MSLC.

informats sobre l'actualitat

de Basket MSLC.

El Divendres dia 23/10/09, l'equip Infantil Maculí MSLC va fer un entrenament

extra, aprofitant que no hi havia partit per descanç. Aquest entrenament va durar

una hora i mitja i poc més, on es van presentar sis jugadors (però un no va poder

entrenar) i es va practicar una de les coses més escencials en el Basket actual, el

bot. A més a més del bot, les sortides 1 contra 1 amb cambis va estar presents

durant bona part de l'entrenament. D'aquesta manera els 6 jugador que hi van

anar, van poder pulir i millorar la seva técnica individual.

Més MSLC

7è PARTIT DE LLIGUETA CAT. nv B2: AE MINGUELLA-MSLC 23-56 Dia 12 Desembre 2009 Hora: 10:30

Partit entre cometes regular (entre cometes perquè en el 2n quart i el 5è s'ha baixat un pel la intensitat) on MSLC ha fet un partit bo, corrent quan hi havia que córrer i parar quan hi havia que parar, finalitzar i amb una defensa més que notable. PRIMER QUART: Javier-Guillermo-Marc P-Daniel-David: Primer quart, on la paraula que podria resumir-lo ha sigut "enchufats": En atac, a l'equip li ha faltat encert, perquè s'han buscat moltes i bones ocasions de finalització i en defensa, menys els 2 últims minuts l'equip havia encaixat només 4 punts. Amb el Javi pujant la pilota amb un ritme perfecte, ni molt ràpid ni molt lent, amb en Dani totalment tàctic per poder ajudar a la sortida de la pilota i desfer el 2 contra 1, en Marc P que com sempre ha tingut un 99% d'encert en passes i ha buscat el tir, el Guille una mica descolocat, però fent un treball sota aro magnífic i David Ros que ha buscat constantment l'aro amb menys o més encert.

SEGON QUART: Àngel-LLuís-Bruno-Marc C-Albert. Quart irregular de l'equip, que els 3 primers minuts ha jugat be la pilota, amb en LLuís-Albert-Àngel pujant molt be la pilota, en Marc Cortés fent de connexió entre aquest triangle i en Bruno (on al principi ha fet molt bé) i en Bruno que dividia o entrava bé i amb criteri; però els altres 5 minuts han sigut un desastre total, ja que ells han pogut muntar molt ràpid els contraatacs i la defensa s'ha distret, de manera que homes grans i de transició han castigat el marcador que ha acabat amb un parcial que deixava la victòria massa lluny. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SEGUEIX ABAIX

en Guillermo acabant-los, en Daniel buscant les faltes amb penetracions l’Albert pujant la pilota pels laterals on ha fet mal al 2 contra 1 i en David que s'ha posat de pivot, postejant i buscant cistelles amb el seu joc de peus. SISÈ QUART: Últim quart on no s'ha millorat, però tampoc ha empitjorat i ha mantingut la entrega el sacrifici i l'esforç de la primera part, on tothom que ha sortit ha jugat al 120%. En atac l'equip ha fet molts contraatacs que no han tingut massa fortuna, però en defensa, hi ha hagut una seguretat monumental, tant en els 1 contra 1, com en les ajudes com en els contraatacs rivals. Al final s'ha acabat amb un contundent 23-56, però anant-se d'aquesta lligueta amb les sensacions necessàries per poder afrontar el campionat de

lliga.

TERCER QUART: Javier-Guillermo-Marc P-Daniel-David: El millor quart juntament amb el tercer, on l'equip ha recuperat 2 coses que han fet que a partir d'aquí Minguella no jugués a res: DEFENSA I RITME DE JOC. Amb això, en Javi ha jugat monumental en el joc aturat i s'ha inflat a donar passes interiors, que com sempre Guillermo ha aprofitat amb els seus talls; en Marc s'ha encarregat més de pujar la pilota amb bot o bé de fer un passe llarg (100% precís) i trencar la defensa rival, tot i que s'ha lesionat i ha entrat en Lluís que ha contribuït igual de be al joc que en Marc i finalment en David que ha seguit en la línea del primer quart i s'ha emportat la

recompensa d'alguns punts. ------------------------------------- QUART QUART: Àngel-LLuís-Bruno-Marc C-Albert: El millor quart juntament amb el 3er, que ha fet que l'equip rival es tanqués i només pogués fer punts per la seva condició física i els contraatacs. Amb un Àngel que ha aportat poques coses en atac, però en defensa ha donat ha estar excels en aquest quart, amb en Lluis i l’Albert pujant la pilota pels laterals, amb en Marc Cortés jugant com a ell li agrada, penetrant i doblant i un Bruno que s'ha deixat la pell sota els aros, rebutjant etc. CINQUÉ QUART: Javier-Guillermo-Albert-Daniel-David: Quart que ha anat de menys a més, on l'equip al principi ha sortit regular, però en els últims 3 minuts, ha demostrat casta, i sobretot ganes i entrega. En Javier muntat bastants contraatacs bons i efectius, amb

Page 6: Revista MSLC #01