Agenda Gener 2012

5
Casal de Barri Pou de la Figuera Sant Pere més Baix 70 i Carders 33 ACTIVITATS GENER 2012 Projecció “Hermanos Oligor” Dijous 12 de gener a les 19.30h Una història de titelles, fantasia i realitat(s). Projecció de documental de Joan López Lloret. Comptarem amb la presència de titellaire Xesco Quadras. Organitza: Associació de Veïns i Veïnes del Casc Antic. Per a més informació: http://www.sosicascantic.cat/ Cinema Infantil amb Crispetes Dijous 12 i 19 de gener a les 17.30h Sessions de cinema infantil, obertes al barri Dijous 12: “Els Barrufets” Dijous 19: “Aladdin” Nens i nenes menors de 7 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta. Organitza: Servei de dinamització d’infància i adolescencia del Convent de Sant Agustí. Per a més informació: http://www.bcn.cat/centrecivicsantagusti/sdia.html Cinefòrum mediambiental “La Ley del Ladrillo” Dimecres 25 de gener a les 20h Dirigit per Pedro Barbadilla, a “La Ley del ladrillo” es descriuen les terribles conseqüències socials i ambientals d’un model econòmic com l’espanyol basat en la mercantilització del sol i la vivenda. Organitza: Eco-union Per a més informació: www.eco-union.org/cineforum Cicle cultural d’AMA l’Italiano. Dissabte 28 de gener a les 18.30h Activitats dissenyades per a un públic interessat en la cultura i llengua italiana. Activitat per a adults. Organitza: Centro Cultural AMA l’Italiano Per a més informació: http://www.centroamalitaliano.com/cultural.htm www.casalpoudelafiguera.net – [email protected]

description

Activitats del mes de Gener al casal de barri

Transcript of Agenda Gener 2012

Page 1: Agenda Gener 2012

Casal de Barri Pou de la Figuera Sant Pere més Baix 70 i Carders 33

ACTIVITATS GENER 2012

Projecció “Hermanos Oligor”Dijous 12 de gener a les 19.30hUna història de titelles, fantasia i realitat(s).Projecció de documental de Joan López Lloret.Comptarem amb la presència de titellaire Xesco Quadras.

Organitza: Associació de Veïns i Veïnes del Casc Antic.Per a més informació: http://www.sosicascantic.cat/

Cinema Infantil amb CrispetesDijous 12 i 19 de gener a les 17.30hSessions de cinema infantil, obertes al barriDijous 12: “Els Barrufets”Dijous 19: “Aladdin”Nens i nenes menors de 7 anys han d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Organitza: Servei de dinamització d’infància i adolescencia del Convent de Sant Agustí.Per a més informació: http://www.bcn.cat/centrecivicsantagusti/sdia.html

Cinefòrum mediambiental “La Ley del Ladrillo”Dimecres 25 de gener a les 20hDirigit per Pedro Barbadilla, a “La Ley del ladrillo” es descriuen les terribles conseqüències socials i ambientals d’un model econòmic com l’espanyol basat en la mercantilització del sol i la vivenda.

Organitza: Eco-unionPer a més informació: www.eco-union.org/cineforum

Cicle cultural d’AMA l’Italiano. Dissabte 28 de gener a les 18.30h

Activitats dissenyades per a un públic interessat en la cultura i llengua italiana. Activitat per a adults.

Organitza: Centro Cultural AMA l’ItalianoPer a més informació: http://www.centroamalitaliano.com/cultural.htm

www.casalpoudelafiguera.net – [email protected]

Page 2: Agenda Gener 2012

Cicle de Conferències “Parlen els Grans”Dilluns 30 de gener a les 17hEl tema serà "Passar la infantesa al Barri" i recollirà els records, anècdotes i preferències de persones majors de 65 anys que van passar la seva infantesa al barri, i també els d’aquelles que en van criar els seus fills. Farem també una mirada reflexiva als infants que creixen avui en dia al barri.

Organitza: CAT BonDia (Mònec, 9 baixos) Atenció de dll a dv d’11 a 13hPer a més informació: [email protected] .

Expressió CorporalCada dilluns de 11.30 a 13hBallant, descobrirem una manera equilibrada, terapèutica i divertida de moure'ns, d'expressar-nos i d'interactuar al ritme de la música, amb la finalitat de millorar el nostre estat d'ànim i la nostra salut. Activitat per a joves i adults.

Per a més informació: [email protected]èfon: 633212777

Ioga per a principiantsCada dimarts de 9.45 a 11hUn espai de trobada setmanal per començar bé la setmana.Activitat per a adults

Per a més informació: [email protected]

Espai obert a la meditacióCada dimecres de 10 a 12h Espai obert i participatiu de meditació. Lloc de trobada per ex alumnes, mediadors i tothom interessat en la meditació. També per a principiants.Meditació en grup cada setmana. Teoria sobre filosofia pràctica. Espai de debat. I molt més... Activitat per a persones adultes.

Organitza: Meditación sin fronterasPer a més informació: www.meditacionsinfronteras.com

Espai Familiar NOU!!Cada dimecres de 17 a 19hGrup de pares i mares del barri que comparteixen un espai al casal per jugar amb els seus nadons de 0 a 3 anys.Pots venir a jugar i portar alguna joguina per compartir!

www.casalpoudelafiguera.net – [email protected]

Page 3: Agenda Gener 2012

Dansa coreogràfica NOU!!Cada dilluns a partir del 9 de gener de 20 a 21.30hClasses de Ball amb diferents gèneres musicals. Una manera d’aprofitar el temps gaudint de la música, el ball, treballar memòria, retentiva, improvisació, i passar-s’ho bé!

Per a més informació: [email protected]

Consciència corporal i creació en moviment NOU!!!Cada dimarts de 12 a 14h a partir del 10 de generDirigit a persones interessades en practicar la dansa com experimentació, auto-coneixement i creixement personal. Entrar en contacte amb el cos, les emocions i la imaginació a traves del moviment, el tacte, el joc i el llenguatge de la dansa.

Més informació i inscripcions:www.cuerpoygestalt.blogspot.comwww.paulamarianiperformance.blogspot.compaula3impro@hotmail.com

TANTARANTAN! Taller de ritme i percussió:Cada dimarts de 17.30 a 19 h a partir del 10 de generSessió de 17.30 a 18.15h, per a infants entre 7 i 9 anysSessió de 18.15 a 19h per a infants de 10 a 13 anys

Organitza: Fundació Privada Ribermúsica. També ofereix tallers de hip-hop, violí, guitarra…Per a més informació: [email protected]

Introducció i pràctica pallassaCada dimarts de 19 a 21h a partir del 10 de generUn espai per a l’alegria...Descansar jugant, juga aprenent!Per a joves a partir de 16 anys i adults.

Per a més informació: www.viajepayaso.como trucant al 677880863.

Taller d'interpretació davant de la càmeraCada dimarts de 19 a 21h a partir del 10 de generCal inscripció prèvia.Una nova visió de la interpretació basada en el joc i enfocada exclusivament al cinema i la televisió.Activitat per a joves i adults.

Organitza: Manolita’s CinemaPer a més informació: [email protected] / www.manolitascinema.com

www.casalpoudelafiguera.net – [email protected]

Page 4: Agenda Gener 2012

Sessió de gimnàstica de mantenimentCada dijous de 9.30 a 11.30h a partir del 12 de generUna divertida fusió de gèneres esportius partint de la gimnàstica rítmica esportiva i de manteniment. Per recuperar la força, flexibilitat, activitat cardiovascular i posar-te totalment en forma no solament per a l'estiu sinó per a la resta de la teva vida, aquesta és la classe a la qual has d'anar!Activitat oberta al públic jove i adult a partir dels 15 anys.

Per a més informació: [email protected]

Assemblea d’aturats/desCada dijous de 10 a 12h

Per a més informació: [email protected]

Pràctica CapoeiraDijous 26 de gener de 20 a 21.30hEl projecte “Calidad de Vida y Socialización”, té com a objectiu la transmissió dels valors, de la llengua i del patrimoni afrobrasiler a través de l’aprenentatge de la capoeira.

Organitza: Ass. Cultural de Capoeira Angola VADIAÇAOPer a més informació: www.capoeiravadiacao . org o [email protected]

Riborquestra Cada divendres de 18.45 a 19.45h a partir del 13 de generAssaig conjunt de corda. Hi participen els tallers gratuïts de violí, viola i violoncel. Activitat per a infants i joves. Organitza: Fundació Privada Ribermúsica. També ofereix tallers de hip-hop, percussió, guitarra…Per a més informació: [email protected] – www.ribermusica.orgTelèfon: 933193089

www.casalpoudelafiguera.net – [email protected]

Page 5: Agenda Gener 2012

L’ Hortet del Forat Un espai autogestionat per i per a la comunitatUn recurs gratuït de cultiu ecològicUn lloc viu per a experimentarL’Hort Comunitari del Forat és un recurs autogestionat i gratuït, amb desitjos de fomentar relacions i interès en el coneixement i les pràctiques de la jardineria i agricultura ecològica. Per a participar a l’hort no hi ha límit d’edat. Properes activitats:Taller familiar d’hort al balcó, dissabte 21 de gener de 12 a 14h. CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Contacteu per correu electrònic. Assemblea de l’Hortet, divendres 13 de gener de 19.30 a 21.30h Per a més informació: al plafó d’anuncis de l’hort o [email protected] http://lhortetdelforat.blogspot.com

"Dibuixa el teu món" Teatre infantil per a la diversitatNOU!!

Cada dissabte de 10.30 a 12h a partir del 21 de generMitjançant el teatre i el mim, aquest taller vol potenciar la interrelació entre el infants de diferents orígens culturals presents al barri i afavorir el diàleg intercultural, el respecte i la convivència.Un espai lúdic on els infants es coneguin, experimentin i siguin capaços d’expressar-se lliurament a través d’aquestes disciplines.

Per a més informació/inscripcions prèvies: [email protected]

www.casalpoudelafiguera.net – [email protected]