Kamaroninfo núm 24. abril 1998

12
T KAMA&ONINf-O coMuNrcAcró nvrunxl DE KAMARoN -xD(oNA- ABRrL Nutrr)0ilv EDITORIAL Abril és el mes on el nostre periddic, el KAMARONINFO, complei-r anvs. Aquest és el segon any d'existencia i de convivéncia amb el poble de Xixona. I crec que és símptorna d'alegrra i de satisfacció la continuació d'aquesta fantristica aventura que cada vegada ens dóna noves aventures^ Aquest segon any amb el KAMARONINFO ha sigutmolt intens, encara que haguem tingut un petit període de crisi, hem d'estar contents , hem realitzat moltes festes, sopars, activitats: el sopar de Pardo, el sopar del Sant d'Amado, Kama¡on en Pmis, la Nit de Cap d'Any, les noves camisetes, el tercer macroconcert, la prdxima convivénci4 i tantes i tantes coses que hem fet i fmem que no podan deixarúo ací. I per tot agd i moltes coses més, el prdxim 9 de maig celebrarem la Segona Gala d'Entrega dels Premis Kamaroninfo, únics a nivell local i caracterisücs d'un grup de joves que trenca esquem€s, i que no esta avalat per cap institució pública o privada. Aquest mateix dia, celebrarem la Segona Convivéncia Kamaronenca amb Pescadilla S.L. Un dia mdgic, on I'amistal com I'any passat, será l"adjectiu que més destacará. Ribera del Cardós paratge incdgtit entres 1es muntanyes pirenaiques lleidatanes. Ens hem portat com ens tenÍem que portar, com els Kamaronencs. Feia temps que no traíem la furia del nostre esperit. Hi ha que repetir viatges com el que vam fer en "rnona". Alejandro Monerris (Baneno) ens ha imprimit mil sobres per a que el Kamaroninfo puga ser enviat i no siga escorcollat psr gent que no ens interessa. Moltes grácies Ba¡reno, que tingues molts hlls vermellets. I recordeu, hem complit dos anys d'existéncia, intenteu que no s'acabe aquest periddic de tots. I per agd hi ha que escriure. Animeu-vos. Només hem queda dir: VISCA KAMARON O I EL KAMARONINFO ':::ii¡tl P1:r':ii:TT. l VORSI i-1.-r-(.. LLA l1-rv-98 (IDA DEL RAFTTNG)

Transcript of Kamaroninfo núm 24. abril 1998

Page 1: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

T

KAMA&ONINf-OcoMuNrcAcró nvrunxl DE KAMARoN -xD(oNA- ABRrL Nutrr)0ilv

EDITORIALAbril és el mes on el nostre periddic, el KAMARONINFO, complei-r anvs. Aquest és el

segon any d'existencia i de convivéncia amb el poble de Xixona. I crec que és símptorna d'alegrra ide satisfacció la continuació d'aquesta fantristica aventura que cada vegada ens dóna novesaventures^

Aquest segon any amb el KAMARONINFO ha sigutmolt intens, encara que haguem tingutun petit període de crisi, hem d'estar contents , hem realitzat moltes festes, sopars, activitats: elsopar de Pardo, el sopar del Sant d'Amado, Kama¡on en Pmis, la Nit de Cap d'Any, les novescamisetes, el tercer macroconcert, la prdxima convivénci4 i tantes i tantes coses que hem fet i fmemque no podan deixarúo ací.

I per tot agd i moltes coses més, el prdxim 9 de maig celebrarem la Segona Gala d'Entregadels Premis Kamaroninfo, únics a nivell local i caracterisücs d'un grup de joves que trencaesquem€s, i que no esta avalat per cap institució pública o privada.

Aquest mateix dia, celebrarem la Segona Convivéncia Kamaronenca amb Pescadilla S.L.Un dia mdgic, on I'amistal com I'any passat, será l"adjectiu que més destacará.

Ribera del Cardós paratge incdgtit entres 1es muntanyes pirenaiques lleidatanes. Ens hemportat com ens tenÍem que portar, com els Kamaronencs. Feia temps que no traíem la furia del nostreesperit. Hi ha que repetir viatges com el que vam fer en "rnona".

Alejandro Monerris (Baneno) ens ha imprimit mil sobres per a que el Kamaroninfo pugaser enviat i no siga escorcollat psr gent que no ens interessa. Moltes grácies Ba¡reno, que tinguesmolts hlls vermellets.

I recordeu, hem complit dos anys d'existéncia, intenteu que no s'acabe aquest periddic detots. I per agd hi ha que escriure. Animeu-vos.

Només hem queda dir:VISCA KAMARON O I EL KAMARONINFO

':::ii¡tlP1:r':ii:TT. l

VORSIi-1.-r-(..

LLA l1-rv-98 (IDA DEL RAFTTNG)

Page 2: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

EL KAMARONINFO COMPLED( DOS AI\TYSHi ha que estar contents i orgullosos d€ ¡a tasca que estem fent en Xixona. El

KAMARONIINFO trenca les nonnes, i els KAMARONENCS t¿mH. Tenim tot elnecessari pet a seguir igual o anar a més: il.lusió, ganes i imaginació.

Cada any que passa fent coses noves qrrc ens impacten i que la gent que ho coneixli entra curiositat per saber de nosalres. M'atret"iria a dir que la gent que llig el nostreperiódic és una privilegiada. On s'ha vist el que nosaltres fem?

El KAMARONINFO representa l'únic periódic en llengua autóctona a Xixona.No está inscrit en cap ideologia políüc4 tampoc rep cap ajut económic de cap entitat(Ajuntaments, Associacions, etc...).

És un fenomen cultural i fesüu que s'ha fet fort a Xixona. Qui ho pt negar?Molta gent intenta aconseguir un exemplar i son pocs els que tenen la sort. Peró és elnostre periMic, aixd és el que importa. Que no s'oblide aquest fet.

Amb el nostre periddic plasmen les festes, els viatges, els fets a destacar,critiquem, alabem alló que per a nosalües és important. I quan s'acabe aquesla aventuraliteri,ria podrem tindre una espécie d'anecdotari amb tot el que aquests anys hem fet.

Quant tinguem la üra d'anys ens podrem asseure tranquil'lament i recordar alló que dinsd'uns quants anys no podrem fer.

Perü no ens podem quedar en la mateixa linia, devem anar a més, Seguirescrivint, seguir dient idees, seguir col.laborant, posant el nostre petit granet d'arena.Penseu en el futur; on el podrem ündre plasmnt en unes llnies, en uns firlls. I qui rnés

escrigua més paper fará, per a la seua satisfaoció prüpia.

Que s'acaben els problemes del Kamaroninfo, eixe podria ser el principal objectiu

Fr aquest tercer any d'existéncia que Í¡ra entra. Que obrip les portes a més gent que üé

ganes conéixer-nos" Peró sempre amb les fronteres que hem mantés.Acabe felicitant aquella gent que veritablement treu en el esperit kamaronenc, que

és el xixonenc pur, perd nosaltres li diem aixi. No oblideu que teniu un periódic, i que está

obert a tots.Enhorabona Kamaronencs per ser els millors. Espere felicitar-vos l'any ünent.

Una salut.Josep Miquel Arques (Director del Kamaroninfo)

Page 3: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

-1

El primer grup de "Rock'n'toll" en actuar v¿ ésser *Un Ba¡ de Juh-s" forrnat per

Mendog4 Richa¡4 Miguel i Juan

Després Els Pansits ens oferiren un repertori de les seues millors cangons.Alexis (Cototo) i Juanito \an estrenar dos obres per a dolqaina composades pel

mateix Alexis.Més tard, un grup jove perd que entra amb forga va continuar amb el rock dur;

aquest grup está format per Alberto (Cabo), Chesco (Ballester), cototo (David) i Xino iJ,E. intervé en una cango, i es diuen Es Kara Ia Kakatua?

Per finalitzar la ntt Argilaga (Toni verdú, Marcos Ros, Lucas i Rafa), que la nitanterior acabava d'actu¿r al Barbarat posava punt i final a aquest meravellós macroconcert.

El mateix J.E.Blanquer va realitzar el paper de presentador. Encara que tots elsKamarons r.'an ajudar per a que el concert es desenvolupara sense problemes, m'agradariacitar dos d'entre tots ells: Nicolás i Manuel, que amablement s'oferiren per a fer de porters,demostrant que no tenen res que envejar als porters de les grans discoteques.

Amado, ger€nt de I'acte, va quedar content del desenllaq de ta nit (llevat d'unparell d'accidents sense importáncia).

L'any que ve, més i millor.J,E.BLANQUER

Page 4: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

se'ns quedar..an

ES0, ESO, QUE...Amb aquest dit podem resumir alld que volíem en aquest viatge, un viatge del que

en la memória coses com:

- Amado en catalá és AMADET.- Josep el cambrer és ...

- No aneu a xapar gens de neu.

- Anim lvlanuel, que queda Poc!- Pepe quan es,tA cansat ni menja ni beu.

- lvlanuel no sap esquiar.- Amado i les swes PAREDES.. DISCO.ROCK.DUR.- vlscA cuBA - VISCA Ar ACANT.- XAVO - FARAI.IOIAS.. ANDORRA NO ENS L'ACABEM.- I{ERMANOS ARQIIES AL VOLANTE, PELIGRO CONSTANTE.- L'aventura comenga als vestuaris.- ¡ Manuel, mete el remo dentro del agua !

- Colomina a I'aigua!- PASQUAL el Vampir, CAZONGOvol dormir.- Amado, alies 0.17.- TREMP, üatge d'il'lusions amb final conegut- Unos se quedan y otros se van, la vida sigue igual.

CnACmS KAMARONS, vos heu portat com esperivem que us portáreu.

J.E.Blanquer

Page 5: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

T

SEGONA GALA DELS PREMIS KAMARONINFOAquest sera el segon any dels Premis Kamaroninfo. Uns premis que no volen ser

ni els Premis Literaris PLANETA ,ni els Príncipe dAstúries, ni els Cervan¡es. Són els

nostres premis.Amb aquests, premiem a una série de gent que dest¿ca a Xlxona i més

concretament en el nostre benvolgut local, KAMARON. Esperem que siguen els passos per

a la implantació d'uns premis on els xixonencs lluiten per alguna cosa en la que creguen,

Xixona.

Aquest any donarem sis premis, sis estatuetes, que ens ompliran de saüsfacció iorgult. Aixó esperem. Els premiats han sigut elegits pel director del KAMARONINFO i eltresorer, J.E.Blanquer. Ja, ja,ja se que vam acordar en la reunió fer-ho a votacions, perd

penseu que és molt diñcil reunir a tota la gent, i votar. Perd esteu segur que ho hem fet

arnb tota la nostra més gran neutralitat, pensant en tots i el treball que ha fet cadascú de

nosaltres. Esperem que penseu com nosaltres i que els premiats son els que s'ho mereixen.Els nomenats per als Premis Kamaroninfo 97 són:

PremÍ al millor simnatitzant de Kamaron S.A. i del KAMARONINFO:- ALEJANDRO MONERRIS (ÑAKI IJRDANBARFGNnO, per (ina Boda i

ningúnfuneral.- RUBEN VEGA (MARIO CONDE) pr El Negocio del siglo.- JORGE BLANQIIER (AL PACINO)per El Padrino.

Premi al millor grun musical:- ARGILAGA pels seus concerts en directe en el BEBOP i en el BARBARAT.- ELS PANSITS per la gravació del seu primer CD.- ES KARA LA KAKATUA? Per ser el grup de música de Xxona amb major

progressió.

Premi al K¡maronenc que menys se li veu el pél per KAMARON:- JORDI BELDA (Robert Redforü pet ¡Vivel- DAVID MILLAN (Bruce Witlis) pr Doce Pelos.

Page 6: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

.AUSIASGARRIC]oS(SanüagoSegura)pefLoqueMaytesellevó.

Premi al millor $g[¡9-99g[g:- XIXONA ESpmru per

"o baixar de categoria i oferir-nos molts bons partits

de futbol.- CENTRE EXCURSIOMSTA DE )O(ONA per introduir als Kamarons

I'espeleo i per aconseguir pujar I'Aconcagua.- TROTAMUNDbí p.r rcalitzat una gran temporada,conseguin jugar un futbol-

sala de molts quilats.

Premi at millor neriodistn del KAMARONINFO:- José Enrique Bianquer Carbonell sobretot per"Coneixeu a "'?"- Josep Miquel Arques Galiana pr articles, editarial i altres'

- Amado Sirvent Sirventpe/s seus articles'

Premialmillor@:HI ESTEMTOTS NOMENATS.

El més imporfant de tot és que no falteu a aquesta gfan gala. El KAMAROI\INFO

esta de festa i necissitem I'assisténcia de tots per a fer més gtan aquesta gala. Tambe

convidem des d'aquestes pdgines a tots els nostres col'l¿boradors que ens donen suport en

la nostra tasca.

Moltes grácies a tots.

TERCERMACROCONCERTAKAMARON I

El passat dissabte 4 d'abril celebrárem al nostre benvolgut KAMARON el Tercer

MACRO-CÓNCERT de grups de música de Xixona, a més de presentar com a novet¿ts

d'aquest any la preséncia de I'escola de teatre de Xixona, uns joglars i un dolgainer

compositor d'obres.Aquests van ser els proogonistes d'aquesta gran reunió de "agitadors de masses":

En primer lloc I'Esóoh de Teatre de Xixona, encapgalada per Maria, Pablo Ros iMerche Ferri ens interpretaren dos curtes perd divertides obretes'

seguidament Los Juglares (Roser, J.E.Blanquer i una altra vegada Merche Ferri,

van recitar el rornang del Conte Olinos.

Page 7: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

T

Qué opines de KAMARON S.A.? I del KAMARONINFO?Chapi: És un quadrilla de gent que s'ho passa molt be i que per cent duros m'han

convidat a moltes festes i m'ha picat "mogollé".El Kamaroninfo em pareix rnolt bé, i jo havia pensat el mateix en els meus amics,

perd com ja estava'patentat" ho he deixat.

Nene: És un local on hi ha gent que s'ho passa cantidubi, cantidubi de guai,

perqué mola molt.El Kamaroninfo pense que ha sigut una cosa molt guai per a tota la penya perqué

és una cosa ideal per a tots.

Breus:CHAPI NANE

Com és la don¿ dels teussomnis?

La que siga i calenta. Una tia que siga simpática ique em porte "mogolló' de

be amb ella.

Una virtut i un defecte: Virtut cap i defecte, que socprou insociable amb la gentm4ior,

Virtut cap i defecte, "elpirulin".

Menjar i Beure preferits: futxeroi menüra. La Paella i la mentira.

Defineix la teun manera de Cdmoda. Pantalons vasuers i camisa.

Page 8: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

--

Yestir:

Enquadratt dins d'unatribu urbana:

La de los Beatles. Rock'n'rolero.

Esport ilo Passatempspreferit:

Tocar la guitarra i passejar. Futbol i tocar la bateria.

An ilibre, una pel.lículn, iuna cangó:

Mecanoscrit del segonorigen de M. de Pedrolo,Tesis i I am the egg man,dels Beatles.

Diari d'un jove manidtic,Titanic i Mari Mad¿lenas

de Platero i Tu.

Creus en Déu? Si perd no en I'església. Si, perqué sóc catdlic im'agrada la religió.

Qué fas els caps desetmana?

Picar-me rápid. Desfasar-me.

Qué opines del bakalao? Una música. Em mola "mogollo".

Quantes hores necessites

dormir per a estar bé?

8 hores. Més de 10.

Pericma o Giraboix? Giraboix, la pericana nom'agtada.

Els Giraboix, m'agradenmolt.

Defineix Xixona: Un poble de borratxos. Un poble molt bonic i té elmillor terro del món.

Té futur algun esport aXlxona?

L'espeleo. No.

f,'estes de Moros iCristians a Xixona?

No sabria viure sense elles. Que la gent de Xixona s'hopassa molt bé en elles.

Va Xixona per bon camí? Jo pense que sl. Si, jo pense el mateix.

Qué li fa faltn a Xixonaper a millorar el que té?

Més "L€chefos". Que estiga més net¿.

Quü opines de les obres dela Placa?

Tinc igual. No m'agraden gens, sóncares.

Page 9: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

RIBtrRA DEL CARDÓSD'aquest viatge ens quedaran moltes coses gravades per a sempre en la memüria:

El Parc Nacional d'Aigiies Tortes, Llavorsi, Sort, Espot, el Riu Noguera-Pallaresa i la sevaaigua tant gelada, Andorra la Vella i per al meu genná i per a mi el Port de la Bonaigua iBaqueria Beret.

Ara intentaré fer un petit resum del que r,? ser el Segon Viatge Kamaronenc:Dijous Sanú: 6'45 hores, en el "Oro Negro": els cotxes estan plens d'equipatges,

maletes, menjar i Ca& Cerol. La primera sorpresa que ens trobenU la "Pichurri" no ve alviatge. Les rodes tenen la pressió adeqnada, els dipdsits estan plens, tot está a punt.

Una foto inicia el viatge cap "on Déu va perdre la segona sabatetd'Q{ico).Manolito encapgala la caravana dels quatre cotxes: Jandro, Aryues i A$adet {en catalá}.Tots tenim el número del móbil d'Amado (per si ens perdem), en els mapes tenim elsrecoreguts subratllats.

Anem per Alcoi fins a Pugol (Arques casi es perd), primera paradeta, pixem icontem les anMotes. Continuem, quin fred que fa! Segona pará, en Reus, en l'horitzó es

veu el "Drago Kant". No hi ha problemes, esmorzem en I'autopista i dinem a les 15'45,quasi hem arribat. Amado diu que aravenen "unos lagos preciosos, pero preciosoC', nosón llacs, és una presa que esta migbuida.

Són les 16'15, estem en Ribera del Cardós, on els mdbils no tenen cobertura i elscavalls pasturen pels prats. Que bonic que és el poble i lazorw on ens trobem.

Ens instal'lem ens els apart¿ments i comencem la nostra mona. També apareixenles primeres crítiques cap als apartaments, alguns diuen que els de l'any anterior estavenmolt millor. L'únic vertader problema és el tenno de l'aigua.

Amado la primera nit es pic4 i en el bar coneixen a Amado com Amat=>Amadet.

Divendres Sant: Reservem en Llavorsí el Rafting per al Dissabte. I fem I'excursióal Parc Nacional d'Aigües-Tortes, (Colomina i Cazongo no venen, residuos). Agafem els

Page 10: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

.T

Jeeps que ens duen fins a I'estany de Sant lvfaurici, molt bonic. El cap d'expedició Jordi

comenga a fer caml. Anem al rcfugi "Amitges" ens preguntem si sera una broma. ElFardatxo (Manuel) no s'aclimata molt bé i suda suda fins el plumífer. Arribem al refugidesprés de dues llargues hores de caminata. Ens adonem que Pepe no menja, ni beu. ElFardatxo tira molt de ñffiL quasi que empanya els cristalls del refugi.

La baixadet¿ fins als Jeeps de luxe, feia temps que no m'ho passava t¿nt bé fentguerres de neu.

Per l¿ nit festa boja en Rock-Dur (Sort). Juanito no sap aprttcal. el cotxe, Cazongo,

Pepe i Xavo acaben la festa en el cotxe d'Amadet, mal rotllo! Pujant ens cau una tormenta

de neu impressionant.Dissabte: Ens alcem a les tantes, alguns. Jandro i Pasqual s'sn van a pescar truges

a Tavascan poble més amunt de Ribera del Cardós. Manolito i Josep Miquel s'en van per

altres pobles. Qué bonic que és tot alld.Per la vesprada anem a Llavorsl a fer el tant esperat Rafting. Fa un fred de

collons, i a més, cornenga a nsv¿lr, a veur€ qui es clava en I'aigua. La monitora ens diu que

I'aventura comenqa en el vestuari. I té tota la raé del món. Hi ha que tindre-los ven posats

per a col.locar-se el neopren, Manuel se'l col'loca al revés, impressionant.Agafem I'autobús que ens durá a l'inici de I'aventura. Primera dificultat, Ies

Estisores, pObre mOnitor, el que I'espem. Tots passem de tot i es posem a riure-mos. Fem

lluites contra les demés barques, ens est¿mpem contra les parets. I en el pas més fotut, E/Pastls, Colomina es cau dins de I'aigua.

Quan acabemo no ens sentim ni les mans, ni els peus, que fred. Jordi es constipa. Ipassa el üatge de tornada vomitant i amb febre.

Amado, Cazongo i Pasqual per la nit s'en van de fesu i Amado li realitzen un

control d'alcoholémia, quin acollono!Diumenge; Uns a Andorra altres dormint i els germans Arques a esquiar. Jo puc

contar la meua aventura esquiant, perd no la contaré. Mireu les fotos.

Ililluns: Amado, Cazongo i Pasqual es queden en Salou, els demés partim cap a

Xixona.Tots ho afirmem, ha sigut una mona molt bona. Hi ha 4re repetir mones com

aquestes, on no pares de riure't i sobretot no t'avoreixes.Hem sigut lfumaronencs per uns dies, a veur€ si seguim amb el mateix nir€ll.

CONEIXEIJ A ...?Per J,E.Blanquer

En Abril, MONES mil, i per aquesta raó he elegit una entrevista*monera" per alKAMARONINFO d'aquest mes.

El diumenge 19 d'Abril a les 08:00 hores aproximadament, després I'entraeta del

dissabte anterior a Alcoi, i al mas de Rafa "el de I'estanc", v8i8 fer les meves preguntes alcostat del tlpic foc que tot mas deu tindre, a aquests dos personatges que tot seguit passem

a conéixer-los.

Page 11: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

rl

Qué recomanaríeu fer a la gent de Xixona durant els tres dies de "MONA'?CHAPI: Menjar-se la "mona", volar el calxin¡lo i passar-s'ho molt bé, el que jo

recomanaria seria fer mona tradicional.NENE: Anar-s'en els amics a un mas, passar-s'ho el millor possible i xarrar de

tot el que han fet. Així estaríem tots junts perqud eixa és la festa que a nosaltres ens

agrada.

CHIRRI, ENS HE DEIXATEspere que tot el món conega a Chirri perqué era un dels millors gossos del poble.

Normalment anava en el "agiie" del nostre amic Alejandro clavat dins del maleter

del seu automdbil. Quan arribava a La Volta el "agüe" de Jandro el deixava solt per a que

donara voltes pel mas.

Tenia una novia en el mas del *Sindi" situat més amunt del seu m,as i al costat del

mas de Lorena.Crec que no va ündre fills peró la veritat és que no ho sé, era un gos cagador i

solia jugar arnb nosaltres quan anávem de mona a La Volta.Molta gent recorda el lloc de ürar-se per una muntanya per ¿ que el gos es

llanqara damunt d'ell.La veritat és que Chirri últimament no estava molt bé de salut, quasi no podia

caminar i at final ens ha deixat. Des de KAMARON li donem l'últim adéu i esperem que

el seu amo tinga un altre gos com ell.AMADISCA

SEGONA CONVIVüNCN KAMARONENCAL'any passat, estávem un dia el Xavo major i jo parlant sobre futurs projectes, i

se'ns va ocórrer la meravellosa idea de que les nostres quadrilles passárem un dia totsjunts.

Doncs així va ésser, el passat any va ser tot un éxit la Primera ConüvénciaKamaronenca. Les dos quadrilles PESCADILLA S.L. i KAMARON S.A. vam decidir que

hi havia que repetir-ho.I així será. el prdxim 9 de Maig, coincidint arnb l'entrega dels Premis

Kamaroninfo, passafem un dia mágic, on l'amistat esperem que siga el més important, ique puguen fer-nos més amics del que ja som. Conéixer més profundament eixe

companyerisme que ja tenim.I té que ser un dia especial, que des de primera hora del matí fins altes hores de la

matinada la convivéncia ens unisca. Per aixó hem preparat una llarga llista d'actes

commemoratius que no poden faltar.

Page 12: Kamaroninfo núm 24. abril 1998

Será obligatori per a eixe dia dur la camiset¿ nova de Kamaron S.A. que duuincorporada la corbat¿. I demanem la participació massiva de tots els Kamaronencs, ja que

a més de la convivéncia es lliuren els Premis Kamaroninfo.ACTES COMIqEMOnATIUS e DE MArc10:00 hores.- Café i Magdalenes en el Bar Monterrey.11:00 hores.- GRAN PARTIT ENTFü KAMARON S.A.- PESCADILLA S.L12:30 hores.- Gran dutxa i cerveseta en el POLL13:30 hores.- Marxa pacifica ñns al *BARBDRO" on dinarem les dues

quadrilles. Acompanyats per la dolgaina i el tabal i a¡nb coets.16:30 hores.- IIo GRAN CAMPIONAT DE BOLES: KAMARON-

PESCADILLA"Després del Campionat a casa a arreglar-nos i posar-nos guapos.20:00 hores.- Concentració en els Pinets-Barbamt, quan estiguem tots cercavila

fins a KAMARON, acompanyats per la dolgaina i el t¿bal i amb coets.20:30 hores.- Traca i Inauguració de la Segona Convivéncin Kamaronenca per

Manuel Soler (KAMARON S.A.) i Kike Carbonell (PESCADILLA S.L.).21:00 hores.- Discursos per part dels dos Presidents.2l:15 hores.- Entrega de Regals commemoratius.21:30 hores.- Foto pr a la Historia.21:45 hores.- Segona GnIa dels PREMIS KAMARONINFO.22:30 hores.- Desfilada amb puro.23:00 hores.- Festa Boja, fins a acabar existéncies.

Esperem la participació de tots els Kama¡onencs i com no , de urta penya tantauténtica com la del Xavo i companyia, i d'altres que tambe vendran.

Tots aquests que rebeu el KAMARONINFO esteu tamH conüdats a aquesta grangala. Si voleu vindre contacteu abans amb J.E.Blanquer o Josep Miquel Arques.

Sense més, esprem que tot isca perfecte i siga una nit mágica, com tantes altresque hem passatjunts. KAMARON S.A.