Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

6
Biblioteca Roca Umbert Juliol 2013 Novetats novel·la

description

Biblioteca Roca Umbert (Granollers)

Transcript of Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

Page 1: Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

Bibl

iote

ca R

oca

Umbe

rtJu

liol 2

013 Novetats

novel·la

Page 2: Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

Adler-Olsen, JussiExpediente 64Diverses desaparicions ocorregudes en els anys vuitanta posen de nou en marxa Carl Mørck. La seva investigació el condueix fins a Nete Hermansen, una dona que ha fet tots els possibles per amagar durant anys el seu tràgic passat, fins que aquest passat torna a sortir a la llum. Mentre Carl s’enfronta a les ombres de

la seva pròpia existència, ha d’indagar en la història del líder d’un partit polític d’extrema dreta que defensa una sinistra ideologia racista.

Barneda, SandraReír al vientoÁlex, una escriptora de llibres d'autoajuda que necessita ajudar-se a si mateixa, decideix fer un viatge al cor de Bali. En el seu camí, coneixerà una mestra espiritual, dues germanes molt diferents i una enigmàtica pintora de deesses. I es trobarà amb la sorpresa d'un assassinat.

Bosch, LolitaCamps abans de tot aixòRelat sobre la història de la violència a Mèxic. L’escriptora examina la transformació d’un país a través de les vides de les persones que van dirigir el comerç de la droga des del principi del segle xx fins avui dia.

Calderón, ReyesEl jurado número 10Els integrants d'un modest despatx d'advocats de províncies es veuran embolicats, sense voler-ho ni desitjar-ho, en un cas que els supera totalment: drogues de disseny, blanqueig de capitals i corrupció a gran escala.

Page 3: Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

Cooper, GlennEl fin de los escribasLa data de la fi del món cada vegada és més a prop. La població, resignada, tem veure complerta l’antiga profecia dels mestres de l’abadia de Vectis. Alguns, però, encara conserven l’esperança. És possible alterar el curs del destí?

Desenllaç de la trilogia de la biblioteca dels morts.

De Luca, ErriEl crim del soldatUn vell criminal de guerra viu amb la seva filla, que es debat entre la repulsió i el deure d’atendre’l. L’home està convençut que l’únic crim del soldat és la derrota i que la victòria ho justifica tot. Ella no li ha preguntat mai res, perquè no en vol saber res. Creu que els actes del seu pare no poden ser exculpats ni per cap

circumstància ni pel moment històric.

Esteve, MiquelEl joc de SadeJericó, un empresari en procés de fallida econòmica i amb un matrimoni que s’ensorra, demana al cambrer del pub on sol anar a la tarda l’adreça d’un local amb un ambient diferent, a la recerca d’emocions que l’ajudin a oblidar el seu drama vital. El cambrer li proporciona una targeta amb un nom,

Donatien, un telèfon mòbil i una contrasenya: “Els infortunis de la virtut”.

Fallada, HansL’home que volia arribar llunyKarl Siebrecht, un noi orfe de setze anys, arriba a Berlín acaronant un gran somni: conquerir la ciutat. Càndid i orgullós, honest però també cruel, no li serà fàcil seduir una societat en plena transformació.

Page 4: Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

Läckberg, CamillaEls vigilants del farGrâskär és l’illa del far, però a Fjällbacka tothom la coneix com l’illot de les Ombres, perquè la llegenda diu que qui hi mor, mai no abandona l’illa. L’Annie hi vivia de petita, i ara, anys més tard, s’hi ha establert de nou. Per això, quan la seva parella de joventut apareix assassinada en estranyes circumstàncies,

totes les mirades apunten al far.

Llavina, JordiEl llaütista i la captaire“Amb les dues tasses de te que fumejaven, ens vam asseure a la taula, davant per davant. Era el moment de les preguntes de veritat, no pas del tempteig. El moment cru de les confessions.

Però què és el que volia saber, jo, d’aquell individu? Que no en tenia prou d’haver-me

trobat una desferra humana en comptes d’un home?”

Mauvignier, LaurentLo que yo llamo OlvidoUn home entra en un supermercat a l’interior d’un gran centre comercial d’una ciutat francesa, roba una llauna de cervesa i és detingut per quatre treballadors de seguretat que l’arrosseguen fins al magatzem i el maten d’una pallissa.

Mersbergen, Jan VanA l’altra banda de la nitUna nit de carnaval, una nit de carnaval després de cinc anys sense cap nit d'esbarjo. Disfressar-se. Ser un mateix. Estar sol. Agafar un bon pet. Entregar-se. Perdre's. Riure. Convertir-se en pare. Enyorar. Cardar. Plorar. Barallar-se. Trobar-se. Mantenir-se dret. Sentir-se part d'alguna cosa. Viure.

Page 5: Guia de novetats. Novel·la (juliol 2013)

Richler, MordecaiEl cas d’en Barney PanofskyFins i tot els seus amics estarien d’acord que Barney Panofsky és un “marit maltractador, un falsari intel·lectual, un productor de merdes, un borratxo amb inclinació a la violència i segurament també un assassí”, però quan els seus pitjors enemics ho intenten fer públic, Berney comença a escriure les seves

pròpies memòries, i és així com el veurem passar de la crisi a l’èxit, dels baixos fons a la bona societat a Montreal, París i Londres... Les seves proeses, però, acaben amb un escàndol notable.

Sanmartin Fenollera, NataliaEl despertar de la señorita PrimAtreta per un suggestiu anunci en un diari, la senyoreta Prim, una dona independent, exquisida i “intensament titulada”, arriba a San Irineo de Arnois, un encantador poblet gal on res no és el que sembla. Malgrat que en un principi el sorprenent estil de vida que impera en el lloc desperta la sorpresa, la perplexitat

i fins i tot el desdeny de la nouvinguda, a poc a poc els peculiars i gens convencionals habitants del poble posaran a prova la seva visió del món, les seves idees i temors més íntims, i les seves profundes conviccions.

Schwalbe, WillEl club de lectura del final de la teva vidaEn Will i la seva mare, malalta de càncer, saben que el temps de què disposen per estar junts no durarà per sempre. Per això volen aprofitar-lo al màxim i compartir el que més els apassiona: la lectura.

Solé, CarolinaUlls de gelA la Cerdanya, una matinada del mes de novembre, plou i una boira densa cobreix el fons de la vall. El cos d’en Jaume Bernat, el terratinent més poderós de la comarca, jeu inert sobre la terra gèlida d’una era. Entre els veïns, totes les sospites apunten a la Dana Prats: la seva família manté un litigi generacional amb la família Bernat per un assumpte de terres.

Assetjada, la Dana demana ajuda a la seva amiga d’infància, l’advocada Kate Salas, que tornarà al seu poble natal disposada a demostrar la innocència de la seva amiga.