Programa IV cicle cinema llatinoamerica 2012

2
IV Cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués “Argentina: Cambalache de sentiments” Els dies 28 d'abril i 4, 5 i 6 de maig de 2012 es presenta al Teatre Art i Joia el “IV Cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués” que aquest any té com a convidada particular la cinematografia argentina contemporània. Per molts motius que vosaltres ja trobareu i sentireu l’hem anomenat “Argentina: Cambalache de sentiments”. L’entrada serà, com sempre, gratuïta. L’esdeveniment proposa 11 projeccions, totes amb presentació i com a element singular, debats posteriors entre els assistents i diferents personalitats convidades. Amb el desig de donar-li continuïtat a aquest cicle malgrat les dificultats que la nostra societat travessa, “Els Amics del Cicle de cinema Llatinoamericà a Cadaqués” proposem aquesta activitat de caràcter comunitari, participatiu i oberta al poble. Una forma alternativa d’entendre l’art com a instrument de canvi i de conscienciació social. A través del debat posterior i de l’intercanvi d’idees busquem comprendre la realitat des de diferents prismes, intentant aprendre que no existeix una única manera d’interpretar-la, coneixent “l’altre” i a partir d’aquest mestissatge trobar la fortalesa que ens faci créixer de forma individual i com a societat. Des de l’equip organitzador destaquem que és un exercici altruista, així com enriquidor en tots els sentits, i que té per objectiu a partir de les projeccions proposades trobar alternatives a aquest món injust i desigual. En aquesta ocasió col·laboren l’Associació ICONES, A.R.I.A.C., Cineclub Cadaqués, Coordinadora d’ONG Solidàries, Societat l’Amistat, Unió Esportiva Cadaqués, AMPA CEIP Caritat Serinyana, Associació Professional d'Activitats Turístiques de Cadaqués, Cadaqués Solidari i l’Ajuntament de Cadaqués. Més informació al Blog del Cicle: www.ciclecinemallatinoamericacadaques.blogspot.com Organitza: Amics del cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués

Transcript of Programa IV cicle cinema llatinoamerica 2012

Page 1: Programa IV cicle cinema llatinoamerica 2012

IV Cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués“Argentina: Cambalache de sentiments”

Els dies 28 d'abril i 4, 5 i 6 de maig de 2012 es presenta al Teatre Art i Joia el “IV Cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués” que aquest any té com a convidada particular la cinematografia argentina contemporània. Per molts motius que vosaltres ja trobareu i sentireu l’hem anomenat “Argentina: Cambalache de sentiments”. L’entrada serà, com sempre, gratuïta.

L’esdeveniment proposa 11 projeccions, totes amb presentació i com a element singular, debats posteriors entre els assistents i diferents personalitats convidades.

Amb el desig de donar-li continuïtat a aquest cicle malgrat les dificultats que la nostra societat travessa, “Els Amics del Cicle de cinema Llatinoamericà a Cadaqués” proposem aquesta activitat de caràcter comunitari, participatiu i oberta al poble. Una forma alternativa d’entendre l’art com a instrument de canvi i de conscienciació social.

A través del debat posterior i de l’intercanvi d’idees busquem comprendre la realitat des de diferents prismes, intentant aprendre que no existeix una única manera d’interpretar-la, coneixent “l’altre” i a partir d’aquest mestissatge trobar la fortalesa que ens faci créixer de forma individual i com a societat.

Des de l’equip organitzador destaquem que és un exercici altruista, així com enriquidor en tots els sentits, i que té per objectiu a partir de les projeccions proposades trobar alternatives a aquest món injust i desigual.

En aquesta ocasió col·laboren l’Associació ICONES, A.R.I.A.C., Cineclub Cadaqués, Coordinadora d’ONG Solidàries, Societat l’Amistat, Unió Esportiva Cadaqués, AMPA CEIP Caritat Serinyana, Associació Professional d'Activitats Turístiques de Cadaqués, Cadaqués Solidari i l’Ajuntament de Cadaqués.

Més informació al Blog del Cicle: www.ciclecinemallatinoamericacadaques.blogspot.com

Organitza: Amics del cicle de Cinema Llatinoamericà a Cadaqués

Page 2: Programa IV cicle cinema llatinoamerica 2012

PROGRAMA

LLOC: TEATRE ART I JOIA – CADAQUÉS - Entrada Gratuïta

DISSABTE 28 D’ABRIL: “SETMANA CULTURAL”

A les 19:00 hores, Presentació del Cicle a càrrec del equip organitzador, Gino Coppa i Ivan Prudkin.

A les 19:15 hores, Projecció / debat documental “CAN TUNIS”El documental ha participat en 23 festivals internacionals i ha obtingut nombrosos premis com el Premi Nacional de Cinema de Catalunya en la seva edició del 2008.Direcció: José González Morandi i Paco Toledo. 84 minuts. Públic: Adult 13 anys.Amb la participació d'un dels seus directors: José González Morandi.

DIVENDRES 4 DE MAIG

A les 20:00 hores, Presentació del Cicle a càrrec de l’equip organitzador, Gino Coppa i Ivan Prudkin.

A les 20:15 hores, Projecció / debat pel·lícula “EL SECRETO DE SUS OJOS”Direcció: Juan José Campanella.126 minuts. Públic: Adult 13 anys.Convidat: Patrícia Linares, Societat l'Amistat.

DISSABTE 5 DE MAIG

A les 11:00 hores, Projecció / debat documental “MEMORIA DEL SAQUEO”Direcció: Fernando E. Solanas.120 minuts. Públic: Tot públic. Convidat: Coordinadora d’ONG Solidàries.

A les 16:30 hores, Projecció / debat documental “BAURES, ALGO MAS QUE CACAO SILVESTRE”Direcció: Victoria Gebara i Sebastian Skira. 25 minuts. Públic: Tot públic. Espanya / Bolivia 2011Convidats: Victoria Gebara i Sebastian Skira, directors del documental.

A les 17:30 hores, Projecció / debat documental “RURBANOS”Direcció: Luciana Gonzalez i María Soledad Segretin. 45 minuts. Públic: Tot públic. Argentina 2007.Convidat: María Soledad Segretin, directora del documental.

A les 19:00 hores, Xerrada / debat. Presentació work in progress del treball documental “DES-MUNTATGE 4F”Es passaran alguns fragments.DES-MUNTATGE és un treball d’investigació videogràfica que pretén donar a conèixer la veritat sobre el cas 4F, un dels casos de corrupció policial més greus que s’han destapat a Barcelona.Presentació a càrrec de Mariana Lanza Huidobro, la productora Metromuster i de l’equip organitzador.

A les 20:30 hores, Projecció / debat pel·lícula “NORDESTE”Direcció: Juan Solanas. 104 minuts. Públic: Adult 13 anys.Convidat: Anna Poggioli, Cineclub Cadaqués.

DIUMENGE 6 DE MAIG

A les 11:30 hores, Projecció infantil “GATURRO” i curts de MAFALDAEntrada voluntària a benefici de l’AMPA CEIP Caritat Serinyana.Direcció: Gustavo Cova.86 minuts. Públic: Tot públic. Convidat: l’AMPA CEIP Caritat Serinyana.

A les 16:30 hores, Projecció / debat documental “A MANO LIMPIA” Direcció: Rodrigo Contreras.30 minuts. Públic: tot públic. Chile. Convidat: Ekaterina Prudkin, Canal Encuentro Argentina.

A les 17:15 hores, Projecció / debat pel·lícula “LUNA DE AVELLANEDA”Direcció: Juan José Campanella.140 minuts. Públic: tot públic.Convidat: Juan Castillo, Unió Esportiva Cadaqués.

A les 20:00 hores, Cloenda del cicle a càrrec de l’equip organitzador Gino Coppa i Ivan Prudkin

A les 20:15 hores, Projecció / debat pel·lícula “LA HISTORIA OFICIAL”Direcció: Luis Puenzo.110 minuts. Públic: Adult 13 anys.Presentació: Gino Coppa i Ivan Prudkin, equip organitzador.

Més informació: http://ciclecinemallatinoamericacadaques.blogspot.comCol·laboren: Associació ICONES, A.R.I.A.C., Cineclub Cadaqués, Coordinadora d’ONG Solidàries, Societat l’Amistat, Unió Esportiva Cadaqués, AMPA CEIP Caritat Serinyana, Associació Professional d'Activitats Turístiques de Cadaqués, Cadaqués Solidari, Ajuntament de Cadaqués, i el Bar Boia, i els Restaurants El Boliche, Can Shelabi i Cap de Creus.