Iniciació a Microsoft Word 2007

3
Iniciació a Microsoft Word 2007 Novembre 2007 Microsoft Word 2007 Iniciació a Word 2007 En aquesta petita introducció explicarem com podem iniciar el programa Word 2007 en el nostre ordinador. La forma més ràpida i senzilla és si disposem d'una icona d'accés directe a l'escriptori del nostre ordinador, per obrir el programa faríem doble clic sobre la icona de Word. Si no disposem de cap icona a l'escriptori podem trobar el programa en el llistat que apareix en accedir al botó d'inici de Windows (abaix a l'esquerra), fent clic a la opció “Todos los programasLa ruta a seguir seria: Botó inici Windows --> Todos los programas --> Microsoft Office --> Microsoft Office Word 2007 Un cop iniciat Word 2007 veurem aquesta pantalla: Formació Sielarts, S.L. - www.sielarts.com 1 / 3 Carles Reig Botó d'inici Windows Icona d'accés directe de Word 2007

description

Breu introducció a la versió més actual del processador de text de Microsoft, Word 2007.És ideal per aquelles persones que s'inicien en informàtica en general i tenen un primer contacte amb els processadors de text.Dificultat inicial - bàsic.

Transcript of Iniciació a Microsoft Word 2007

Page 1: Iniciació a Microsoft Word 2007

Iniciació a Microsoft Word 2007 Novembre 2007

Microsoft Word 2007

Iniciació a Word 2007En aquesta petita introducció explicarem com podem iniciar el programa Word 2007 en el nostre ordinador.

● La forma més ràpida i senzilla és si disposem d'una icona d'accés directe a l'escriptori del nostre ordinador, per obrir el programa faríem doble clic sobre la icona de Word.

● Si no disposem de cap icona a l'escriptori podem trobar el programa en el llistat que apareix en accedir al botó d'inici de Windows (abaix a l'esquerra), fent clic a la opció “Todos los programas”

● La ruta a seguir seria:Botó inici Windows --> Todos los programas --> Microsoft Office --> Microsoft Office Word 2007

● Un cop iniciat Word 2007 veurem aquesta pantalla:

Formació Sielarts, S.L. - www.sielarts.com 1 / 3 Carles Reig

Botó d'inici Windows

Icona d'accés directe de

Word 2007

Page 2: Iniciació a Microsoft Word 2007

Iniciació a Microsoft Word 2007 Novembre 2007

● En la part superior de la pantalla podem veure la barra de títol amb el botó d'Office, algunes de les operacions bàsiques com ara desar i desfer, el nom del document i els botons per minimitzar, maximitzar i tancar el document:

● L'aparença de Word, i tot el conjunt d'aplicacions d'Office 2007 ha canviat molt respecte versions anteriors, s'ha creat sobretot un menú més interactiu i visual, ordenant les seves opcions segons la funció que exerceix en diferents pestanyes.

● La pestanya d'inici inclou les funcions més habituals en el treball amb qualsevol document de Word, com ara: Copiar i enganxar, canvis en el tipus de lletra, opcions sobre l'estil del paràgraf... Aquesta pestanya és intel·ligent i canvia segons el comportament de l'usuari, introduint les opcions que més faci servir de manera automàtica.

● El menú d'inserció (pestanya) inclou: Salt de pàgina, taules, imatges i gràfics, peu i capçalera del document, símbols...

● A presentació de pàgina i trobem els temes, el marge i l'orientació de la pàgina i la posició dels elements del document entre altres.

● El menú de referències és molt útil en l'edició de llibres, treballs amb opcions com l'índex de continguts i les notes a peu de pàgina.

● A correspondència hi trobem un seguit d'opcions per enviar el document a través d'altres mitjans, com ara Internet (correu electrònic).

Formació Sielarts, S.L. - www.sielarts.com 2 / 3 Carles Reig

Page 3: Iniciació a Microsoft Word 2007

Iniciació a Microsoft Word 2007 Novembre 2007

● El menú de revisió combina tot un seguit d'opcions que tenen a veure amb el comportament del document, com ara la correcció ortogràfica, el seguiment de les versions del document, la comparació amb altres documents i la protecció del mateix amb contrassenya.

● Les opcions de visualització no afecten directament sobre el document, sinó com se'ns mostra en pantalla i quins elements ens mostren; afegir zoom, divisió de finestres, la presentació d'impressió...

● La resta d'elements que componen Word 2007 no ha canviat massa respecte altres versions, tenim les barres de desplaçament en el lateral dret i a la part inferior:

● Els botons per minimitzar, maximitzar/restaurar i tancar:

● En el botó d'Office hi trobem algunes de les funcions més habituals com ara desar el document, obrir fitxers, tancar el document i/o el programa, imprimir...

● A la part central de la finestra hi trobem un espai en blanc (normalment) que és on introduïm el text del document, on s'escriu a través del teclat.

Formació Sielarts, S.L. - www.sielarts.com 3 / 3 Carles Reig

Aquí escriurem el text

TancarMinimitzar