Festes de la Primavera la Sagrera 2013

28

description

Festes de la Primavera la Sagrera 2013

Transcript of Festes de la Primavera la Sagrera 2013

Page 1: Festes de la Primavera la Sagrera 2013
Page 2: Festes de la Primavera la Sagrera 2013
Page 3: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

SALUTACIÓ DE LACOMISSIÓ DE FESTES DE LA SAGRERA

Sagrerencs i sagrerenques! Sembla que fa quatre dies que estàvempels carrers de la Sagrera cantant, ballant, passejant amb gegantsi capgrossos... però és que el temps passa volant i per fi arriba laprimavera i volem muntar-la de nou!

El programa d’actes d’aquestes festes és l’expressió del movimentassociatiu i veïnal del nostre barri, que es fa visible en la multitudd’actes que cada cop van omplint més i més pàgines. Hi trobareuxerrades, exposicions, balls tradicionals, balls més moderns,espectacles infantils i de circ, correfoc de bèsties, concerts demúsica, punts de recollida d’aliments i un llarg etcètera que usconvidem a descobrir.

Ens agrada dedicar el pregó de les Festes de la Primavera precisamenta aquestes entitats i persones que formen part del teixit associatiusagrerenc, que ens fan forts com a barriada i que fan possible lacelebració de les nostres festes populars durant tot l’any. Per fer elpregó d’enguany ha estat escollida la Coral El Bell Ressò de laParròquia del Crist Rei, amb motiu del seu 30è aniversari.

Així doncs reserveu les agendes, agafeu el retolador i subratlleu alprograma els actes que més us agradin, perquè del 18 al 21 d’abrilteniu una cita amb la Sagrera!

Bones Festes de la Primavera!

Page 4: Festes de la Primavera la Sagrera 2013
Page 5: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

EL PREGONER

CORAL EL BELL RESSÒ DE LA PARRÒQUIA DEL CRIST REI30è. Aniversari

L’any 1982 mossèn Oriol (e.p.d.) va aconseguir que un grup d’aficionatscantaires, formessin una coral a la parròquia per acompanyar les celebracionslitúrgiques.

Fruit d’això va néixer: El Bell Ressò, amb els directors Jesús Franquesa(e.p.d.), Carles Solé, Marcel Martinez i en l’actualitat Ignasi Miranda.

La coral intervé en les misses de la parròquia, també ha cantat moltesvegades a la missa del diumenge a la televisió, a Casals d’Avis, CentresCívics, Centres Penitenciaris, Festa de l’Ecologia a Gallifa, Festes Majorsi de Primavera del barri, caramelles, a la catedral de Barcelona i a lesparròquies de Santa Maria de Barberà, la Romànica de Sabadell, SantJulià de Vilatorta, La Palma de Cervelló, Sant Paulí de Nola...

El repertori de la coral esta format en una gran part, per cançons de cairereligiós i també un gran ventall de caire popular, tant del propi país comd’altres indrets.

Page 6: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

• CAÇA •• MATERIAL TÀCTIC •

• REPARACIONS •

La Sagrera, 184 - Tel. 93 352 20 [email protected] BARCELONA

PROGRAMA DE LES FESTES DE LA PRIMAVERA DE LA SAGRERA 2013DILLUNS 15 D’ABRIL08.00 a 22.00 h – Espai Jove Garcilaso – c/ Garcilaso, 103EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “Jo de gran vull ser...“Fins al dia 21 d’abril.Vine a conèixer els somnis de futur d’alguns nens d’una petita població del Marroc i reflexionarsobre una realitat que actualment és present en molts llocs d’arreu del món.Organitza: Monitors Sense Fronteres.

17.45 h - Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.CONFERÈNCIA: “Som el que mengem”. A càrrec de Esther Sánchez, nutricionistaRecollida d’aliments bàsics per a l’Associació La Sagrera Es MouOrganitza: Mirada de Dona.Col·labora: Nutri System Salut.

DIMARTS 16 D’ABRIL17.00 h - Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet – c/ Camp del Ferro, 1-3.CONFERÈNCIA: “Energies i canvi climàtic“. A càrrec de Rodrigo Mirò, químicOrganitzen: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet i CONEX.

DIJOUS 18 D’ABRIL18.00 h - Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet – c/ Camp del Ferro, 1-3.ESPECTACLE INFANTIL: Un viatge sensorial. A càrrec d’Elisabeth UlibarriContes inclusius, adaptats per a nens amb necessitats especials.Organitza: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet.

19.00 h - Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet – c/ Camp del Ferro, 1-3.CONFERÈNCIA: “LA LÒGICA DELS VELERS: Cóm funcionen?”A càrrec de Torkel, capità de iot de la SagreraEs resoldran les preguntes del públic.Organitza: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet.

papereria mistralLLIBRERIA

OBJECTES DE REGAL

C/. Tamarit, 116 - Tel. 93 424 03 52Fax 93 423 48 07 - 08015 Barcelona

C/. Sagrera, 141 - Tel. 93 243 21 63Fax 93 243 21 64 - 08027 Barcelona

Page 7: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

20.30 h - Nau Ivanow – c/ Hondures, 28-30.PREGÓ DE LES FESTES DE LA PRIMAVERA.A càrrec de: CORAL EL BELL RESSÓ DE LA PARRÒQUIA DEL CRIST REI amb motiudel seu 30è. Aniversari. En acabar, brindis de primavera.Organitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

DIVENDRES 19 D’ABRIL11.00 h - Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet – c/ Camp del Ferro, 1-3.GAM: Grup d’ajuda mútua per a gent amb persones dependents al seu càrrec i/opersones en situació de dol o de pèrdua d’un ésser estimat.Informa’t, no estàs sol.Organitza: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet.

17.00 a 20.00 h – c/. Hondures, 74 davant de Caprabo, al costat de l’Avinguda Meridiana.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.

17.00 a 20.00 h – c/. Ciutat d’Elx, 23-25 davant de Bon Preu.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.

17.30 h - Mercat de Felip II – c/ Olesa.ESPECTACLE INFANTIL:La Companyia LA TACA presenta UN SANT JORDI PLE DE DRACSOrganitza: Comissió de Festes de la Sagrera.Patrocina: Mercat de Felip II

19.00 h - Casal Parroquial del Crist ReiXERRADA INFORMATIVA: D’ALCOHÒLICS ANÒNIMSTens problemes amb l’acohol? Potser et podem ajudarOrganitza: Alcohòlics Anònims

Advocats Altayó MirLaura Altayó Mir

Advocada

C/. Hondures, 33-35, bxos., 3 - 08027 BarcelonaTel.: 93 243 07 17 Fax: 93 243 07 19

Especialitat en dret de família, civil i penal• Divorcis • Incapacitacions• Herències • Accidents de circulació

Page 8: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

Un lloc de trobada al barriDins de la Nau Ivanow!

Espai de creació d’Arts Escèniqueswww.nauivanow.com

espais gestionats per

Page 9: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

19.00 h - Espai30-Nau Ivanow - c/ Hondures, 28-30INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: “Protésico” de Cristina Raso BoludaUna operació més, una prótesis, 35 anys i uns pares.Del 19 d’abril al 19 de maigOrganitza: Associació Photosagrera i Espai30

19.00 h - Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.XERRADA: “LA HISTÒRIA DE LA SAGRERA ENS TORNA A SORPRENDRE”Noves troballes històriquesA càrrec de Carme Miró, Directora del Servei d’Arqueologia de l’Ajuntament de BarcelonaOrganitza: Associació de Veïns i Veïnes de La Sagrera.

19.30 h - Plaça Masadas.MÚSICA A LA FRESCA amb l’actuació de:

COMBO SAGRERA DESTRUCTIONCOMBO BLUES BLANCHCOMBO ROCK-PEP

Organitza: Escola de Música BCN-FUSIÓ.

21.30 h - Inici i Final: Plaça dels Jardins d’Elx.CERCAENTITATS Passejada per conèixer les entitats joves del barri.Organitza: Drac i Diables de la Sagrera.Col·laboren: Escola de Capoeira Angola Arte do Mundo i JOC.

22.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.CONCERT DEL 45è. ANIVERSARI DE L’ESPLAI “LA SAGRERA”Amb l’actuació de:

Taller de DJ’s per part d’EL CLUB DELS DJ’sEDGE OF NOTHINGCAFFÉ BANDLA PIPED CREW

Hi haurà servei de bar.Organitza: Esplai “La Sagrera”.Col·labora: Comissió de Festes de la Sagrera.

DISSABTE 20 D’ABRIL09.00 a 14.00 h – Avinguda Meridiana, 328-330, al davant de Mercadona.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.

Page 10: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

09.00 a 14.00 h - Mercat de Felip II – c/ Olesa.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.Col·labora: Mercat de Felip II.

09.30 h - Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.V TORNEIG CATAN A LA SAGRERACLASSIFICATORI PEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE CATANConcurs de joc de taula ELS COLONS DE CATAN©A partir de 9 anys.Inscripcions gratuïtes el mateix dia del torneig.Més informació i reglament a: www.festesdelasagrera.comOrganitza: Associació Cultural i Recreativa Juguem.Col·labora: Comissió de Festes de la Sagrera.Patrocina: DEVIR.

10.00 a 20.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.FIRA DE PRODUCTES ARTESANSOrganitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

10.00 a 13.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA AL CARRER“Hub La Sagrera: Futur centre intermodal del transport de persones de Catalunya”Projecte Zoom Sagrera de l’Associació Photosagrera, “seguiment de la transformació delbarri de la Sagrera”Organitza: Associació Photosagrera.

10.00 a 17.00 h - Plaça de la Hispano-Suiza.PING PONG PER A TOTHOMEs posaran taules de ping-pong per a que grans i petits, amb o sense coneixements del joc,hi puguin jugar. No cal fer inscripció.RECAPTACIÓ DE FONS A FAVOR D’AIDA. L’Aida va néixer fa 15 anys amb paràlisi cerebral.Els metges recomanen un tractament innovador per a millorar la seva autonomia. Ajuda ambl’elevat cost d’aquest tractament.Organitza: Club Social AREP (Associació per la rehabilitació de les persones amb malaltiamental)Col·labora: Federació Catalana de Tennis Taula.

Page 11: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

10.00 a 14.00 h - c/ Vallès i Ribot cantonada c/ Açores.X TROBADA D’INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVAOrganitza: A. Pellicer.Col·laboren: HITE / A. C. P. Bagà.

11.00 a 17.00 h – Plaça de la Hispano-Suiza.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera Es Mou.Col·labora: Club Social AREP.

12.00 h – Plaça dels Jardins d’Elx.ESPECTACLE DE CIRC CONTEMPORANI, amb Marcel et ses Drôles de FemmesAngèle, Liza, Marine i Marcel, acabats de llicenciar del Centre National des Arts du CirqueChâlons en Champagne ens presentaran un espectacle inèdit en format de 20 minuts dequadre aeri i porto coreà.1r. passi: 12.00 h - 2n. passi: 13.15 hOrganitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

12.00 h - Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.ESPECTACLE INFANTIL:La Companyia GALIOT Teatre presenta: “HISTORIETES”Aforament LimitatOrganitza: Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca”.

16.30 h - Pistes Club Patí Congrés – Torroella de Montgrí, 11.TARDA D’HOQUEI SOBRE PATINS16.30 h 1a. Catalana: CP. Congrés - Roda de Ter18.00 h Iniciació: CP. Congrés - Bigues i Riells19.00 h Benjamí B: CP. Congrés - Mollet A Organitza: Club Patí Congrés.

Escola Infantilles manetesNens de 0 a 3 anys

Obert de dilluns a divendres de 7:30 a 19:00 h.

fem esplai de setmana santa i d´estiu.

reforç escolar de 17 a 19 h.PROMOCIÓ PER NOVA APERTURA

Estem a la Plaza Nadal nº 7, baixosSant Andreu, 08030 Barcelona

Tef. 93 360 28 32 o 629 005 211

les manetes anunci petit.qxd 06/03/2013 20:56 PÆgina 1

Page 12: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

17.00 a 20.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.Col·labora: Penya Barcelonista Districte XXVII.

17.30 h - Plaça dels Jardins d’Elx.TALLER i EXHIBICIÓ DE CAPOEIRAOrganitza: ECAAM – Escola de Capoeira Angola Arte do Mundo.

18.30 h - Plaça dels Jardins d’Elx.BALL DE BATUKAOrganitza: Penya Barcelonista Districte XXVII.

19.00 h – Espai Jove Garcilaso – c/ Garcilaso, 103.TAULA RODONA:“Puc ser el què realment vull ser?”Parlarem sobre la realitat del somnis de futur del infants arreu del món.Organitza: Monitors Sense Fronteres.

19.00 h - Pati del Casal Parroquial del Crist Rei.BINGO BENÈFICOrganitza: Esplai “La Sagrera”.

19.00 h – Espai 30-Nau Ivanow – c/ Hondures, 28-30.PONÈNCIA:“Hub La Sagrera: Futur centre intermodal del transport de persones de Catalunya”A càrrec de Xavier Basiana, arquitecte, fotògraf, fundador de la Nau Ivanow i de la FundacióSagrera, expresident de l’Associació de Veïns de la Sagrera i precursor del projecte del’estació del AVE a la Sagrera.Organitza: Associació Photosagrera, dins del projecte “Zoom Sagrera”.

19.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.4a. TROBADA de BÈSTIES de la SAGRERAOrganitza: Drac i Diables de la Sagrera.

20.00 h – Plaça dels Jardins d’Elx.TABALADA PER AL CORREFOC DE BÈSTIESOrganitza: Drac i Diables de la Sagrera.

Servei deManicura i Pedicura

Obert de 9:00 a 20:00 h

Page 13: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

FABRICACIÓN E INSTALACIÓN DE VIDRIOS Y ALUMINIOLa Sagrera, 182, bajos - 08027 BarcelonaTel. 93 243 02 91 - Fax 93 408 22 32

20.30 h - Inici i final: Plaça dels Jardins d’Elx.CORREFOC DE BÈSTIESATENCIÓ: Normes de Seguretat al final de la programació d’actes.Organitza: Drac i Diables de la Sagrera.

20.30 h – Espai 30-Nau Ivanow – c/ Hondures, 28-30.CONCERT: BLUESNET BANDVespre de blues a la SagreraOrganitza: Espai 30.

21.30 h - Parròquia del Crist Rei.CONCERT DE CANT CORAL ambCORAL EL BELL RESSÒ DE LA PARRÒQUIA DEL CRIST REI.Direcció: Ignasi MirandaCORAL EL SAGRER.Direcció: Luz MarinaCORAL NÚRIA DE LA UEC DE GRÀCIA.Direcció: Gheorghe MotatuOrganitza: Coral El Bell Ressò de la Parròquia del Crist Rei.

22.00 h - Plaça Masadas.BALL DE PRIMAVERA amb l’actuació de:TUBA-HAMRA i LA BANDA DEL COCHE ROJOHi haurà servei de bar.Organitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

DIUMENGE 21 D’ABRIL10.00 a 20.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.FIRA DE PRODUCTES ARTESANSOrganitza: Comissió de festes de la Sagrera.

10.00 a 13.00 h - Plaça Masadas.EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA AL CARRER“Hub La Sagrera: Futur centre intermodal del transport de persones de Catalunya”Projecte Zoom Sagrera de l’Associació Photosagrera, “seguiment de la transformació delbarri de la Sagrera”Organitza: Associació Photosagrera.

Page 14: Festes de la Primavera la Sagrera 2013
Page 15: Festes de la Primavera la Sagrera 2013
Page 16: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

10.00 a 14.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.II MERCAT VIU D’INTERCANVINo t’ho pensis més. VINE amb tota la família. No facis servir diners. Tu decideixes el que vols intercanviar.Què pots portar?Joguines, llibres, roba de nen/a, home i dona, material escolar, ordinadors, consoles, CDs,etc.Porta tot allò que no vulguis i troba allò que necessites. INTERCANVIAI si el que vols ÉS assegurar-te un lloc al mercat, pots reservar una taula a:[email protected] o trucant per telèfon al 625162278.Organitza: Associació La Sagrera Es Mou.

10.00 a 14.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.

10.00 a 14.00 h - Casal Parroquial del Crist Rei.EXPOSICIÓ DELS TREBALLS MANUALS DEL CASAL PARROQUIALTALL I CONFECCIÓ, PINTURA A L’OLI, PATCHWORKOrganitza: Casal Parroquial del Crist Rei.

11.00 a 13.30 h - Plaça de la Hispano-Suiza.LA FESTA D’AIGÜES!Vine a jugar amb nosaltres!De la mà d’Aigües de Barcelona podràs divertir-te amb jocs d’aigua per a tota la família.Adreçat a nens d’entre 0 i 12 anys.T’hi esperem!Organitza: AGBAR.Col·labora: Comissió de Festes de la Sagrera.

11.00 a 20.00 h Nau Ivanow-Espai 30 – c/ Hondures, 28-30.JORNADA DE PORTES OBERTES DE LA NAU IVANOWMercat de disseny i artesania contemporània i mostra de creadorsOrganitza: Singermornings i Nau Ivanow.Col·labora: Espai 30.

11.15 h - Plaça dels Jardins d’Elx.EXHIBICIÓ i TALLER DE BOLLYWOODOrganitza: Atma Se Bollywood.

C/. Martí Molins, 3908027 Barcelona

Tel./Fax 93 351 07 [email protected]

Page 17: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

11.30 h – Inici: Plaça dels Jardins d’Elx – Final: Plaça Masadas.2a. Desfilada STAR WARS CATALUNYA a la SagreraAmb la participació del grup de percussió SAGRESAMBAOrganitza: Star Wars Catalunya.Col·labora: San José Veterinaris.

11.30 h - Plaça Masadas.DIBUIXA EL TEU PERSONATGE DE STAR WARS AMB L’AMPA M. D. ÀNGELSPer a nens i nenes fins a 12 anys.Premis als millors dibuixos.Organitza: AMPA Col·legi Mare de Déu dels Àngels.

12.30 h - Plaça dels Jardins d’Elx.DANSES TRADICIONALS DE CATALUNYA ambL’ESBART L’ESPIGA D’OR del Casc Antic, BarcelonaL’ESBART L’ESTEL del Casal Parroquial del Crist Rei, BarcelonaOrganitza: Esbart L’Estel del Casal Parroquial del Crist Rei.

14.30 h – Espai 30-Nau Ivanow – c/ Hondures, 28-30.DINAR DE GERMANOR de les FESTES DE LA PRIMAVERAOus farcits amb tonyina i pèsols, amb amanida i espàrrecFideuà amb all i oli, gambes, musclos i sípiaPastís borratxo de cafè amb nata de la casaPa, aigua, vi, cava i cafèPreu: 12 €Inscripcions a: www.festesdelasagrera.com o al 679818808 (Josep)Fins el dijous 18 d’abril per la nit.Organitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

17.00 a 20.00 h - Plaça Masadas.RECOLLIDA D’ALIMENTS BÀSICS (preferentment OLI – SUCRE – LLET)Organitza: Associació La Sagrera es Mou.Col·labora: Amics del Country S&S.

18.00 h – Plaça Masadas.TALLER i BALL COUNTRYOrganitza: Amics del Country S&S.

19.30 h - Plaça dels Jardins d’Elx.CANTADA D’HAVANERES amb el grup: XARXAA la mitja part hi haurà rom cremat elaborat per Dani Tortajada.Organitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

21.30 h - Plaça dels Jardins d’Elx.ESPECTACLE PIROTÈCNIC DE CLOENDAOrganitza: Drac i Diables de la Sagrera.

Page 18: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

ALTRES ACTES

Del DIVENDRES 12 D’ABRIL al DIUMENGE 21 D’ABRIL

09.00 a 21.00 h - c/ Garcilaso (entre Plaça de la Hispano-Suiza i c/ Gran de la Sagrera).FIRA D’ATRACCIONS INFANTILS

DIMECRES 3 D’ABRIL

19.00 h - Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.EXPOSICIÓ COL·LECTIVA: “LA CARA DE LA FESTA...”La festa és un element de trobada i de convivència. Aquesta exposició pretén mostrar algunesde les imatges que ens han deixat les festes a la Sagrera captades per diferents fotògrafs.Del 3 al 24 d’abril.Organitza: Associació Photosagrera.

DISSABTE 20 D’ABRIL

VISITA GUIADA AL MUSEU EGIPCI DE BARCELONACoordinada per l’autor local Bartolomé BioquePlaces limitades. Reserva la teva plaça uns dies abans a la planta 1a. de la biblioteca.Organitza: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet.

Page 19: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

DIMARTS 23 D’ABRIL

Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.ACTES DIADA DE SANT JORDI

10.30 a 13.30 h“Un poema, una rosa”Recull de poemes de creació pròpia dels veïns i veïnes i lliurament de roses.Organitza: Comissió de Sant Jordi del Centre Cívic de la Sagrera.

10.30 a 13.30 h i de 16.00 a 20.00 h“Punt i llibre”Punt per a bescanviar llibres. Porta aquell llibre que ja has llegit i agafa’n un altre.Organitza: Comissió de Sant Jordi del Centre Cívic de la Sagrera.

18.00 h“Havaneres”Tradicional cantada d’havaneres i altres cançons populars.Organitza: Comissió de Sant Jordi del Centre Cívic de la Sagrera.

DIMECRES 24 D’ABRIL

18.00 h - Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet – c/ Camp del Ferro, 1-3.ACTE INFANTIL: “Orelletes”A càrrec de l’autora local Montserrat Perales.En acabar, taller infantil de titelles. Es requereix la participació dels adults.Organitza: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet.

Page 20: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

DIJOUS 25 D’ABRIL

18.00 h - Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet – c/ Camp del Ferro, 1-3.CONTES A LA MÀA càrrec de Georgina Llapis.Per a nens i nenes de 2 a 4 anys.ESPECTACLE: ”Mediterranis”A càrrec de Juan Ignacio Orduño.Organitza: Biblioteca La Sagrera–Marina Clotet.

DILLUNS 29 D’ABRIL

17.30 h - Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca” – c/ Martí Molins, 29.CONFERÈNCIA: “Donació i Trasplantament”A càrrec de la Dra. Teresa Pont(coordinadora de trasplantaments de la Vall d’Hebron).Organitza: Mirada de Dona.

DIVENDRES 3 DE MAIG

20.00 h – Espai 30 - Nau Ivanow - c/ Hondures, 28-30.Xerrada a càrrec de Vicenç Navarro. Catedràtic de Ciències Polítiques i Socials de laUniversitat Pompeu Fabra, professor de Polítiques Públiques en The Johns HopkinsUniversity (Baltimore, EEUU) i Director del Observatorio Social de España.“HI HA ALTERNATIVES PER CREAR OCUPACIÓ I BENESTAR SOCIAL”Organitza: Associació La Sagrera es Mou.

DIJOUS 9 DE MAIG

19.00 h - Centre Cívic de La Sagrera “La Barraca” - c/ Martí Molins, 29.CONFERÈNCIA: “Les tradicions populars a la Sagrera”A càrrec de Joan Pallarès-Personat, historiador.Repàs als costums i les tradicions de la Sagrera i els seus voltants. Parlarem de lesfestivitats populars, de l’evolució de la festa major al llarg dels darrers cent cinquantaanys, de les particularitats sobre les celebracions tradicionals catalanes a la Sagrera id’algunes llegendes de l’entorn.Organitza: Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca”.

Page 21: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

INSTAL·LACIONS, REFORMES,NETEGES I DESEMBUSSOS

LEGALITZACIONS I PROJECTES

Especialitats MèdiquesDERMATOLOGIA - OFTALMOLOGIAPSICOLOGIA - MEDICINA GENERAL

HORARIMATINS: dilluns a divendres, de 10 a 13, h.TARDES: dilluns a divendres de 17 a 20 h.

Page 22: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

DIUMENGE 12 DE MAIG10.00 a 14.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx i Carrer Garcilaso.FIREM-NOSÉs una fira on hi haurà productes confeccionats pels alumnes de les escoles de primàriadel barri. També hi haurà tallers i actuacions diverses d’entitats de la Sagrera.L’objectiu de FIREM-NOS és ajudar econòmicament les escoles i crear una xarxa desolidaritat entre els diferents estaments educatius.Us convidem a participar-hi.

Organitza: Associació La Sagrera Es Mou, comissió per les escoles de Associació LaSagrera es Mou.

DISSABTE 25 DE MAIG10.00 a 18.00 h – Plaça dels Jardins d’Elx.FESTA DE L’ACCIÓEn el marc de la campanya “El treball i l’educació no estan en liquidació”.Organitza: JOC (Joventut Obrera Cristiana).

DIUMENGES 2, 9, 16 i 23 DE JUNY12.00 h - Parc de la Pegaso.CONCERTS DE MÚSICA a càrrec de la BANDA SIMFÒNICA ROQUETES NOUBARRISOrganitza: Centre Cívic de la Sagrera “La Barraca”.

DIUMENGE 23 DE JUNY21.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.ARRIBADA DE LA FLAMA DEL CANIGÓLECTURA DEL MANIFESTENCESA DE LA FOGUERAOrganitza: Agrupament Escolta i Guia Pau Casals.Col·labora: Comissió de Festes de la Sagrera.

22.00 h - Plaça dels Jardins d’Elx.REVETLLA DE SANT JOANSopar a la fresca, musica DJ, servei de bar i bon ambient!Més informació a: www.festesdelasagrera.comOrganitza: Comissió de Festes de la Sagrera.

Sant Antoni Mª Claret, 474, 1r, 2a08027 BarcelonaTel. 93 352 29 63

Page 23: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

NORMES DE SEGURETAT PEL CORREFOC

PER ALS PARTICIPANTS:

• Portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs. • Portar un barret amb ales que cobreixi tot el cap i tapar-se el clatell amb unmocador de cotó. • Protegir-se els ulls. • Portar el calçat adequat (esportiu, de muntanya, etc.) .• Tenir cura de tapar-se les orelles per disminuir els sorolls de les explosionspirotècniques. • No demanar aigua als veïns. •Obeir les indicacions dels serveis d’ordre públic i de sanitat. •Queda prohibit portar productes pirotècnics particulars, havent d’utilitzarúnicament els preparats pels organitzadors. • Respectar les figures de foc, els seus portadors i els músics. • Adoptar una actitud correcte amb els diables i no obstaculitzar el pas ni fer-loscaure. • Seguir en tot moment les indicacions dels diables. • Assabentar-se abans de l’inici del recorregut del correfoc i dels punts d’assistènciasanitària. • En el cas de sofrir cremades, dirigir-se immediatament als punts d’assistènciasanitària. • En cas de perill, seguir les instruccions dels diables.

PER ALS VEÏNS I COMERCIANTS:

• Retirar tots els vehicles dels carrers de l’itinerari. • Abaixar els portals metàl·lics o persianes en els edificis que en disposin. • Protegir els vidres de les finestres, portes i aparadors amb cartrons gruixuts. • Enrotllar tots els tendals exteriors dels habitatges i locals. • No tirar aigua als participants ni als espectadors del correfoc pel perill querepresenta. • Desconnectar tot tipus d’alarmes. • Retirar de la via pública qualsevol objecte que pugui dificultar els pas delsactors, organitzadors i participants al correfoc.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

Page 24: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

��������������������� �������������� �������������� �������������� ���������������������������

����������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������

��������������������������������������������������������������������������������

������������������������������������������������������������������������������������������������������������

������ ������� ������� ������� � �� �� �� ������

������������������������� ������������������������� ������������������������� �����������������������������

� ������������ ������������ ������������ ������������������ ���������������� ���������������� ���������������� �������������

������� ������� ������� �������������������������������������������

��������� ��������� ��������� ��������� ����!�����!�����!�����!�����

������� ������������ ������������ ������������ ���������

���������������� �

� �

� �

������������������� ������� � ��������������������� �������

������������� ������� ���� ����� �� ��

������������������������������������������� �������

���������������������������� !������������"#���$���%�&���'����

��������(��� � �������������������������

������������� ����������������������������������

�)�*����������""+��#,#+-�!��������./�/0.�1"�#+��222����3���������������

4��"#���"/5/#�����"15/#���+#6�4���������"#���"/5/#6

Page 25: Festes de la Primavera la Sagrera 2013
Page 26: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

US DESITJA BONESFESTES DE LA PRIMAVERA

www.mercatfelipsegon.com

Page 27: Festes de la Primavera la Sagrera 2013

FarmàciaAnna Lloberas

Us desitgem bonesFestes de la Primavera!

C/. Hondures, 6508027 Barcelona

Telèfon 933 499 070

Page 28: Festes de la Primavera la Sagrera 2013