Romeo i julieta 2015

12
Romeo i Julieta 2015 Viquilletra / Grup Els Blaugrana Institut Príncep de Girona Curs 2014 2015

Transcript of Romeo i julieta 2015

Romeo i Julieta 2015Viquilletra / Grup Els Blaugrana Institut Príncep de GironaCurs 2014 2015

En Romeo tenia 15 anys i vivia a Madrid amb la seva família .

El seu pare es dedicava a negocis molts clars .

Deien que era un “mafiós” important . Vivien a Madrid .

1. Us presentem a Romeo Montagú

2. Us presentem a Julieta Capulet

La Julieta era una noia que vivia a Barcelona.També tenia quinze anys i anava a l’INS Joan Brossa.La seva família era bastant rica.Les males llengües deien que era una poderosa família mafiosa

3. El trasllat Per motius de treball, la família de’n Romeo es va traslladar a Barcelona . Allí els esperava una nova vida, un nou idioma, unes noves amistats, nous negocis i noves aventures

4. Julieta i Rumeo es coneixen En Romeo va ser destinat pel Consorci d’Educació de la ciutat de Barcelona, al mateix institut que la Julieta.Es van conèixer i es van enamorar de seguida. Va ser un amor a primera vista.

5. La vida té sorpreses La Julieta i en Romeo sortien amb els amics i les seves amigues, sense saber que les seves famílies es dedicaven als mateixos afers i eren rivals.

6. La festa

Un dia la Julieta va preparar una festa a casa seva.El mateix dia van publicar a les revistes del cor una foto de la mare de’n Romeo amb la seva família.La mare de la Julieta va llegir amb deteniment la notícia. Es va fixar molt bé en tots els Montagú.

Van anar arribant a casa de la Julieta tots els seus amics i totes les seves amigues.La mare de la nostra protagonista, que vigilava des de dalt de l‘escala l’entrada de les amistats de la seva filla, quasi va caure quan va reconèixer a enRomeo. A més a més, va donar un crit esfereïdor en veure que s’agafaven de la mà.

7. La festa s’acabaLa mare de la Julieta suspèn la festa. Tots i totes marxen de casa de la Julieta. La mare de la Julieta li explica que no poden sortir junts: ella i en Romeo són famílies enemigues per negocis!!

8. Baralla i marxa

Desprès d’anar-se’n en Romeo cap a casa i explicar què ha passat, les famílies dels dos enamorats es barallen.La família de’n Romeo ha de sortir de Barcelona i tornar a viure a Madrid.

9. L’amor continua

En Romeo i la Julieta continuen comunicant-se per WhatsApp.Concerten una cita per l’endemà a Barcelona.En Romeo li diu:- Demà, a la una, ens veurem

a casa teva. Saltaré la tanca. Si no em veus, voldrà dir que el teu pare i la seva banda, m’han assassinat.

10. El finalEl pare de’n Romeo veu que s’envien missatges i li agafa el mòbil. Romeo puja a l’AVE cap a Barcelona, però arriba amb retard i no li pot enviar un WhatsApp a la Julieta.La Julieta, en veure que no arriba en Romeo, es llença pel balcó de la seva habitació.En Romeo, en arribar, veu a la Julieta morta i, desesperat, intenta suïcidar-se: no vol viure.Però el seu pare, que el segueix, impedeix la seva mort.