Guió Ràdio 20 de desembre de 2012

4
ESCOLA CAN VIDALET SINTONIA RÀDIO DRAC Locutor 1 – ................ Hola, bon dia! Són les nou del matí. Avui és dijous 20 de desembre . (Today is thursday 20th of december) Locutor 2 – ................ Comença, aquí i ara, la cinquena edició d'aquest curs de les notícies matinals de “Ràdio Drac”. Locutor 1 – ................ Feu silenci que comencem ! (Silence please) SINTONIA de les NOTÍCIES Locutor 2 Demà és divendres 21 desembre i serà l’últim dia de l’escola abans de les vacances de Nadal! Així que s’acabaran les classes i podrem recarregar piles i agafar forces per l’inici del segon trimestre. Locutor 1 Durant aquestes vacances hem de descansar molt i divertir- nos, però sense oblidar-nos del tot de l’escola! També hem d’aprofitar a llegir i fer els deures! Locutor 2 És clar que sí! I recordeu com diu el refrany “no dejes para mañana lo que puedas hacer hoy!” com més aviat fem els deures millor! Locutor 1 I durant les vacances fan moltes coses a Esplugues! Aquesta tarda a les 6 l’Associació de Veïns, on està el teatre, faran una festa pels més petits. Locutor 2 A Can Tinturé hi ha una exposició de pessebres del món. Al Robert Brilles qui vulgui pot anar a veure l’obra dels Pastorets. Locutor 1 Podeu anar a veure el Pessebre Vivent que faran a la plaça Macael. Locutor 2

description

Guió Ràdio

Transcript of Guió Ràdio 20 de desembre de 2012

Page 1: Guió Ràdio 20 de desembre de 2012

ESCOLA CAN VIDALETSINTONIA RÀDIO DRAC

Locutor 1 – ................Hola, bon dia! Són les nou del matí. Avui és dijous 20 de desembre .(Today is thursday 20th of december)

Locutor 2 – ................Comença, aquí i ara, la cinquena edició d'aquest curs de les notícies matinals de “Ràdio Drac”.

Locutor 1 – ................Feu silenci que comencem ! (Silence please)

SINTONIA de les NOTÍCIESLocutor 2

Demà és divendres 21 desembre i serà l’últim dia de l’escola abans de les vacances de Nadal! Així que s’acabaran les classes i podrem recarregar piles i agafar forces per l’inici del segon trimestre.

Locutor 1Durant aquestes vacances hem de descansar molt i divertir-nos, però sense oblidar-nos del tot de l’escola! També hem d’aprofitar a llegir i fer els deures!

Locutor 2És clar que sí! I recordeu com diu el refrany “no dejes para mañana lo que puedas hacer hoy!” com més aviat fem els deures millor!

Locutor 1I durant les vacances fan moltes coses a Esplugues! Aquesta tarda a les 6 l’Associació de Veïns, on està el teatre, faran una festa pels més petits.

Locutor 2A Can Tinturé hi ha una exposició de pessebres del món.Al Robert Brilles qui vulgui pot anar a veure l’obra dels Pastorets.

Locutor 1Podeu anar a veure el Pessebre Vivent que faran a la plaça Macael.

Locutor 2I a la Biblioteca de la Bòbila fan alguns tallers de Nadal i l’hora del conte. Està oberta per qui vulgui anar a llegir!

SINTONIA de les NOTÍCIESLocutor 1

Aquesta ha estat una setmana molt moguda! El dimecres els alumnes de P5, 2n i 5è van anar a cantar al centre de dia als avis. Ja els estaven esperant quan van arribar i es van posar molt contents de tornar-nos a veure. Ens donen les gràcies a tots!

Locutor 2Ahir els alumnes de 2n a 6è vam fer l’actuació al concert de Nadal, ho van fer molt bé, el teatre estava molt ple i les famílies es van posar molt contentes!

Locutor 1Aquesta tarda actuaran de P3 a 1r, que segur que també ho faran molt bé!

Page 2: Guió Ràdio 20 de desembre de 2012

ESCOLA CAN VIDALET

Locutor 2Demà els cargols, els gats i els taurons per fi podran ajudar a cagar al Tió, esperem que hagi menjat molt aquests dies i que cagui molts regals!

Locutor 1I ja hem acabat de posar tota la decoració de l’hivern! Tots els cursos s’han esforçat molt i per això ha quedat molt bé! Moltes gràcies mestres per ajudar-nos i fer que la nostra escola estigui sempre tan bonica!

SINTONIA de les NOTÍCIESLocutor 2

El divendres passat els alumnes de 6è van participar a les jornades escolars de mini bàsquet al Poliesportiu de La Plana.

Locutor 1Van jugar 2 partits i vam quedar molt ben classificats. Felicitats!

SINTONIA de les NOTÍCIESLocutor 2I per acabar amb les notícies, volem agrair especialment la feina que el sr. Alfons ha fet per construir l’hort de l’escola.Locutor 1Al senyor Alfonso i a les famílies d’alguns dels nostres companys com el pare de l’Aurora Liria, l’avi de l’Ivan i l’Adrian Fernández, o l’avi de l’Ian i la Luna.Gràcies a ells, l’hort s’està construint i aviat podrem baixar a plantar llavors i tenir-ne cura.

SINTONIA DE LA LOTERIALocutor 2

I ja per últim el que tothom està esperant! Traieu les vostres butlletes...Locutor 1

... que comença LA LOTERIA DE L’ESCOLA CAN VIDALET!

Locutor 1Estan en joc els premis de moltes postals de Nadal, 2 premis sorpresa i un gran premi que serà la grossa!

SOROLL DEL BOMBO MOVENT LES BOLESNEN 1

Numero: ___________________NEN 2

Premi:________________________NEN 1

Ha sortit un dels dos premis sorpresa!NEN 2

Repetim el número perquè quedi clar! _______________ NEN 1

Page 3: Guió Ràdio 20 de desembre de 2012

ESCOLA CAN VIDALETFelicitats! Continuem amb el sorteig!

SOROLL DEL BOMBO MOVENT LES BOLESNEN 2

Numero: ___________________NEN 1

Premi:________________________NEN 2

Ha sortit un dels dos premis sorpresa!NEN 1

Repetim el número perquè quedi clar! _______________ NEN 2

Felicitats! Continuem amb el sorteig! SOROLL DEL BOMBO MOVENT LES BOLES

NEN 1Numero: ______________________

NEN 2Premi: ________________________

NEN 1Ha sortit un dels dos premis sorpresa!

NEN 2Repetim el número perquè quedi clar! _______________

NEN 1I ja s’ha acabat el sorteig. Felicitats a tots els premiats!

NEN 2Demà durant el concert de Nadal es farà entrega dels premis.

SINTONIA DE LA LOTERIANEN 1

I aquí s’acaba la cinquena edició de Radio Drac .NEN 2

Agraïm l’ajuda als cargols _______________ i _________________, per ser qui han tret les boles dels premis.

NEN 1Us han parlat als micròfons el/la__________________ i el/la __________________.

NEN 1 i NEN 2Bones vacances! I Bon Nadal!

SINTONIA RÀDIO DRAC