Memoria d'activitats Intress 2012

25

description

Memoria d'activitats de l'associació Intress, entitat de serveis socials sense ànim de lucre.

Transcript of Memoria d'activitats Intress 2012

Page 1: Memoria d'activitats Intress 2012
Page 2: Memoria d'activitats Intress 2012

2INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

L’Institut de Treball Social i de Serveis Socials (Intress) és una associació sen-se finalitat de lucre creada el 1984 i de-clarada d’utilitat pública l’any 2004 pel Ministeri de l’Interior.Compta amb 69 socis/es, dels quals 8

integren la Junta de l’entitat, i amb un òrgan executiu format per les persones que dirigeixen les àrees i les zones d’ac-tivitat de l’associació.Intress està especialitzat en la gestió, la formació i la consultoria en l’àmbit dels

serveis socials, amb un model de treball centrat en la persona i en la promoció de la seva autonomia i amb voluntat de contribuir a crear i mantenir un sistema social just i equitatiu.

Page 3: Memoria d'activitats Intress 2012

PRESENTACIÓ

Em plau presentar la memòria de les activitats realitzades per Intress durant el 2012. Ho faig des d’una visió no di-rectament implicada, atesa la meva in-corporació a la Junta i a la Presidència de l’associació en el 2013.Això em permet parlar de la capaci-tat d’anàlisi de l’entorn que té Intress. Aquest 2012 i, amb una trajectòria de 28 anys entenent i reaccionant davant les necessitats de les persones més vulnerables, Intress ha comprovat els efectes asimètrics que està ocasionant la crisi actual. Una crisi que deixa a més gent en situació de risc d’exclusió so-cial, a la vegada que redueix els recur-sos per poder dedicar-hi. Intress sap de les dificultats de les per-sones, sap que ha de lluitar per un Es-tat del Benestar que garanteixi els drets d’aquest ciutadans perquè formin part

activa de la societat amb la màxima au-tonomia possible. L’ajuda a les persones més vulnerables, però, no ha de ser incompatible amb el compromís de lluitar contra les causes que generen exclusió. Per això Intress està present en el debat social amb co-neixement, amb idees, amb voluntat, fent aliances i col·laborant amb les en-titats del Tercer Sector.Estem davant d’un canvi que afecta pro-fundament la societat. Ens estem trans-formant internament, canviant mètodes de treball, adaptant-nos a noves situa-cions, però mantenint sempre l’esperit inicial. Volem respondre als reptes que ens presenta la nova situació social i ho farem des de la professionalitat i l’empa-tia amb les persones que atenem.

2012. Ho hem fet bé, bastant bé i po-dem estar satisfets. Totes les persones que aquest any hem fet feina a Intress des dels nostres llocs i responsabilitats sabem que ha estat un any complicat. Els efectes derivats de la crisi econò-mica han impactat directament en el nostre dia a dia i hem hagut d’afrontar situacions noves. En moltes ocasions no sabíem com fer-ho, però tots plegats hem fet front a preocupacions i profun-des incerteses que han comportat can-vis que pensàvem inamovibles.Tot i així estem contents perquè hem sabut mantenir la qualitat en l’atenció a usuaris i familiars dels serveis i també als nostres clients, tal com es pot veure en els resultats que presentem a conti-nuació. Com a complement, hem pogut mantenir uns resultats econòmics que ens permeten una raonable tranquil·li-tat davant la incertesa sobre els cobra-ments que pateix el nostre sector i, a més a més, hem pogut plantejar-nos nous projectes.

A finals d’any hem realitzat un nou pla estratègic redefinint la nostra missió, vi-sió i valors per adequar-los a la situació actual en la qual a més d’apostar pel manteniment dels serveis actuals, vo-lem obrir noves línies de serveis que in-corporin noves formes de finançament, sempre aprofundint i garantint el nostre model de treball centrat en la persona a cada una de les àrees i col·lectius de persones què atenem.Encarem el 2013 amb bons resultats i projectes de futur, esperançats amb els nous objectius, els nous mètodes de treball i les noves aliances que hem d’establir per adaptar-nos a aquest nou món i a les noves necessitats. .

AMPARO PORCEL Presidenta

EDITA NAVARRODirectora General

3INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

Page 4: Memoria d'activitats Intress 2012

4INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

Temps d’adaptació, de canvi, de sostenibilitat, d’eficiència

MISSIÓ / VISIÓ / VALORS / CODI ÈTIC

Durant el segon semestre del 2012 es va posar en marxa el treball d’elaboració del Pla Estratègic 2013-2014, que haurà d’orientar la gestió de l’associació durant aquest període. Va ser realitzat per un equip multidisciplinari integrat per profes-sionals i per persones sòcies d’Intress, com a resposta al moment que viu l’entitat. El canvi en la situació econòmica i social demana una nova manera d’entendre els objectius i necessitats per garantir la pervivència de l’associació i, amb ella, el compliment de les seves fites. A continuació s’exposen la missió, la visió i els valors resultants d’aquest treball.

MISSIÓ / Ser una associació de pro-fessionals experts en l’àmbit social, que detecta necessitats, dissenya i gestiona projectes sostenibles i eficients, amb un model d’atenció propi centrat en la lliber-tat i els drets de la persona i que treballa en aliança amb altres entitats per impul-sar un sistema social just i equitatiu.

VISIÓ / Ser una entitat líder en l’atenció a les persones en situacions de dificultat perquè elles i les seves famílies gaudei-xin d’una vida plena en un entorn just i sostenible.

VALORS / Creença en la Llibertat de la Persona: Reconèixer que cada per-sona té el dret i la capacitat d’escollir per si mateixa la seva manera d’obrar, de res-

pondre dels seus actes i de ser respon-sable d’escollir el seu propi destí, actuant amb lliure determinació i autonomia. Transparència: Informar dels principis, normes i procediments que regeixen la gestió, els resultats aconseguits i els re-cursos emprats, a més d’assegurar un comportament ètic.Permeabilitat: Tenir capacitat d’incor-porar i assumir noves opinions, mos-trant empatia per nous corrents i idees sense perdre la pròpia identitat. Excel·lència: Cercar el reconeixement dels grups d’interès i de la societat en general, mitjançant una actuació que sigui excel·lent. Innovació: Ser creatius i participatius per fer coses noves de manera diferent

que permetin ser més eficients en la rea-lització dels seus objectius.

CODI ÈTIC / Per posar en pràctica aquests valors, Intress disposa d’un Codi en el qual es defineixen els com-promisos ètics que adquireix l’organit-zació amb tots els grups d’interès. Es pot consultar el document a la web d’In-tress.

Page 5: Memoria d'activitats Intress 2012

5INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

LÍNIES ESTRATÈGIQUES

ORGANIGRAMA

ASSEMBLEA DE SOCIS

JUNTA DIRECTIVA

COMITÈ EXECUTIU

GESTIÓ DEL CONEIXEMENT

DESENVOLUPAMENTDE PROJECTES,INVESTIGACIÓ,INNOVACIÓ IMÀRQUETING

DIRECCIÓ DE DESENVOLUPAMENT

GESTIÓ ECONÒMICA

GESTIÓ DE RECURSOS MATERIALS I FINANÇAMENT

EQUIP ADMINISTRATIU

DIRECCIÓ DE CONTROL DE GESTIÓ

GESTIÓDE PERSONES

SISTEMESD’INFORMACIÓ

QUALITAT

COMUNICACIÓ

L.O.P.D.

DIRECCIÓ D’ORGANITZACIÓ

ÀREA DE DEPENDÈNCIA, PROMOCIÓ DE L’AUTONOMIA, GENT GRAN I DISCAPACITAT

CONSULTORIA I QUALITAT EXTERNA

ÀREA DE SALUT MENTAL

ÀREA D’INFÀNCIA I FAMÍLIA, DONA I RESPOSTES A LAVIOLÈNCIA

ALTRES ÀREES

SECTOR PRIVAT

DIRECCIÓ DE GESTIÓDE SERVEIS

En el terreny operatiu que permet la realització d’aquesta visió, respectant els valors de l’entitat, s’han establert les següents línies estratègiques que hauran de desplegar-se durant els pròxims dos anys:

1 / CONTRIBUIR A LA TRANSFORMACIÓ DEL SECTOR, afavorint la participació ciutadana i incrementant la de les per-sones sòcies, aportant el nostre coneixement i compromís. 2 / OBTENIR NOVES FORMES DE SOSTENIBILITAT ECONÒMICA, captant recursos públics i privats, mantenint la solvència de l’entitat.3 / OFERIR NOUS PRODUCTES I SERVEIS, intensificant el treball de desenvolupament de serveis en l’àmbit nacional i internacional.4 / MANTENIR ELS SERVEIS ACTUALS, incrementant la qualitat dels serveis prestats, renovant aquells que siguin ne-cessaris, concursant en els nous que siguin d’interès i con-

solidar, en tots ells, el model d’atenció centrat en la persona.5 / GESTIONAR DE FORMA EFICIENT, COMPETITIVA I TRANSPARENT, optimitzant la governabilitat de l’associació, consolidant la gestió per processos i obtenint el reconeixe-ment extern de la gestió de qualitat de l’entitat.6 / CONSOLIDAR POLÍTIQUES DE DESENVOLUPAMENT encaminades al creixement personal i professional de l’equip que integra Intress.7 / MILLORAR LA GESTIÓ DELS SISTEMES D’INFORMA-CIÓ perquè el traspàs de la informació i el coneixement per-meti agilitzar i optimitzar la gestió dels serveis i dels processos de suport.

Page 6: Memoria d'activitats Intress 2012

6INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

NOUS REPTES, NOUS PROJECTES

L’any 2012 s’ha accentuat la crisi econòmica i social. Entre d’altres efectes, això ha provocat un canvi en l’estat del be-nestar tal com el coneixíem fins ara i de les fonts de finança-ment destinades al manteniment i desenvolupament del siste-ma de protecció social.

Aquest fet suposa un canvi de paradigma que fa necessari pen-sar en altres models de col·laboració entre l’Administració Pú-blica, les empreses, les entitats socials i la societat civil. L’objec-tiu és el de poder dissenyar respostes innovadores orientades a donar solucions a les necessitats socials emergents.

Per tot això, i en resposta a aquesta tendència compartida amb altres entitats del sector, hem iniciat el disseny de nous serveis que tenen en compte altres fonts de finançament. Ho hem fet de manera integradora, comptant amb professionals, persones usuàries, familiars i agents socials i econòmics.

El resultat ha estat la posada en marxa de serveis orientats a donar resposta a necessitats d’empreses i particulars. Entre aquests serveis trobem:

• HOME projecte de turisme dirigit a persones amb malaltia mental o discapacitat intel·lectual• UN HABITATGE TUTELAT per a persones amb malaltia mental i discapacitat intel·lectual. Projecte finançat pel Govern Balear, la Fundació ONCE, l’IMAS i l’Ajuntament de Llucmajor. Amb la col·laboració d’El Corte Inglés, Mallorquímica i Leroy Merlín (imatges superiors)• CONSULTORIA en Responsabilitat Social i Programes de Voluntariat Corporatiu per a empreses

El nostre objectiu per al 2013 és reforçar aquestes iniciatives ampliant el nostre catàleg de serveis a les nostres àrees d’activitat

Habitatge per a persones amb malaltia mental i discapacitat intel·lectual “Molí d´en Gaspar” a Llucmajor.

Logotip dels viatges de turisme accessible HOME, creat per dues persones usuàries: Pedro Adrover i Miguel Llompart

Page 7: Memoria d'activitats Intress 2012

7INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

ACTIVITAT D´INTRESS

5 ÀREES CLAU D’ACTIVITAT

ALTRES ÀREES

GENT GRANSALUT MENTAL

INFÀNCIA I FAMÍLIADONA

RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

PERSONES AMB DISCAPACITATJOVES

POBLACIÓ EN GENERAL (INCLUSIÓ SOCIOLABORAL,

VOLUNTARIAT I MESURES PENALS ALTERNATIVES)

• 28 anys d’experiència• 1.057 persones treballadores

• 48 projectes de Consultoria per a entitats i empreses• 20.627 persones ateses amb expedient• 58.385 persones ateses puntualment

• 34.806.587 euros de facturació• 119 centres i serveis

24

4

5

7 16

10

6

5

1

2

6

4

3

2

2

1

19

1

NÚM. DE SERVEIS PER ÀREA (segons colors de las àrees)

Page 8: Memoria d'activitats Intress 2012

8INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

A Intress atenem les persones que pateixen trastorn mental tenint sempre en compte l’entorn, des del més proper (família, amics, etc.) fins a la societat en general.En aquesta àrea cobra especial rellevàn-cia la lluita contra l’estigma associat a la malaltia mental i per això l’any 2012 s’han desenvolupat diverses accions orientades a treballar per la inserció social i els drets d’aquestes persones. Així, s’han celebrat jornades impulsades per Intress o per les plataformes en què

participem. S’han desenvolupat “Tallers de Ciutadania” on les pròpies persones que recorren als nostres serveis han tre-ballat sobre els seus drets i responsabi-litats com a ciutadans.La crisi ha impactat especialment en les entitats que es gestionen a partir de subvencions, fonamentalment les Associacions de Familiars i els Centres Especials d’Ocupació. Algunes de les associacions han desaparegut i la majo-ria ha hagut de retallar les activitats que portaven a terme, la qual cosa ha anat en detriment de les persones que es be-neficiaven d’aquests serveis. El mateix

ha succeït amb els Centres Especials d’Ocupació, i per això les possibilitats d’inserció laboral s’han reduït.Malgrat no haver patit retallades, hem donat atenció a més persones amb el mateix nombre de professionals. I en la recerca de noves fonts de finançament, vam obtenir la concessió de la Funda-ció Telefònica per dur a terme el projec-te “Dones amb trastorn mental greu: la recuperació a través de l’esport”, que estem desenvolupant des del novembre del 2012.

SALUT MENTALOpen your mind. Ser diferen-te es sorprendente*

EXPERIÈNCIA DES DEL 1990 / 3.214 persones ateses el 2012SERVEIS / • 3 Residències• 8 Pisos tutelats• 6 Serveis d’atenció domiciliària• 10 Serveis de millora de capacitats• 4 Centres de dia• 3 Serveis d’inserció laboral• 1 Servei d’atenció en centres penitenciaris

A l’Àrea de Gent Gran d’Intress, malgrat les retallades, hem continuat defensant i consolidant el nostre model d’atenció centrat en la persona, perquè creiem en la preservació de la dignitat i llibertat de la persona fins l’últim moment de la seva vida. Hem invertit en la formació del per-sonal en aquest model de treball.Conscients que no hi pot haver llibertat quan la persona té restriccions físiques o psíquiques, hem iniciat l’acreditació dels nostres centres de Gent Gran en el pro-grama “Deslligar l’Ancià i el Malalt d’Al-

zheimer” de la Confederación Española de Organizaciones de Mayores (CEO-MA). El mes de juny vam acreditar com a Centre Lliure de Subjeccions la Resi-dència i Centre de Dia de Campos (Ma-llorca) i hem iniciat l’acreditació d’altres centres. En el moment de la publicació d’aquesta memòria s’haurà acreditat la Residència Municipal de Mercadal.El 2012 ha estat també l’any de les ini-ciatives intergeneracionals, ja que ens hem sumat activament a la celebració

de l’Any Internacional de l’Envelliment Actiu i Relacions Intergeneracionals. Les residències municipals de Mercadal, Bunyola i Campos han organitzat activi-tats conjuntes entre els grans dels cen-tres i les nenes i nens d’escoles i guar-deries de la zona. La unió de saviesa i experiència amb frescor i innocència ha generat experiències excepcionals.

GENT GRAN

Sense lligams físics ni psíquics

EXPERIÈNCIA DES DEL 1988 / 1.007 persones ateses el 2012SERVEIS / • 5 Residències• 13 Centres de Dia• 7 Serveis d’atenció domiciliària• 3 Centres socials

*Tornada del flashmob “Una mirada diferente”

ACTIVITAT D´INTRESS

Page 9: Memoria d'activitats Intress 2012

9INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

DONA

INFÀNCIA I FAMÍLIA

Aquest any la nova Llei de drets i opor-tunitats per a la infància i l’adolescència a Catalunya ha impactat de forma espe-cial en aquest territori. Els canvis en els circuits d’atenció, els requeriments per valorar la necessitat de tutelar i l’amplia-ció de mesures per a menors en situació de risc han suposat menys ingressos de nenes i nens als centres d’acollida.Aquests canvis responen a una política social que aposta per mesures de su-port a les famílies en risc d’exclusió so-cial. Una política que suposa reduir les

mesures de desemparament i fomentar el treball amb la família, fa emergir no-ves necessitats i realitats. S’ha fomen-tat aquest any la mesura de l’acolliment familiar, especialment el que té lloc en família extensa. Des d’Intress compartim la motivació per aquesta aposta, ja que incideix en una disminució de les ruptures familiars i, a la vegada, valorem la necessitat d’apostar per serveis de suport terapèu-tics per a famílies que han viscut dinàmi-ques de violència.

Els nostres serveis d’infància i joves, punt de trobada, visites familiars i edu-cadors en medi obert han mantingut la voluntat de treballar per afavorir els processos en què nenes, nens i joves poden entendre la seva història i accep-tar-la per viure el present i construir el futur amb llibertat.

Potenciant el vincle familiar

EXPERIÈNCIA DES DEL 1990 / 6.778 persones ateses el 2012SERVEIS / • 8 Centres d’acolliment i Centres Resi-dencials d’Acció Educativa• 5 Serveis de millora de les relacions familiars• 9 Serveis d’acolliments i adopcions• 4 Serveis d’educadors en medi obert

“Necessitem espais de trobada, per entre totes puguem donar-nos força” Carmen, usuària del centre Ayaan Hirsi

EXPERIÈNCIA DES DEL 1995 / 15.361 persones ateses el 2012SERVEIS / • 4 Serveis de promoció de la autono-mia• 1 Servei d’intervenció comunitària

La crisi ha incidit de manera directa i amb conseqüències molt negatives so-bre la dona, que necessita més que mai tenir espais on compensar aspectes ne-gatius de la seva vida quotidiana.A Intress facilitem espais de trobada i ei-nes pensades per a la dona amb la fina-litat de reduir l’impacte de la desigualtat a la societat. Però el 2012 hem observat un retrocés en els drets i oportunitats de la dona, pels quals venim lluitant des dels nostres inicis. La crisi i una reforma laboral que incideix en les desigualtats han fet que la dona tingui més difícil

accés a aquests espais relacionals, so-cioeducatius i terapèutics. Les xifres de l’atur són similars en ho-mes i dones (al voltant del 25%), però sabem que quan les polítiques públi-ques retallen en sanitat, educació o de-pendència la dona pateix molt més les conseqüències.Malgrat les dificultats, aquest any hem atès més de 15.000 persones i hem creat tallers reconeguts per la seva inno-vació. També hem estat a les “Jornades sobre Prematuritat” amb la ponència: “Estrès postraumàtic en mares de nens/

es prematurs”, a l’hospital de Torrejón de Ardoz i a les jornades organitzades per l’UNAF “Maltractaments a les Dones Grans”.

ACTIVITAT D’INTRESS

Page 10: Memoria d'activitats Intress 2012

10INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

Les persones que recorren als serveis ho fan amb la fragilitat d’haver viscut una situació traumàtica. El 2102 aques-ta fragilitat s’ha vist agreujada per la in-cidència de la crisi.Per abordar el treball amb les dones i les seves filles i fills que han patit situacions de violència i que es troben en risc d’ex-clusió social apostem per empoderar la dona, i per això és important treballar en

la formació i la inserció laboral. Aquest any ens hem trobat amb menys recur-sos per desenvolupar aquest treball en xarxa. Les dones i les seves filles i fills han experimentat també més dificul-tats per accedir a un habitatge i han comptat amb menys ajuts socials com la Prestació de la Renda Mínima d’Inser-ció (PIRMI). Hem tramitat sol·licituds de prestacions que moltes dones no han percebut.El descens d’ajuts de menjador i de guarderia s’ha sumat als obstacles que experimenten les dones que atenem, factor greu ja que no disposen de xarxa familiar o social que els doni suport.De la mateixa manera, hem replantejat projectes i programes per optimitzar costos, a la vegada que hem establert convenis de col·laboració amb altres entitats per facilitar la inserció laboral de les dones usuàries.Es fa necessari buscar recursos en al-

tres fonts per complimentar el suport a la dona. Hem aconseguit suport d’enti-tats privades com “La Caixa”, així com de particulars, per sufragar les despe-ses d’escolarització de filles i fills de do-nes ateses.

RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

ALTRES ÀREES D’ACTUACIÓ

EXPERIÈNCIA DES DEL 1995 / 3.117 persones ateses el 2012SERVEIS / • 3 Residències• 3 Pisos tutelats• 3 Serveis d’atenció urgent• 2 Serveis d’atenció psicoterapèutica• 1 Serveis de generació de nous valors

PERSONES AMB DISCAPACITATEXPERIÈNCIA DES DEL 1989 / 895 persones ateses el 2012SERVEIS / • 1 Residència• 1 Pis tutelat• 1 Servei de millora de capacitats• 1 Servei d’inserció laboral• 1 Servei d’informació i orientació

Es supera l’objectiu d’inserció: estava fixat en un 35% i s’ha assolit el 55%.

JOVESEXPERIÈNCIA DES DEL 1997 / 16.993 persones ateses el 2012SERVEIS / • 1 Centre d’Informació Juvenil

Aquest any s’ha creat una nova pàgina web, més dinàmica i interactiva, del servei Palma-jove, en col·laboració amb T-Systems.

POBLACIÓ EN GENERAL

INCLUSIÓ SOCIOLABORALEXPERIÈNCIA DES DEL 1993 / 758 persones ateses el 2012SERVEIS / • 6 Serveis d’acollida i promoció sociolaboralEs destaca la creació d’un nou gran servei municipal que permet optimitzar recursos, donant atenció a tres col·lectius: persones sense llar, famílies amb dificultats i dones víctimes de violència.

VOLUNTARIATEXPERIÈNCIA DES DEL 2006 / 27.762 persones ateses el 2012A més de gestionar l’Agència del Volunta-riat de Palma, Intress fa aquest 2012 una forta aposta pel voluntariat, impulsant la col·laboració amb empreses i associacions que volen desenvolupar accions solidàries en el marc de la Responsabilitat Social.Una mostra ha estat la feina desenvolupa-da amb Hotelbeds, empresa en què s’ha realitzat el diagnòstic de les necessitats i possibilitats de voluntariat entre el perso-nal, amb una enquesta distribuïda a 23 països. En base al resultat (el 77% de les persones enquestades estan interessades a participar en accions de voluntariat), In-tress pot organitzar el pla de voluntariat de l’empresa tant en els propis centres i ser-veis de l’entitat com en altres entitats amb què es relaciona.

MESURES PENALS ALTERNATIVES (MPA)EXPERIÈNCIA DES DEL 2010 / 4.989 persones ateses el 2012SERVEIS / • 4 serveis de Mesures Penals AlternativesEl servei de Mesures Penals Alternatives ha aconseguit en aquests anys un major coneixement per part de la societat en general i de jutges i advocats en parti-cular. Les MPA s’están consolidant com una mesura menys aflictiva que l’ingrés a presó per a aquelles persones que han comès un delicte i pateixen una condem-na inferior a dos anys.El nostre treball, en estreta col·labora-ció amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha permès des-plegar equips de treball a cada territori, coordinant el compliment de condemnes mitjançant treballs en benefici de la co-munitat. Valorem que l’Administració està tenint en compte, cada vegada més, la formació a jutges i advocats per conèixer i poder aplicar aquestes mesures, priorit-zant-les a les sancions econòmiques.El nostre enfocament, respectant la nor-mativa vinculant i el model de treball de cada territori, així com formant els profes-sionals, ha permès afegir valor a la tutela i millorar el ràtio d’assignació de persones penades per delegat.

ACTIVITAT D´INTRESS

Page 11: Memoria d'activitats Intress 2012

11INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

PERCENTATGE DE SERVEIS

OFERTS EL 2012

PERCENTATGE DE CLIENTS

PER COMUNITAT AUTÒNOMA

CLIENTS

CONSULTORIA I FORMACIÓ EN QUALITAT

La Divisió de Consultoria i Qualitat d’Intress té com a objectiu la millora i desenvo-lupament de les organitzacions socials.El 2012 ha vingut marcat per la diversificació de serveis i l’increment en un 60% del nombre de professionals de la Divisió de Consultoria. A diferència de l’any passat, les entitats que han rebut suport per a la implantació del Model EFQM superen aquelles que l’han rebut per a la implantació de la norma ISO 9001:2008.El 2012 també s’ha potenciat el treball en xarxa i la participació en plataformes i fòrums relacionats amb la millora i el canvi organitzatius, com els següents:• Club de Excelencia en gestión e innovación. www.clubexcelencia.org• AEC, Asociación española para la Calidad. www.aec.org• ICONG, Instituto para la Calidad en ONG. www.icong.org (Intress és soci funda-dor, ocupa la Vicepresidència i forma part del Comitè Tècnic).• Red de Consultoría Social. www.redconsultoria.net (Intress és soci fundador).• Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. www.tercersector.cat • Confederación estatal de personas sordas. www.cnse.es• Bureau Veritas. www.bureauveritas.es

EXPERIÈNCIA DES DE L’ANY 2000 /40 organitzacions clients el 2012SERVEIS A EMPRESES I ENTITATS /• Plans estratègics • Eines de gestió• Desenvolupament organitzatiu• Acreditacions EFQM i ISO 9001• Formació• Control de Qualitat• Coaching

• AD Los Molinos• Unión de Asociaciones y Entidades de Atención a Drogodependientes (UNAD)• Confederación Estatal Personas Sor-das (CNSE)• Inforarea• Fundación Real Madrid• Opción 3• Colegio Oficial de Trabajadores So-ciales Madrid• Fundación Estatal de Personas Sor-das (FCNSE)• Epsilon• C. O. Terramar• Fundación Fias• Fundación Red de Apoyo a la Integra-ción Social (RAIS)• Associació Iniciatives Solidàries• Plataforma de ONGs de Acción Social• Ciudad Joven• Invenies• Asociación Realidades para la Inte-gración Social• Asociación Mujeres Opañel• Pulsar Technologies• Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de: Ontinyent, Guadas-sar, Elx, Canals, Camp de Morvedre i Puçol, Bocairent i Bigastro• Fundación Oír Es Clave• Fundación Márgenes y Vínculos• ICONG • Cril S. L.• Organización Proyecto Hombre• Càrites Diocesana d’Eivissa i Formentera• Generalitat Valenciana• Onna Adoratrices Sevilla• Aldeas Catalunya• Federación Española de Enfermeda-des Raras• Coceder• Adoratrices Ourense• Asociación de Padres de Personas con Autismo• Discapacitat Intel·lectual Catalunya

4% CONTROL DE QUALITAT

6% NORMA ONG QUALITAT

6% PLA ESTRATÈGIC

8% ALTRES (Coaching, investigació, SBC...)

9% CURSOS FORMACIÓ

17% CATALUNYA

4% GALÍCIA

4% BALEARS

4% ANDALUSIA

29% ISO9.001

38% EFQM +200

50% MADRID

21% COMUNITATVALENCIANA

ACTIVITAT D’INTRESS

Page 12: Memoria d'activitats Intress 2012

12INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

RESULTATS D’INTRESS

RESULTATS EN LES PERSONES USUÀRIES

SATISFACCIÓ DE LES PERSONES USUÀRIES I DELS FAMILIARS DE LES PERSONES USUÀRIES

RESULTATS EN LES PERSONES TREBALLADORES

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

1.555

1.196

3.657

6.164

2.066

14.638

-

-

11.451

2.333

79.000

92.784

1.570

1.374

4.376

9.807

6.227

23.354

-

17

10.737

-

84.262

95.016

1.584

1.501

5.274

6.259

2.815

12.424

29.857

-

244

2.442

11.616

-56.262

70.564

1.007

1.352

3.382

5.740

2.410

6.736

20.627

-

-

3.396

9.621

707

44.661

58.385

PERSONES USUÀRIES POR ÀREES D’ ACTIVITAT

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

GENT GRAN

SALUT MENTAL

INFÀNCIA I FAMÍLIA

DONA

RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

ALTRES ÀREES

TOTALS

•••

••••

••

•••

•••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••

2009AMB

EXPEDIENT ATENCIÓ PUNTUAL •

••••

•••

•••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••

2010AMB

EXPEDIENTATENCIÓ PUNTUAL •

••••

•••

•••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• ••

2011AMB

EXPEDIENTATENCIÓ PUNTUAL •

••••

•••

•••

•••••••••••••••••••••• •••••••••••••••••••

2012AMB

EXPEDIENTATENCIÓ PUNTUAL

0

2

4

6

8

10

SATISFACCIÓ DELS FAMILIARS DE LES PERSONES USUÀRIES PER ÀREES D’ACTIVITAT

Gen

t Gra

n i

Dep

endè

ncia

9,068,48

7,5

Infà

ncia

iFa

míli

a

8,28

Salu

tM

enta

l

Tota

lIn

tres

s

SATISFACCIÓ DE LES PERSONES USUÀRIESPER ÀREES D’ACTIVITAT

0

2

4

6

8

10

Gen

t Gra

n i

Dep

endè

ncia

8,60 7,95

Infà

ncia

iFa

míli

a

9,47

Don

a

8,38

Salu

tM

enta

l

8,89

Altr

es

àree

s

8,66

Tota

lIn

tres

s

PERSONES TREBALLADORESPER ÀREES D’ACTIVITAT 2009 2010 2011 2012

325

205

260

162

145

49

1.146

371

214

294

169

157

52

1.257

304

199

238

55

121

132

56

1.105

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

GENT GRAN

SALUT MENTAL

INFÀNCIA I FAMÍLIA

DONA

RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

ALTRES ÀREES

ESTRUCTURA

TOTALS

213

223

228

74

114

154

51

1.057

PERCENTATGE D’HOMES I DONES EN PLANTILLA 2011

83,89 D

16,11 H

2012

83,13 D

16,87 H

FORMACIÓ

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Assistències a accions formatives

Hores de formació

Inversió en formació

•••••••• •••••••••••• ••••••••••• •••••

20111.779

5.097

141.330

•••••• •••••••••••• •••••••••••••• ••••

2012

2.092

6.583

104.319*

Revisions mèdiques realitzades el 2012: 355 = 33% de la plantilla

Descens de l'accidentalitat en un 38% el 2012

SATISFACCIÓ DE LES PERSONES TREBALLADORES PER ÀREES D’ACTIVITAT

Gen

t Gra

n i

Dep

endè

ncia

8,267,42

Infà

ncia

iFa

míli

a

6,86

Don

a

7,35

Salu

tM

enta

l

7,51

Altr

es

àree

s

7,54

Tota

lIn

tres

s

0

2

4

6

8

10

Més formació amb menys cost

* Bonificats: 76.056 €. Despeses pròpies: 28.263 €

Page 13: Memoria d'activitats Intress 2012

13INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

Un any més el Comitè d’Intress Solidari ha desenvolupat la política de compro-mís social i suport a programes en paï-sos en vies de desenvolupament. S’ha col·laborat amb el poble d’Haití tant amb xerrades de sensibilització rea-litzades a Palma de Mallorca i a Madrid sota el lema “Pero no te olvides de Hai-tí”, com amb aportacions econòmiques a la Fundación Nuestros Pequeños Her-manos, que treballa en aquest país.Ha continuat la col·laboració amb l’en-titat Darna, que treballa al nord del Ma-rroc en l’atenció a dones, nenes i nens.

Per facilitar la participació de professio-nals d’Intress en aquest projecte, s’ha realitzat la convocatòria “Oportunitats de voluntariat internacional solidari”, a partir de la qual tres persones treballa-dores d’Intress van poder dur a terme la seva col·laboració amb Darna.A finals del 2012 Intress ha realitzat entre totes les persones treballadores i sòcies de l’entitat una enquesta sobre el Voluntariat Corporatiu (incloent l’inter-nacional), que suposarà una font de co-neixement per orientar l’activitat futura en aquesta matèria.

Logotip de la campanya “Pero no te olvides de Haití”. Drets d’imatge cedits pel dibuixant

Antonio Fraguas (Forges)

RESULTATS EN LA SOCIETAT

RESULTATS D’INTRESS

SENSIBILITZACIÓ: Generant espais de debat i reflexió

Al llarg del 2012 Intress ha mantingut i fo-mentat el seu compromís amb la societat mitjançant actes, jornades, cursos de for-mació i estudis sobre les àrees d’actuació de l’entitat.

Es destaquen, de manera testimonial, les següents accions:

“Evitar subjeccions requereix com-promís i professionalitat. Hem rea-litzat xerrades de sensibilització al programa Deslligar l’ancià i el malalt d’Alzheimer, perquè apostem per aquest model de treball, que fuig

del paternalisme i aposta per la lli-bertat de la nostra gent gran”MARÍA COLL Directora Tècnica de l’Àrea de Gent Gran

“Aquest any ha estat un èxit la producció del flashmob a favor de la inclusió social Una mirada dife-rente, amb el qual es va aconseguir fer ballar més de 300 persones al

ritme de Abre tu mente, open your mind, ser diferente es sorprendente”.

MARTA ROSILLODirectora del CRPS Los Cármenes.

“Em va encantar participar al Congrés de les idees, perquè vam poder deba-tre en assemblea, com fan els polí-tics, sobre solucions per a la nova pobresa. A la vegada, vam col·laborar recaptant diners per a la Marató de

TV3 “Que ningú quedi fora de joc”.

MARTINA16 anys. Usuària del CRAE Elima.

“Des de la Casa d’Acollida II de Ma-drid vam presentar la ponència Cases d’acollida, adaptant-nos al canvi, a la Trobada Nacional de Cases d’Acogida de Càceres i davant la Direcció Ge-neral de la Dona a Madrid. Vam expo-sar la realitat de les víctimes de la violència de gènere i el document el

publicarà el Instituto de la Mujer”.

MARÍA DE MIGUELDirectora de la Casa d’Acollida II.

Jornada de sensibilització sobre la nova pobresa amb nenes i nens com a ponents i assemblearis/es, al Congrés de les Idees

Trobada “Casas de Acogida” de Càceres

Més de 300 persones van participar en el flashmob “Una mirada diferente”

Acte d’acreditació de la Residència i Centre de Dia de Campos com a centre lliure de subjeccions

GENT GRAN

SALUT MENTAL

INFÀNCIA I FAMÍLIA

DONA / RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

COOPERACIÓ: Intress Solidari

Page 14: Memoria d'activitats Intress 2012

14INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

XARXES I ALIANCES

QUALITAT

Consejo Estatal de ONG de Acción SocialECAS: Entitats Catalanes d'Acció SocialTaula del Tercer SectorTercer Sector Illes Balears

Associació d’Entitats d’Iniciativa Social de CatalunyaAsociación de Entidades de Iniciativa Social de Madrid

OEISMRed de RedesREASEAPN

Corre la VozEnrédateParticipa y ComprendeSMES: Salud Mental Exclusión SocialAGAFESM: Asociación del Grupo de Atención Familiar en Salud Mental Asociación Madrileña de Rehabilitación PsicosocialFórum de Salud Mental

FEAPS: Confederación de Organizaciones en favor de las Personas con Discapacidad IntelectualFOQUA: Forum por la Calidad en la atención a personas con discapacidadAESE Empleo con Apoyo

FEDAIA: Federació d'Entitats d'Atenció a la Infància i l'AdolescènciaPinCat: Plataforma per la Infància de CatalunyaFEIAB: Federació d'Entitats d'Infància i Adolescència de Balears Associació de Planificació familiar i Anticoncepció de Balears

ACRA: Associació Catalana de Recursos Assistencials

Associació de Planificació familiar i Anticoncepció de BalearsInfojove

Instituto para la calidad de las ONG (ICONG)Club de Excelencia en Gestión e InnovaciónAsociación Española para la CalidadForética

PLATAFORMES DEL SECTOR

PATRONALS DEL SECTOR D’INTERVENCIÓ SOCIAL

EXCLUSIÓ SOCIAL

SALUT MENTAL

PERSONES AMB DISCAPACITAT

INFÀNCIA I FAMÍLIA

GENT GRAN

JOVES

IMATGE I COMUNICACIÓ

2010 2011 2012

34

55.200

280

-

114

57.300

970

210

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

APARICIONS EN MITJANS DE COMUNICACIÓ

VISITES WEB

SEGUIDORS A FACEBOOK

SEGUIDORS A TWITTER

109

116.700

1.730

403

RESULTATS D’INTRESS

RESULTATS EN LA SOCIETAT

Intress ha aconseguit el 2012 duplicar tant les visites a la seva pàgina web com el nombre de seguidors en xarxes socials.

Roda de premsa realitzada per nenes i nens en el Congrés de les Idees.

Carta dels familiares de les persones usuàries de la Residència d’Alaior al Diari de Menorca.

Intress forma part de nombroses plataformes i xarxes del sector social.L’entitat també manté acords amb centres docents (universitats i instituts) per a la realització de convenis de pràctiques, així com amb entitats no lucratives que comparteixen objectius amb Intress.

Page 15: Memoria d'activitats Intress 2012

15INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

RESULTATS CLAU

RESULTATS D’INTRESS

EVOLUCIÓ DEL NÚM.DELS SERVEIS (PER ÀREES D'ACTIVITAT)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

EVOLUCIÓ DEL NÚM.DELS SERVEIS(TOTALS)

2009 2010 2011 2012110 132 134

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

119

EVOLUCIÓ DELS INGRESSOS(TOTALS)

•••••• •••••••••••••• ••••••••••••••••

2009

•••••• •••••••••••••• ••••••••••• •••••

2010

•••••••••• •••••••••••• •••••••••• ••••

2011

••• ••••••• •••••••••••••• ••••••••••••

2012

37.525.735 37.985.401 37.166.954 34.806.587

ORIGEN DELS INGRESSOS(PER TIPOLOGIA DE CLIENTS) PERCENTATGE

12.378.561

20.084.259

449.998

621.688

1.272.080

34.806.587

35,6

57,7

1,3

1,8

3,7

100,0

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

ADMINISTRACIÓ LOCAL

ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA

ADMINISTRACIÓ ESTATAL

EMPRESA PRIVADA I FUNDACIONS

USUARIS PARTICULARS

ADMINISTRACIÓ AUTONÒMICA

57,7%

ADMINISTRACIÓ LOCAL

35,6

15 25 30 28

GENTGRAN

21 32 32 31

SALUT MENTAL

31 31 32 31

INFÀNCIA I FAMÍLIA

5 5

DONA

15 12

RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

8 8 6 5

PERSONES AMB DISCAPACITAT

7 10 5 1

JOVES

2009

2010

2011

2012

2009

2010

2011

2012

10 9 9 11

POBLACIÓ EN GENERAL

EVOLUCIÓ DELS INGRESSOS (PERCENTATGE DE FACTURACIÓ PER ÀREES D'ACTIVITAT)

GENTGRAN

23,3

3

25,8

3

21,5

2

16,7

1

SALUT MENTAL

21,5

5

21,8

5

23,4

3

25,4

2

INFÀNCIA I FAMÍLIA

25,0

2

23,9

6

25,8

6

27,9

9

DONA

4,35

4,56

RESPOSTES A LA VIOLÈNCIA

10,4

8

10,8

PERSONES AMBDISCAPACITAT

5,2

3,81

4,11

4,79

JOVES

2,44

3,66

1,63

1,39

CONSULTORIA

1,59

1,32 0,8

0,75

6,71 5,5

4,65

7,59

POBLACIÓ EN GENERAL

*No es pot establir comparativa a les àrees de Dona i Respostes a la Violència en 2009 i 2010, ja que conformaven una sola àrea. El nombre de serveis conjunt d'aquestes dues àrees en 2009 va ser de 18 i en 2010 de 17.

*El percentatge d'ingressos de les Àrees de Dona i Respostes a la Violència sobre el total va ser del 14,16% en 2009 i del 14,07% en 2010.

EVOLUCIÓ DELS SERVEIS

EVOLUCIÓ DELS INGRESSOS

ORIGEN DELS INGRESSOS

Page 16: Memoria d'activitats Intress 2012

16INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

ORIGEN DELS INGRESSOS: CLIENTS

IMPORT % SOBRE EL TOTAL

Conselleria de'Assumptes Socials. Comunitat de MadridDepartament de Benestar Social i Família. Generalitat de CatalunyaAjuntament de BarcelonaAjuntament de PalmaInstitut Mallorqui d'Afers Socials. Govern BalearAjuntament de MadridConselleria de Justícia. Generalitat de CatalunyaUsuaris/esAjuntament de AlaiorAjuntament de CamposAjuntament de FerreriesAjuntament de MercadalMancomunitat Pla de MallorcaAjuntament de ManacorMinisteri de Política SocialAjuntament d'Alcalá de HenaresAjuntament d'EivissaAjuntament de CapdeperaServei d'Ocupació de les Illes Balears. Govern BalearAjuntament de Santa Eulalia d'es RiuAjuntament de Sant Llorenç d'es CardassarAjuntament de PollençaAjuntament de SiruelaAssociació Telefònica d'Assistència al Minusvàlid (ATAM)Ajuntament de GranollersAjuntament de Sant Antoni de PortmanyInstitut Balear de la Dona. Govern BalearAjuntament de BunyolaAjuntament de GuadalupeAjuntament de MarratxíFIIAPP Cooperación EspañolaAjuntament de FelanitxPatronat Molí d'en GasparAjuntament de Sant JosepForcemDepartament d'Acció Social i Ciutadania. Generalitat de CatalunyaAjuntament de TamurejoLa CaixaAssociació per la Salut Mental Gira- SolFundación Real MadridGeneralitat Valenciana-Conselleria Benestar SocialAssociacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Bocairent, Guadassar, Morverdre y Puçol, Canals, Elche y BigastroPlataforma ONG de acción socialMinisterio de Sanidad, Servicios Sociales e IgualdadTelefònicaAjuntament del Prat de LlobregatAjuntament de Ses SalinesFremap, Mutua A.T. y E.P. de la S.S.

LLISTAT DE CLIENTS (ordenats per imports)

23,75%23,17%7,10%5,63%5,38%4,44%4,10%3,71%2,83%2,18%1,60%1,56%1,43%1,17%0,96%0,79%0,77%0,77%0,66%0,66%0,62%0,59%0,58%0,54%0,53%0,41%0,40%0,39%0,36%0,34%0,34%0,30%0,29%0,26%0,22%0,18%0,14%0,12%0,10%0,10%0,07%0,06%

0,04%0,04%0,03%0,03%0,03%0,03%

8.267.231,488.064.267,432.469.509,991.960.436,011.873.150,751.545.501,491.425.849,741.292.296,59984.373,95759.418,66557.668,16543.915,01497.820,67408.376,27334.900,00273.450,25269.413,84266.859,86228.718,00228.366,01214.465,11204.138,60201.299,41189.103,99182.463,19141.820,03140.437,50136.892,74126.694,43118.891,01117.000,00105.219,4999.999,9691.366,5875.664,7261.000,0049.784,1243.100,0033.819,8433.376,0023.604,0023.145,12

13.516,5013.500,0012.000,0011.331,9810.940,328.390,14

RESULTATS D’INTRESS

RESULTATS CLAU

Page 17: Memoria d'activitats Intress 2012

17INTRESS • MEMO2012 • PÀG.

ORIGEN DELS INGRESSOS: CLIENTS

DISTRIBUCIÓ PRESSUPOSTÀRIA DELS INGRESSOS

IMPOSTOS 0,10%

DESPESES EXTRAORDINÀRIES 0,26%

DESPESES FINANCERES 0,42%

AMORTITZACIONS 1,41%

RESULTATS A FONS SOCIAL 4,65%

DESPESESDE PERSONAL

74,44%

ALTRES DESPESESD’EXPLOTACIÓ

18,72%

RESULTATS D’INTRESS

RESULTATS CLAU

SATISFACCIÓ DELS CLIENTS CONTRACTANTS PER ÀREES D’ACTIVITAT

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

IMPORT % SOBRE EL TOTALLLISTAT DE CLIENTS (ordenats per imports)

0,02%0,02%0,02%0,02%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%0,01%

100,0%

7.453,807.000,006.250,005.900,004.790,214.704,994.454,444.200,004.194,004.100,003.500,003.400,003.376,002.915,402.854,105.920,52

34.806.587,00

Ajuntament de Llucmajor

Mútua

Plan de Igualdad

Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet

Ajuntament de Alcúdia

Colegio Oficial de Trabajadores Sociales de Madrid

Asociación Epsilon

DinCat Federació

Fundación Secretariado Gitano

Associació de Pares de Persones amb Autisme

Obra Social Sa Nostra

Associació Iniciatives Solidàries

Fundación Márgenes y Vinculos

Fundación ONCE

Altres

TOTAL

SATISFACCIÓ DELS CLIENTS CONTRACTANTSPER ÀREES D’ACTIVITAT

0

2

4

6

8

10

7,9

Altr

es

àree

s

9,2

Con

sulto

ria

8,5

Tota

lIn

tres

s

Gen

t G

ran

8,78,2

Salu

tM

enta

l

8,5

Infà

ncia

i Fa

míli

a,D

ona

i R

espo

stes

a

la V

iolè

ncia

A continuació s’exposen les taules amb les dades dels

serveis de cada àrea(p.18 a 21)

Page 18: Memoria d'activitats Intress 2012

18 PÀG.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

GE

NT

GR

AN

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Res

idèn

cia

de C

ampo

sR

esid

ènci

a de

Fer

rerie

sR

esid

ènci

a de

Mer

cada

lR

esid

ènci

a d’

Alai

orPi

sos

tute

lats

de

Siru

ela

Cen

tre d

e D

ia S

ant L

lore

nç d

es C

arda

ssar

Cen

tre d

e D

ia P

etra

Cen

tre d

e D

ia A

lgai

daC

entre

de

Dia

Cos

titx

Cen

tre d

e D

ia B

unyo

laC

entre

de

Dia

Son

Car

rióC

entre

de

Dia

Cap

depe

raC

entre

de

Dia

Cam

pos

Cen

tre d

e D

ia A

laio

rC

entre

de

Dia

Fer

rerie

sC

entre

de

Dia

Gua

dalu

peC

entre

de

Dia

Tam

urej

oC

entre

de

Dia

Siru

ela

Serv

ei d

'Aju

da a

Dom

icili

Sant

Jos

epSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Sa

nta

Eulà

liaSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Sa

nt A

nton

iSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Po

llenç

aSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Sa

nt L

lore

des

Car

dass

arSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili SO

SSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili C

ampo

s

Cas

al C

an R

ibes

Cas

al E

s Jo

nque

tC

asal

Ciu

tat A

ntig

a-B

oton

s

33 19 19 30 24 20 32 30 15 15 13 20 10 10 15 30 20 20 40 36 45

35 55 41 66 32 23 34 32 15 14 13 33 18 17 22 32 22 31 39 84 44 109 23 2 48 39 42 42

1.00

7

2012

2008

1990

1996

1998

2012

2007

2009

2009

2009

2010

2011

2011

2008

2004

2007

2011

2011

2012

2002

2002

2002

1998

2007

2009

2010

2010

2005

2002

22 16 15 23 5 7 9 11 10 5 5 10 5 3 5 6 5 3 3 7 4 5 2 1 5 7 7 7

213

5 13 7 3 28

Ajun

tam

ent d

e Ca

mpo

sAj

unta

men

t de

Ferre

ries

Ajun

tam

ent d

e M

erca

dal

Ajun

tam

ent d

’Alai

orAj

unta

men

t de

Siru

ela

Ajun

tam

ent d

e Sa

nt L

loren

ç de

s Car

dass

arM

anco

mun

itat d

el Pl

aM

anco

mun

itat d

el Pl

aM

anco

mun

itat d

el Pl

aAj

unta

men

t de

Buny

olaAj

unta

men

t de

Sant

Llor

enç

des C

arda

ssar

Ajun

tam

ent d

e Ca

pdep

era

Ajun

tam

ent d

e Ca

mpo

sAj

unta

men

t d’A

laior

Ajun

tam

ent d

e Fe

rrerie

sAj

unta

men

t de

Gua

dalup

eAj

unta

men

t de

Tam

urejo

Ajun

tam

ent d

e Si

ruela

Ajun

tam

ent d

e Sa

nt J

osep

Ajun

tam

ent d

e Sa

nta

Eulàl

iaAj

unta

men

t de

Sant

Ant

oni

Ajun

tam

ent d

e Po

llenç

aAj

unta

men

t de

Sant

Llor

enç

des C

arda

ssar

S.O

.S A

sseg

uran

ces i

Rea

sseg

uran

ces S

.A.

Ajun

tam

ent d

e Ca

mpo

s

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Cam

pos

(Mall

orca

)Fe

rrerie

s (M

enor

ca)

Mer

cada

l (Men

orca

)Al

aior (

Men

orca

)Si

ruela

(Bad

ajoz)

Sant

Llor

enç

des

Card

assa

r (M

allor

ca)

Petra

(Mall

orca

)Al

gaid

a (M

allor

ca)

Cost

itx (M

allor

ca)

Buny

ola (M

allor

ca)

Son

Carri

ó (M

allor

ca)

Cala

Rajad

a (M

allor

ca)

Cam

pos

(Mall

orca

)Al

aior (

Men

orca

)Fe

rrerie

s (M

enor

ca)

Gua

dalup

e (C

ácer

es)

Tam

urejo

(Bad

ajoz)

Siru

ela (B

adajo

z)

Sant

Jos

ep (Ib

iza)

Sant

a Eu

lalia

(Ibiza

)Sa

nt A

nton

i (Ibi

za)

Polle

nça

(Mall

orca

)Sa

nt L

loren

ç de

s Ca

rdas

sar (

Mall

orca

)

Cam

pos

(Mall

orca

)

Palm

a (M

allor

ca)

Palm

a (M

allor

ca)

Palm

a (M

allor

ca)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

RES

IDÈN

CIE

S

CEN

TRES

DE

DIA

ATEN

CIÓ

R

ESID

ENC

IAL

ATEN

CIÓ

DO

MIC

ILIÀ

RIA

MIL

LOR

A D

EC

APAC

ITAT

S I C

ENTR

ESSO

CIA

LS

PR

OM

OC

IÓ D

E L'

AUTO

NO

MIA

A

L'EN

TOR

N

HAB

ITU

AL

TOTA

L

* El n

ombr

e de

per

sone

s at

eses

a re

sidèn

cies

incl

ou ta

nt e

ls re

siden

ts c

om e

ls m

enja

rs a

dom

icil

Page 19: Memoria d'activitats Intress 2012

19 PÀG.18 PÀG.SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Llar R

esid

ència

Elis

enda

de

Mon

tcad

a

Mini

Res

idèn

cia N

avalc

arne

roM

ini R

esid

ència

Get

afe

Piso

s tu

telat

s de

Llei

daHa

bita

tge

supe

rvisa

t La

Vilet

aPi

sos

tute

lats

en N

avalc

arne

ro

Piso

s tu

telat

s de

Get

afe

Prog

ram

a de

Sup

ort a

l'Aut

onom

ia a

l'ent

orn

habi

tua

del

Vallè

s O

rient

alPr

ogra

ma

de S

upor

t a l'A

uton

omia

a l'e

ntor

n ha

bitu

a de

Lle

ida

Equip

de

Supo

rt So

cial C

omun

itari

Nava

lcarn

ero

Equip

de

Supo

rt So

cial C

omun

itari

Cham

berí

Equip

de

Supo

rt So

cial C

omun

itari

Villa

verd

e Eq

uip d

e Su

port

Socia

l Com

unita

ri G

etaf

eSe

rvei

de R

ehab

ilitac

ió Pr

e-La

bora

l del

Vallè

s O

rient

alSe

rvei

de R

ehab

ilitac

ió Co

mun

itària

de

Gra

nolle

rsCe

ntre

de

Reha

bilita

ció P

sicos

ocial

"Los

Cár

men

es"

Cent

re d

e Re

habi

litació

Psic

osoc

ial "M

artín

ez C

ampo

s"Ce

ntre

de

Reha

bilita

ció P

sicos

ocial

de

Get

afe

Cent

re d

e Re

habi

litació

Lab

oral

de G

etaf

e Ce

ntre

de

Reha

bilita

ció P

sicos

ocial

de

Arga

nzue

la Ce

ntre

de

Reha

bilita

ció P

sicos

ocial

de

Nava

lcarn

ero

Cent

re d

e Re

habi

litació

Psic

osoc

ial d

e Vi

llave

rde

Club

Soc

ial E

l Pico

t Ce

ntre

de

Dia

Gira

-Sol

Cent

re d

e Di

a de

Nav

alcar

nero

Cent

re d

e Di

a de

Get

afe

Cent

re d

e Di

a Ch

ambe

ríCe

ntre

Esp

ecial

d'O

cupa

ció G

ira-S

olPr

ogra

ma

ERG

ON

Palm

a se

gle X

XI

Reha

bilita

ció d

e pe

rson

es re

cluse

s am

b m

alaltia

men

tal

33 20 26 6 7 12 8 14 13 30 30 30 30 35 35 90 90 90 55 60 35 60 30 30 35 30 30 20 44 61

1.08

9

36 43 50 7 7 12 8 15 13 36 31 42 41 66 39 103

121

108 78 73 41 73 22 50 40 42 41 17 20 20 57

1.35

2

20

12

2004

1999

2002

2011

2011

2006

2006

2010

2008

2006

2006

2006

2005

2008

2000

1990

1990

1998

2002

2007

2009

2006

2011

1995

2006

2005

2006

1998

2008

2002

1999

19 23 23 4 1 4 6 5 5 5 5 7 8 9 10 12 9 10 9 9 3 3 7 6 6 6 2 3 4

223

3 4 6 10 4 3 1 31

Inst

itut C

atalà

d'A

ssist

ència

i Ser

veis

Socia

ls (e

n en

dava

nt IC

ASS)

. Gen

erali

tat d

e Ca

talun

yaCo

nsell

eria

d'As

sum

ptes

Soc

ials.

Com

unita

t de

Mad

ridCo

nsell

eria

d'As

sum

ptes

Soc

ials.

Com

unita

t de

Mad

ridIC

ASS.

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

yaPr

ivat

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

ICAS

S. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAS

S. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

ICAS

S. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Serv

ei Ca

talà

de la

Salu

t. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

Cons

eller

ia d'

Assu

mpt

es S

ocial

s.Co

mun

itat d

e M

adrid

ICAS

S. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Cons

eller

ia de

Salu

t, Fa

milia

i Ben

esta

r Soc

ialCo

nsell

eria

d'As

sum

ptes

Soc

ials.

Com

unita

t de

Mad

ridCo

nsell

eria

d'As

sum

ptes

Soc

ials.

Com

unita

t de

Mad

ridCo

nsell

eria

d'As

sum

ptes

Soc

ials.

Com

unita

t de

Mad

ridIn

stitu

t Mall

orqu

í d´ A

fers

Soc

ials.

Gov

ern

Balea

rIn

stitu

t Mall

orqu

í d´ A

fers

Soc

ials.

Gov

ern

Balea

rAj

unta

men

t de

Palm

a

Inst

itucio

ns P

enite

nciàr

ies. M

inist

eri d

e Sa

nitat

, Ser

veis

Socia

ls i Ig

ualta

t

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

RES

IDÈN

CIE

S

PIS

OS

TUTE

LATS

ATEN

CIÓ

DO

MIC

ILIÀ

RIA

ATEN

CIÓ

R

ESID

ENC

IAL

SER

VEIS

DE

MIL

LOR

A D

E C

APAC

ITAT

S

CEN

TRES

D

E D

IA

INSE

RC

IÓLA

BO

RAL

ATEN

CIÓ

EN C

ENTR

ES

PEN

ITEN

CIÀ

RIS

PR

OM

OC

IÓ D

E L'

AUTO

NO

MIA

A

L'EN

TOR

N

HAB

ITU

AL

PR

OG

RAM

ESES

PEC

IALS

TOTA

L•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Lleid

a

Nava

lcarn

ero

(Mad

rid)

G

etaf

e (M

adrid

)Lle

ida

Palm

a (M

allor

ca)

Nava

lcarn

ero

(Mad

rid)

Get

afe

(Mad

rid)

Gra

nolle

rs (B

arce

lona)

Lleid

a

Mad

ridM

adrid

Mad

ridG

etaf

e (M

adrid

)G

rano

llers

(Bar

celon

a)G

rano

llers

(Bar

celon

a)M

adrid

Mad

ridG

etaf

e (M

adrid

)G

etaf

e (M

adrid

)M

adrid

Nava

lcarn

ero

(Mad

rid)

Mad

ridLa

Seu

d'U

rgell

(Llei

da)

Palm

a (M

allor

ca)

Nava

lcarn

ero

(Mad

rid)

Get

afe

(Mad

rid)

Mad

ridPa

lma

(Mall

orca

)Pa

lma

(Mall

orca

)Pa

lma

(Mall

orca

)

Nava

lcarn

ero

(Mad

rid)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

•••

SA

LU

T M

EN

TAL

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

GE

NT

GR

AN

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Res

idèn

cia

de C

ampo

sR

esid

ènci

a de

Fer

rerie

sR

esid

ènci

a de

Mer

cada

lR

esid

ènci

a d’

Alai

orPi

sos

tute

lats

de

Siru

ela

Cen

tre d

e D

ia S

ant L

lore

nç d

es C

arda

ssar

Cen

tre d

e D

ia P

etra

Cen

tre d

e D

ia A

lgai

daC

entre

de

Dia

Cos

titx

Cen

tre d

e D

ia B

unyo

laC

entre

de

Dia

Son

Car

rióC

entre

de

Dia

Cap

depe

raC

entre

de

Dia

Cam

pos

Cen

tre d

e D

ia A

laio

rC

entre

de

Dia

Fer

rerie

sC

entre

de

Dia

Gua

dalu

peC

entre

de

Dia

Tam

urej

oC

entre

de

Dia

Siru

ela

Serv

ei d

'Aju

da a

Dom

icili

Sant

Jos

epSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Sa

nta

Eulà

liaSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Sa

nt A

nton

iSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Po

llenç

aSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili Sa

nt L

lore

des

Car

dass

arSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili SO

SSe

rvei

d'A

juda

a D

omic

ili C

ampo

s

Cas

al C

an R

ibes

Cas

al E

s Jo

nque

tC

asal

Ciu

tat A

ntig

a-B

oton

s

33 19 19 30 24 20 32 30 15 15 13 20 10 10 15 30 20 20 40 36 45

35 55 41 66 32 23 34 32 15 14 13 33 18 17 22 32 22 31 39 84 44 109 23 2 48 39 42 42

1.00

7

2012

2008

1990

1996

1998

2012

2007

2009

2009

2009

2010

2011

2011

2008

2004

2007

2011

2011

2012

2002

2002

2002

1998

2007

2009

2010

2010

2005

2002

22 16 15 23 5 7 9 11 10 5 5 10 5 3 5 6 5 3 3 7 4 5 2 1 5 7 7 7

213

5 13 7 3 28

Ajun

tam

ent d

e Ca

mpo

sAj

unta

men

t de

Ferre

ries

Ajun

tam

ent d

e M

erca

dal

Ajun

tam

ent d

’Alai

orAj

unta

men

t de

Siru

ela

Ajun

tam

ent d

e Sa

nt L

loren

ç de

s Car

dass

arM

anco

mun

itat d

el Pl

aM

anco

mun

itat d

el Pl

aM

anco

mun

itat d

el Pl

aAj

unta

men

t de

Buny

olaAj

unta

men

t de

Sant

Llor

enç

des C

arda

ssar

Ajun

tam

ent d

e Ca

pdep

era

Ajun

tam

ent d

e Ca

mpo

sAj

unta

men

t d’A

laior

Ajun

tam

ent d

e Fe

rrerie

sAj

unta

men

t de

Gua

dalup

eAj

unta

men

t de

Tam

urejo

Ajun

tam

ent d

e Si

ruela

Ajun

tam

ent d

e Sa

nt J

osep

Ajun

tam

ent d

e Sa

nta

Eulàl

iaAj

unta

men

t de

Sant

Ant

oni

Ajun

tam

ent d

e Po

llenç

aAj

unta

men

t de

Sant

Llor

enç

des C

arda

ssar

S.O

.S A

sseg

uran

ces i

Rea

sseg

uran

ces S

.A.

Ajun

tam

ent d

e Ca

mpo

s

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Cam

pos

(Mall

orca

)Fe

rrerie

s (M

enor

ca)

Mer

cada

l (Men

orca

)Al

aior (

Men

orca

)Si

ruela

(Bad

ajoz)

Sant

Llor

enç

des

Card

assa

r (M

allor

ca)

Petra

(Mall

orca

)Al

gaid

a (M

allor

ca)

Cost

itx (M

allor

ca)

Buny

ola (M

allor

ca)

Son

Carri

ó (M

allor

ca)

Cala

Rajad

a (M

allor

ca)

Cam

pos

(Mall

orca

)Al

aior (

Men

orca

)Fe

rrerie

s (M

enor

ca)

Gua

dalup

e (C

ácer

es)

Tam

urejo

(Bad

ajoz)

Siru

ela (B

adajo

z)

Sant

Jos

ep (Ib

iza)

Sant

a Eu

lalia

(Ibiza

)Sa

nt A

nton

i (Ibi

za)

Polle

nça

(Mall

orca

)Sa

nt L

loren

ç de

s Ca

rdas

sar (

Mall

orca

)

Cam

pos

(Mall

orca

)

Palm

a (M

allor

ca)

Palm

a (M

allor

ca)

Palm

a (M

allor

ca)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

RES

IDÈN

CIE

S

CEN

TRES

DE

DIA

ATEN

CIÓ

R

ESID

ENC

IAL

ATEN

CIÓ

DO

MIC

ILIÀ

RIA

MIL

LOR

A D

EC

APAC

ITAT

S I C

ENTR

ESSO

CIA

LS

PR

OM

OC

IÓ D

E L'

AUTO

NO

MIA

A

L'EN

TOR

N

HAB

ITU

AL

TOTA

L

* El n

ombr

e de

per

sone

s at

eses

a re

sidèn

cies

incl

ou ta

nt e

ls re

siden

ts c

om e

ls m

enja

rs a

dom

icil

Page 20: Memoria d'activitats Intress 2012

20 PÀG.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

INF

ÀN

CIA

, A

DO

LE

SC

ÈN

CIA

I F

AM

ÍLIA

Cent

re d

'Aco

llimen

t i Ur

gènc

ies In

fant

ils J

osep

Pall

ach

Equip

tècn

ic de

diag

nòst

ic de

Tarra

gona

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Educ

ativa

CRA

E El

ima

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Educ

ativa

Vor

amar

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Educ

ativa

Bell

amar

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Llar G

arbí

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Llar L

levan

t

Cent

re E

duca

tiu Ill

a Pu

nt d

e tro

bada

de

men

ors

Espa

i de

visite

s EVI

A

Punt

de

troba

da d

e m

enor

s

Cent

re d

'Ate

nció

a la

Fam

ília

Inter

venc

ió am

b inf

ància

i fam

ília e

n ris

c EM

OM

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília a

liena

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília e

xten

sa

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília a

liena

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília e

xten

sa A

COFA

MSe

rvei

d'ac

ollim

ents

en

fam

ília e

xter

na N

iuVa

lorac

ió de

sol·li

citan

ts d

'ado

pció

Valor

ació

de so

l·licit

ants

d'a

dopc

ió int

erna

ciona

l i a

Cata

lunya

Se

rvei

d'ac

ollim

ent p

read

optiu

Serv

ei de

segu

imen

t pos

tado

ptiu

Inter

venc

ió ed

ucat

iva e

n m

edi o

bert

Polle

nça

Inter

venc

ió ed

ucat

iva e

n m

edi o

bert

Man

acor

Inter

venc

ió ed

ucat

iva e

n m

edi o

bert

Ses S

aline

sUn

itat d

e Tre

ball S

ocial

(UTS

)

36 17 24 10 10 20 10 366

200

693

93 94 34 31 13 53 28 15 94 161

188

405

316 93 256 50 360

172

110

191 62 32 117

268 91 55

3.38

2

300

183

169

497

2004 243

3.39

6

2012

1992

2012

2004

2010

2001

2008

2008

1991

2005

2010

2010

2002

2000

2007

2011

1996

2009

2012

1997

1997

2005

2006

1996

2007

2005

2000

43 11 18 20 10 8 23 10 8 2 3 9 4 5 4 4 11 6 5 5 3 2 10 1 3

228

8 5 9 4 26

Cons

orci

de S

erve

is So

cials.

Ajun

tam

ent d

e Ba

rcelo

naDi

recc

ió G

ener

al d'

Aten

ció a

la In

fànc

ia i l'

Adole

scèn

cia

(en

adela

nte

DGAI

A). D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i F

amília

. Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya.

DGAI

A. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i Fam

ília.

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya.

DGAI

A. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i Fam

ília.

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya.

Inst

itut M

allor

quí d

'Afe

rs S

ocial

s (e

n en

dava

nt IM

AS).

Gov

ern

Balea

rDG

AIA.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.DG

AIA.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.IM

AS S

ecre

taria

de

Fam

ílies.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial

i Fam

ília. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.DG

AIA.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amilia

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.Co

nsell

eria

de S

alut,

Fam

ília i B

enes

tar S

ocial

del

Gov

ern

de le

s Ille

s Ba

lears

Priva

t/Ajun

tam

ent d

e Sa

nta

Colom

aAj

unta

men

t de

Mar

ratx

íIns

titut C

atalà

de l

'Aco

llimen

t i l'A

dopc

ió (en

adela

nte I

CAA)

. De

parta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. Gen

erali

tat

de C

atalu

nya

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar

Socia

l i Fa

mília

. Sec

reta

ria d

e Fa

mília

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

IMAS

. Gov

ern

Balea

rIM

AS. G

over

n Ba

lear

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Ajun

tam

ent d

e Po

llenç

aAj

unta

men

t de

Man

acor

Ajun

tam

ent d

e Se

s Sa

lines

Ajun

tam

ent d

e Fe

lanitx

Barc

elona

Tarra

gona

Saba

dell (

Barc

elona

)

Tarra

gona

Palm

a de

Mall

orca

Tarra

gona

Tarra

gona

Palm

a de

Mall

orca

Barc

elona

Tarra

gona

Eivis

sa

Barc

elona

Mar

ratx

í (Mall

orca

)Ba

rcelo

na

Barc

elona

Lleid

a

Mall

orca

Mall

orca

Barc

elona

Lleid

a

Lleid

a

Lleid

a

Polle

nça

(Mall

lorca

)M

anac

or (M

allor

ca)

Ses

Salin

es (Ib

iza)

Felan

itx (M

alorc

a)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

CEN

TRES

D

'AC

OLL

IMEN

T I D

IAG

STIC

I C

ENTR

ES

RES

IDEN

CIA

LS

D'A

CC

EDU

CAT

IVA

SER

VEIS

P

ER A

LA

MIL

LOR

A D

E LE

S R

ELAC

ION

S FA

MIL

IAR

S

ATEN

CIÓ

R

ESID

ENC

IAL

ACO

LLIM

ENTS

I A

DO

PC

ION

S

EDU

CAD

OR

S EN

MED

IO

BER

T

SUP

OR

T A

LA F

AMÍL

IA

INTE

RVE

NC

SOC

IOED

UC

ATIV

A

TOTA

L

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Page 21: Memoria d'activitats Intress 2012

21 PÀG.20 PÀG.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

INF

ÀN

CIA

, A

DO

LE

SC

ÈN

CIA

I F

AM

ÍLIA

Cent

re d

'Aco

llimen

t i Ur

gènc

ies In

fant

ils J

osep

Pall

ach

Equip

tècn

ic de

diag

nòst

ic de

Tarra

gona

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Educ

ativa

CRA

E El

ima

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Educ

ativa

Vor

amar

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Educ

ativa

Bell

amar

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Llar G

arbí

Cent

re R

eside

ncial

d'A

cció

Llar L

levan

t

Cent

re E

duca

tiu Ill

a Pu

nt d

e tro

bada

de

men

ors

Espa

i de

visite

s EVI

A

Punt

de

troba

da d

e m

enor

s

Cent

re d

'Ate

nció

a la

Fam

ília

Inter

venc

ió am

b inf

ància

i fam

ília e

n ris

c EM

OM

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília a

liena

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília e

xten

sa

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília a

liena

Serv

ei d'

acoll

imen

ts si

mple

s en

fam

ília e

xten

sa A

COFA

MSe

rvei

d'ac

ollim

ents

en

fam

ília e

xter

na N

iuVa

lorac

ió de

sol·li

citan

ts d

'ado

pció

Valor

ació

de so

l·licit

ants

d'a

dopc

ió int

erna

ciona

l i a

Cata

lunya

Se

rvei

d'ac

ollim

ent p

read

optiu

Serv

ei de

segu

imen

t pos

tado

ptiu

Inter

venc

ió ed

ucat

iva e

n m

edi o

bert

Polle

nça

Inter

venc

ió ed

ucat

iva e

n m

edi o

bert

Man

acor

Inter

venc

ió ed

ucat

iva e

n m

edi o

bert

Ses S

aline

sUn

itat d

e Tre

ball S

ocial

(UTS

)

36 17 24 10 10 20 10 366

200

693

93 94 34 31 13 53 28 15 94 161

188

405

316 93 256 50 360

172

110

191 62 32 117

268 91 55

3.38

2

300

183

169

497

2004 243

3.39

6

2012

1992

2012

2004

2010

2001

2008

2008

1991

2005

2010

2010

2002

2000

2007

2011

1996

2009

2012

1997

1997

2005

2006

1996

2007

2005

2000

43 11 18 20 10 8 23 10 8 2 3 9 4 5 4 4 11 6 5 5 3 2 10 1 3

228

8 5 9 4 26

Cons

orci

de S

erve

is So

cials.

Ajun

tam

ent d

e Ba

rcelo

naDi

recc

ió G

ener

al d'

Aten

ció a

la In

fànc

ia i l'

Adole

scèn

cia

(en

adela

nte

DGAI

A). D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i F

amília

. Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya.

DGAI

A. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i Fam

ília.

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya.

DGAI

A. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i Fam

ília.

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya.

Inst

itut M

allor

quí d

'Afe

rs S

ocial

s (e

n en

dava

nt IM

AS).

Gov

ern

Balea

rDG

AIA.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.DG

AIA.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.IM

AS S

ecre

taria

de

Fam

ílies.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial

i Fam

ília. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.DG

AIA.

Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amilia

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

.Co

nsell

eria

de S

alut,

Fam

ília i B

enes

tar S

ocial

del

Gov

ern

de le

s Ille

s Ba

lears

Priva

t/Ajun

tam

ent d

e Sa

nta

Colom

aAj

unta

men

t de

Mar

ratx

íIns

titut C

atalà

de l

'Aco

llimen

t i l'A

dopc

ió (en

adela

nte I

CAA)

. De

parta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. Gen

erali

tat

de C

atalu

nya

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar

Socia

l i Fa

mília

. Sec

reta

ria d

e Fa

mília

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

IMAS

. Gov

ern

Balea

rIM

AS. G

over

n Ba

lear

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

ICAA

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Ajun

tam

ent d

e Po

llenç

aAj

unta

men

t de

Man

acor

Ajun

tam

ent d

e Se

s Sa

lines

Ajun

tam

ent d

e Fe

lanitx

Barc

elona

Tarra

gona

Saba

dell (

Barc

elona

)

Tarra

gona

Palm

a de

Mall

orca

Tarra

gona

Tarra

gona

Palm

a de

Mall

orca

Barc

elona

Tarra

gona

Eivis

sa

Barc

elona

Mar

ratx

í (Mall

orca

)Ba

rcelo

na

Barc

elona

Lleid

a

Mall

orca

Mall

orca

Barc

elona

Lleid

a

Lleid

a

Lleid

a

Polle

nça

(Mall

lorca

)M

anac

or (M

allor

ca)

Ses

Salin

es (Ib

iza)

Felan

itx (M

alorc

a)

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

CEN

TRES

D

'AC

OLL

IMEN

T I D

IAG

STIC

I C

ENTR

ES

RES

IDEN

CIA

LS

D'A

CC

EDU

CAT

IVA

SER

VEIS

P

ER A

LA

MIL

LOR

A D

E LE

S R

ELAC

ION

S FA

MIL

IAR

S

ATEN

CIÓ

R

ESID

ENC

IAL

ACO

LLIM

ENTS

I A

DO

PC

ION

S

EDU

CAD

OR

S EN

MED

IO

BER

T

SUP

OR

T A

LA F

AMÍL

IA

INTE

RVE

NC

SOC

IOED

UC

ATIV

A

TOTA

L

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

DO

NA

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

RE

SP

OS

TE

S A

LA

VIO

NC

IA

Serv

ei d'

Aten

ció S

ocial

Urg

ent

Punt

s d'

Info

rmac

ió i A

tenc

ió a

les D

ones

(P

IADS

: Pun

ts d

'info

rmac

ió i a

tenc

ió e

les d

ones

)Ce

ntre

de

Dia

Ayaa

n Hi

rsi

Espa

i d'Ig

ualta

t Mar

ía Za

mbr

ano

Cent

re S

ocial

Flas

sade

rs

80

2007

2009

2008

2010

2002

2012

2012

2012

2012

3 16 13 10 32 74

4 1 5

Ajun

tam

ent d

’El P

rat d

e Llo

breg

atAj

unta

men

t de

Barc

elona

Dire

cció

Gen

eral

d'Ig

ualta

t d'O

portu

nitat

s. A

junta

men

t de

Mad

ridDi

recc

ió G

ener

al d'

Igua

ltat d

'Opo

rtunit

ats.

Ajun

tam

ent d

e M

adrid

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

El P

rat d

e Llo

breg

at (B

arce

lona)

Barc

elona

Mad

ridM

adrid

Palm

a de

Mall

orca

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••PR

OM

OC

IÓ D

E L'

AUTO

NO

MIA

A

L'EN

TOR

N

HAB

ITU

AL

INTE

RVE

NC

CO

MU

NIT

ÀRIA

TOTA

L

Dire

cció

Gen

eral

de la

Don

a. A

junta

men

t d'A

lcalá

de H

enar

esDi

recc

ió G

ener

al de

la D

ona.

Com

unita

t de

Mad

ridDi

recc

ió G

ener

al de

la D

ona.

Com

unita

t de

Mad

ridG

ener

alita

t de

Cata

lunya

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. Se

cret

aria

de F

amília

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i Fam

ília.

Secr

etar

ia de

Fam

íliaCo

nsor

ci de

Ser

veis

Socia

ls d

e Ba

rcelo

na

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

ya. D

epar

tam

ent d

e Be

nest

ar S

ocial

i Fam

ília.

Secr

etar

ia de

Fam

íliaG

ener

alita

t de

Cata

lunya

. Dep

arta

men

t de

Bene

star

Soc

ial i F

amília

. Se

cret

aria

de F

amília

Dire

cció

Gen

eral

d'Ig

ualta

t d'O

portu

nitat

s. A

junta

men

t de

Mad

ridDi

recc

ió G

ener

al d'

Igua

ltat d

'Opo

rtunit

ats.

Ajun

tam

ent d

e M

adrid

Inst

itut B

alear

de

la Do

na

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Alca

lá de

Hen

ares

(Mad

rid)

Mad

ridM

adrid

Baix

Llobr

egat

(Bar

celon

a)

Vallé

s O

rient

al (B

arce

lona)

Barc

elona

Baix

Llobr

egat

(Bar

celon

a)

Vallé

s O

rient

al (B

arce

lona)

Mad

rid

Mad

ridM

allor

ca

Barc

elona

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

RES

IDÈN

CIE

S

PIS

OS

TUTE

LATS

ATEN

CIÓ

U

RG

ENT

ATEN

CIÓ

P

SIC

O-

TER

APÈU

TIC

A

GEN

ERAC

DE

NO

US

VAL

OR

S

15 35 25 12 12 12 24 24 18 177

9 12 12 2 2 2 14 15 21 15 5 5

114

3 3 3 2 1 12

79 41 30 10 14 25 52 67

1.18

851

034

0 54

2.41

0

2000

2009

2003

2010

2000

2011

2005

2000

2003

2004

2010

2006

140 30 537

707

Cent

re d

'Em

ergè

ncia

Alca

lá de

Hen

ares

Casa

d'A

collim

ent I

I Ca

sa d

'Aco

llimen

t III

Pis

tute

lat B

aix L

lobre

gat

Pis

tute

lat V

allés

Orie

ntal

Pis

d'ac

ollim

ent p

er a

don

es q

ue h

an p

atit

violèn

cia m

ascli

sta

Cent

re d

'Aco

llimen

t per

a d

ones

en

situa

ció

de vi

olènc

ia m

ascli

sta

Baix

Llobr

egat

Cent

re d

'Aco

llimen

t per

a d

ones

en

situa

ció

de vi

olènc

ia m

ascli

sta

Vallè

s O

rient

alSA

VD 2

4 ho

res

Punt

Mun

icipa

l O.R

.G.V.

1 i 2

Aten

ció p

sicot

erap

èutic

a a

done

s víc

times

de

violèn

cia i a

ls se

us fil

ls

Prog

ram

a pe

r a p

erso

nes

que

han

com

ès

violèn

cia

2012

112.

542

491

861

1.83

5

5.74

0

3

195

6.43

02.

993

9.62

1

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Page 22: Memoria d'activitats Intress 2012

22 PÀG.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

PE

RS

ON

ES

AM

B D

ISC

AP

AC

ITA

T Llar r

esidè

ncia

Torre

nt d

e Llo

ps

Habit

atge

tute

lat C

asa

Puigs

erve

r-Sole

r

Cent

re d

e Fo

rmac

ió O

cupa

ciona

l Migj

orn

ERG

ON

Prog

ram

a d'

Acom

pany

amen

t a la

Inse

rció

Serv

ei d'

Aten

ció a

l Soc

i d'A

TAM

a C

atalu

nya

i Bale

ars

30 10 30 20 90

31 10 27 31 662

761

21 5 11 2 3 42

2 1 1 1 5

2004

2005

1989

1989

2007

Mar

tore

ll (Ba

rcelo

na)

Ajun

tam

ent d

e Llu

cmajo

r (Ei

vissa

)

Llucm

ajor (

Eivis

sa)

Llucm

ajor (

Eivis

sa)

Cata

lunya

i Bale

ars

12 3 6

113

134

Institu

t Cat

alà d

e Se

rveis

Soc

ials (

ICAS

S).

Gen

erali

tat d

e Ca

talun

yaIns

titut M

allor

quí d

'Afe

rs S

ocial

s (en

end

avan

t IM

AS).

Gov

ern

Balea

r i Aj

unta

men

t de

Llucm

ajor

IMAS

. Gov

ern

Balea

r i A

junta

men

t de

Llucm

ajor

IMAS

. Gov

ern

Balea

r i A

junta

men

t de

Llucm

ajor

Asso

ciació

Telef

ònica

d'A

ssist

ència

al M

inusv

àlid

(ATA

M)

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

RES

IDÈN

CIE

S

PIS

OS

TUTE

LATS

ATEN

CIÓ

R

ESID

ENC

IAL

SER

VEIS

PER

A

LA M

ILLO

RA

DE

CAP

ACIT

ATS

INSE

RC

LAB

OR

AL

INFO

RM

ACIÓ

I O

RIE

NTA

CIÓ

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

JOV

ES

8 8

1 1

1997

Palm

a de

Mall

orca

16.9

93*

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Cent

re d

'info

rmac

ió Pa

lmajo

ve (P

alma

de M

allor

ca)

INFO

RM

ACIÓ

JUVE

NIL

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

TIPOLOGIA DE SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• VO

LU

NTA

RIA

T

Agèn

cia d

el Vo

lunta

riat d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

478

478

27.2

84

27.2

84

2006

2012

5 5

1 1

Palm

a de

Mall

orca

ME

SU

RE

S P

EN

AL

S A

LTE

RN

AT

IVE

S

Mes

ures

Pen

als A

ltern

ative

s Llei

daM

esur

es P

enals

Alte

rnat

ives G

irona

Mes

ures

Pen

als A

ltern

ative

s Tar

rago

naM

esur

es P

enals

Alte

rnat

ives T

erre

s de

l'Ebr

e

Lleid

aG

irona

Tarra

gona

Terre

s de

l'Ebr

e (Ta

rrago

na)

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

974

978

1.88

290

5

4.73

9

12 10 13 1 36

1 1 1 1 4

2010

2010

2010

2010

250

250

INS

ER

CIÓ

SO

CIO

LA

BO

RA

L

Cent

re d

'aco

llimen

t mun

icipa

l d'E

iviss

aPr

ogra

ma

d'ac

ompa

nyam

ent a

la in

serc

ió pe

r a p

erso

nes e

n ris

c d'

exclu

sió so

cial

Talle

r d'a

judan

t de

jardin

eria

Serv

ei d'

acoll

imen

t i pr

omoc

ió so

ciolab

oral

de P

alma

Serv

ei d'

acoll

imen

t i pr

omoc

ió so

ciolab

oral

de P

alma

(pis)

Serv

ei d'

acoll

imen

t mun

icipa

l de

Palm

a

Ajun

tam

ent d

'Eivi

ssa

Serv

ei d'

Ocu

pació

de

les Ill

es B

alear

s (SO

IB).

Gov

ern

Balea

rIM

AS. G

over

n Ba

lear

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

20 60 44 516

0

289

314 61 26 177 9

171

758

2011

2012

1993

2011

2012

2013

2012

2012

2012

10 4 2 13 1 33 63

6 6

Ibiza

Inca

(Mall

orca

)M

allor

caPa

lma

de M

allor

caPa

lma

de M

allor

caPa

lma

de M

allor

ca

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

PO

BL

AC

IÓ E

N G

EN

ER

AL

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALSPROFESSIONALS

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Page 23: Memoria d'activitats Intress 2012

23 PÀG.22 PÀG.

VO

LU

NTA

RIA

T

Agèn

cia d

el Vo

lunta

riat d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

478

478

27.2

84

27.2

84

2006

2012

5 5

1 1

Palm

a de

Mall

orca

ME

SU

RE

S P

EN

AL

S A

LTE

RN

AT

IVE

S

Mes

ures

Pen

als A

ltern

ative

s Llei

daM

esur

es P

enals

Alte

rnat

ives G

irona

Mes

ures

Pen

als A

ltern

ative

s Tar

rago

naM

esur

es P

enals

Alte

rnat

ives T

erre

s de

l'Ebr

e

Lleid

aG

irona

Tarra

gona

Terre

s de

l'Ebr

e (Ta

rrago

na)

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

Depa

rtam

ent d

e Ju

stíci

a. G

ener

alita

t de

Cata

lunya

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

974

978

1.88

290

5

4.73

9

12 10 13 1 36

1 1 1 1 4

2010

2010

2010

2010

250

250

INS

ER

CIÓ

SO

CIO

LA

BO

RA

L

Cent

re d

'aco

llimen

t mun

icipa

l d'E

iviss

aPr

ogra

ma

d'ac

ompa

nyam

ent a

la in

serc

ió pe

r a p

erso

nes e

n ris

c d'

exclu

sió so

cial

Talle

r d'a

judan

t de

jardin

eria

Serv

ei d'

acoll

imen

t i pr

omoc

ió so

ciolab

oral

de P

alma

Serv

ei d'

acoll

imen

t i pr

omoc

ió so

ciolab

oral

de P

alma

(pis)

Serv

ei d'

acoll

imen

t mun

icipa

l de

Palm

a

Ajun

tam

ent d

'Eivi

ssa

Serv

ei d'

Ocu

pació

de

les Ill

es B

alear

s (SO

IB).

Gov

ern

Balea

rIM

AS. G

over

n Ba

lear

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

Ajun

tam

ent d

e Pa

lma

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••TOTA

L

20 60 44 516

0

289

314 61 26 177 9

171

758

2011

2012

1993

2011

2012

2013

2012

2012

2012

10 4 2 13 1 33 63

6 6

Ibiza

Inca

(Mall

orca

)M

allor

caPa

lma

de M

allor

caPa

lma

de M

allor

caPa

lma

de M

allor

ca

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••••

••

PO

BL

AC

IÓ E

N G

EN

ER

AL

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALSPROFESSIONALS

SERVEIS 2012

PERSONES ATESESAMB EXPEDIENT

NRE DE PLACES

CENTREO SERVEI

PERSONES ATESESPUNTUALMENT

INICI CENTRE O SERVEI

FINALITZACIÓ

CLIENT

POBLACIÓ

PROFESSIONALS

Page 24: Memoria d'activitats Intress 2012

INTRESS ZONA NORD I ÀREA DE SUPORT GENERALVillarroel, 45 entl.08011 BarcelonaT 932 172 664F 932 373 [email protected]

INTRESS ZONA CENTREMaría de Molina, 64 1r.B28006 MadridT 915 616 988F 915 612 [email protected]

INTRESS ZONA ESTLa Rambla, 1507003 Palma de MallorcaT 971 715 029F 971 712 [email protected]

Edició: IntressRedacció: Equip Tècnic d’IntressCoordinació: María Fernández SantiagoTraducció al català: Óscar Álvarez JorgeMaquetació: Laia Navarro Boix

www.intress.org

Page 25: Memoria d'activitats Intress 2012