Programa d’activitats tadel formacio 2016

14
PROGRAMA D’ACTIVITATS DE TADEL FORMACIÓ - 2016 Cursos totalment subvencionats per a treballadors/es en actiu o desocupats/des

description

Programa d’activitats tadel formacio 2016 Tadel Formació t’acompanya en el teu desenvolupament professional a través d’un programa formatiu de més de 50 cursos amb els continguts més innovadors en metodologia presencial i on-line. Tota aquesta formació ha estat dissenyada per donar resposta a les demandes actuals de les empreses i del mercat de treball i contribuir en la capacitació de les persones al llarg de la seva vida professional.

Transcript of Programa d’activitats tadel formacio 2016

Page 1: Programa d’activitats tadel formacio 2016

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE

TADEL FORMACIÓ - 2016

Cursos totalment subvencionatsper a treballadors/es

en actiu o desocupats/des

Page 2: Programa d’activitats tadel formacio 2016

Tadel Formació t’acompanya en el teu desenvolupament pro-fessional a través d’un programa formatiu de més de 50 cursos amb els continguts més inno-vadors en metodologia presencial i on-line.

Consulta la nostra formació i apunta’t!

Per a més informació i inscripcions:

www.tadelformacio.com

Tota aquesta formació ha estat dissenyada per donar resposta a les de-mandes actuals de les empreses i del mercat de treball i contribuir en la capacitació de les persones al llarg de la seva vida professional.

Page 3: Programa d’activitats tadel formacio 2016

Idiomes [ 3 ]

Turisme [ 4 ]

Gestió empresarial [ 4 ]

Habilitats interpersonals i directives [ 5 ]

Seguretat i salut laboral [ 5 ]

Tecnologies de la informacio i la comunicació [ 6 ]

Disseny web [ 7 ]

Disseny gràfic [ 9 ]

Educació i formació [ 10 ]

Màrqueting i vendes [ 11 ]

Per a més informació i inscripcions:

Index

Page 4: Programa d’activitats tadel formacio 2016

www.tadelformacio.com 3

Idiomes

ALEMANY A1Amb aquesta formació acon-seguirem un nivell elemen-tal de comprensió, expressió i interacció oral i escrita que ens permeti intercanvis co-municatius molt simples i controlats sobre temes fami-liars i habituals destinats a satisfer necessitats de tipus immediat, amb parlants que s’esforcen a fer-se entendre.

PRESENCIAL [ 150 HORES ]

ANGLÈS B1Amb aquesta formació acon-seguirem utilitzar el idioma amb certa seguretat i flexibi-litat, receptiva i productiva-ment, tant en forma parlada com a escrita, així com per intervenir entre parlants de diferents llengües, en situa-cions quotidianes i menys corrents que requereixin comprendre i produir textos en una varietat de llengua estàndard, amb estructures habituals i un repertori lèxic comú, i que versin sobre te-mes generals, quotidians o d’interès personal.

PRESENCIAL [ 240 HORES ]

ANGLÈS: ATENCIÓ AL PÚBLICAquesta formació està destinada a per-sones que tenen uns coneixements ini-cials d’anglès i que vulguin aprofundir en llengua anglesa dotant-los de les ex-pressions i vocabulari suficients per po-der gestionar amb èxit les interaccions, pròpies del lloc de treball d’atenció al públic. Aquest curs donarà la possibilitat als alumnes de presentar-se a les pro-ves d’acreditació oficial del nivell B1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

PRESENCIAL [ 220 HORES ]

ANGLÈS: ATENCIÓ COMERCIALAquesta formació està destinada a persones que tenen uns coneixements pre-intermig d’anglès i que vulguin aprofundir en llengua anglesa dotant-los de les expressions i vocabulari sufi-cients per poder gestionar amb èxit les interaccions pròpies del lloc de treball de comerç, administració i secretariat. Aquest curs donarà la possibilitat als alumnes de presentar-se a les proves d’acreditació oficial del nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

PRESENCIAL [ 220 HORES ]

FRANCÈS: GESTIÓ COMERCIALAquesta formació està destinada a persones que tenen uns coneixements pre-intermig de francès i que vulguin aprofundir en llengua francesa dotant-los de les expressions i vocabulari sufi-cients per poder gestionar amb èxit les interaccions pròpies del lloc de treball de comerç, administració i secretariat. Aquest curs donarà la possibilitat als alumnes de presentar-se a les proves d’acreditació oficial del nivell B2 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües (MCERL).

PRESENCIAL [ 220 HORES ]

Page 5: Programa d’activitats tadel formacio 2016

4 www.tadelformacio.com

Turisme

Gestió empresarial

DESENVOLUPAMENT PRODUCTES TURÍSTICSTreballarem com es configuren els productes turístics i les seves possibilitats en el si d’una empre-sa des d’una vessant pràctica per aplicar-ho en qualsevol entorn professional (empresa, consulto-ria, administració). Coneixerem les darreres novetats pel que fa a la innovació en producte al sector turístic, alhora que no es descui-den les innovacions en procés i menys encara les organitzatives.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

GESTIÓ DE RRHHAdquirirem i desenvoluparem els coneixements, habilitats i aptituds necessaris per satisfer les exigèn-cies de gestió i direcció de RRHH en qualsevol tipus d’organització. Aplicarem les fonts bàsiques d’informació del dret laboral (Constitució, Estatut dels Treba-lladors, Reglaments, Convenis Col•lectius, LPRL,...) així com la le-gislació de les diferents modalitats de contractació laboral existents.

ON LINE [ 60 HORES ]

INFORMACIÓ I ATENCIÓ TURISTICA EN LLENGUA ESTRANGERAAquest programa formatiu està destinat a persones que tenen uns coneixements inicials d’anglès i que vulguin aprofundir en llengua anglesa dotant-los de les expres-sions i vocabulari suficients per poder gestionar amb èxit les inte-raccions, pròpies del lloc de treball de informació i atenció turística, amb visitants que parlen llengües estrangeres.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

GESTIÓ EMPRESARIAL PER TREBALLADORS AUTÒNOMSProporcionarem al treballador/a que ha decidit emprendre la seva activitat per compte propi una vi-sió global del que l’activitat suposa, entrenant-lo en les eines neces-sàries per a la gestió del seu propi treball i dotant-lo en el coneixe-ment dels tràmits legals i tributa-ris a seguir, a més de les possibles ajudes i subvencions de les quals poden gaudir.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

Page 6: Programa d’activitats tadel formacio 2016

www.tadelformacio.com 5

Seguretat i salut laboral

Habilitats interpersonals i directives

SEGURETAT ALIMENTÀRIA: MANIPULACIÓ I CONTROL D’ALIMENTSEn aquest curs aprendràs els as-pectes bàsics de la manipulació d’aliments així com els requisits essencials pel desenvolupament de Sistemes d’Autocontrol sota les especificacions del APPCC.

PRESENCIAL [ 10 HORES ]

TÈCNIQUES DE COACHINGAugmentarem el lideratge perso-nal i d’equips a través de la me-todologia del coaching, treballant tant el selfcoaching (autolideratge) com de coaching per al lideratge d’equips.

ON LINE/PRESENCIAL [ 30 HORES ]

TÈCNIQUES DE NEGOCIACIÓConeixerem com aplicar les prin-cipals tècniques de negociació per a obtenir els resultats esperats en la gestió de conflictes en situa-cions personals i professionals.

ON LINE [ 30 HORES ]

PREVENCIÓ RISCOS LABORALSAmb aquest curs s’estudien les claus i conceptes generals esta-blerts en la legislació relatius a la prevenció de riscos laborals. La prevenció de riscos laborals en el lloc de feina no només és un ele-ment necessari per a la seguretat del treballador, sinó que a més és obligatori per llei.

ON LINE [ 30 HORES ]

LIDERATGE D’EQUIPSProporcionarem les estratègies bà-siques per actuar com a líder dins del grup de treball, aconseguint el màxim rendiment professional de l’equip dirigint i gestionant equips amb l’ajut de la intel•ligència emo-cional.

ON LINE [ 30 HORES ]

Page 7: Programa d’activitats tadel formacio 2016

6 www.tadelformacio.com

PRIMERS AUXILISAprendrem a aplicar els proce-diments i les tècniques més ade-quades en autoprotecció i suport a la assistència sanitària per a identificar i resoldre situacions d’urgència vital.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

GESTIÓ DE L’ESTRÉSMolts professionals, executius, co-mandaments intermitjos, profes-sors, etc., reconeixen que l’estrès afecta sèriament a la seva salut i rendiment en el treball. Conèixer les variables que influeixen en la seva aparició i aprendre tècniques per a controlar-les serà l’objectiu principal d’aquest curs.

ON LINE [ 20 HORES ]

MF1019_2: RECOLÇAMENT PSICOSOCIAL, ATENCIÓ RELACIONAL I COMUNICATIVA EN INSTITUCIONS.Aquesta formació dona opció a l’acreditació oficial correspon al quart mòdul del certificat de pro-fessionalitat de ‘Atenció socio sa-nitària a persones dependents en institucions socials’. Amb aquest curs podràs adquirir els conei-xements necessaris per a desen-volupar intervencions d’atenció psicosocial dirigides a persones de-pendents en l’àmbit institucional.

ON LINE [ 130 HORES ]

Tecnologies de la informació i la comunicació

COMERÇ A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALSA mida que la gent ha incorporat noves formes de comunicació, ha construït el seu propi sistema de comunicacions de masses a través de les xarxes socials. Els paràme-tres del nou comerç ha de recon-figurar-se cap a aquests mitjans socials per a poder arribar a tots els públics i difondre millor el seu missatge.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS ANDROIDAprèn a dissenyar aplicacions mòbils avançades Java a través de l’Android Studio.

PRESENCIAL [ 70 HORES ]

Page 8: Programa d’activitats tadel formacio 2016

www.tadelformacio.com 7

COMMUNITY MANAGERLa professió de Community Ma-nager s’ha convertit no només en una de la més demandada, sinó també una de les més necessàries i imprescindibles per a qualsevol empresa que vulgui establir canals de comunicació entre l’empresa i els seus usuaris i consumidors en les xarxes socials. Aquest curs t’ofereix una visió global per a conèixer les claus i conceptes es-sencials d’aquesta professió.

ON LINE/PRESENCIAL [ 50 HORES ]

MF0935_3: PROJECTES DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIAAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al primer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Desenvolupa-ment de productes editorials Mul-timèdia’. Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements neces-saris per a determinar les espe-cificacions de projectes editorials multimèdia.

PRESENCIAL [ 90 HORES ]

MF0936_3: DISSENY DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIAAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al segon mòdul del certificat de professionalitat de ‘Desenvolu-pament de productes editorials Multimèdia’. Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements necessaris per a dissenyar produc-te editorial multimèdia a través de les eines i programes informàtics més destacats.

PRESENCIAL [ 110 HORES ]

Disseny web

POSICIONAMENT WEB SEO/SEMLa presencia de les organitza-cions en la Web és indispensable. Fundamentalment per qué s’ha creat al voltant de Internet un nou model publicitari que per-met eliminar les fronteres espai-temps que afecten negativament als consumidors. En aquets curs s’analitzaran les claus i eines per a promocionar les website.

ON LINE/PRESENCIAL [ 60 HORES ]

Page 9: Programa d’activitats tadel formacio 2016

8 www.tadelformacio.com

MF0937_3: IMPLEMENTACIÓ I PUBLICACIÓ DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIAAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al tercer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Desenvolu-pament de productes editorials Multimèdia’. Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements necessaris per a generar i publicar productes editorials multimèdia.

PRESENCIAL [ 210 HORES ]

MF0950_2: CONSTRUCCIÓ DE PÀGINES WEBAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al primer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Confecció i Publicació de pàgines web’. Amb aquest curs podràs adquirir les ha-bilitats, destreses i coneixements necessaris per a construir pàgines web.

PRESENCIAL [ 210 HORES ]

MF0952_2: PUBLICACIÓ DE PÀGINAS WEBAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al ter-cer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Confecció i Publicació de pàgines web’. Amb aquest curs podràs adquirir les habilitats, destreses i coneixements necessaris per a publicar projectes a l’àmbit web i poder donar una bona aplicació professional al àmbit multimèdia.

PRESENCIAL [ 90 HORES ]

MF0938_3: GESTIO DE LA QUALITAT DE PRODUCTES EDITORIALS MULTIMÈDIAAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al quart mòdul del certificat de professionalitat de ‘Desenvolupa-ment de productes editorials Mul-timèdia’. Amb aquest curs podràs adquirir els coneixements neces-saris per a gestionar i controlar la qualitat del producte editorial multimèdia.

PRESENCIAL [ 80 HORES ]

MF0951_2: INTEGRACIÓ DE COMPONENTS SOFTWARE EN PÀGINES WEB.Aquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al segon mòdul del certificat de professionalitat de ‘Confecció i Publicació de pàgines web’. Amb aquest curs podràs adquirir les ha-bilitats, destreses i coneixements necessaris per a integrar compo-nents software en pàgines web.

PRESENCIAL [ 180 HORES ]

Page 10: Programa d’activitats tadel formacio 2016

www.tadelformacio.com 9

MF0696_3: PROJECTES DE PRODUCTES GRÀFICSAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al primer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Disseny de productes gràfics’. Amb aquest curs podràs adquirir les habilitats, destreses i coneixements necessa-ris per a desenvolupar projectes de productes gràfics.

PRESENCIAL [ 140 HORES ]

MF0698_3: ARQUITECTURA TIPOGRÀFICA I MAQUETACIÓAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al tercer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Disseny de productes gràfics’. Amb aquest curs podràs adquirir les habilitats, destreses i coneixements necessa-ris per a composar elements grà-fics, imatges i text segons la teoria de l’arquitectura tipogràfica i la maquetació.

PRESENCIAL [ 140 HORES ]

MF0697_3: EDICIÓ CREATIVA DE IMATGES I ELEMENTS GRÀFICSAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al segon mòdul del certificat de professionalitat de ‘Disseny de productes gràfics’. Amb aquest curs podràs adquirir les habilitats, destreses i coneixements necessa-ris per a tractar imatges i crear ele-ments gràfics amb els paràmetres de gestió del color adequats.

PRESENCIAL [ 160 HORES ]

MF0699: PREPARACIÓ D’ART FINALAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al quart mòdul del certificat de professionalitat de ‘Disseny de productes gràfics’. Amb aquest curs podràs adquirir les habilitats, destreses i coneixements necessa-ris per a preparar i verificar arts finals per a la seva distribució.

PRESENCIAL [ 140 HORES ]

Disseny gràfic

Page 11: Programa d’activitats tadel formacio 2016

10 www.tadelformacio.com

Educació i formació

LLENGUATGE DE SIGNESVolem apropar als participants d’aquest curs a la sordesa, donant nocions bàsiques per aprofundir i familiaritzar-nos amb el llenguat-ge de signes.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT: TDAEl trastorn per dèficit d’atenció (TDA) és una afecció que pateixen el 8% del nens en edat escolar i que es caracteritza per problemes amb l’atenció, impulsivitat i excés d’activitat. Amb quest curs prete-nem donar a conèixer els mèto-des i instruments disponibles per a explorar i avaluar els aspectes neuropsicológics, cognitius, con-ductuals i socio-emocionals del TDAH.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

MF1442_3: PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA D’ACCIONS FORMATIVES PER A L’OCUPACIÓ.Aquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al primer mòdul del certificat de pro-fessionalitat de ‘Docència de la for-mació professional per l’ocupació’. Amb aquest mòdul adquirirem les competències necessàries per a programar accions formatives per a l’ocupació adequant-les a les característiques i condicions de la formació, al perfil dels destinataris i a la realitat laboral.

PRESENCIAL/ON-LINE

[ 60 HORES ]

PISSARRES DIGITALSLa inclusió de noves tecnologies en l’aula que recolzin el procés d’aprenentatge en l’escola és una realitat ineludible. Amb aquets curs coneixerem com a través d’aquesta eina podem millorar el rendiment i implicació dels alum-nes.

ON LINE [ 30 HORES ]

PLATAFORMES E-LEARNINGEl e-learning 2.0 és l’aplicació de la Web a l’aprenentatge i la for-mació. Amb aquest curs conei-xerem com utilitzar els serveis Web 2.0 per a optimitzar el procés d’aprenentatge i adaptar-lo als diferents nivells conceptuals dels participants.

ON LINE [ 30 HORES ]

MF1443_3: SELECCIÓ, ELABORACIÓ, ADAPTACIÓ I UTILITZACIÓ DE MATERIALS, MITJANS I RECURSOS DIDÀCTICS EN FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L’OCUPACIÓAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al segon mòdul del certificat de professionalitat de ‘Docència de la formació pro-fessional per l’ocupació’. Amb aquest mòdul adquirirem les competències necessàries per a seleccionar, elaborar, adaptar i utilitzar materials, mit-jans i recursos didàctics per al desenvolupament de continguts formatius.

ON-LINE [ 90 HORES ]

Page 12: Programa d’activitats tadel formacio 2016

www.tadelformacio.com 11

Màrqueting i vendes

COMERÇ ELECTRÒNIC I BOTIGA VIRTUALVolem introduir als alumnes en els conceptes bàsics de l’E-Commerce, així com exposar els beneficis que pot reportar per a una empresa. Explicar com portar a terme una estratègia de comerç electrònic i animar a detectar i desenvolupar accions d’emprenedoria en aquest entorn on line.

ON LINE [ 30 HORES ]

PERSONAL BRANDINGEl màrqueting personal és l’estratègia i millor solució que cada un pot aplicar a sí mateix per a potenciar les competències i transmetre el millor de tu o de la teva empresa. Amb aquest curs sabrem crear i gestionar de forma conscient la teva identitat digital.

PRESENCIAL

[ 30 HORES ]

ATENCIÓ AL CLIENTAquest curs pretén ser una important ajuda per a persones que treballen o volen treballar de cara al públic, adquirint els coneixements, habilitats i destreses que permetin, a través de la comunicació, oferir una qualitat de servei i atenció al client.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

MF1444_3: IMPARTICIÓ I TUTORITZACIÓ D’ACCIONS FORMATIVES PER A L’OCUPACIÓAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al tercer mòdul del certificat de professionalitat de ‘Docència de la formació professional per l’ocupació’. Amb aquest mòdul ad-quirirem les competències neces-sàries per a impartir i tutoritzar accions formatives per a l’ocupació utilitzant tècniques, estratègies i recursos didàctics.

ON-LINE [ 30 HORES ]

MF1446_3: ORIENTACIÓ LABORAL I PROMOCIÓ DE LA QUALITAT EN LA FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L’OCUPACIÓAquesta formació dona opció a l’acreditació oficial corresponent al cinquè mòdul del certificat de professionalitat de ‘Docència de la formació professional per l’ocupació’. Amb aquest mòdul adquirirem les competències ne-cessàries per a facilitar informació i orientació laboral i promoure la qualitat de la formació professio-nal per a l’ocupació.

PRESENCIAL/ON-LINE

[ 30 HORES ]

Page 13: Programa d’activitats tadel formacio 2016

12 www.tadelformacio.com

TÈCNIQUES DE VENDA I FORMACIÓ DE VENEDORSEn aquest curs s’analitzarà la fun-ció i perfil del professional de la venda, activitats com la gestió del temps, la captació i consecució de clients, l’habilitat per a conèixer i adaptar el producte al client. Al mateix temps es coneixeran i aplicaran els principis, mètodes i tècniques dels processos de venda en funció de les característiques i necessitats dels clients.

PRESENCIAL [ 40 HORES ]

APARADORISMEAmb aquest curs volem proporcio-nar tècniques per animar diferents punts de venda, realitzar promo-cions comercials, dissenyar rètols i cartells per a l’establiment, i in-crementar la rendibilitat de l’espai mitjançant tècniques creatives.

PRESENCIAL [ 35 HORES ]

COMUNICACIÓ I PUBLICITATS’adquiriran els coneixements, les competències i habilitats necessàries per poder utilitzar adequadament instruments de comunicació en una estratègia de màrqueting i publicitat i aconse-guir una valoració eficaç dels re-sultats obtinguts.

PRESENCIAL [ 30 HORES ]

MÀRQUETINGEl màrqueting directe permet crear una comunicació personal amb cada client i mantenir-la en el temps gràcies a la gestió de in-formació que realitza a través de les bases de dades i de les diferents vies de contacte que s’utilitzin. Dotarem a alumne dels coneixe-ments estratègics de màrqueting directe més efectius i rendibles.

PRESENCIAL [ 25 HORES ]

Page 14: Programa d’activitats tadel formacio 2016

Tadel FormacióC/ Valencia 451, 08013 Barcelona

93 245 29 [email protected]

www.tadelformacio.com

FORMACIÓ SUBVENCIONADA PER: