Revista issuu mayo 2013

38
maig/mayo 2013 Flores Autor:Romartínez Del 9 al 30 Ajuntament de Calvià

description

Actividades culturales de mayo de 2013 en Calvià

Transcript of Revista issuu mayo 2013

Page 1: Revista issuu mayo 2013

maig/mayo 2013

FloresAutor:RomartínezDel 9 al 30 Ajuntament de Calvià

Page 2: Revista issuu mayo 2013
Page 3: Revista issuu mayo 2013
Page 4: Revista issuu mayo 2013

Escola d'Interpretació de Calvià

Escuela de Interpretación de Calvià

Inici: 2013

Professor: Álex Tejedor, autor i actor de teatre, teatre musical, cinema, televisió, publicitat i doblatge, amb una extensa i guardonada experiència com a director.

Classes d'interpretació per treballar:expressió verbal dels sentiments i expressió corporal basades en tècniques psicomotrius i jocs teatrals.Manualitats de titelles de màImprovisacionsAnglès per a escenesJocs teatrals de concentració, memòria, reflexos...Ombres xinesesCombat escènic. Tècniques segures i pràctica de lluita desarmada i armadaPetit taller d'escriptura en què els alumnes crearan petites obres de teatre.

Preus: 1 hora setmanal, 100 € anuals els residents; 130 € anuals els no residents2 hores setmanals, 200 € anuals els residents; 260 € anuals els no residents.Inscripcions i informació: Departament de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81a/e: [email protected]: www.facebook.com/culturaweb: www.calvia.com/culturaLloc: Sala Palmanova

Inicio: 2013

Profesor: Álex Tejedor, autor y actor de teatro, teatro musical, cine, televisión, publicidad y doblaje, con una extensa y galardonada experiencia como director.

Clases de interpretación para trabajar:expresión verbal de los sentimientos y expresión corporal basadas en técnicas psicomotrices y juegos teatrales.Manualidades de marionetasImprovisacionesInglés para escenasJuegos teatrales de concentración, memoria, reflejos,...Sombras chinasCombate escénico. Técnicas seguras y práctica de lucha desarmada y armadaPequeño taller de escritura donde los alumnos crearán pequeñas obras de teatro.

Precios:1 hora semanal, 100 € anuales los residentes; 130 € anuales los no residentes2 horas semanales, 200 € anuales los residentes; 260 € anuales los no residentes.Inscripciones e información: Departamento de Cultura. Tel. 971 139 181 / 667 10 25 81c/e: [email protected]: www.facebook.com/culturaweb: www.calvia.com/culturaLugar: Sala Palmanova

Page 5: Revista issuu mayo 2013
Page 6: Revista issuu mayo 2013

TALLER DE OPERAEN LA SALA PALMANOVA

Continua en marcha el taller de Ópera, dirigido a cantantes no profesionales que quieran poner sus conocimientos y habilidades en un situación de actuación real.Se hará en la Sala Palmanova (c/ de Diego Salvà Lezaún, 2) todos los sábados a partir del 9 de febrero y terminará el próximo mes de junio con una actuación final, prevista para el día 6 de julio de 2013.La dirección musical está a cargo de Pau Frau, profesor del Departamento de Filosofía y Trabajo Social de la UIB y Claudia Nagyivan se encarga de la dirección escénica. En el taller se trabaja actuación, movimiento, danza, dicción en el escenario, interacción entre música y escena, historia de la ópera, dramaturgia, maquillaje escénico, etc.

Podéis acudir cualquier sábado y ver la actividad in situ, y también pedir hora para realizar una audición.

Contacto: [email protected] Palmanova

TALLER D'ÒPERAA LA SALA PALMANOVA

Continua en marxa el Taller d'Òpera 2013 dirigit a cantants no professionals que vulguin posar els seus coneixements i habilitats en una situació d'actuació real. L' equip directiu està format per Pau Frau (direcció musical) i Claudia Nagyivan (direcció escènica i cant). En el taller s'hi treballarà actuació, moviment, dansa, dicció a l'escenari, interacció entre música i escena, història de l'òpera, dramatúrgia, maquillatge escènic, etc. El taller es dur a terme a la Sala Palmanova (c/ Diego Salvà Lezaún, 2) tots els dissabtes, a partir de dia 9 de febrer i acabarà el proper mes de juny, amb una actuació final que està prevista per al dia 6 de juliol de 2013.

Si estau interessats a forma part d'aquest nou grup artístic podeu acudir qualsevol dissabte i veure in situ l'activitat, i també demanar hora per a fer una audició.

Contacte: [email protected] Palmanova

Page 7: Revista issuu mayo 2013

Divendres 10 Viernes 10

Música

Audició de piano dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Calvià

Sala Palmanova, 18 hEntrada de franc

Música

Audición de piano de los alumnos de la Escuela municipal de Música de Calvià

Sala Palmanova, 18 h.Entrada gratuita

Festival de Primavera de Magaluf

Vine a ballar amb els dimonis i la bèstia sota la pluja de foc!De 23.15 a 23.45 h Cercavila pels carrers Martín Ros García i Punta Balena.De 23,45 a 00 h: Correfoc, espectacle final amb dimonis, pirotècnia, pólvora, música, etc. A la plaça de Jacques Sasson.

Una nit diferent plena de llum, foc i color!

Magaluf, 23 hEntrada lliure

Festival de Primavera de Magaluf

¡Ven a bailar con los demonios y la bestia bajo la lluvia de fuego!De 23.15 a 23,45 h. Pasacalles por las calles Martín Ros García y Punta Ballena.De 23,45 a 00 h.: “Correfoc”, espectáculo final con demonios, pirotecnia, pólvora, música, etc. En la plaça de Jacques Sasson.

¡Una noche diferente llena de luz, fuego y color!

Magaluf, 23 h.Entrada libre

Page 8: Revista issuu mayo 2013

www.palmanova-magaluf.com

Page 9: Revista issuu mayo 2013

www.palmanova-magaluf.com

Page 10: Revista issuu mayo 2013

Dissabte 11 Sábado 11

Curs d'iniciació a l' hort urbà i germinats

Amb aquest curs pretenem donar uns principis bàsics i pràctics sobre com produir hortalisses en un pati, terrassa o balcó. A més de com produir els nostres propis germinats per poder menjar-los frescos en qualsevol moment. Curs impartit per Manel Font de ECOHORTUS.

Inscripcions: 971 696 902, [email protected] o ales Oficines de Calvià 2000 (c/Illes Balears, 25 - Polígono Son Bugadelles)Places limitadesGratuït per a residents de CalviàHorari: 10.30h (duració 2 h)Lloc: Deixalleria de Calvià (c/Illes Balears, 31 - Polígon Son Bugadelles, Santa Ponça)Organitza: Calvià 2000

Curso Iniciación huerta urbana y germinados

Con este curso pretendemos dar unos principios básicos y prácticos sobre cómo producir hortalizas en un patio, terraza o balcón. Además de cómo producir nuestros propios germinados para poder comer fresco en cualquier momento. Curso impartido por Manel Font de ECOHORTUS

Inscripciones: 971 696 902, [email protected] o en las Oficinas de Calvià 2000 (c/Illes Balears, 25 - Polígono Son Bugadelles)Plazas limitadasGratuito para residentes de CalviàHorario:10,30h.(Duración 2 h.)Lugar: Deixalleria de Calvià (c/Illes Balears, 31 - Polígono Son Bugadelles, Santa Ponça)Organiza: Calvià 2000

Page 11: Revista issuu mayo 2013

Domingo 12Diumenge 12

Día de Europa

Este domingo Palmanova se viste de gala en la décima celebración del Día de Europa. Esta feria, ya conocida en toda la isla, tiene un carácter internacional.Visita los cerca de 120 stands del mercadillo con productos artesanos,comida y bebida de diferentes países. Un concierto con música y baile, actividades infantiles: payasos, castillos hinchables,chuches, algodón dulce y muchas cosas más.¡El verano empieza con esta fiesta!

Playa de es Carregador, PalmanovaEntrada libre

Dia d'Europa

Aquest diumenge Palmanova es vesteix de gala en la desena celebració del Dia d'Europa. Aquesta fira, ja coneguda a tot l'illa, té un caràcter internacional.Visita els 120 estands del mercadet amb productes artesanals amb menjar i beure de diferents països. Un concert amb música i ball i activitats infantils: pallassos, castells inflables, llepolies, cotó ensucrat i moltes coses més.L'estiu comença amb aquesta festa!

Platja des Carregador, PalmanovaEntrada lliure

Cinema

El origen de los guardianes

Conta la història d'un grup de superherois amb poders extraordinaris . Quan un esperit maligne anomenat Sombra es proposa inundar de por el cors dels nins de tot el món, els guardians s'uneixen per primera vegada per plantar-li cara i defensar el món del seu enemic més temut.

Sala Palmanova, 18.30 hEntrada: 4 €

Cine

El origen de los guardianes

Cuenta la historia de un grupo de superhéroes con extraordinarios poderes. Cuando un espíritu maligno llamado Sombra se propone inundar de miedo los corazones de los niños de todo el mundo, los Guardianes se unen por primera vez para plantarle cara y defender al mundo de su temido enemigo.

Sala Palmanova, 18,30 h.Entrada: 4 €

Page 12: Revista issuu mayo 2013

Sábado 25

Teatre

La maldición del Castillo

Obra de teatre representada per joves amb discapacitat intel·lectual del Grup de Joves d'ASDICA.

Un grup d'excursionistes es veu en la necessitat d'acampar enmig de la muntanya, amb la mala sort que aquell vespre hi ha una forta tempesta. Els excursionistes cerquen un refugi i van a parar a un castell ben peculiar, reconvertit en hotel.

Auditori de PegueraActuació per a escolars

Divendres 17

Teatro

La maldición del Castillo

Obra de teatro representada por jóvenes con discapacidad intelectual del Grupo de Jóvenes de ASDICA.

Un grupo de excursionistas se ve en la necesidad de acampar en medio de la montaña, con la mala suerte de que aquella noche hay una fuerte tempestad. Los excursionistas buscan un refugio y van a parar a un castillo muy peculiar, reconvertido en hotel.

Auditorio de PegueraActuación para escolares

Viernes 17

Dissabte 25

Flamenc

2n Festival Flamenc a càrrec de l'Associació Cultural Flamenca de Calvià. Els alumnes d'aquesta associació calvianera tornaran a mostrar-nos tots els secrets del ball flamenc.

Auditori de Peguera, 20 hEntrada: 3 €

Flamenco

2º Festival Flamenco a cargo de la Asociación Cultural Flamenca de Calvià. L@s alumn@s de esta asociación calvianera volverán a mostrarnos todos los secretos del baile flamenco.

Auditorio de Peguera, 20 h.Entrada: 3 €

Page 13: Revista issuu mayo 2013

Domingo 26Diumenge 26

Cine

Hotel Transilvania

Desde su nacimiento, Mavis vive en el lujoso hotel Transylvania, que fue creado para proteger a los monstruos de la amenaza de los seres humanos. Cuando Mavis está a punto de cumplir la mayoría de edad (118 años), su padre, el conde Drácula, le prepara una fiesta a la que acuden los mejores amigos de la familia: desde Frankenstein al Hombre Invisible o la Momia; pero también asiste a la celebración un hombre que se enamora de Mavis.

Sala Palmanova, 18,30 h.Entrada: 4 €

Cinema

Hotel Transilvania

Des del seu naixement, Mavis viu en el luxós hotel Transylvania, creat per protegir els monstres de l'amenaça dels éssers humans. Quan Mavis és a punt de complir la majoria d'edat (118 anys) son pare, el comte Drácula, li prepara una festa a la qual acudeixen els millors amics de la família: des de Frankenstein a l'Home Invisible o la Mòmia, però també assisteix a la celebració un home que s'enamora de Mavis.

Sala Palmanova, 18.30 hEntrada: 4 €

Page 14: Revista issuu mayo 2013

VI MOSTRA DE TEATRE I DANSA ESCOLAR A CALVIÀ

TEC '13

VI MUESTRA DE TEATRO Y DANZA ESCOLAR EN CALVIÀ

TEC '13

Dimarts 21

CP Puig de sa Morisca

El toro Ferdinando

Com ja és tradició, els infants de 4t del CEIP Puig de sa Morisca representaran el proper 21 de maig de 2013 l’obra de teatre El toro Ferdinando. És una adaptació de l’obra de Munro Leaf.L’adaptació i, la direcció de l’obra de teatre és d'Inmaculada Bueno, professora de 4t.Hi col·laboren els pares i mares dels infantsTracta d'un torero que se sent trist i abatut, ja que a la correguda que se celebrava a la plaça de toros no ha pogut matar el toro, Ferdinando, al qual des que era vedell li agrada olorar les flors, veure créixer les herbes i sentir les plantes.

Auditori de Peguera, 11 h

Dimarts 28 i dimecres 29

Dansa extraescolar

Escola Municipal de Dansa

Els alumnes durant aquests curs escolar han après i treballat diferents passos i coreografies on els professors han insistit en aspectes com ara musicalitat, coordinació i expressió, entre d'altres. Aquests dos dies els alumnes ens faran una demostració de les dues modalitats: dansa clàssica i dansa moderna.

Sala Palmanova

Martes 21

CP Puig de sa Morisca

El toro Ferdinando

Como ya es tradición,los chic@s de 4º del CEIP Puig de sa Morisca representarán el próximo 21 de mayo de 2013 la obra de teatro: El toro Ferdinando, adaptación de la obra de Munro Leaf.La adaptación y la dirección de la obra de teatro es de Inmaculada Bueno, profesora de 4º. Colaboran los padres y madres de los niñ@s.Trata de un torero que está triste y abatido ya que en la corrida que se celebraba en la plaza de toros no ha podido matar al toro, a Ferdinando, al que desde “novillo” le gusta oler las flores, ver crecer las hierbas y sentir las plantas.

Auditorio de Peguera, 11 h.

Martes 28 y miércoles 29

Danza extraescolar

Escuela Municipal de Danza

L@s alumn@s durante este curso escolar han aprendido y trabajado diferentes pasos y coreografias donde l@s profesores han insistido en aspectos como la musicalidad, coordinación y expresión, entre otros.Estos dos días l@s alumn@s nos harán una demostración de las dos modalidades: danza clásica y danza moderna.

Sala Palmanova

Page 15: Revista issuu mayo 2013

Dimecres 29

IES Son Ferrer TATE3

Noche de difuntos

Alumnes de 3r d'ESO

Obra de por en la qual tres al·lotes i tres al·lots canvien una divertida festa de disfresses, la Nit de Difunts, per una terrorífica excursió nocturna al cemeteri, atrets per diferents motius. Tal volta les al·lotes s'hagin deixat arrossegar per algun jove. Potser que els al·lots s'hagin deixat arrossegar per por al ridícul. Siguin quins en siguin els motius, hauran de compartir una freda i obscura nit amb les tombes del camp sant i amb un aterridor fantasma que els farà passar molta por.

Repartiment de personatges:

THAIS: Nini (l'estrangera, alemanya d'intercanvi)ELENA: Lola (la cap del grup; li agrada en Matías i és la cosina de Nano)NADIA: Eva (l'amiga de Lola; li agrada Nano, el cosí de la seva amiga)MARINA: Matías (l'amic de Nano)FACUNDO: Nano (amic de Matías, cosí de Lola)ROCIO: Manolón (el gran amic de Nano. Li agrada na Lola)MARINA: Vane (l'al·lota d'en Matías)CRISTINA: Carol ('amiga de la Vane i de la Jessi)AITIARA: Jessi (l'amiga de la Vane i de la Carol)MARTA i PENÉLOPE: (dos homes de negre)

Auditori de Peguera

Miércoles 29

IES Son Ferrer TATE3

Noche de difuntos

Alumnos de 3º de ESO

Obra de miedo en la que tres chicas y tres chicos cambian una divertida fiesta de disfraces, la noche de difuntos, por una terrorífica excursión nocturna al cementerio, llevados por motivos muy diferentes. Tal vez las muchachas se hayan dejado arrastrar por algún chico. Tal vez los chicos se hayan dejado arrastrar por miedo al ridículo. Sean cuales sean los motivos, tendrán que compartir una fría y oscura noche con las tumbas del campo santo y con un aterrador fantasma que les hará pasar mucho miedo.

Reparto de personajes:

THAIS: Nini (la extranjera, alemana de intercambio)ELENA: Lola (la cabecilla del grupo. Le gusta Matías y es la prima de Nano)NADIA: Eva (la amiga de Lola y le gusta Nano, el primo de su amiga)MARINA: Matías (El amigo de Nano)FACUNDO: Nano (amigo de Matías, primo de Lola)ROCIO: Manolón (el gran amigo de Nano. Le gusta Lola)MARINA: Vane 8 (la novia de Matías)CRISTINA: Carol (la amiga de la Vane y de la Jessi)AITIARA: Jessi (la amiga de la Vane y de la Carol)MARTA Y PENÉLOPE: (dos hombres de negro)

Auditorio de Peguera

Page 16: Revista issuu mayo 2013

Dijous 30

Teatre extraescolar

CP Son FerrerLos premios Joya (entre 3 i 6 anys) La maga de Oz (a partir de 6 anys)

CP Jaume IMoments

CP GalatzóLes fades del vent i de l'aigua

CP XalocMara i la sirena (entre 3 i 6 anys)

Sala Palmanova, a partir de les 17.30 h

Divendres 31

Teatre extraescolar

CP XalocCrucero Clown (a partir de 6 anys)

CP Son CaliuEls viatges impossibles (entre 3 i 6 anys)

L'aventura del Mim (a partir de 6 anys)

CP Cas SabonersL'arca de Noè (entre 3 i 6 anys)

El circ de la lluna (a partir de 6 anys)

CP Ses QuarteradesEls regnes perduts

Sala Palmanova, a partir de les 17.30 h

Teatre estraescolar: professor-coordinador: Alex Tejedor. Professores: M. Antònia Torrens i Silvana Girbés

Jueves 30

Teatro extraescolar

CP Son FerrerLos premios Joya (entre 3 y 6 años) La maga de Oz (a partir de 6 años)

CP Jaume IMoments

CP GalatzóLes fades del vent i de l'aigua

CP XalocMara i la sirena (entre 3 y 6 años)

Sala Palmanova, a partir de las 17,30 h.

Viernes 31

Teatro extraescolar

CP XalocCrucero Clown (a partir de 6 años)

CP Son CaliuEls viatges impossibles (entre 3 y 6 años)

L'aventura del Mim (a partir de 6 años)

CP Cas SabonersL'arca de Noè (entre 3 y 6 años)

El circ de la lluna (a partir de 6 años)

CP Ses QuarteradesEls regnes perduts

Sala Palmanova, a partir de las 17,30 h.

Teatro estraescolar: profesor-coordinador: Alex Tejedor. Profesoras: M. Antònia Torrens y Silvana Girbés

Page 17: Revista issuu mayo 2013

Dimarts 4 de juny

IES Baltasar Porcel (Andratx)

Enguany els alumnes de TDT1 de l'IES Baltasar Porcel d'Andratx ens oferiran un muntatge basat en quatre esquetxos:

La cabinaEsquetx inspirat en la llegendària escena de la pel·lícula Sopa d'ànec dels germans Marx. Groucho, Chico i Harpo coincideixen a la cabina d'un transatlàntic... Hi cap algú més, dins la cabina?

L'enquadernador WanninguerDramatització de l'esquetx homònim de Karl Valentin.L'enquadernador Wanninguer ja té els volums enllestits! Ha arribat l'hora que l'empresa Meissel i Companyia li digui què n'ha de fer...

A l'autobúsEsquetx inspirat en els Exercicis d'estil de Raymond Queneau. Ah, l'autobús! El mitjà de transport més meravellós que hi ha. I què me'n deis, de les històries que hi arribam a veure, dins un autobús?

A l'agència de viatgesEsquetx original de Pep Pizà.En Gaspar, en Melcior i en Baltasar se cerquen la vida per aconseguir una bona oferta en una agència de viatges...

Auditori de Peguera, 12 h

Dimarts 11 de juny

CP Cas Saboners

Sala Palmanova

Martes 4 de junio

IES Baltasar Porcel (Andratx)

Este año los alumnos de TDT1 del IES Baltasar Porcel de Andratx nos ofrecen un montaje basado en cuatro sketchs:

La cabinaSketch inspirado en la legendaria escena de la película Sopa de ganso de los hermanos Marx. Groucho, Chico y Harpo coinciden en la cabina de un trasanlántico... ¿Cabe alguien más en la cabina?

L'enquadernador WanninguerDramatización del sketch homónimo de Karl Valentin.¡El encuadernador Wanninguer ya tiene los volúmenes listos! Ha llegado la hora que la empresa Meissel y Compañía le diga qué tiene que hacer...

A l'autobúsSketch inspirado en los Ejercicios de estilo de Raymond Queneau. ¡Ah, el autobús! El medio de transporte más maravilloso que hay.¿Y que me decís de las historias que llegamos a ver en un autobús?

A l'agència de viatgesSketch original de Pep Pizà.Gaspar, Melchor y Baltasar se buscan la vida para conseguir una buena oferta en una agencia de viajes...

Auditorio de Peguera,12 h.

Martes 11 de junio

CP Cas Saboners

Sala Palmanova

Page 18: Revista issuu mayo 2013

Del 6 al 18

Exposició dels Alumnes de Pintura de Dori Herreros dels centres culturals de Calvià

Horari: De dilluns a divendres, de 16 a 21 h Dimarts i dijous, de 10 a 14 hObert a tots els públics

Sala d'Exposicions del Casal de Peguera

Exposicions Exposiciones

Del 6 al 18

Exposición de los Alumn@s de Pintura de Dori Herreros de los Centros Culturales de Calvià

Horario: De lunes a viernes, de 16 a 21 h. Martes y jueves, de 10 a 14 h.Abierto a todos los públicos

Sala de Exposiciones del Casal de Peguera

Exposición de obras de Rogelio Sanz Bella

Rogelio Sanz nació en Maslaves (Valencia) en 1961. Tiene varios cursos de arte pero se considera un pintor autodidacta. Le gusta toda clase de pintura, se decanta por el surrealismo como Dalí. Su técnica preferida son los esmaltes y el dibujo. Dice que para hacer su obra utiliza “la vida, lápiz, papel e imaginación”.

Horario: de lunes a viernes de 17 a 21 h. Lunes, miércoles y viernes de 9 a 11 h.Abierto a todos los públicos

Centro Cultural de Santa Ponça

Del 6 al 31 Del 6 al 31

Exposició d'obres de Rogelio Sanz Bella

Rogelio Sanz va néixer a Maslaves (València) en 1961. Te diversos cursos d'art però es considera un pintor autodidacta. Li agrada tota classe de pintura, es decanta pel surrealisme com Dalí. Les seves tècniques preferides són els esmalts i el dibuix. Ell diu que per fer la seva obra utilitza “la vida, llapis, paper i imaginació”.

Horari: de dilluns a divendres de 17 a 21 h. Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h.Obert a tots els públics

Centre Cultural de Santa Ponça

Page 19: Revista issuu mayo 2013

Romartínez

Pintures de'n José Luis Romartínez. Traços senzills i sobris amb colors càlids que ens transporten a un món on la figura humana, moltes vegades d'esquena a l'espectador o caminant per la ciutat, pren tot el protagonisme.

Inauguració: Dijous 9, de 19 a 20.30 h

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14 hDissabtes i festius tancatObert a tots els públics

Sala d'Exposicions de l'Ajuntament de CalviàEntrada de franc

Romartínez

Pinturas de José Luis Romartínez. Trazos sencillos y sobrios con colores cálidos que nos transportan a un mundo donde la figura humana, muchas veces de espaldas al espectador o caminando por la ciudad, toman todo el protagonismo.

Inauguración: Jueves 9, de 19 a 20,30 h.

Horario: De lunes a viernes de 9 a 14 h.Sábados y festivos cerradoAbierto a todos los públicos

Sala de Exposiciones del Ajuntament de CalviàEntrada libre

Del 9 al 30 Del 9 al 30

Page 20: Revista issuu mayo 2013

VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Organitzada per l'Associació Cultural Art-Calvià

Es poden consultar les bases a http://bit.ly/ZizvmT

25, 26 i 27 de maig 25, 26 y 27 de mayo

VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Organizada por la Asociación Cultural Art-Calvià

Se pueden consultar las bases en http://bit.ly/ZizvmT

Exposició de les obres realitzades a la VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Horari: De dilluns a divendres de 16 a 21 hDimarts i dijous de 10 a 14 hObert a tots els públics

Sala d'Exposicions del Casal de Peguera

Del 29 de mayo al 30 de junio

Del 29 de maig al 30 de juny

Exposición de las obras realizadas en la VI Trobada Internacional de Pintura Ràpida de Calvià

Horario: De lunes a viernes de 16 a 21 h. Martes y jueves de 10 a 14 h.Abierto a todos los públicos

Sala de Exposiciones del Casal de Peguera

Page 21: Revista issuu mayo 2013

CENTRESCULTURALS

CENTROSCULTURALES

Oferta de tallers i cursos als centres culturals de Calvià

Oferta de talleres y cursos en los centros culturales de Calvià

CENTRES CULTURALS DE CALVIÀ Preus per a residents:· 27 € cada trimestre per als tallers d'una hora setmanal· 40 € cada trimestre per als tallers d'una hora i mitja setmanal· 54 € cada trimestre per als tallers de dues hores setmanals· 81 € cada trimestre per als tallers de tres hores setmanals· Cursos: 33 € cinc sessions de dues hores

- El material anirà a càrrec dels alumnes.- Si l'alumne no és resident el preu del taller s'incrementa un 30%.- S'aplicarà un 50 % de descompte a persones amb discapacitat psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitades, i a un acompanyant.

CENTROS CULTURALES DE CALVIÀ Precios para residentes: · 27 € cada trimestre para los talleres de una hora semanal· 40 € cada trimestre para los talleres de una hora y media semanal · 54 € cada trimestre para los talleres de dos horas semanales· 81 € cada trimestre para los talleres de tres horas semanales· cursos: 33 € cinco sesiones de dos horas

- El material irá a cargo de los alumnos.- Si el alumno no es residente el precio del taller se incrementa un 30%.- Se aplicará un 50 % de descuento a personas con discapacidad psíquica, física, sensorial o pluridiscapacitados, y a un acompañante.

SALES DISPONIBLES A TOTS ELS CENTRES CULTURALS PER A reunions de veïns, torneigs d'escacs, pintura de Warhammer, jocs de rol, d’estratègia, Trivial, grups de conversa en anglès, alemany...

ELS INTERESSATS A FER ALGUNA ACTIVITAT NO OFERTA, POT SOL·LICITAR-LA AL CENTRE CULTURAL MÉS PROPER.

SALAS DISPONIBLES EN TODOS LOS CENTROS CULTURALES PARA reuniones de vecinos, torneos de ajedrez, pintura de Warhammer, juegos de rol, de estrategia, Trivial, grupos de conversación en inglés, alemán...

SI ESTÁS INTERESADO EN REALIZAR ALGUNA ACTIVIDAD NO OFERTADA, SOLICÍTALO EN TU CENTRO CULTURAL MÁS CERCANO.

Page 22: Revista issuu mayo 2013

Consulta la revista aquí: http://issuu.com/culturacalvia/docs/entorn

Page 23: Revista issuu mayo 2013

CENTRE CULTURAL CAN VERGER CALVIÀ VILA

BRICOTALLER:dimecres de 17 a 18,30 hANGLÈS PER A PRINCIPIANTS:divendres de 17.30 a 19 hDANSA DEL VENTRE:dissabtes de 18 a 19.30 hTALL I CONFECCIÓ:dijous de 18 a 19.30 hEDUCACIÓ CANINA:dilluns de 17 a 18.30 hPINTURA:dimarts de 18.30 a 20 hPINTURA PER A INFANTS:dimarts de 17 a 18.30 hRESTAURACIÓ I PINTURA DE MOBLES:dimecres de 18,30 a 20.30 h

CENTRE CULTURAL EL TORO

BRODATS I CALATS:dilluns de 17 a 19, i de 19 a 21 hDANSA DEL VENTRE:divendres de 19 a 20 h EXPRESSIÓ DINÀMICA:dilluns, dimecres i divendres de 9 a 10, de 10 a 11 h i de 18 a 19 hdimarts i dijous 19 a 20 h i de 20 a 21 hGUITARRA:dissabtes de 12 a 13 h dissabtes de 13 a 14 h PINTURA:dilluns de 19 a 21 hRELAXACIÓ MUSCULAR:dilluns i dijous de 17 a 18 h / dimarts i dijous de 10 a 11 h BALL MODERN:dimecres i divendres de 17 a 18 h

CENTRO CULTURAL CAN VERGERCALVIÀ VILA

BRICOTALLER: miércoles de 17 a 18,30 h.INGLÉS PARA PRINCIPIANTES:viernes de 17,30 a 19 h.CORTE Y CONFECCIÓN:jueves de 18 a 19,30 h.DANZA DEL VIENTRE: sábados de 18 a 19,30 h.EDUCACIÓN CANINA:lunes 17-18,30 h.PINTURA:martes de 18,30 a 20 h.PINTURA PARA NIÑOS Y NIÑAS:martes de 17 a 18,30 h.RESTAURACIÓN Y PINTURA DE MUEBLES:miércoles de 18,30 a 20,30 h.

CENTRO CULTURAL EL TORO

BORDADOS Y CALADOS:lunes 17-19 y de 19-21 h.DANZA DEL VIENTRE:viernes de 19 a 20 h. y de 20 a 21 h.EXPRESIÓN DINÁMICA:lunes, miércoles y viernes de 9 a 10, de 10 a 11 y de 18 a 19 h. martes y jueves 19 a 20 h. y de 20 a 21 h.GUITARRA:sábados de 12 a 13 h.GUITARRA:sábados de 13 a 14 h. PINTURA:lunes de 19 a 21 h.RELAJACIÓN MUSCULAR:lunes y jueves 17 a 18 h. /martes y jueves 10 a 11 h.BAILE MODERNO:miércoles y viernes de 17 a 18 h.

Page 24: Revista issuu mayo 2013
Page 25: Revista issuu mayo 2013

CENTRO CULTURAL MAGALUF

ALEMAN PARA PRINCIPIANTES:martes 18,30 a 20 h.BORDADOS Y CALADOS:viernes de 18,30 a 20 h.MACRAMÉ Y PATCHWORK:martes de 17 a 18,30 h.DECORACIÓN Y TALLA DE FRUTAS:miércoles de 17,30 a 19 h.FLAMENCO: -grupo 1-: (de 7 a 11 años)martes de 17,30 a 19,30 h.FLAMENCO: -grupo 2-: (de 4 a 6 años)jueves de 17,30 a 19,30 h.FLAMENCO: -grupo 3-: (a partir de 12 años)viernes de 17 a 19 h.GUITARRAlunes de 19 a 20,30 h.MANUALIDADES INGLÉS NIÑ@S:viernes 17,30 a 19 h.TROMPE-L'OEIL:lunes de 17 a 19 h.PINTURA:jueves de 17 a 18,30 h. y de 18,30 a 20,30 h.

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBA

GUITARRA:martes de 19 a 20,30 h.TEATRO PARA NIÑ@S:jueves de 17 a 18,30 h.PINTURA:viernes de 19 a 20,30 h.PINTURA PARA NIÑ@S:viernes de 17,30 a 19 h.

CENTRE CULTURAL MAGALUF

ALEMANY PER A PRINCIPIANTS:dimarts 18.30 a 20 hBRODATS I CALATS:divendres de 18.30 a 20 hMACRAMÉ I PATCHWORK:dimarts de 17 a 18.30 hDECORACIÓ I TALLA DE FRUITES:dimecres de 17.30 a 19 hFLAMENC: -grup 1-: (de 7 a 11 anys)dimarts de 17.30 a 19.30 hFLAMENC: -grup 2-: (de 4 a 6 anys)dijous de 17.30 a 19.30 hFLAMENC: -grup 3-: (a partir de 12 anys)divendres de 17 a 19 hGUITARRAdilluns de 19 a 20.30 hMANUALITATS ANGLÈS INFANTS:divendres 17.30 h a 19 hTROMPE-L'OEIL:dilluns de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20.30 hPINTURA:dijous de 17 a 18.30 h i de 18.30 a 20.30 h

LOCAL SOCIAL ILLETES L'AUBA

GUITARRA:dimarts de 19 a 20.30 hTEATRE PER A INFANTS:dijous de 17 a 18.30 hPINTURA:divendres de 19 a 20.30 hPINTURA PER A INFANTS:divendres de 17.30 a 19 h

Page 26: Revista issuu mayo 2013
Page 27: Revista issuu mayo 2013

CENTRE CULTURAL SANTA PONÇA

ANGLÉS PER A PRINCIPIANTS:divendres de 18 a 19.30 hBALL DE SALÓdilluns de 19.30 a 21 hBALL MODERN:dijous de 17.30 h a 19 hALEMANY PER A PRINCIPIANTS:dilluns de 17.30 a 19 h i de 19 a 20.30 h INFORMÀTICA I, (grup I): dimecres de 16,30 a 18 hINFORMÀTICA 1, (grup II):dimecres de 19 a 20.30 hINFORMÀTICA 2:dimecres de 19.30 a 21 hPINTURA:divendres de 18.30 a 20.30 hPINTURA NINS:divendres de 17 a 18.30 hSALSA 2:dimarts de 19 a 20.30 hMANUALITATS EN ANGLÉS per a infants:dimarts 17.30 a 19 h

CENTRO CULTURAL SANTA PONÇA

INGLÉS PARA PRINCIPIANTES:viernes de 18 a 19,30 h.BAILE DE SALÓNlunes de 19,30 20,30 hBAILE MODERNO:jueves de 17,30 a 21 h.ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES:lunes de 17.30 a 19 h.y de 19 a 20,30 hINFORMÁTICA 1, (grupo I):miércoles de 16,30 a 18,00 h.INFORMÁTICA 1, (grupo II):miércoles de 19 a 20,30 h.INFORMÁTICA 2:miércoles de 19,30 a 21 h.PINTURA:viernes de 18,30 a 20,30 h.PINTURA NIÑ@S:viernes de 17 a 18,30 h.SALSA 2:martes de 19 a 20,30 h. MANUALIDADES INGLÉS NIÑ@S: martes 17,30 a 19 h.

CENTRE CULTURAL SON FERRER

BALL MODERN:dijous de 17.30 a 18.30 hEDUCACIÓ CANINA:divendres de 18 a 19.30 hGUITARRA:dimecres de 19.30 a 21 hINFORMÀTICA 1 (grup I):dilluns de 17 a 18.30 hINFORMÀTICA 1 (grup II):dilluns de 19 a 20.30 hRISOTERÀPIA:dimecres de 18 a 19.30 hSALSA:dijous de 19 a 20.30 hSEVILLANES 1:(grup I) dimarts de 19 a 20.30 h(grup II) dimecres de 17 a 18.30 hSEVILLANES 2:divendres de 19.15 a 20.45 hTAI-XI:dilluns de 17.30 a 19 h

CENTRO CULTURAL SON FERRER

BAILE MODERNO:jueves de 17,30 a 18,30 h.EDUCACIÓN CANINA:viernes de 18 a 19.30 h.GUITARRA:miércoles de 19,30 a 21 h.INFORMÁTICA 1 (grupo I):lunes de 17 a 18,30 h.INFORMÁTICA 1 (grupo II):lunes de 19 a 20,30 h.RISOTERAPIA:miércoles de 18 a 19,30 h.SALSA:jueves de 19 a 20,30 h.SEVILLANAS 1:(grupo I):martes de 19 a 20,30 h.(grupo II):miércoles de 17 a 18,30 h.SEVILLANAS 2:viernes de 19.15 a 20,45 h.TAI CHI:lunes de 17,30 a 19 h.

Page 28: Revista issuu mayo 2013

CASAL DE PEGUERA

ALEMANY PER A PRINCIPIANTS:dijous de 19 a 20.30 hBALL DE SALÓ:dilluns de 19.30 a 21 hINFORMÀTICA 1:divendres de 17 a 18.30 hINFORMÀTICA 2:divendres de 18.30 a 20 hPINTURA (grup I):dimecres de 16 a 18 hPINTURA (grup II):dimecres de 18 a 20 hSEVILLANES 2:dimarts de 17 a 18.30 hTEATRE PER A NINS:dimecres de 17 a 18.30 hFLAMENC: dilluns i dimecres de 16.30 a 17.30 h i de 17.30 a 18.30 h

LOCAL SOCIAL GALATZÓ

BRODATS I CALATS:dimarts de 18.30 a 20 hSEVILLANES:divendres de 17 a 18.30 h

ES CAPDELLÀinscripcions al CC Can Verger

BALL DE SALÓ:dilluns de 19.30 a 21 hInscripcions al club de la Tercera Edat

BATUCADA:dijous de 19.30 a 21 hTAI-TXI:dimecres de 17,30 a 19 h DANSA DEL VENTRE:dimarts de 19.30 a 21 hSALSA:dimecres de 22 a 23.30 h

CURSOS

CUINA MALLORQUINACUINA PER A PRINCIPIANTSSUSHITAST DE VINSCURS DE DIBUIX - aprèn a veure: línia, anotació i esbós.

Inscripcions al Centre Cultural de Magaluf: 971 131 973

CASAL DE PEGUERA

ALEMÁN PARA PRINCIPIANTES,jueves de 17 a 18,30 h.BAILE DE SALÓN:lunes de 19,30 a 21 h. INFORMÁTICA 1:viernes de 17 a 18,30 h.INFORMÁTICA 2:viernes de 18,30 a 20 h.PINTURA (grupo I):miércoles de 16 a 18 h.PINTURA (grupo II):miércoles de 18 a 20 h.SEVILLANAS 2:martes de 17 a 18,30 h.TEATRO PARA NIÑ@S:miércoles de 17 a 18,30 h.FLAMENCO:lunes y miércoles de 16.30 a 17.30 h.y de 17,30 a 18,30 h.

LOCAL SOCIAL GALATZÓ

BORDADOS Y CALADOS:martes de 18,30 a 20 h.SEVILLANAS:viernes de 17 a 18,30 h.

ES CAPDELLÀInscripciones en Can Verger

BAILE DE SALÓN:lunes de 19,30 a 21 h.Inscripciones en el club de la tercera edad

BATUCADA: jueves de 19,30 a 21 h.TAI CHI:miércoles de 17,30 a 19 h.DANZA DEL VIENTRE: martes de 19,30 a 21 h.SALSA:miércoles de 22 a 23,30 h.

CURSOS

COCINA MALLORQUINACOCINA PARA PRINCIPIANTESSUSHICATA DE VINOSCURSO DE DIBUJO - Aprende a ver: línea, anotación y bocetos

Inscripciones en el Centro Cultural de Magaluf 971 131 973

Page 29: Revista issuu mayo 2013
Page 30: Revista issuu mayo 2013

Per a més informació i inscripcions:

Centre Cultural de Can Verger (també coordina els tallers d'es Capdellà)De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Major, 75 Calvià vila. [email protected] 670 997

Centre Cultural d’el Toro De dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 17 a 21 h Pl. Migdia, 3. [email protected] 232 152

Centre Cultural de Magaluf (també coordina els tallers del Local Illetes L'Auba)De dilluns a divendres, de 15.30 a 21 hC/Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. [email protected] 131 973

Centre Cultural de Santa Ponça (també coordina els tallers del Local Social de Galatzó)Dilluns, dimecres i divendres de 9 a 11 h / de dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Lisboa, 6. [email protected] 691 920

Centre Cultural de Son Ferrer De dilluns a divendres, de 17 a 21 h C/Astor, 12. [email protected] 230 701

Casal de Peguera Dimarts i dijous, de 10 a 14 h / de dilluns a divendres, de 16 a 21 hC/Pins, 17. [email protected] 139 207

Departament de Cultura De dilluns a divendres de 9 a 15 h c/ Julià Bujosa Sans, batle, [email protected] www.calvia.com/cultura 971 139 181 www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

Para más información e inscripciones:

Centro Cultural de Can Verger(también coordina los talleres de Es Capdellà) de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Major, 75 Calvià vila. [email protected] 670 997

Centro Cultural de El Toro de lunes a viernes de 9 a 13 y de 17 a 21 h. Pl. Migdia, 3. [email protected] 232 152

Centro Cultural de Magaluf (también coordina los talleres del Local Illetes L'Auba)de lunes a viernes de 15,30 a 21 h.c/ Puig de sa Mola, 3. Centro Unión. [email protected] 131 973

Centro Cultural de Santa Ponça (también coordina los talleres del Local Social de Galatzó)Lunes, miércoles y viernes de 9 a 11 h. / de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Lisboa, 6. [email protected] 691 920

Centro Cultural de Son Ferrer de lunes a viernes de 17 a 21 h. c/ Astor, 12. [email protected] 230 701

Casal de Peguera martes y jueves de 10 a 14 h. / de lunes a viernes de 16 a 21 h.c/ Pins, 17. [email protected] 139 207

Departamento de Cultura de lunes a viernes de 9 a 15 h.c/ Julià Bujosa Sans, batle, [email protected] www.calvia.com/cultura971 139 181 www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

Page 31: Revista issuu mayo 2013
Page 32: Revista issuu mayo 2013

ES GENERADOREscola de Dansa de Calvià curs 2012-2013Classes de dansa clàssica, espanyol, funky - hip hop, modern, musicals, street dance, lyrica jazz.A partir de 4 anys.Classes específiques per a joves de 12 a 14 anys.Inscripció oberta tot l'anyServeis de l'equipament:Sala de concerts Amplificador (música, teatre, cinema...)Sala d'exposicions TurbinaSales-taller TransformadorsAula d'estudiBucs d'assaig amb horari ampliat (de dilluns a diumenge de 8 a 00 h.)Sala de ball (Caldera)Skate parkCada dos divendres: dinamització a l'skate. Du la teva música i "roda".Parets de grafitsCiberespaiRESET (programa de ràdio per al jovent de Calvià) Radio Calvia 107.4fm dissabtes de 18 a 20h. + redifusió dijous de 19 a 21h.Zona XD (jocs de taula, tallers, WII...)Servei d'Informació Juvenil ("Parlem clar", assessories, autoconsulta, tramitació de carnets...)Dinamització al carrer i Unitats informatives: Calvià Vila, es Capdellà, Peguera, el Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat i Santa Ponça.Punt mòbil d'informació joveDinamització als IES -Bendinat, Calvià, Son Ferrer-Entitat acreditada SVE (Serveis Voluntariat Europeu)Més informació:Equipament Juvenil Es GeneradorCarrer Voranova, 8. Son CaliuTel. 971 683 [email protected]@gmail.comhttp://www.calvia.com/juventudhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269Horaris:Dimarts i dijous de 10 a 14 hDe dilluns a dissabte, de 16 a 21 hHoraris dels serveis:Ciberespai: dimarts i dijous, de 10 a 14 hi de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30 hServei d'Informació Juvenil: de dilluns a divendres de 16 a 20 hSkatepark: de dilluns a dissabte de 10 a 21 h.Diumenges i festius de 10 a 20 hRegistre auxiliar del General de l'Ajuntament:dimarts i dijous de 10 a 14 hAula Estudi: dimarts i dijous de 10 a 14 h i dilluns, dijous, divendres i dissabte, de 16 a 21 h

ES GENERADOREscuela de Danza de Calvià curso 2012-2013Clases de danza clásica, español, funky - hip hop, moderno, musicales, street dance, lyrica jazz.A partir de 4 años.Clases específicas para jóvenes de 12 a 14 años.Inscripción abierta todo el añoServicios del equipamiento: Sala de conciertos Amplificador (música, teatro, cine...)Sala de exposiciones TurbinaSalas-taller TransformadorsAula de estudioBucs de ensayo con horario ampliado (de lunes a domingo de 8 a 00 h.)Sala de baile (Caldera)Skate park Cada 2 viernes: dinamización en el skate. Trae tu música y "rueda".Paredes de grafitisCiberespacioRESET (programa de radio para los jóvenes de Calvià. Radio Calvia 107.4fm sábados de 18 a 20h. + redifusión jueves de 19 a 21h.Zona XD (juegos de mesa, talleres, WII...)Servicio de Información Juvenil ("Parlem clar", asesorías, autoconsulta, tramitación de carnets...)Dinamización en la calle y Unidades informativas: Calvià Vila, es Capdellà, Peguera, el Toro, Son Caliu, Son Ferrer, Bendinat y Santa Ponça.Punto móvil de información jóvenDinamización en los IES -Bendinat, Calvià, Son Ferrer-Entidad acreditada SVE (Servicios Voluntariado Europeu)Más información:Equipamiento Juvenil Es GeneradorC/ Voranova, 8. Son CaliuTel. 971 683 [email protected]@gmail.comhttp://www.calvia.com/juventudhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100000683080269HorariosMartes y jueves de 10 a 14 h.De lunes a sábado, de 16 a 21 h.Horarios de los serviciosCiberespacio: martes y jueves, de 10 a 14 h, y de lunes a sábado, de 16,30 a 20,30 h.Centro de Información Joven: de lunes a viernes de 16 a 20 h.Skatepark: de lunes a sábado de 10 a 21 h.y Domimgos y festivos de 10 a 20 h.Registro Auxiliar del General del Ajuntament: martes y jueves de 10 a 14 h .Aula Estudio: martes y jueves de 10 a 14 h. Lunes, jueves, viernes y sábados de 16 a 21 h.

EQUIPAMENT JUVENIL ES GENERADOR

Page 33: Revista issuu mayo 2013

https://www.facebook.com/Betartcalvia

Page 34: Revista issuu mayo 2013

COM ESTAR INFORMAT

DELS ESDEVENIMENTS

CULTURALS DEL TEU

MUNICIPI

TAN SOLS A UN CLIC...

Trobaràs tota la

informació a la pàgina

www.calvia.com/cultura

Hi podràs veure tot el que feim.

Descarregar-te la revista

mensual.

Apuntar-te a la base de dades

perquè

t'enviem la informació

o comprar entrades.

Ara, a més, també pots

trobar-nos a

www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

http://pinterest.com/culturacalvia

Recorda aquest email:

[email protected]

Page 35: Revista issuu mayo 2013

CÓMO ESTAR INFORMADO

DE LAS ACTIVIDADES

CULTURALES DE TU

MUNICIPIO

TAN SÓLO A UN CLIC...

Encontrarás toda la

información en la página

www.calvia.com/cultura

Podrás ver todo lo que hacemos.

Descargarte la revista

mensual.

Apuntarte a la base de datos

para que

te enviemos la información

o comprar entradas.

Ahora, además, también puedes

encontrarnos en

www.facebook.com/culturacalviahttps://twitter.com/culturacalvia

http://pinterest.com/culturacalvia

Recuerda este email:

[email protected]

Page 36: Revista issuu mayo 2013

El Departament de Cultura no es fa responsable dels possibles

canvis en la programació i en els horaris per causes alienes a la

seva voluntat

El Departamento de Cultura no se hace responsable de los posibles

cambios en la programación y en los horarios por causas ajenas a

su voluntad

Page 37: Revista issuu mayo 2013
Page 38: Revista issuu mayo 2013