Moció per les represàlies judicials derivades del 9N, Octubre 2015

download Moció per les represàlies judicials derivades del 9N, Octubre 2015

of 2

description

Moció presentada per Crida Premianenca al Ple Municipal de Premià de Mar del 21 d'Octubre de 2015 instant l'Ajuntament a demanar a l’Estat espanyol, la Generalitat de Catalunya i els òrgans judicials corresponents, la retirada de les imputacions esmentades, així com de les acusacions que hi mantenen en alguns dels casos diferents administracions.

Transcript of Moció per les represàlies judicials derivades del 9N, Octubre 2015

Moci que presenta CRIDA PREMIANENCA-POBLE ACTIU per les represlies judicials derivades del 9N

Ats que estem vivint des dara fa uns anys moments excepcionals per al nostre pas.

Ats que vivim tamb des de fa anys una forta crisi econmica que colpeja amb fora la nostra poblaci, especialment la classe treballadora.

Ats que des dels nostres ajuntaments i institucions, ens devem estrictament al nostre poble.

Ats que obeir lleis i mesures antipopulars seria desacreditar el nostre paper dins de les institucions i com a conseqncia el de moltes persones afins al nostre pensament.

Ats que el dret a vot, vaga i protesta sn drets fonamentals, que han costat anys de lluita i fins i tot morts.

Ats que, desafortunadament, la llista de casos judicials envers persones que han defensat mltiples drets i que han participat en lluites diverses s molt llarga, entre daltres:

Alfonso Fernndez (Alfon): Perqu la llibertat i el dret a vaga s un dret fonamental, i s necessari defensar-lo i promourel si volem crear un pas nou i ms just.

Laura i Eva: Perqu defensar els interessos de les classes treballadores, denunciar i senyalar a la banca com a real culpable de la situaci de pobresa actual no s cap delicte.

A les 8 persones que el passat 15J de 2011 van encerclar el parlament, cas en el qual la Generalitat va exercir dacusaci. Van ser primer absolts per lAudincia Nacional per desprs condemnats a 3 anys de pres pel Tribunal Suprem allegant que no podia prevaldre el dret a la llibertat dexpressi i de reuni per davant del dret de participar a travs dels representants al Parlament. El Govern de la Generalitat va aplaudir aquesta sentncia. Els 4 vaguistes del 29M a Poblenou, que dilluns 5 doctubre afronten un judici on el Govern demana 3 anys per cap, mentre que lAjuntament de Barcelona va retirar fa poc lacusaci que havia presentat Xavier Trias.

A Marina i Lola, dues militants de lesquerra independentista, encausades i privades de llibertat per raons poltiques.

Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau: Perqu desobeir a favor del mandat democrtic legtim dun poble no pot ser considerat illegal.

I ms casos injustos que shan produt i es segueixen succeint cap a la gent desfavorida, mentre que quan hi ha culpa per part de les institucions no la reconeixen mai, com en el cas Ester Quintana, i quan hi ha casos per part dadministracions o partits poltics acaben moltes vegades en indult per part daltres administracions o partits (cas Treball i tants daltres).

Per tot aix, el grup municipal de Crida Premianenca-Poble Actiu proposa al Ple de lAjuntament de Premi de Mar ladopci del segent ACORD:

nic. Demanar des de lAjuntament de Premi de Mar a lEstat espanyol, la Generalitat de Catalunya i els rgans judicials corresponents, la retirada de les imputacions esmentades, aix com de les acusacions que hi mantenen en alguns dels casos diferents administracions. Premi de Mar, 13 dOctubre de 2015Marina Alts MagretRegidora de Crida Premianenca Poble Actiu