PREU: 400 €REF. 3408 Pis de 50 m2, 1 dormitori doble, 1 bany complet, cuina americana amb saló men-jador, balcó amb vistes i sol. Plaça de garatge. PREU: 525 €REF. 3917 Pis de 95 m2, 3 dormitoris, 2 banys, cuina independent, safareig, saló menjador, plaça

de garatge. PREU: 600 €REF. 3920 Pis de 72 m², 2 dormitoris, 1 bany complet, cuina americana, safareig, CALEFAC-CIÓ INCLOSA, pàrquing opcional. PREU: 620 €REF. 3867 Carrer de la Unió, 60 m², 2 dormitoris, 1 bany, cuina equipada, menjador, moblat, cèn-tric. PREU: 600 €REF. 3857 Els Vilars, pis d'uns 90 m2, 2 dormito-ris, 2 banys, cuina tancada, saló menjador, plaça de garatge. MOBLAT. PREU: 500 €REF. 3882 Àtic de 106,14 m2, 3 dormitoris, 2 banys complets, cuina tancada, saló menjador. Balcó. Plaça de garatge opcional a 75 €. PREU: 875 €REF. 3826 Pis de 154 m2, 4 dormitoris, 2 banys, cuina independent, safareig, saló menjador. Box tancat per a 2 cotxes + 1 plaça. Servei de piscina comunitària, gimnàs i sauna. PREU: 1.600 €

LA MASSANAREF. 3870 Pis, 65 m2, 2 dormitoris, 1 bany, cuina americana equipada, saló menjador, terrassa de 20 m2, plaça de garatge i traster. PREU: 600 €REF. 3817 Àtic de 150 m2, 3 dormitoris, 3 banys, cuina tancada, saló menjador amb llar de foc, 1 plaça de garatge i 1 traster. PREU: 700 €REF. 3845 Pis de 50 m2, 1 dormitori, 1 bany, cui-na americana equipada, saló menjador, balcó, plaça de garatge i traster. PREU: 450 €REF. 3537 Pis seminou, 65 m2, 2 dormitoris, 1 bany, cuina americana equipada, saló menjador, balcó, plaça de garatge i traster. PREU: 575 €

ORDINOREF. 3827 Pis nou, a estrenar, planta baixa, 117,75 m2, 3 dormitoris, 1 bany, cuina tancada, saló menjador, balcó de 2,55 m2, traster, plaça de garatge opcional a 60 €. Vistes i sol. PREU: 950 €REF. 3829 Pis nou, a estrenar, planta baixa, 140,55 m2, 3 dormitoris, 1 bany, cuina tancada, saló menjador, jardí de 210,50 m2, plaça de ga-ratge opcional a 60 €. Vistes i sol. PREU: 1.400 €

ENCAMPREF. 3451 Pis de 42 m2 moblat, 1 dormitori, 1 bany, cuina americana i equipada, saló menja-dor. Plaça de garatge. PREU: 300 €REF. 3650 Àtic de 70 m2, 2 dormitoris, 1 bany, cuina, saló menjador, amb llar de foc, exterior. Plaça de garatge i traster. PREU: 550 €REF. 3843 Pis de 60 m2, 2 dormitoris, 1 bany, cuina tancada, saló menjador amb llar de foc. MOBLAT. PREU: 360 €REF. 3737 Pis de 45 m2, 1 dormitori, 1 bany complet amb dutxa, cuina americana amb saló menjador. Totalment moblat. CALEFACCIÓ IN-CLOSA. PREU: 400 €

CANILLOREF. 3758 CANILLO. Estudi amb bany, cuina americana, saló menjador. PREU: 250 €REF. 2713 RANSOL, pis de 45 m2, 1 dormitori, 1 bany, cuina americana amb saló menjador, Plaça de garatge i traster. MOBLAT I EQUIPAT. PREU: 300 € REF: 3899 CANILLO CENTRE. Pis de 49 m2, 1 dormitori, 1 bany complet, cuina americana i equipada amb saló menjador. Plaça de garatge i traster. PREU: 450 €

SANT JULIÀ DE LÒRIAREF. 3769 Pis de 52 m2 + 50 m2 de jardí, 1 dormitori doble + 1 dormitori individual, 1 bany complet, cuina equipada, saló menjador, plaça de garatge opcional a 50 €. PREU: 480 €REF. 3752 Pis de 136 m2, 4 dormitoris, 2 banys, cuina independent, safareig, saló menjador, pla-ça de garatge. PREU: 775 €REF. 3584 Pis de 60 m2, 1 dormitori, 1 bany, cui-na americana, saló menjador. Plaça de garatge i traster. PREU: 450 €

PISOS, CASES ADOSSADES I XALETS A TO-TES LES PARRÒQUIES. CONSULTEU SENSE COMPROMÍS.

CONSULTEU LA NOSTRA ÀMPLIA GAMMA D’OFERTES DE LLOGUER I VENDA A LA NOSTRA PÀGINA WEB: www.granvalira.com

VENDALA CORTINADA

Sota àtic de 96 m2, 2 dormitoris dobles (1 amb suite amb bany complet), 1 bany

complet amb banyera d'hidromassatge, cuina tancada, saló menjador amb balcó, llar de foc, plaça de garatge gran i traster gran.

Vistes. Exterior. Seminou. PREU: 210.000 € NEGOCIABLE!!!!!!

ESCALDES-ENGORDANYPis de 90 m2, 2 dormitoris, 1 bany complet,

cuina tancada, saló menjador, terrassa. Plaça de garatge. Situat en zona assolellada i amb

magnífiques vistes. Preu: 150.000 €Àtic de 45 m2, 1 dormitori, 1 bany, cuina ameri-

cana amb saló menjador. PREU: 123.000 €

ENCAMP - LA BARTRA Àtic dúplex nou, a estrenar, 106 m2, 2 dormitoris, 2 banys

complets, cuina office amb sortida a terrassa, saló menjador amb sortida a segona terrassa, amb

vistes. Plaça de garatge i traster. PREU: 200.000 €

ANDORRA LA VELLARef. 265 Pis prop Illa Carle-many, 2 dormitoris, bany, cuina indep., moblat i equipat, terras-sa gran, sol, vistes, calefacció inclosa. Preu: 550 €Ref. 282 Àtic dúplex prop de Pyrénées, moblat i equipat, 2 dormitoris, 2 banys, safareig, llar de foc, terrassa, armaris, as-censor. Preu: 525 €Ref. 208 Pis a la zona de Pyrénées, 1 dormitori, bany, cuina totalment equipada, ar-maris, molt maco. Preu: 500 €Ref. 232 Terreny de 800 m2. Preu: 1.800 €Ref. 231 Pis cèntric d’obra nova,

75 m2, 2 dormitoris, 2 banys complets, bons acabats, assole-llat, despeses d’aigua i calefac-ció incloses. Preu: 690 €Ref. 220 Sta. Coloma. Aparta-ment de 3 dormitoris, 2 banys complets, safareig, cuina in-dependent, balcó, assolellat, aparcament, parquet, reformat. Preu: 600 €Ref. 213 Estudi moblat o sense mobles, centre, cuina equipada amb vitro i frigorí� c, armari, bany, assolellat. Preu: 350 € Ref. 133 Sta. Coloma. Aparta-ment cèntric, 100 m2, seminou, 3 dormitoris, 2 banys, safareig, cuina independent, calefacció in-closa, sol, 2 terrasses. Preu: 670 €

Ref. 74 Local cèntric, 200 m2, en planta baixa, amb façana a la baixada del Molí, davant apar-cament Tobira. Preu: 1.800 €Ref. 85 Local cèntric de 10 m2, sala diàfana i lavabo. Preu: 200 €Ref. 120 Apartament d’obra nova, cèntric, 2 dormitoris, 2 banys, sol, vistes, traster. Preu: 650 €Ref. 266 Apartament, zona del Lycée, 2 dormitoris, bany, 88 m2, terrassa, cuina indep., safareig, armaris, bons acabats. CALE-FACCIÓ INCLOSA. Preu: 650 € ESCALDES-ENGORDANYRef. 251 Àtic nou, a estrenar,

104 m2, 3 dormitoris, 2 banys, terrassa de 4 m2, cuina oberta, vistes i sol tot el dia. Preu: 890 €Ref. 225 Pis a Fiter i Rossell, 3 dormitoris, bany complet, cui-na independent, tot exterior, safareig, calefacció inclosa. Preu: 550 € Ref. 219 Pis situat a Fiter i Rossell, 70 m2, 2 habitacions, 1 bany, impecable, cuina se-mioberta, balcó, CALEFACCIÓ INCLOSA. Preu: 600 €Ref. 139 Pis, 118 m2, 2 dormito-ris dobles, 2 banys, cuina semi-oberta, obra nova, 2 terrasses, 2 pàrquings, traster, vistes panoràmiques i sol tot el dia. Preu: 900 €

OPORTUNITAT! Pis al cen-tre d’Andorra (Hotel Pre-sident), 3 dormitoris, bany complet, cuina tancada i ampli menjador. Preu: 90.000 €

Àtic totalment reformat a Encamp, 2 dormitoris, bany complet i menjador amb llar de foc. Sol i vistes. Pàrquing opcional per 10.000 €PREU REBAIXAT: 120.000 €

Pis al centre d’Andorra, 2 dormitoris, bany complet i menjador amb llar de foc.Preu: 115.000 €

Atenció!!! Venda de parcel-les amb tots els serveis a Escaldes, Can Diumenge. Sol i vistes immillorables. A partir de 300 m2.Preu: 1.578 €/m2

(negociable)

Pis a Canillo de 2 dormi-toris, bany complet, cuina americana i menjador amb llar de foc. Terrassa de 10 m2. Pàrquing.Preu: 99.000 €

OPORTUNITAT! Pis a Andorra la Vella (Hotel Center) de 2 dormitoris, 1 bany complet, cuina americana, menjador, REHABILITAT recentment, persianes elèctriques. Preu: 148.000 €

LLOGUER \\

73 20 20truca’nswww.� nquesmarca.com

[email protected]. de Joan Martí, 82 - AD200 Encamp

troba la teva llarVENDA \\

Ref. 02250 - ENCAMP - CORTALS Àtic, 3 ha-bitacions (3 dobles), 1 bany, 1 bany auxiliar, cuina, menjador, traster, garatge, ascensor, calefacció, porter automàtic, llar de foc, exterior, assolellat, amb altell. Preu: 600 €Ref. 02586 - SANT JULIÀ - CAMP DE PEROT 3 dormitoris, saló menjador, cuina, 2 banys complets, terrassa, pàrquing i traster. Preu: 600 €Ref. 02544 - ENCAMP - VALIRA NOVA Pis, 2 dormitoris, saló menjador, cuina, bany i terrassa. Pàrquing. Preu: 350 €Ref. 01797 - ENCAMP - EL PEDRAL Estudi, 1 habitació oberta, 1 bany complet, cuina americana, menjador exterior amb un petit jardí, exterior i assolellat. Preu: 350 €

Ref. 02023 - ENCAMP - Àtic dúplex. Superf.: 45 m2, 1 habitació doble, traster, garatge, mobles. Preu: 400 €Ref. 01723 - ANDORRA LA VELLA Pis, 1 dormitori, moblat i equipat, amb bany complet, cuina americana i menjador exterior, situat en una zona residencial. Preu: 425 €Ref. 01733 - ESCALDES-ENGORDANY - ZONA RESIDENCIAL Pis, 1 habitació doble, 1 bany complet, cuina amb passaplats, safareig, menjador exterior. Preu: 400 €Ref. 01734 - ESCALDES-ENGORDANY - ZONA RESIDENCIAL Pis molt lluminós, 2 habitacions, saló menjador i cuina, 1 bany complet, terrassa. Exterior i assolellat. PÀRQUING OPCIONAL: 60 €. Preu: 600 €

Ref. 02572 - ESCALDES-ENGORDANY - ENGOLASTERS Pis de 2 dormitoris, saló menjador, cuina, bany complet. PÀRQUING, TERRASSA DE 60 m2. Preu: 700 €Ref. 01758 - ESCALDES-ENGORDANY - PONT DELS ESCALLS Pis, 2 habitacions, 1 bany complet, cuina americana i menjador amb balcó. Exterior. CALEFACCIÓ INCLOSA. Preu: 375 € Ref. 01388 - ESCALDES-ENGORDANY CÈNTRIC. Pis de 4 habitacions (3 dobles, 1 individual), 1 bany complet,1 bany de corte-sia, menjador exterior amb balcó, pàrquing opcional, sol i vistes. DESPESES INCLOSES. Preu: 800 €DIVERSOS LOCALS EN LLOGUER A TOTES LES PARRÒQUIES

Ref.: 00068 - ENCAMP 02592 - ENCAMP - CORTALS CASA ADOSSADA. 3 dormitoris, 1 despatx, saló menjador amb llar de foc, cuina equipada amb safa-reig, 2 banys complets. Terrassa. box tancat. Preu: 399.000 €

02582 - ENCAMP - CENTRE Saló menjador, 1 dormitori, cui-na americana, 1 bany complet. PÀRQUING I TRASTER. Preu: 77.000 €

00080 - ENCAMP (Funicamp) 2 habitacions exteriors, 1 bany complet, cuina americana, menjador exterior, balcó, ex-terior i assolellat. Pàrquing. AL COSTAT del FUNICAMP. Preu: 145.000 €

02166 - ENCAMP - VILA 2 habitacions (2 suites), 2 banys, cuina, menjador, terrassa, traster, terres, garatge, llar de foc, exteri-or, assolellat. Preu: 262.000 €

02576 - ENCAMP - CENTRE Pis a reformar, 3 dormitoris, saló menjador, cuina, bany, sol. Preu: 135.000 €

02338 - ENCAMP - CENTRE Superf.: 90 m2, 3 habitacions (3 dobles), 1 bany, cuina, men-jador, mobles, porter auto-màtic, exterior. A REFORMAR. Preu: 120.000 €

02538 - ANDORRA LA VELLA Pis de 2 dormitoris, saló menja-dor, cuina reformada, 1 bany, 1 bany auxiliar. GRAN OPORTUNI-TAT!!! Preu: 138.000 €

Pis 2 habitacions, balcó ,cuina, menjador, balcó i pàrquing. Exterior. VALIRA NOVA Preu: 95.000 €

Av. Meritxell, 106www.immoreig.com80 83 80

IMMOBILIÀRIA REIGCONSULTING I GESTIÓ IMMOBILIÀRIA

col·legiatnúm. 88

LLOGUERSANDORRA LA VELLARef. LL-169 Sup.: 45 m2 aprox. Sala d’estar-menjador, cuina separada, 2 dorm., 1 despatx, 1 bany. Semireformat. A l’av. Meritxell. PREU: 400 €/mensuals

Ref. LL-170 Superfície: 75 m2 aprox.Sala d’estar-menjador, cuina separada, 3 dorm. Exterior. Molt cèntric.

PREU: 600 €/mensuals

ESCALDES-ENGORDANYRef. LL-168 Superfície: 105 m2

aproximadament, àtic dúplex. Sala d’estar-menjador amb llar de foc, cuina separada, 3 dormitoris, 2 banys. Terrassa. Tot exterior. Sol i vistes. 1 pàrquing.PREU: 670 €/mensuals

ENCAMPRef. LL-146 Superfície: 57 m2 aprox., rebedor, sala d’estar-menjador amb llar de foc, cuina oberta parcialment equipada, 1 dormitori doble, 1 bany complet amb dutxa d’hidromassatge. Sol i vistes. Seminou. 1 plaça d’apar-cament i 1 guardaesquís.

PREU: 450 €/mensuals

SANT PERE DEL TARTER - Ref. X-413Superfície: 174 m2 aprox. Casa adossada rústica situada en magnífica urbanització privada. Distribuïda en 2 plantes + altell. Gran sala d’estar-menjador, cuina ame-ricana, 4 dorm., 3 banys, sala d’estar. Terrassa. Sol i vistes. 2 pq. i 1 traster.

ANDORRA LA VELLA. Ref. 2223 100 m2.Sala d’estar-menjador, cuina equipada, safareig, 3 dor-mitoris, 2 banys complets. Armaris encastats. Molt cèn-tric. PREU: 289.000 €

ANDORRA LA VELLA. Ref. 2241 60 m2. Sala d’estar-menjador, cuina separada, 1 dorm. amb armaris encastats, 1 bany complet. Terrassa tancada. Cèntric. Molt lluminós. PREU: 150.000 €

ENCAMP. Ref. 2310 45 m2. Sala d’estar-menjador, cui-na oberta equipada, 1 dormitori doble amb armaris en-castats , 1 bany complet. Cèntric. Lluminós. 1 pàrquing. Ideal per a inversors, fàcil de llogar. PREU: 63.000 €

OPORTUNITAT:

600.000 €

LA MASSANA. Ref. 2277 80 m2. Rebedor, sala d’estar-menjador, cuina office, 2 dorm. dobles, 1 bany com-plet, 1 lavabo. Armaris encastats. Moblat i equipat. Sol i vistes. Molt cèntric. 1 pq. i 1 traster. PREU: 185.000 €

Page 13: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS 13DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

Es lloguen apartaments a Pal2 hab., saló menjador, cuina americana, bany.AMB SOL TOT L’ANY.

A partir de 360 € - Tel. 362 906

Gran oportunitat a Andorra la

Vella, residencial.

Pis de 106,92 m2 amb 3 hab., 2 banys,

cuina, menjador, traster, 2 places de

pàrquing.

Abans: 664.810 € Ara: 399.000 €

Tel. 73 20 20

GRANOPORTUNITAT

ENCAMPCENTRE

Pis de 90 m²,3 habitacions,

2 banys,

PER REFORMAR

Preu: 160.000 € Tel.: 831 277

PARTICULAR LLOGA PISOS d’1 i 4 habitacions a

Andorra la Vella i EncampInteressats, truqueu

al tel. 80 55 77

PARTICULAR LLOGA LOCAL DE 128 M2, 3a plantaEDIFICI PRÍNCEPS - ESCALDESCÈNTRIC - LLIURE D’ENVANS

Apropiat per a consultori, despatx, despatx d’arquitectura, federacions, etc.

PREU: 975 euros mensuals. Despeses de calefacció i comunitàries incloses.

Tel. 800 600 (Sra. Imma)

Immobiliària:

tel. 835 800 www.manteniment-serveis.com

PLETA D’ORDINOApartament de 105 m2 amb jardí, 3 hab.,

2 banys, sala amb llar de foc,molt assolellat.

NOU PREU: 398.000 €

PLETA D’ORDINOAcollidor dúplex de 95 m2 + 8 m2 de

terrassa. 2 habitacions, 2 banys, sala amb llar de foc. Pàrquing.

NOU PREU: 360.000 € (NEGOCIABLE)

Tot tipus de serveis i reformes, fusteria, elec-tricitat , lampisteria, pintura. Neteja i planxat

a domicili. Subministrament de llenya.

PLETA D’ORDINOMagnífi ca ocasió. Apartament de 110 m2 amb

terrassa. 3 habitacions, 2 banys. Gran menjador amb llar de foc. Molt assolellat. Plaça doble de

pàrquing, amb traster.PREU: 495.000 €

GRAN OPORTUNITATAPARTAMENT A LA PLETA D’ORDINO

110m2, 3 habitacions, 2 banys. MansardaSol amb vistes panoràmiques

PREU: 265.000 €

Es ven pis a Encamp120 m2, 3 dorm., 2 banys, 2 pq. + traster

Terrassa gran, llar de foc Vistes i sol tot el dia

350.000 €Tel.: 32 94 67 (matins) o 80 41 41(tardes)

PER MOTIUS FAMILIARSES TRASPASSA PETIT RESTAURANT TOT EN NORMA, EQUIPAT, MOLT BONIC

IDEAL PER A UN MATRIMONIPreu: 12.000 € - TEL. 831 328

BUSQUES PIS? 806 260

Príncep Benlloch, 8-1r AD500 Andorra la [email protected]

Descobreix tota la nostra oferta a www.acg.ad

ANDORRA LA VELLA

Ref. 2120101: Pis, 1 habitació, sense mobles, al c/ Bonavista. Preu: 350 euros

Ref. 3680101: Pis, 2 habitacions, sense mo-bles, zona plaça Arcades. Preu: 500 euros

Ref. 2302701: Pis, 2 h., totalment reformat, amb mobles, a la zona de Ciutat de Valls. Preu: 500 euros

Ref. 4420101: Pis antic de 4 habitacions, to-talment cèntric, edifi ci sense ascensor, amb despeses incloses. Preu: 650 euros

SANTA COLOMA

Ref. 2810102: Pis, 2 habitacions, sense mo-bles, amb pàrquing i traster, a Santa Coloma. Preu: 400 euros

Ref. 4070201: Pis, 2 habitacions àmplies, cui-na reformada independent, a Santa Coloma. Preu: 600 euros

ESCALDES-ENGORDANY

Ref. 2020123: Estudi amb mobles, zona Don Denis. Preu: 350 euros

Ref. 2650101: Pis, 1 h., sense mobles, ex-

terior, a l’av. Fiter i Rossell. Preu: 350 euros

Ref. 4100101: Pis, 1 habitació, semimoblat, tot exterior, enfront de les piscines Monta-nya. Preu: 400 euros

Ref. 4020101: Pis, 1 habitació, sense mo-bles, petit, totalment reformat, a la plaça de Caldea. Preu: 400 euros

ENCAMP

Ref. 3340101: Estudi acollidor, Hort de Godí, sense mobles. Preu: 300 euros

Ref. 3530101: Pis, 1 h., moblat, amb pq. i traster, a la ctra. dels Cortals. Preu: 350 euros

Ref. 4060101: Pis, 1 habitació, amb mobles o sense, amb balcó i pàrquing. Zona mirador d’Encamp. Preu: 400 euros

Ref. 3290101: Pis, 1 h., sense mobles, amb pq. cèntric, al costat del Xocolatí. Preu: 400 euros

Ref. 2910101: Pis, 2 h. amb llar de foc, exte-rior, pq. i traster, zona Pedral. Preu: 500 euros

MASSANA

Ref. 3450101: Pis, 3 h., sense mobles, cuina reformada, amb pq. i traster. Preu: 500 euros

ARINSAL

Ref. 2081201: Pis, 1 h., moblat, amb pàr-quing, ctra. general. Preu: 400 euros

Ref. 3060101: Pis, 2 h., moblat, amb pàr-quing, a la ctra. general. Preu: 350 euros

ORDINO

Ref. 3330101: Pis, 1 habitació, amb mobles, al centre d’Ordino. Preu: 400 euros

Ref. 2570101: Pis, 2 habitacions, sense mo-bles, al centre d’Ordino. Preu: 450 euros

TARTER

Ref. 429: Pisos d’1, 2, 3, 4 i 5 habitacions a la població de Ransol, a prop de les pistes. Per temporada o tot l’any.

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ref. 2670101: Pis de 2 habitacions, amb ter-rassa, sense mobles i pàrquing, ctra. de la Rabassa. Preu: 400 euros

Ref. 3950101: Pis de 2 habitacions, sense mobles, ctra. de Fontaneda. Preu: 450 euros

ES VEN PISA CAN NOGUER

170 m2, tot exterior, assolellat, magnífi-ques vistes, 3 habitacions (1 suite amb grans armaris), cuina, menjador gran, terrassa, bany complet amb banyera

d'hidromassatge, bany aux. amb dutxa, 2 places d'aparcament i traster.

Tel. 32 39 04 - 32 99 12

tel.: +376 874 [email protected]

A partir de 600 €/mesDespeses a part segons consum

Apartaments a Escaldes, zona Caldea. Totalment moblats i equipats, amb tots els electrodomèstics. 1 habitació doble, 1 bany, cuina separada, safareig. 1 plaça d’aparcament i traster.

lloguer

PARTICULAR VENPIS A ARINSAL

Pis de 95 m2 completament renovat amb acabats de qualitat. 2 habitacions dobles (abans 3), 2 banys complets, àmplia cuina amb mobles de disseny i electrodomèstics d'última generació, ampli saló menjador amb llar de foc, terrassa de 7 m2, box tancat i traster. Orientació sud, exterior, sol tot el dia i vistes panoràmi-ques, zona molt tranquil·la.

OPORTUNITAT!Taxat el 2011

(abans d'obres)en 319.000 €

PREU: 265.000 € Tel. 39 85 20 / 63 56 10

OPORTUNITATCASA ADOSSADA (ORDINO)

150 m2 d’habitatge +50 m2 de garatge tancat

3-4 habitacions, bany renovat,llar de foc, 2 terrasses + barbacoa.

Sol + vistes + tranquil·litat garanti ts.Accés a transport escolar.

Preu: 390.000 €ara per 350.000 €

Tel.: 32 66 96

Es lloga directe depropietari pisos a Escaldes

3 habitacions, bany i lavabo.Tot exterior amb pàrquing inclòs

Preu: 600 €Tel.: 82 03 31

+376 839 900www.immobiliariatandem.com

[email protected]

Ordino PoblePis de 3 dormitoris + despatx, 2 banys, cuina separada, saló men-jador amb llar de foc, totalment moblat i equipat, plaça d’aparca-ment i traster. Preu: 900 € + des-peses

Construcció recent, pis de 3 dor-mitoris amb 2 banys, cuina ameri-cana amb traster, calefacció inclo-sa. Preu: 630 €

Arinsal1 dormitori, moblat, decorat, pàr-quing i traster. Preu: 400 € + des-peses

La Massana - cèntricPis molt agradable, 3 dormitoris, cuina separada, 2 banys, terras-sa, gran saló menjador amb llar

de foc, 2 places d’aparcament, 1 trasters. Preu: 690 € + 40 de des-peses

La Massana 1 dormitori, pis i mobles nous, a estrenar, pàrquing i traster. Preu: 380 € + despeses

1 dormitori, cuina oberta, molt cèntric, moblat i equipat, molt maco, amb terrassa, vistes i sol. Preu: 400 € + despeses

Sispony Casa de 600 m2 d’habitatge amb gran jardí, bosc, 4 dor-mitoris, 3 banys, gran cuina, menjador, gran menjador, amb ascensor, terrasses, vistes pano-ràmiques, pàrquing per a 3 cotxes. Preu: 2.200 €

LLOGUER VENDA

Anyós - Oriosos

Seminou, magnífi c àti c de 4 dormitoris + altell de 20 m2, gran cuina equipada amb elec-trodomèsti cs, de luxe 187 m2 + altell, 2 places dobles de pàr-quing, possibilitats de fer-hi un box, vistes panoràmiques.

Preu: 600.000 € (negociables)

ES LLOGA ESTUDI A TOULOUSE RANGUEIL

AMB PLAÇA D’APARCAMENT, A

PROP DE LA UNIVERSI-TAT PAUL SABATIER,

TOT EQUIPAT.TEL. 33 28 68 – 36 21 33

Es lloga, per la temporada d'hivern

Restaurant totalment equipat a Canillo a peu de pistes

Preu a convenir

Interessats, truqueu al tel. 877 700 de 8.30 a 13 h o de 14.30 a 18 h.

O envieu un e-mail a:[email protected]

Vols vendre o llogar el teu pis?

Anuncia’t en aquest espaiMés informació al 80 88 88

Busquem pisosde lloguer a totes

les parròquies.

Tenim clients es-perant per llogar

el vostre pis!

Es lloguen pisos d’una habitació, moblats i equipats, a Anyós (al costat

del Centre Esportiu).Preu: des de 350 €

Despeses incloses. 737 171 (Esther) [email protected]

DIRECTE DE PROPIETARI, ES LLOGA:PISOS REFORMATS AL

C/ ESTEVE DOLSA PUJAL D’ANDORRA LA VELLA- Pisos de 2 dormitoris

a partir de 490 €- Pis moblat de 2 dormito-

ris. Preu: 650 €- Àtic, 4 dormitoris, cuina

americana, 2 banys. Preu: 800 €

INFORMACIÓ: TEL. 800 600 (Sra. Imma)

PREUIMMILLORABLE Canillo (Soldeu)Àtic dúplex moblat i equipat, 2 habitacions (1 doble, 1 individual),

1 bany complet, 1 bany auxiliar, cuina america-na, menjador exterior,

pàrquing i traster. Exterior. Preu: 200.000 €.

Interessats truqueu al 73 20 20.

PIS AMB JARDÍ A LLORTS

Tel.: 356 037

Lloguer directe de propietari

3 habitacions (1 suite),2 banys, llar de foc,

parquet, armaris encastats,pàrquing i traster.

Preu: 650 €

ES LLOGA PIS A AIXIRIVALLMolt assolellat i amb vistes,

3 dormitoris, cuina equipada, cèntric.Preu: 400 € (amb possibilitat de pàrquing)

Tel.: 338 099

Page 14: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS14 DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

LLOGUER:Estudi assolellat amb totes

les despeses incloses (llum, calefacció i aigua).

380 €ESCALDES REF. 3541

86 33 00Av. Fiter i Rossell, 30Escaldes-Engordany

[email protected]

www.immodernandorra.com

COMPREM PISOS D’INVERSIÓ

Pis de 40 m2, 1 habitació doble, bany complet, cuina oberta,

vistes i sol.

PREU: 79.000 €

Pis de 90 m2, 1 habitació (POSSIBILITAT DE FER-HI UNA ALTRA

HABITACIÓ), 1 bany i un lavabo, cuina equipada i moblada, safareig, terrassa de 7 m2, pàrquing gran i traster inclòs.

Sol i vistes. Jardí comunitari.

PREU: 189.473 €

ORDINO REF. 5040 ANDORRA REF. 5112

Pis de 100 m2 en PLE CENTRE COMERCIAL, 4 habitacions,

2 banys complets, cuina gran offi ce moblada, gran saló menjador.

Possibilitat de pàrquing a 50 m.

PREU: 375.000 €

Pis de 80 m2, 3 habitacions, 2 banys, saló menjador amb

balcó, cuina moblada. Vistes i sol.

PREU: 198.500 €

ESCALDES REF. 5003 ANDORRA REF. 4641

Àti c exterior d’OBRA NOVA d’una habitació i 1 bany. Cuina

oberta amb plaça d’aparcament i traster inclòs. D’alt standing,

amb vistes i sol.

PREU: 99.000 €

Pis moblat i equipat de 47 m2, 1 dormitori doble, 1 bany

complet, cuina menjador amb terrassa, 1 plaça d’aparcament.

PREU: 90.000 €

LA MASSANA REF. 4471 CANILLO REF. 5376

Pis de 71 m2, 4 habitacions, 1 bany, 1 bany auxiliar, cuina equi-pada i moblada, llar de foc, balcó,

terrassa de 10,31 m2, pàrquing per a dos vehicles. Sol i vistes.

PREU: 145.000 €

Estudi de 40 m2 moblat, saló men-jador amb accés a terrassa de 3 m2 ,

cuina oberta equipada, bany complet, pàrquing comunitari i traster.

Vistes i sol.

PREU: 94.736 €

CANILLO REF. 5106 ENCAMP REF. 5358

LLOGUER:Pis per estrenar d’1 habitació,

1 bany amb dutxa d’hidromassat-ges. MOBLAT I EQUIPAT.

450 €ANDORRA REF. 5372

LLOGUER:Pis de 2 habitacions,

bany complet, cuina moblada, amb calefacció inclosa.

600 €ESCALDES REF. 2035

LLOGUER: Pis totalment reformat de 110 m2 +

20 m2 de 3 terrasses. Sala-cuina-menjador (tot una peça), 3 dormito-

ris, 2 banys complets, bugaderia. SENSE MOBLES .

750 €ESCALDES REF. 5382

LLOGUER:Pis CÈNTRIC de 80 m2 tot exterior, moblat i equipat, 3 habitacions dobles, 2 banys complets, saló menjador, cuina i dues

terrasses. Traster i pàrquing inclosos en el preu. POSSIBILITAT DE TEMPORADA.

500 €ENCAMP REF. 4575

LLOGUER:Pis de 65 m2, 1 habitació doble amb

armaris encastats, cuina tancada, ampli saló menjador amb sorti da a terrassa, 1

bany complet, orientació sud, sol i vistes, pàrquing. POSSIBILITAT DE TEMPORADA.

450 €ENCAMP REF. 4666

LLOGUER: Borda reformada, garatge per a dos

cotxes, saló menjador amb llar de foc, cuina offi ce, despatx, servei de corte-sia i terrassa de 50 m2, 4 habitacions ,

2 banys complets, vistes i sol.

1.300 €ENCAMP REF. 5075

LLOGUER:Pis seminou de 2 habitacions amb armaris encastats, 2 banys, cuina

americana, safareig, pàrquing opcio-nal. NO ES PAGA MES D’AGÈNCIA.

550 €ESCALDES REF. 2292

LLOGUER:Pis molt cèntric de 73 m2,

2 habitacions, bany complet.(AMB MOBLES O SENSE)

650 €ANDORRA REF. 5131

LLOGUER: Pis REFORMAT molt cèntric d’una habitació, moblat i equipat, bany

complet, amb les despeses incloses. Pàrquing opcional.

480 €ESCALDES REF. 5335

Page 15: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS 15DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

Lloguer

Venda

CONJUNT RESIDENCIAL DE PRAT DEL MIG

Pisos d’obra nova,preus a partir de:

1 habitació 400 €2 habitacions 550 €3 habitacions 600 €

Acabats de 1a qualitat. Cuines amb tots els electrodomèstics.

Pàrquing i traster inclosos.

PROMOCIÓ: ELS 2 PRIMERS MESOS NOMÉS ES PAGA LA

MEITAT DEL LLOGUER!

CANILLOREF. 00589Pis de 40 m² + 50 m² de terrassa. Moblat. Saló menjador i cuina equipada, 1 habita-ció, 1 bany, 1 pàrquing + 1 armari guar-daesquís.

Preu: 70.000 €

CANILLOREF. 00633Urbanització Riba Grossa. Àtic de 40 m². Moblat. Saló menjador i cuina equipada, 1 habitació, 1 bany, 1 pàrquing + 1 armari guardaesquís.

Preu: 110.000 €

ENCAMPREF. 00651 Estudi molt lluminós, cèntric, moblat i equipat. 1 plaça d’aparcament i traster.

Preu: 99.000 €

VALL D’INCLESREF. 00670Planta baixa de 65 m² + terrassa de 20 m². saló menjador amb llar de foc i cuina equi-pada, 2 habitacions, 1 bany, 1 safareig, 1 pàrquing.

Preu: 100.000 €

CANILLOREF. 00492OBRA NOVA, Àtic de 51 m², moblat i equi-pat, 1 habitació, 1 bany, 1 pàrquing. En-front de la cascada.

Preu: 110.000 €

LA MASSANAREF. 00597Cèntric, pis d’OBRA NOVA. Gran saló menjador, cuina equipada, 2 habitacions, 1 bany, 1 plaça d’aparcament, 1 traster.

Preu: 195.000 €

L L O G U E R S

Av. Doctor Mitjavila, 17 (a 50 m de la Rotonda, av. Meritxell) Andorra la Vella · Fax: 86 19 [email protected]

M O B L A T S ( L L O G U E R S ) O P O R T U N I T A T S

801 065 www.eurofinques.com

ANDORRA LA VELLAEstudi, 2 pax, equipat, exterior, TOT INCLÒS (Ref. 3307). 420 €1 hab. doble, 1 bany, cuina equipada, exterior (Ref. 3296). 450 €3 hab., 2 banys, hidromas-satge, molt cèntric, moblat de luxe, sol (Ref. 3271). 850 €ESCALDES-ENGORDANY

1 hab. doble, nou, cuina equipada (Ref. 3277). 500 €ÀTIC DÚPLEX, 5 hab., 157 m2, 3 banys, terrassa, pàrq. (Ref. 1849). 1.700 €

ENCAMP1 hab. doble, prop Funi-camp (Ref. 1918). 400 €

2 hab. equipat, 4 persones, exterior, parquet, pàrquing (Ref. 2802). 450 €1 hab. (la Bartra), refor-mat, de luxe, terrassa, sol, exterior, pàrquing (Ref. 3295). 500 €2 hab. dobles, impecable, sol, vistes, pàrquing (Ref. 2156). 700 €

LA MASSANAEstudi, exterior, cèntric, equipat (Ref. 2971). 395 €2 hab. dobles, cuina inde-pendent, 2 banys, pàrquing (Ref. 3129). 500 €

SANT JULIÀ DE LÒRIA1 hab. centre, cuina equi-pada (Ref. 3209). 300 €2 hab. dobles, impecable, sol i vistes, pàrquing (Ref.

2665). 500 €1 hab., nou, 73 m2, sol i vistes (Ref. 2654). 500 €ÀTIC DÚPLEX, 2 hab., 2 banys, terrassa de 30 m2 (Ref. 2556). 700 €

CANILLO1 hab. (Magic), equipat, terrassa de 50 m2, pàrquing (Ref. 2997). 350 €1 hab. (pleta Incles), equipat, pàrquing (Ref. 2999). 400 €1 hab. (Incles), equipat, pàrq. (Ref. 2998). 400 €ÀTIC, 2 hab. (l’Aldosa), 1 bany, terrassa, sol, pàr-quing (Ref. 2940). 500 €ÀTIC, 2 hab. (el Tarter), 1 bany, pàrq. (Ref. 3115). 550 €

ANDORRA LA VELLA - La Rotonda (av. Meritxell)3 habitacions (2 dobles i 1 individual).

Molt cèntric. 120 m2, terrassa de 8 m2. Ampli menj., cuina independent. Rebost i safareig. Exterior. Sol tot el dia. Llar de foc. Pàrquing.

(Ref. 3313). 290.000 €

ESCALDES-ENGORDANY2 hab., nou, calefacció inclosa, possibilitat de pàrquing (Ref. 3131). 690 €ÀTIC, 1 hab., nou, dis-seny modern, pàrquing (Ref. 3188). 700 €3 hab., cèntric, cuina tancada, pàrquing (Ref. 3276). 715 €3 hab., cèntric, 110 m2, nou, cuina tancada (Ref. 3253). 800 €

ANDORRA LA VELLA1 hab., ampli menjador, possibilitat de pàrquing (Ref. 2651). 430 €2 hab., ampli menjador, possibilitat de pàrquing (Ref. 2362). 450 €

3 hab., cuina tancada, ascensor, pàrq. 550 €2 hab. dobles, nou, cuina independent, possibilitat de pàrquing (Ref. 2877). 650 €3 hab., calefacció inclosa, possibilitat de pàrquing (Ref. 2336). 750 €4 hab., ampli menjador, cuina office, pàrq. i tras-ter (Ref. 2505). 850 €

LA MASSANA1 hab., ampli menjador, exterior, pàrquing i tras-ter (Ref. 2490). 425 €2 hab., nou, ampli men-jador, exterior, pàrquing i traster (Ref. 3035). 500 €

ÀTIC, 3 hab. dobles, cuina independent, ampli menjador, exterior (Ref. 3019). 650 €

CANILLOÀTIC, 1 hab. (entre SOL-DEU i EL TARTER), nou, amb altell, pàrq. i traster (Ref. 1792). 400 € 1 hab., 1 bany, cuina (Ref. 2904). 400 €2 hab., 1 bany, cuina. Pàrquing (Ref. 2056). 450 €2 hab., ampli menj., nou, sol i vistes. Pàrquing i traster (Ref. 2972). 500 €

ENCAMP1 hab., nou, pàrquing i guardaesquís (Ref.

1852). 450 €2 hab., nou, pàrquing i guardaesquís (Ref. 1857). 600 €

SANT JULIÀ DE LÒRIA2 hab., ampli menjador, 1 bany, cuina tancada (Ref. 2977). 450 €1 hab., ampli menj., 1 bany , cuina tancada, pàrq. (Ref. 3033). 450 €3 hab., ampli menj., 2 banys, cuina tancada, pàrq. (Ref. 3194). 575 €ÀTIC DÚPLEX, 2 hab., 2 banys, terrassa de 30 m2 (Ref. 3063). 650 €3 hab., ampli menjador, 2 banys, cuina tancada (Ref. 3121). 650 €

Page 16: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS16 DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

Particular lloga pisa Fiter i Rossell

Pis: 2 hab., bany, cuina, saló menjador. Preu: 600 €

Pis: 2 hab., 2 banys, cuina, saló menjador gran. Preu: 600 €

Tots amb calefacció inclosa.Animals no.

Tel.: 35 36 04

Tel.: (+376) 738 721 [email protected]

www.fercamp.comARINSAL - LA MASSANA

OFERTES LLOGUERSESCALDES. REF. 3038: Pis de 50 m2, 1 habitació doble, 1 bany complet, saló menjador, terrassa, cuina oberta moblada, pàrquing. PREU: 525 €

LA MASSANA. REF. 3034: Pis seminou al centre de 80 m2, 2 habitacions dobles amb armaris encastats, 2 banys complets, cuina americana, saló menja-dor, tot exterior, assolellat, ter-res de parquet i gres, pàrquing opcional. PREU: 650 €

ENCAMP. REF. 3004: Àtic de 110 m2, 3 habitacions, 2 banys complets, saló menjador, cuina amb passaplats, traster. Vistes. PREU: 550 €

ORDINO. REF. 2948: Àtic de 100 m2, 3 habitacions, 2 banys complets, cuina tanca-da, saló menjador amb llar de foc, pàrquing doble. CÈNTRIC. PREU: 790 €

ANDORRA LA VELLA. REF. 3046: Pis cèntric, MOBLAT, de 77,17 m2, 2 habitacions, 1 bany complet, cuina moblada, saló menjador. PREU: 650 €

AIXIRIVALL. REF. 3045: Dúplex de 100 m2, 2 habitacions dobles suite, ampli saló menjador amb llar de foc, balcó, cuina sepa-rada moblada, safareig, bany auxiliar. Pàrquing i traster. Sol i vistes. PREU: 600 €

Magnífi c xalet en venda en una zona molt tranquil·la, a 5 minuts del telecabina d’Arinsal. Tot exterior, amb sol i vistes espectaculars. Nou, a estrenar, de 360 m2 distribuïts en 3 plan-tes. Planta 1a: sala diàfana, 1 bany complet, pàrquing per a 4 cotxes, safareig, traster, sala de calderes. Planta 2a: 4 habita-cions dobles amb suite (1 amb vestidor). Planta 3a: ampli saló menjador amb llar de foc i accés a jardí de 240 m2, 1 lavabo, cuina offi ce equipada amb electrodomèstics d’alta gamma i accés al jardí. Ref. 1095 - PREU: 1.200.000 €

VOL VENDRE O LLOGAR LA SEVA PROPIETAT?TENIM CLIENTS DISPOSATS A COMPRAR O LLOGAR LA SEVA PROPIETAT

Busquem pisos de lloguer a totes les parròquies.

Tenim clients esperant per llogar el vostre pis!

ERTS PIS D'1 HABITACIÓ AMB MOBLES A LA CTRA.

GENERAL. PREU: 350 EUROSTEL: 32 12 48

ENCAMP - CENTREPIS CÈNTRIC EN VENDA

Pis d’1 habitació doble, 1 bany complet, cuina, men-jador amb balcó, sol i vistes. IDEAL INVERSIÓ!!!

Preu: 105.000 €Tel.: 732 020

Ref. L0716:Es traspassa bar

restaurant al centrede la Massana.

Interessats, truqueu al 73 73 73

LLOGUERS CÈNTRICS Tel. 862 5402 hab.: 470 €. Pàrq. opcional: 50 €Animals no. 3 hab. + calefacció: 600 € 2 hab.: 500 €. 2 hab. + calefacció: 520 €Urb. La Plana, casa adossada: 850 €

VENDA

LLOGUER

Centre de serveis immobiliaris Cisa GrupAv. Sant Antoni, 32 · AD400 LA MASSANA · Tel.: 73 73 73 · [email protected] · www.cisa.ad www.twitter.com/cisaandorra www.facebook.com/CISA.Andorra

ORDINO - 1487

Casa individual a 5 minuts de les pistes d’esquí d’Arcalís. Zona residencial, garatge, sala de cal-dera i dipòsit de gasoil. Hi ha un altre garatge obert, però es podria tancar. Saló ampliat re-centment amb sostres alts i moltes fi nestres. Llar de foc i sortida a una terrassa de 25 m2, menjador i sortida a una altra terrassa de 30 m2 i al jardí. 3 dormitoris dobles. Instal·lació per a TV satèl·lit i fi bra òptica feta. Teulada i calefacció renovada i doble vidre.

OFERTA!!! 490.000 €

LA MASSANA - REF. 1477Xalet a l’Aldosa sobre terreny de 700 m² per

reformar. Excel·lent jardí amb vistes immillorables i sol tot el dia. Casa de 2 plantes més golfes. Garat-

ge per a dos cotxes.

OFERTA!!! 790.000 €

ORDINO - REF. 1471Casa adossada a Arans (Or-dino) d’estil rústic. 250 m², 5 dormitoris, 4 banys. Saló menjador amb cuina ame-ricana. Terrassa davantera i jardí al darrere. Garatge per

a dos cotxes.

OFERTA!!! 369.198 €

www.twitter.com/cisaandorra www.facebook.com/CISA.Andorra

Page 17: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS 17DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

AUXILIAR DE MENJADOR / VIGILANT DE PATIPer a escola:

Requisits:√ Responsabilitat en el treball√ Facilitat pel tracte amb els nens

i adolescents

Oferim:√ Horari de migdia, de dilluns a divendres√ Formació continuada a càrrec de

l’empresa

IMPORTANT CENTRE COMERCIAL

CERCA:

Reposadors Horari: de 6.00 h a 16.00 h

Amb dues hores de descans

Xarcuter/aCarnisser/aIncorporació immediata

Requisits: català, castellà i francès

Demaneu per Sra. Vanessa

DINAR A CÀRREC DE L’EMPRESAInteressats, truqueu al telèfon 843 548

De 9.00 h a 15.00 h i de 17.00 h a 20.00 h De dilluns a divendres

la manera més intel·ligentde col·locarel teu anunci

[email protected] [email protected]@bondia.ad

808 888truca’ns al

808 888

OFERTES DE TREBALL Tel. (+376) 872 090Internet: www.treball.ad

Govern d'AndorraDepartament de TreballServei d'Ocupació

N. B.: Per consultar la integritat de les ofertes de treball, podeu anar a la nostra pàgina web, www.treball.ad

(Servei d’Ocupació, ofertes de treball).

N. B.: Per consultar la integritat de les ofertes de treball,

El Servei d’Ocupació i l’Àrea de Formació Continuada, Ocupacional i de Reconeixement de

l’Experiència Professional, juntament amb Ski Andorra, oferiran durant el mes de setembre

cursos d’agent d’explotació.

El Servei d’Ocupació preselecciona els perfi ls següents:

Personal d’ajudant de conductor de remuntador,

i personal de caixes i atenció al client

Per a més informació, dirigiu-vos al Servei d’Ocupació.

L’assistència i l’obtenció del curs no garanteixen un lloc de treball, però es tindrà en compte

en el procés de selecció al moment de sol·licitar un lloc de treball a les estacions d’esquí

per la temporada 2012-2013.

Feina

Page 18: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS18 DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

IMPORTANT CENTRE COMERCIALBUSCA

RESPONSABLES PER A LES SEVES SECCIONS DE:

- ALIMENTACIÓ- BOTELLERIA

- PRODUCTES FRESCOS- DROGUERIA

- PERFUMERIA- ROBA

REQUISITS:

Edat: entre 25 i 35 anys.Experiència demostrable.

Bona presència.Permís de treball o nacionalitat andorrana imprescindibles.

Imprescindible català, castellà i francès.

Interessats, envieu CV [email protected].

IMPORTANT CADENA HOTELERA

CERCA

CAMBRERS/CAMBRERES

ES REQUEREIX:

- PERMÍS DE TREBALL

- CASTELLÀ, CATALÀ I FRANCÈS

- EXPERIÈNCIA DEMOSTRABLE

- EDAT COMPRESA ENTRE 25 i 35 ANYS

S'OFEREIX:

- INCORPORACIÓ IMMEDIATA

- POSSIBILITAT DE PROMOCIÓ PROFESSIONAL

Interessats, envieu CV amb fotografia [email protected]

El lideratge del sector hoteler passa per la

qualitat dels nostres serveis i pel nostre equip humà

www.plazandorra.com

Interessats, truqueu al 87 94 44 ipregunteu pel Sr. Philippe o la Sra. Ruth.

Interessats, truqueu al 73 94 44 i pregunteu per la Sra. Raquel o el Sr. Sergi.

Selecciona per a incorporació immediata a CANILLO

Selecciona per a incorporació immediataRESPONSABLE DE LA CAFETERIA PLAZA

Pensem en un/a professional amb un per-fi l molt comercial, orientat a la recerca, la

presentació i el servei de productes d’alimen-tació i begudes d’alta qualitat.

Líder natural, dirigirà un petit equip sota la supervisió del cap de restauració, assegurant

tant la qualitat del servei com l’amabilitat dels seus col·laboradors.

És necessari parlar català i almenys dos idiomes d’ús freqüent.

Condicions de treball i salarials interessants.

SEGON DE CUINAamb titulació en escola d’hostaleria

o Formació Professional en el ram de cuina.

Experiència demostrable mínima de 3 anys com a cuiner o d’1 any com a

segon de cuina.Es requereix permís de residència i

treball i carnet de manipulador d’aliments.

Selecciona per a incorporació immediata

CAMBRERA D’HABITACIONSAmb permís de treball i experiència demostra-

ble. Incorporació immediata.

Interessades, truqueu al 87 29 51 ipregunteu pel Sr. Josep o el Sr. Axel.

Interessades, truqueu al 87 44 44 ipregunteu pel Sr. Rafael o el Sr. Jonathan.

a Andorra la Vella selecciona personal per a la temporada d’estiu

CAMBRERES D’HABITACIONS per a torn de matí.

Es requereix permís de residència i treball, experiència demostrable i incorporació

immediata.

Page 19: Diari del 17 d'agost de 2012

CLASSIFICATS 19DIVENDRES, 17 D’AGOST DEL 2012

Av. Meritxell, 9, 1r 3a

Andorra la Vella

Tel.: 805 888

[email protected]

www.gammamanagement.wordpress.com

CREIXENT JUNTSDESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL I PERSONAL

EL TEU OBJECTIU, LA NOSTRA RAÓ DE SER

Enviem personal de netejaa la seva llar• Per fregar el seu habitatge, planxar roba a casa seva.• Per a neteja a fons de cuines, neteja de l’apartament (també el cap de setmana).• Per fregar escales comunitàries, boti gues, negocis o

qualsevol ajuda de neteja puntual o fi xa.

Personal de neteja

9,36 €per hora

Informació sense compromís: C/ Dr. Vilanova, núm. 9(4t pis), edifi ci Thaïs. Tel. 812 312 · [email protected]

PROGRAMADOR EN PHPPer a important empresa informàtica del país. S’encarregarà de desenvolupar aplicaci-ons informàtiques d’acord amb les direc-trius i la planificació establertes pel cap de projectes, a fi d’aconseguir el resultat esperat pel client.Incorporació immediata.

COMERCIAL D’ASSEGURANCESPer a important empresa asseguradora del país.Es requereix experiència en el sector.Persona amb alta orientació al client, alta orientació a resultats i polivalent.

ASSISTENT DE DIRECCIÓNecessària diplomatura en màrqueting, comunicació o similar. Imprescindible an-glès parlat i escrit a nivell avançat. Perso-na polivalent i amb alta capacitat comu-nicativa.

S’encarregarà de la traducció de docu-ments i la implementació de campanyes on-line, així com d’altres tasques relacio-nades amb el lloc de treball.Es valorarà coneixements d’altres idiomes com francès i/o rus.

COORDINADOR DE FAMILY OFFICEImprescindible formació en economia. Persona emprenedora i amb alta orien-tació al client.Experiència demostrable mínima de 5 anys en fiscalitat espanyola o internacio-nal. Anglès parlat i escrit a nivell avançat, es valoraran altres idiomes.

GERENT DE FARMÀCIAI/O PARAFARMÀCIAPer a nou projecte a la província de Tar-ragona.Indispensable formació i experiència en el sector, així com esperit emprenedor, ori-entació al client i orientació als resultats.

Restaurant d’And. la VellaBusca

Ajudant de cuinaamb experiència

Indispensable nacionalitat andorrana o permis de treball.

Tel 818 918

CICLE DE DESENVOLUPAMENT DIRECTIU 3a EDICIÓAquest programa està format per diferents tallers dissenyats amb el propò-sit de preparar directius capaços de liderar i conduir amb eficàcia els pro-cessos de canvi als quals estan subjectes i, de la mateixa manera, enfrontar amb visió i seguretat les situacions adverses de la seva activitat.

Objectiu:- Transmetre de manera innovadora i dinàmica els coneixements necessa-ris per a desenvolupar aquelles habilitats i eines clau que potenciïn en els directius:o Un rendiment més eficaç en la seva activitat professionalo Una major satisfacció personal

Programa:- Dilluns 10 de setembre: Lideratge, Motivació i Direcció d’Equips- Dimarts 9 d’octubre: Negociació i Gestió de Conflictes- Dimarts 13 de novembre: Comunicació Persuasiva- Dimarts 11 de desembre: Optimització del Temps- Dilluns 14 de Gener: Eines per a Ser més Eficaç

Formador: Josep Mas, professor a ESADE i especialista en Habilitats Directives.Horari: de 9.00 h a 13.30 h i de 15.00 h a 18.00 hPreu total: 225 € per sessió o bé un únic pagament de 1.000 € (El preu inclou dossier, materials, tutories virtuals, coffee break i dinars.) Places limitades a 8 persones

CAMBRER/AAMB

EXPERIÈNCIA(REF. CAMBRER)

Imprescindible experiència, idiomes i permís deresidència i treball o

nacionalitat andorrana

ANYÓSPARK NECESSITA INCORPORAR PER A LA TEMPORADA D’ESTIU

Interessats/ades, envieu CV indicant la referència al departament de RRHH, a

l’adreça electrò[email protected] o

al fax 73 73 79

Se cerca CAMBRER/A per treballar per a un restaurant d’Escaldes

Possibilitat d’horaris intensius.Imprescindible do de gents, puntualitat, experiència en el ram i bona presència.

Interessats/ades, contacteu amb Amalia o Isabel. Tel.: 820 722

CENTRE DE BELLESA CARITA (ANYÓSPARK)

ESTETICISTA-MASSATGISTA

Imprescindible experiència demostrable i nacionalitat

andorrana o permís de resi-dència i treball.

Interessades, envieu CVa l’adreça electrònica

[email protected]

BOTIGA DE MODASELECCIONA

VENEDOR/Aamb experiència

Indispensable català i castellài/o rus

Envieu curriculum vitae a:[email protected]

Multi nacional líder en el sector d’arranjaments itransformacions necessita incorporar modista:

OFERIM• Condicions laborals sati sfactòries• Possibilitat de jornada completa o mitja jornada• Salari en funció dels coneixements i la formació• Possibilitats de créixer professionalment

DEMANEM• Experiència i coneixements d’uti lització de

màquines de cosir semiindustrials• Do de gents i acti tud comercial• Català i castellà correctament parlats

(es valorarà el coneixement d’altres llengües)• Permís de treball• Incorporació immediata

Interessats, truqueu:Mati ns: 33 02 21 (Sra. Isa)

Tardes: 34 44 10 (Sra. Alícia)

Es necessita

Pizzeramb experiència

Tel. 354 622

Page 20: Diari del 17 d'agost de 2012

20 DivenDres, 17 D’agost Del 2012oci

AVÍSSi ets usuari de Mobiland clic!, recorda que has de passar per Andorra Telecom a identificar-te.Tens fins al 30 de novembre de 2012. Per a més informació, truca al 115.

MUSEUS- Museu Casa d’Areny-PlandolitOrdino. Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15 h a 20.00 h. Tel.: +(376) 836 908 Fax: +(376) 839 660 · [email protected] - Centre d’Art d’Escaldes-EngordanyAv. Carlemany, 30 (edifici de l’antic Cinema Valira), AD700 Escaldes-Engordany.Tel.: 802 255 i 890 875.www.e-e.ad · http://www.e-e.ad- Museu Iconogràfic Sant JordiEdifici Maragda - Ordino.Tel.: +(376) 838 338 · Fax: +(376) 826 [email protected] Museu Siadristyi - Museu de la MiniaturaEdifici Maragda - Ordino.Tel.: +(376) 838 338 · Fax: +(376) 826 [email protected] Museu Nacional de l’AutomòbilEncamp. Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h.Tel. i fax: +(376) 832 [email protected] - Museu Postal d’AndorraOrdino.Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h.Tel.: +(376) 839 760 · Fax: +(376) 839 [email protected] Museu Casa Cristo Horari: de dimarts a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15.00 h a 18.30 h. Diumenge tancat.Carrer dels Cavallers, 2. Encamp.Tel.: +(376) 833 [email protected] · www.encamp.ad- Casa RullCarrer Major, Sispony.Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h.Tel.: +(376) 836 919 · Fax: +(376) 835 [email protected] Casa de la VallCarrer de la Vall. Andorra la Vella.Horari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h. Tel.: 829 129. Entrada gratuïta.- Farga Rosell, Centre d’Interpretació del FerroHorari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h.Tel.: 829 129, 835 852 · Fax: 835 [email protected] - Museu del TabacAntiga Fàbrica Reig, c/ Dr. Palau, 17, Sant Julià de Lòria. Informació i reserves: Tel. 741 545.- Museu del PerfumAv. Carlemany, 115, 1a planta.Escaldes-Engordany.Horari: de dimarts a divendres de 10.00 h a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Dissabte de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Diumenge de 10.00 h a 14.00 h. Dilluns tancat. Tel.: 801 926. www.julia.ad-Museu d’Art Sacre Santa Eulàlia Encamp, església parroquial de Sta. Eulàlia.Tel.: 831 135.-Centre de Natura de la CortinadaHoraris: de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.00 h i de 15.00 a 17.00 h. Dissabte, de 10.00 a 13.00 h i de 15.00 a 18.00 h. Diumenge i dilluns tancat. Tel.: 849 849.-Museu de la moto Horaris: Dimecres i dijous de 10.00 h a 13.30 h i de 15.00 h a 19.00 h. Divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 15.00 h a 19.30 h. Dissabte, diumen-ge i festius, de 10.00 h a 13.30 h i de 15.00 h a 20.00 h. Dilluns i dimarts, tancat.Tel.: 853 444 - www.m2r.ad- Museu Obert de Geologia Roques al CarrerInformació: Oficina de Turisme.Plaça de la Rotonda, AD500 Andorra la Vella.Telèfons: (+376) 827 117 i 873 103.- Santuari de Meritxell Horari: dilluns de 9.00 a 13.00 h; de dimarts a dissabte de 9.00 a 13.00 h i diumenge tarda tancat. Telèfon i fax: 851 253.- Centre d’Interpretació Andorra RomànicaHorari: de dilluns a diumenge de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00 h.Telèfon i fax: 839 [email protected] MW - Museu de l’ElectricitatAv. de la Bartra s/n. Encamp. Tel: (+376) 739 111. www.museumw.ad. [email protected]: de dimarts a dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 15.00 h a 18.30 h.Diumenges i festius de 10.00 h a 14.00 h.- Centre d’Interpretació de l’Aigua i de la vall del MadriuAv. Carlemany, 8. Escaldes-Engordany. Tel: 890 879. [email protected], www. e-e.adHoraris de dilluns a dissabte de 09.30 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h. Diumenge: de 10.00 h a 13.00 h.

cartEllEra

Illa Carlemany Av. Carlemany, 68-72, Escaldes-Engordany - Tel.: 892 040 • Guiu Av. Salòria, 55, la Seu d’Urgell

madaGasCar 3En la nova entrega del film d’animació, el lleó Àlex, la zebra Marty, la hipopòtam Glò-ria i la girafa Melman faran tot el possible per poder tornar al zoo de Central Park, a Nova York.

PIraTEs (CaTaLÀ)El capità i els seus pirates s’embarquen en una missió gairebé impossible: derrotar els enemics Black Bellamy i Cutlass Liz a la cur-sa per aconseguir el premi al millor pirata de l’any.

BraVE (INdOmaBLE)Film d’animació sobre la Mèrida, una noia rebel que viu a l’època medieval. Els seus pares ja no saben què fer per calmar el seu caràcter impetuós.

TEdHistòria d’un home adult que té un ós de pe-luix que va cobrar vida com a resultat d’un desig d’infància i que no ha marxat mai del seu costat.

PrOmETHEUsHistòria d’un grup d’exploradors que desco-breixen una pista que pot portar a conèixer l’origen de la humanitat a la terra, embarcats en un viatge emocionant als racons més fos-cos de l’univers.

EL LEGadO dE BOUrNENova entrega de les peripècies de Jason Bourne, un agent que pertany a un progra-ma secret del Govern. Bourne haurà d’inten-tar mantenir-se en vida quan el seu progra-ma esdevé una amenaça.

Cinemes Illa Carlemany

BraVE (INdOmaBLE) Dv., ds. i dg.: 16.00, 18.00, 20.10, 22.30

PIraTEs (CaTaLÀ) Dv., ds. i dg.: 16.15, 18.30, 20.30

madaGasCar 3 Dv., ds. i dg.: 17.00

EL LEGadO dE BOUrNE Dv., ds. i dg.: 16.15,19.00, 22.15

TEd Dv., ds. i dg.: 15.50, 18.10, 20.20, 22.40

PrOmETHEUs 3d Dv., ds. i dg.: 19.15, 22.15

EL CaBaLLErO OsCUrO, La LEYENda rENaCE Dv., ds. i dg.: 22.00

EL CaBaLLErO OsCUrO, La LEYENda rENaCEConclusió de la trilogia The Dark Knight del director Christopher Nolan. Han passat vuit anys des que Batman desaparegués en la foscor, però ara haurà de tornar per comba-tre un terrorista.

Page 21: Diari del 17 d'agost de 2012

oci 21DivenDres, 17 D’agost Del 2012

URGÈNCIESServei Urgent Mèdic (SUM) 116 Hospital de Meritxell 871 000Urgències (la Seu) 973 35 29 42Hospital (la Seu) 973 35 00 50Transport Sanitari Programat 871 116Creu Roja 808 225Policia 110Policia Municipal (la Seu) 092Mossos d’Esquadra 088Bombers 118 Bombers (la Seu) 085Ambulància (la Seu) 973 35 33 35 FEDA (avaries) 145 Andorra Telecom (Avaries/Aten. al client) 115Andorra Telecom (Inf. nacional) 111Andorra Telecom (Inf. internacional) 119

INSTITUCIONSGovern d’Andorra 875 700Ajuntament de la Seu 973 35 00 10Tràmits de Govern 150 CASS 870 870Oficina d’Immigració 872 072Cambra de Comerç 809 292Trànsit 1802 1802Ambaixada espanyola 800 030 Consolat espanyol 800 080Ambaixada francesa 736 700Ambaixada portuguesa 805 305Batllia 870 730Sindicatura 877 877 Bisbat d’Urgell 973 35 00 54

COMUNS Canillo 751 036Encamp 873 200 Ordino 878 100La Massana 736 900 Andorra la Vella 873 100Sant Julià de Lòria 871 700 Escaldes-Engordany 890 890

SERVEIS Mobilitat 1802 1802Serveis Funeraris Sixto 807 180 Pompes Fúnebres And. 822 466Pompes Fúnebres Valls 866 632 Correus (la Seu) 973 35 07 24Correus francesos 820 408Correus espanyols 820 257

INFORMACIÓ TURÍSTICAOficina Nacional de Turisme 820 214Canillo 751 090Encamp 731 000Oficina de Turisme d’Ordino 878 173La Massana 835 693Andorra la Vella 873 103Sant Julià de Lòria 744 045Escaldes-Engordany 820 963Turisme de la Seu 973 35 15 11

BIBLIOTEQUESNacional 826 445Pública de Govern 828 750Canillo 851 888Ordino 878 136Escaldes-Engordany 890 890Sant Julià de Lòria 844 044La Massana 736 910Encamp 732 704Pas de la Casa 856 787Biblioteca de la Seu 973 36 06 66

AUTOBUSOSAlsina Graells 827 379 / 973 35 00 20Bus Blues 362 324 / [email protected] Interurbana Andorrana, S.A. 806 555 / www.interurbana.adHispano Andorrana (+376) 807 000www.andorrabus.comHispano Igualadina 803 789 / (+34) 977 77 06 98Nadal 805 151 / (+34) 902 40 50 40 e-mail: [email protected] (Autocars) 803 789 e-mail: [email protected] 820 907 / (+34) 96 349 67 67Viatjes Montmantell 807 444 www.andorralleida.comViatges Soldevila 828 117

FARMÀCIES DE GUÀRDIAAndorra la Vella Farmàcia GuerreroAv. Carlemany, 61 - Tel.: 801 859Pas de La Casa Farmàcia del PasC/ Major, 1 - Tel.: 755 860 - 352 711

TELÈFONS

Publica’t a Espanya: www.andorra.guiaon.ad

SOLu

ciO

NS N

. 2.1

15

SOLu

ciON

S 1.

515

SudOku NÚM. 1.516HORÒSCOP

1 3 56 7 9

4 5 68 3 7 41 5 3 6

2 8 42 8 7 3

2 1 59 5 1 6

SUDOKU NÚM. 996

SO

LU

CIO

NS

N.

99

5

Completa el taulell dividit en nou quadrats (81 caselles), dis-posats en nou fi les i columnes, emplenant les cel.les amb nú-meros de l’1 al 9 sense que es repeteixi cap xifra a la fi la, ni a la columna, ni al requadre.

Universitat de Lleida http://sudoku.udl.cat

Aquest dia, per cap motiu prenguis de-cisions brusques, no serà un bon moment per fer canvis a la llar, perquè et sortirien malament.

És possible que aquest dia la teva ment caigui en una espiral i que no et puguis concentrar en res, el millor que pots fer és buscar dis-traccions.

Evita els manejos de diners arriscats, po-dries tenir fortes pèr-dues per deixar-te dur per impulsos. No dis-cuteixis amb la teva parella.

Pots estar molt brusc i alterat i això podrà provocar-te proble-mes. No renyis amb els teus amics perquè podries perdre la seva amistat.

Aquest dia procura no realitzar moviments de diners importants, perquè no resultarien bé. En la llar revisa els desperfectes i arre-gla’ls.

Aquest dia no facis ni diguis res que no ha-gis calculat bé perquè, si actues per impuls, podries tenir seriosos problemes amb els teus caps.

Evita els viatges, po-drien presentar-se situacions molt desa-gradables. No exposis les teves idees, espe-cialment si no les has analitzat bé.

És possible que aquest dia hagis de retornar un préstec o pagar un deute de forma sobta-da. D’una forma o al-tra, hauràs de ser molt curós.

No et confi ïs en la feina, no tots els que t’envolten et volen bé. Amb la parella evita les discussions, per-què les coses es podri-en tòrcer.

Cada dia que pas-sa estàs més alterat i enutjat en qüestions de treball, però ja es-tàs estenent el teu mal humor a les teves rela-cions personals.

És possible que ha-gin moltes coses que et molestin en relació amb la teva família, però no serà discutint com resoldràs les co-ses.

Es poden complicar molt les coses per a tu, en qüestions de treball pot sorgir algun tipus de trava. Cuida la teva salut, no desatenguis el teu cos.

ANUNCIS BREUS

AQ

UA

RI

21 g

ener

- 19

febr

erES

CO

RPÍ

24

oct.

- 22

nov

.LL

24 ju

liol -

23 ag

ost

TAU

RE

21 ab

ril -

21 m

aig

PEIX

OS

20 fe

brer

- 20

mar

çSA

GIT

AR

I 23

nov

. - 21

des

.V

ERG

E 24

agos

t - 23

set.

BES

SON

S 22

maig

- 21

juny

CA

PRIC

OR

N

22 d

es. -

20 g

ener

CR

AN

C22

juny

- 23

julio

l B

ALA

A

24 se

tem

bre -

23 o

ct.À

RIE

S 21

mar

ç - 20

abril

OCI14 DILLUNS 15 DE FEBRER DE 2010

Artificial Intelligence Research Group. University of Lleida

Solution #1 [11/02/2010]2 4 1 3 6 5 7 9 85 6 7 8 2 9 3 4 13 9 8 4 1 7 5 2 6

8 3 6 2 7 4 1 5 91 5 4 9 3 8 2 6 77 2 9 6 5 1 8 3 4

4 1 2 5 8 6 9 7 36 8 3 7 9 2 4 1 59 7 5 1 4 3 6 8 2

Solution #2 [11/02/2010]2 5 6 9 1 7 8 4 38 9 4 3 6 2 5 7 17 1 3 4 8 5 6 2 9

5 4 1 6 3 8 2 9 73 8 7 2 5 9 1 6 46 2 9 7 4 1 3 5 8

9 3 5 1 2 4 7 8 64 6 8 5 7 3 9 1 21 7 2 8 9 6 4 3 5

Solution #3 [11/02/2010]8 2 3 5 1 7 6 4 91 9 5 4 2 6 8 7 37 4 6 3 9 8 2 5 1

3 5 1 6 4 2 7 9 89 7 4 8 3 1 5 2 66 8 2 9 7 5 1 3 4

2 3 7 1 8 4 9 6 54 6 8 2 5 9 3 1 75 1 9 7 6 3 4 8 2

Solution #4 [11/02/2010]6 5 2 1 7 3 4 9 81 3 8 4 2 9 5 7 64 9 7 8 6 5 1 2 3

7 2 5 3 9 4 6 8 19 4 6 2 8 1 7 3 58 1 3 6 5 7 9 4 2

3 6 9 5 4 2 8 1 75 7 1 9 3 8 2 6 42 8 4 7 1 6 3 5 9

Solution #5 [11/02/2010]3 9 2 7 1 6 5 8 44 1 5 8 3 2 9 6 77 6 8 4 9 5 1 2 3

1 7 4 3 6 8 2 5 98 3 9 2 5 7 6 4 12 5 6 9 4 1 7 3 8

6 4 1 5 8 9 3 7 25 8 7 1 2 3 4 9 69 2 3 6 7 4 8 1 5

Solution #6 [11/02/2010]5 9 7 6 4 8 1 2 31 8 2 5 3 9 7 6 44 6 3 2 1 7 8 5 9

7 3 5 4 6 1 9 8 29 4 6 8 7 2 5 3 12 1 8 3 9 5 4 7 6

6 5 4 1 8 3 2 9 73 2 9 7 5 4 6 1 88 7 1 9 2 6 3 4 5

Solution #7 [11/02/2010]5 4 3 8 6 1 9 2 77 1 6 3 2 9 4 5 82 9 8 5 4 7 1 6 3

9 8 1 6 7 5 3 4 26 5 2 4 3 8 7 1 93 7 4 1 9 2 5 8 6

1 6 5 7 8 3 2 9 44 3 9 2 1 6 8 7 58 2 7 9 5 4 6 3 1

Solution #8 [11/02/2010]1 5 7 9 3 2 6 8 42 9 4 8 6 5 7 3 13 8 6 1 4 7 9 5 2

8 4 1 3 7 6 5 2 95 6 9 2 1 8 4 7 37 3 2 5 9 4 1 6 8

9 1 5 7 2 3 8 4 64 7 3 6 8 1 2 9 56 2 8 4 5 9 3 1 7

IMMOBILIÀRIES

VENDESPiso Príncipe de Via-na, de 4 habitaciones, con 140m2, 2 baños y párquing incluido. 220.000€. Tel.: 973 212 121.Zona Alta. Piso 230m2, 5 habitaciones, 3 baños, dos plazas de garaje y trastero. 570.000€. Tel.: 973 212 121.Venc fi nca de més de 7 hectàrees als Omellons (les Garrigues) que es pot explotar com a pedrera. Rica en pedra calcària. Interessats contactar amb Carme. Tel.: 653 880 181.Tàrrega, piso en el centro, reformado, 3 habitaciones, con garaje. 120.000€. Tel.: 973 212 121.Terreno rústico, con casita Sudanell, de 1.700m2 a 48.000€, y en Mollerussa de 1.000m2 a 63.000€. Tel.: 973 212 121.Pardiñas. Piso en per-fecto estado, 3 habita-ciones, ascensor, con pk. y trastero incluido en precio. 180.000€. Tel.: 973 212 121.Nau Lleida, amb ofi cines i tots els ser-veis, per entrar demà. 450m2 a 283.500€. Tel.: 973 212 121.Sobreático loft , con gran terraza, amue-

blado y con electro-domésticos. 96.000€. Tel.: 600 994 252.Particular. Vendo apartamento 2 habi-taciones, cocina inde-pendiente, junto Prat de la Riba. Año 2007. 150.000€. Párquing opcional. Tel.: 629 722 416.Casa adossada a Vilanova de Bellpuig, casi nova (2 anys), de 90m2, amb jardí de 50m, garatge i traster. 4 habitacions, saló de 23m2, cuina offi ce, 1 bany i 1 aseo. Preu: 152.000€. Tel.: 645 942 574, Alberto. Piso seminuevo zona Barris Nord: 101m2, 4 habitaciones, 2 baños, exterior, párquing in-cluido. 180.000€. Par-ticular. Tel.: 629 722 416.

www.mariajosegilart.comwww.mariajosegilart.comApartamento año 2006, cocina indepen-diente, 2 habitacio-nes dobles. Exterior. Párquing incluido. 126.000€. Tel.: 600 994 252.Zona Doctora Cas-tells: piso de 3 habi-taciones, terraza de 60m2, con ascensor. 135.000€. Tel.: 973 212 121.Nave Polígono els Frares. Nave venta 600m2 a 424.000€ o al-

quiler 600m2 a 1.400€. Tel.: 973 21 21 21.Zona Cappont, piso de 3 habitaciones, 2 baños, párquing y trastero, zona comu-nitaria, con piscina. 220.000€. Tel.: 973 21 21 21.Zona Bordeta, apar-tamento de 2 habi-taciones, en perfecto estado. 108.000€. Tel.: 973 21 21 21.

Tàrrega solar industrial

amb tots els serveis. Parcel·la de 5000m2.

Bon preu Tel. 973 314 387

Apartamento 2 dor-mitorios, cocina in-dependiente, baño completo, en Cam-brils, primera línea. 172.000€. Con pár-quing incluido. Tel.: 686 646 726 - 977 791 877.Ático dúplex, 1 hab., zona Esquirol, amue-blado y equipado, 2 terrazas, una con barbacoa. Párquing y piscina. 170.000€. Tel.: 686 646 726 - 977 791 877.Primerísima línea de mar, 3a planta, ascen-sor, dos hab., vistas al mar. 170.000€. Con piscina. Tel.: 686 646 726 - 977 791 877.Es ven casa unifami-liar a Vilafortuny. 3 hab., 2 banys, asso-

lellada. Amoblada. Vistes al mar. 100m2 construïts, 100m2 jar-dí. Xamfrà. Piscina comunitària. 230.000€. Negociable. Tel.: 670 530 028.Zona Vielha: casa de 165m2, 4 habitaciones, 4 baños, 637.000€, to-talmente amueblada y decorada. Tel.: 973 21 21 21.Apartamento 1a línea Cambrils, 2 habitacio-nes, cocina individual y párquing. 165.000€. Tel.: 670 207 989 - 977 838 958.Oportunidad. Ático en Cambrils puerto, 2 dormitorios, párquing opcional en la misma fi nca. 175.000€. Tel.: 670 207 989 - 977 838 958.Borges Blanques. Par-ticular. Piso de 94m2, 3 hab., trastero, a.a., calefacción, párquing. Reformado. Sólo pin-tar. Ganga. 115.000€. Tel.: 679 134 830.Es ven casa Vilanova de Meià, a reformar, bones vistes, fàcil ac-cés. 75.000€. Tel.: 659 383 310.

LLOGUERSNau de 500m2 Pol. Frares, amb ofi cines, banys, sala de juntes i instal·lacions fetes. Per començar activitat demà. 1.000€. Tel.: 973 21 21 21.Cappont, zona Cam-pus, apartamentos

obra nueva amuebla-dos de 65m2, con 2 habitaciones 595€ y de 125m2, con 4 habi-taciones, a 800€. Tel.: 973 212 121. Nau Polígon Meca-nova, 450m2, amb ofi -cines. 1.200€. Tel.: 973 21 21 21.

ALQUILO Con posible opción a

compra OBRA NUEVA TORREFARRERA2 hab. 500 €3 hab. 550 €

Tel. promotora 973 23 75 06

Cappont, pisos de obra nueva 3 habitaci-ones y 2 baños. 536€. Tel.: 973 212 121. Apartamento 2 habi-taciones zona Alta, amueblado. Semi-nuevo. 450€. Tel.: 600 994 252.Pardiñas, pisos de obra nueva 2 habita-ciones, 539€. Tel.: 973 212 121.Ático reformado en zona Alta, con terraza de 25m2. 2 habitacio-nes dobles. 450€. Tel.: 600 994 252.Magí Morera: 2 habi-taciones, amueblado. Seminuevo. 500€. Tel.: 600 994 252.Particular. Alquilo piso de 2 habitaciones junto a Prat de la Riba, seminuevo, cocina in-dependiente, calefac-ción individual a gas, amueblado. 550€. Tel.: 629 722 416.

Estudio seminuevo en zona Alta, con gran terraza. 380€. Tel.: 600 994 252.Zona Cappont: ático dúplex seminuevo de 2 habitaciones. Amueblado. Posibili-dad de opción a com-pra. 550€. Tel.: 600 994 252.Jaume II, 2 habitacio-nes. Excelentes vistas. Párquing incluido. 600€. Tel.: 600 994 252.Cappont. Moblat. 3 hab. Tel.: 659 464 516.Nave Polígono els Frares. Nave alquiler 600m2 a 1.400€. Tel.: 973 21 21 21.Lloguem trasters de 3m2 a 24m2. Ben situ-ats. Tel.: 686 095 895.

TRASPÀSVending de tabac en traspàs. Ple funciona-ment. Mínima inver-sió. Amb cartera de clients fi xa. Interessats trucar al tel.: 651 90 41 68. De 10 a 11 del matí i de 15.30 a 16.30 de la tarda. Cafeteria-pizzeria a Castellserà. 38.600€ negociable. Tel.: 600 862 001. Marc.

FEINA

OFERTESExperiencia, profesi-onalidad en fontane-ría, calefacción y gas.

Busca trabajo. Tel.: 630 769 054.

DEMANDES

ACTIVIDAD EXTRA

Trabajos caseros. Confeccione bolígra-fos, barcos, collares,

mecheros Tel. 902 999 997

Ahora gane 1.500€ trabajando, manuali-dades en casa. Envían material. 902 933 468.Escola d’art, necessi-ta model. Interessats/des adreceu-vos al tel.: 973 310 486.Se busca socio/a para tienda de ropa en Lleida. Av. Blondel, 82. Tel.: 973 267 771. Se necesitan asesoras de belleza. Formación a cargo de la empresa Horario fl exible. Tel.: 692 035 634.

VARIS

COMPRESCompro oro-plata y papeletas de empeño. Tel.: 675 883 815.Compro discos, li-bros, tebeos, cromos, postales, novelas, muñecas, scalextric, etc. Tel.: 669 548 488.

ALTRES

Es fan repartiments i transports, tardes i cap de setmana. Dis-ponible amb porta elevadora. Tel.: 619 708 357.

Se realizan masajes

EXCLUSIVAMENTE con fi nes TERAPEUTICOS.

Concertar hora Tel. 635 690 391

ESOTERISME

Amor, futuro 806 556139. Teresa Vidente. Visa 914 761003.

Adultos,máximo 1,49 €

AG. MATRIMONIALS

AGENCIA MATRIMONIAL

COSM www.agenciamatrimonial.com Tel. 934 877 180

Hombre 55 años bus-ca pareja con fi nes serios. Particular. Tel.: 669 793 415.

CONTACTES/RELAX

Zona Tárrega, masa-jista joven, alta, del-gada y rubia. Tel.: 660 590 967. Necesitamos hom-bres para sexo con señoras. Tel.: 902 944 006. Chica pueblo. Sexo gratis. Tel.: 636 366 297.

PREU PER PARAULES (PARAULA→0.33 €/DIA MÍNIM 5 PARAULES ● 1 MÒDUL→9.50 €/DIA MÀXIM 25 PARAULES ● 2 MÒDULS→17.50 €/DIA MÀXIM 50 PARAULES) ● PER ANUNCIAR-SE EN AQUESTA SECCIÓ, TRUQUI AL 973 260 065 de dilluns a divendres

MOTS ENcrEuaTS NÚM. 2.116

HORÒSCOP

1 3 56 7 9

4 5 68 3 7 41 5 3 6

2 8 42 8 7 3

2 1 59 5 1 6

SUDOKU NÚM. 996

SO

LU

CIO

NS

N.

99

5

Completa el taulell dividit en nou quadrats (81 caselles), dis-posats en nou fi les i columnes, emplenant les cel.les amb nú-meros de l’1 al 9 sense que es repeteixi cap xifra a la fi la, ni a la columna, ni al requadre.

Universitat de Lleida http://sudoku.udl.cat

Aquest dia, per cap motiu prenguis de-cisions brusques, no serà un bon moment per fer canvis a la llar, perquè et sortirien malament.

És possible que aquest dia la teva ment caigui en una espiral i que no et puguis concentrar en res, el millor que pots fer és buscar dis-traccions.

Evita els manejos de diners arriscats, po-dries tenir fortes pèr-dues per deixar-te dur per impulsos. No dis-cuteixis amb la teva parella.

Pots estar molt brusc i alterat i això podrà provocar-te proble-mes. No renyis amb els teus amics perquè podries perdre la seva amistat.

Aquest dia procura no realitzar moviments de diners importants, perquè no resultarien bé. En la llar revisa els desperfectes i arre-gla’ls.

Aquest dia no facis ni diguis res que no ha-gis calculat bé perquè, si actues per impuls, podries tenir seriosos problemes amb els teus caps.

Evita els viatges, po-drien presentar-se situacions molt desa-gradables. No exposis les teves idees, espe-cialment si no les has analitzat bé.

És possible que aquest dia hagis de retornar un préstec o pagar un deute de forma sobta-da. D’una forma o al-tra, hauràs de ser molt curós.

No et confi ïs en la feina, no tots els que t’envolten et volen bé. Amb la parella evita les discussions, per-què les coses es podri-en tòrcer.

Cada dia que pas-sa estàs més alterat i enutjat en qüestions de treball, però ja es-tàs estenent el teu mal humor a les teves rela-cions personals.

És possible que ha-gin moltes coses que et molestin en relació amb la teva família, però no serà discutint com resoldràs les co-ses.

Es poden complicar molt les coses per a tu, en qüestions de treball pot sorgir algun tipus de trava. Cuida la teva salut, no desatenguis el teu cos.

ANUNCIS BREUS

AQ

UARI

21

gene

r - 19

febr

erES

CORP

Í 24

oct. -

22 no

v.LL

24 ju

liol -

23 ag

ost

TAUR

E 21

abril

- 21 m

aig

PEIX

OS

20 fe

brer

- 20 m

arçSA

GIT

ARI

23

nov.

- 21 d

es.VE

RGE

24 ag

ost -

23 se

t.BE

SSO

NS

22 m

aig - 2

1 jun

y

CAPR

ICO

RN

22 de

s. - 20

gene

rCR

AN

C22

juny

- 23 j

uliol

BALA

NÇA

24

setem

bre -

23 oc

t.À

RIES

21

març

- 20 a

bril

OCI14 DILLUNS 15 DE FEBRER DE 2010

Artificial Intelligence Research Group. University of Lleida

Solution #1 [11/02/2010]2 4 1 3 6 5 7 9 85 6 7 8 2 9 3 4 13 9 8 4 1 7 5 2 6

8 3 6 2 7 4 1 5 91 5 4 9 3 8 2 6 77 2 9 6 5 1 8 3 4

4 1 2 5 8 6 9 7 36 8 3 7 9 2 4 1 59 7 5 1 4 3 6 8 2

Solution #2 [11/02/2010]2 5 6 9 1 7 8 4 38 9 4 3 6 2 5 7 17 1 3 4 8 5 6 2 9

5 4 1 6 3 8 2 9 73 8 7 2 5 9 1 6 46 2 9 7 4 1 3 5 8

9 3 5 1 2 4 7 8 64 6 8 5 7 3 9 1 21 7 2 8 9 6 4 3 5

Solution #3 [11/02/2010]8 2 3 5 1 7 6 4 91 9 5 4 2 6 8 7 37 4 6 3 9 8 2 5 1

3 5 1 6 4 2 7 9 89 7 4 8 3 1 5 2 66 8 2 9 7 5 1 3 4

2 3 7 1 8 4 9 6 54 6 8 2 5 9 3 1 75 1 9 7 6 3 4 8 2

Solution #4 [11/02/2010]6 5 2 1 7 3 4 9 81 3 8 4 2 9 5 7 64 9 7 8 6 5 1 2 3

7 2 5 3 9 4 6 8 19 4 6 2 8 1 7 3 58 1 3 6 5 7 9 4 2

3 6 9 5 4 2 8 1 75 7 1 9 3 8 2 6 42 8 4 7 1 6 3 5 9

Solution #5 [11/02/2010]3 9 2 7 1 6 5 8 44 1 5 8 3 2 9 6 77 6 8 4 9 5 1 2 3

1 7 4 3 6 8 2 5 98 3 9 2 5 7 6 4 12 5 6 9 4 1 7 3 8

6 4 1 5 8 9 3 7 25 8 7 1 2 3 4 9 69 2 3 6 7 4 8 1 5

Solution #6 [11/02/2010]5 9 7 6 4 8 1 2 31 8 2 5 3 9 7 6 44 6 3 2 1 7 8 5 9

7 3 5 4 6 1 9 8 29 4 6 8 7 2 5 3 12 1 8 3 9 5 4 7 6

6 5 4 1 8 3 2 9 73 2 9 7 5 4 6 1 88 7 1 9 2 6 3 4 5

Solution #7 [11/02/2010]5 4 3 8 6 1 9 2 77 1 6 3 2 9 4 5 82 9 8 5 4 7 1 6 3

9 8 1 6 7 5 3 4 26 5 2 4 3 8 7 1 93 7 4 1 9 2 5 8 6

1 6 5 7 8 3 2 9 44 3 9 2 1 6 8 7 58 2 7 9 5 4 6 3 1

Solution #8 [11/02/2010]1 5 7 9 3 2 6 8 42 9 4 8 6 5 7 3 13 8 6 1 4 7 9 5 2

8 4 1 3 7 6 5 2 95 6 9 2 1 8 4 7 37 3 2 5 9 4 1 6 8

9 1 5 7 2 3 8 4 64 7 3 6 8 1 2 9 56 2 8 4 5 9 3 1 7

IMMOBILIÀRIES

VENDESPiso Príncipe de Via-na, de 4 habitaciones, con 140m2, 2 baños y párquing incluido. 220.000€. Tel.: 973 212 121.Zona Alta. Piso 230m2, 5 habitaciones, 3 baños, dos plazas de garaje y trastero. 570.000€. Tel.: 973 212 121.Venc fi nca de més de 7 hectàrees als Omellons (les Garrigues) que es pot explotar com a pedrera. Rica en pedra calcària. Interessats contactar amb Carme. Tel.: 653 880 181.Tàrrega, piso en el centro, reformado, 3 habitaciones, con garaje. 120.000€. Tel.: 973 212 121.Terreno rústico, con casita Sudanell, de 1.700m2 a 48.000€, y en Mollerussa de 1.000m2 a 63.000€. Tel.: 973 212 121.Pardiñas. Piso en per-fecto estado, 3 habita-ciones, ascensor, con pk. y trastero incluido en precio. 180.000€. Tel.: 973 212 121.Nau Lleida, amb ofi cines i tots els ser-veis, per entrar demà. 450m2 a 283.500€. Tel.: 973 212 121.Sobreático loft , con gran terraza, amue-

blado y con electro-domésticos. 96.000€. Tel.: 600 994 252.Particular. Vendo apartamento 2 habi-taciones, cocina inde-pendiente, junto Prat de la Riba. Año 2007. 150.000€. Párquing opcional. Tel.: 629 722 416.Casa adossada a Vilanova de Bellpuig, casi nova (2 anys), de 90m2, amb jardí de 50m, garatge i traster. 4 habitacions, saló de 23m2, cuina offi ce, 1 bany i 1 aseo. Preu: 152.000€. Tel.: 645 942 574, Alberto. Piso seminuevo zona Barris Nord: 101m2, 4 habitaciones, 2 baños, exterior, párquing in-cluido. 180.000€. Par-ticular. Tel.: 629 722 416.

www.mariajosegilart.comwww.mariajosegilart.comApartamento año 2006, cocina indepen-diente, 2 habitacio-nes dobles. Exterior. Párquing incluido. 126.000€. Tel.: 600 994 252.Zona Doctora Cas-tells: piso de 3 habi-taciones, terraza de 60m2, con ascensor. 135.000€. Tel.: 973 212 121.Nave Polígono els Frares. Nave venta 600m2 a 424.000€ o al-

quiler 600m2 a 1.400€. Tel.: 973 21 21 21.Zona Cappont, piso de 3 habitaciones, 2 baños, párquing y trastero, zona comu-nitaria, con piscina. 220.000€. Tel.: 973 21 21 21.Zona Bordeta, apar-tamento de 2 habi-taciones, en perfecto estado. 108.000€. Tel.: 973 21 21 21.

Tàrrega solar industrial

amb tots els serveis. Parcel·la de 5000m2.

Bon preu Tel. 973 314 387

Apartamento 2 dor-mitorios, cocina in-dependiente, baño completo, en Cam-brils, primera línea. 172.000€. Con pár-quing incluido. Tel.: 686 646 726 - 977 791 877.Ático dúplex, 1 hab., zona Esquirol, amue-blado y equipado, 2 terrazas, una con barbacoa. Párquing y piscina. 170.000€. Tel.: 686 646 726 - 977 791 877.Primerísima línea de mar, 3a planta, ascen-sor, dos hab., vistas al mar. 170.000€. Con piscina. Tel.: 686 646 726 - 977 791 877.Es ven casa unifami-liar a Vilafortuny. 3 hab., 2 banys, asso-

lellada. Amoblada. Vistes al mar. 100m2 construïts, 100m2 jar-dí. Xamfrà. Piscina comunitària. 230.000€. Negociable. Tel.: 670 530 028.Zona Vielha: casa de 165m2, 4 habitaciones, 4 baños, 637.000€, to-talmente amueblada y decorada. Tel.: 973 21 21 21.Apartamento 1a línea Cambrils, 2 habitacio-nes, cocina individual y párquing. 165.000€. Tel.: 670 207 989 - 977 838 958.Oportunidad. Ático en Cambrils puerto, 2 dormitorios, párquing opcional en la misma fi nca. 175.000€. Tel.: 670 207 989 - 977 838 958.Borges Blanques. Par-ticular. Piso de 94m2, 3 hab., trastero, a.a., calefacción, párquing. Reformado. Sólo pin-tar. Ganga. 115.000€. Tel.: 679 134 830.Es ven casa Vilanova de Meià, a reformar, bones vistes, fàcil ac-cés. 75.000€. Tel.: 659 383 310.

LLOGUERSNau de 500m2 Pol. Frares, amb ofi cines, banys, sala de juntes i instal·lacions fetes. Per començar activitat demà. 1.000€. Tel.: 973 21 21 21.Cappont, zona Cam-pus, apartamentos

obra nueva amuebla-dos de 65m2, con 2 habitaciones 595€ y de 125m2, con 4 habi-taciones, a 800€. Tel.: 973 212 121. Nau Polígon Meca-nova, 450m2, amb ofi -cines. 1.200€. Tel.: 973 21 21 21.

ALQUILO Con posible opción a

compra OBRA NUEVA TORREFARRERA2 hab. 500 €3 hab. 550 €

Tel. promotora 973 23 75 06

Cappont, pisos de obra nueva 3 habitaci-ones y 2 baños. 536€. Tel.: 973 212 121. Apartamento 2 habi-taciones zona Alta, amueblado. Semi-nuevo. 450€. Tel.: 600 994 252.Pardiñas, pisos de obra nueva 2 habita-ciones, 539€. Tel.: 973 212 121.Ático reformado en zona Alta, con terraza de 25m2. 2 habitacio-nes dobles. 450€. Tel.: 600 994 252.Magí Morera: 2 habi-taciones, amueblado. Seminuevo. 500€. Tel.: 600 994 252.Particular. Alquilo piso de 2 habitaciones junto a Prat de la Riba, seminuevo, cocina in-dependiente, calefac-ción individual a gas, amueblado. 550€. Tel.: 629 722 416.

Estudio seminuevo en zona Alta, con gran terraza. 380€. Tel.: 600 994 252.Zona Cappont: ático dúplex seminuevo de 2 habitaciones. Amueblado. Posibili-dad de opción a com-pra. 550€. Tel.: 600 994 252.Jaume II, 2 habitacio-nes. Excelentes vistas. Párquing incluido. 600€. Tel.: 600 994 252.Cappont. Moblat. 3 hab. Tel.: 659 464 516.Nave Polígono els Frares. Nave alquiler 600m2 a 1.400€. Tel.: 973 21 21 21.Lloguem trasters de 3m2 a 24m2. Ben situ-ats. Tel.: 686 095 895.

TRASPÀSVending de tabac en traspàs. Ple funciona-ment. Mínima inver-sió. Amb cartera de clients fi xa. Interessats trucar al tel.: 651 90 41 68. De 10 a 11 del matí i de 15.30 a 16.30 de la tarda. Cafeteria-pizzeria a Castellserà. 38.600€ negociable. Tel.: 600 862 001. Marc.

FEINA

OFERTESExperiencia, profesi-onalidad en fontane-ría, calefacción y gas.

Busca trabajo. Tel.: 630 769 054.

DEMANDES

ACTIVIDAD EXTRA

Trabajos caseros. Confeccione bolígra-fos, barcos, collares,

mecheros Tel. 902 999 997

Ahora gane 1.500€ trabajando, manuali-dades en casa. Envían material. 902 933 468.Escola d’art, necessi-ta model. Interessats/des adreceu-vos al tel.: 973 310 486.Se busca socio/a para tienda de ropa en Lleida. Av. Blondel, 82. Tel.: 973 267 771. Se necesitan asesoras de belleza. Formación a cargo de la empresa Horario fl exible. Tel.: 692 035 634.

VARIS

COMPRESCompro oro-plata y papeletas de empeño. Tel.: 675 883 815.Compro discos, li-bros, tebeos, cromos, postales, novelas, muñecas, scalextric, etc. Tel.: 669 548 488.

ALTRES

Es fan repartiments i transports, tardes i cap de setmana. Dis-ponible amb porta elevadora. Tel.: 619 708 357.

Se realizan masajes

EXCLUSIVAMENTE con fi nes TERAPEUTICOS.

Concertar hora Tel. 635 690 391

ESOTERISME

Amor, futuro 806 556139. Teresa Vidente. Visa 914 761003.

Adultos,máximo 1,49 €

AG. MATRIMONIALS

AGENCIA MATRIMONIAL

COSM www.agenciamatrimonial.com Tel. 934 877 180

Hombre 55 años bus-ca pareja con fi nes serios. Particular. Tel.: 669 793 415.

CONTACTES/RELAX

Zona Tárrega, masa-jista joven, alta, del-gada y rubia. Tel.: 660 590 967. Necesitamos hom-bres para sexo con señoras. Tel.: 902 944 006. Chica pueblo. Sexo gratis. Tel.: 636 366 297.

PREU PER PARAULES (PARAULA→0.33 €/DIA MÍNIM 5 PARAULES ● 1 MÒDUL→9.50 €/DIA MÀXIM 25 PARAULES ● 2 MÒDULS→17.50 €/DIA MÀXIM 50 PARAULES) ● PER ANUNCIAR-SE EN AQUESTA SECCIÓ, TRUQUI AL 973 260 065 de dilluns a divendres

agENda i ExpOSiciONSESCALDES-ENGORDANY

PUB CALIFASímbols, vint símbols comercials universalment coneguts. Mos-tra organitzada per l’Associació de Dissenyadors Professionals d’An dorra (ADPA).

CENTRE D’ART D’ESCALDES (CAEE)A l’ombra del romànic presenta ceràmiques amb motius romà-nics obra de Judith Pellicer.

CENTRE D’ART D’ESCALDES (CAEE)Joan Miró, el jardí de les meravelles mostra 60 litografies i gravats produïts pel pintor entre 1953 i 1981. Fins al 30 de setembre.

ESPAI 29Ángel Calvente ven tota la seva pintura i escultura en la mostra Ressorgir, l’última que acollirà la galeria. Fins a finals d’agost.

MUSEU DEL PERFUMEl museu exposa Perfums, famo-sos i tabac, fotografies d’icones del cinema amb una cigarreta als dits, com Marilyn Monroe.

ANDORRA LA VELLA

GALERIA LAMÀ DELA MARMostra de pintura de Francisco Sánchez. A partir del 2 d’agost.

RESTAURANT LA BOHÈMEEl restaurant La Bohème, a Pyrénées, s’estrena com a espai expositiu amb Blawing, d’Eve Ariza. Fins al 9 de setembre.

ORDINO

CENTRE HISTÒRICOrdino reviu. Fotografies de fi-nals del segle XIX i principis del segle XX que s’exposen al centre històric. Fins al 16 de setembre.

LA MASSANA

MUSEU DEL CÒMICLa Massana Còmic presenta l’exposició Portades de còmic, un recull d’una trentena de porta-des originals de diversos autors d’èpoques diferents. Fins al 27 de setembre.

MÓN BOHEMIEl pub exposa De la foscor a la llum, quadres de la pintora au-todidacta Rocío García. Fins a mitjans d’octubre.

SANT JULIÀ DE LÒRIA

MUSEU DEL TABACMostra de la col·lecció de pintu-ra russa del segle XX de Dolores Tomás. Rússia, segle XX. Fins al 14 d’octubre.

UNIVERSITAT D’ANDORRAUdArt Foto mostra imatges de 54 fotògrafs d’Andorra, l’Alt Urgell i la Cerdanya. Fins al 21 de desembre.

Page 22: Diari del 17 d'agost de 2012

22 DivenDres, 17 D’agost Del 2012oci

Avís: En compliment del que preveu la Llei 15/2003 Qualifi-cada de Protecció de Dades Personals, de 18 de desembre, us informem que les vostres dades personals passaran a formar part d’un fitxer automatitzat, a què acordeu el vostre consentiment, la finalitat del qual és la gestió dels missatges SMS. El responsable del fitxer és la SOCIETAT LA VEU DEL POBLE SA, on podeu exercir el drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Us informem que les vostres dades no seran cedides. Els missatges es publiquen literalment, d’acord amb el contingut rebut a la redacció del BONDIA. No obstant, el diari es reserva el dret de publicació i no es responsabilitza de les opinions expressades en aquesta secció. L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que ofereix el BONDIA i amb caràcter enunciatiu però no limitatiu, a no emprar-los per a (i) incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; (ii) difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal o atemptatori contra els drets humans. El BONDIA es reserva el dret de retirar tots els comentaris i les aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discrimina-toris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, a judici seu, no resultin adequats per publicar-se. No es publicarà cap missatge amb dades personals o que puguin identificar una persona sense el consentiment de la persona interessada. L’usuari s’obliga a no utilitzar els serveis que es prestin amb fins o efectes il·lícits o contraris al contingut del present Avís Legal, lesius dels interessos o drets de tercers. L’usuari garanteix que la informació, el material, els continguts o les observacions que no siguin les seves pròpies dades personals i que siguin facilitats al titular del diari, no infringeixen els drets de protecció de dades personals ni cap altra disposició legal. La informació, els materials, els continguts, les opinions o les observacions que l’usuari faciliti al titular es consideraran no confidencials, i es reservarà el dret a usar-les de la forma que consideri més adequada. La relació entre LA VEU DEL POBLE i l’USUARI se sotmet a la jurisdicció del Principat d’Andorra.Envia al 555 la paraula clau BD més el teu missatge.

Si desitja més informació, ens podràtrobar a l’av. St. Antoni, 91-93, baixos,

edifici Cabanota, o al telèfon 73 77 73,o bé a [email protected].

Serveis per a particulars i empreses

Si vius o treballes ala Massana o Ordino,ens tens molt a prop.

Truca’ns

A Esfera Tecnologies podem evitar que arribis

a aquest extrem

Envia HOR_ARI al 132 per rebre ARIES ( _ representa un espai).Altres signes: TAU, BES, CRA, LLE, VER, BAL, ESC, CAP, AQU, PEI

Festa Andorra · Av Tarragona 103. Andorra la VellaPíkolo · C/ La Grandalla, Casa Vilella, baixos. Andorra la Vella

Bodegueta · Av. Tarragona 46. Andorra la Vella

Cost: 0,60 € + cànon

BD para chico 34....olvida la otra mens, puede ser sabado a las 10:00 en la Illa....

BD ni me creo nada de lo que dijiste x correo ni me creo lo que cuenta acerca de vuestra supuesta solamente amistad pero mira me da igual porque pienso que soy vosotros que os engaÃḟÃḟis a vosotros mismos ya que os veis igualmente a escondidas .....y decirte que si fuera solo amistad demostrarà as ser mas persona con segÃḟn que detalles acerca de la vida de el pero ......y me callo porque si digo mas de va a liar

Para chico de 20 anos com

aud eu tengo mercedes me encanta velecodad

bd chica sola 27 busca amigo para salir

Bd ok, em va bé quedar a festa de sornas, alli estare

BD quina animalada aixo dels cotxes a encamp, i aixo fa festa major?

bd nomes vull agrair a bombers gran feina feta a la cortinada, queda clar un cop mes que no us paguen per dormir com a altres

Bd. Por fin volvera a sonar buena musica en andorra el sabado 18. Pool party and other group con sus dj s res. Dany rock y angel

d andres. Los mejores del pais sin duda. Q no pare la musica. Jejeje. Darle duro q estare en primera fila.

PODIAS DIMECRES PERO BUENO DI ALGO SIUSPLAU MERCI .

BD A LA PORTUGUESA DE 43 A SOY EL HOMBRE DE 49 QUIERES TOMAR UN CAFE DI LUGAR Y HORA POR LA TARDE

PODIAS DIMECRES PERO BUENO DI ALGO SIUSPLAU MERCI .

Reportatge.tvandorrana enric m. (ioga etc)per contatar

B d home de 49 para dona portuguesa de 45 e para ti cafetaria escale viernes as 8 .se te parece levo gafas

bd cynthia sigues escondiendote? no seas timida y da un paso al frente guapa

Bd para el urbano mas guapo de Escaldes solo le quiero decir que te amo vida. Besos

En andorra hay posta y correos donde? 2038

BD Chico d 34 solo,carinoso, simpatico, elegante, encuentra a faltar el amor, con piso i coxe, busca chica similar asta 39 para salir de la rotina, q tenga ideas claras i q le guste compartir.

BD a chico 26, me interesa conocerto, como hacer

HORòsCOPHORòsCOPHORòsCOPHORòsCOPHORòsCOPHORòsCOP

ÀRIE

S 21

mar

ç -

20 a

bril

En l’amor us senti-reu feliços amb tot el que us passarà amb els vostres éssers estimats. Recuperareu antics afectes i us reconci-liareu amb algunes persones.

En el terreny amo-rós no voleu sortir danyats, de ma-nera que evitareu un conflicte amb els éssers estimats, especialment si es tracta de la vostra parella.

CRAN

C22

juny

- 2

3 ju

liol

En l’amor, la pres-sió de la vostra parella pot fer que feu marxa enrere en una decisió que vau prendre i que ja teníeu gairebé completament de-terminada.

BALA

NÇA

24 s

etem

bre

- 23

oct

ubre

Al treball, l’excés de feina us posarà avui una mica ten-sos, però a mesura que vagi passant el dia tot anirà sortint com espereu i po-dreu enllestir les tasques de pressa.

CAPR

ICOR

N 22

des

embr

e -

20 g

ener

En l’amor sabeu que les decisions són difícils, però trobareu la for-ça necessària per prendre la deter-minació que ne-cessiteu en aquests moments.

TAUR

E 21

abr

il -

21 m

aig

A la feina esteu començant a sen-tir-vos completa-ment realitzats i sense por d’acon-seguir grans metes. La vostra autocon-fiança augmentarà gradualment.

LLEÓ

24

julio

l - 2

3 ag

ost

A la feina haureu de fer algunes tas-ques dures, però el temps anirà posant les coses al seu lloc i podreu aconse-guir grans fites. Rebreu les recom-penses justes.

ESCO

RPÍ

24 o

ctub

re -

22

nove

mbr

e

A la feina rebreu un bon tracte dels vostres superiors. Amb tot, haureu de fer servir la vostra intuïció per saber si és un comporta-ment sincer o ama-ga alguna cosa.

AQUA

RI

21 g

ener

- 1

9 fe

brer

A la feina descobri-reu un món ple de grans beneficis a partir del moment en què comenceu a canviar algunes co-ses. Marqueu-vos uns objectius i no desistiu per res.

BESS

ONS

22 m

aig

- 21

juny

En l’amor, fomen-teu l’entusiasme d’estar amb la per-sona que estimeu. Deixeu per un dia les obligacions per estar al seu costat i oblidar-vos de tota la resta.

VERG

E 24

ago

st -

23

sete

mbr

e

En l’amor, cami-neu a poc a poc al costat de la parella. No tingueu pressa perquè la relació evolucioni i no for-ceu les situacions. Deixeu que tot faci el seu camí.

SAGI

TARI

23

nov

embr

e - 2

1 de

sem

bre

L’exercici físic ha de ser la vostra prioritat. Us farà sentir bé i us farà oblidar les pressi-ons laborals i fa-miliars. Necessiteu deixar descansar una mica la ment.

PEIX

OS

20 fe

brer

- 2

0 m

arç

Page 23: Diari del 17 d'agost de 2012

oci 23DivenDres, 17 D’agost Del 2012

La Botiga Del Te

La qualitat en tes a Andorra la podeu trobar a

amb més de 130 especialitats!!

C/ La Llacuna, 11, local 1 (entrada per Mossèn Cinto Verdaguer) AD500 Andorra la Vella · Tel.: +(376) 823 494 - www.labotigadelte.com - [email protected]

Cafés Ara, hi podeu trobar els millors cafès del món i en gra...Especialitats com Kenya, Colòmbia, Mèxic, Brasil, etc.

C/ La Llacuna, 11, local 1 (entrada per Mossèn Cinto Verdaguer) AD500 Andorra la Vella · Tel.: +(376) 823 494 - www.labotigadelte.com - [email protected]/ La Llacuna, 11, local 1 (entrada per Mossèn Cinto Verdaguer) AD500 Andorra la Vella · Tel.: +(376) 823 494 - www.labotigadelte.com - [email protected]/ La Llacuna, 11, local 1 (entrada per Mossèn Cinto Verdaguer) AD500 Andorra la Vella · Tel.: +(376) 823 494 - www.labotigadelte.com - [email protected]/ La Llacuna, 11, local 1 (entrada per Mossèn Cinto Verdaguer) AD500 Andorra la Vella · Tel.: +(376) 823 494 - www.labotigadelte.com - [email protected]

PER CANVI DE TEMPORADA!!

TETERES I TASSES

AMB UNDESCOMPTE DEL

Cadena Dial 88.1 MHzR7P 89.0 MHzPròxima FM 89.5 MHzRàdio TeleTaxi 90.2 MHzMàxima FM 92.1 MHzM80 Ràdio 92.6 MHzRàdio Valira 93.3/98.9 MHzFlaix FM 93.8 MHzRNA 94.2 MHzOna Rambla 95.0 MHzAndorra 1 96.0 MHzAndorra Música 97.0 MHzNRJ 100.6 MHzAndorra 7 101.5 MHzFrance Inter 101.8 MHzSER 102.3 MHzFrance Musique 102.6 MHz40 Principals 103.3 MHzFrance Culture 104.0 MHzCatalunya Ràdio 104.6 MHzRàdio 4 106.0 MHzRàdio 1 106.8 MHzRàdio Principat 107.5 MHzRàdio 3 107.9 MHz

RàDIO

08.10 Club Piolet09.00 RNA: Obert per

vacances12.00 Fórmula musical: FM13.45 Informatiu migdia14.05 Música 14.30 Informatiu migdia 14.50 Fórmula TT 15.15 Informatiu migdia15.35 Fórmula musical: FM18.00 Club Piolet 18.50 Escenaris AND19.20 Gaia19.45 Concerts privats20.10 Art de garatge 20.40 Méteo20.45 Informatiu vespre21.10 Música. ONCA: Con-

cert d’estiu (2012). Gospel i jazz

22.10 Informatiu vespre22.40 Aventura’t23.05 Redifusió nit

06.00 Notícies 3/2410.00 Ciutats portuàries

del món 10.56 Trasllats colossals 11.52 Fabrica que fabri-

caràs 12.25 Rex 13.20 El Gran Dictat 14.00 Telenotícies comarques14.20 El medi ambient14.30 Telenotícies migdia 15.40 Plats bruts 16.40 Majoria absoluta 18.30 Pel·lícula: Una família

amb classe20.25 Export.cat 21.00 Telenotícies vespre21.50 La gran pel·lícula:

Digues que sí00.20 Pel·lícula: Perseguida01.58 Les germanes

McLeod

06.00 Videoclips catalans 08.00 Les muntanyes del

món 08.41 Chiloé 09.12 Boscos 10.33 Singulars 11.50 La Sonora 12.18 Vist des del cel 14.30 Les muntanyes del

món 15.13 Chiloé 16.15 Riu avall 17.10 60 minuts 18.32 Una altra mirada 20.45 Amb els teus ulls 21.15 Thalassa 22.35 Riu avall 23.05 Singulars 00.21 Latituds 01.52 Les muntanyes del

món02.30 Thalassa

07.13 Les Tres Bessones 07.38 Clifford, el gran gos

vermell 09.05 Els Dalton 09.30 Doraemon 10.45 El xou de l’Scooby-

Doo 11.35 Espies de veritat 12.45 Els germans Kratt 13.35 Un drama total: la

revenja de l’illa 14.25 Martin Mystery 15.15 Els pingüins de

Madagascar 16.52 El llibre de la selva17.15 Mic 3 17.50 Marsupilami 18.40 Sabrina 19.30 Doraemon 20.20 Les fabuloses

tortugues ninja 21.36 Bola de drac Z 22.24 Doctor Who 23.12 Porco Rosso 00.38 Món 3xl 00.49 Bola de drac Z

07.15 ZZ 08.00 Tot l’esport 08.25 ZZ 09.56 Intrèpids 12.55 Futbol platja 13.19 L’home més fort del

món13.55 Crackòvia 14.27 Adrenalina 15.55 TN Esports 17.30 Vòlei platja18.55 Futbol: FC Barcelona

B - Almeria 21.00 Bike attack 21.30 Futbol 23.18 Flaix00.05 Tot l’esport 00.30 Vòlei platja 01.15 Tot l’esport

06.00 Televenda06.45 Passaport07.10 8 de 8 07.40 Catalunya Blues08.10 Diagnòstic: assas-

sinat 08.55 Televenda10.55 Orgullo 12.35 Sheena13.20 L’arbre de la vida 14.40 El hijo de rostro

pálido16.15 Inspector Wolff18.00 Diagnòstic: assas-

sinat18.50 Dallas20.30 8 al dia21.00 Ley y Orden21.50 Esposas e hijas 00.45 Només per als teus

ulls. Emmanuelle 2 02.25 Especial Clips

08.15 Notícies Lleida 08.30 Rutes del Pirineu 09.00 Informatiu Cerdanya 10.30 Aventures 11.00 Bat de sol 12.00 La Marxa 12.30 El Flaix13.00 Notícies Lleida 14.00 Informatiu migdia de Lleida 14.30 Bat de sol 16.00 Notícies Lleida 16.30 Revival 17.30 Muntanyes d’aven-

tura 19.00 Mira com ballen 20.00 10 cites 20.30 L’informatiu vespre

de Lleida 21.00 10 comarques 21.30 Lleida al dia 23.00 Serveis informatius 23.30 La setmana

11.00 Saber vivir 12.00 España, entre el cielo

y la tierra13.00 Destino: España14.00 Informativo territorial14.15 Saber cocinar 16.20 Amar en tiempos

revueltos18.05 Amor real 21.00 Telediario 222.05 El tiempo22.15 Cine: Pitch Black 00.05 Al filo de la ley01.05 Ley y Orden: Unidad

de Víctimas Espe-ciales

02.25 TVE es música

08.00 Grandes documen-tales

09.05 Pueblo de Dios 09.30 E+I emprendedores

innovadores10.05 Memoria de España11.00 Grandes documen-

tales12.00 Otros pueblos13.00 Para todos La 213.45 Crónicas14.45 Docufilia 15.35 Saber y ganar16.10 Grandes documen-

tales 18.00 El escarabajo verde19.00 Programa de mano 19.30 La Casa Encendida 21.00 Docufilia22.10 El documental23.45 Cine: Animales

heridos 01.10 Festivales de verano

05.00 Fusión sonora07.00 Informativos

Telecinco08.55 El programa del

verano12.45 Mujeres y hombres y

viceversa 14.30 De buena ley 15.00 Informativos

Telecinco 16.00 Sálvame 20.00 Pasapalabra 21.00 Informativos

Telecinco22.00 Sálvame deluxe02.30 Minutos mágicos03.30 Más que coches

06.00 Teletienda07.00 La Sexta en concierto08.15 Este es mi barrio09.10 Crímenes imper-

fectos12.30 Al rojo vivo13.57 La Sexta Noticias15.35 El Millonario16.15 Bones18.05 Navy: Investigación

criminal19.55 La Sexta Noticias21.30 Navy: Investigación

criminal02.05 Astro TV

06.30 TFou08.30 Téléshopping 10.00 Secret story 10.55 Au nom de la vérité 12.00 Les douze coups

de midi13.00 Journal13.55 Les feux de l’amour 14.55 Téléfilm: Pour une

autre vie16.30 Grey’s Anatomy 18.10 Secret story 19.05 Au pied du mur20.00 Journal20.50 Les experts: Miami23.10 Secret story

06.00 JJOO 2012. Voleivol masculino

08.30 Tenis. Masters 1000 Cincinnati

12.00 JJOO 2012. Resumen medallas deportistas

16.45 Directo programa tenis

19.30 Directo ciclismo 20.30 Directo programa

tenis00.10 Directo Turf. Carreras

de caballos01.10 Directo Tenis Masters

1000. Cincinnati

06.00 La guerre des Stevens

09.05 Des jours et des vies 09.35 Amour, gloire et

beauté 10.00 Lignes de vie11.00 Motus13.00 Journal13.46 Consomag15.00 Comment ça va bien!15.55 Le jour où tout a

basculé16.50 Un cas pour deux19.00 Mot de passe20.00 Journal20.35 Les années bonheur

en vacances23.00 La boîte à musique

de Jean-François Zygel

06.15 Noticias de la mañana

09.00 Espejo público12.00 Karlos Arguiñano en

tu cocina12.30 La ruleta de la suerte14.00 Los Simpsons15.00 Antena 3 Noticias 116.15 Bandolera17.15 El secreto de Puente

Viejo 18.30 Ahora caigo19.45 Atrapa un millón:

especial famosos21.00 Antena 3 Noticias 222.00 Avanti00.00 Equipo de investi-

gación02.00 ¡Vamos a jugar!

06.30 Puro Cuatro 06.45 El zapping de

surferos 08.15 Top Gear09.30 Alerta Cobra10.30 Rush11.30 Alerta Cobra12.30 Las mañanas de

Cuatro 14.00 Noticias Cuatro14.50 Deportes Cuatro 15.45 Frank de la Jungla 18.00 Fauna Letal 19.00 Hawai 5.0 20.00 Noticias Cuatro21.00 Deportes Cuatro 221.30 Lo sabe, no lo sabe 22.30 Me cambio de familia01.00 Callejeros02.15 El Cirujano 03.30 Cuatro astros

06.35 Les aventures de Tintin

09.05 Scooby-Doo10.30 Les Dalton11.40 Consomag12.00 12/13: Journal

régional12.55 30 millions d’amis15.00 Maigret 16.40 Des chiffres et des

lettres17.20 Un livre, un jour18.10 Questions pour un

champion 19.30 Journal national 20.00 Tout le sport20.35 Thalassa22.40 Soir 3 23.05 Faut pas rêver

06.40 Télé achat09.40 Tellement vrai 11.10 Hollywood Girls,

une nouvelle vie en Californie

12.10 Futurama 13.45 Tellement vrai16.40 Hollywood Girls,

une nouvelle vie en Californie

18.40 Stargate SG-1 20.35 Fargas00.10 Les Monos 01.55 Poker

08.00 Dans tes yeux08.25 X:enius 09.40 Le Saint10.30 Konrad Adenauer12.00 Sommes-nous

vraiment seuls dans l’univers?

12.50 Arte journal13.00 X:enius 14.10 Les nains16.20 X:enius17.45 Le Rhin, des Alpes à

la mer du Nord18.30 Construire le futur19.15 Dans tes yeux19.45 Arte journal 20.05 Un billet de train

pour...21.45 The Killing23.35 Tout est vrai (ou

presque): Marylin Manson

23.40 Y a-t-il trop d’avions dans le ciel?

06.30 Bom dia Portugal 10.00 Verão total 13.00 Jornal da tarde 14.47 Há volta 15.59 Ciclismo: 74ª Volta a

Portugal em bicicleta 18.00 Portugal em direito19.08 O preço certo20.00 Telejornal21.00 Os compadres21.39 Decisão final23.36 5 para a meia-noite00.43 A ordem

08.30 TV5 Monde. Le journal

09.10 Leçons de style10.05 L’Amérique dans tous

ses états11.00 TV5 Monde. Le

journal 11.15 Tout le monde veut

prendre sa place13.00 Jardins et loisirs14.00 Ce jour-là16.00 TV5 Monde. Le

journal16.28 Questions pour un

champion17.00 L’Amérique dans tous

ses états18.00 TV5 Monde. Le

journal18.40 Les Boys19.00 Mixeur, les goûts et

les idées19.30 Tout le monde veut

prendre sa place21.00 Sous les étoiles

Québec 201223.40 Devoir d’enquête

07.30 Téléachat 09.00 Mon bien-être,

l’hebdo 10.10 Street cuisine11.45 A vos régions13.40 Désiré Landru15.20 La chasse à

l’homme: Mesrine17.05 Pour l’amour du

risque18.50 Les constructeurs de

l’extrême20.50 A chacun son histoire22.30 A chacun son histoire00.10 Direct poker 01.30 L’Autre

07.20 Tout le monde déteste Chris

09.00 M6 boutique 10.10 Melrose Place, nou-

velle génération11.00 Malcolm 11.50 Modern Family 13.00 Scènes de ménages13.45 Docteur au grand

coeur15.40 Prisonniers des

flammes17.10 Le bus18.45 100% mag 20.05 En famille 20.50 NCIS: Los Ángeles23.20 NCIS: Los Ángeles

Page 24: Diari del 17 d'agost de 2012

[email protected]

Avís: El diari BONDIA es reserva el dret de publicació i no es responsabilitza de les fotografies i els textos que els lectors envien per ser publicats en aquesta secció.

llegeix-lo, passa’l, recicla’l.

dive

ndre

s, 1

7 d’

Agos

t de

l 20

12

Avui felicitem tots els Jacints

CIMEX AUTO S.L.Av. d’Enclar, 98, Sta. Coloma · Tel.: +376 720 955 - Fax: +376 722 932www.cimexauto.com

Fiat Freemont 4x4Automàtic

26.750 €(Dte. i condicions inclosos)

7 places170 CV Dièsel MJTClimatitzador trizona

Feliç aniversari,

carinyo, t’estimo

molt!!

www.pyrenees.ad

Ho hem de repe-tir, ramón.

Av. Joan Maragall, 2 (altell) AD500 Andorra la VellaTel. +376 824 241A/e: [email protected]

Us desitja una bona entrada

escolar i us fem saber

que disposem en estoc

dels llibres escolars

per al proper any

Veure avís legal a la secció d’SMS de la pàgina 22envia al 555 la paraula clau Bd més el teu missatge. Cost 0.75 € + cànon

Més sMs a la pàgina 22

la parella més sexi ja està de

vacances!!

dive

ndre

s, 1

7 d’

es reserva el dret de publicació i no es responsabilitza de les fotografies i els

Ho hem de repe-tir,

Bd taxista dijous mati antar, 1 error el te tothom, amb crits i mala llet no pujo al taxi, actitud senyor q no sta el horno pa boyos!

Sra.FERRER us esteu lluin. Lo dels nens de la escola bressol. es una vergoa pel Comu

BD home de 49 a de dona de 45 a que et sembla dimecres prxim dia 22 ens veiem al cafe di fiore de l’ultima planta de l’illa carlemany a les 19h de la tarda, anire amb un vestit beige

Bd Sra Diego i la

seva informacio dels parabens. Tindria q saber q stan prohibits en molts paisos d UE amb estudis d cancer, inclos el d mama amb els desodorants amb parabens i aluminium. Per aixo, hi ha mes empresas k els stan treien dels seus productes. Informis

BD a chica sola 27 me interesa conocerte, sab en illa a las 18.

BD esport estiu, escola bressol prada casadet... que serà el següent, per això volia assumir social??? retalli

assessors i gent que es alla x no fer res i no coses que afecten ciutadans, ha perdut el meu vot i el de la meva familia.

Bd fins quan faras durar aquesta situació? no veus que es una presa de pel i totalment insostenible. no es tracta de tirar pel dret si no simplement fer el que et toca que per aixo et paguen

BD felicitats bombers heu tornat a demostrat que sous els millors, vosaltres treballan i governant dormint