Històries d’amics

of 12 /12
HISTÒRIES D’AMICS Equips hospit_2 i hospit_3

Transcript of Històries d’amics

Page 1: Històries d’amics

HISTÒRIES D’AMICS

Equips hospit_2 i hospit_3

Page 2: Històries d’amics

• Un dia de vacances els meus pares no estaven a casa perque estaven treballant. i la meva cosina em va trucar i em va dir que podía anar a casa d’ella .Vaig anar-hi I m’ho vaig passar molt bé , dibuixant, cantant i jugant. Em vaig divertir molt. Per això, sempre que puc, vaig a casa d’ella o ella ve a casa meva , perque som molt bones amigues.

Karla

• Tinc un amic que és diu Aarón , anem junts a l’escola i a l’esplai. M’ho passo molt bé amb ell jugant a jocs com l’aranya Peluda o el bote-bote. L’any passat van anar de colónies junts i també a la picina. Semblem germans.

Jordy Eliezer

Page 3: Històries d’amics

• Un dia la meva amiga Candela em va convidar a casa seva i era enorme!! Em va encantar! Vaig jugar amb ella i el seu germà Martí que és un nen molt divertit. Des de llavors hem quedat d’altres vegades i seguim sent molt bones amigues.

Ainoa• Un dia vaig quedar amb unes amigues per fer una festa de

pijames. Però abans vam quedar a la tarda per anar a berenar i després vam anar al cinema a veure una pel.lícula. Un cop vam arribar a casa vam posar música i vam ballar i cantar. Ens ho vam pasar superbé juntes i l el temps se’ns va pasar volant.

Dayhanna

Page 4: Històries d’amics

• Jo tinc un Company de clase que es diu Mario. És molt divertit i li agrada fer bromes. Riem molt, però també m’ajuda quan treballem i m’explica les coses que no entenc. Un dia a l’hora del pati feiem curses i a ell se li va caure la vamba però va seguir corrents perque per a ell l’important era arribar. Quan va acabar es va posar la vamba com si res. M’agrada tenir al Mario com amic.

Jashan

Page 5: Històries d’amics

El meu amic es diu Gilmar i viu a Bolívia. Un dia estava jugant a futbol i em vaig caure al terra. El meu amic em va ajudar a aixecar-me. Em feia molt de mal el peu i ell em va acompanyar fins a casa meva. Des d’aquell moment es va convertir en el meu millor amic.

Darwin

Page 6: Històries d’amics

L’Adrián és el meu millor amic perquè un dia vam venir a casa meva i no es podia obrir la porta. Ell va dir que anéssim a casa seva a jugar a la PS4 i vam anar primer al treball de la meva mare. Li vam explicar que no es podia obrir la porta i el meu amic li va dir que si podíem anar a casa seva i va dir que si, però que quan arribéssim li truquéssim.

Luis Alan

Page 7: Històries d’amics

L’Estrella és la meva millor amiga. És treballadora li agrada el color blau com a mi. Viu a Madrid i anàvem a la mateixa classe des de p3 a 3r. Ella sempre m’ajudava a fer els deures i m’explicava el que no entenia a mates. Un dia, em vaig caure de mala manera per les escales del pati i l’Estrella va avisar als tutors. I ara que estic aquí a Barcelona la trobo molt a faltar i sempre serà la meva millor amiga.

Albairis

Page 8: Històries d’amics

Quan vivia a l’Argentina un dia a classe s’havia de portar un mapa per fer una activitat. Jo no el tenia perquè a la llibreria s’havien esgotat. I una de les meves millors amigues, que es deia Mikel, per casualitat havia portat dos mapes i em va donar un.

Elisabet

Page 9: Històries d’amics

Una vegada, estava amb el meu amic Aron i anàvem al parc amb el skate. Jo l’ensenyava a aprendre a muntar al skate. Em vaig distreure un moment i l’Aron es va caure. Llavors vaig trucar a la seva mare per a que vingués a buscar-lo per portar-lo al metge.

Milton

Page 10: Històries d’amics

Un dia em vaig caure al pati i una companya em va ajudar a aixecar – me, perquè jo m’havia fet mal .Gràcies a que ella em va acompanyar a l’infermeria, em van poder curar. Menys mal que ella estava perquè era una bona amiga .I una bona amiga sempre està amb tu per quan li necessitis.

Mònica

Page 11: Històries d’amics

Una vegada se’m va oblidar l’estoig a casa i li vaig dir a una amiga meva si em podia deixar un bolígraf. Ella em va dir que si. Quan va sonar la sirena li vaig donar les gràcies per deixar-me el bolígraf. I per això és important tenir amigues o amics.

Nicol

Page 12: Històries d’amics

A Madrid estava jugant al pati amb unes amigues i amics. Estàvem jugant a fet i amagar. Jo anava corrent cap al lavabo i un amic meu em va empènyer i em vaig donar un cop al cap amb la porta. El meu amic en va dir si estava bé. Li vaig dir que si i ell em va dir que si li perdonava. Vaig dir-li que si i vaig seguir jugant amb ells millors amics del món.

Arileisy