Puigpunyent març 2014

2
Els Socialistes de Puigpunyent i Galilea han acon- seguit dur endavant el Reglament d’Ajudes Eco- nòmiques del municipi. Aquest text té per objectiu regular el procediment d’ajudes socials que es concedeixen des de l’Ajuntament. En aquest sen- tit, el portaveu i regidor socialista, Antoni Marí, ha destacat que amb aquestes ajudes “es pretén donar suport a aquelles famílies i persones que no tenen recursos econòmics per fer front a les seves necessitats bàsiques. El Partit Socialista de Puigpunyent i Galilea pre- tén d’aquesta manera evitar les conseqüències fí- siques, psíquiques i socials que la manca de recursos econòmics provoca i que també afecten al normal desenvolupament de les persones en societat. Aquest reglament, proposat pels socialistes, es va aprovar amb els vots a favor dels regidors del PSOE i els Independents, i amb les abstencions del Partit Popular. Amb aquesta iniciativa es Socialistes es tornen a posicionar a favor dels serveis socials i al costat dels més necessitats. El PSIB-PSOE de Puigpunyent i Ga- lilea diu NO a les retallades en serveis socials. Full Informatiu Municipal PSIB-PSOE. PUIGPUNYENT. Febrer 2014 Els Socialistes impulsen el Reglament d’Ajudes Econòmiques Servirà per regular el procediment de concessió d’ajudes econòmiques del municipi Els Socialistes amb les PERSONES Les ajudes aniran destinades a: - Alimentació - Vestimenta - Allotjament - Educació i formació - Atenció sanitària no coberta 80 anys sembrant socialisme Els Socialistes de Puigpunyent, la formació més antiga del municipi, celebren el seu 80è aniversari en un sopar amb militants, simpatitzants i diversos dirigents socialistes Els Socialistes de Puigpunyent i Galilea van cele- brar el passat 13 de setembre el 80 aniversari de l’Agrupació. Més de 150 persones van assistir a un acte al casal de cultura, on també van participar la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Síl- via Cano, el Senador per les Illes Balears, Francesc Antich, el secretari general de les Joventuts Socia- listes de les Illes, Juli Dalmau, i els ex batles socia- listes Joan Ferrà i Josep Muncunill. Durant l’acte, es va fer un recorregut pel treball re- alitzat pels socialistes des de l’inici de la democrà- cia fins l’actualitat. Un camí que segons els socialistes ha estat ple de “sacrificis, esforços i molts èxits aconseguits durant 12 anys de socialisme al nostre municipi”. El 13 de setembre de 1933 es constituí l’Agrupació Socialista de Puigpunyent formada per: Pedro Juan Martorell Bauzá, Mateo Cunill Martorell, Jaime Ramón Llabrés, Jorge Puyol Vich, José Ramón Ferrà, Jaime Ferrà Ferrà, Antonio Ramón Ferrà, Ga- briel Vidal Marimón, Julián Llabrés Alemany, Fran- cisco Juan Frau i Pedro Juan Alcover Cunill. Puigpunyent desembre 2013:Maquetación 1 10/02/2014 11:38 Página 1

description

Full Informatiu Municipal dels Socialistes de Puigpunyent.

Transcript of Puigpunyent març 2014

Page 1: Puigpunyent març 2014

Els Socialistes de Puigpunyent i Galilea han acon-seguit dur endavant el Reglament d’Ajudes Eco-nòmiques del municipi. Aquest text té per objectiuregular el procediment d’ajudes socials que esconcedeixen des de l’Ajuntament. En aquest sen-tit, el portaveu i regidor socialista, Antoni Marí, hadestacat que amb aquestes ajudes “es preténdonar suport a aquelles famílies i persones que notenen recursos econòmics per fer front a les sevesnecessitats bàsiques.

El Partit Socialista de Puigpunyent i Galilea pre-tén d’aquesta manera evitar les conseqüències fí-siques, psíquiques i socials que la manca derecursos econòmics provoca i que també afectenal normal desenvolupament de les persones ensocietat.

Aquest reglament, proposat pels socialistes, esva aprovar amb els vots a favor dels regidors del

PSOE i els Independents, i amb les abstencions delPartit Popular.

Amb aquesta iniciativa es Socialistes es tornen aposicionar a favor dels serveis socials i al costat delsmés necessitats. El PSIB-PSOE de Puigpunyent i Ga-lilea diu NO a les retallades en serveis socials.

Full Informatiu Municipal PSIB-PSOE. PUIGPUNYENT. Febrer 2014

Els Socialistes impulsen el

Reglament d’Ajudes EconòmiquesServirà per regular el procediment de concessió d’ajudes

econòmiques del municipi

Els Socialistes amb les PERSONES

Les ajudes aniran destinades a:- Alimentació- Vestimenta- Allotjament- Educació i formació- Atenció sanitària no coberta

80 anys sembrantsocialismeEls Socialistes de Puigpunyent, la formació més antiga del municipi, celebren el seu 80èaniversari en un sopar amb militants, simpatitzants i diversos dirigents socialistes

Els Socialistes de Puigpunyent i Galilea van cele-brar el passat 13 de setembre el 80 aniversari del’Agrupació. Més de 150 persones van assistir a unacte al casal de cultura, on també van participar lasecretària general dels Socialistes de Mallorca, Síl-via Cano, el Senador per les Illes Balears, FrancescAntich, el secretari general de les Joventuts Socia-listes de les Illes, Juli Dalmau, i els ex batles socia-listes Joan Ferrà i Josep Muncunill.Durant l’acte, es va fer un recorregut pel treball re-alitzat pels socialistes des de l’inici de la democrà-cia fins l’actualitat. Un camí que segons elssocialistes ha estat ple de “sacrificis, esforços i moltsèxits aconseguits durant 12 anys de socialisme alnostre municipi”. El 13 de setembre de 1933 es constituí l’AgrupacióSocialista de Puigpunyent formada per: Pedro JuanMartorell Bauzá, Mateo Cunill Martorell, JaimeRamón Llabrés, Jorge Puyol Vich, José RamónFerrà, Jaime Ferrà Ferrà, Antonio Ramón Ferrà, Ga-briel Vidal Marimón, Julián Llabrés Alemany, Fran-cisco Juan Frau i Pedro Juan Alcover Cunill.

Puigpunyent desembre 2013:Maquetación 1 10/02/2014 11:38 Página 1

Page 2: Puigpunyent març 2014

Els Socialistes incrementen els doblers destinats als Serveis Socials

La regidoria deServeis Socialsrebrà enguany

27.788€, front els19.000 del 2013.

Els Socialistes de Puigpunyent han aconseguitrebre més finançament pels Serveis Socials del mu-nicipi a través del Pla de Prestacions Bàsiques del2013. Aquest pla són els doblers que el Consell deMallorca aporta a l’Ajuntament per ajudar a finan-ciar els serveis socials que dóna el consistori. Enaquest sentit, la regidoria de Serveis Socials, haaconseguit rebre 27.788€ aquest 2013, front els19.943€ que vam rebre el 2012. Un augment signi-ficatiu que ha permès millorar el servei que dóna l’A-juntament durant enguany.

Segons el portaveu dels socialistes, Antoni Marí,“la regidoria de Serveis Socials està fent un esforçperquè el servei sigui ser més eficaç”.

Puipunyent és l’únic municipi que destina el0,7% del pressupost a Cooperació

Internacional

Els Socialistes de Puigpunyent han començat les negocia-cions per engegar un programa d’agermanament entreel nostre municipi i el poble de Totogalpa, a Nicaragua.Fins avui, Puipunyent és l’-únic ajuntament que des-tina un 0,7% delpressupost a CooperacióInternacional.

La regidora de Serveis So-cials, Isabel Martín, de-fensa que “el PSOE és unpartit que creu en la soli-daritat i així ho estam demostrant durant tota la legisla-tura”. Per això, ha avançat que els socialistes segueixen fentfeina des del consistori per compartir i mantenir amb Fons

Mallorquí el 0,7% del pressupost anual per què pugui serinvertit en projectes de desenvolupament en paísos delsud.

L’Ajuntament ja s’hareunit amb repre-sentants locals deTotogalpa per co-mençar el procésd’agermanament

Envia’ns les teves opinions a [email protected]

El PSIB-PSOE impulsa un curs d’Igualtat entre els

treballadors de l’AjuntamentEls socialistes han organitzat el curs “LaIgualtat en l’Administració Pública”amb un gran èxit de participació. ElPSIB-PSOE, a través de la regidoria d’a-quest àmbit, vol agraïr la participacióde tots els que es van apuntar a aquestcurs organitzat en col·laboració ambl’àrea d’Igualtat del Consell.

La Fundació Deixalles col·la-bora amb l’Ajuntament

El PSOE ha signat un acord a través de l’A-juntament amb la Fundació Deixalles pertal que sigui aquesta entitat qui faci elservei d’orientació laboral del municipi. Així mateix, i seguint amb la col·labora-ció entre l’Ajuntament i el Fons Mallorquíde Solidaritat, una representació dels re-gidors socialistes han assistit a l’acte d’a-niversari d’aquesta entitat

Els Socialistes de Puigpunyent i la regidoria de Serveis Socials estan desenvolupant un programa d’agermana-ment amb el poble de Totogalpa, a Nicaragua

La socialista Isabel Martín passaa tenir dedicació exclusivaLa socialista, Isabel Martín, ha passata tenir dedicació exclusiva al seu cà-rrec com a regidora de Serveis Socialsde l’Ajuntament de Puigpunyent desdel 15 d’octubre.Martín ha expressat que “qualsevolproposta, idea o dubte seran atesosamb ganes”.

Els Socialistes de Puigpunyent han participataquest desembre en el Sopar de Nadalal quecada any organitza la FSM. Per enguany, elPSIB-PSOE ha dit que lluitarà “per l’educació,la sanitat, les pensions i per reestablir el pro-gressisme a Europa”.

Puigpunyent desembre 2013:Maquetación 1 10/02/2014 11:39 Página 2