Llibre de Festes. Càlig 2.014

36
festes patronals CÀLIG del 8 al 17 d’agost de 2014

description

Podreu trobar tota la informació de les Festes Patronals de Càlig. Podréis encontrar toda la información de las Fiestas Patronales de Càlig.

Transcript of Llibre de Festes. Càlig 2.014

  • festes patronalsCLIGdel 8 al 17 dagost de 2014

  • SALUDAErnestina Borrs BayarriAlcaldessa de Clig

  • Apreciados caligenses y visitantes.

    Casi sin darnos cuenta nos acercamos a nuestras fiestas patronales, que desde el 8 hasta el 17 de agosto celebramos en honor de nuestro Patrn San Lorenzo.

    No me cansar de agradecer a todas las asocia-ciones vuestro esfuerzo, porque sin vosotros no sera posible que las diferentes concejalas y comisin de fiestas pudieran ofrecemos el gran abanico de actos programados, no slo durante estas fiestas sino durante todo el ao y tambin a todas aquellas personas que de forma particular han colaborado desinteresadamente con nues-tro pueblo, con la nica finalidad de trabajar por Clig. Gracias.

    Como todos los aos, felicitar a nuestras Reinas 2014 y a todas las damas y acompaantes, que hacen que nuestras fiestas patronales sean ms lucidas, as como el resto de actos a los que acu-ds a lo largo del ao. Gracias a vuestras familias por su implicacin sin la cual esta realidad no se-ria posible.

    Este ao, Carolina y Jlia, Reinas 2014, el da de la presentacin, estaris acompaadas por la pri-mera Reina de las fiestas de Clig, la primera que comenz esta trayectoria que hace que nuestro pueblo haya disfrutado durante 45 aos de la pre-sencia de Reinas i Damas, lo que nos hace ser un pueblo privilegiado. Este ao nuestra mantene-dora ser la Sra. Encarna Gasc Tafalla, Reina de las fiestas 1970 y maestra de muchos de vosotros durante aos. Encarna, gracias por aceptar acom-paarnos como mantenedora en este da tan es-pecial para todos los caligenses.

    El programa que ahora estis leyendo nace de un trabajo conjunto entre la Comisin de Fies-tas, Asociaciones y vecinos, trabajo de creacin y coordinacin no siempre fcil. Y aunque ellos no esperan nada a cambio, yo os animo a participar en todos los actos que nos han programado por-que nuestra asistencia es siempre la mejor mues-tra de agradecimiento hacia todos aquellos que se han esforzado durante mucho tiempo para que nosotros podamos disfrutar de la fiesta y alejar-nos durante unos di as de las preocupaciones.

    Salud y buenas fiestas para todos!

    Estimats calijons, calijones i visitants.

    Quasi sense donar-nos compte estem propers a celebrar les nostres festes patronals, que des del 8 fins al 17 dagost celebrem en honor del nostre Patr Sant Lloren.

    No em cansar dagrair a totes les associacions el vostre esfor, perqu sense vosaltres no seria possible que les diferents regidories i comissi de festes pogueren oferir-nos el gran ventall dactes programats, no noms durant aquestes festes sin durant tot lany i tamb a totes aque-lles persones que de forma particular han col-laborat desinteressadament en el nostre poble, en lnica finalitat de treballar per Clig. Grcies.

    Com tots els anys, felicitar a les nostres Reines 2014 i a totes les dames i acompanyants, que fan que les nostres festes patronals siguen ms lluldes, aix com la resta dactes als que acudiu al llarg de lany. Grcies a les vostres familes per la seua implicaci, sense les quals esta re-alitat no seria possible.

    Aquest any, Carolina i Jlia, Reines 2014, el dia de la presentaci, estareu acompanyades per la primera Reina de les festes de Clig, la primera que va comenar esta trajectria que fa que el nostre poble haja gaudit durant 45 anys de la presncia de Reines i Dames, el que ens fa ser un poble privilegiat. Aquest any la nostra mante-nidora ser la Sra. Encarna Gasc Tafalla, Reina de les festes 1970 i mestra de molts de vosal-tres durant anys. Encarna, grcies per acceptar acompanyar-nos com a mantenidora en aquest dia tan especial per a tots els calijons.

    El programa que ara esteu llegint naix dun tre-ball conjunt entre Comissi de Festes, Associa-cions i vens, treball de creaci i coordinaci no sempre fcil. I encara que ells no esperen res a canvi, jo vos animo a participar en tots els actes que ens han programat perqu la nostra assis-tncia s sempre la millor mostra dagrament cap a tots aquells que shan esforat durant molt de temps perqu nosaltres ara puguem gaudir de la festa i allunyar-nos durant uns dies de les preocupacions.

    Salut i bones festes a tothom !!

    CLIGfestespatronals

    3

  • Carolina Martnez BorrsREINA DE LES FESTES 2014

    En este poble sestan recuperant algunes tradicions i penso que la finalitat no s altra que donar-li ms vida, per sense cap dubte el que el fa gran i diferent sn els dies mgics dagost, les seves Festes Patronals.

    Este any tinc lhonor de ser la Reina de tots el calijons, experincia impensable pera mi ara fa un temps, la qual espero viure intensa-ment, rodejada de vens i visitants i omplir sempre dillusi, alegria i diversi les places i carrers.

    Espero aconseguir que siguen unes bones festes per al poble, disfru-tant en cada moment dels actes que la comissi ha preparat, respec-tant i recolzant a grups, penyes i associacions en general i contribuint a mantindre vives la histria, el carcter i els costums.

    Sols en queda des de estes lnies invitar-los a la proclamaci, acte gran i inoblidable per a qualsevol calijona com jo.

    Espero de vosts afecte, suport i comprensi en tot moment, per al final, molt fort tots junts poder cridar

    BONES FESTES I VISCA SANT LLOREN

    4

    CLIGfestespatronals

  • CLIGfestespatronals

    5

  • Jlia Piedrafita MeseguerDAMA DE LA COMISSI DE FESTES

    6

    CLIGfestespatronals

  • Joana Abelln RamajoDAMA DE LASSOCIACI DE PENSIONISTES I JUBILATS

    CLIGfestespatronals

    7

  • Antonia Maldonado CortsDAMA DHONOR

    8

    CLIGfestespatronals

  • Karen Hallard MeseguerDAMA DHONOR

    CLIGfestespatronals

    9

  • Miriam Vidal SegarDAMA DE LA PENYA TAURINA CALIJONA

    10

    CLIGfestespatronals

  • Calijons, socis i collaboradors de la penya taurina cali-jona. Un any ms tenim ac les festes en honor al nostre patr Sant Lloren, dies de festa en els que la penya, en la ajuda de tots vosaltres, intentem fer gaudi al poble dels actes taurins juntament en la comissi de festes i la resta dentitats.

    Nosaltres, des de la penya, volem agrair a la nostra dama del 2013 Marta Conesa Batiste, la seva represen-taci durant tot lany, i donem la benvinguda a la senyo-ra Mriam Vidal Segar, a la qual tamb li agram la seva illusi per representar-nos.

    Des de la penya, ja vivim com a festes, el cap de setmana abans de que comencen, organitzant el sopar a lermita del Socors, per als socis i collaboradors. Aquest acte es un acte molt especial per a nosaltres, ja que presentem a la nostra dama i intentem que tots els assistents pas-sen una bona nit en germanor i harmonia.

    Des de aqu, tamb voldrem felicitar a la resta denti-tats el seu involucrament i esfor per poder tindre ms varietat dactes dins les nostres festes i durant tot lany. Creiem que les entitats formen gran part de les costums i sentiments dun poble.

    Un any ms, abans dacabar voldrem fer una crida a la precauci. Tenim que ser conscients del risc i de la perillositat que comporta aquests festejos, per la mas-sificaci de gent a la plaa, pel que des de aqu, volem recalcar a tota la gent que complisquen en les normes de seguretat, pel b de tots.

    Per finalitzar, els volem convidar a que participen i que disfruten dels nombrosos actes programats, tant per part de la comissi de festes, com de la resta de entitats.

    MOLTES GRACIES A TOTS I A GAUDIR DE LES FESTES.

    Dinou anys fent festa: Dinou anys fent poble.

    www.penyataurina.com

    PENYA TAURINA CALIJONA

    Bou nm. 60, nom Torontijo, guarisme 9 de la ramaderia de Joaqun Bu-enda Pea

    Bou nm. 69, nom Espumoso, guarisme 9 de la ramaderia de Joaqun Buenda Pea

    Aquests bous sexhibiran el dissabte dia 16 dagost a partir de les 11:00 hores i sembolaran per la nit a partir de les 20:15 hores

    CLIGfestespatronals

    11

  • Jlia Pauner PruonosaREINA INFANTIL DE LES FESTES 2014

    Quan sn les festes? Falta molt?

    I ma mare contesta sempre el mateix, que encara falta.

    Des del dia del sorteig de les reines i dames de les festes, sempre faig la pregunta. Jo crec que s normal entre el vestit, les fotos, la corona, el trfec dels meus pares...

    Cada dia que passa estic pensant en la nit de la presentaci, la mis-sa, els bous, el ball, les carrosses i tots els actes que em tocar anar. La veritat, no s si podr complir a tots els llocs.

    Jo estava molt tranquilla per tot va comenar el mateix dia que em va tocar ser la Reina Infantil de les festes. Ara tinc un cuquet al meu cos que no em deixa viure de la illusi, les ganes i els nervis.

    Papa, quan enramarem el carrer? Falta molt?

    Aprofito per desitjar-vos que, ara a les festes, us ho passeu tan b com jo.

    Bones festes a tots!!!

    12

    CLIGfestespatronals

  • Ferran Querol AnglsACOMPANYANT

    CLIGfestespatronals

    13

  • Laia Cuartero SanzDAMA INFANTIL

    Andrs Modesto San Adbn HerrmannACOMPANYANT

    14

    CLIGfestespatronals

  • Nria Angls OrtegaDAMA INFANTIL

    ker Gumbau BorrsACOMPANYANT

    CLIGfestespatronals

    15

  • Alba Pruonosa PaunerDAMA INFANTIL

    Jaime Pauner BorrsACOMPANYANT

    16

    CLIGfestespatronals

  • Gemma Marz OrtDAMA INFANTIL

    Aaron Sanz OrtACOMPANYANT

    CLIGfestespatronals

    17

  • Aina Pars RamblaDAMA INFANTIL

    Pablo Gumbau CalduchACOMPANYANT

    18

    CLIGfestespatronals

  • Mlani Fors FornerDAMA INFANTIL

    Juan Ricardo Fors FornerACOMPANYANT

    CLIGfestespatronals

    19

  • Vaig nixer a Clig. Vaig estudiar en el Collegi de les Teresianes de Valncia: Magisteri de lesglsia Enrique dOss I Cervell. Vaig fer les oposici-ons en Castell, obtenint el nmero 2 de la meua promoci.

    Mestra de Valenci de Grau Superior.

    Particip en el primer grup de treball sobre: TC-NIQUES DE LA INTEGRACI DALUMNES DE MINO-RIES TNIQUES.

    He participat en cursos sobre: ELABORACI DUN PLA DACOLLIDA DE LALUMNAT DINCORPORACI TARDANA i de la IMPORTNCIA DE LALIMENTACI I NUTRICI, EN LA SALUT ESCOLAR, en el Cefire de Vinars.

    He fet cursos sobre: EXPRESSI ORAL I ESCRITA i DIDCTICA DEL VALENI a Castell.

    Sc especialista en Cincies Socials per la UNED.

    Collaboradora amb la Universitat Jaume I com a supervisora de prctiques destudiants de la titu-laci de mestre. He exercit de mestra 40 anys, 7 mesos i 4 dies desenvolupant la meua labor en pobles com: Traiguera, Todolella, Vinars i Clig.

    Nac en Clig. Estudie en el Colegio de las Tere-sianas de Valencia: Magisterio de la iglesia Enri-que de Oss y Cervell. Hice las oposiciones en Castelln, obteniendo el nmero 2 de mi promo-cin.

    Maestra de valenciano de Grado Superior.

    Participe en el primer grupo de trabajo sobre: TCNICAS DE LA INTEGRACIN DE ALUMNOS DE MINORAS TNICAS.

    He participado en cursos sobre: ELABORACIN DE UN PLAN DE ACOGIDA DEL ALUMNADO DE IN-CORPORACIN TARDA y de ALIMENTACIN Y NU-TRICIN, IMPORTANCIA EN LA SALUD ESCOLAR en el Cefire de VinarS.

    He hecho cursos sobre: EXPRESIN ORAL Y ESCRI-TA y DIDCTICA DEL VALENCIANO en Castelln.

    Soy especialista en Ciencias Sociales por la UNED.

    Colaboradora con la Universidad Jaime I como su-pervisora de prcticas de estudiantes de la titula-cin de maestro. He ejercido de maestra 40 aos, 7 meses y 4 das desarrollando mi labor en pue-blos como: Traiguera, Todolella, Vinars y Clig.

    Encarna Gasc TafallaMANTENIDORA

    20

    CLIGfestespatronals

  • Divendres, 8 dagostmatA les 10:30 hores, cercavila de la Uni Jove de Clig que sortir des de la Plaa Nova i passar a recollir a les Rei-nes i Dames del 2013.

    A les 11:00 hores, a la Plaa Nova, inici de la I Ruta del Pintxo calij pels bars del poble. Una xaranga ens acom-panyar pel recorregut que acabar a la Torre. Organitza la Uni Jove de Clig.

    A les 13:00 hores, volteig general de campanes anun-ciant el comenament de les Festes Patronals en honor del nostre patr Sant Lloren. Al mateix temps, des de la Torre, es procedir a la hissada de les banderes amb la participaci de les Reines i Dames del 2013 i es llana-ran tres coets per a celebrar linici oficial de les festes.

    VespradaA les 18:000 hores, preg de festes a crrec del Grup de Teatre Corronconco amb una nica actuaci a la Pla-a Nova amb la collaboraci de les alumnes de ball de Carina.

    Tot seguit, cap a les 19:30 hores, cercavila pels carrers de costum amb lAgrupaci Musical Vila de Clig i els capgrossos de la poblaci, que ens faran acabar de gau-dir en aquesta primera vesprada festiva.

    Nita les 22:00 hores, recepci de les Reines i Dames del 2013 i del 2014 a lAjuntament. A continuaci, es sortir cap al Centre de Cultura, on tindr lloc lacte de Presen-taci de les Reines i les seues Corts dHonor. La comiti-va anir acompanyada per lAgrupaci Musical Vila de Clig, que tamb ens amenitzar lacte interpretant-nos diverses obres. Exercir com a mantenidora de lacte En-carna Gasc Tafalla.

    El guarniment del carrer la Raval s a crrec de les Mes-tresses de Casa.

    Finalitzat lacte de la Presentaci, les Reines i Dames entrants i sortints inauguraran la pista de ball amb el tradicional Ball de gala. Desprs, amenitzar la nit lor-questra COCTEL GRUPO.

    Viernes, 8 de agostomaanaA las 10:30 horas, pasacalle de la Uni Jove de Clig que saldr desde la Plaza Nueva y pasar a recoger a las Rei-nas i Damas del 2013.

    A las 11:00 horas, en la Plaza Nueva, inicio de la I Ruta del Pintxo calij por los bares del pueblo. Una charanga nos acompaar por el recorrido que acabar en la torre. Organiza la Uni Jove de Clig.

    A las 13:00 horas, volteo general de campanas anun-ciando el comienzo de las Fiestas Patronales en honor a nuestro patrn San Lorenzo. Al mismo tiempo, desde la Torre, se proceder a la izada de las banderas con la par-ticipacin de las Reinas y las Damas del 2013 y se lan-zarn tres cohetes para celebrar el inicio de las fiestas.

    TardeA las 18:000 horas, pregn de fiestas a cargo del Grup de Teatre Corronconco con una nica actuacin en la Pla-za Nueva con la colaboracin de las alumnas de baile de Carina.

    Seguidamente, hacia las 19:30 horas, pasacalle por las calles de costumbre con la Agrupaci Musical Vila de Clig y los cabezudos del pueblo, que nos harn termi-nar de disfrutar en esta primera tarde festiva.

    NocheA las 22:00 horas, recepcin de las Reinas y Damas del 2013 y del 2014 en el Ayuntamiento. A continuacin, se saldr hacia el Centro de Cultura, donde tendr lu-gar el acto de Presentacin de las Reinas y sus Cortes de Honor. La comitiva ir acompaada por la Agrupaci Musical Vila de Clig, que tambin amenizar el acto in-terpretndonos diversas obras. Ejercer como mantene-dora del acto Encarna Gasc Tafalla.

    El adorno de la calle la Raval es a cargo de las Mestres-ses de Casa.

    Finalizado el acto de la Presentacin, las Reinas y Damas entrantes y salientes inaugurarn la pista de baile con el tradicional Baile de gala. Despus, amenizar la noche la orquesta COCTEL GRUPO.

    CLIGfestespatronals

    21

  • Dissabte, 9 dagostMatA les 9:30 hores, Tir a la guatlla al camp de tir de Benicarl. Organitzat per la Societat de caadors San Lorenzo i patrocinat per lExcellentssim Ajuntament de Clig.

    A les 11:00 hores, VIII Bicicletada popular, organitzada pels Amics de la Bicicleta. El lloc de concentraci i ins-cripci ser a la Bassa Vella i es far un recorregut pels carrers del poble. LA MARXA NO S COMPETITIVA.

    IMPORTANT: Recordem que per a garantir la seguretat, ser obliga-tori que tots els participants porten casc i que els menors de vuit anys vaguen acompanyats per un adult. Lorganitzaci no es fa res-ponsable dels danys que puguen sofrir els participants per alguna imprudncia o per sortir-ne del circuit marcat.

    VespradaA les 18:00 hores partit de futbol entre el Clig C.F. i La Senia C.F.

    A les 19:00 hores, XIV Marxa per la Salut organitzada per lAssociaci espanyola contra el cncer de Clig. El recorregut ser lhabitual, comenant a lAvinguda Cons-tituci i gaudint de la companyia de lAgrupaci Musical Vila de Clig. En acabar el recorregut es realitzar el sor-teig de regals en el Centre de Cultura.

    A les 20:00 hores, a la pista de la Rasa, torneig de futbol sala. Si eres del Bara, del Valncia, del Reial Madrid, o daltre equip vine amb la camiseta del teu equip per fer un torneig entre els aficionats locals. A les 20:00 hores ser el torneig per als xiquets i a les 21:00 hores per als ms grans. Organitza la Uni Jove de Clig.

    NitAquesta nit, a les 00:00 hores, ball a la pista destiu amb lorquestra NUEVA POCA.

    En acabar lorquestra, Disco-mbil fins les 6:00 hores.

    Sbado, 9 de agostoMaanaA las 9:30 horas, Tiro a la codorniz en el campo de tiro de Benicarl. Organizado por la Sociedad de cazadores San Lorenzo y patrocinado por el Excelentsimo Ayunta-miento de Clig.

    A las 11:00 horas, VIII Bicicletada popular, organizada por Amigos de la Bicicleta. El lugar de concentracin e inscrip-cin ser en la Bassa Vella y se har un recorrido por las calles del pueblo. LA MARCHA NO ES COMPETITIVA.

    IMPORTANTE: Recordamos que para garantizar la seguridad, ser obligatorio que todos los participantes lleven casco y que los meno-res de ocho aos vayan acompaados por un adulto. La organizacin no se hace responsable de los daos que puedan sufrir los partici-pantes por alguna imprudencia o por salirse del circuito sealado.

    TardeA las 18:00 horas partido de ftbol entre el Clig C.F. y La Senia C.F.

    A las 19:00 horas, XIV Marcha por la Salud organizada por la Asociacin espaola contra el cncer de Clig. El recorrido ser el habitual, comenzando en la Avenida Constitucin y disfrutando de la compaa de la Agru-paci Musical Vila de Clig. En finalizar el recorrido se realizar el sorteo de regalos en el Centro de Cultura.

    A las 20:00 horas, en la pista de la Rasa, torneo de ftbol sala. Si eres del Bara, del Valencia, del Real Madrid, o de otro equipo ven con la camiseta de tu equipo para ha-cer un torneo entre los aficionados locales. A les 20:00 horas ser el torneo pera los nios y a las 21:00 horas pera los ms grandes. Organiza la Uni Jove de Clig.

    NocheEsta noche, a las 00:00 horas, Baile con la orquesta NUEVA POCA.

    En finalizar la orquesta, Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    22

    CLIGfestespatronals

  • Diumenge, 10 dagostFestivitat del patr Sant Lloren

    MatA les 10:30 hores, lAgrupaci Musical Vila de Clig sor-tir de lAjuntament i passar a buscar a les Reines i Da-mes del 2014 en cercavila fins a lEsglsia.

    En arribar es celebrar la Missa en honor del patr Sant Lloren. Tot seguit, es sortir en process pels carrers de costum i acompanyats per la Colla de Dansaires, que ens oferiran la tradicional dansa popular. Acabat el re-corregut, les Reines i Dames realitzaran lofrena al patr Sant Lloren.

    VespradaA les 19:00 hores, concentraci a lAvinguda Joan Carles I per a comenar la tradicional Desfilada de Carrosses, pels carrers de sempre. Al finalitzar la desfilada, a la Pla-a Nova, es premiaran les millors carrosses.

    A continuaci en la mateixa plaa amb msica acabarem la festa.

    Nit del mant i la corbataAquesta nit partir de les 00:00 hores, ball a la pista des-tiu amb lorquestra JAMAICA SHOW. A la mitja part del ball, sorteig dun mant i duna corbata entre tots els que acudisquen al ball amb un daquests complements.

    En acabar lorquestra, Disco-mbil fins les 6:00 hores.

    Nota: La Uni Jove de Clig organitza un concurs de fotografies de tots els actes daquest dia pujades a la plataforma Instagram amb letiquetatge de la prpia associaci: @uniojovedecalig.

    Domingo, 10 de agostoFestividad del patrn San Lorenzo

    MaanaA las 10:30 horas, la Agrupaci Musical Vila de Clig saldr del Ayuntamiento y pasar a buscar a las Reinas y Damas del 2014 con un pasacalle hasta la Iglesia.

    Al llegar se celebrar la Misa en honor al patrn San Lorenzo. A continuacin, se saldr en procesin por las calles de costumbre y acompaados por la Colla de Dan-saires, que nos ofrecern la tradicional danza popular. Finalizado el recorrido, las Reinas y Damas realizarn la ofrenda al patrn San Lorenzo.

    TardeA las 19:00 horas, concentracin en la Avenida Juan Car-los I para comenzar el tradicional Desfile de Carrozas, por las calles de costumbre. Al finalizar el desfile, en la Plaza Nueva, se premiarn las mejores carrozas.

    A continuacin en la misma plaza con msica finalizare-mos la fiesta.

    Noche del mantn y la corbataEsta noche a partir de las 00:00 horas, baile con la or-questa JAMAICA SHOW. A la media parte del baile, sorteo de un mantn y de una corbata entre todos los que ven-gan al baile con uno de estos complementos.

    En finalizar la orquesta, Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    Nota: La Uni Jove de Clig organiza un concurso de fotografas de todos los actos de este da subidas a la plataforma Instagram con el etiquetado de la propia asociacin: @uniojovedecalig.

    CLIGfestespatronals

    23

  • Dilluns, 11 dagostMatA les 8:00 hores, Muntatge de cadafals a la Plaa Nova per a gaudir dels festejos taurins. En acabant, i a la Pla-a Doctor Quixal, soferir als montadors una torr de llonganisses i botifarres amb cervesa.

    VespradaA les 17:00 hores, a lAuditori del Centre de Cultura, re-presentaci dun musical a crrec de lalumnat de ball de Carina.

    A les 17:00 hores, semifinals i final del II Torneig de Fut-bol del Pub la Lluna. Organitzat per el Pub la Lluna.

    A les 18:00 hores, concentraci pel recorregut de lentr amb diversitat dactuacions i espectacles a crrec del grup de batucada Perkuteam, Escola de Circ dAlcal, Associaci Esportiva Mou-te, Colla de Xancuts els Ba-barots i Grup Capoeira Oxes de Ouro.

    A les 19:30 hores, Entr infantil de carretilles pel recorre-gut habitual, organitzada per la Penya Els amics.

    A les 20:00 hores, tradicional Entr de bous a lestil ca-lij a crrec de la ramaderia dArmando Beltran. A con-tinuaci, primera vesprada de bous amb bestiar de la mateixa ramaderia.

    NitA les 21:30 hores, bou embolat de la ramaderia dAr-mando Beltran. Organitzat per lAjuntament de Clig.

    I a les 00:00 hores, ball a la pista destiu amb lorquestra PASARELA. A la mitja part del ball, sentregaran els pre-mis del campionat de Tennis i Front.

    En acabar lorquestra Disco-mbil fins les 6:00 hores.

    Lunes, 11 de agostoMaanaA las 8:00 horas, Montaje de cadafals a la Plaza Nueva para disfrutar de los festejos taurinos. Al terminar, y en la Plaza Doctor Quixal, se ofrecer a los montadores una torr de longanizas y butifarras con cerveza.

    TardeA las 17:00 horas, en el Auditorio del Centro de Cultura, representacin de un musical a cargo del alumnado de baile de Carina

    A las 17:00 horas, semifinales y final del II Torneo de Fut-boln del Pub la Lluna. Organizado por el Pub la Lluna.

    A las 18:00 horas, concentracin por el recorrido de lentr con diversidad de actuaciones i espectculos a cargo del grup de batucada Perkuteam, Escola de Circ dAlcal, Associaci Esportiva Mou-te, Colla de Xancuts els Babarots y Grupo Capoeira Oxes de Oure.

    A las 19:30 horas, Entr infantil de carretillas por el reco-rrido habitual, organizada por la Penya Els amics.

    A les 20:00 horas, tradicional Entr de bous a lestil cali-j a cargo de la ganadera de Armando Beltrn. A conti-nuacin, primera tarde de toros con ganado de la misma ganadera.

    NocheA las 21:30 horas, toro embolado de la ganadera de Ar-mando Beltrn. Organizado por el Ayuntamiento de Clig.

    Y a las 00:00 horas, verbena en la pista de verano con la orquesta PASARELA. A la media parte del baile, se en-tregarn los premios del campeonato de Tenis i Frontn.

    En finalizar la orquesta Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    24

    CLIGfestespatronals

  • Dimarts, 12 dagostMatA les 12:00 hores, solta des de la plaa de bous fins al torill del carrer Sant Roc dels bous i les vaques que amenitzaran el mat. A continuaci, exhibici del ramat bov de la ramaderia dArmando Beltran pels carrers de la vall.

    A les 14:00 hores, eixida fins a la plaa de bous.

    VespradaDes de les 18:00 hores fins a les 21:00 hores, vesprada de bous amb bestiar de la ramaderia de Hermanos Co-lomer. Amenitzar la vesprada lAgrupaci Musical Vila de Clig.

    En acabant, eixida pels carrers de costum.

    Nit de GalaA les 23:00 hores recepci a lAjuntament de les Rei- nes o Festeres dels pobles del voltant. A continuaci sortida cap a la pista destiu on sels obsequiar amb un detall.

    Aquesta nit revetlla a crrec de lorquestra SWING LATI-NO.

    A continuaci, Disco-mbil fins a les 6:00 hores.

    Martes, 12 de agostoMaanaA las 12:00 horas, solta des de la plaza de toros hasta el toril de la calle San Roque de los toros y las vacas que amenizarn la maana. A continuacin, exhibicin del ganado bovino de la ganadera de Armando Beltrn por las calles de la vall.

    A las 14:00 horas, eixida hasta la plaza de toros.

    TardeDesde las 18:00 horas hasta las 21:00 horas, tarde de toros con ganado de la ganadera de Hermanos Co-lomer. Amenizar la tarde, la Agrupaci Musical Vila de Clig.

    Al terminar, eixida por las calles de costumbre.

    Noche de GalaA las 23:00 horas recepcin en el Ayuntamiento de las Reinas o Festeras de los pueblos del alrededor. A con-tinuacin, salida hacia la pista de verano donde se les obsequiar con un detalle.

    Esta noche verbena a cargo de la orquesta SWING LATI-NO.

    A continuacin, Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    CLIGfestespatronals

    25

  • Dimecres, 13 dagostMatA les 12:00 hores, solta des de la Plaa Nova fins al torill del carrer Sant Roc dels bous i les vaques que amenitza-ran el mat de la ramaderia dArmando Beltran. A conti-nuaci, exhibici del bestiar de la ramaderia de Ramon Angel pels carrers de la vall.

    A les 14:00 horas, eixida fins a la plaa de bous.

    VespradaDes de les 18:00 hores fins a les 21:00 hores, vesprada de bous amb bestiar de la ramaderia La Paloma. Amenit-zar la vesprada lAgrupaci Musical de Clig.

    Al finalitzar, eixida pels carrers de costum.

    NitA les 00:00 hores, a la pista destiu, ball amb lorques- tra ATALAIA. A la mitja part, la Uni Jove de Clig far entrega dels premis als millors pintxos de la I Ruta del Pintxo calij i a la millor fotografia del concurs dInsta-gram.

    Tot seguit, Disco-mbil fins les 6:00 hores.

    Mircoles, 13 de agostoMaanaA las 12:00 horas, solta des de la Plaza Nueva hasta al toril de la calle San Roque de los toros y las vacas que amenizarn la maana de la ganadera de Armando Bel-tran. A continuacin, exhibicin del ganado bovino de la ganadera de Ramon Angel por las calles de la vall.

    A las 14:00 horas, eixida hasta la plaza de toros.

    TardeDesde las 18:00 horas hasta las 21:00 horas, tarde de toros con ganado de la ganadera La Paloma. Amenizar la tarde, la Agrupaci Musical Vila de Clig.

    Al terminar, eixida por las calles de costumbre.

    NocheA las 00:00 horas, en la pista de verano, baile con la or-questa ATALAIA. En la media parte, la Uni Jove de Clig har entrega de los premios a los mejores pintxos de la I Ruta del Pintxo calij y a la mejor fotografa del concurso de Instagram.

    A continuacin Disco-mvil hasta las 6:00 hores.

    26

    CLIGfestespatronals

  • Dijous, 14 dagostMatA les 12:00 hores, solta des de la Plaa Nova fins al torill del carrer Benicarl dels bous i les vaques que amenitzaran el mat. A continuaci, exhibici del bestiar de la ramaderia dArmando Beltran pels carrers de la puj.

    En acabant, eixida fins a la Plaa Nova.

    VespradaDes de les 18:00 hores fins les 20:00 hores, en el Cen- tre de Cultura, podrem gaudir de les segents exposi-cions:

    - Les Mestresses de casa exposen els treballs realit-zats al llarg de lany.

    - Exposici de pintura a crrec de Remedios Segar-ra.

    - Exposici Luichman el Inventor del Tragioptimis-mo de Llus lo Catal.

    Des de les 18:00 hores fins a les 21:00 hores, vesprada de bous de la ramaderia dArmando Beltran. Al finalitzar, eixida pels carrers de costum.

    A les 18:30 hores partit de futbol entre el Clig C.F. i el C.D. Benicarl.

    NitA les 00:00 hores, ball amb lorquestra PARADISE GRUP.

    En finalitzar el ball, Disco-mbil fins a les 6:00 hores.

    Jueves, 14 de agostoMaanaA las 12:00 horas, solta desde la Plaza Nueva hasta al toril de la calle Benicarl de los toros y las vacas que amenizarn la maana. A continuacin, exhibicin del ganado bovino de la ganadera de Armando Beltrn por las calles de la puj.

    Al terminar, eixida hasta la Plaza Nueva.

    TardeDesde las 18:00 horas hasta las 20:00 horas, en el Cen-tro de cultura, podremos disfrutar de las siguientes ex-posiciones:

    - Las Mestresses de casa exponen los trabajos reali-zados a lo largo del ao.

    - Exposicin de pintura a cargo de Remedios Sega-rra.

    - Exposicin Luichman el Inventor del Tragiopti-mismo de Llus lo Catal.

    Desde las 18:00 horas hasta las 21:00 horas, tarde de toros de la ganadera de Armando Beltrn. Al terminar, eixida por las calles de costumbre.

    A las 18:30 horas partido de ftbol entre el Clig C.F. i el C.D. Benicarl.

    NocheA las 00:00 horas, baile con la orquesta PARADISE GRUP.

    En finalizar el baile, Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    Quant et dediques al mn de lensenyana, una de les satis-faccions ms grans que es tenen es tindre alumnes amb ganes daprendre, dabsorbir tot el coneixement que els pots trans-metre, daprofitar tot el temps que poden amb els que a ms densenyar pots aprendre.

    He tingut la sort de compartir amb Remei Segarra aquest temps mgic que es lensenyana, ja que ella t totes les qualitats mencionades, a part duna senzilles que et captiva i de la que aprens tots els dies.

    Lexposici de pintura que presenta a Clig es una mostra de lesfor, la perseverana i del cam a seguir. Cam que procura-rem fer amb ella a mesura que vaja avanant i poder contemplar tot lart que porta dins.

    Cinta Barber [Professora de lEscola Municipal dArt de Vinars]

    CLIGfestespatronals

    27

  • Divendres, 15 dagostMatA les 10:30 hores, 4a Sortida de motos popular de Sant Lloren, organitzada per Caligfornia Bikers. La sortida ser per la comarca. En arribar al dest, sorganitzar un esmorzar per a tots els assistents. La concentraci ser a les 9:00 hores a lAvinguda Constituci. La ruta ser tranquilla per tal que puguen assistir aficionats de to-tes les edats i motos de tots els estils i cilindrades, des de 50 cc. Larribada ser cap a les 13:30 hores al carrer Alcalde Agust Merc, on soferir cervesa a tots els par-ticipants.

    A les 11:00 hores, inauguraci del Mercat Artesanal al Carrer La Raval. Organitza NEAVI Artesanos. Romandr oberta durant tot el dia.

    A les 11:00 hores, Concurs de dibuix infantil a lEscola Felicinda Collell. Podran participar-hi alumnes des dIn-fantil 3 anys fins a 6 de Primria. Soferir a tots els participants al concurs un esmorzar amb batuts de xoco-lata i ensamades. Tot seguit, al pati de lescola, Taller de farolets de mel de moro.

    VespradaA les 18:00 hores, al carrer La Raval, Trobada de manu-alitats organitzada per les Mestresses de casa de Clig.

    Des de les 18:00 hores fins les 20:00 hores, en el Cen- tre de Cultura, podrem gaudir de les segents exposi-cions:

    - Les Mestresses de casa exposen els treballs realit-zats al llarg de lany.

    - Exposici de pintura a crrec de Remedios Segar-ra.

    - Exposici Luichman el Inventor del Tragioptimis-mo de Llus lo Catal.

    De 18:00 hores a 20:00 hores, GRAND PRIX TAUR a la Plaa Nova. Consistir en la realitzaci de diferents jocs per a equips de sis persones. Noms podran accedir al recinte taur els membres dels equips i els organitza-dors. Esperem gaudir duna vesprada divertida.

    NitA les 21:00 hores, Cercavila i exhibici dels farolets con-feccionats al llarg del mat. Leixida ser des del Centre de Cultura.

    A les 00:00 hores, ball rememorant els anys 70 amb lor-questra ACUARIUM i els JAGUARS a la pista destiu. La Comissi de Festes invita als assistents a acudir amb la vestimenta corresponent a lpoca, als qui obsequiar amb una consumici.

    En acabar, Disco-mbil fins a les 6:00 hores.

    Viernes, 15 de agostoMaanaA las 10:30 horas, 4 Salida de motos popular de San Lorenzo, organizada por Caligfornia Bikers. La salida ser por la comarca. Una vez se llegue al destino, se or-ganizar un almuerzo para todos los asistentes. La con-centracin ser a las 9:00 en la Avenida Constitucin. La ruta ser tranquila para que puedan asistir aficionados de todas las edades y motos de todos los estilos y cilin-dradas, desde 50 cc. La llegada ser hacia las 13:30 ho-ras en la calle Alcalde Agust Merc, donde se ofrecer cerveza a todos los participantes.

    A las 11:00 horas, inauguracin del Mercado Artesanal en la Calle Arrabal. Organiza NEAVI Artesanos. Permane-cer abierta durante todo el da.

    A las 11:00 horas, Concurso de dibujo infantil en la Es-cuela Felicinda Collell. Podrn participar alumnos desde Infantil 3 aos hasta 6 de Primaria. Se les ofrecer a todos los participantes un almuerzo con batidos de cho-colate y ensaimadas. A continuacin, en el patio del co-legio, Taller de farolets de mel de moro.

    TardeA las 18:00 horas, en calle Arrabal, Exposicin de manua-lidades organizada por las Mestresses de casa de Clig.

    Desde las 18:00 horas hasta las 20:00 horas, en el Cen-tro de cultura, podremos disfrutar de las siguientes ex-posiciones:

    - Las Mestresses de casa exponen los trabajos reali-zados a lo largo del ao.

    - Exposicin de pintura a cargo de Remedios Sega-rra.

    - Exposicin Luichman el Inventor del Tragiopti-mismo de Llus lo Catal.

    De 18:00 horas a 20:00 horas, GRAND PRIX TAURINO en la Plaza Nueva. Consistir en la realizacin de diferentes jue-gos por equipos de seis personas. Slo podrn acceder al recinto taurino los miembros de los equipos y los organi-zadores. Esperamos que disfruten de una divertida tarde.

    NocheA las 21:00 horas, Pasacalle y exhibicin de los farolets confeccionados a lo largo de la maana. La salida ser des del Centro de Cultura.

    A las 00:00 horas, baile recordando los aos 70 con la orquesta ACUARIUM y los JAGUARS, en la pista de vera-no. La Comisin de Fiestas invita a los asistentes a que acudan con ropa acorde a la poca, a los que obsequia-r con una consumicin.

    En finalizar, Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    28

    CLIGfestespatronals

  • Dissabte, 16 dagostMatA les 11:00 hores, a la Plaa Nova, prova de dos bous cerrils de la Penya Taurina Calijona que seran embolats a la nit.

    Tot seguit, solta del bestiar des de la Plaa Nova fins al torill del carrer Benicarl. A continuaci, exhibici del mateix a crrec de la ramaderia de Armando Beltran pels carrers de la puj.

    A les 14:00 hores, eixida cap a la plaa Nova.

    VespradaDes de les 18:00 hores fins les 20:00 hores, en el Cen- tre de Cultura, podrem gaudir de les segents exposi-cions:

    - Les Mestresses de casa exposen els treballs realit-zats al llarg de lany.

    - Exposici de pintura a crrec de Remedios Segar-ra.

    - Exposici Luichman el Inventor del Tragioptimis-mo de Llus lo Catal.

    Des de les 18:00 hores fins a les 21:00 hores, vesprada de bous amb bestiar de la ramaderia de German Vidal. Amenitzar la vesprada lAgrupaci Musical Vila de Clig.

    Al finalitzar, ltima eixida de les festes del 2014 pels car-rers de costum.

    NitA les 21:30 hores, a la plaa de bous, embolada dels bous cerrils provats pel mat.

    A les 00:00 hores, ltima nit de Ball amb lorquestra JU-NIORS.

    Finalitzen les nits de ball amb Disco-mbil fins a les 6:00 hores.

    Sbado, 16 de agostoMaanaA las 11:00 horas, en la Plaza Nueva, prueba de dos to-ros cerriles de la Penya Taurina Calijona que sern em-bolados por la noche.

    A continuacin, solta del ganado desde la Plaza Nueva hasta el toril de la calle Benicarl. A continuacin, ex-hibicin del mismo a cargo de la ganadera de Ramn ngel por las calles de la puj.

    A las 14:00 horas, eixida hacia la plaza Nueva

    TardeDesde las 18:00 horas hasta las 20:00 horas, en el Cen-tro de cultura, podremos disfrutar de las siguientes ex-posiciones:

    - Las Mestresses de casa exponen los trabajos reali-zados a lo largo del ao.

    - Exposicin de pintura a cargo de Remedios Sega-rra.

    - Exposicin Luichman el Inventor del Tragiopti-mismo de Llus lo Catal.

    Desde las 18:00 horas hasta las 21:00 horas, tarde de toros con ganado de la ganadera de Germn Vidal. Amenizar la tarde la Agrupaci Musical Vila de Clig.

    Al terminar, ltima eixida de las fiestas del 2014 por las calles de costumbre.

    NocheA las 21:30 hores, en la plaza de toros, embolada de los toros cerriles probados por la maana.

    A las 00:00 horas, ltima noche de Baile con la orquesta JUNIORS.

    Finalizan las noches de baile con Disco-mvil hasta las 6:00 horas.

    CLIGfestespatronals

    29

  • Diumenge, 17 dagostMatA les 12:00 hores, visita amb una rondalla a lhome i dona dedat ms avanada del poble per a homenat-jar-los i oferir-los un obsequi. Aquells que vulguin acom-panyar la rondalla el lloc de concentraci ser davant de lAjuntament.

    VespradaDes de les 16:00 hores fins a les 20:00 hores, IV Gran festa danimaci infantil i juvenil: VESPRADA MULTIA-VENTURA a lAvinguda Constituci. Tots els xiquets i les xiquetes podran gaudir amb inflables, jocs daventura, tallers,

    A les 17:00 hores, a lauditori del Centre de Cultura, Ho-menatge a la Vellesa.

    Des de les 18:00 hores fins les 20:00 hores, en el Cen- tre de Cultura, podrem gaudir de les segents exposi-cions:

    - Les Mestresses de casa exposen els treballs realit-zats al llarg de lany.

    - Exposici de pintura a crrec de Remedios Segar-ra.

    - Exposici Luichman el Inventor del Tragioptimis-mo de Llus lo Catal.

    A les 20:00 hores, a la Plaa Ramon i Cajal, III DANSA-DA POPULAR organitzada per la Colla de Dansaires de Clig, amb la collaboraci de lAgrupaci Musical Vila de Clig.

    NitA les 22:00 hores, SOPAR FI DE FESTES a la pista des-tiu. La Comissi de Festes convidem a tota la poblaci a acomiadar-nos amb harmonia de les Festes Patronals del 2014. El men daquesta nit consistir en un plat de fideu. Tamb soferir als assistents aigua, vi i gasosa (tamb els plats i coberts).

    RECORDEM QUE S IMPORTANT PASSAR A RECOLLIR ELS TIQUETS AMB ANTELLACI PERQU, EN CAS DE NO TIN-DREN, CALDR ESPERAR-SE A QUE SELS HAJA REPARTIT EL SOPAR ALS QUE S QUE EL PORTEN.

    Durant la nit es far entrega dels premis del concurs de dibuix.

    A les 00:00 hores, espectacle pirotcnic a crrec de la Pirotcnia Toms de Benicarl per tal dacomiadar-nos de les Festes Patronals de lany 2014.

    Domingo, 17 de agostoMaanaA las 12:00 horas, visita con una rondalla al hombre y a la mujer de edad ms avanzada del pueblo para home-najearlos y ofrecerles un detalle. Aquellos que quieran acompaar a la rondalla el lugar de concentracin ser delante del Ayuntamiento.

    TardeDes de las 16:00 horas hasta las 20:00 horas, IV Gran fiesta de animacin infantil y juvenil: TARDE MULTIAVEN-TURA en la Avenida Constitucin. Todos los nios y las nias podrn disfrutar con hinchables, juegos de aven-tura, talleres,...

    A las 17:00 horas, en el auditorio del Centro de Cultura, Homenaje a la Vejez.

    Desde las 18:00 horas hasta las 20:00 horas, en el Cen-tro de cultura, podremos disfrutar de las siguientes ex-posiciones:

    - Las Mestresses de casa exponen los trabajos reali-zados a lo largo del ao.

    - Exposicin de pintura a cargo de Remedios Sega-rra.

    - Exposicin Luichman el Inventor del Tragiopti-mismo de Llus lo Catal.

    A las 20:00 horas, en la Plaza Ramn y Cajal, III DANZA-DA POPULAR organizada por la Colla de Dansaires de Clig, con la colaboracin de la Agrupaci Musical Vila de Clig.

    NocheA las 22:00 horas, CENA FINAL DE FIESTAS en la pista de verano. La Comisin de Fiestas invita a toda la pobla-cin a despedirnos en armona de las Fiestas Patronales 2014. El men de esta noche consistir en un plato de fideu. Tambin se ofrecer a los asistentes agua, vino y gaseosa (tambin los platos y cubiertos).

    RECORDAMOS QUE ES IMPORTANTE PASAR A RECOGER LOS TIQUETS CON ANTELACIN, PORQUE, EN CASO DE TENERLOS, DEBERN ESPERARSE A QUE SE HAYA REPAR-TIDO LA CENA A LOS QUE S QUE LO LLEVAN.

    Durante la noche se har entrega de los premios del con-curso de dibujo.

    A las 00:00 horas, espectculo pirotcnico a cargo de la Pirotecnia Toms de Benicarl para despedirnos de las fiestas patronales del ao 2014.

    30

    CLIGfestespatronals

  • Emblema de Clig i de tot el poble. s una torre bonica, esvelta i enlaraida, que esta en el nucli vell del poble i mostra daquest la seua histria passada.

    Va ser construda al segle XIV feta de pedra treta de la terra, tres grans finestres lembelleixen i un rellotge que dna lhora.

    Com a torre de guaita om ha suposat que ha sigut utilitzada per la proximitat al mar. Aix ha defensat el Baix Maestrat del perill de berberescos i del seu atac.

    Encara que al mn nhi ha de millors, s la torre ms antiga, robusta i alta de tot Clig i per les calijones i calijons ha sigut, s i ser sempre molt estimada.

    I els qui viuen fora del poble, la porten sempre al fons del cor, de lescut forma part daquest poble, on les calijones i els calijons, hem nascut.

    Aquesta torre encara conserva les sales on serveis del poble es van installar. Prop hi havia el jutjat, on els problemes del calij, en ocasions van solucionar.

    Despus, aquest jutjat el van traslladar a laltre edifici nou que est al costat. Per, anys ms tard Rdio Jove va estar, on feien entrevistes i msica han dedicat.

    A la torre tamb lAjuntament estava i per un pont exterior, que hi havia abans, a la sala de la vila es comunicava amb la secretaria, que estava al davant.

    Per ltim, all va estar el Teleclub que desprs va ser Centre de Cultura: La Torre,on la calijona joventut s reuna per parlar de temes de cultura.

    Ledifici t una baixa planta, on encara hi ha la pres, amb una vella porta de fusta i amb una reixa al finestr.

    Per, el pas del temps i dels segles com a altres edificis antics, lha perjudicada per aix, ha patit les conseqncies i avui en dia, esta bastant deteriorada.

    La gent daquesta vila ha ents per fi, que sempre haur de perdurar i a poc a poc lestant reconstruint all i molt bonica la tomaran a deixar.

    Encara que molts i molts diners costar i molta gent per restaurar-la treballar a Clig, durant molts segles continuar i molt millor que abans per fi quedar.

    I tomar a ser lorgull del poble tant del foraster com del calij, que tothom sempre la puga veure un cop acabada, tota la restauraci.

    I unes altres generacions calijones vindran que a la torre seguiran admirant, al capdamunt la senyera posant us seguiran la qual estar al vent onejant.

    Aquests versets a la torre he dedicat amb molta illusi, perque es calijona com cal, que des de sempre el poble he estimat i escriure del poble s el seu hobby principal.

    M ngeles de la Figuera i Bengochea

    LA TORRE DE CLIG

    CLIGfestespatronals

    31

  • El dijous 7, a les 22 hores, a la pista destiu, Concert de Festes de lAgrupaci Musical Vila de Clig amb la collaboraci de la Societat Musical La Alianza de Vinars.

    Sinforma que per cortesia i respecte a les Rei-nes i Dames del 2013 i del 2014 sagrairia que sans a lacte de la Presentaci vestits de ma-nera adequada.

    La Regidoria de festes informa que aquest any shomenatjar als vells de la nostra poblaci a partir dels 75 anys inclosos.

    La Regidoria de festes informa que per motius dorganitzaci dins al recinte de la pista destiu no es podr entrar begudes i menjar.

    Est totalment prohibit aparcar en el carrer Doc-tors Marz durant la setmana de bous.

    Quedar totalment prohibit aparcar en el carrer Agust Merc durant la setmana de festes.

    Si degut a les inclemncies del temps alguna nit plou, lorquestra actuar dins el Centre de Cul-tura.

    La Comissi de Festes es reserva el dret a modi-ficar o suprimir qualsevol acte si ho creu conve-nient.

    BOUS

    Es recorda que es dispararan TRES COETS davs per a comenar els bous i UN quan els bous en-tren al torill. El mateix es far en els bous embo-lats.

    Els dies de bous queda prohibit estacionar des del Pou de la Vila fins a la Plaa de bous. Aquest tram deu quedar lliure de cotxes per a facilitar el treball dels serveis de protecci i seguretat: am-bulncies, Gurdia Civil...

    Tamb queda prohibida lentrada al recinte tau-r a tots els menors de 16 anys, aix com tamb

    als que presenten signes dembriaguesa. Cada vesprada hi haur uns encarregats de vigilar el recinte i trauran fora a tots aquells que no poden estar-hi.

    Es repartiran BOSSES PER A LES DEIXALLES abans dels bous per a que les colles les utilitzen.

    CARROSSES

    Per a optar als premis les colles hauran dinscriu-re la carrossa els dies 4, 5 i 6 dagost, de 19:30 a 21:30 hores, al Centre de Cultura.

    La mesura de les carrosses per a que puguen passar pels carrers engalanats sense problemes ser de 280 metres dalt i 280 metres dampla-da. LES CARROSSES QUE SUPEREN AQUESTES MESURES SERAN DESQUALIFICADES.

    IMPORTANT: Les carrosses formades per menors de 16 anys hauran danar acompanyades durant el recorregut per 4 adults. En cas contrari, no sor-tiran a la desfilada.

    Aquelles carrosses que dificulten la marxa cor-recta de la desfilada (mal comportament dels participants, retards en la marxa,...) seran expul-sades del recorregut i no optaran als premis.

    Els premis seran els segents:

    - 1r premi: 200 euros

    - 2n premi: 150 euros

    - 3r premi: 100 euros

    - Millor disfressa: 100 euros

    CONCURS DE DIBUIX INFANTIL

    Els interessats hauran dapuntar-se durant els dies 4, 5 i 6 dagost de 19:30 a 21:30 hores al Centre de Cultura, fent saber nom, cognoms i curs.

    NOTES INFORMATIVES

    32

    CLIGfestespatronals

  • GRAND PRIX TAUR

    Les persones interessades en participar hauran dapuntar-se els dies 4, 5 i 6 dagost, de 19:30 a 21:30 hores al Centre de Cultura. Deuran de for-mar grups de sis persones amb un dels membres com a capit dequip. Cada equip haur de dis-pondre de camisetes dun mateix color, aquest sels dir quan sapunten.

    GUARNIMENT DELS CARRERS

    Els interessats a ornamentar els carrers hauran de collocar les banderetes a partir dels 4 metres.

    Els carrers engalanats que vulguen optar als pre-mis hauran dapuntar-se els dies 4, 5 i 6 al Centre de Cultura.

    Noms sobsequiar als carrers que shajen apuntat.

    SOPAR FI DE FESTES

    Totes les persones interessades en sopar a la pista aquesta nit, hauran de passar anteriorment (des del dia 4 fins al 7 dagost) per lAjuntament a recollir els tiquets.

    Shaur dabonar 1 euro per tiquet, per a evitar malgastar els diners en menjar que es desapro-fita.

    Aquelles persones que no presenten els tiquets en el moment del sopar, deuran desperar-se a que sels haja servit el menjar a les persones que si el porten.

    Demanem a les colles que assistiran al sopar que, una vegada acabat lacte, repleguen la tau-la i dipositen les deixalles als contenidors. GR-CIES!

    PREU ABONAMENTS

    Casats ..................................................90 euros

    Casats jubilats ......................................80 euros

    Jubilats/jubilades .................................45 euros

    Fadrins/fadrines ...................................50 euros

    *Xiquets/xiquetes.................................30 euros

    *Nascuts entre els anys 2000 y 2005, ambds inclosos.

    AVS: Si alguna persona es trau labonament desprs del dia 9, no se li descomptar el preu.

    PREUS PER NIT

    Adults/adultes......................................10 euros

    Xiquets/xiquetes ....................................5 euros

    - Es podran comprar entrades anticipa-des al preu de 8 euros els dies de ven-da dabonaments i durant les festes al pub La Lluna.

    - Com lany passat, el ball comenar PUNTUALMENT a lhora establerta per a cada dia, en acabar haur disco-mbil fins les 6:00 hores del mat.

    - La taquilla romandr oberta fins les 6:00 hores i sense haver cap tipus de descompte.

    PREUS TAULETES

    Taula menuda, totes les nits .................30 euros

    Taula gran, totes les nits .......................60 euros

    Taula menuda, una sola nit .....................6 euros

    Taula gran, una sola nit .........................12 euros

    Les tauletes es sortejaran el dimecres 6 dagost a les 21:30 hores al Centre de Cultura.

    VENDA DABONAMENTS I INSCRIPCI DE TAULETES

    Dilluns, 4 dagost, de 19:30 a 21:30 hores al Centre de Cultura.

    Dimarts, 5 dagost, de 19:30 a 21:30 hores al Centre de Cultura.

    Dimecres, 6 dagost, de 19:30 a 21:00 hores al Centre de Cultura.

    CLIGfestespatronals

    33

  • LLISTAT DE MATRIMONIS

    Data Matrimonis

    13/07/13 Cristian Llorach Sans i Priscila Leonard Redondo

    14/09/13 David Robles Gmez i Lidia Parra Moreno

    05/10/13 Luis Escorihuela Monferrer i Lidia Angls Castillo

    12/10/13 Alberto Riera Corma i Mara Montserrat Alonso Frutos

    23/03/24 Alejandro Kundig Pons i Ana Escotell Gil

    03/05/14 Abel Fernndez Esteller i Carolina Marz Snchez

    24/05/14 scar Grau Giner i Elena Rodrguez Snchez

    20/06/14 Daniel Roberto Sanchs Heyman i Mara Trinidad Maza Olifson

    21/06/14 Fredyy Armand Jose Ghislain Vanhoren i Mara del Mar Puig Samaniego

    LLISTAT DE NAIXEMENTSData Nom Pares

    08/08/13 Mara del Valle Gmez Hugo i Mireya

    23/08/13 Marc Royo Meseguer David i Beatriz

    17/09/13 Natalia Sorl Vives Miguel i Rosana

    03/10/13 Yulen Julin Soriano Ivan i Elena

    07/11/13 Alexander Gonzlez Ciobotea Fernando i Oana Simona

    11/11/13 Agus Bayarri Azahares Agustn i Arisleydis

    30/11/13 Ariadna Cuartero Miravet Joaqun i Ana Isabel

    17/12/13 Luca Allen Ballesteros Ral i Estefana

    03/01/14 Martina Bofarull Martnez Jacinto Manuel i Raquel

    28/02/14 Javier Mateu Casanova Moiss i Marta

    10/03/14 Adam Zarhouni Zarhouni Abdeljalil i Naiova

    20/03/14 Anna Montas Angls Albert i Wilmar

    25/03/14 Izan Santana Cuartero Juan Carlos i Esther

    07/04/14 Oriol Ferreres Pons Miquel ngel i Blanca Rosa

    10/06/14 Josep Bengochea Querol Vctor i Patricia

    34

    CLIGfestespatronals

  • Promoci 2011-2014Comissi de Festes de Clig

    Festes Patronals 2014

    Vernica Corts Recatal M Jos Batiste Borrs Luca Calduch Jimnez

    Ximo Vizcarro Borrs Vicente Serret Borrs

    Mara Gafton Adrin Vidal Batiste M Teresa Esteve Segarra

  • @ajcaligajuntamentcalig

    4CO

    LOR

    S

    VIN

    AR

    S