CAMPUS ESPORTIU SMC CAMPUS definitiu.pdf · Practicarem el futbol, l’handbol i el bàsquet entre...

of 2 /2
“L’exercici no només canvia el teu cos, canvia la teva ment, la teva actitud i el teu humor” CAMPUS ESPORTIU SMC CALENDARI: DEL 10 AL 13 D’ABRIL DE 2017 LLOC: PISTA POLIESPORTIVA DE L’OLLER AGENDA: 9:00-10:30 à JOCS RECREATIUS 10:30-11:00 à ESMORZAR 11:00-12:00 à ESPORTS 12:00-13:00 à COMPETICIÓ PREU I TERMINI D’INSCRIPCIÓ: 40(inclou assegurança i aigua). Ompliu la butlleta inclosa, porteu-la a l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles i feu allà el pagament. Termini fins el 3 d’abril. EDATS: Nens i nenes nascuts del 2005 al 2010. CONTACTE: Pau Matas à 680391967 Nil Salarich à 654633524 [email protected] *Es reserva el dret d’anular el campus si no s’arriba a un mínim de participants. Organitza: Pau Matas i Nil Salarich Col·labora: Ajuntament de Sant Martí de Centelles PLACES LIMITADES!

Embed Size (px)

Transcript of CAMPUS ESPORTIU SMC CAMPUS definitiu.pdf · Practicarem el futbol, l’handbol i el bàsquet entre...

 • “L’exercici no només canvia el teu cos, canvia la teva

  ment, la teva actitud i el teu humor”

  CAMPUS ESPORTIU

  SMC

  CALENDARI: DEL 10 AL 13 D’ABRIL DE 2017 LLOC: PISTA POLIESPORTIVA DE L’OLLER AGENDA: 9:00-10:30 à JOCS RECREATIUS 10:30-11:00 à ESMORZAR 11:00-12:00 à ESPORTS 12:00-13:00 à COMPETICIÓ PREU I TERMINI D’INSCRIPCIÓ: 40€ (inclou assegurança i aigua). Ompliu la butlleta inclosa, porteu-la a l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles i feu allà el pagament. Termini fins el 3 d’abril. EDATS: Nens i nenes nascuts del 2005 al 2010. CONTACTE: Pau Matas à 680391967 Nil Salarich à 654633524 [email protected] *Es reserva el dret d’anular el campus si no s’arriba a un mínim de participants.

  Organitza: Pau Matas i Nil Salarich Col·labora: Ajuntament de Sant Martí de Centelles

  PLACES LIMITADES!

 • QUÈ FAREM?

  Practicarem el futbol, l’handbol i el bàsquet entre altres esports, a més d’una sèrie de jocs recreatius on predomina l’activitat física.

  El nostre objectiu es fomentar l’activitat física i els seus beneficis, tant per a la salut com per la ment.

  PAU MATAS

  - Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

  - Títol de Monitor de Futbol Base per la Federació Catalana de Futbol.

  - Títol de Monitor de Bàdminton per la Federació Catalana de Bàdminton.

  - Actual jugador de la UE Tona (Primera Catalana).

  NIL SALARICH

  - Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives.

  - Títol de Monitor de Bàdminton per la Federació Catalana de Bàdminton.

  - Actual jugador de la UE Tona (Primera Catalana) i entrenador del Futbol Base del CF Torelló (Pre-benjamí B).

  MONITORS FULL D’INSCRIPCIÓ

  MATERIAL NECESSARI

  - Roba esportiva - Bambes - Esmorzar - Impermeable

  *No està permès portar telèfons mòbils o qualsevol tipus d’aparell electrònic.

  NOMICOGNOMS.........................................................................................................................DATADENAIXEMENT........................................DNI/NIE..............................................................TELÈFON1..........................................................TELÈFON2..........................................................MALALTIES/AL·LÈRGIES...............................................................................................................AUTORITZACIÓ:Jo.................................................................ambDNI/NIE................................................enqualitatde(mare/pare/tutor/a)autoritzoa……………………………………….ainscriure’salCasalEsportiuqueescelebraràperSetmanaSantaalaPistaPoliesportivadel’Oller.(marcarambunaXlesdesitjades)

  o Autoritzolareproducciódefotografiesfetesenquèhiapareguiel/lamenorpertalquepuguinserutilitzadesendiferentspublicacions.

  o Autoritzoalmeufill/aasortirsol/adelCasalEsportiua13:00hdelmigdia.

  o Faigextensivaaquestaautoritzacióalesdecisionsmèdico-quirúrgiquesquesiguinnecessàriesadoptarencasd’extremaurgènciasotaladirecciófacultativa.

  Caladjuntarfotocòpiadelatargetasanitàriadelparticipant.SIGNATURA: