EL TOC DE GELIDA 38 - Febrer 2015

download EL TOC DE GELIDA 38 - Febrer 2015

of 2

description

Publicació de l'Esquerra de Gelida del febrer de 2015

Transcript of EL TOC DE GELIDA 38 - Febrer 2015

  • Ms informaci a

    www.esquerragelida.cat

    Lequip de govern PSC-ICV aprova temes illegals

    CONSISTORI

    Coses que potser no saps de la zona blava de Gelida

    Nm. 38, Febrer 2015

    EL TOCDE GELIDA

    Gelida Televisi, que depn directament de lAjuntament, ja no emet els plens municipals.

    Cada cop menys transparncia.

    Ja SAPS que funciona fatal... quan funciona! Ja SAPS que les mquines sn complicadssimes de fer anar, has de posar limport just, la matricula del vehicle, etc. Potser no SAPS que hi ha una empresa concessionria que nha de portar la gesti per s personal de lajuntament qui va a buidar les mquines i ning ve a repararles.

    Potser no SAPS que aquesta empresa es va crear 9 mesos abans que lajuntament li adjudiqus el contracte, que 5 mesos abans no shi dedicava a aix i va canviar el seu objecte social per la venda de parqumetres!

    Potser no SAPS que casualment o no ladministrador nic daquesta empresa i accionista majoritari ha estat regidor socialista a lAlt Peneds aquest mandat 20112015. Ah, i s impossible consultar lexpedient de ladjudicaci a lajuntament... no hi ha manera que ens el deixin veure.

    Clica aqu per a ms informaci

    Clica aqu per a ms informaci

    Al darrer ple de lAjuntament Esquerra va preguntar com pot ser que temes que shan aprovat en Junta de Govern, tinguin informes negatius de la secretaria (que vol dir que des de secretaria sentn que all que sest aprovant no sha fet dacord amb la llei) fent que, qui est aprovantlos, pugui estar incorrent en prevaricaci. Com s possible aix?

    Shan aprovat, que nosaltres sapiguem, tant la tramitaci de les obres de rehabilitaci de la piscina municipal i el nomenament de policies locals a lajuntament que des de secretaria es diu que no sn legals. Sn fets molt greus!

    Finalment, hem pogut parlarne, desprs de mesos de denunciarho, amb lalcalde i hem acordat esbrinar exactament que est passant.

  • Esquerra de Gelida impulsa una sessi per ajudar les entitats que han de gestionar lImpost de Societats

    ENTITATS

    LEstat espanyol, interessat en desballestar el teixit associatiu, ara obliga les entitats a presentar la declaraci de limpost de societats, deixant una gesti molt ms complexa en un mbit on el voluntariat ho tira endavant tot a base dhores i illusi.

    Aquesta situaci ens preocupa molt des de lEsquerra de Gelida aix que fa temps vam programar una xerrada a Gelida amb un reconegut expert pel dia 25 de febrer. Assabentats que lequip de Govern volia fer alguna cosa semblant li proposem

    ferho plegats per ens diuen que no, que ja han trobat alg per ferho el dia 18, i que ells faran la seva xerrada i que nosaltres fem la nostra.

    Lamentem molt el tancament del PSC i ICV a qu shagi pogut fer conjuntament, per aix no ha dimpedir lxit de la sessi i una informaci clara, que s el ms important, i fer dues sessions era bastant absurd. Us animem a tots els responsables de les entitats a assistir a aquesta sessi informativa que organitzar finalment lajuntament el dia 18 de febrer.

    Clica aqu per a ms informaci

    Ms informaci a

    www.esquerragelida.cat

    Teniu ms informaci sobre aquests i altres temes:

    www.esquerragelida.cat facebook.com/EsquerraGelida

    @[email protected]

    W