Programa jornada talent rd c 28 10-2015

1
Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu. Jornada El talent a la RdC, factor clau de la competitivitatData: Dimecres 28 d’octubre de 2015, de 9:30h a les 11.30h. Lloc: Espai Can Rius, Carrer del Pont, 3 - 08140 Caldes de Montbui. (Veure Mapa) Programa 09:20 Recepció i acreditació dels assistents 09.30 Benvinguda i presentació de la jornada 09.40 La gestió del talent com a factor de competitivitat Ponència a càrrec del Sr. Jose p Miquel Piqué. President Executiu de La Salle Technova Barcelona, Parc d'innovació, vicepresident de les xarxes de parcs científics (IASP i APTE) , president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya i Patró del Cercle Tecnològic de Catalunya. En el marc de la ponència s’exposaran algunes iniciatives impulsades tant per empreses, com per administracions i agents de la innovació (universitats, centres tecnològics i de recerca, etc.) per tal de reforçar la gestió del talent. 10:25 Presentació de la diagnosi i la proposta per el desenvolupament del talent a la Riera de Caldes A càrrec d’Actíva Prospect. És una empresa que ofereix serveis de recerca aplicada, consultoria estratègica i assistència tècnica per la implementació de polítiques i projectes en l'àmbit econòmic i social per a organitzacions dels sectors públic i privat. En una primera part es presentaran les principals conclusions de la diagnosi realitzada sobre la situació actual per, en una segona part, presentar els objectius estratègics, les línies de treball i les actuacions que es proposen de cara a incidir en una millor gestió del talent a la Riera de Caldes. Aquests elements, juntament amb la ponència han de centrar el contingut del debat posterior. 10.45 Debat 11.30 Cloenda

Transcript of Programa jornada talent rd c 28 10-2015

Page 1: Programa jornada talent rd c 28 10-2015

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i està finançada amb càrrec als fons provinents del Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.

Jornada “El talent a la RdC, factor clau de la competitivitat”

Data: Dimecres 28 d’octubre de 2015, de 9:30h a les 11.30h.

Lloc: Espai Can Rius, Carrer del Pont, 3 - 08140 Caldes de Montbui. (Veure Mapa)

Programa

09:20 Recepció i acreditació dels assistents

09.30 Benvinguda i presentació de la jornada

09.40 La gestió del talent com a factor de competitivitat

Ponència a càrrec del Sr. Jose p Miquel Piqué.

President Executiu de La Salle Technova Barcelona, Parc d'innovació, vicepresident de les xarxes de parcs científics (IASP i APTE) , president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya i Patró del Cercle Tecnològic de Catalunya.

En el marc de la ponència s’exposaran algunes iniciatives impulsades tant per empreses, com per administracions i agents de la innovació (universitats, centres tecnològics i de recerca, etc.) per tal de reforçar la gestió del talent.

10:25 Presentació de la diagnosi i la proposta per el desenvolupament del talent a la Riera de Caldes

A càrrec d’Actíva Prospect.

És una empresa que ofereix serveis de recerca aplicada, consultoria estratègica i assistència tècnica per la implementació de polítiques i projectes en l'àmbit econòmic i social per a organitzacions dels sectors públic i privat.

En una primera part es presentaran les principals conclusions de la diagnosi realitzada sobre la situació actual per, en una segona part, presentar els objectius estratègics, les línies de treball i les actuacions que es proposen de cara a incidir en una millor gestió del talent a la Riera de Caldes. Aquests elements, juntament amb la ponència han de centrar el contingut del debat posterior.

10.45 Debat

11.30 Cloenda