12.05.17.

6
17 de maig de 2012

description

Recull de premsa

Transcript of 12.05.17.

17 de maig de 2012

17/05/12 09:38Ràdio Palafolls | Malgrat presentarà divendres el seu Pla Director d’Espais Verds

Página 1 de 3http://www.radiopalafolls.cat/2012/05/16/malgrat-presentara-divendres-el-seu-pla-director-despais-verds/

Cercar

Search for: Go Cerca !

ProgramacióA la cartaQui somContactePublicitat

// Notícies

Comarcal

Malgrat presentarà divendres el seu Pla Director d’Espais VerdsPer Ràdio Palafolls ! maig 16, 2012 !

L’Ajuntament ha organitzat un acte públic per presentar i explicar a la població el Pla Director d’EspaisVerds del municipi.

La presentació de divendres la farà l’enginyer agrònom que ha redactat el document, Eliseu Guillamon i laambientòloga i responsable del Servei d’Equipament i Espai Públic de la Diputació de Barcelona, MontseReus.

El Pla Director d’Espais Verds, redactat per la Diputació de Barcelona, fa un anàlisi de la situació delsparcs i jardins de la localitat, així com les zones verdes, i descriu les línies d’actuació que cal dur a termeper assegurar-ne el manteniment. En aquest sentit el pla marca unes pautes de gestió i permet quantificarla inversió necessària en els espais verds futurs.

El pla evidència que Malgrat disposa d’una superfície total disponible de 12 metres quadrats per habitant ique hi ha 4,3 habitants per cada arbre. A més, el text recull que el 98% de la població gaudeix d’un espaiverd mitjà de més de 5 mil metres quadrats a menys de 300 metres de casa seva.

El document ha inventariat, classificat i analitzat un total de 70 hectàrees repartides en 13 categoriesdiferents d’espais verds. A més, aquests espais es troben molt repartits pel territori municipal.

Malgrat de Mar va rebre el Pla Director dels Espais Verds, l’únic redactat a Catalunya, el passat mes demarç.

Comments are closed.

Like

00 0 0share

17/05/12 09:37maresme360.cat :: Successos - Malgrat de Mar | La Policia Local de Malgrat deté tres persones mentre robaven coure en una empresa |

Página 1 de 2http://www.maresme360.cat/2543/la-policia-local-de-malgrat-dete-tres-persones-mentre-robaven-coure-en-una-empresa.html

Publicitat

Cercador: paraula clau

Dijous 17 de maig del 2012

Inici | Històric | Qui som | Publicitat | Política | Societat | Successos | Economia | Comunicació | Opinió

Estàs aquí: Inici -> Detall notícia

SUCCESSOS TwittearTwittear Comparteix

La Policia Local de Malgrat deté tres personesmentre robaven coure en una empresa

Part del material intervingut per la policia. Foto: Aj. Malgrat

Les detencions es van fer en una empresa del polígon del Camí de la Pomereda, situat al costat del mar

17/05/2012 // Redacció

Agents de la Policia Local de Malgrat de Mar han detingut tres persones com a presumptes autoresde robatori de coure a una empresa inactiva del polígon de la Pomereda, situat al costat del mar.

Un veí va trucar la Policia estranyat per l'accés de dos vehicles a l'interior de l'empresa. Quan els agentses van desplaçar van poder comprovar que el vigilant de seguretat estava nerviós, fet que demostra laseva implicació en els fets ja que l'única manera d'accedir a la fàbrica en cotxe és a través del lloc on estroba el vigilant. Des d'aquell moment la Policia va establir un perímetre de vigilància i va escorcollar lafàbrica on va localitzar dos individus -veïns de Malgrat- que tenien preparats 400 quilos de coure percarregar en els dos vehicles.

Els agents van detenir els dos individus i el vigilant de seguretat i van intervenir el coure, les eines quevan utilitzar per cometre el robatori i els dos vehicles. Els detinguts ja han passat a disposició del Jutjat deGuàrdia d’Arenys de Mar.

Galería multimèdiaFotografies

Ràdio

Notícies relacionades beta

16/04/2012

L'Ajuntament de Canet recorrerà la comdemnaper mobbing a l'inspector de la policia local11/04/2012

Set detinguts i sis imputats a Malgrat durant lasetmana santa30/03/2012

La policia local de Malgrat deté dues personesen un escorcoll en un bar

Newsletter

El teu mail

Llegeixo i accepto les condicions

Enviar

17/05/12 09:38Ràdio Marina << Sempre al teu costat >> Tarda solidària a Malgrat de Mar

Página 1 de 1http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=5844

M'agrada 0

Ara sona...

Smash MouthAll Star

Dijous, 17 de maig de 2012

Notícies | Ràdio a la carta | Agenda | Borsa de treball | Premis | La ràdio | Publicitat | Contacte

SOLIDARITAT

Tarda solidària a Malgrat de MarSerà aquest diumenge a les 18h al Centre Cultural

2012-05-17, Redacció/

L’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara programa una tarda d’actuacions amb l’objectiude recollir fons per a finançar les activitats que s’organitzen al llarg de l’any, la principal, lesVacances en Pau, segons explica, Josep Gelpí, portaveu de l’entitat organitzadora.

La tarda solidària comptarà amb la presència de quatre grups: Escola de dansa DansaMar,Germanes Robert – duet de violins-, esbart dansaire Malgratenc Mar Blava, i Grup PunkTomàket.

La crisi afecta de ple el programa Vacances en Pau 2012. Les administracions han reduït lesseves aportacions, i moltes famílies no poden acollir un infant sahrauí durant dos mesos.Gelpí donaria per bo poder acollir els vuit infants que ja van ser a l’Alt Maresme ara fa un any.

Al conjunt de Catalunya, es podrien acollir uns 400 infants, la meitat del que havia estathabitual fins ara.

AudioEscoltar Josep Gelpí, portaveu de l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara

Llistat de notícies

BORSAIMMOBILIARIA

[+] Veure totes les ofertesimmobiliàries

BORSA DE TREBALL

[+] Veure totes les ofertesde treball

www.radiomarina.comAgregar a preferits | Fer pàgina d'inici | Privacitat | Avís legal

Ràdio Marina S.A. N.I.F.: A17063421 • Ca la Guidó, 1 C.P.: 17300 Blanes (Girona)Web optimitzada per a 800x600 píxels. Tots els drets reservats © 2008-2009 Ràdio Marina

17/05/12 09:41Comencen de nou les aules d’estudi en horari de tarda-nit

Página 1 de 1http://www.la-veu.com/municipis/malgrat/0005_aules.html

MALGRAT / Societat

Comencen de nou les aules d’estudi en horaride tarda-nit16/05/2012Estan disponibles des del 28 de maig fins el 14 de junyLa Regidoria de Joventut posa en marxa un cop més les Aules d'Estudi, coincidint amb un nou període d'exàmens. Des del 28de maig i fins el 14 de juny, la Biblioteca La Cooperativa es converteix en un espai d'estudi en horari de tarda-nit, tots els diesde la setmana, menys divendres.

Amb l'objectiu de donar resposta a la necessitat d'alguns joves de trobar un espai per estudiar amb tranquil!litat, on poderdesenvolupar tasques acadèmiques fora de l'horari lectiu i en període d'exàmens, la Regidoria de Joventut va crear ara fa tresanys les denominades Aules d'Estudi que ofereixen un espai per a l'estudi individual amb zona Wi-fi i accés a la consulta dellibres.

Els horaris d'aquest servei seran: de dilluns a dijous de 20:30 h a 24 h i els dissabtes i diumenges, de 18 h a 21:30 h. LesAules d'Estudi restaran tancades els divendres.

LA VEU, en PDF