PROGRAMA BFL catBAJA - ICAB€¦ · á M» Eug nia Gay Rosell. Advocada. *%+,#*-,.5) 66) 890:);76;...

2
Per a més informació: Formació Internacional (Formació ICAB). C/ Mallorca, 283 · 08037 Barcelona Telf.: +34 93 496 18 80 - ext. 5138/5127 · E-mail: [email protected] 10.00-11.00 h. Primer panell de ponències paral·leles sobre Moda i comerç electrònic (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles): a) La protecció de la marca i el comerç electrònic: Defensa contra la pirateria i protecció jurídica de la reputació. Ponents: · Carmen Buganza González. Advocada i Professora de Dret mercantil a la Universitat de Barcelona. · Jorge Llevat Vallespinosa. Advocat. b) Principals contractes en el comerç electrònic de moda. La relació amb els proveïdors de serveis crítics: logística, tecnologia i formes de pagament. Ponents: · José Ramón Morales Cáceres. Advocat. 11.00-11.30 h. Pausa / cafè 11.30-12.30 h. Segon panell de ponències paral·leles sobre Moda i comerç electrònic (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles): a) Interessos jurídics enfrontats entre el canal botiga tradicional i la venda per Internet i dispositius mòbils. Especial referència als drets d'exclusiva, a l'estratègia de preu, a la segmentació territorial del mercat i altres conductes amb particular rellevància des de la perspectiva del dret de la competència. Ponents: · Antonio Guerra Fernández. Advocat. b) La protecció dels consumidors en la comercialització electrònica. Especial esment als elements internacionals, a les condicions generals i la gestió de dades de caràcter personal. Ponents: · Martí Manent González. Advocat. 13.30-15.30 h. Dinar CONTINUACIÓ DIVENDRES dijous, 10 maig 2012 18.45-19.15 h. Recepció, acreditació dels congressistes i entrega de la documentació. 19.15-20.15 h. Inauguració del “I Barcelona Fashion Law Congress” . Què és el Fashion Law o dret de la moda? Tendències internacionals en l’articulació d’una pràctica jurídica pròpia pel dret de la moda. · Pedro L. Yúfera Sales. Degà de l’ICAB. · Dolores Sancha Herrera. Tresorera de l’ICAB. · BJOVuit. Socis Cocktail de benvinguda " LA MODA I LA SEVA COMERCIALITZACIÓ. PROBLEMÀTICA I QÜESTIONS D'ACTUALITAT SOBRE MODA I COMERÇ ELECTRÒNIC " 09.00-10.00 h. Ponència plenària: Moda i comerç electrònic: Problemàtica jurídica de la venda de moda a través de mitjans electrònics. Especial esment als elements internacionals i les diferents estratègies per sector: luxe, esport i roba/calçat. Ponents: · Emmanuelle Hoffman. Avocat à la Cour de l’Ordre des Avocats de Paris. · Sonia Samper Cabrera. Responsable àrea legal de PRIVALIA. Moderador: · Mª Eugènia Gay Rosell. Advocada. DIVENDRES, 11 maig 2012 PROGRAMA Organitza: Amb la col·laboració de: PATI De COLUMNES de l’icab icab. C/ mallorca, 283

Transcript of PROGRAMA BFL catBAJA - ICAB€¦ · á M» Eug nia Gay Rosell. Advocada. *%+,#*-,.5) 66) 890:);76;...

Page 1: PROGRAMA BFL catBAJA - ICAB€¦ · á M» Eug nia Gay Rosell. Advocada. *%+,#*-,.5) 66) 890:);76; PROGRAMA Organitza: Amb la colálaboraci de:

Per a més informació:Formació Internacional (Formació ICAB). C/ Mallorca, 283 · 08037 BarcelonaTelf.: +34 93 496 18 80 - ext. 5138/5127 · E-mail: [email protected]

10.00-11.00 h. Primer panell de ponències paral·leles sobre Moda i comerç electrònic (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles):

a) La protecció de la marca i el comerç electrònic: Defensa contra la pirateria i protecció jurídica de la reputació.

Ponents: · Carmen Buganza González. Advocada i Professora de Dret mercantil a la Universitat de Barcelona. · Jorge Llevat Vallespinosa. Advocat.

b) Principals contractes en el comerç electrònic de moda. La relació amb els proveïdors de serveis crítics: logística, tecnologia i formes de pagament.

Ponents: · José Ramón Morales Cáceres. Advocat.

11.00-11.30 h. Pausa / cafè

11.30-12.30 h. Segon panell de ponències paral·leles sobre Moda i comerç electrònic (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles):

a) Interessos jurídics enfrontats entre el canal botiga tradicional i la venda per Internet i dispositius mòbils. Especial referència als drets d'exclusiva, a l'estratègia de preu, a la segmentació territorial del mercat i altres conductes amb particular rellevància des de la perspectiva del dret de la competència.

Ponents: · Antonio Guerra Fernández. Advocat.

b) La protecció dels consumidors en la comercialització electrònica. Especial esment als elements internacionals, a les condicions generals i la gestió de dades de caràcter personal.

Ponents: · Martí Manent González. Advocat.

13.30-15.30 h. Dinar

CONTINUACIÓ DIVENDRESdijous, 10 maig 2012

18.45-19.15 h. Recepció, acreditació dels congressistes i entrega de la documentació.

19.15-20.15 h. Inauguració del “I Barcelona Fashion Law Congress” . Què és el Fashion Law o dret de la moda? Tendències internacionals en l’articulació d’una pràctica jurídica pròpia pel dret de la moda.

· Pedro L. Yúfera Sales. Degà de l’ICAB. · Dolores Sancha Herrera. Tresorera de l’ICAB. · BJOVuit. Socis

Cocktail de benvinguda

" LA MODA I LA SEVA COMERCIALITZACIÓ. PROBLEMÀTICA I QÜESTIONS D'ACTUALITAT SOBRE MODA I COMERÇ ELECTRÒNIC "

09.00-10.00 h. Ponència plenària:

Moda i comerç electrònic: Problemàtica jurídica de la venda de moda a través de mitjans electrònics. Especial esment als elements internacionals i les diferents estratègies per sector: luxe, esport i roba/calçat.

Ponents: · Emmanuelle Hoffman. Avocat à la Cour de l’Ordre des Avocats de Paris. · Sonia Samper Cabrera. Responsable àrea legal de PRIVALIA.

Moderador: · Mª Eugènia Gay Rosell. Advocada.

DIVENDRES, 11 maig 2012

PROGRAMA

Organitza:

Amb la col·laboració de:

PATI De COLUMNES

de l’icab

icab.

C/ mallorca, 283

Page 2: PROGRAMA BFL catBAJA - ICAB€¦ · á M» Eug nia Gay Rosell. Advocada. *%+,#*-,.5) 66) 890:);76; PROGRAMA Organitza: Amb la colálaboraci de:

" LA MODA I LA SEVA COMERCIALITZACIÓ. QÜESTIONS D'ACTUALITAT SOBRE LA DISTRIBUCIÓ A TRAVÉS DEL CANAL TRADICIONAL "

15.30-16.30 h. Ponència plenària: La xarxa comercial tradicional: Anàlisi de les qüestions jurídiques més noves, en particular la franquícia. El futur del model i els seus subtipus. Experiències internacionals. Ponents: · Andrea Garcés Agell. Advocada. · Sergio Sánchez Solé. Advocat. Moderador: · José María Rojí Buqueras. Advocat.

16.30-17.00 h. Pausa / cafè

17.00-18.00 h. Primer panell de ponències paral·leles sobre Moda i distribució tradicional (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles):

a) L'expansió internacional a través de la implantació de diverses xarxes de distribució: Negoci corporatiu vs. franquícia. Ponents: · Saioa Lazcano Alberdi i Natàlia Abascal Alonso. Advocades de l’Assessoria Jurídica de Mango. Moderador: · Marta Garcia Domènech. Advocada.

b) Tendències legislatives en la regulació del contracte de distribució. Implicacions per a la distribució de la moda.

Ponents: · Josep Maria Balcells Cabanas. Advocat. · Josep Maria De Dios Marcer. Degà de la Facultat de dret de la Universitat Autònoma de Barcelona. Moderador: · José María Rojí Buqueras. Advocat.

18.00-19.00 h. Segon panell de ponències paral·leles sobre Moda i distribució tradicional (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles):

a) L'adquisició de xarxes de distribució. Experiències pràctiques i principals problemes jurídics.

Ponents: · Alberto Echarri Ardanaz. Advocat. b) Fashion and functionality - Resolving the tension between Protecting unique fashion designs and permitting fair competition, including a report on the Louboutin v. Yves Saint Laurent case.

Ponents: · Edoardo Fano. Advocat. · Santiago Nadal Arce. Advocat.

21.30 h. Fashion Dinner. MEAM. Museu Europeu d’Art Modern. C/ Barra de Ferro 5 - 08003 Barcelona

CONTINUACIÓ DIVENDRES

"LA MODA I LA PROTECCIÓ DE LA MARCA. QÜESTIONS D'IP I CONTRACTES ESPECIALS"

10.00-11.00 h. Sessió plenària: Protecció de la marca en una economia global. La protecció jurídica contra la còpia i altres actes contra la marca. Especial referència als instruments duaners i judicials.

Ponents: · Javier Márquez Martín. Advocat. · Ricardo Balansó Zapater. Advocat. Moderador: · Álvaro Hernández-Pinzón García. Advocat. Responsable Assessoría Jurídica AIE.

"CONTRACTACIÓ I DRET DE LA MODA. ANÀLISI D'ALGUNS CONTRACTES ESPECIALS EN L'ÀMBIT DE LA MODA"

11.00-12.00 h. Primer panell de ponències paral·leles sobre Contractació i dret de la moda (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles):

a) Contractes publicitaris. En particular els d'associació de la marca a la imatge dels esportistes i d'altres personatges famosos.

Ponents: · Carolina Pina Sánchez. Advocada.

b) L'estratègia de les companyies de moda i els mercats emergents.

Ponents: · Patrícia Verdaguer Casals. Advocada. Assessoria Jurídica de DESIGUAL. · José Herrero Nicolás. Advocat.

12.00-12.30 h. Pausa / cafè

12.30-13.30 h. Segon panell de ponències paral·leles sobre Contractació i dret de la moda (els congressistes podran assistir a qualsevol d'elles):

a) Els contractes amb creatius. El conflicte d'interessos entre la marca i el dissenyador: solucions jurídiques.

Ponents: · Mònica López Gómez. Advocada. Moderador: · Jordi Bacaria Martrus. Advocat.

b) Actualització que fa als aspectes més controvertits del contracte de llicència de marca en el sector de la moda. Ponents: · Carlos Navarro González. Advocat.

13.30 h. Cocktail de comiat. Terrassa

DISSABTE, 12 maig 2012

Es prega remetin per fax o correu electrònic el formulari degudamentcomplimentat abans del 30 d’abril de 2012 a:Se ruega remita por fax o correo electrónico el formulario debidamentecumplimentado antes del 11 de juny de 2010 a:We would be very grateful if you could provide us with this registration formduly filed by e-mail or fax before before 30th April 2012:

Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona – Mallorca, 283 – 08037 BarcelonaDepartament Internacional – FAX 34 93 487 16 49Email: [email protected]

Col·legiats / Colegiados / Members 200! Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona

No col·legiats / No colegiados / Non Members 310!

Fashion dinner (Opcional/ Optional) 70!

Nom / Nombre / First Name Cognom / Apellidos / Name

Col·legi d´Advocats / Colegio de Abogados / Bar Association

DNI / DNI/ PassportAdreça / Dirección / Address

Ciutat / Ciudad / TownPais / CountryTelèfon / Telefono / TelephoneFaxe-mail

INSCRIPCIÓN - INSCRIPCIÓ - INSCRIPTION INFORMACIÓN - INFORMACIÓ - INFORMATION

IDIOMA / IDIOMA / LANGUES / LANGUAGES El congres s’efectuara en anlges i castellà. No obstant es preveu traducció consecutiva per la ponencia en francès.

El congreso se efectuará en inglés y castellano. No obstante, se prevé traducción consecutiva para la ponencia en francés.

The speakers of the fashion Congress will speak in English and Spanish. However a service of translation for the French speech is foreseen.

FORMA DE PAGAMENT / FORMA DE PAGO / METHOD OF PAYMENT Per transferència bancària al compte: Por transferencia bancaria a la cuenta: By bank transfer : IBAN: 3189 - 0500 - 22 - 1662741329 BANK: CAJA RURAL ARAGONESA Y DE LOS PIRINEOS

El seu nom i la menció “BARCELONA FASHION LAW” han de figurar a la transferència bancària / Su nombre y la mención de “BARCELONA FASHION LAW” deben figurar en la transferencia bancaria./ Please include your name and the mention of BARCELONA FASHION LAW in the bank transfer order

ORGANITZACIÓ - ORGANIZACIÓN - ORGANIZATION Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona Mallorca, 283 – 08037 Barcelona Departament Internacional TEL. 34 93 496 18 80 (Ext. 5138) FAX. 34 93 487 16 49 E-mail: [email protected]

icab.

C/ mallorca, 283